View Full Version : ΩΡΙΑΙΑ Θα μιλησει ο Χρηστος με την μητερα του;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-01-2011, 05:47 PM
Αγαπημενοι εχουμε ενα θεμα που μας ποναει.. και αυθορμητα το μεσημερι σημερα αναρωτηθηκα αν θα μιλησουν γιος και μητερα..
Εχουν να μιλησουν μερικα χρονια πραγμα που ευθηνετε η μητερα ομως τωρα ειναι αρρωστη σε δρομο χωρις γυρισμο ....:cry: Και αποφασισαμε εγω και ο Ζαφ [αντρας μου] να μπουμε στην μεση να την πεισουμε να δει τον γιο της.
Αυτη ειναι ανενδοτη με βαρεις χαρακτιρησμους ουτε στην κηδεια μου να ερθει κ.τλ....
Ο γιος της απελπισμενος απο την αδιαλαξεια και την σκληρη της συμπεριφορα της μητερας του απευθυνηκε στον συζηγο μου Γιατι ειναι αδελφος με την μητερα του και ο Χρηστος ανηψιος μας Εγω εκανα την ερωτηση για ωριαια σημερα 22-1-2011 ωρα 1,23 το μεσημερι -Πειραιας-
http://www.myhoroscope.gr/articles/horary_despoina.gif
εγω λοιπον θα ειμαι ο ωροσκοπος ε;
Αν μπορει η Αγαπημενη μου Τινα η καλη μου Κορραλια ο αγαπημενος μου κανσεριαν Γιαννης και ο καλος μου φιλος Μητσακος
και οποιο αγαπητο μελος γνωριζει ωριαια και εχει ορεξη και χρονο να μου πει δυο κουβεντες.
Παρακαλω πολυ την αγαπημενη μου διαχειρηση αν μπορει να μου ανεβασει τον χαρτη
η ο καλος μου ο Μητσακος που ξερει να ανεβαζει χαρτες
ευχαριστω πολυ
katiakiss
22-01-2011, 05:53 PM
Στη μέση μας άφησες βρε Δέσποινα! Τελικά τι έγινε; Έβαλες ωριαία; Τι έβγαλε;
popininja
22-01-2011, 05:56 PM
Δεσποινάκι
οι μαμάδες τις κάνουνε κάτι τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις.
Είμαι σίγουρη ότι η κάρδούλα της θα μαλακώσει αν πάει να την επισκεφθεί
ο γιος της. :love: Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Ανέβασε το χάρτη που έφτιαξες.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-01-2011, 06:02 PM
περιμεντε μου εσβησε ο υπολογιστης
και μου εσβησαν τα μισα
αχ!!μπραβο ολα καλα!!
ευχαριστω διαχειρηση μουυυυυυυυυυ!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-01-2011, 06:06 PM
Δεσποινάκι
οι μαμάδες τις κάνουνε κάτι τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις.
Είμαι σίγουρη ότι η κάρδούλα της θα μαλακώσει αν πάει να την επισκεφθεί
ο γιος της. :love: Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Ανέβασε το χάρτη που έφτιαξες.
δεν μαλακωνει με τιποτα
ουτε στον γαμο του δεν πηγε..
ειναι ο πιο σκληρος ανθρω πος που εχω γνωρισει...
katiakiss
22-01-2011, 06:07 PM
περιμεντε μου εσβησε ο υπολογιστης
και μου εσβησαν τα μισα
αχ!!μπραβο ολα καλα!!
ευχαριστω διαχειρηση μουυυυυυυυυυ!!!!Θα περιμένουμε να σου αναρτήσουν τον χάρτη να δούμε κι εμείς τι «παίζει». Δεν είναι εύκολο πράγμα η ωριαία…
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-01-2011, 06:11 PM
Θα περιμένουμε να σου αναρτήσουν τον χάρτη να δούμε κι εμείς τι «παίζει». Δεν είναι εύκολο πράγμα η ωριαία…
ναι Κατια μου
ειναι δυσκολη πολυ η ωριαια
αντε να δουμε τι θα δουμεε!:love:
ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
popininja
22-01-2011, 06:16 PM
δεν μαλακωνει με τιποτα
ουτε στον γαμο του δεν πηγε..
ειναι ο πιο σκληρος ανθρω πος που εχω γνωρισει...
Σκορπίνα είναι?
Ξέρουμε αστρολογικά στοιχεία της μαμάς?
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-01-2011, 06:21 PM
Σκορπίνα είναι?
Ξέρουμε αστρολογικά στοιχεία της μαμάς?
Καρκινος ειναι
μονο αυτο ξερω
katiakiss
22-01-2011, 06:30 PM
Σελήνη στον 4ο και σε τρίγωνο με τον Ερμή… Καλά τα βλέπω τα πράγματα. Ωστόσο ομολογώ ότι η ωριαία δεν είναι το φόρτε μου. Δεν εμφανίζεται κανείς να βάλει τα πράγματα λίγο στη θέση τους; Η μάνα είναι η Σελήνη εδώ; Να υποθέσω ότι το ότι ο Κρόνος είναι στον 5ο δεν το λες και επιτυχία για το παιδί ε;
Τίνα Ζαχαριάδου
22-01-2011, 06:34 PM
Πριν αρχίσετε να αναλύετε, θα πρότεινα να προσδιορίσετε τους κυβερνήτες με βάση την ερώτηση της Δέσποινας.
καλή επιτυχία.
Τίνα Ζαχαριάδου
22-01-2011, 06:37 PM
Σελήνη στον 4ο και σε τρίγωνο με τον Ερμή… Καλά τα βλέπω τα πράγματα. Ωστόσο ομολογώ ότι η ωριαία δεν είναι το φόρτε μου. Δεν εμφανίζεται κανείς να βάλει τα πράγματα λίγο στη θέση τους; Η μάνα είναι η Σελήνη εδώ; Να υποθέσω ότι το ότι ο Κρόνος είναι στον 5ο δεν το λες και επιτυχία για το παιδί ε;
Η σελήνη είναι η Δεσποινα ενώ γενικότερα δείχνει την πορεία του ερωτήματος.
Το ενδιαφέρον της Δεσποινας εστιάζεται στην οικογένεια και έχει καλή σχέση με τον ανηψιό της, αυτό δειχνει αρχικά το τρίγωνο.
popininja
22-01-2011, 06:42 PM
ξεκινώ λέγοντας να με διορθώσετε αν κάνω λάθος...
Κοιτάζω τη μαμά στην ακμή του 4ου οίκου και το γιο στην ακμή του 5ου.
Σε αυτή την περίπτωση έχουμε μαμά - Ήλιος και γιος - Κρόνος.
Ήλιος και Κρόνος δε φαίνεται να κάνουν όψη μεταξύ τους.
Μήπως όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τον 7ο?
katiakiss
22-01-2011, 06:50 PM
Από ωριαία, ότι έχω διαβάσει και θα τολμήσω να πω δυο λέξεις χωρίς εμπειρία στο θέμα. Η Σελήνη γενικά είναι καλό να Κάνει καλές όψεις γιατί μας δείχνει την θετική ή αρνητική έκβαση του ζητήματος. Εδώ έχουμε και μια Αφροδίτη στον 7ο και αφού το θέμα μας είναι οι σχέσεις μάνας-γιου, αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια πρώτη καλή ένδειξη για θετική έκβαση, δεδομένου του ότι αυτή η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο. Η Αφροδίτη εδώ είναι κυβ. 6ου και συγκυβερνήτης 12ου που σχετίζονται με τους λόγους της επανασύνδεσής τους (αρρώστια).
Η μάνα δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμα από που την βλέπουμε.
kiaRRa
22-01-2011, 06:51 PM
ξεκινώ λέγοντας να με διορθώσετε αν κάνω λάθος...
Κοιτάζω τη μαμά στην ακμή του 4ου οίκου και το γιο στην ακμή του 5ου.
Σε αυτή την περίπτωση έχουμε μαμά - Ήλιος και γιος - Κρόνος.
Ήλιος και Κρόνος δε φαίνεται να κάνουν όψη μεταξύ τους.
Μήπως όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν και τον 7ο?
ο 5ος είναι τα παιδιά του ερωτώντος όμως.
Εγώ θα εδινα τον πέμπτο από τον 4ο στον Χρήστο (αρχικό 8) και τον 4ο στη μητέρα του. Αρα Κρόνος και Ήλιος αντίστοιχα.
Ωστόσο, ο ωροσκόπος είναι σε μικρές μοιρες και μπορεί να υποδηλώσει ότι ειναι λίγο "νωρίς" ακόμα για να δοθεί απάντηση.
popininja
22-01-2011, 06:58 PM
ο 5ος είναι τα παιδιά του ερωτώντος όμως.
Εγώ θα εδινα τον πέμπτο από τον 4ο στον Χρήστο (αρχικό 8) και τον 4ο στη μητέρα του. Αρα Κρόνος και Ήλιος αντίστοιχα.
Ωστόσο, ο ωροσκόπος είναι σε μικρές μοιρες και μπορεί να υποδηλώσει ότι ειναι λίγο "νωρίς" ακόμα για να δοθεί απάντηση.
Με την ίδια λογική όμως και ο 4ος δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί η μητέρα του ερωτώντος? :weird:
Τίνα Ζαχαριάδου
22-01-2011, 06:58 PM
Την Δέσποινα δεν βλέπω και ανησυχώ :toung:
Αγγελική μου αν το είδα καλά ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 5η μοίρα, επομένως δεν ισχύει αυτό που λες.
Αν δεν πάρετε τους σωστούς κυβερνήτες, απάντηση δεν θα πάρετε.
Κοιτάξτε ξανά τα στοιχεία που έδωσε η Δέσποινα.
Εχω σκοπό να σας παιδέψω....για όσους δεν το κατάλαβαν
ΥΓ Κατια σωστό αυτό που έγραψες για την Σελήνη, επομένως μας ενδιαφέρουν οι θετικές όψεις ή ακόμη καλύτερα, οι όψεις της γενικότερα.
popininja
22-01-2011, 07:08 PM
Θα μπορούσε όμως ο γιος να είναι και ο ¶ρης (6ος οίκος -ανήψια)
ο οποίος είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο.
Λέω εγώ τώρα...
Ή εναλλακτικά η μητέρα να είναι ο Κρόνος (9ος συγγενείς εξ αγχειστίας).
hattie23
22-01-2011, 07:13 PM
Λοιπον ,εδω παιζουν ρολο οι παραγωγοι οικοι .Πρεπει να τοποθετησουμε σωστα τα προσωπα στους οικους για να μην μπερδευτουμε.Ο συζυγος σου βρισκεται στον 7ο οικο σου αφου εσυ εκανες την ερωτηση .Πρεπει να δουμε τωρα τον δεικτη που δειχνει την αδερφη του αρα μετραμε απο τον 7ο (σαν να ηταν ο 1ος) και βρισκουμε οτι ο δεικτης της αδερφης του βρισκεται στον 9ο οικο σου στον 3ο παραγωγο γι αυτον .
Αρα ο κυβερνητης της κουνιαδας σου ειναι ο κρονος .Επειτα κοιταμε απο τον 9ο σου (σαν να ηταν παλι 1ος ) να βρουμε τον 5ο οικο που θα ειναι ο δεικτης του παιδιου (βεβαια τωρα εξαρταται αν ειναι πρωτοτοκο ειναι στο 5ο αν ειναι δευτεροτοκος στον 9ο.Δεν ξερω αν διευκρινιζεται σε καποιο ποστ σου ). Αν ειναι πρωτοτοκος θα εχει δεικτη τον κυβερνητη του ωροσκοπου γιατι εκει αντιστοιχει ο δικος της 5ο.Δηλαδη τον Ερμη.
Ο κρονος βρισκεται σε εξαρση σε αερινο ,παρορμητικο ζωδιο (ζυγος) μεσα στον δικος της 9ο ( δικος σου 5ος).Ο ερμης βρισκεται στον αιγοκερω αυτο ειναι καλο γιατι το ζωδιο κυβερναται απο τον κρονο επισης και δειχνει οτι παρα απο την ψυχροτητα και την σκληροτητα φαινεται οτι το παιδι δειχνει ανταποκριση ,τον απασχολει το θεμα της μητερας του.Επισης ο αιγοκερως και ο ζυγος ειναι παρορμητικα ζωδια ,φαινεται ο τσακωμος και ο λογος που τους κρατα χωρια εγινε να ξεσπασε ξαφνικα .Θεωρω οτι και οι δυο τραβηξαν καποια πραγματα στα ακρα .Και αν κρινω απο τα χαρακτηριστικα του καθε ζωδιου μαλλον το παιδι υπηρξε πολυ πιο αδιαλλαχτο και η μητερα φαινεται "παγωμενη" αλλα φαινεται οτι ειχε πιο καλοζυγιασμενα τα πραγματα μεσα της.
Στην ωραια κοιταμε την σεληνη γενικα σαν βοηθητικο πλανητη για την ερωτηση και οχι σαν την μητερα.
Θεωρω οτι το τριγωνο μεταξυ σεληνης και ερμης φαινεται οτι ο γιος θα εχει την ευκαιρια να προσεγγισει την μητερα του αλλα αυτη η ευκαιρια φαινεται να εμεινα ανεκμεταλλευτη.Ο κρονος θα σχηματισει τριγωνο με την αφροδιτη .Η αφροδιτη βρισκεται μεσα στο δικο της 11ο και κυβερνα το δικο της 9ο οικο . Παντως φαινεται να εχει καποιο προσωπο το οποιο την νοιαζεται πολυ. Και ισως παιξει ρολο ωστε να γινει η προσεγγιση αναμεσα τους .Ομως εν συνεχεια υπαρχει το τετραγωνο με τον ερμη .Φαινεται οτι θα ξανα υπαρξει συντομα ρηξη και ψυχροτητα αναμεσα τους.
Ο κυβερνητης του 4ου δειχνει το τελος της ερωτησης ο δικος της 4ος (12ος οικος για σενα εχει κυβερνητη τον Αρη και βρισκεται στο δικο της ο ωροσκοπο (9ος για σενα ) αρα ειναι συν-δεικτης δικος της .Ο αρης βρισκεται επισης σε παρορμητικο ζωδιο ( φαινεται οτι υπαρχει ενταση ,θυμος και ισως μια καπως πεισματαρικη σταση της μανας).Κανει αντιθεση με τον βορειο δεσμο και σε λιγο και ο ηλιος επισης συν-δεικτης της μανας θα πραξει το ιδιο .Δεν μου φαινεται να αλλαζει γνωμη παρολη την προσπαθεια .
Πιστευω οτι η απαντηση τεινει στο αρνητικο αν εχω τοποθετησει καλα τους παραγωγους οικους.
hattie23
22-01-2011, 07:16 PM
Νομιζω οτι ειμαι εντελως εξω λοιπον :blink:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-01-2011, 07:19 PM
εδω ειμαι !
που να παω;;
ειστε αξιαγαπητα πλασματα
και με εχετε συγκηνησει:love:
Ναι Τινακι μου
εχουμε πολυ καλη σχεση με τον Χρηστο-ανηψιο[ειναι αξιο και τιμιο παιδι]
σημερα τον ειδα και ετρεμε απο αγωνια που συζηταγαμε
του ειπα αγορι μου βαλε στην ακρη του μυαλου σου οτι σε πληγωσε
και μην κανεις πισω οταν θα σε διωξει ξανα..
θα επιμενεις...
θα καθεσε εξω απο την πορτα της να την παρακαλας να σου μιλησει..
καντο αγορι μου του ειπα
γιατι θα ''φυγει'' σε λιγο καιρο και θα νιωθεις ασχημα που δεν τα βρηκες μαζι της..
Αυριο θα παμε στην αδελφη του Ζαφ
και ο Χρηστος θα ειναι εξω απο το σπιτι και ελπιζω στο καλυτερο
Τίνα Ζαχαριάδου
22-01-2011, 07:21 PM
Μπράβο hattie23.
Η αδερφή του συζύγου της Δέσποινας είναι, επομένως κοιτάμε τον 9ο (3ος παράγωγος 7ου).
Ο 5ος του 9ου είναι ο 1ος άρα ο Χρήστος έχει κυβερνήτη τον Ερμή.
ΥΓ Οποιο παιδί κι αν ήταν πάλι τον 5ο θα κοιτάζαμε.
Μην ξεχνάτε πως για τους πλανήτες εκτός Σελήνης κοιτάμε μόνο την 1η όψη που σχηματίζουν οι πλανήτες.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-01-2011, 07:23 PM
πρωτοτοκος ειναι!
katiakiss
22-01-2011, 07:25 PM
Hattie 23 Εγώ πάλι λέω ότι αφού η Δέσποινα είναι αυτή που κάνει την ερώτηση, δεν χρειάζονται τόσα δικός της 4ος και δικός της 12ος κτλ. (χωρίς να είμαι σίγουρη) Από την άλλη τα δύο βασικά στην ωριαία που είναι ο ωροσκόπος και η Σελήνη δέχονται καλές όψεις και εσύ λες ότι η έκβαση θα είναι αρνητική; Με όλο τον σεβασμό θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Μου άρεσε αυτό με τους παράγωγους σαν σκέψη. Τουλάχιστον τολμάς!
Τίνα, εγώ λέω να μην μας παιδεύεις και να μας πεις ποιος είναι τι!
Hattie έχεις πλησιάσει αρκετά
Δέσποινα ο συγκεκριμένος χάρτης είναι ξεκάθαρα αρνητικός αλλά δεν είναι η δουλειά μου να τον αναλύσω. Εύχομαι να κάνω λάθος.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-01-2011, 11:42 PM
Hattie έχεις πλησιάσει αρκετά
Δέσποινα ο συγκεκριμένος χάρτης είναι ξεκάθαρα αρνητικός αλλά δεν είναι η δουλειά μου να τον αναλύσω. Εύχομαι να κάνω λάθος.
αγαπημενε μου Σωκρατη
στεναχωρηκα :cry:
ομως καλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ
που κοιταξες τον χαρτη :love::bigsmile:
Λοιπον
αυριο το πρωι θα ξερουμε την αντιδραση της κουνιαδας μου
που θα την φερουμε αντιμετωπη με τον γιο της
και θα σας πω το μεσημερακι το αποτελεσμα
Εγω βασικα περιμενω μεγαλο σαματα-καυγα θα μας ακουσει ολος
ο Πειραιας
η γυναικα η συγκεκριμενη ειναι γεματο εγωισμο κ αιπεισμα
μουλαρισιο και αλλα πολλα....
δεν υπολογιζει τιποτα και κανεναν πληγωνει και πληγωνεται
θελει παντα να γινεται το δικο της μεχρι θανατου..............
δεν μιλαει με κανεναν τους εχει διωξει ολους απο κοντα της...
εκανε τρια παιδια
το πρωτο ηταν ο ΧΡΗΣΤΟς το παιδι που κρατησε να μεγαλωσει
τα αλλα δυο της παιδια
τα εδωσε σε συγγενεις ατεκνους απο μωρακια
να τα μεγαλωσουν και να τα υοθετησουν αργοτερα[ποια μανα το κανει αυτο;]
Ο Χρηστος ειναι ενα παιδι πληγωμενο και δαρμενο απο αυτην την γυναικα
γνωρισε την σκληροτητα της ,πολλες φορες να φανταστητε
οταν τον κοιταζε ποιο μικρος που ηταν
κατουριοταν απο φοβο πανω του[εχει φαει πολυ ξυλο ο Χρηστος και παντα με την ζωστηρα]
Το παληκαρι ο Χρηστος μας ειναι τωρα 43 ετων κατασταλαγμενος και ενα αξιολογο
πλασμα δουλευταρας και τιμιος .[ολοι τον αγαπαμε :love:]
Αυριο ομως ισως πληγωθει για αλλη μια φορα απο την μητερα του
Τωρα θα δουμε πως θα το χειριστουμε αυριο εγω και ο Ζαφ
εχουμε δυο δραματα δυστηχως να αντιμετωπισουμε...........:cry:
με αγαπη :love:
Τίνα Ζαχαριάδου
23-01-2011, 01:04 AM
Δέσποινα εγώ θα πρότεινα να μην τους φέρετε αντιμέτωπους, αρκετά έχει περάσει το παλικάρι, ωστόσο όπως είπε κι ο Σωκράτης....αυτό δεν είναι δική μου δουλειά.
Η συγκεκριμένη πάντως Κυρία να πούμε πως εκτός από Κρόνο έχει συγκυβερνήτες τον Ήλιο και τον ¶ρη.
Ψάξτε λίγο τον χάρτη, είναι πολύ καλό ωριαίο.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-01-2011, 01:16 AM
Δέσποινα εγώ θα πρότεινα να μην τους φέρετε αντιμέτωπους, αρκετά έχει περάσει το παλικάρι, ωστόσο όπως είπε κι ο Σωκράτης....αυτό δεν είναι δική μου δουλειά.
Η συγκεκριμένη πάντως Κυρία να πούμε πως εκτός από Κρόνο έχει συγκυβερνήτες τον Ήλιο και τον ¶ρη.
Ψάξτε λίγο τον χάρτη, είναι πολύ καλό ωριαίο.
Τινα μου αγαπημενη μου
εμεις δεν ειχαμε ανακατευτει [την ειχαμε σε αποσταση γιατι μας αρρωστενε η συμπερηφορα της απο χρονια τωρα..]
αλλα μας παρακαλαει ο Χρηστος εδω και ενα μηνα
να μπει στην μεση ο Ζαφ και να την πεισει για να μιλησει του παιδιου της
Τα περιθωρια στενεψαν την Δευτερα μπαινει στο Μεταξα νοσοκομειο
επειγων.........
δεν εχει χρονο για αργοτερα ο γιος.......
popininja
23-01-2011, 02:35 AM
Πω πω Δέσποινα
ούτε ψύλλος στον κόρφο σου...
Πολύ δύσκολη περίπτωση, πραγματικά.
Τι να σου κάνουν και τα άστρα όταν χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.
Την τόση σκληρότητα αδυνατώ να την καταλάβω.
Από τι είναι φτιαγμενοί μερικοί άνθρωποι άραγε...
Καλή συνέχεια... :love:
Υ.Γ. Σου στέλνω όοοοοοολη μου την θετική σκέψη :love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-01-2011, 11:14 AM
καλημερα
Η συναντηση ηταν να γινει σημερα το πρωι
στις 9
ομως αναβληθηκε [εβαλα το χερακι μου και εγω]
θα γινει το απογευμα κατα τις 6
επισης επιστρατευσαμε και μια αλλη συγγενη [που συμπαθει η κουνιαδα μου]
να ειναι εκει....
ισως εχουμε το απογευμα περισσοτερες πιθανοτητες
να σπασουμε τον παγο της καρδιας της και το πεισμα της
τρια ατομα μαζι ...
ειδωμεν..
εμεις παμε ξερωντας οτι θα φαμε τα μουτρα μας
αλλα υα το παλεψουμε..
κανωντας μα αρχη βρε αδελφε τουλαχιστον..
και να τον διωξει παλι
τουλαχιστον ο Χρηστος να δει την μανα του
την μορφη της...
εχει να την δει χρονια..
Τίνα Ζαχαριάδου
23-01-2011, 01:38 PM
καλημερα
Η συναντηση ηταν να γινει σημερα το πρωι
στις 9
ομως αναβληθηκε [εβαλα το χερακι μου και εγω]
θα γινει το απογευμα κατα τις 6
επισης επιστρατευσαμε και μια αλλη συγγενη [που συμπαθει η κουνιαδα μου]
να ειναι εκει....
ισως εχουμε το απογευμα περισσοτερες πιθανοτητες
να σπασουμε τον παγο της καρδιας της και το πεισμα της
τρια ατομα μαζι ...
ειδωμεν..
εμεις παμε ξερωντας οτι θα φαμε τα μουτρα μας
αλλα υα το παλεψουμε..
κανωντας μα αρχη βρε αδελφε τουλαχιστον..
και να τον διωξει παλι
τουλαχιστον ο Χρηστος να δει την μανα του
την μορφη της...
εχει να την δει χρονια..
Δέσποινα μου, ο κυβερνήτης της κουνιάδας σου και του Χρήστου θα σχηματίσουν τετράγωνο. Γενικά οι ενδείξεις που έχουμε δεν είναι οι απαιτούμενες για θετική εξέλιξη, ωστόσο ένα τετράγωνο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό.
Δείχνει μεγάλη δυσκολία ως προς την επίτευξη του στόχου παράλληλα λόγω Κρόνου, θα μπορούσε να δείχνει προς το τέλος του χρόνου κι αφού έχετε εξαντλήσει όλα τα μέσα ότι πετυχαίνετε τον σκοπό σας.
Με λίγα λόγια αφού σας έχει βγάλει το λάδι ίσως και να τον δει.
Φυσικά με τόσα Κρόνια στοιχεία που έχει η γυναίκα αυτή στο ωριαίο δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Με Ήλιο, ¶ρη στον 1ο της έχει πολύ εγωισμό, έπαρση, αλαζονεία, είναι σκληρή, δυναμική και έχει ευαίσθητο νευρικό σύστημα.
Ο Ερμής, ο Χρήστος δηλαδή βρίσκεται στον 12ο της, μοιάζει σαν να θέλει να τον κρύψει στο υποσυνειδητο της, λες και είναι εχθρός της.
MANDALENA
23-01-2011, 03:12 PM
Αυτόν τον ωραίο αναλυτικό χάρτη της ωριαίας με όλες τις λεπτομέρειες για τους πλανητες, τις θεμελιώδεις δυνάμεις, τους αραβικούς κλήρους κ.λ.π., απο που μπορεί κανείς να τον βγάλει?:blink:
Από που αλλού εκτός από το myHoroscope. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο αυτό το πρόγραμμα online.
Αρκεί να βρω λίγο χρόνο να το εγκαταστήσω να το βλέπετε όλοι.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-01-2011, 04:11 PM
Αγαπημενη μου Τινα
ετσι ειναι..
σκληρη ..
δεν λυγιζει
δεν παιρνει απο λογια..
και ναι..φερεται σαν να τον εχει θαψει στο μυαλο της
σημερα θα μαθω ημερομηνια γεννησης της και θα τον γραψω εδω..
Κοραλλία Μόζορα
23-01-2011, 07:05 PM
Δέσποινα μου,
ο Ζαφ είναι ο 7ος οίκος και η αδερφή του ο 9ος οίκος. Ο Ζάφ έχει στον οίκο του την Αφροδίτη που δείχνει ότι αυτός παίζει τον μεσολαβητικό ρόλο για να μιλήσουν μάνα και γιος. Η Αφροδίτη πάει να κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη της αδερφής του που δείχνει ότι πρόκειται να της μιλήσει. Το παιδί είναι στον 1ο οίκο με κυβερνήτη Ερμή.
Ο Ερμής είναι στο ζώδιο και τον οίκο της μητέρας του που δείχνει την επιθυμία του να την δει και να της μιλήσει. Ο δικός της κυβερνήτης όμως είναι ο Κρόνος κι έχει Ήλιο και ¶ρη στον οίκο της. Συμφωνώ με την Τίνα ότι αυτό δείχνει εγωισμό πείσμα και σκληρότητα.
Ο κυβερνήτης της ο Κρόνος στον Ζυγό δεν έχει καμιά σχέση με τον Ερμή από κυβέρνηση, όρια ή πρόσωπο, πράγμα που δείχνει ότι αυτή δεν θέλει να τον δει. Όμως ο Κρόνος είναι στην έξαρση του, στο ζώδιο της Αφροδίτης και στα όρια του Δία. Αυτό δείχνει ότι φαίνεται πιο αρνητική απ' όσο πραγματικά είναι.
Ο Ερμής πάει να σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο και συμφωνώ με την Τίνα ότι αυτό είναι αρνητικό αλλά ότι μπορεί να δεχτεί τελικά κάποια στιγμή την συνάντηση. Παρόλο που τελικά μπορεί να γίνει η συνάντηση, αυτή δεν θα αλλάξει στάση από εγωισμό και θα συνεχίσει να είναι απορριπτική και αρνητική απέναντι του.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία, Δέσποινα μου.
popininja
23-01-2011, 07:10 PM
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Τώρα θα είμαι off topic αλλά θα σκάσω άμα δε μιλήσω!:nuts:
Και ποια νομίζει τελικά ότι είναι η κυρία
που θα της ζητήσουμε και ακρόαση για να δώσει και συγχωροχάρτι?
Η Μαρία Αντουαννέτα ή ο Πάπας?
Μη τη ρωτάτε καθόλου.
Ένας άνθρωπος και μάλιστα αυτός που έφερε στον κόσμο
έχει να της πει κάτι.
Θα τον δει και θα σκάσει!
-συγγνώμη αλλά τα'χω πάρει-:embarrest
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-01-2011, 11:15 PM
Αγαπημενη μου Κορραλια
σε ευχαριστω που κοιταξες τον χαρτη:bigsmile:
Μολις ηρθα απο την συναντηση
ο χαρτης της ωριαιας επιβαιβαιωθηκε πριν λιγο:cry:
μπηκαμε στο σπιτι εγω ο Ζαφ και ο Χρηστος
αρχισε να ουρλιαζει και να του λεει να φυγει
και ουτε στην κηδεια μου να πατησεις..
Αρνηση και πεισμα και αδιαλαξεια
δεν ακουει τιποτα και κανεναν..ειμαστε εκει απο τις 6 το απογευμα
εως τις 9
ολες τις ωρες αυτες μπηκε μεσα και εκατσε στο δωματιο της και ο γιος της μονος στο σαλονι[δεν εφυγε το παληκαρι]
εγω μετον Ζαφ προσπαθουσαμε στο δωματιο της μεσα μαζι της να της δωσουμε να καταλαβει
αλλα τιποτα αυτη..
εληξε αδοξα
οπως πολυ σωστα ειπατε οτι θα γινοταν..
Την αλλη εβδομαδα θα ξαναπαμε παλι με τον Χρηστο
ξανα ..και ξανα..αν και δεν νομιζω οτι θα τον δεχτει ποτε..:cry:
Θα ηιθελα να ρωτησω κατι αγαπημενες
Τινα μου και Κοραλλια μου φαινεται πουθενα στον χαρτη
οτι θα σκαγανε καποια κρυμμενα μυστικα;[αιτιες της ρηξης]
μαθαμε πραγματα εγω και οΖαφ και μας εφυγε η γη κατω απο τα ποδια...
σας ευχαριστω ολους σας
και παλι!:bigsmile:
κουκι:love:
Τίνα Ζαχαριάδου
23-01-2011, 11:39 PM
Δέσποινα λυπάμαι που απογοητεύτηκες αλλά ήταν αναμενόμενη η κατάληξη.
Τωρα για τα μυστικά που ρωτάς φαίνονται από τον 12ο οίκο.
Στο ωριαίο ο Ερμής (Χρήστος) είναι στον 12ο της, επομένως κάποια μυστικά τα κρατούσε η μητέρα του, είδες και στο προηγούμενο ποστ σου είπα ότι μοιάζει σαν να τον κρατά κρυφό το γιο της.
Δεν εστιάσαμε στα μυστικά γιατί άλλο ήταν το ερώτημα, ωστόσο οι εμπεριεχόμενοι 6ος/12ος κρύβουν και αυτοί τα μυστικά τους.
katiakiss
23-01-2011, 11:44 PM
Βρε Δέσποινα… Χωρίς διάθεση αδιακρισίας, τι μπορεί να είναι τόσο σοβαρό ώστε μία μάνα να μην θέλει να δει το παιδί της, ακόμα και μπροστά στο ενδεχόμενο του θανάτου; Απορώ!
Αν θες μας λες με δυο επιγραμματικά λόγια, μπας και καταλάβουμε κάτι. (Αν και δεν συγχωρείται μια τέτοια στάση. Έλεος!)
ΥΓ: Hattie 23 πράβο για την πρόβλεψη! Πάσο!:bigsmile:
popininja
23-01-2011, 11:59 PM
Βρε Δέσποινα… Χωρίς διάθεση αδιακρισίας, τι μπορεί να είναι τόσο σοβαρό ώστε μία μάνα να μην θέλει να δει το παιδί της
Το ενδεχόμενο να το έχει κάνει με κάποιον άνδρα που η σχέση μαζί του έληξε άδοξα
και τον εκδικείται μέσω της συνέχειας του δηλ. του παιδιού του.
Το έχω δει και είναι η απόλυτη σχιζοφρένεια.
katiakiss
24-01-2011, 12:06 AM
Το ενδεχόμενο να το έχει κάνει με κάποιον άνδρα που η σχέση μαζί του έληξε άδοξα
και τον εκδικείται μέσω της συνέχειας του δηλ. του παιδιού του.
Το έχω δει και είναι η απόλυτη σχιζοφρένεια.Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες Πόπη, αλλά η συμπεριφορά της πράγματι μοιάζει περισσότερο με αυτή μιας προδομένης ερωμένης, παρά μιας μάνας.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-01-2011, 12:29 AM
ειναι απο νομιμο γαμο ο Χρηστος
και παλι σας ευχαριστω ολους σας:bigsmile:
taurine
24-01-2011, 06:30 PM
Όλα αυτά είναι πολύ θλιβερα που διαβάζω.
Δεν ξέρω τί είναι αυτό που κάνει μία μητέρα να αρνείται πεισματικά το αίμα της, το παιδί της,
το μικρό μωρακι που κάποτε κρατούσε στην αγκαλιά της. Πολλώ μάλλον, μία σχέση μητέρας-γιού, που φαινομενικά, μοιάζει άρρηκτη.
Μία και μοναδική περίπτωση γνωρίζω που η μάνα δεν ήθελε να μιλήσει στο γιό, ήταν επειδή ο γιός υποχρέωσε την κοπέλα που είχαν μακροχρόνια σχέση, να "σκοτώσει" το έμβρυο που κυοφορούσε γιατί ...ήθελε να αγοράσει βάρκα και να πάει διακοπές το καλοκαίρι.
Η μάνα έκανε ένα χρόνο να μιλήσει με το γιό, και δεν παρέλειπε να επισκέπτεται κάθε τόσο την κοπέλα και να της ζητά συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του γιου της.
Τα χρόνια πέρασαν, ο γιος γνώρισε μια άλλη κοπέλα, την παντρεύτηκε, επήλθε εγκυμοσύνη, αλλά το παιδί ...δεν ήταν δικό του. Γεννήθηκε ένα κοριτσάκι, τώρα 3 ετών,το ξέρουν όλοι, εκτός από εκείνον.
Πρόσφατα, το έμαθε και η μάνα, πως το εγγόνι, δεν είναι αίμα του γιού της.
Συγνώμη αν έπεσα σε οφ τοπικ, αλλά αυτές οι ιστορίες πολύ με στεναχωρούν.:cry:
Κοραλλία Μόζορα
24-01-2011, 07:50 PM
Δέσποινα μου,
στο θέμα των μυστικών συμφωνώ με αυτά που είπε η Τίνα. Επιπλέον, ο κυβερνήτης του 12ου είναι ο ¶ρης που βρίσκεται στον οίκο της μάνας και πάει για τρίγωνο με τον άξονα 1ου/7ου, δηλαδή μυστικά που θα τα μαθαίνατε εσύ (1ος οίκος) κι ο Ζαφ (7ος).
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
24-01-2011, 08:13 PM
Δέσποινα μου,
στο θέμα των μυστικών συμφωνώ με αυτά που είπε η Τίνα. Επιπλέον, ο κυβερνήτης του 12ου είναι ο ¶ρης που βρίσκεται στον οίκο της μάνας και πάει για τρίγωνο με τον άξονα 1ου/7ου, δηλαδή μυστικά που θα τα μαθαίνατε εσύ (1ος οίκος) κι ο Ζαφ (7ος).
Σε ευχαριστω πολυ Κοραλλια μου
ναι ...μαθαμε πραγματα που ακομα δεν εχουμε συνερθει απο το σοκ
εγω και ο Ζαφ :cry:
για αυτο και η ρηξη..
αναμεσα τους..
:bigsmile:
SAGIVI
24-01-2011, 08:52 PM
Καλησπερα. Δεν γνωριζομαστε. αλλα αισθανομαι την αναγκη να σου γραψω οτι ολη η αληθεια κρυβεται τωρα πια σ αυτο που ειπες στον ανιψιο σας.Ο.τι μα ο.τι και να εχει συμβει ο κυκλος κλεινει, η μητερα του φευγει απο την ζωη και ο μονος δρομος ειναι η συγχωρεση.Μπορω να σε βεβαιωσω οτι και μονο που ο γυιος της πηγε και την ειδε στο σπιτι της ,ειναι τεραστιο βημα ασχετα με την δικη της αντιδραση.Βεβαιωσε τονοτι οι ψυχολογοι πιστευουν οτι εχει μεγαλυτερη σημασια η δικη μας πραξη ασχετα με την αντιδραση του αλλου.Εκεινος εκανε την υπερβαση του.
Να μη ξεχναμε επισης οτι ενας σοβαρα ασθενης ανθρωπος ειδικα αν αντιλαμβανεται το τελος μπορτει να εκδηλωσει δραματικη συμπεροφορα ποσο μαλλον αν αυτο ειναι μερος του εαυτου του ετσι κι αλλιως.
Σου ευχομαι απο καρδιας τα καλυτερα για ολη την οικογενεια σου
popininja
25-01-2011, 01:19 AM
Σε ευχαριστω πολυ Κοραλλια μου
ναι ...μαθαμε πραγματα που ακομα δεν εχουμε συνερθει απο το σοκ
εγω και ο Ζαφ :cry:
για αυτο και η ρηξη..
αναμεσα τους..
:bigsmile:
Είσαι πολύ καλό παιδί βρε Δέσποινα για να τράβας τέτοια ψυχοφθόρα κατάσταση
ενώ θα μπορούσες να κάνεις την πάπια.
Αν θεωρείς πως δεν είναι άλυτα τα προβλήματα που έχουν προηγηθεί
καλά κάνεις και τα παλεύετε ακόμα.
Καλό κουράγιο.:love:
Αν γίνει κάτι καλό μεταξύ τους πέστο μας να πούμε
Ζήτωωωωωωωωωωω! :bigsmile:
Υ.Γ. Έχεις κάνει το Ταυρίσιο μυαλό μου να παίρνει άπειρες στροφές
για το θέμα. Λες και ήμουν κι εγώ εκεί γύρω.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-01-2011, 01:37 AM
Είσαι πολύ καλό παιδί βρε Δέσποινα για να τράβας τέτοια ψυχοφθόρα κατάσταση
ενώ θα μπορούσες να κάνεις την πάπια.
Αν θεωρείς πως δεν είναι άλυτα τα προβλήματα που έχουν προηγηθεί
καλά κάνεις και τα παλεύετε ακόμα.
Καλό κουράγιο.:love:
Αν γίνει κάτι καλό μεταξύ τους πέστο μας να πούμε
Ζήτωωωωωωωωωωω! :bigsmile:
Υ.Γ. Έχεις κάνει το Ταυρίσιο μυαλό μου να παίρνει άπειρες στροφές
για το θέμα. Λες και ήμουν κι εγώ εκεί γύρω.
σε ευχαριστω πολυ Ποπη μου:love:
αν αλλαξει κατι θα σας το γραψω εδω για να χαρητε:bigsmile:
αν και το θεωρω αδυνατον πια...........
μανταλένα
25-01-2011, 12:10 PM
Καταρχήν να πω σε σένα Δέσποινα και στο Χρήστο "καλό κουράγιο"...Είναι πολύ καλό για σας αυτό που προσπαθείτε... Σε δεύτερο επίπεδο ήθελα να δω αν σωστά παρατηρώ κάποια σημεία. Η αντισκιά του Ερμή είναι στις 19ο του Τοξότη 7ου (Ζαφ) και η αντισκιά του Κρόνου στις 13ο των Ιχθύων 11ος (3ος της μάνας - ο αδελφός της Ζαφ), φαίνεται η διαμεσολάβηση.Τα αποκλίνοντα εξάγωνα του Δία, δείχνουν την άκαρπη προσπάθεια με τους δείκτες του τέλους.Επίσης ο ¶ρης κυβερν. 4ου μητέρας και 12ου Χρήστου σε σύνοδο και καμμένος απο Ηλιο κυβερν. 4ου (Χρήστος) και 8ου (μάνας)... Με εκτίμηση και συμπάθεια., σας καλημερίζω...
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-01-2011, 01:09 PM
Σε ευχαριστω πολυ Μανταλενο μου:bigsmile:
- αρνητικος ο χαρτης [πηγαμε τουλαχιστον προετοιμασμενοι]
αλλα οπως ειπε και η πολυ καλη και ευστοχη αστρολογος Τινα Ζαχαριαδου
ηταν πολυ καλη ωριαια για εξασκηση για τα μελη
σας ευχαριστω ολους:bigsmile:
Τίνα Ζαχαριάδου
25-01-2011, 01:22 PM
Καταρχήν να πω σε σένα Δέσποινα και στο Χρήστο "καλό κουράγιο"...Είναι πολύ καλό για σας αυτό που προσπαθείτε... Σε δεύτερο επίπεδο ήθελα να δω αν σωστά παρατηρώ κάποια σημεία. Η αντισκιά του Ερμή είναι στις 19ο του Τοξότη 7ου (Ζαφ) και η αντισκιά του Κρόνου στις 13ο των Ιχθύων 11ος (3ος της μάνας - ο αδελφός της Ζαφ), φαίνεται η διαμεσολάβηση.Τα αποκλίνοντα εξάγωνα του Δία, δείχνουν την άκαρπη προσπάθεια με τους δείκτες του τέλους.Επίσης ο ¶ρης κυβερν. 4ου μητέρας και 12ου Χρήστου σε σύνοδο και καμμένος απο Ηλιο κυβερν. 4ου (Χρήστος) και 8ου (μάνας)... Με εκτίμηση και συμπάθεια., σας καλημερίζω...
Μανταλένα μου οι αποκλίνουσες όψεις δεν δείχνουν την άκαρπη προσπάθεια, δείχνουν παρελθοντικά γεγονότα/καταστάσεις εάν κι εφ' όσον σχετίζονται άμεσα με τους κυβερνήτες που μας ενδιαφέρουν.
Στο συγκεκριμένο ερώτημα η Δέσποινα δεν ρωτούσε για κάτι που έχει συμβεί, επομένως δεν ισχύουν τα παραπάνω.
Επίσης, ο ¶ρης δεν καίγεται από τον Ήλιο, είναι ο μοναδικός πλανήτης που έχει αυτό το "προτέρημα".
Μια πληροφορία για τον 4ο οίκο που σχετίζεται με την τελική έκβαση των ωριαίων.
Οταν οι απαντηση δίνεται από τους κυβερνήτες και την Σελήνη σπάνια κοιτάμε τον 4ο οίκο, είναι ας το πούμε "περιττό".
Δέσποιμα σε ευχαριστώ πολύ και να αιτιολογήσω γιατί το ωριαίο αυτό ήταν πολύ καλό για μάθημα.
Είναι απλό, εάν παίρνατε τους σωστούς κυβερνήτες, το ωριαίο αυτό μιλούσε ξεκάθαρα για να μην πω φώναζε.
Ήταν δηλαδή ένα εύκολο ωριαίο, αν μπορεί να ειπωθει αυτό, για αρχάριους.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-01-2011, 03:34 PM
Να πω κατι αν μου επιτρεπετε αγαπημενα μου μελη
η ωριαια δεν ειναι κατι που για ψυλλου ''πηδημα''
κανουμε την ερωτηση
και περιμενουμε να δουμε αποτελεσματα
και τους αστρολογους απικο εκει να μας λενε τι ''βλεπουν''
με θελει ο γκομενος ;
θα με παρει τηλ ο γκομενος;
τι φαι του αρεσει του γκομενου;
και σε μια εβδομαδα ξανα- μανα αλλη ερωτηση.
Νομιζω κατα την ταπεινη μου γνωμη
οτι πρεπει να νιωθεις δυνατα συνασθηματα
να κατακλιζεται ολο σου το ειναι απο παθος ,αγωνια,
και η ερωτηση να βγει αβιαστα
και ταυτοχρονα ''αν το θυμηθεις ''να δεις το ρολοι σου την ωρα
για τον χαρτη[αλλιως πεταξε το πουλακι]
Ισως για αυτο ο χαρτης μου εδειξε ξεκαθαρα το αποτελεσμα
στην υποθεση του Χρηστου
ενα μηνα τωρα εγω και ο Ζαφ προσπαθουσαμε να βρουμε με τι τροπο
θα τον παρουσιαζαμε στην μητερα του[καθως εχουν να μιλησουν χρονια]..
ειχαμε ενταση εσωτερικη ,ανυσηχια κ.τλπ.
οταν εφτασε η μερα η ερωτηση ηρθε αυθορμητα ...
''
--θα μιλησει ο Χρηστος με την μητερα του;''-
Ευχαριστω την πολυ καλη αστρολογο Κοραλλια Μοζζορα
την Τινα μου:love:
τον καλο μου Σωκρατη :love:
και ολα τα μελη που γραψατε και νιωσατε την αγωνια της υποθεσης:bigsmile:
κουκι:love::bigsmile:
Υ.Γ βλεπετε οτι ευχαριστω συνεχως τους αστρολογους και τα μελη
ναι ..γιατι χρειαζετε κοπος και χρονος φιλοι μου και
δεν ειναι υποχρεωμενοι ..
για αυτο και τα ευχαρηστηρια μου
SAGIVI
25-01-2011, 04:51 PM
Να πω κατι αν μου επιτρεπετε αγαπημενα μου μελη
η ωριαια δεν ειναι κατι που για ψυλλου ''πηδημα''
κανουμε την ερωτηση
και περιμενουμε να δουμε αποτελεσματα
και τους αστρολογους απικο εκει να μας λενε τι ''βλεπουν''
με θελει ο γκομενος ;
θα με παρει τηλ ο γκομενος;
τι φαι του αρεσει του γκομενου;
και σε μια εβδομαδα ξανα- μανα αλλη ερωτηση.
Νομιζω κατα την ταπεινη μου γνωμη
οτι πρεπει να νιωθεις δυνατα συνασθηματα
να κατακλιζεται ολο σου το ειναι απο παθος ,αγωνια,
και η ερωτηση να βγει αβιαστα
και ταυτοχρονα ''αν το θυμηθεις ''να δεις το ρολοι σου την ωρα
για τον χαρτη[αλλιως πεταξε το πουλακι]
Ισως για αυτο ο χαρτης μου εδειξε ξεκαθαρα το αποτελεσμα
στην υποθεση του Χρηστου
ενα μηνα τωρα εγω και ο Ζαφ προσπαθουσαμε να βρουμε με τι τροπο
θα τον παρουσιαζαμε στην μητερα του[καθως εχουν να μιλησουν χρονια]..
ειχαμε ενταση εσωτερικη ,ανυσηχια κ.τλπ.
οταν εφτασε η μερα η ερωτηση ηρθε αυθορμητα ...
''
--θα μιλησει ο Χρηστος με την μητερα του;''-
Ευχαριστω την πολυ καλη αστρολογο Κοραλλια Μοζζορα
την Τινα μου:love:
τον καλο μου Σωκρατη :love:
και ολα τα μελη που γραψατε και νιωσατε την αγωνια της υποθεσης:bigsmile:
κουκι:love::bigsmile:
Υ.Γ βλεπετε οτι ευχαριστω συνεχως τους αστρολογους και τα μελη
ναι ..γιατι χρειαζετε κοπος και χρονος φιλοι μου και
δεν ειναι υποχρεωμενοι ..
για αυτο και τα ευχαρηστηρια μου
Εισαι απιστευτα γλυκο πλασμα.
Οσο για τις ερωτησεις ο W. LILLY στο βιβλιο του αναφερει πως ο ιδιος εξασκουσε την ωριαια ρωτωντας π.χ. που βρισκεται το ταδε βιβλιο μεσα στο ιδιο του το σπιτι η το ταδε αντικειμενο..Επισης σαν παιχνιδι εβρισκε σε ποια σημεια του σωματος των ερωτωντων υπηρχαν σημαδια και ελιες.
Απλα θελει μεγαλη εξασκηση απο εμας τους αρχαριους.
Οπως ειδαμε για τους εμπειρους αστρολογους του site ηταν πολυ απλο.
Ορεξη και χρονο να εχουμε...
Σου ευχομαι τα καλυτερα....
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-01-2011, 05:51 PM
Εισαι απιστευτα γλυκο πλασμα.
Οσο για τις ερωτησεις ο W. LILLY στο βιβλιο του αναφερει πως ο ιδιος εξασκουσε την ωριαια ρωτωντας π.χ. που βρισκεται το ταδε βιβλιο μεσα στο ιδιο του το σπιτι η το ταδε αντικειμενο..Επισης σαν παιχνιδι εβρισκε σε ποια σημεια του σωματος των ερωτωντων υπηρχαν σημαδια και ελιες.
Απλα θελει μεγαλη εξασκηση απο εμας τους αρχαριους.
Οπως ειδαμε για τους εμπειρους αστρολογους του site ηταν πολυ απλο.
Ορεξη και χρονο να εχουμε...
Σου ευχομαι τα καλυτερα....
σε ευχαριστω πολυ καλο μου κοριτσι:love:
hattie23
27-01-2011, 02:37 AM
Δέσποινα μου, ο κυβερνήτης της κουνιάδας σου και του Χρήστου θα σχηματίσουν τετράγωνο. Γενικά οι ενδείξεις που έχουμε δεν είναι οι απαιτούμενες για θετική εξέλιξη, ωστόσο ένα τετράγωνο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό.
Δείχνει μεγάλη δυσκολία ως προς την επίτευξη του στόχου παράλληλα λόγω Κρόνου, θα μπορούσε να δείχνει προς το τέλος του χρόνου κι αφού έχετε εξαντλήσει όλα τα μέσα ότι πετυχαίνετε τον σκοπό σας.
Με λίγα λόγια αφού σας έχει βγάλει το λάδι ίσως και να τον δει.
Φυσικά με τόσα Κρόνια στοιχεία που έχει η γυναίκα αυτή στο ωριαίο δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Με Ήλιο, ¶ρη στον 1ο της έχει πολύ εγωισμό, έπαρση, αλαζονεία, είναι σκληρή, δυναμική και έχει ευαίσθητο νευρικό σύστημα.
Ο Ερμής, ο Χρήστος δηλαδή βρίσκεται στον 12ο της, μοιάζει σαν να θέλει να τον κρύψει στο υποσυνειδητο της, λες και είναι εχθρός της.
Οντως ο Ερμης και ο Κρονος θα σχηματιζαν τετραγωνο αλλα ο κρονος γυρνα αναδρομος και τελικα δεν το σχηματιζουν.Τωρα σκεφτηκα να το κοιταξω και οντως δεν ενω φτανουν στην 0,72 μοιρα ποτε αυτο το τετραγωνο δεν ολοκληρωνεται!
Αυτο το στοιχειο δεν θα μπορουσε να αποτελεσει οτι τελικα μετα απο πολυ αγωνια και κοπο η μητερα του θα υποχωρησει ωστε να μιλησει με το παιδι της και να μην επελθει ενταση μεταξυ τους ??
hattie23
27-01-2011, 02:38 AM
Οντως ο Ερμης και ο Κρονος θα σχηματιζαν τετραγωνο αλλα ο κρονος γυρνα αναδρομος και τελικα δεν το σχηματιζουν.Τωρα σκεφτηκα να το κοιταξω και οντως δεν ενω φτανουν στην 0,72 μοιρα ποτε αυτο το τετραγωνο δεν ολοκληρωνεται!
Αυτο το στοιχειο δεν θα μπορουσε να αποτελεσει οτι τελικα μετα απο πολυ αγωνια και κοπο η μητερα του θα υποχωρησει ωστε να μιλησει με το παιδι της και να μην επελθει ενταση μεταξυ τους ??
Βεβαια το χειροτερο ειναι να μην σχηματιζετε γιατι η μητερα τελικα υποχωρει με αλλον τροπο ...Αλλα ας κρατησουμε μια νοτα αισιοδοξιας
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-01-2011, 02:57 AM
αγαπημενη hattie
δεν νομιζω να υποχωρισει η μητερα του Χρηστου
ποτε..
ειναι σκληρη και ο εγωισμος της τοσο μεγαλος που δεν μπορει να το συλλαβει
ανθρωπινος νους..
Δεν εδωσε ποτε αγαπη στον Χρηστο
δεν του εδωσε ποτε τιποτα απο την ψυχη της
ισως ποτε δεν τον αγκαλιασε..
Θα σας πω κατι..
την ωρα που ανεβαιναμε τα σκαλια για το σπιτι της
ο Χρηστος ετρεμε απο αγωνια..
γυρναω και του λεω οτι και κανει και να σε διωχνει και να ουρλιαζει..
εσυ θα της λες Μανα σε αγαπαω ασε με να σε δω ..να σε αγκαλιασω..
Και ο Χρηστος γυρναει και μου λεει αγαπημενα μου μελη
μα..θεια εγω ποτε δεν εχω πει αυτην την λεξη ''σ'αγαπαω
ποτε στην ζωη μου ..
ουτε καν στην κορη μου...
Τίνα Ζαχαριάδου
27-01-2011, 02:59 AM
hattie23 μου το ότι γυρνά ο Κρόνος ανάδρομος επισπεύδει τις δυσκολίες.
Ο Ερμής είναι ο γρήγορος και συναντά τον Κρόνο, με την αναδρομή τον πιάνει νωρίτερα.
Αυτό που λες θα ίσχυε στην περίπτωση που ο Ερμής γύριζε ανάδρομος και πάλι όμως θα γινόταν το τετράγωνο αφού δεν παραμένει εφ' όρου ζωής ανάδρομος.
taurine
27-01-2011, 05:38 PM
αγαπημενη hattie
ποτε..
ανθρωπινος νους..
Θα σας πω κατι..
ποτε στην ζωη μου ..
Μας πως να βγεί από έναν άνθρωπο ένα συναίσθημα αν ποτέ δεν το έχει εισπράξει?
Πως να δώσει κάτι που ποτέ ενδεχομένως δεν πήρε?
SAGIVI
28-01-2011, 06:02 PM
αγαπημενη hattie
ποτε..
ανθρωπινος νους..
Θα σας πω κατι..
ποτε στην ζωη μου ..
Καταφερες να μας συγκινησεις παλι..
Τι να πω ,περιμενω με αγωνια τις εξελιξεις. ..
hattie23
29-01-2011, 12:08 AM
Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν θα μπορουσε να υπαρξει καποια ελπιδα.Ο Κρονος ειναι στον ζυγο σε εξαρση τωρα βεβαια που γυρνα αναποδα μειωνεται η "δυναμη" του και ο ερμης βρισκεται στον Αιγοκερω αν δεν κανω λαθος αρα σε ζωδιο που ο κρονος ειναι κυβερνητης.Και τα δυο ζωδια εχουν την ιδια ποιοτητα ειναι παρορμητικα .
Επισης ο ερμης βρισκεται καλα τοποθετημενος σε δεκανο και οριο που αντιστοιχει στον ερμη αυτο δεν τον δυναμωνει σε σχεση με ενα κρονο που φαινεται να χανει λιγο την μπαλα?
Γενικοτερα ,οταν εχουμε κρονο αναδρομο η απαντηση τεινει στο αρνητικο παντα ?Δηλαδη μεχρι τον ιουνιο που γυρισει ορθοδρομος οτι ωριαιο και να εχουμε να δεικτη κρονο θα εχει αρνητικη εξελιξη η επειδη σχηματιζει τετραγωνο με τον σημειοδοτη εχουμε αυτην την εξελιξη.
Τίνα Ζαχαριάδου
29-01-2011, 01:25 AM
Ναι θα μπορούσε να υπάρξει μια μικρή πιθανότητα να τον δει επειδή ή όψη που σχηματίζεται είναι τετράγωνο. Αν είχαμε αντίθεση η απάντηση ήταν αρνητική και πίστεψε με δεν θα χρειαζόταν να δούμε τίποτα άλλο.
Ο Κρόνος δεν χάνει από πουθενά την μπάλα, βρίσκεται σε έξαρση αλλά ακόμη και αν την έχανε, όποιον κυβερνήτη και να κοιτάξεις της μητέρας του Χρήστου έχει τίτλους στον Κρόνο.
Για παράδειγμα ο Ήλιος που είναι δικός της κυβερνήτης, βρίσκεται στο ζώδιο του Κρόνου, ο ¶ρης στην έξαρση του Κρόνου κτλ.
Αυτό σημαίνει πως την ενδιαφέρει ο εαυτός της και μόνο.
Αντίθετα, ο κυβερνήτης του Χρήστου βρίσκεται στην κυριαρχία του Κρόνου, σε δικό της ζώδιο.
Αυτό υποδηλώνει τον ενδιαφέρον που έχει για την μητέρα του.
Οχι η απάντηση δεν τείνει πάντα αρνητική ειδικά αν ρωτάμε για επιστροφή συντρόφου κτλ.
Ακόμη, θετικές όψεις με Κρόνο δείχνουν θετική εξέλιξη.
Εννοείται πως μιλάμε για σημειοδότη διαφορετικά γιατί να κοιτάξουμε τον Κρόνο;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-01-2011, 03:34 AM
Δεν ξερω αν βοηθαει καθολου
Τινα μου
στον γενεθλειο της η μητερα του Χρηστου
εχει συνοδο ηλιο,ουρανο,αφροδιτη στον καρκινο
σε τετραγωνο με κρονο στον ζυγο [8η μοιρα]
και ο Χρηστος ειναι στην 0,40 μοιρα του ζυγου γεννημενος
Αγαπητή Κούκι εύχομαι στο τέλος οι προσπάθειές σας να έχουν ευτυχή κατάληξη και θα έλεγα (πολύ ταπεινά γιατί δεν είμαι αστρολόγος) τις αρνητικές ενδείξεις των άστρων να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.
Εννοώ να σας "πεισμώσουν" ώστε να επιμείνετε και να βρείτε άλλους τρόπους προσέγγισης της μητέρας.
Οι αρνητικές ενδείξεις σε βάθος χρόνου, όπως διάβασα στο θέμα σου, δεν προδικάζουν και το τελικό αποτέλεσμα (εκτίμηση προσωπική και ... αισιόδοξη :bigsmile:)
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί ο Ήλιος στις 2 μοίρες και κάτι του Υδροχόου θεωρείται ότι είναι σε μοιραία μοίρα? Το είδα στον χάρτη που "ανέβασε" η αγαπητή διαχείριση :love: και μου κίνησε την περιέργεια.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σας :bigsmile:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-01-2011, 04:28 PM
σε ευχαριστω αγαπητο μελος Sei
για το ενδιαφερων σου
μονο που στην υποθεση αυτη
''το βαθος χρονου'' δεν ειναι με κανενος την μερια......:cry:
φιλικα
κουκι:bigsmile:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί ο Ήλιος στις 2 μοίρες και κάτι του Υδροχόου θεωρείται ότι είναι σε μοιραία μοίρα? Το είδα στον χάρτη που "ανέβασε" η αγαπητή διαχείριση :love: και μου κίνησε την περιέργεια.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντησή σας :bigsmile:
Κάποιος, κάποια απάντηση?
Κι επίσης αν υπάρχουν κι άλλες μοιραίες μοίρες και ποιές είναι αυτές?
Ευχαριστώ πολύ!
Τίνα Ζαχαριάδου
31-01-2011, 01:01 AM
Κάποιος, κάποια απάντηση?
Κι επίσης αν υπάρχουν κι άλλες μοιραίες μοίρες και ποιές είναι αυτές?
Ευχαριστώ πολύ!
sei που ακριβώς στον χάρτη είδες ότι η 2η μοίρα είναι μοιραία;
sei που ακριβώς στον χάρτη είδες ότι η 2η μοίρα είναι μοιραία;
Καλημέρα!
Μετά τον χάρτη στο τέλος κάτω δεξιά, αναφερει τον Ήλιο σε Fateful Degree Planet
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/10913-%F9%F1%E9%E1%E9%E1-%E8%E1-%EC%E9%EB%E7%F3%E5%E9-%EF-%F7%F1%E7%F3%F4%EF%F2-%EC%E5-%F4%E7%ED-%EC%E7%F4%E5%F1%E1-%F4%EF%F5%3B-7.html
Σας ευχαριστώ:bigsmile: