PDA

View Full Version : Πωσειδώνας σε τετραγωνο με Κρόνο



Victory
28-01-2011, 11:14 AM
Καλημέρα σας,

Οσοι μπορούν να βοηθήσουν ( και μέχρι τώρα δέχθηκα σημαντική αρωγή από δυο μέλη και σας ευχαριστώ) ....

Από διέλευση Πωσειδώνας στον Υδροχόο φυσικά τετράγωνο με Κρόνο στην 29,35ο του Ταύρου. Γενέθλια αντίθεση με Πωσειδώνα στην 4ο του Τοξότη. Τι να περιμένω? Το πιο πιθανό ειναι να εχω ωροσκόπο Υδροχόο..26ο

SAGIVI
28-01-2011, 11:36 AM
Μεχρι να σου απαντησει καποιο εμπειρο μελος στις προβλεψεις,
σου προτεινω να κλικαρεις<διορθωση ωροσκοπιου>.
Αν θυμαμαι καλα,εχω δει απαντησεις απο τους αστρολογους μας
που εξηγουν πως βρισκεται η σωστη ωρα γεννησης.
Αυτο ειιναι σχετικο με το προβλημα που ανεφερες στο αλλο topic.
Eπισης κλικαρισε στο φορουμ <οψεις Κρονου>,<οψεις Ποσειδωνα>, υπαρχουν τοσα πολλα αρθρα και πιθανον να εχεις την απαντηση σου πιο νωρις.

Victory
28-01-2011, 11:38 AM
Σ' ευχαριστώ Εφη, θα το κάνω

vikoza
28-01-2011, 01:38 PM
Ο Ωροσκόπος σου στις 26ο Αιγόκερου κ 33΄, περιλαμβάνει όλο το ζώδιο του Υδροχόου και 11ο κ 32΄από τους Ιχθείς.

Στο γενέθλιο χάρτη ο Κρόνος βρίσκεται στον 4ο οίκο και ο Ποσειδώνας στο 10ο. Μεταξύ τους σχηματίζουν αντίθεση.

(θα συνεχίσω σε λίγο...)

:love:

Victory
28-01-2011, 02:25 PM
Ετσι όπως τα λες ειναι το ζητούμενο όμως ειναι τα τελευταία 10 χρόνια ειμαι σε μια κατασταση από το κακό στο χειρότερο, με λίγες ελάχιστες ανάσες. Τώρα πια τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν σηκώνω κεφάλι.Ειμαι στην χειρότερη φάση της ζωής μου.

vikoza
28-01-2011, 02:54 PM
Ο Ποσειδώνας είναι αργός πλανήτης και νομίζω ότι οι δύο μοίρες δεν είναι τόσο κοντινή απόσταση. Τέλος Μαίου του 2010 όμως βρισκόταν στις 28ο κ 42΄, πιο κοντά δηλαδή στον Κρόνο σου. Ας μας απαντήσει κάποιος αστρολόγος, πόσες μοίρες χρειάζονται για να πούμε ότι ο Ποσειδώνας επηρεάζει τον Κρόνο;

Πώς ήταν τα πράγματα εκείνο το διάστημα ; (αν μπορείς μας λες).

Μόλις πλησιάσει τις μοίρες του Κρόνου θα δημιουργήσει Τ-τετράγωνο με τη γενέθλια αντίθεσή σου στον πρώτο οίκο. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο χώρο του σπιτιού και στα επαγγελματικά έχουν αντίκτυπο σε σένα σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ουρανός στο 2ο οίκο σου σε βοηθά ανέλπιστα θα έλεγα στα συγκεκριμένα προβλήματα.

Κουράγιο , αυτή η εποχή είναι δύσκολη για όλους μας. :love:

Victory
28-01-2011, 03:22 PM
Την περίοδο που αναφέρεις πραγματικά ήμουνα πολύ πιεσμένη και απελπισμένη αλλά δεν έχει καμία σχέση το τοτε με το σήμερα. Σήμερα δεν έχω ούτε δουλειά, δεν μιλάμε λοιπόν για λεφτά...ενώ τότε τουλάχιστον είχα δουλειά..Εχω την εντύπωση οτι η οψη ειναι ενεργεί σε απόσταση +/- 1ο . Δηλαδή ήδη αρχισε να λειτουργεί το ταυ τετράγωνο.Στο χώρο του σπιτιού δεν έχω προβλήματα αλλά οικονομικά ειμαι ολοκαυτωμα. Οσο για τον Ουρανό καλή μου Βικόζα, από αυτά που έχω διαβάσει, λέγεται ότι στον 2ο οίκο δημιουργεί περισσότερες μειώσεις παρά προσθέσεις. Δεν ξέρω αν ισχύει!!!!
Παντως νιώθω ότι ειμαι στον πάτο ενός βαρελιού και μου απομένει ελάχιστο οξυγόνο, την στιγμή δε που δεν εμφανίζεται κανένας στην κορυφή για να ζητήσω βοήθεια....
Νά' στε καλά εδώ μέσα , τουλάχιστον το μοιράζομαι μαθαίνοντας κάποια πράγματα!!!!:worried:

vikoza
28-01-2011, 04:00 PM
Οσο για τον Ουρανό καλή μου Βικόζα, από αυτά που έχω διαβάσει, λέγεται ότι στον 2ο οίκο δημιουργεί περισσότερες μειώσεις παρά προσθέσεις. Δεν ξέρω αν ισχύει!!!!


Ο Ουρανός στο γενέθλιο χάρτη σου έχει και θετικές όψεις και επειδή είναι συγκυβερνήτης του Ωροσκόπου σου, η βοήθεια μάλλον (διορθώστε με αν κάνω λάθος ) θα προέλθει από τη δική σου προσπάθεια.

Μην το βάζεις κάτω λοιπόν! Έχεις λόγους για να θέλεις να το παλέψεις !

:love:

Victory
28-01-2011, 04:10 PM
Τώρα μου δίνεις κάτι καλό. Αν βλέπεις και κατι ακόμα πολύ θα ήθελα να το διαβάσω!!!!:bigsmile:
Οπως καταλάβατε ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται....

SAGIVI
28-01-2011, 04:40 PM
Πρεπει να επιβεβαιωνεται και απο το προοδευμενο οτι θα συμβει κατι, δεν ειναι αρκετες οι διελευσεις.
Μην αφησεις την ιδεα οτι θα γινει αυτος ο συνδυασμος να σε επηρεασει πολυ.

Μπορει να μην συμβει τιποτα αυτη τη φορα.


Επισης για το ταυ-τετραγωνο ,ο κυριος Αρχος επισημαινει , οτι οταν ενεργοποιειται απο ενα πλανητη ,που υπαρχει ηδη στον συνδυασμο, ( εδω εχουμε Κρονο-Ποσειδωνα και ενεργοποιειται απο τον Ποσειδωνα ) το γεγονος ειναι γνωστο, εχει ξαναγινει και προερχεται <μεσα > απο το ατομο.

Επισης πραγματι για του αργους πλανητες η ανοχη ειναι 1 μοιρα, ετσι ξερω κι εγω.

Μην ξεχνας ακομη, οτι φετος θα εχεις και το τριγωνο απο τον Δια με τον ωροσκοπο σου. Αυτο και μονο πρεπει να σου δινει κουραγιο. Θα νοιωσεις πολυ καλυτερα και θα σταθεροποιηθουν πραγματα στη ζωη σου.

Αυτη η οψη με βασανισε 10 χρονια και μενα.Ξερω οτι θα ενεργοποιειται ολη μου την ζωη, αλλα υπαρχουν και οι καλες οψεις ,μην το ξεχναμε αυτο.