View Full Version : σχεση πεθερά νύφης
POLO1
01-02-2011, 05:35 PM
καλησπέρα,
ξέρετε τι κοιτάζουμε για να διαπιστώσουμε ποια θα ειναι η σχέση πεθερά νύφης?:love:
CRONIS
01-02-2011, 06:39 PM
TA ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΤΟΣ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ...:wacko::wacko:
panemorfi
01-02-2011, 06:51 PM
TA ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΤΟΣ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ...:wacko::wacko:
δηλ ο διας στον 9ο δειχνει πεθερικα που εχουν σχεση με ταξιδια ???
POLO1
01-02-2011, 07:47 PM
και στον χαρτη της πεθερας που βλέπουμε την νύφη?
taurine
01-02-2011, 08:22 PM
Αν δεν απατώμαι, και σύμφωνα με το σύστημα των παράγωγων οίκων, είσαι ο 12ος (ο 7ος του 5ου της.)
Κάποιος πιο έμπειρος ίσως?
Εχει ενδιαφέρον το θέμα!
SAGIVI
01-02-2011, 08:41 PM
Αν δεν απατώμαι, και σύμφωνα με το σύστημα των παράγωγων οίκων, είσαι ο 12ος (ο 7ος του 5ου της.)
Κάποιος πιο έμπειρος ίσως?
Εχει ενδιαφέρον το θέμα!
Συμφωνω σε πρωτη φαση με την Ταυρινα.
Αλλα τι γινεται αν εχει δυο η τρια παιδια.
Μηπως παιζει ρολο?
Ειχα διαβασει στο παρελθον, οτι το 1ο παιδι ειναι ο 5ος οικος.Το 2ο παιδι ειναι ο 7ος.κλπ
Ελπιζω να μη σας μπερδεψα.:blink:
παλίρροια
01-02-2011, 10:48 PM
:laugh::laugh: Πάντως......αν είναι έτσι τα πράγματα.......:nuts: έχω σελήνη στον ένατο που χτυπιέται αλύπητα απο κρόνο -Ποσειδώνα .......και αντίθεση κρόνου ποσειδώνα....:wacko:........η σελήνη είναι σε σύνοδο με το μεσουράνημα άρα θεωρείται μεσα στο δέκατο οίκο....
Πάντως λέω και πάλι.....αν εχουν ετσι τα πράγματα αντιλαμβάνεσθε τι σχέσεις μπορεί να έχω με την πεθερά μου:laugh::laugh:.....
:scared::pain:
taurine
01-02-2011, 11:23 PM
:laugh::laugh: Πάντως......αν είναι έτσι τα πράγματα.......:nuts: έχω σελήνη στον ένατο που χτυπιέται αλύπητα απο κρόνο -Ποσειδώνα .......και αντίθεση κρόνου ποσειδώνα....:wacko:........η σελήνη είναι σε σύνοδο με το μεσουράνημα άρα θεωρείται μεσα στο δέκατο οίκο....
Πάντως λέω και πάλι.....αν εχουν ετσι τα πράγματα αντιλαμβάνεσθε τι σχέσεις μπορεί να έχω με την πεθερά μου:laugh::laugh:.....
:scared::pain:
Μην προδικάζεις καταστάσεις..
Δεν είναι απαραίτητο να φοβάσαι για κακές σχέσεις με την πεθερά σου.
Ο δικός μου 9ος στο Ζυγό έχει Πλούτωνα σε αντίθεση με Αφροδίτη στον 3ο.
Ως εκ τούτου, η ερμηνεία μπορεί να ποικίλει.
Η πρώην πεθερά μου ήταν σε διάσταση 30 χρόνια με τον άνδρα της, δηλ. από τότε που γεννήθηκε ο πρώην σύζυγος και τον μεγάλωσε μόνη της.
Η νυν πεθερά μου έμεινε χήρα αρκετά νέα και μεγάλωσε μόνη τους τρείς γιους της, (2,4 και 7 ετών).
Και οι δύο περιπτώσεις φαίνεται πως έχουν βιώσει κάτι τραγικό στο γάμο τους, (Αφροδίτη) μιας και ο Πλούτωνας, "μιλάει" για απώλειες.
Κι όσο για τη δυσαρμονία Κρόνου -Ποσειδώνα, μην φοβάσαι και πάνω απ' όλα μην κάνεις τραγικά σενάρια από τώρα.
Απλά έχε κατά νου πως πολλές φορές, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Κάνε και μια δεύτερη σκέψη, καλού κακού... ;)
παλίρροια
01-02-2011, 11:34 PM
Μην προδικάζεις καταστάσεις..
Δεν είναι απαραίτητο να φοβάσαι για κακές σχέσεις με την πεθερά σου.
Ο δικός μου 9ος στο Ζυγό έχει Πλούτωνα σε αντίθεση με Αφροδίτη στον 3ο.
Ως εκ τούτου, η ερμηνεία μπορεί να ποικίλει.
Η πρώην πεθερά μου ήταν σε διάσταση 30 χρόνια με τον άνδρα της, δηλ. από τότε που γεννήθηκε ο πρώην σύζυγος και τον μεγάλωσε μόνη της.
Η νυν πεθερά μου έμεινε χήρα αρκετά νέα και μεγάλωσε μόνη τους τρείς γιους της, (2,4 και 7 ετών).
Και οι δύο περιπτώσεις φαίνεται πως έχουν βιώσει κάτι τραγικό στο γάμο τους, (Αφροδίτη) μιας και ο Πλούτωνας, "μιλάει" για απώλειες.
Κι όσο για τη δυσαρμονία Κρόνου -Ποσειδώνα, μην φοβάσαι και πάνω απ' όλα μην κάνεις τραγικά σενάρια από τώρα.
Απλά έχε κατά νου πως πολλές φορές, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Κάνε και μια δεύτερη σκέψη, καλού κακού... ;)
:laugh::laugh:
Απο τώρα???????:nuts: 14 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια ευτυχώς απο μακρυα....
Πως λέμε μακρυα και αγαπημένοι????? Ε καμιά σχέση!!!!:toung:
maria76
01-02-2011, 11:50 PM
Kαλά,απίστευτο!Με αφορμή τα post σας,ανακάλυψα ότι έχω Ερμή και Αφροδίτη στα ψάρια,στον 9ο,του οποίου η ακμή είναι στον Υδροχόο.Εκτός από ένα τετράγωνο,οι υπόλοιπες όψεις είναι μια χαρά.Ειλικρινά,και η πεθερά μου μ'αγαπάει,αλλά και οι ως τώρα μαμάδες των προηγούμενων σχέσεων μου με γούσταραν πολύ.Με κάποια παρασκήνια βέβαια κατά καιρούς,αλλά και με ξεκαθαρίσματα.Μια ζωή απορούσα γιατί είχα καλύτερη σχέση με τις μαμάδες παρά με τους γιους τους.Εως που με υποψήφια πεθερά ιχθύ,έκλαιγε όταν χώρισα με τον γιόκα της.Θα έλεγα ότι στις σχέσεις αυτές,εγώ είμαι λίγο πιο υποψιασμένη.Θεωρούσα ότι ήταν μια φυλή ανθρώπων που ειχαν όλες κοινό σκοπό να ανακατεύονται στις σχέσεις των γιων τους,και πως καμία κοπέλα δεν ήταν αρκετά καλή γι'αυτούς.Μισώ τους μαμάκηδες και δεν καταλάβαινα τις πεθερές.Ωσπου η ζωή τα έφερε έτσι,ώστε να κάνω γιο!
:toung:
Για να με δω...
Τίνα Ζαχαριάδου
02-02-2011, 12:22 AM
Οι συγγενείς εξ αγχιστείας φαίνονται από τον 9ο ωστόσο καλό είναι να κοιτάξετε τον 4ο οίκο του 7ου σας, τον 10ο δηλαδή.
jungle
02-02-2011, 01:03 AM
Οι συγγενείς εξ αγχιστείας φαίνονται από τον 9ο ωστόσο καλό είναι να κοιτάξετε τον 4ο οίκο του 7ου σας, τον 10ο δηλαδή.
Αν ειναι να κοιταξουμε τον 10ο......
εχω κυβερν. 10ου την αφροδιτη, η οποια ζει στον 8ο....
κ η πεθερα μου πεθανε 3 χρονια μετα το γαμο μου!!!:σφύριγμα
nonna
02-02-2011, 01:35 AM
Αν ειναι να κοιταξουμε τον 10ο......
εχω κυβερν. 10ου την αφροδιτη, η οποια ζει στον 8ο....
κ η πεθερα μου πεθανε 3 χρονια μετα το γαμο μου!!!:σφύριγμα
καλησπερα εχω κυβερνητη 10ου τον ηλιο στον 120 τι σημαινει για τη σχεση μου με την πεθερα μου?
Αφροδίτη
02-02-2011, 06:19 PM
Δηλαδή για τον πεθερό να κοιτάξουμε τον 10 του 7ου μας τον 4ο οικο δηλαδή???:unsure:
aktina
02-02-2011, 06:41 PM
Δηλαδή για τον πεθερό να κοιτάξουμε τον 10 του 7ου μας τον 4ο οικο δηλαδή???:unsure:
Ναι:bigsmile:
joanna1975
02-02-2011, 10:24 PM
Αν κοιτάξω τον 10ο οίκο, τότε τον άρη μου έχω στον 10ο!δηλ. θα γίνει της κακομοίρας!Κάποια στιγμή που γνω΄ρισα την παραλίγο πεθαρά μου και την αδερφή του σκοτωθήκαμε!ειλικρινά ήταν οι χειρότεροι άνθρωποι που γνώρισα στη ζωή μου και τελείως καταστροφικές για τον πρώην σύντροφό μου!Ελπίζω να μην το ξανασυναντήσω το ίδιο story γιατί δεν θα το αντέξω!!!Βέβαια δεν θα το επιτρέψω πάλι στον εαυτό μου να ανεχθώ πάλι τέτοια προβληματική και άρρωστη ψυχολογικά οικογενεια συντρόφου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maria76
02-02-2011, 11:41 PM
Εχεις απόλυτο δίκιοοοοοοοοοοοοοοοοο.Στο 4ο μου έχω Πλούτωνα και ακμή στην Παρθένο.Ο πρήξας πεθερός μου αυτοπροσώπως,που μου κάνει συνέχεια ανάκριση!!Αν η πεθερά είναι οκ.και ο πεθερός δεν παλεύεται,αστα..:bigsmile:
popininja
03-02-2011, 02:27 AM
Κοιτάζοντας αυτά που προαναφέρατε αρχίζω να καταλαβαίνω πολλά για τη σχέση μου με τα πεθερικά μου. :bigsmile:
Ο Δίας στην Παρθένο και ο ¶ρης στο Λιοντάρι στον 9ο του οποίου η ακμή είναι στο Λιοντάρι ειναι σε σύνοδο. Ο ¶ρης κάνει σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο Σκορπιό απο τον 12ο.
Και αν δούμε τον 10ο οίκο με τον Κρόνο στην Παρθένο ανάδρομο
ο οποίος κάνει ταυ τετράγωνο με Ποσειδώνα στον Τοξότη από τον 1ο και με την Αφροδίτη στο Δίδυμο στον 7ο.
Ο 4ος με ακμή στους Ιχθείς και κυβερνήτη-πεθερό τον Ποσειδώνα ο οποίος συμμετέχει στο παραπάνω ταυ τετράγωνο.
Στις αρχές του γάμου διαδραματίστηκαν απείρου κάλλους σκηνές
αλλά με την πάροδο του χρόνου η κατάσταση εξομαλύνθηκε.
Το ταυ μπορεί να δείχνει και την δυσκολία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν
στη ''νύφη'' τα πεθερικά αφού δένονται οι κυβερνήτες με μία τέτοια όψη?
maria76
03-02-2011, 03:13 PM
Δεν περίμενα να φαίνονται τέτοια πράγματα μέσα στους χάρτες μας,όσο πάει και με εκπλήσσει η αστρολογία.Οπως κι αν το κάνεις,τα πεθερικά είναι σχέση ζωής,αφού στην Ελλάδα παντρευόμαστε όλο το σόι!:cry:
hattie23
05-02-2011, 08:10 PM
Εγω την ακμη του 9ου την εχω στους ιχθυεις ,με κυβερνητη τον ποσειδωνα που βρισκεται στο 5ο οικο μου και η σεληνη βρισκεται στον 9ο σε οψη τριγωνου με τον ουρανο κυβερνητη του 7ου και του 8ου μου μεσα στον 5ο.Την ακμη του 10ου την εχω στον κριο και τον αρη στην εξαρση του στον αιγοκερω στον 6ο οικο.
Τελος ,αν ο πεθερος φαινεται απο τον 4ο δικο μου οικο εχει κυβερνητη την αφροδιτη επισης στον 5ο οικο .Μεσα στον 4ο βρισκονται ο πλουτωνας ,ο κρονος και ο ηλιος μου.Ο πλουτωνας σε τετραγωνο με τον ωροσκοπο μου,ο κρονος σε συνδο με τον ηλιο και εξαγωνο με τον αρη και ηλιος σε εξαγωνο με τον δια.
Η ακμη του 5ου στον τοξοτη ..ΜΜΜ με βαση αυτα τα στοιχεια .Την πεθερα την βλεπω πιο θετικη απεναντι μου ,δυναμικη και ελευθερη ισως με καποιες καλλιτεχνικες ανησυχιες και μαλλον με καταγωγη απο το εξωτερικο .Ενω τον πεθερο τον βλεπω πολυ σοβαρο ,μετρημενο ,δικαιο και μαλλον κατσουφη σαν ανθρωπο ,πολυ της δουλεια και του καθηκοντος .
maria76
06-02-2011, 12:52 AM
Για μισό λεπτό,δλδ η μελλοντική νύφη φαίνεται απ'το 12 μου?Ακμή Ταύρου και Αρης στους Διδύμους πως ακούγεται?Ο Αρης δεν είναι καλά μαντάτα,εγώ δεν θέλω να μαλώνω με κανέναν..Θα είμαι πεθερά ψάρι,τι άλλο να ευχηθεί κανείς?:cheesy::cheesy: