PDA

View Full Version : Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα

Fotini Christodoulou
04-10-2005, 03:17 PM
Τωρα που ανανεωθηκε η εικονα & οι λειτουργίες του site, νομιζω θα ήταν σκοπιμο να προτείνουμε θέματα, άρθρα ή ενότητες, που θα μας ενδιέφερε να προστεθούν στην ύλη του!

Και ξεκιναω πρωτη:
θα ήθελα να προστεθουν αρθρα σχετικά με την Κέλτικη αστρολογία και περισσοτερα στοιχεια σχετικα με την Καρμική αστρολογια!
Και επισης στην ενοτητα διασημων, θα ηθελα να γινει αναλυση για τον Ε.Cayce, μαζι με μια συντομη βιογραφια του!

fillenia
04-10-2005, 08:03 PM
Aγαπητή Roadrunner,

Χμ.... Κέλτες? Πολύ ενδιαφέρον!!!! Με εμπνέει το θέμα...;) .
Ας μην μείνουμε μόνο εκεί. Περιμένουμε και άλλες προτάσεις

Φυλλένια

ScP
04-10-2005, 08:33 PM
Πολύ ωραία η παρέμβαση και η εισήγηση. Αντωνίου σε πρόλαβα και είπα εγώ το πολύ ωραία πρώτος. Επειδή σίγουρα θα σχολιάσεις :P

Άκης Αντωνίου
04-10-2005, 09:18 PM
Παρα πολυ ωραια τα θεσατε επι ταπητος. Εγω θα ηθελα απο ολους εμας πιο πολλα και συναμα ποιοτικα αρθρα. Αφου ειμαστε πρωτοποροι , ας κανουμε και καμια υπερβαση.

Fotini Christodoulou
05-10-2005, 11:21 AM
Ωραια το θεσαμε το θέμα,προτασεις ομως ,δεν βλεπω! :d

Dell Piero
17-10-2005, 02:57 PM
Εγώ αστρολογία δεν γνωρίζω. Με ενδιαφέρει όμως να μάθω κάποια πράγματα τουλάχιστον για να παρακολουθώ το site με μεγαλύτερη ευκολία και να καταλαβαίνω τους αστρολογικούς χάρτες και όρους.
Χρόνο για μαθήματα δεν έχω και πιστεύω ότι και πολλά μέλη μας δεν έχουν και χρήματα να διαθέσουν αυτή τη στιγμή για μαθήματα.

Πιστεύω επίσης ότι τα περισσότερα μέλη είναι σαν και μένα και φαντάζομαι ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να συμμετέχουν αλλά δεν μπορούν με το φόβο μήπως γράψουν "βλακείες".

Για εμάς τους "άσχετους" αλλά με σχετικό ενδιαφέρον προς το παρών, που δεν κατανοούν τα ειδικά θέματα υπάρχει κάποια μέριμνα ή κάποιος οδηγός για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε πιο ενεργά; Ή είμαστε απορριπτέοι;

Θα ήθελα και θα παρακαλούσα όλους τους φίλους και τις φίλες του μεγάλου δικτυακού τόπου του λέγεται myhoroscope και που έχει τίτλο Αστρολογία για όλους να κάνουν ότι έκανα κι εγώ, δηλαδή να δηλώσουν τις γνώσεις τους και να γράφουν τις "απαιτήσεις" και τις ανάγκες τους.

cristina_
17-10-2005, 10:54 PM
Σας καλησπερίζω και εγώ με την σειρά μου με μια παράκληση:
Αν υπάρχει η δυνατότητα για κάποια μαθήματα αστρολογίας μέσω του site για εμάς τους αρχάριους θα ήταν ευχής έργον! Προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ γιατί παρόλο που διαβάζω τα άρθρα με μεγάλο ενδιαφέρον δυστυχώς δεν αποκομίζω και πολλά..και είναι κρίμα..
Να μπορέσουμε και εμείς να παρακολουθήσουμε βρε παιδια!!!

Fotini Christodoulou
18-10-2005, 10:14 AM
Συμφωνω με το μελος μας cristina_!:)
Να προσθέσω πως θα ηθελα να δω περισσοτερα παραδειγματα αναλυσης γενεθλιου χαρτη διασημων -νομιζω πως αυτος ειναι ενας πολυ καλος τροπος να κατανοησουμε πως λειτουργει η αστρολογια & επισης περισσοτερα αρθρα για αρχαριους..σαν εμενα! :D

panther
18-10-2005, 10:36 AM
Θα ήθελα να υπάρξουν στο μέλλον κάποια άρθρα ή μαθήματα αστρολογίας για αρχάριους. Και όταν εννοώ αρχάριους, εννοώ πολύ! αρχάριους. Μπορώ να καταλάβω τα άρθρα που γράφονται αλλά δεν μπορώ να τα δοκιμάσω στην πράξη γιατί πολύ απλά δεν ξέρω ούτε τα σχήματα των βασικών (Αφροδίτη, Άρης, Σελήνη κλπ.) πλανητών!!!
Όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκουν την "σύνοδο", "τετράγωνο" και εάν θυμάμαι καλά την λέξη "αντίθεση".
Συγνώμη εάν σας ζάλισα, αλλά αυτές είναι (προς το παρόν) οι ελλείψεις μου.

ScP
18-10-2005, 11:32 AM
Όσον αφορά τα σύμβολα ζωδίων πλανητών όψεων δεσμεύομαι τις επόμενες ημέρες να δώσω κάποιους πίνακες. Ελπίζω κάποιοι από τους αστρολόγους μας να δώσουν, επίσης, απλά βήματα για την κατάστρωση ενός γενέθλιου χάρτη και από εκεί και πέρα μέσα στο site υπάρχουν αρκετά άρθρα για να κατανοήσει ο πολύ αρχάριος τα πρώτα βήματα. Δηλαδή τη φύση των ζωδίων των πλανητών και των όψεων σε πρώτη φάση.

fillenia
18-10-2005, 09:39 PM
Επειδή είμαι υπέρ των "εραστών της αστρολογίας" που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της, προτείνω άρθρα-οδηγούς για τις ερμηνείες των πλανητών στα ζώδια, τουλάχιστον για αρχή και να ακολουθήσουν αντίστοιχα για τους οίκους και τις βασικές όψεις-κλειδιά. Ετσι θα μπορούν να "διαβάζουν" τους χάρτες και να δοκιμάζουν τις γνώσεις τους, στο αντίστοιχο φόρουμ ανάλυσης χαρτών, όπου συμμετέχουν ΜΟΝΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕΛΗ.

Φιλικά

Φυλλενια

SONIA64
21-10-2005, 03:36 PM
Kατερχόμενο,ανερχόμενο,ενά ισι Τετράγωνο, Πεντάγωνο, Μεσουράνημα, Ναδίρ,Λίλιθ,Κλήρος της Τύχης...πως τα βρίσκουμε όλα αυτά και που;,πως σχηματίζεται ένας γενέθλιος χάρτης;πρέπει να αγοράσουμε κάποιο βιβλίο;περιοδικό;εφημερίδα ;πως κάνουμε συναστρία;βγάζουμε τους γενέθλιους χάρτες σε διαφάνεια και βάζουμε τον έναν πάνω στον άλλο για να βρούμε τις όψεις που σχηματίζονται;Νομίζω πως όλα αυτά ειναι οι βάσεις για τα απλά μαθήματα Αστρολογίας για όλους εμάς τους άσχετους που μας συνδέει το ίδιο πάθος και η ίδια λαχτάρα για την εξερεύνηση του άγνωστου αλλά και η δυναμική να βρίσκεις μόνος σου την απάντηση στην κάθε στιγμή της καθημερινότητας σου χωρίς να χρειάζεται να ζητάς συμβουλη απο "φίλους".
Ευχαριστώ και χαίρομαι που είμαι μέλος
Σοφία

evangeline
06-11-2005, 07:46 PM
Καλησπέρα σε όλους σας. Παρακολουθώ το myhoroscope εδώ και λίγο καιρό και ομολογώ ότι είναι ένα site με πολύ ενδιαφέρον. Παρακολουθώ και αγγλόφωνα sites και βρίσκω ότι το myhoroscope δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει. Απλά στη σημαρινή μου επικοινωνία θα προτείνω σε μέλη που ασχολούνται περισσότερο και έχουν πιο εξειδικευμένες γνώσεις να ασχοληθούν λίγο με το θέμα της αύρας και της φωτογράφησης της.
Τώρα στο καθαρά αστρολογικό πεδίο θα πρότεινα και εγώ, όπως νομίζω και κάποιοι άλλοι φίλοι του site, κάποια μαθήματα αστρολογίας για αρχάριους. Θα είναι πολύ χρήσιμο για όλους εμάς που μας αρέσει η αστρολογία, την παρακολουθούμε αλλά δεν διαθέτουμε εκείνες τις τεχνικές γνώσεις ώστε να εμβαθύνουμε στο θέμα.
Αυτά για την ώρα
Evangeline

salamandra
10-11-2005, 12:00 PM
Καλημέρα σε όλους!

Στην προσπάθεια μου να σας παρακολουθήσω (κυρίως στην ανάλωση γενέθλιου χαρτη), διαπιστώνω πως έχω κενά σε σχέση με τις ιδιότητες των virtual points. Επίσης δεν έχω βρει κάποιο άρθρο σχετικά με τις επιδράσεις των πλανητών στους οίκους που βρίσκονται στον γενέθλιο χάρτη. Πιστεύω ότι οι παραπάνω απορίες απασχολούν και άλλα νέα μέλη.
Ευχαριστώ για όσα μαθαίνω… και είναι πολλά!

Μαίρη
(salamandra)

Kouneli
18-11-2005, 07:06 PM
Είμαι νέο μέλος και καθημερινά διαβάζω τα άρθρα που ήδη υπάρχουν στο myHoroscope και διαπιστώνω ότι είναι για πολύ προχωρημένους και πολύ γενικά!!!

Θεωρώ ότι χρειάζεται ένα άρθρο για αρχάριους οπωσδήποτε καθώς και περισσότερα παραδείγματα!!!

Στο άρθρο με τους "Οίκους" μπερδεύτηκα αρκετά !!

Ευχαριστώ !!!!

blue_toulip
11-01-2006, 11:39 PM
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να συμφωνήσω με πολλά μέλη μας που προτείνουν άρθρα για πολύ, μα πάρα πολύ αρχάριους!!!
Δεν είμαι σε θέση να κάνω υποδείξεις σχετικά με το τι θα ήταν φρόνιμο να δημοσιευθεί ώστε να μας διευκολύνει να κατανοήσουμε περισσότερα, αλλά αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι παρά το γεγονός ότι έχω διάθεση να μάθω αστρολογία και διαβάζω τα διάφορα άρθρα του site, δυστυχώς δυσκολεύομαι αρκετά.....!!! Και απ' ότι διαπιστώνω δεν είμαι η μοναδική!Πολλά μέλη αντιμετωπίζουν την ίδια δυσκολία...
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλων των συνεργατών και μακάρι να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο!

skorpion
20-03-2006, 10:18 PM
συμφωνω οτι πρεπει να υπαρξουν αρθρα και για μας που τωρα προσπαθουμε να μυηθουμε στον μαγικο κοσμο της αστρολογιας

sagita
22-03-2006, 12:52 AM
Να ενώσω κι εγώ τη λαχτάρα μου με όλους εσάς που προτείνετε άρθρα για αρχάριους στην αστρολογία. Όσο περισσότερο διαβάζω, τόσο πέρισσότερο ανακαλύπτω... την άγνοιά μου. Έν οίδα, ότι ουδέν είδα, σαν να λέμε.
Επίσης, θα ήθελα να μάθω σχετικά με την ιδιαιτερότητα της γενιάς του 60-65, για την οποία έχω ακούσει από κάποιους αστρολόγους στην τηλεόραση, και δεν έχω καταλάβει. Συγχωρέστε με αν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό άρθρο, όμως είναι τόσο μεγάλη η θεματολογία που μπορεί και να μου διέφυγε.
:wondering :wondering

Markella78
22-03-2006, 02:08 PM
Συμφωνώ συμφωνώ συμφωνώ . Πιο πολλά για τουσ αρχάριουσ:toung:

iliou
13-08-2006, 07:29 PM
γεια σας ειμαι η iliou προτεινω να βαλεται ωροσκοπια διασημων ελληνων ηθοποιων . Να βαζεται επισης ερμηνιες οψεων ατομικων ωροσκοπιων και ερμηνίες πλανητικων θεσεων στους οικους και στα ζωδια. Επισης βρητε πληροφορίες για τους εξωγιηνους που επισκεπτονται την Ελλάδα και την Λατινικη Αμερική στο Περού.

katrin82
05-09-2006, 12:25 PM
Κλαλημέρα σας. Θα συμφωνήσω κι εγώ με Dell Piero!!!
Σίγουρα κάποια άρθρα αστρολογίας για εμάς τους αρχάριους θα ήταν πολύ βοηθητικό. Όσο τώρα για μα8ήματ.... Αν πιστέυεται οτι μπορουν να γινουν on line ακομα καλυτερα!!!!
Ανυπομονουμε για τη συνέχεια!!!!!

medousa
07-09-2006, 07:22 AM
Θα ήθελα να υπάρξουν στο μέλλον κάποια άρθρα ή μαθήματα αστρολογίας για αρχάριους. Και όταν εννοώ αρχάριους, εννοώ πολύ! αρχάριους. Μπορώ να καταλάβω τα άρθρα που γράφονται αλλά δεν μπορώ να τα δοκιμάσω στην πράξη γιατί πολύ απλά δεν ξέρω ούτε τα σχήματα των βασικών (Αφροδίτη, Άρης, Σελήνη κλπ.) πλανητών!!!
Όπως επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκουν την "σύνοδο", "τετράγωνο" και εάν θυμάμαι καλά την λέξη "αντίθεση".

Συμφωνω μαζι σου , ακριβως τα ιδια θα ελεγα κι εγω!
Μου αρεσει ιδιαιτερα η αστρολογια ομως μου λειπουν οι γνωσεις... πιστευω πως εδω μεσα θα μαθω αρκετα ωστε να μπορω ,αν οχι να αναλυσω τον χαρτη μου σε βαθος ,να διαβαζω με καποια ευκολια τουσ πλανητες μου και τις θεσεις τους. Για αυτο το λογο πιστευω πως ειναι βασικο να υπαρχουν μαθηματα η εστω αρθρα για πολυ αρχαριους.

kalmisurf
13-09-2006, 07:08 PM
Στο υπέροχο site σας υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα καταπληκτικά, αλλά αν δεν δοθεί η μεθοδολογία μελέτης τότε δεν μπορεί κάποιος να συνδέση όλες αυτές τις σκόρπιες γνώσεις που παρέχει το myhoroscope.gr . Χωρίς αυτήν όλα είναι σκόνη στον άνεμο για κάποιον αρχάριο

θα ήθελα να προστεθουν αρθρα με περισσοτερα στοιχεια για την πλήρη κατανόηση της ουσίας που κρύβει ένας χάρτης, σχετικα με την Καρμική αστρολογια, διαφορά Ηλιακής επιστροφής και προόδων ως προς προβλέψεις. Επιπλέον σύνδεση των διαφόρων μυστικιστικών επιστημών όπως αστρολογία δυτική κινέζικη, αριθμολογία κλπ Δεν μπορεί στο ένα σύστημα να παίρνεις Α και στο άλλο Γ ενώ είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι οι ίδιες οντότητες τα ίδια ενεργειακά πεδία, σίγουρα η πλήρης γνώση όλων αυτών των συστημάτων να οδηγούν στο ένα και μοναδικό αποτελέσμα τον ευατό μας. ¶λλωστε αυτός είναι και ο σκοπός, η γνώση του εαυτού μας και μέσω αυτού του σύμπαντος.
Όλοι προερχόμαστε από την ίδια μήτρα - τη ΓΗ

Dell Piero
13-09-2006, 08:00 PM
Γίνεται μια προσπάθεια κάποιων αστρολόγων και και 7 περίπου συντακτών μη αστρολόγων να εμπλουτίζεται το myhoroscope συνεχώς. Είναι γεγονός ότι κανένα άλλο σάιτ στην Ελλάδα δεν μπορεί να φτάσει την ύλη του. Οι προσπάθειες συνεχίζονται.

Όσο για τη μεθοδολογία μελέτης... Μέσα σε ένα site και μάλιστα ενημερωτικό; Δεν θα ήταν κοροϊδία να υποκατασταθούν οι σχολές και τα βιβλία από ένα ιστοχώρο που δεν είναι σχολή;

myrto
31-10-2006, 10:16 PM
καλησπέρα και από εμένα θα ήθελα αν είναι εύκολο περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το λίλιθ, το ζενίθ, το κατρχόμενο και το ναδίρ. επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν ένας πλανήτης σχηματίζει όψη με πχ το κατερχόμενο σχηματίζει όψη με τον πλανήτη που κυριαρχεί το κατερχόμενο?? και αυτό τι σημαίνει???

vickyGR
02-11-2006, 05:24 PM
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τους προηγούμενους για την παροχή πληροφοριών στους αρχάριους. Νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα είδος "λεξικού" στο forum, που να συγκεντρώνει και να εξηγεί ορισμένους βασικούς όρους της αστρολογίας.
Με μια σύντομη περιήγηση στο forum, νομίζω πως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς ποιες είναι οι πιο σύνηθεις απορίες των χρηστών και ποιοί είναι οι άγνωστοι όροι.

matisse
04-11-2006, 02:03 AM
Καλησπέρα σε όλους!Ίσως να μην γράφω σωστά εδώ γι'αυτό που θέλω να σας προτείνω αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό. Έχω βρει κάτι για το ζώδιο της Ψυχής που είναι ο αστεροειδής των μεταφυσικών ικανοτήτων μας. Αν όντως δεν έχει γραφτεί κάτι γι'αυτό μπορώ να γράψω?

Dell Piero
04-11-2006, 01:06 PM
Καλησπέρα σε όλους!Ίσως να μην γράφω σωστά εδώ γι'αυτό που θέλω να σας προτείνω αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο σχετικό. Έχω βρει κάτι για το ζώδιο της Ψυχής που είναι ο αστεροειδής των μεταφυσικών ικανοτήτων μας. Αν όντως δεν έχει γραφτεί κάτι γι'αυτό μπορώ να γράψω?

Διαβάστε αυτό παρακαλώ ;)
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=2342

senfoure
04-11-2006, 02:03 PM
καλημερα-πιστεύω πως όποιος ενδιαφέρεται να μάθει κάποια πράγματα για την αστρολογία καλό θα ήταν να ξεκινήσει με ένα απλό βιβλίο αστρολογίας για αρχάριους που μπορεί να βρει σε αρκετά βιβλιοπωλία όπως πύρινος κόσμος,πολιτεία κλπ.Μπορεί να μάθει πρώτα τα σύμβολα,τις έννοιες,γενικά βασικά πράγματα ώστε να μπορεί να παρακολουθεί πιο άνετα αυτά που διαβάζει στο site.
Αφήστε που ένα βιβλίο το διαβάζεις παντού(τρένο-λεωφόρειο-παγκάκια-καφέ-σπίτι)ενώ η πρόσβαση στο internet είναι πιο δύσκολη σχετικά.
Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφεραν άρθρα σχετικα με αστρολογία και ομοφυλοφιλία αλλά όχι γενικά.Δηλαδή οταν κοιτάς σε έναν άντρα αφροδίτη-σελήνη για έρωτα-σχέσεις σε έναν ομοφυλόφιλο τί κοιτάς?άρη-ήλιο ή πάλι αφροδίτη-σελήνη?Ή πώς φαίνεται αν κάποιος είναι εκ γενετής ή΄"το γύρισε" κλπ.
Ευχαριστώ..

BlackOrWhat
04-11-2006, 04:37 PM
Γειά και χαρά σας!!!
Χθές προσπάθησα να ανοίξω ένα θέμα που αφορά στα προγράμματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για download, shareware και freeware (αξιολόγισή τους απο ειδικούς), καθότι δεν υπαρχει συγκεκριμένη ενότητα (ή υπαρχεί???!!), και πολύ ορθά συνέβη και το σύστημα δεν με άφησε να το κάνω εφόσον είχα μόνο 2 posts...αλλά αυτό διορθώνεται ;)

Πιστέυετε οτι θα έπρεπε να υπάρχει μια τέτοια ενότητα (δεν ξέρω αν έχει προταθεί και απο άλλο μέλος)???

victoriageras
07-11-2006, 11:26 AM
Γειά σας,

Λοιπόν μια πρόταση θέλω να κάνω αν και δεν ξέρω κατά πόσό είναι σωστό η εφικτό αυτό που σκέφτομαι.Θα μπορούσε ίσως να γίνει γενική πρόβλεψη του ζωδίου και μετά ειδικότερη για καθένα από τα 3 δεκαήμερα του κάθε ζωδίου?Γιατί ας πούμε οι καλές ή οι κακές όψεις του κάθε πλανήτη δεν μπορώ να καταλάβω αν επηράζουν το ίδιο ας πούμε τους τοξότες του 1ου δεκαήμερου με τους τοξότες του 2ου(το ζώδιο είναι τελείως τυχαίο που έβαλα)
Γίνεται κάτι τέτοιο?

HOME
23-11-2006, 12:55 PM
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

mpiskoto
06-03-2007, 07:37 PM
πολλά μα πολλά άρθρα για αρχάριους...και ίσως πως να διαβάσουμε έναν αστρολογικό χάρτη...δλδ κάποιες επεξηγήσεις σε σύμβολα...

*Astropeleki*
06-03-2007, 08:47 PM
πολλά μα πολλά άρθρα για αρχάριους...και ίσως πως να διαβάσουμε έναν αστρολογικό χάρτη...δλδ κάποιες επεξηγήσεις σε σύμβολα...

Για τις επεξηγήσεις αρχικά μπορείς να δεις εδώ (http://myhoroscope.gr/astrology.php)
Για τα υπόλοιπα, αν ξεκινήσεις με βασικά στοιχεία και ιδιότητες πλανητών και ζωδίων, θα μπορέσεις να κάνεις μια πρώτη απόπειρα ερμηνείας. ;)
Υπάρχουν πολλά άρθρα στο φόρουμ που θα σε βοηθήσουν για τα πρώτα βασικά!

mpiskoto
06-03-2007, 11:04 PM
ευχαριστώ πολύ!!!!

ioni
10-03-2007, 11:26 PM
πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσουν από εμας οι ερώτήσεις για τις αποροίες μας μα να πέρνουμε και απαντήσεις ή αν έχουν απαντηθεί να μας παραπέμπετε στης ανάλλωγες απαντήσεις
αν και έχοντας γνωρίσει ένα παιδι που ασχολιόνταν δώδεκα χρόνια ψάχνοντας μου είπε τη αξίζη να προσέχεις σε έναν αστρολογικό χάρτη και ότι αυτός ασχολίθηκε μόνο και μόνο για να ψυχολογή τους ανθρώπους

Basilakis
12-03-2007, 07:50 PM
θα ελεγα και εγώ αρθρα για το πως μας επηρεαζουν στην καθημερινη ζωη τα αστρολογικά δεδομένα. Ισως και κάποια σύγκριση συστημάτων διαφόρων σχολών αστρολογίας:embarrest

sexy
13-03-2007, 02:23 PM
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΙ ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΥΣΕΤΕ : :idea: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΑΤΕ :sad: :nuts: :nuts:

*Astropeleki*
13-03-2007, 08:35 PM
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΛΟΙ ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΛΥΣΕΤΕ : :idea: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΑΤΕ :sad: :nuts: :nuts:

Προς το παρόν πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις, εσύ και όλοι όσοι έχουν απορίες, την Αναλυτική Αναζήτηση (http://myhoroscope.gr/search.php), βάζοντας τις λέξεις κλειδιά σε όσα ζητάς και δεν βρίσκεις με την πλοήγηση σου! Μπορεί η απορία που έχεις, να έχει ήδη απαντηθεί σε κάποιο παρόμοιο θέμα! ;)

vicky29
29-05-2007, 09:49 PM
Πολύ κατατοπιστικό άρθρο, ειδικά για όσους (σαν και εμένα) ξεκινήσαμε πρόσφατα να ασχολούμαστε με την αστρολογία. Θα ήθελα να σας προτείνω να συντάσσετε κάποια άρθρα τα οποία να μας δίνουν σταδιακά όλες εκέινες τις γνώσεις που πρέπει να έχουμε για να καταλλήξουμε να 'διαβάζουμε΄ έναν αστρολογικό χάρτη. Νιώθω λίγο χαμένη, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.....! ευχαριστώ

ScP
30-05-2007, 03:34 PM
Πολύ κατατοπιστικό άρθρο, ειδικά για όσους (σαν και εμένα) ξεκινήσαμε πρόσφατα να ασχολούμαστε με την αστρολογία. Θα ήθελα να σας προτείνω να συντάσσετε κάποια άρθρα τα οποία να μας δίνουν σταδιακά όλες εκέινες τις γνώσεις που πρέπει να έχουμε για να καταλλήξουμε να 'διαβάζουμε΄ έναν αστρολογικό χάρτη. Νιώθω λίγο χαμένη, δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.....! ευχαριστώ

Υπάρχουν κείμενα για τα ζώδια
Για τους πλανήτες
Για τους οίκους
Για τις όψεις
Υπάρχουν ερμηνείες
Υπάρχουν πλανητικοί σχηματισμοί
Υπάρχουν παραδείγματα ανάλυσης χαρτών
Και πολλά άλλα
Και συνεχώς προσθέτουμε

Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ υπάρχουν πουθενά μαζεμένα, τακτοποιημένα αλλά και έγκυρα σε ελληνικό site
Είναι οι γνώσεις εκείνες που παίρνουν οι σπουδαστές τουλάχιστον τα 2 πρώτα χρόνια διδασκαλίας. ;)

Και έχει "πέσει" copy paste χωρίς κανένα οίκτο από διάφορους ανόητους χωρίς ένα μικρό ευχαριστώ που τα προβάλουν σαν δικά τους ή αλλάζουν 2-3 λεξούλες...

evi
15-09-2007, 01:23 PM
Θα μπορούσατε κάποια στιγμή να δημοσιεύσετε ένα πλήρες άρθρο για τους απλανείς αστέρες και την ενέργεια που προσδίδουν στο άτομο; Πόσο σημαντικοί είναι σε έναν χάρτη, αν η επιρροή τους είναι διαρκής ή κατά διαστήματα μόνο, αν είναι το ίδιο σημαντικοί σε όλους τους πλανήτες και κάποια παραδείγματα ανθρώπων που είχαν απλανείς στο χάρτη τους, τι τους προσέδωσε αυτό ώστε να το κατανοήσουμε καλύτερα!
Ευχαριστώ !!

Maroulita
15-09-2007, 01:40 PM
Θα μπορούσατε κάποια στιγμή να δημοσιεύσετε ένα πλήρες άρθρο για τους απλανείς αστέρες και την ενέργεια που προσδίδουν στο άτομο; Πόσο σημαντικοί είναι σε έναν χάρτη, αν η επιρροή τους είναι διαρκής ή κατά διαστήματα μόνο, αν είναι το ίδιο σημαντικοί σε όλους τους πλανήτες και κάποια παραδείγματα ανθρώπων που είχαν απλανείς στο χάρτη τους, τι τους προσέδωσε αυτό ώστε να το κατανοήσουμε καλύτερα!
Ευχαριστώ !!

Γεια σου evi! :)

Το ποστ σου μεταφέρθηκε στη σωστή ενότητα, μιας και στην ουσία κάνεις πρόταση για νέο άρθρο. Χαιρόμαστε που υπάρχουν μέλη που προτείνουν θέματα! Σίγουρα θα λάβουμε υπόψιν την πρότασή σου!

Μέχρι όμως να δημοσιευτεί κάποιο νέο κείμενο που ν' αφορά τους απλανείς (ήδη στα προσεχώς υπάρχουν κάποια!), μπορείς να διαβάσεις 2-3 κείμενα που βρίσκονται στην ενότητα "άρθρα μελών" (http://myhoroscope.gr/forumdisplay.php?f=88) για να πάρεις μία ιδέα!

:)

evi
28-09-2007, 06:12 PM
Χαιρετώ και πάλι.
Θα ήταν καλό παράδειγμα αν μπορούσε κάποιος από τους καλούς αστρολόγους μας, να κάνει την γενέθλια ανάλυση του χάρτη της Ελένης Μενεγάκη πιο πολύ για να δούμε κι εμείς πως ένα άτομο χωρίς ιδιαίτερο ξεκίνημα στη ζωή του, έφτασε σήμερα στη θέση που είναι και τι ρόλο έπαιξε ο παράγοντας τύχη στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο.

Thanks και πάλι...

ScP
28-09-2007, 06:57 PM
Στοιχεία γέννησης υπάρχουν; (και ώρα)

evi
29-09-2007, 01:42 PM

Ξέρω ότι έχει γεννηθεί 29 Οκτωβρίου 1969 αλλά μου διαφεύγει ο ωροσκόπος της. Δεν μπορώ να σκεφτώ από που μπορεί να βρεθεί, εκτός αν το google έχει κάποια πληροφορία άλλη. Θα το ξαναδώ.

evi
29-09-2007, 01:47 PM
Ξέρω ότι έχει γεννηθεί 29 Οκτωβρίου 1969. Μου διαφεύγει όμως ο ωροσκόπος της. Δεν τον θυμάμαι.

emmalene
29-09-2007, 01:52 PM
Ξέρω ότι έχει γεννηθεί 29 Οκτωβρίου 1969. Μου διαφεύγει όμως ο ωροσκόπος της. Δεν τον θυμάμαι.

Ωροσκοπος Κριος για ωρα θα σε γελασω...

skorpaki
29-09-2007, 03:28 PM
Αν υπάρχει η δυνατότητα για κάποια μαθήματα αστρολογίας μέσω του site για εμάς τους αρχάριους θα ήταν ευχής έργον! Προσωπικά δυσκολεύομαι πολύ γιατί παρόλο που διαβάζω τα άρθρα με μεγάλο ενδιαφέρον δυστυχώς δεν αποκομίζω και πολλά..και είναι κρίμα..

Συμφωνώ!!!!!!!!!!! :nuts:

CALCIDICA
19-11-2007, 12:47 AM
Συζυγία Σελήνης και Πλούτωνα στον γεννέθλιο χάρτη. Πόσο επηρεάζει τη ζωή και τη μοίρα του ανθρώπου;:unsure::embarrest

...Προτιμώ τη μυθολογία από την ιστορία. Τις περισσότερες φορές η ιστορία μεταγράφεται σε ένα ψέμα, ενώ η μυθολογία αποδεικνύεται αληθινή...
Ζακ Κοκτώ

aposperittis
26-12-2007, 05:31 PM
Καλησπερα και Χρονια Πολλα και Καλα σε ολους:xmas-smiley-032:
Θα ηθελα να κανω μια προταση αν δεν εχετε αντιρρηση να κανουμε μια ενοτητα για την ωριαια αστρολογια για την οποια ειμαι ασχετη αλλα απ'οσο εχω διαβασει ριναι πολυ ενδιαφερουσα
Τι λετε:pleasantry:

Maroulita
26-12-2007, 05:47 PM
Καλησπερα και Χρονια Πολλα και Καλα σε ολους:xmas-smiley-032:
Θα ηθελα να κανω μια προταση αν δεν εχετε αντιρρηση να κανουμε μια ενοτητα για την ωριαια αστρολογια για την οποια ειμαι ασχετη αλλα απ'οσο εχω διαβασει ριναι πολυ ενδιαφερουσα
Τι λετε:pleasantry:

Γεια σου aposperitis και χρόνια πολλά και σε σένα! :bigsmile:

Ήδη υπάρχουν κάποια άρθρα που αφορούν την ωριαία αστρολογία στην ενότητα "Συστήματα προβλέψεων". Μπορείς να δεις τα εξής:

Ωριαία Αστρολογία (http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/1369-%F9%F1%E9%E1%DF%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html)
Τα Ζώδια στην Ωριαία Αστρολογία (http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/460-%F4%E1-%E6%FE%E4%E9%E1-%F3%F4%E7%ED-%F9%F1%E9%E1%DF%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EC%DD%F1%EF%F2-2%EF.html)
Οι διαιρέσεις των ζωδίων (http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/455-%EF%E9-%E4%E9%E1%E9%F1%DD%F3%E5%E9%F2-%F4%F9%ED-%E6%F9%E4%DF%F9%ED-%EC%DD%F1%EF%F2-3%EF.html)
Παράγωγοι οίκοι στην Ωριαία Αστρολογία (http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/448-%F0%E1%F1%DC%E3%F9%E3%EF%E9-%EF%DF%EA%EF%E9-%F3%F4%E7%ED-%F9%F1%E9%E1%DF%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html)

:) Καλή χρονιά εύχομαι!!

ZeNiaa
25-01-2008, 06:13 PM

και εγω το ιδιο θα ηθελα.. δεν εχω ιδεα..:cry::cry::cry:

καλησπερα σας και καλως σας βρηκα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

panther
25-01-2008, 07:58 PM
και εγω το ιδιο θα ηθελα.. δεν εχω ιδεα..:cry::cry::cry:

καλησπερα σας και καλως σας βρηκα :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Καλησπέρα :bigsmile:

μα καλά από που το ξέθαψες αυτό το ποστ μου :toung:
Πέρα από την πλάκα, μετά από πολύ καιρό, μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι τα άρθρα που υπάρχουν στο σαιτ με βοήθησαν πάρα πολύ να κατανοήσω όχι μόνο τους πλανήτες και τις όψεις ... αλλά να γράψω και άρθρα γύρω από αυτούς.

Με μια αναζήτηση στο φορουμ, θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα άρθρα.
Ξεκίνα με το ποιά σύμβολα αντιστοιχούν στον κάθε πλανήτη, δες τις ιδιότητες τους, κατανόησε στο τι αντιπροσωπεύει ο καθένας και στο τέλος τις όψεις.

Φιλικά :bigsmile:
Ιουλία

nox
26-01-2008, 06:52 AM
geia sas paidia..eimai kainourgia xairomai polu pou gnwrizw esas kai to site.8a i8ela na proteinw ena 8ema to opoio na afora to susxetismo twn zwdiwn me tin psuxopa8ologia!filia se olousPerfect

GIRL
26-01-2008, 10:17 PM
Καλησπέρα
θα ήθελα να δω άρθραγια τις 2 εκλείψεις του Φεβρουαρίου και τι σημαίνουν για την επόμενη διετία οι εκλείψεις στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα καθώς και θέματα για την προγενέθλια έκλειψη σε ένα ωροσκόπιο

drosostalida
19-02-2008, 06:17 PM
καλημερα,εθχομε να ειστε ολοι καλα.ειμαι νεο μελος κι πραγματικα δισκολευομε να χειριστω το κομπιουτερ.ενδιαφερομε να παρακολουθισω μαθηματα αστρολογιας με τιν κυρια Σιμου.ζω στη Γαλλια κι σας στελνω τις καλιτερες ευχες μου.πως μπορω να μαθω λιγα πραγματα για μενα αστρολογικα?με εκτιμιση,
δροσοσταλιδα

kiaRRa
19-02-2008, 09:17 PM
καλημερα,εθχομε να ειστε ολοι καλα.ειμαι νεο μελος κι πραγματικα δισκολευομε να χειριστω το κομπιουτερ.ενδιαφερομε να παρακολουθισω μαθηματα αστρολογιας με τιν κυρια Σιμου.ζω στη Γαλλια κι σας στελνω τις καλιτερες ευχες μου.πως μπορω να μαθω λιγα πραγματα για μενα αστρολογικα?με εκτιμιση,
δροσοσταλιδα

Καταρχήν καλώς ήρθες!
Θα μπορούσες να ζητήσεις τον γενέθλιο χάρτη σου εδώ (http://www.myhoroscope.gr/64-%E8%DD%F3%E5%E9%F2-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%FE%ED-%EA%E1%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/5437-%E8%DD%F3%E5%E9%F2-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%FE%ED-part-2-a-2.html)και με μελέτη των αναρίθμητων άρθρων μας να βάλεις τις βάσεις για τα πρώτα βήματα στην Αστρολογία

dominia77
12-03-2008, 04:01 AM
Καλησπέρα και πάλι.
Είχα αρκετό καιρό να σας επισκεφτω.
Μου ζητήθηκε να "εμπνευστώ" για ένα νέο θεμα.
Ακούστε λοιπόν τί σκέφτηκα.
Τι να είναι "αυτό" ή "αυτά" τα στοιχεία σε κάποιον γενέθλιο χάρτη, που μας απομονώνουν, μας περιθωριοποιούν, μας "ξεχωρίζουν" από τη μάζα, είτε για καλό είτε για κακό.
Για παράδειγμα, τί μπορεί να κάνει μια γυναίκα ή έναν άνδρα, να προτιμά άτομα του ιδίου φύλου, τι θα μπορούσε να ανιχνευθεί στο χάρτη ενός παιδόφιλου, στο χάρτη ενός s/m orientated ατόμου?
Αν το θεμα είναι αρκετά τολμηρό,ή προσβλητικό ή δυσαρεστο, να με συγχωρέσετε εκ των προτερων. Θεωρω όμως την αστρολογία αρχή και εξήγηση των πάντων.

black moon
12-03-2008, 11:44 PM
Εγώ θα ήθελα έναν μακρηηηηηή κατάλογο με αστεροειδείς (με τα νουμεράκια τους και τα όλα τους) και με μία σύντομη ερμηνεία δίπλα.Και κατηγοριοποιημένους ως προς τις ιδιότητές τους (αγάπη,τέχνη,βία κ.λ.π).Κι ένα σημαδάκι σ'αυτους που πρέπει να προσέχουμε στις ερωτικές συναστρίες...

Ζητάω πολλά μήπως;:nuts:

Παρακαλώ πολύ,πολύ Verneigung

friary
13-03-2008, 12:01 AM
Εγώ θα ήθελα έναν μακρηηηηηή κατάλογο με αστεροειδείς (με τα νουμεράκια τους και τα όλα τους) και με μία σύντομη ερμηνεία δίπλα.Και κατηγοριοποιημένους ως προς τις ιδιότητές τους (αγάπη,τέχνη,βία κ.λ.π).Κι ένα σημαδάκι σ'αυτους που πρέπει να προσέχουμε στις ερωτικές συναστρίες...

Βρε black moon, αφού σε βλέπω οτι το κατέχεις το θέμα γενικώς :bigsmile: δεν κάνεις εσύ την αρχή, με κάποιους από τους αστεροειδείς που σε ενδιαφέρουν, να φτιάξεις ένα ωραίο θεματάκι να διαβάσουμε κι εμείς ; :love:

black moon
13-03-2008, 12:24 AM
Βρε black moon, αφού σε βλέπω οτι το κατέχεις το θέμα γενικώς :bigsmile: δεν κάνεις εσύ την αρχή, με κάποιους από τους αστεροειδείς που σε ενδιαφέρουν, να φτιάξεις ένα ωραίο θεματάκι να διαβάσουμε κι εμείς ; :love:

Kαι τους υπόλοιπους που θα τους μάθω;

cancerian
13-03-2008, 05:19 AM
ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΗΝ ΑΓΧΕΣΤΕ .... ετοιμαζω 3 σελιδες γεματες αστεροειδεις με ερμηνεια !!!!! ελπιζω να το βρειτε ενδιαφερων... το πολυ μεχρι σημερα το βραδυ θα ειναι στην διαθεση σας !!!!!!

cancerian
13-03-2008, 05:21 AM

Η υπομονη ειναι αρετη .... επομενως περιμενε μεχρι σημερα το βραδυ !!!!!:love::love::toung::toung::bigsmile::bigsmile :

( το μονο που θα λειπει ομως επειδη ειναι αρκετοι θα ειναι τα νουμερακια τους !!!! )

black moon
13-03-2008, 10:06 AM
Η υπομονη ειναι αρετη .... επομενως περιμενε μεχρι σημερα το βραδυ !!!!!:love::love::toung::toung::bigsmile::bigsmile :

( το μονο που θα λειπει ομως επειδη ειναι αρκετοι θα ειναι τα νουμερακια τους !!!! )

Nουμεράκια παρακαλώ,νουμεράκια παρακαλώ και περιμένω και ως στις 13 βράδυ του επόμενου μήνα....Πώς θα τους βρίσκουμε χωρίς νουμεράκια;;;;;;;;
Και τα "νουμερα" στην ζωή μας καμιά φορά χρειάζονται,μήν νομίζεις :tease1: ....!

cancerian
13-03-2008, 03:39 PM
Nουμεράκια παρακαλώ,νουμεράκια παρακαλώ και περιμένω και ως στις 13 βράδυ του επόμενου μήνα....Πώς θα τους βρίσκουμε χωρίς νουμεράκια;;;;;;;;
Και τα "νουμερα" στην ζωή μας καμιά φορά χρειάζονται,μήν νομίζεις :tease1: ....!

μην αγχεσαι ολα θα γινουν !!!

quin
05-05-2008, 02:44 PM
Γεια σας παιδιά!

Δεν έχω πρόταση για καινούργιο θέμα, έχω όμως πρόταση για ένα θέμα σας παλιό. Έχω αναφέρει και παλιότερα τα παράπονα μου σχετικά με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις που καλύπτονται μόνο μια φορά στο τόσο.... Μήπως θα πρέπει το θέμα αυτό να το αναθέσετε σε κάποιον άλλον συνεργάτης σας; Μια που είναι και ένα από τα κεντρικότερα θέματα σας;

VAMAKHEPA
07-05-2008, 11:36 PM
Τωρα που ανανεωθηκε η εικονα & οι λειτουργίες του site, νομιζω θα ήταν σκοπιμο να προτείνουμε θέματα, άρθρα ή ενότητες, που θα μας ενδιέφερε να προστεθούν στην ύλη του!

Και ξεκιναω πρωτη:
θα ήθελα να προστεθουν αρθρα σχετικά με την Κέλτικη αστρολογία και περισσοτερα στοιχεια σχετικα με την Καρμική αστρολογια!
Και επισης στην ενοτητα διασημων, θα ηθελα να γινει αναλυση για τον Ε.Cayce, μαζι με μια συντομη βιογραφια του!

Αγαπητή μου ROADRUNNER,

"Κάλιο αργά παρά ποτέ" λέγαμε κάποτε που μιλούσαμε τη μητρική μας γλώσσα.
Το λέω διότι πολύ καθυστερημένα διάβασα την παράθεσή σου, που ζητάς πληροφορίες για τον Έντγκαρ Κέυση.
Ο Κέυση, ένας Αμερικανός φωτογράφος στο επάγγελμα, κάποια στιμή ανακάλυψε ότι είχε μία ψυχική υπεραισθητήρια αντίληψη, που μπορούσε αυτοϋπνωτιζόμενος, χωρίς να βρισκεται σε νάρκη, αλλά ξύπνιος σε μια υπερβατική κατάσταση, (αυτό το διδάσκει και η RAJA YOGA, αλλά σ' εκείνον ήταν έμφυτο) να κάνει αναδρομές (σε προϋγούμενες ενσαρκώσεις) "ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΖΩΗΣ" όνομάστηκαν, για ανθρώπους που δεν είχε μπροστά του, αλλά που δι΄αλληλογραφίας ζητούσαν τη βοήθειά του, συχνά για κάποα ανίατη ασθένεια που τους βασάνιζε και για όλους εύρισκε τη λύση για ίαση ή βελτίωση του προβλήματός τους. Βοηθός του και γραμματέας του ήτο η σύζυγός του, ενώ στην πορεία είχε οργανώσει μια ερευνητική ομάδα.
Εκτός από τα παραπάνω είχε επεκταθεί και σε γεγονότα που δεν έχει βρεθεί ακόμη τεκμηριομένη λύση (Επιστημονική, αφού ζούμε υπό την δικτατορία της επιστημονικής επόχής), όπως για την Ατλαντίδα, μίλησε για την ύπαρξη και το περιεχόμενο των Χειρογράφων της Νεκράς Θαλάσσης πολλά χρόνια πριν αποκαλυφθούν, για Θρησκευτικά θέματα (περί της Παρθένου Μαρίας και του Ιησού καθώς και τους Εσσαίους) σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από το Ιερατικό κατεστημένο, κ.α.
Νομίζω πως σου είπα αρκετά για τον Κέυση γιατί είναι ατέλειωτος ο βίος και η πολιτεία του.
Στην Ελληνική γλώσσα (όχι αυτή που μιλάμε τώρα!) υπάρχουν καμιά 30ριά βιβλία
από τις εκδόσεις ΒΟΥΛΟΥΚΟΥ - ΑΘΗΝΑ - Γερανίου47, Ομόνοια, ΤΛΦ 210 5241785.
Επίσης μπορείς να τα δεις στην παρακάτω ηλεκτρονική σελίδα
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ - Βιβλία, Περιοδικά, Κόμικς (http://www.protoporia.gr/protoporia/findresults_simple.asp?mscssid=TGJC36D6L9329HTU2T1 FQK9FKXBX8QD7)

Ελπίζω να σε βοήθησα.
Σε χαιρετώ,
Φιλικά
Σπυρίδων Χ. Σαμπίρδος
'VAMAKHEPA'

altamira
07-05-2008, 11:46 PM
Στην Ελληνική γλώσσα (όχι αυτή που μιλάμε τώρα!)

Τώρα μιλάμε άλλη γλώσσα αγαπητέ συνσπουδαστή; :toung:

VAMAKHEPA
08-05-2008, 02:25 AM
Τώρα μιλάμε άλλη γλώσσα αγαπητέ συνσπουδαστή; :toung:

Αγαπητή Altamira,

Αν και θα ξεφύγω από το θέμα της σελίδος, θα προσπαθήσω να είμαι τουλάχιστον "εγκυκλοπαιδικά οφέλιμος".

Αν παρατηρήσεις:
Τις "υπογραφές" (στα "Ελληνικά" LOGOS) αρκετών από όσους συμμετέχουν σ' αυτή την ιστοσελίδα,
Όλα τα "smilies"( Bigsmile, love, nuts κλπ ),
Τα "εικονίδια" (post, thumbs up, wink κλπ).
Τα toung, Quote κλπ
΄Οτι οι τρεις βαθμοί π.χ, του επιθέτου "καλός" - καλλίτερος - κάλλιστος
έγιναν "καλός - καλλίτερος - καλλιτερότερος, για να εξεξιχθεί στην πορεία σε ένα ρήμα μετά από το σύνδεσμο ΚΑΙ, (που δεν επιτρέπεται να αναφέρω) μεταλλασόμενο στη συνέχεια σε επίθετο με κατάληξη -άτος που επίσης δεν μπορώ να αναφέρω και να καταλήξουμε τον υπερθετικό του καλού να τον λέμε σήμερα "Τζάμι" !!

Γι αυτό καταντήσαμε να ακούμε και από Υπουργούς ακόμα, τη φράση: "ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ"! (Να προλάβουμε αυτά που έγιναν δηλαδή), ή ακούμε:
Κε Ευαγγελάτο, αντί Κε Ευαγγελάτε (όπως Κε Τριανταφυλλόπουλε)
Σύνηθες είναι το λάθος και από τους εκφωνητές της ΕΡΤ:
Τον Σ.Ε.Β. Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων τον αναφέρουν ως
Σύνδεσμο Ελληνικών ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ! (Ενωθήκανε οι βιομηχανίες, τα άψυχα πράγματα και έκαναν Σύνδεσμο!)
Έχω δει και χειρότερα: επιγραφή "ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ" Τα ξύλα έκαναν συνεταιρισμό)

Νομίζω ότι, όχι μόνο δεν μιλάμε και γράφουμε Ελληνικά , που έπρεπε να είμαστε υπερήφανοι διότι έχουμε μια γλώσσα με περισσότερες από 180.000 λέξεις, πολλές από τις οποίες χρησιμοποιούνται σε άλλες γλώσσες του κόσμου, αλλά καταντήσαμε αιχμάλωτοι μιας συνθετικής γλώσσας που δεν έχει ούτε το ένα δέκατο από τις λέξεις μας και εννοώ βεβαίως την Αγγλική, που δυστηχώς χρησιμοποιούμε 3 ή 4 λέξεις της τουλάχιστον, σε κάθε πρότασή μας των 10 λέξεων.

Μου θυμίζει την κατάσταση που βρίσκονταν οι "εκλεκτοί" κατά την παρακμή της Ρώμης επί εποχής του τελευταίου Αυτοκράτορος Μαξεντίου (αυτόν που "έπνιξε" καταδιώκοντάς τον ο Μέγας Κωνσταντίνος) που σε κάθε πρότασή τους των 10 λέξεων χρησιμοποιούσαν τουλάχιστον τις 7 Ελληνικές, για να φαίνονται Σίκ στους κύκλους τους.

Και για να κλείσω με κάτι συναρπαστικό, παραθέτω τον Β' λόγο του Ξ. Ζολώτα στην Ουάσιγκτον που μιλώντας στην Αγγλική, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.-

Σε χαιρετώ και σου εύχομαι, όπως και στο ψευδώνυμό σου,
να έχεις πραγματικά υψηλή (καλή) μοίρα.
Με αγάπη
Σπυρίδων Χ. Σαμπίρδος
"VAMAKHEPA"

Ένας αγγλικός λόγος στα ελληνικά

Ο πρώην πρωθυπουργός και καθηγητής κ. Ξενοφών Ζολώτας είχε εκφωνήσει δύο λόγους στην Ουάσιγκτον (στις 26 Σεπτεμβρίου 1957 και στις 2 Οκτωβρίου 1959), οι οποίοι έμειναν μνημειώδεις. Αιτία ως προς αυτό δεν ήταν μόνο το περιεχόμενό τους αλλά και η γλώσσα τους.

Υποτίθεται ότι η γλώσσα των λόγων ήταν η αγγλική. Κατ' ουσίαν όμως, με την αφαίρεση λίγων συνδέσμων, άρθρων και προθέσεων η γλώσσα είναι η Ελληνική.

Το ακροατήριό του αποτελούσαν οι σύνεδροι της Διεθνούς Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και δεν αντιμετώπισαν τότε κανένα πρόβλημα στην κατανόηση του προφορικού κειμένου που ανέγνωσε ο Έλληνας καθηγητής.

Παραθέτουμε το δεύτερο λόγο (της 2ας Οκτωβρίου 1959) και την ελληνική του «μεταγραφή»...

Kyrie,
It is Zeus' anathema on our epoch and the heresy of our economic method and policies that we should agonize the Skylla of nomismatic plethora and the Charybdis of economic anaemia.

It is not my idiosyncracy to be ironic or sarcastic but my diagnosis would be that politicians are rather cryptoplethorists. Although they emphatically stigmatize nomismatic plethora, they energize it through their tactics and practices. Our policies should be based more on economic and less on political criteria. Our gnomon has to be a metron between economic strategic and philanthropic scopes.

In an epoch characterized by monopolies, oligopolies, monopolistic antagonism and polymorphous inelasticities, our policies have to be more orthological, but this should not be metamorphosed into plethorophobia, which is endemic among academic economists.

Nomismatic symmetry should not antagonize economic acme. A greater harmonization between the practices of the economic and nomismatic archons is basic.

Parallel to this we have to synchronize and harmonize more and more our economic and nomismatic policies panethnically. These scopes are more practicable now, when the prognostics of the political end economic barometer are halcyonic.

The history of our didimus organization on this sphere has been didactic and their gnostic practices will always be a tonic to the polyonymous and idiomorphous ethnical economies. The genesis of the programmed organization will dynamize these policies.

Therefore, I sympathize, although not without criticism one or two themes with the apostles and the hierarchy of our organs in their zeal to program orthodox economic and nomismatic policies.

I apologize for having tyranized you with my Hellenic phraseology. In my epilogue I emphasize my eulogy to the philoxenous aytochtons of this cosmopolitan metropolis and my encomium to you Kyrie, the stenographers.

Κύριοι,
Είναι "Διός ανάθεμα" στην εποχή μας και αίρεση της οικονομικής μας μεθόδου και της οικονομικής μας πολιτικής το ότι θα φέρναμε σε αγωνία την Σκύλλα του νομισματικού πληθωρισμού και τη Χάρυβδη της οικονομικής μας αναιμίας.

Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου να είμαι ειρωνικός ή σαρκαστικός αλλά η διάγνωσή μου θα ήταν ότι οι πολιτικοί είναι μάλλον κρυπτοπληθωριστές. Αν και με έμφαση στιγματίζουν τον νομισματικό πληθωρισμό, τον ενεργοποιούν μέσω της τακτικής τους και των πρακτικών τους. Η πολιτική μας θα έπρεπε να βασίζεται περισσότερο σε οικονομικά και λιγότερο σε πολιτικά κριτήρια. Γνώμων μας πρέπει να είναι ένα μέτρο μεταξύ οικονομικής στρατηγικής και φιλανθρωπικής σκοπιάς.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από μονοπώλια, ολιγοπώλια, μονοπωλιακό ανταγωνισμό και πολύμορφες ανελαστικότητες, οι πολιτικές μας πρέπει να είναι πιο ορθολογιστικές, αλλά αυτό δεν θα έπρεπε να μεταμορφώνεται σε πληθωροφοβία, η οποία είναι ενδημική στους ακαδημαϊκούς οικονομολόγους.

Η νομισματική συμμετρία δεν θα έπρεπε να ανταγωνίζεται την οικονομική ακμή. Μια μεγαλύτερη εναρμόνιση μεταξύ των πρακτικών των οικονομικών και νομισματικών αρχόντων είναι βασική.

Παράλληλα με αυτό, πρέπει να εκσυγχρονίσουμε και να εναρμονίσουμε όλο και περισσότερο τις οικονομικές και νομισματικές μας πρακτικές πανεθνικώς. Αυτές οι θεωρήσεις είναι πιο εφαρμόσιμες τώρα, όταν τα προγνωστικά του πολιτικού και οικονομικού βαρομέτρου είναι αλκυονίδων ημερών αίθρια.

Η ιστορία της δίδυμης οργάνωσης σε αυτήν την σφαίρα είναι διδακτική και οι γνωστικές τους εφαρμογές θα είναι πάντα ένα τονωτικό στις πολυώνυμες και ιδιόμορφες εθνικές οικονομίες. Η γένεση μιας προγραμματισμένης οργάνωσης θα ενισχύσει αυτές τις πολιτικές.

Γι' αυτόν το λόγο αντιμετωπίζω με συμπάθεια, αλλά όχι χωρίς κριτική διάθεση, ένα ή δύο θέματα με τους αποστόλους της ιεραρχίας των οργάνων μας στον ζήλο τους να προγραμματίσουν ορθόδοξες οικονομικές και νομισματικές πολιτικές.

Απολογούμαι που σας τυράννησα με την ελληνική μου φρασεολογία. Στον επίλογό μου δίνω έμφαση στην ευλογία μου, προς τους φιλόξενους αυτόχθονες αυτής της κοσμοπολίτικης μητρόπολης καθώς και το εγκώμιό μου προς εσάς, κύριοι στενογράφοι.

* Η μεταγραφή του κειμένου έγινε με βάση τις λέξεις και όχι το νόημα

92759
23-11-2008, 06:02 PM
Καλησπέρα σας!!!!!!Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ (για την ακρίβεια καίγομαι!!) ένα άρθρο σχετικά με τις 21-12-2012!!!Θα ήθελα κυρίως να αναπτυχθεί το θέμα από αστρολογική σκοπιά, δηλαδή να μας αναλύσετε τι θα συμβεί με τους πλανήτες και τη θέση τους, την επιρροή τους κλπ. Αυτό για αρχή!!!Περαιτέρω εάν υπάρξει απήχηση μπορούμε να το αναπτύξουμε και από κάθε άλλη σκοπιά (επιστημονική, θρησκευτική,μεταφυσική).

Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ προκαταβολικά, γιατί θέλω επιτέλους να δω ένα άρθρο από κάποιους που νιώθω ότι εμπιστεύομαι, και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθω ΑΚΡΙΒΩΣ τι θα συμβεί με τους πλανήτες μας....είναι γενικά ένα μεγάλο ζήτημα!Εάν υπάρχει σχετικό άρθρο στο myhoroscope και δεν το έχω ακόμα ανακαλύψει ζητώ συγνώμη, αλλά δεν ξέρω με ποιες λέξεις να το αναζητήσω!!!Καλή συνέχεια!:love:

Δείμων
23-11-2008, 10:24 PM
Αστρολογική διερεύνηση μιας «προφητείας» - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/607-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DE-%E4%E9%E5%F1%E5%FD%ED%E7%F3%E7-%EC%E9%E1%F2-%AB%F0%F1%EF%F6%E7%F4%E5%DF%E1%F2%BB.html)

http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/4503-2012.html

http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%E6%E7%F4%DE%F3%E5%E9%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/1944-2012-%E5%E9%ED%E1%E9-%F4%EF-%F4%DD%EB%EF%F2-%3B.html

:)

arxwneon
25-01-2009, 12:54 AM
Επειδη αστρολογία δεν γνωρίζω ιδιαίτερα, θα μπορούσε ίσως να γινει μια αναδρομή με τους σημαντικότερους αστρολόγους και τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα-σταθμούς μέχρι σήμερα. Κάτι σαν ιστορία αστρολογίας!:weird:

"Θα χτίσω, λοιπόν, κι εγώ ένα μεγάλο
προστατευτικό σπίτι
με τις πέτρες που μου ρίξατε
σ' όλη τη ζωή μου."

SKIA
28-01-2009, 01:31 PM
καλημέρα! τι θα λέγατε για ένα άρθρο σχετικά με τα ζώδια των κατοικιδίων μας; ισχύει; έχουν ζώδια οι αγαπημένοι μας σύντροφοι; επηρεάζει τη σχέση μας μαζί τους;

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-01-2009, 01:57 PM
καλημέρα! τι θα λέγατε για ένα άρθρο σχετικά με τα ζώδια των κατοικιδίων μας; ισχύει; έχουν ζώδια οι αγαπημένοι μας σύντροφοι; επηρεάζει τη σχέση μας μαζί τους;

αν ψαξεις λιγο θα βρεις για τα ζωδια των κατοικιδιων μας εχει νομιζω δυο αρθρα που αναφερονται σε αυτα:bigsmile:
θα πατησεις εκει που λεει πλοηγηση κατω κατω ειναι και θα σου βγαλει παρα πολλες ενοτητες εσυ πατα ''αρθρα και θεματα ''εκει θα βρεις στην τελευταια σελιδα ενα αρθρο της κ.Σιμου και ενα της κ. Ασλανη .

και σε πληροφορω οτι πεφτει πολυ πολυ μεσα :cheesy:

φιλικα

moutro28
28-01-2009, 09:11 PM
Ενα φλέγον, πιστεύω, θέμα, είναι η μητρότητα και οι ενδείξεις στον αστρολογικό χάρτη για το αν μια γυναίκα αποκτήσει ή όχι παιδιά.

kiaRRa
28-01-2009, 09:36 PM
Ενα φλέγον, πιστεύω, θέμα, είναι η μητρότητα και οι ενδείξεις στον αστρολογικό χάρτη για το αν μια γυναίκα αποκτήσει ή όχι παιδιά.

Είναι ενα όμως ευαισθητο θεμα που άπτεται των ζητημάτων υγείας!:embarrest

pigasos
28-01-2009, 11:20 PM
Ένα θέμα πιστεύω που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν:
"Πώς ο άνθρωπος μπορεί να προοδεύσει χρησιμοποιώντας την αστρολογία"
Με λίγα λόγια εννοώ πως ένας απλός άνθρωπος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παίρνει από την αστρολογία για να βοηθηθεί στη ζωή του. Και δεν εννοώ από τη μεριά τόσο των προβλέψεων αλλά από τη μεριά της ψυχολογίας περισσότερο. Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο επηρεαζόμαστε άθελα μας από αυτά που μελετάμε...:unsure:

moutro28
29-01-2009, 05:47 PM
Φυσικά και άπτεται θεμάτων υγείας. Απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και ενδείξεις σ' έναν χάρτη. Αλλωστε μέχρι τώρα οι ειδικοί του myhoroscope έχουν αποδείξει ότι μπορούν να χειριστούν όλα τα θέματα με λεπτότητα, σοβαρότητα και ευαισθησία.

sellana
12-02-2009, 11:32 AM
εγω θα ηθελα ενα θεμα για τον κλειρο της τυχης και τη σημαινει σε καθε ζωδιο , οικο και για τις κλειδες

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-02-2009, 11:49 AM
εγω θα ηθελα ενα θεμα για τον κλειρο της τυχης και τη σημαινει σε καθε ζωδιο , οικο και για τις κλειδες

μα .εχει θεμα για τον κληρο τυχης σε οικους και ζωδια :toung:
για ψαξε λιγο ....

Μητσάκος
12-02-2009, 01:36 PM
μα .εχει θεμα για τον κληρο τυχης σε οικους και ζωδια :toung:
για ψαξε λιγο ....

Αν έψαξε για τον κλείρο, δεν έχει. Έχει για τον κλήρο σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/224-%EF-%EA%EB%DE%F1%EF%F2-%F4%E7%F2-%F4%FD%F7%E7%F2.html :bigsmile:
Για τις κλείδες, υπάρχει κάποιο, αλλά δεν είναι δημοσιεύσιμο :cheesy:

georgia238
12-02-2009, 01:58 PM
Καλημέρα,

καταρχήν θέλω να τα ψηφίσω όλα αλλά δεν μπορώ! Ή μήπως μπορώ αν μπαίνω και βγαίνω στο σάιτ? Θα ήθελα επίσης όλες τις αναλύσεις που υπάρχουν στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο στα ωροσκόπια! Τα συγχαρητήριά μου για τις αναλυτικές προβλέψεις του ηλιακού τόξου! Ήθελα καιρό να τα δώσω αλλά δεν ήξερα σε ποια ενότητα να βάλω το ποστ. Cancerian υπέροχη ιδέα ο κατάλογος των αστεροειδών το περιμένω με ανυπομονησία:cheesy:

Μητσάκος
12-02-2009, 02:18 PM
Καλημέρα,

καταρχήν θέλω να τα ψηφίσω όλα αλλά δεν μπορώ! Ή μήπως μπορώ αν μπαίνω και βγαίνω στο σάιτ? Θα ήθελα επίσης όλες τις αναλύσεις που υπάρχουν στον ήδη υπάρχοντα κατάλογο στα ωροσκόπια! Τα συγχαρητήριά μου για τις αναλυτικές προβλέψεις του ηλιακού τόξου! Ήθελα καιρό να τα δώσω αλλά δεν ήξερα σε ποια ενότητα να βάλω το ποστ. Cancerian υπέροχη ιδέα ο κατάλογος των αστεροειδών το περιμένω με ανυπομονησία:cheesy:
Από ό,τι ξέρω, το να μπούνε όλες οι διαθέσιμες αναλύσεις, πχ ηλιακή επιστροφή, ερμηνείες συναστριών, σύνθετου χάρτη ακόμα και καρμικές, είναι και πολλή δουλειά για να γραφτούν και για να ενταχθούν στο σύστημα. Πράγμα που σημαίνει ότι το βλέπω χλομό.
Ένας άλλος παράγοντας είναι το γεγονός ότι αν αυτά δοθούν χωρίς κάποιο αντίτιμο, σίγουρα δεν θα τύχουν της προσοχής που τους αρμόζει και το βλέπουμε σε καθημερινή βάση εδώ στο site. Ενώ υπάρχει ερμηνεία για το γενέθλιο, αντί να ψάξει κάποιος περισσότερο "κολλάει" και ρωτάει το ίδιο που έχει ερωτηθεί δεκάδες φορές. Και από ό,τι ξέρω μόνον η εφαρμογή του γενέθλιου με τις ερμηνείες κόστισε πέρυσι κάτι παραπάνω από 6.000 ευρώ, χρήματα που δεν βγήκαν :wacko:
Πιστεύω ότι αν ήταν συνδρομητικές οι παροχές αυτές, με ένα συμβολικό αντίτιμο, θα μπορούσε να γίνει, όπως πχ κάνει το astro.com που σου δίνει πρόσβαση σε επιπλέον υλικό για έναν χρόνο με καμιά 40ριά ευρώ.

strange
13-02-2009, 09:53 AM
Από ό,τι ξέρω, το να μπούνε όλες οι διαθέσιμες αναλύσεις, πχ ηλιακή επιστροφή, ερμηνείες συναστριών, σύνθετου χάρτη ακόμα και καρμικές, είναι και πολλή δουλειά για να γραφτούν και για να ενταχθούν στο σύστημα. Πράγμα που σημαίνει ότι το βλέπω χλομό.
Ένας άλλος παράγοντας είναι το γεγονός ότι αν αυτά δοθούν χωρίς κάποιο αντίτιμο, σίγουρα δεν θα τύχουν της προσοχής που τους αρμόζει και το βλέπουμε σε καθημερινή βάση εδώ στο site. Ενώ υπάρχει ερμηνεία για το γενέθλιο, αντί να ψάξει κάποιος περισσότερο "κολλάει" και ρωτάει το ίδιο που έχει ερωτηθεί δεκάδες φορές. Και από ό,τι ξέρω μόνον η εφαρμογή του γενέθλιου με τις ερμηνείες κόστισε πέρυσι κάτι παραπάνω από 6.000 ευρώ, χρήματα που δεν βγήκαν :wacko:
Πιστεύω ότι αν ήταν συνδρομητικές οι παροχές αυτές, με ένα συμβολικό αντίτιμο, θα μπορούσε να γίνει, όπως πχ κάνει το astro.com που σου δίνει πρόσβαση σε επιπλέον υλικό για έναν χρόνο με καμιά 40ριά ευρώ.

Μόνο που αρκετοί όταν βλέπουν συνδρομητική παροχή σε ένα site την κάνουν με ελαφρά.....:cheesy:

Μητσάκος
13-02-2009, 10:51 AM
Μόνο που αρκετοί όταν βλέπουν συνδρομητική παροχή σε ένα site την κάνουν με ελαφρά.....:cheesy:
Ναι, συμφωνώ μαζί σου ότι έτσι είναι και ιδίως όταν υπάρχει κρίση.
Σκέφτομαι όμως το εξής: εγώ, π.χ., αρκούμαι σε μια βάση γενική και μετά το ψάχνω μόνος μου, είτε για εμένα είτε για κάποιον γνωστό. Μπορώ δηλαδή να καλυφτώ από τα γενικά τα οποία και θα μου δώσουν μια κατεύθυνση. Και όλη η βιβλιοθήκη του site μαζί με πολλές άλλες πληροφορίες και εφαρμογές μού διατίθενται δωρεάν, όπως και σε όλα τα μέλη.
Κάποιος άλλος που είτε βιάζεται είτε δεν έχει τη διάθεση να το ψάξει, επειδή βαριέται π.χ., ας πληρώσει ένα λογικό ποσό για να έχει έτοιμο το γλυκάκι και για τον ίδιο και για τους φίλους του για διάστημα ενός έτους, για παράδειγμα.
Έτσι κι αλλιώς, το site, έτσι όπως το έχω καταλάβει εγώ (και δεν έχει διατυπωθεί διαφορετική άποψη ούτε από τους διαχειριστές ούτε από κάποιο άλλο μέλος), προτρέπει τα μέλη του να ψάχνουν μόνα τους και να μην στέκονται σε τυποποιημένες λύσεις ούτε στις επισφαλείς μεμονωμένες ερμηνείες. ¶ρα; ¶ρα, αν σε ενδιαφέρει να εμβαθύνεις, δεν θα σου χρειάζονται οι τυποποιημένες λύσεις, ή μπορεί να δοκιμάσεις μια φορά, για να πάρεις μια ιδέα και να έχεις και έναν μπούσουλα -εφόσον βέβαια είναι λογικό και το αντίτιμο :bigsmile:

strange
13-02-2009, 11:33 AM
Ναι, συμφωνώ μαζί σου ότι έτσι είναι και ιδίως όταν υπάρχει κρίση.
Σκέφτομαι όμως το εξής: εγώ, π.χ., αρκούμαι σε μια βάση γενική και μετά το ψάχνω μόνος μου, είτε για εμένα είτε για κάποιον γνωστό. Μπορώ δηλαδή να καλυφτώ από τα γενικά τα οποία και θα μου δώσουν μια κατεύθυνση. Και όλη η βιβλιοθήκη του site μαζί με πολλές άλλες πληροφορίες και εφαρμογές μού διατίθενται δωρεάν, όπως και σε όλα τα μέλη.
Κάποιος άλλος που είτε βιάζεται είτε δεν έχει τη διάθεση να το ψάξει, επειδή βαριέται π.χ., ας πληρώσει ένα λογικό ποσό για να έχει έτοιμο το γλυκάκι και για τον ίδιο και για τους φίλους του για διάστημα ενός έτους, για παράδειγμα.
Έτσι κι αλλιώς, το site, έτσι όπως το έχω καταλάβει εγώ (και δεν έχει διατυπωθεί διαφορετική άποψη ούτε από τους διαχειριστές ούτε από κάποιο άλλο μέλος), προτρέπει τα μέλη του να ψάχνουν μόνα τους και να μην στέκονται σε τυποποιημένες λύσεις ούτε στις επισφαλείς μεμονωμένες ερμηνείες. ¶ρα; ¶ρα, αν σε ενδιαφέρει να εμβαθύνεις, δεν θα σου χρειάζονται οι τυποποιημένες λύσεις, ή μπορεί να δοκιμάσεις μια φορά, για να πάρεις μια ιδέα και να έχεις και έναν μπούσουλα -εφόσον βέβαια είναι λογικό και το αντίτιμο :bigsmile:

Εννοείται ότι το site είναι βοηθητικό και ότι αν κάποιος θέλει να εμβαθύνει πρέπει να το ψάξει και αλλού το θέμα (π.χ. βιβλία). Απλά άλλους δεν τους ενδιαφέρει, άλλοι δεν έχουν χρόνο, άλλοι δεν καταλαβαίνουν την έννοια του χρόνου (καλή ώρα), άλλοι βαριούνται και άλλοι το αντιλαμβάνονται στην πορεία. Απλά επειδή το ζήτημα είναι πολυσύνθετο και πολυδιάσταστο ένας μπούσουλας δεν είναι αρκετός. Κι αυτό γιατί χρειάζεται να υιοθετήσεις ένα τρόπο σκέψης που ενδεχομένως πριν δεν είχες και συνεπώς χρειάζεσαι κατευθύνσεις από αυτούς που ήδη έχουν κάνει τη βουτιά.:blink:

HOME
27-02-2009, 12:42 PM
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

oktober
27-02-2009, 03:13 PM
Συμφωνώ με το Μητσάκο και προτύνω κ εγώ να δοθούν αυτές οι αναλύσεις έναντι μιας συνδρομής που θα υπολογιστεί με βάση το κόστος των ιδιοκτητών.Θα βοηθηθούμε εμείς οι άσχετοι,θα έχουμε πάντα μια ιδέα για ότι αφορά τον καθένα, θα γλυτώσουμε διάβασμα,που πολλές φορές λόγω άγνοιας δ μας βοηθάει αλλά μας μπερδεύει,και θα έχουμε τον προσωπικό μας αστρολόγο πάντα στο σπίτι μας αντί να τρέχουμε σε κάποια γραφεία με πολύ μεγαλύτερο κόστος.Συμφωνώ και περιμένω να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

sellana
05-03-2009, 12:52 PM
Συμφωνώ με το Μητσάκο και προτύνω κ εγώ να δοθούν αυτές οι αναλύσεις έναντι μιας συνδρομής που θα υπολογιστεί με βάση το κόστος των ιδιοκτητών.Θα βοηθηθούμε εμείς οι άσχετοι,θα έχουμε πάντα μια ιδέα για ότι αφορά τον καθένα, θα γλυτώσουμε διάβασμα,που πολλές φορές λόγω άγνοιας δ μας βοηθάει αλλά μας μπερδεύει,και θα έχουμε τον προσωπικό μας αστρολόγο πάντα στο σπίτι μας αντί να τρέχουμε σε κάποια γραφεία με πολύ μεγαλύτερο κόστος.Συμφωνώ και περιμένω να παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

:bigsmile:συμφωνω με τους προλαλησαντες , γιατι ο χρονος ειναι ελαχιστος , εχω παρει απο το το καλοκαιρι 2 βιβλια αστρολογιας και δεν εχω τελειωσει κανενα , ασε που καποια πραγματα δεν τα καταλαβαινω με τιποτα :unsure::unsure:

Dion-DoubleDoor
29-04-2009, 02:55 AM
Αν και λόγω φόρτου εργασίας, δε μπορώ να παρακολουθώ κατά κόρον όλα τα άρθρα και τους προβληματισμούς των μελών θα ήθελα να προτείνω δύο θέματα, τα οποία ενδεχομένως να είχαν ήδη τεθεί επί τάπητος στο παρελθόν:
1. Οι αστρολογικές και ενεργειακές ερωτικές διαδράσεις ανάμεσα σε άτομα με μεγάλη διαφορά ηλικίας
2. Ο ρόλος της αστρολογίας στον αυτοπροσδιορισμό και ετεροπροσδιορισμό του ανθρώπου

30para
02-08-2009, 02:18 PM
Γεια σας ειμαι καινουργιο σχετηκα μελος αλλα θα μου αρεσε να διαβασω καποια αρθρα για την Κελτικη αστρολογια οπωσ και για την Καρμιη αναλυση των ατομων της ιστοριας.

korax
08-09-2009, 10:03 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ??????

angeld
11-09-2009, 02:55 PM

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κι εγώ ενδιαφέρομαι για κάποια απλά αρχικά μαθήματα αστρολογίας γιατί έτσι παρακολουθούμε πιο εύκολα κάποια πράγματα

Fotini Christodoulou
11-09-2009, 02:59 PM
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κι εγώ ενδιαφέρομαι για κάποια απλά αρχικά μαθήματα αστρολογίας γιατί έτσι παρακολουθούμε πιο εύκολα κάποια πράγματα

http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2-%E4%F1%E1%F3%F4%E7%F1%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/8591-%F3%F0%EF%F5%E4%DD%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2-online.html

:bigsmile:

Delja
28-09-2009, 06:19 PM
καλησπέρα και από μένα :bigsmile:
Νομίζω και περισσότερα θέματα περί ωριαίας δε θα μας χάλαγε :cheesy:
και φυσικά θέματα σχετικά με το κάρμα :toung:

ouranio tojo
07-01-2010, 02:21 AM
καλησπερα
δεν μπορεσα να παρακολουθησω ολες τις προτασεις των μελων αλλα θα ηθελα να προτεινω θεματα που εχουν να κανουν με τις οψεις των πλανοτοειδων οπου θεωρω οτι μπορει να ειναι δευτερευουσης σημασιας αλλα εχουν τον δικο τους ρολο καθως και αρθρα που εχουν να κανουν με το καρμα και πως φανερωνεται μεσα απο την οικοθεσια και τις οψεις σε εναν γενεθλιο χαρτη...

παλίρροια
07-01-2010, 05:17 PM
:bigsmile:Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα και εγώ να αναφέρω την άποψη μου στο θέμα.....Ως πολύ αρχάρια λοιπόν,και ενω γνωρίζω τις βασικές όψεις,εννοώ την θετική η αρνητική τους χροιά δεν μπορώ συνολικα να ερμηνευσω την σύνδεση τους στους οίκους.Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να έχει έναν οικο φαινομενικά για έναν αρχάριο πάντα,"καλό" σε πλανήτες και όψεις,αλλά να έρχεται σε αντίθεση με άλλους οίκους οι όψεις άλλων πλανητών κ.λ.π:wacko:
Ξέρω πως χρειάζεται διάβασμα, αλλά πιστέψτε με είναι εξαιρετικά δύσκολο χωρίς καθοδήγηση....:cry::wacko:
Υπάρχει κα΄τι σχετικό για αυτές τις περιπτώσεις που ενδεχόμενα θα μπορούσε να προστεθεί με την μορφή αρθρου,μελέτης η κειμένου?

kiaRRa
07-01-2010, 09:13 PM
:bigsmile:Καλησπέρα σε όλους ! Θα ήθελα και εγώ να αναφέρω την άποψη μου στο θέμα.....Ως πολύ αρχάρια λοιπόν,και ενω γνωρίζω τις βασικές όψεις,εννοώ την θετική η αρνητική τους χροιά δεν μπορώ συνολικα να ερμηνευσω την σύνδεση τους στους οίκους.Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να έχει έναν οικο φαινομενικά για έναν αρχάριο πάντα,"καλό" σε πλανήτες και όψεις,αλλά να έρχεται σε αντίθεση με άλλους οίκους οι όψεις άλλων πλανητών κ.λ.π:wacko:
Ξέρω πως χρειάζεται διάβασμα, αλλά πιστέψτε με είναι εξαιρετικά δύσκολο χωρίς καθοδήγηση....:cry::wacko:
Υπάρχει κα΄τι σχετικό για αυτές τις περιπτώσεις που ενδεχόμενα θα μπορούσε να προστεθεί με την μορφή αρθρου,μελέτης η κειμένου?

Εννοείς άρθρο που να μιλάει για τις πιθανές όψεις πλανητών μέσα στους οίκους? Αν ναι, είναι απιστευτα μεγάλος ο αριθμός των όψεων και των συνδυασμών τους που το καθιστά αδύνατο αυτό που λες!
:embarrest

BALANCES
22-01-2010, 10:38 AM
χαίρεται,

θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφουμε μια καταχώρηση στη βάση δεδομένων και δεύτερον πως αλλάζουμε τον τόπο γέννησης από την στιγμή που εμφανίζεται στη βάση καταχωρήσεων.
επίσης από που πρέπει να πάω για να ανοίξω ένα καινούριο θέμα???????

ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:

Katerina Paraskevopoulou
22-01-2010, 11:31 AM
χαίρεται,

θα ήθελα να ρωτήσω πως διαγράφουμε μια καταχώρηση στη βάση δεδομένων και δεύτερον πως αλλάζουμε τον τόπο γέννησης από την στιγμή που εμφανίζεται στη βάση καταχωρήσεων.
επίσης από που πρέπει να πάω για να ανοίξω ένα καινούριο θέμα???????

ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:

Η βάση δεδομένων ΔΕΝ διαγράφεται!!! Μπορείς να πατήσει πάνω στο ID,που επιθυμείς να τροποποιείσεις. Αλλάζεις όποιο δεδομένο νομίζεις και πατάς Υποβολή . Έτσι σώζεις τις αλλαγές σου.

Για να ανοίξεις νέο θέμα, πας στην ενότητα που σε ενδιαφέρει μέσα στο forum. Κάτω-κάτω είναι ένας μπλε φάκελος που γράφει Νέο Θέμα. Τον ανοίγεις.Δίνεις τίτλο, γράφεις, πατάς Υποβολή θέματος.... Έτσι απλά. Περιμένουμε!:bigsmile:

zw_epimenontas
22-01-2010, 02:41 PM
ισω ειν αι λιγο ασχετο αυτο που θα ρωτησω αλλα δεν εχει νομμιζω καποιο αλλο σχετικο πανω κατω θεμα ...οποτε ηθελα να ρωτησω πως να φτιαξω εγω ενα θεμα? μπορω ? εψαξα βασικα αλλα δεν βρηκα κατι ! μπορειτε να μ πητε? ευχαριστω

sellana
26-01-2010, 01:30 PM
:toung:Θα ηθελα αναλυσεις χαρτων διασημων με τη βιογραφια τους . Νομιζω πως θα βοηθησει σε ολους μας στην γεννεθλια και προγνωστικη αστρολογια . Verneigung

ScP
26-01-2010, 01:47 PM
Η δασκάλα σου είναι πολύ καλή σε αυτό. Μη δεχθείς καμία δικαιολογία ότι τάχαμ δεν προλαβαίνει :toung:

αποστολια
21-03-2010, 03:58 PM
γεια σας!τι κανετε ?ευχομαι καλα νεα για ολους.θα ηθελα να προτεινω κι εγω ενα θεμα.Εχω δει οτι κανετε αφιερωματα σε καλλιτεχνες ,προτεινω λοιπον το ονομα του παυλου σιδηροπουλου,εστιαζοντας την προσοχη στο ρολο παιζει ο ποσειδωνας στα ζωδια,εφοσον ο θανατος προκληθηκε απο τη χεηση ναρκωτικων ουσιων.
ευχαριστω πολυ!

ΥΣ:ειμαι ιχθυς και με ενδιαφερει το θεμα

adele
21-03-2010, 07:25 PM
Εγώ αστρολογία δεν γνωρίζω. Με ενδιαφέρει όμως να μάθω κάποια πράγματα τουλάχιστον για να παρακολουθώ το site με μεγαλύτερη ευκολία και να καταλαβαίνω τους αστρολογικούς χάρτες και όρους.
Χρόνο για μαθήματα δεν έχω και πιστεύω ότι και πολλά μέλη μας δεν έχουν και χρήματα να διαθέσουν αυτή τη στιγμή για μαθήματα.

Πιστεύω επίσης ότι τα περισσότερα μέλη είναι σαν και μένα και φαντάζομαι ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να συμμετέχουν αλλά δεν μπορούν με το φόβο μήπως γράψουν "βλακείες".

Για εμάς τους "άσχετους" αλλά με σχετικό ενδιαφέρον προς το παρών, που δεν κατανοούν τα ειδικά θέματα υπάρχει κάποια μέριμνα ή κάποιος οδηγός για να μπορέσουμε να συμμετάσχουμε πιο ενεργά; Ή είμαστε απορριπτέοι;

Θα ήθελα και θα παρακαλούσα όλους τους φίλους και τις φίλες του μεγάλου δικτυακού τόπου του λέγεται myhoroscope και που έχει τίτλο Αστρολογία για όλους να κάνουν ότι έκανα κι εγώ, δηλαδή να δηλώσουν τις γνώσεις τους και να γράφουν τις "απαιτήσεις" και τις ανάγκες τους.

Συμφωνώ απόλυτα και ειδικά στο θέμα των αστρολογικών χαρτών. Το ξέρω ότι η αστρολογία δεν είναι απλή και δεν "μαθαίνεται" σε ένα μήνα όμως νομίζω ότι θα μπορούσαν να παρατεθούν κάποιες πληροφορίες για να μπορούμε και εμείς οι άσχετοι να διαβάζουμε έναν χάρτη:embarrest

wind*1
21-03-2010, 08:00 PM
Θα μου άρεσε παρα πολύ να δω περισσότερα άρθρα για τα μεσοδιαστήματα, καθώς και για συστήματα πρόβλεψης...πρόκειται για δύο γοητευτικότατες πτυχές της αστρολογίας...

sober_sagittarius
31-03-2010, 01:44 AM
Καλησπέρα,
θα ήθελα κι εγώ να προτείνω ένα θέμα για άρθρο.
Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω πως να το ονομάσω -την ορολογία του δηλαδή- κι έτσι θα προσπαθήσω να το περιγράψω.Λοιπόν έχει να κάνει με τους γενέθλιες θέσεις των πλανητων και πως αυτοί προχωράνε μία μοίρα τον χρόνο ή κάτι τέτοιο.Δηλαδή εγώ ας πούμε που έχω σελήνη στον σκορπιο στις 21 τώρα που είμαι 26 χρονών η προσωπική μου σελήνη είναι στις 17 του τοξότη(δηλ 26 μοιρες μπροστά).
Ετσι όντως λειτουργεί και για ποιούς πλανήτες?Πηγαίνουνε όλοι οι πλανήτες 1 μοίρα ή μόνο οι πρώτοι πέντε?
Πως ονομάζεται αυτό που περιγράφω??Αν υπάρχει ήδη άρθρο παρακαλώ ενημερώστε με.
Ευχαριστώ:bigsmile:

gold soul
31-03-2010, 08:26 AM
Καλημερα sober sagittarius,

παντως σε πρωτη φαση, γινονται καποιες αναφορες σποραδικα για το συστημα "μια μερα ενας χρονος" που ρωτας, στα αρθρα στο forum αστρολογιας, σε σχεση με την προοδευτικη Σεληνη, τα συστηματα προβλεψης, την ερμηνεια των ετησιων χαρτων(ηλιακης επιστροφης) κλπ. Αν θες, ριξε μια ματια κ εκει, να παρεις μια ιδεα προς το παρον...

sober_sagittarius
01-04-2010, 02:26 AM
Καλησπέρα gold soul και σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.Επειδή το άρθρο δεν το βρήσκω μήπως θα μπορούσες να γράψεις κατευθείαν το link για να το βρώ.
Επίσεις ήλπιζα σε μια απάντηση από πιο εξειδικευμένους ανθρώπους του κλάδου ίσως από κάποιον αστρολόγο.
Εκτός κι αν το θέμα παραείναι ψαγμένο που κανείς δεν έχει ασχοληθεί

Μητσάκος
01-04-2010, 08:56 AM
Καλησπέρα,
θα ήθελα κι εγώ να προτείνω ένα θέμα για άρθρο.
Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω πως να το ονομάσω -την ορολογία του δηλαδή- κι έτσι θα προσπαθήσω να το περιγράψω.Λοιπόν έχει να κάνει με τους γενέθλιες θέσεις των πλανητων και πως αυτοί προχωράνε μία μοίρα τον χρόνο ή κάτι τέτοιο.Δηλαδή εγώ ας πούμε που έχω σελήνη στον σκορπιο στις 21 τώρα που είμαι 26 χρονών η προσωπική μου σελήνη είναι στις 17 του τοξότη(δηλ 26 μοιρες μπροστά).
Ετσι όντως λειτουργεί και για ποιούς πλανήτες?Πηγαίνουνε όλοι οι πλανήτες 1 μοίρα ή μόνο οι πρώτοι πέντε?
Πως ονομάζεται αυτό που περιγράφω??Αν υπάρχει ήδη άρθρο παρακαλώ ενημερώστε με.
Ευχαριστώ:bigsmile:

Υπάρχει μια υποθετική κίνηση των πλανητών μία μέρα για κάθε έτος και αντιστοιχεί σε αυτό που περιγράφεις για τη Σελήνη σου και είναι αυτό που ονομάζεται σύστημα "δευτερευουσών προόδων". Οι πλανήτες διακρίνονται και σε "αργούς"/"γρήγορους". Για να καταλάβεις, η Σελήνη ως γρήγορη, μέσα σε 26 ημέρες από τη γέννησή σου, άλλαξε ζώδιο, καθώς μέσα σε χρονική περίοδο κάποιων ημερών έχει αλλάξει πολλές μοίρες. Ο Κρόνος όμως μέσα σε 26 ημέρες πόσες μοίρες να έχει αλλάξει; Μία; Δύο; Μην μιλήσουμε για τον Πλούτωνα, που μπορεί να μείνει στην ίδια μοίρα και μήνες. Για αυτό σε αυτό το σύστημα δεν υπολογίζουμε τους αργούς πλανήτες (από Δία και μετά) αλλά μόνο τους λεγόμενους προσωπικούς, που λόγω της γρήγορης κίνησής τους αλλάζουν θέση. Συγκεκριμένο άρθρο νομίζω ότι δεν υπάρχει, αλλά μια σύνοψη μπορείς να διαβάσεις στην εισαγωγή αυτού του άρθρου: http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/9560-%EA%F1%DF%F3%E5%E9%F2-%F3%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%E5%F0%E9%F1%F1%EF%DE-%E1%F1%E3%FE%ED-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%FE%ED.html

Υπάρχει βέβαια και η υποθετική κίνηση όλων των πλανητών κατά μία μοίρα (περίπου) μπροστά για κάθε έτος, που αφορά ένα άλλο προοδευτικό σύστημα, που ονομάζεται "ηλιακό τόξο" και μπορείς να διαβάσεις για αυτό σε τούτο τον σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/985-%F4%EF-%E7%EB%E9%E1%EA%FC-%F4%FC%EE%EF-solar-arc.html

Όπως βλέπεις, στο πρώτο σύστημα υπολογίζουμε την πραγματική κίνηση όλων των πλανητών για χ μέρες από τη γέννησή μας, ενώ στο δεύτερο θεωρούμε ότι έχουν κινηθεί όσο κινήθηκε και ο Ήλιος.

Χρυσάνθη
02-04-2010, 07:06 PM
η Σελήνη ως γρήγορη, μέσα σε 26 ημέρες από τη γέννησή σου, άλλαξε ζώδιο, καθώς μέσα σε χρονική περίοδο κάποιων ημερών έχει αλλάξει πολλές μοίρες. Ο Κρόνος όμως μέσα σε 26 ημέρες πόσες μοίρες να έχει αλλάξει; Μία; Δύο; Μην μιλήσουμε για τον Πλούτωνα, που μπορεί να μείνει στην ίδια μοίρα και μήνες. Για αυτό σε αυτό το σύστημα δεν υπολογίζουμε τους αργούς πλανήτες (από Δία και μετά) αλλά μόνο τους λεγόμενους προσωπικούς, που λόγω της γρήγορης κίνησής τους αλλάζουν θέση.
Ωραια και απο οτι καταλαβα συγκρινουμε τους προσωπικους πλανητες που αλλαζουν θεσεις με όλους τους πλανήτες του γενεθλιου ωροσκοπιου???? Οι διελευσεις παίζουν καθόλου ρόλο? Ή μήπως δεν τις εξετάζουμε καθόλου? Οι οικοθεσίες? Εαν ναι παιζουν οι οικοθεσιες που παιρνουν οι προσωπικοι πλανητες μεσα στο γενεθλιο?? Και για να βγάλουμε συμπέρασμα,... ο πλανητης που κανει όψη με εναν γενεθλιο μας, ενεργοποιεί υποθετω και τις όψεις του γενεθλιου?? Και για προβλεψη παντρεύουμε τις φυσεις των πλανητων όπως κάνουμε για να ερμηνεύσουμε και μία όψη στο γενέθλιο? ΟΙ πρόοδοι και το ηλιακο τόξο σηματοδοτούν γεγονότα έτσι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

sober_sagittarius
03-04-2010, 02:21 AM
Να σου πω μου φαίνεται όλα αυτά που λες παίζουν ρόλο και επιρεάζουν.Παλια που ειχα καλέσει αστρολόγο να μου πει κάποια πράγματα που ήθελα το ανέφερε και χωρίς να ξέρω τι σημαίνει μου έμεινε σαν μια θολή ανάμνηση γι αυτό και το ρώτησα εδώ.Επειδή ασχολούμε λίγο με την αστρολογία και κατάλαβα πως και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόβλεψη γεγονότων στη ζωή μας.Αλλά απάντηση από κάποιον επαγγελματία ακόμα δεν έχουμε πάρει.. Καλά αυτός ο αστρολόγος ήταν πολύ καλός και ψαγμένος φαινόταν.
τι να πω?Θα μας απαντήσει κανείς σίγουρα?

ScP
03-04-2010, 02:45 AM
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το υπολογιστικό πρόγραμμα του σάιτ. Διαθέτει αρκετά συστήματα πρόγνωσης. Αυτά που περιγράφεις θα μπορούσουν να είναι: οι Κατευθύνσεις Ηλιακού Τόξου ή και οι Πρόοδοι - δευτευρεύουσες κατευθύνσεις.

Κάπως έτσι δουλεύουν "περίπου" και τα δυο έχοντας φυσικά κάποιες διαφοροποιήσεις
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/985-%F4%EF-%E7%EB%E9%E1%EA%FC-%F4%FC%EE%EF-solar-arc.html

Τα συστήματα πρόγνωσης θέλουν μελέτη και εάν αρχίσουν ερωτοαπαντήσεις στο φόρουμ μόνο μπέρδεμα θα προσφέρουν στον αρχάριο ή και στον λίγο προχωρημένο. Έχω ξαναγράψει ότι η αστρολογία είναι μελέτη και παρατήρηση συστηματική.

Πειράζει που δεν απάντησε επαγγελματίας αστρολόγος;

Καλή Ανάσταση!

mariage
03-04-2010, 07:45 PM
Καλησπέρα κι απο εμένα και Χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο !!!

εγώ παρατηρώ εξ αρχής οτι ειδικά οι αρχαρίοι (και φυσικά με έμενα μαζί )ταλαιπωρούνται απο τις σημασίες των όψεων στους χάρτες έιτε αυτοί είναι προσωπικοί είτε σχέσεων κτλ .

δηλαδή θα ήταν πολύ αποδοτικό και βοηθητικό αν θα υπήρχαν άρθρα με τις όψεις π.χ της Σελήνης αναλυτικά και τι σημαίνουν στον χάρτη μας και έτσι πιστεύω θα αποφεύγονται και οι αλεπάλληλες προσωπικές ερωτήσεις του τύπου τι σημαίνει σελήνη αντίθεση κρόνος , ερμής σύνοδος αφροδίτη και ούτο καθ'εξής .

Σε ένα πλήρες site όπως το myhoroscope που μας βοηθάει τόσο πολύ νομίζω θα αυτό θα ήταν ένα βήμα παραπάνω και θα λυνόταν και οι απορίες των χρηστών που κατά βάση ρωτάνε για τις όψεις των πλανητών .

Ευχαριστώ πολύ
φιλικά Μαρία

kiaRRa
03-04-2010, 10:04 PM
Καλησπέρα κι απο εμένα και Χρόνια πολλά σε όλο το κόσμο !!!

εγώ παρατηρώ εξ αρχής οτι ειδικά οι αρχαρίοι (και φυσικά με έμενα μαζί )ταλαιπωρούνται απο τις σημασίες των όψεων στους χάρτες έιτε αυτοί είναι προσωπικοί είτε σχέσεων κτλ .

δηλαδή θα ήταν πολύ αποδοτικό και βοηθητικό αν θα υπήρχαν άρθρα με τις όψεις π.χ της Σελήνης αναλυτικά και τι σημαίνουν στον χάρτη μας και έτσι πιστεύω θα αποφεύγονται και οι αλεπάλληλες προσωπικές ερωτήσεις του τύπου τι σημαίνει σελήνη αντίθεση κρόνος , ερμής σύνοδος αφροδίτη και ούτο καθ'εξής .

Σε ένα πλήρες site όπως το myhoroscope που μας βοηθάει τόσο πολύ νομίζω θα αυτό θα ήταν ένα βήμα παραπάνω και θα λυνόταν και οι απορίες των χρηστών που κατά βάση ρωτάνε για τις όψεις των πλανητών .

Ευχαριστώ πολύ
φιλικά Μαρία

Μα υπάρχει ήδη η ανάλυση γενέθλιου χάρτη που εξηγούνται και οι όψεις και οι οικοθεσίες :embarrest

sober_sagittarius
04-04-2010, 01:46 AM
Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το υπολογιστικό πρόγραμμα του σάιτ. Διαθέτει αρκετά συστήματα πρόγνωσης. Αυτά που περιγράφεις θα μπορούσουν να είναι: οι Κατευθύνσεις Ηλιακού Τόξου ή και οι Πρόοδοι - δευτευρεύουσες κατευθύνσεις.

Κάπως έτσι δουλεύουν "περίπου" και τα δυο έχοντας φυσικά κάποιες διαφοροποιήσεις
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/985-%F4%EF-%E7%EB%E9%E1%EA%FC-%F4%FC%EE%EF-solar-arc.html

Τα συστήματα πρόγνωσης θέλουν μελέτη και εάν αρχίσουν ερωτοαπαντήσεις στο φόρουμ μόνο μπέρδεμα θα προσφέρουν στον αρχάριο ή και στον λίγο προχωρημένο. Έχω ξαναγράψει ότι η αστρολογία είναι μελέτη και παρατήρηση συστηματική.

Πειράζει που δεν απάντησε επαγγελματίας αστρολόγος;

Καλή Ανάσταση!

Χριστός ανέστη και σ'εσένα,
το επαγγελματίας αστρολόγος δεν το είπα για να ειρωνευτώ κάποιον.Απλά γι αυτή τη συστηματική παρατήρηση που αναφέρεις χρειάζονται ΣΩΣΤΕΣ γνώσεις.Οι γνώσεις είναι το εργαλείο για την παρατήρηση.Και επειδή μου αρέσει η αστρολογία προσπαθώ απ όπου μπορώ να ζητάω βοήθεια.Η αστρολογία είναι δύσκολη και πολλές φορές δυσνόητη.Αν δεν πάρεις τις σωστές πληροφορίες τα χάνεις, γίνονται όλα αχτραρμάς.Και τα άρθρα τα διάβασα που μου προτείνανε αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως θα βγάλω τις δικές μου δευτερεύουσες προόδους.

gold soul
04-04-2010, 04:53 AM
Χριστός ανέστη και σ'εσένα,
το επαγγελματίας αστρολόγος δεν το είπα για να ειρωνευτώ κάποιον.Απλά γι αυτή τη συστηματική παρατήρηση που αναφέρεις χρειάζονται ΣΩΣΤΕΣ γνώσεις.Οι γνώσεις είναι το εργαλείο για την παρατήρηση.Και επειδή μου αρέσει η αστρολογία προσπαθώ απ όπου μπορώ να ζητάω βοήθεια.Η αστρολογία είναι δύσκολη και πολλές φορές δυσνόητη.Αν δεν πάρεις τις σωστές πληροφορίες τα χάνεις, γίνονται όλα αχτραρμάς.Και τα άρθρα τα διάβασα που μου προτείνανε αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω πως θα βγάλω τις δικές μου δευτερεύουσες προόδους.

Σίγουρα οι γνώσεις είναι το εργαλείο για την παρατήρηση αλλά μπορεί και η παρατήρηση να γίνει το εργαλείο για τις γνώσεις. Όταν ασχολείσαι ερασιτεχνικά με την αστρολογία κ είσαι σε αρχικό στάδιο, όπως εγώ προς το παρόν, πιθανόν όπως κ εσύ, μπορείς να πειραματίζεσαι, να πιθανολογείς, όχι όμως να βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα πάντα.

Ακόμα κ αν υπήρχε στο forum ενα άρθρο που να εξηγούσε τις όψεις προόδου πχ της Σεληνης, της Αφροδίτης κλπ πάλι θα δυσκολευόταν κ θα αποπροσανατολιζόταν κάθε αρχάριος στο να συνδυάσει τις όψεις μεταξύ τους. Ακόμα κ αν το κατάφερνε, πάλι δεν θα έπρεπε να είναι σίγουρος για το συμπέρασμα του γιατί θα έπρεπε να λάβει υπόψιν άλλες τόσες παραμέτρους(μεσοδιαστήματ κλπ). Θα μπορούσες, αν θες, να μελετήσεις τις προηγούμενες χρονιές σου, που ξέρεις ήδη τα γεγονότα που εξελίχθηκαν κ να παρατηρήσεις τις αλληλεπιδράσεις.

Το ότι δεν σου λέει κάποιος ειδικός, όπως ζητάς, την σημασία των όψεων που σε ενδιαφέρουν, δεν είναι γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον προς την ερώτηση σου αλλά επειδή απλά δεν γίνεται να σου απαντήσει κάποιος με δυο λόγια πάνω σε ένα θέμα που άλλοι έχουν ξοδέψει χρόνια μελέτης για να κατανοήσουν.

Καταλαβαίνω απόλυτα τη διάθεση σου, ίσως κ την ανάγκη σου να μάθεις, εφόσον αφορά τη ζωή σου... αλλά... εντάξει... κ η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα... Υπομονή...

Φιλικά,
Χρύσα

(..ξέρω.. η απάντηση ήταν λίιιιγο:offtopic: για το θέμα "προτάσεις για άρθρα", αλλά....)

mariage
04-04-2010, 04:40 PM
Μα υπάρχει ήδη η ανάλυση γενέθλιου χάρτη που εξηγούνται και οι όψεις και οι οικοθεσίες :embarrest

Ευχαριστώ Κιάρρα αλλά μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις και τα links γιατί εγώ όσο καιρό είμαι μέλος εδώ (πάνε 2 χρόνια )δεν έχω δει κανένα τέτοιο συνοπτικό άρθρο μόνο σκόρπιες επεξηγήσεις σε διάφορα θέματα και απο αυτά προσπαθώ κι εγώ να βγάλω συμπεράσματα

:unsure:

kiaRRa
05-04-2010, 02:21 PM
Ευχαριστώ Κιάρρα αλλά μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις και τα links γιατί εγώ όσο καιρό είμαι μέλος εδώ (πάνε 2 χρόνια )δεν έχω δει κανένα τέτοιο συνοπτικό άρθρο μόνο σκόρπιες επεξηγήσεις σε διάφορα θέματα και απο αυτά προσπαθώ κι εγώ να βγάλω συμπεράσματα

:unsure:

Στους χάρτες εδώ (http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php) υπάρχει επιλογή δωρεάν γενέθλιας ανάλυσης όπως και πολλά άλλα! :embarrest

mariage
07-04-2010, 03:34 PM
Στους χάρτες εδώ (http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php) υπάρχει επιλογή δωρεάν γενέθλιας ανάλυσης όπως και πολλά άλλα! :embarrest

Kiarra αυτά τα έχω δει ... :blink:

μιλάω για πιο εκτεταμένες αναλύσεις και όχι μόνο σε γενέθλιο αλλά και σε συναστριακό χάρτη π.χ να σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις σε τι αναφέρομαι .....

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

σελήνη τρίγωνο ερμής ...... μπλα μπλα μπλα
σελήνη τρίγωνο δίας ....... μπλα μπλα μπλα
κ.ο.κ με όλους τους πλανήτες

μετά τα τετράγωνα ......
οι συνόδοι ......
τα εξάγωνα
και οι αντιθέσεις

το ίδιο παράδειγμα και σε συναστριακό χάρτη

σίγουρα υπάρχουν σκόρπιες αναλύσεις διάσπαρτες στο φόρουμ αλλά όχι κάτι συγκεντρωμένο

και εδώ μου βγαίνει το παρθενίσιο χαρακτηριστικό που θέλει τα πράγματα σε τάξη :bigsmile:

ελπίζω να μη σας κούρασα , νομίζω πως θα βοηθήσει
αυτά απο μένα

καλή σας μέρα !!!

Μητσάκος
07-04-2010, 05:19 PM
Kiarra αυτά τα έχω δει ... :blink:

μιλάω για πιο εκτεταμένες αναλύσεις και όχι μόνο σε γενέθλιο αλλά και σε συναστριακό χάρτη π.χ να σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις σε τι αναφέρομαι .....

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

σελήνη τρίγωνο ερμής ...... μπλα μπλα μπλα
σελήνη τρίγωνο δίας ....... μπλα μπλα μπλα
κ.ο.κ με όλους τους πλανήτες

μετά τα τετράγωνα ......
οι συνόδοι ......
τα εξάγωνα
και οι αντιθέσεις

το ίδιο παράδειγμα και σε συναστριακό χάρτη

σίγουρα υπάρχουν σκόρπιες αναλύσεις διάσπαρτες στο φόρουμ αλλά όχι κάτι συγκεντρωμένο

και εδώ μου βγαίνει το παρθενίσιο χαρακτηριστικό που θέλει τα πράγματα σε τάξη :bigsmile:

ελπίζω να μη σας κούρασα , νομίζω πως θα βοηθήσει
αυτά απο μένα

καλή σας μέρα !!!
Το myhoroscope.gr παρέχει την πιο πλήρη γενέθλια ανάλυση δωρεάν καθώς και μια αξιολογότατη πρόβλεψη με βάση τις διελεύσεις, πάλι δωρεάν. Εάν θες κάτι περισσότερο από αυτό (για παράδειγμα αναλύσεις ηλιακού τόξου, πλήρη ανάλυση διελεύσεων, καρμική ανάλυση, ερμηνεία ηλιακής επιστροφής αλλά και πλήρη ανάλυση συναστρίας) υπάρχουν και τα συνδρομητικά προγράμματά του που είναι και απείρως φθηνότερα από ό,τι είναι άλλα που παίζουν στο διαδίκτυο. http://www.myhoroscope.gr/payments.php
Μπορείς, αν θες, να γίνεις συνδρομήτρια και να έχεις ό,τι ανάλυση θες :bigsmile:

mariage
07-04-2010, 06:53 PM
Μητσάκο δεν αναφέρθηκα εκεί

τελοσπάντων εγώ το πρότεινα γιατί βλέπω καθημερινά κόσμο να ανοίγει νέα θέματα στο φόρουμ να ρώτανε και να ξαναρωτάνε και επίσης να δημιουργούνται εύλογες απορίες μέσα απο τα κατά καιρούς άρθρα για την σημασία κάποιας όψης

το παρών άρθρο αναφέρεται σε προτάσεις κι εγώ απλά πρότεινα κάτι που πιστεύω θα διευκολύνει ένθεν κακείθεν

ως εκεί

τσεβω
27-08-2010, 01:22 PM
παρακαλω πολυ αν μπορουσε καποιος να μου απαντησει ποια ειναι η ωρα ζωνης του μιλανο γιατι θελω να σιγουρευτω οτι εφτιαξα σωστα το χαρτη τπυ ατομου:blink:

whisperer
27-08-2010, 01:32 PM
αυτή τη στιγμή είναι 11:30 το πρωί στο Μιλάνο...δηλαδή έχουν GMT συν 2 ενώ εμείς τωρα έχουμε GMT συν 3.

αντίστοιχα το χειμώνα έχουν GMT συν 1 ενώ εμείς GMT συν 2.

αλλά γιατί αναρωτιέσαι...? δε σου έχει κάνει αυτόματη διόρθωση ώρας το πρόγραμμά μας...?:unsure:

Υ.Γ. πρέπει όμως να λάβεις υπόψη και τη χρονολογία γέννησης του ατόμου....δηλαδή μπορεί να είναι κάποια χρονιά στην οποία η θερινή ώρα δεν ίσχυε τότε...οπότε θα σε συμβούλευα να εμπιστευτείς το υπολογιστικό μας...

τσεβω
28-08-2010, 12:54 AM
ναι αλλα το υπολογιστικο μου βγαζει οτι πρεπει να πατησω εγω την ωρα ζωνης.κανω καποιο λαθος?:blink:

whisperer
28-08-2010, 12:57 AM
αν συμπληρώσεις τα στοιχεία ένα ένα με τη σειρά....όταν φτάσεις εκεί που σου λέει να βαλεις τη χώρα και την πόλη...η ώρα ζώνης θα υπολογιστεί αυτόματα...για προσπάθησε το...:cheesy:

τσεβω
28-08-2010, 01:09 AM
το κανω ακριβως ετσι οπως μου το λες αλλα δεν βγαινει η ωρα ζωνης...:unsure:

whisperer
28-08-2010, 01:13 AM
xmmm εγώ μολις το προσπάθησα και μου βγαίνει κανονικά...
γράφεις με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες την πόλη Μιλάνο...?

δοκίμασε με λατινικούς χαρακτήρες...γράψε Mila.... και θα δεις ότι από κατω θα σου βγάλει μια λίστα από πόλεις....όταν την επιλέξεις (αφου εννοείται έχεις επιλέξει italy πρώτα) θα μπει και η ώρα ζώνης αυτόματα....

τσεβω
29-08-2010, 02:45 AM
ευχαριστω αυτο εφταιγε τελικα εγραφα στα ελληνικα:bigsmile:

myriamcyprus
27-12-2010, 11:15 AM
Προσωπικά μου αρέσει η επιλογή των θεμάτων από τους συντάκτες του σάιτ, και γράφω κυρίως για να τους ευχαριστήσω και να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την καλή δουλείά! εάν θα με ενδιέφερε κάτι περισσότερο, θα ήτανε πληροφορίες για αρχάριους σαν και εμένα αλλά και πληροφορίες στο πώς θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις επιδράσεις της ελληνικής μυθολογίας στις πλανητικές γνώσειςεις, δηλαδή εάν υπάρχουν συνδέσεις του δωδεκάθεου με τα 12 ζώδια, ή που θα μπορούσαμε να βρουμε βιβλιογραφία για α το ψάξουμε!Καλά χριστούγεα και καλή χροιά σε όλους!!1

Μητσάκος
27-12-2010, 03:56 PM
Προσωπικά μου αρέσει η επιλογή των θεμάτων από τους συντάκτες του σάιτ, και γράφω κυρίως για να τους ευχαριστήσω και να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την καλή δουλείά! εάν θα με ενδιέφερε κάτι περισσότερο, θα ήτανε πληροφορίες για αρχάριους σαν και εμένα αλλά και πληροφορίες στο πώς θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις επιδράσεις της ελληνικής μυθολογίας στις πλανητικές γνώσειςεις, δηλαδή εάν υπάρχουν συνδέσεις του δωδεκάθεου με τα 12 ζώδια, ή που θα μπορούσαμε να βρουμε βιβλιογραφία για α το ψάξουμε!Καλά χριστούγεα και καλή χροιά σε όλους!!1

http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/798-o%E9-%E4%FE%E4%E5%EA%E1-%E8%E5%EF%DF-%F4%EF%F5-%EF%EB%FD%EC%F0%EF%F5-%F3%F4%EF-%E6%F9%E4%E9%E1%EA%FC-%EA%FD%EA%EB%EF.html :bigsmile:

ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ
27-12-2010, 04:03 PM
Πιστεύω ότι τα μαθήματα για αρχάριους υπάρχουν παντού στο ιντερνετ. Όπου και να ψάξεις θα δεις τι σημαίνουν οι πλανήτες, οι οίκοι, οι γενέθλιοι χάρτες κλπ. Αυτά μπορεί να τα μάθει ΠΟΛΥ ευκολα καποιος μόνος του. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν κάποιος θέλει να μάθει κάτι περισσότερο και θέλει να λύσει απορίες που είναι δύσκολο να τις βρει μόνος του ψάχνοντας. ¶υτό που θα πρότεινα είναι, να δίνονται ερωτήματα για ψάξιμο από τους αστρολόγους του σαιτ και όποιος θέλει να προσπαθεί να κάνει ανάλυση και να διορθώνουν οι έμπειροι αστρολόγοι. Να δίνεται για παράδειγμα ένα αληθινό ερώτημα ωριαίας αστρολογίας, να προσπαθούμε να δώσουμε εμείς απαντήσεις και οι αστρολόγοι να διορθώνουν.

penelopy
08-03-2011, 06:06 PM
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΛΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.

Μητσάκος
09-03-2011, 10:34 AM
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΛΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.

Υπάρχει αυτό: http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DC-%E4%F1%FE%EC%E5%ED%E1/9835-%EF%F5%F1%E1%ED%FC%F2-%F3%F4%EF%ED-%EA%F1%E9%FC.html
αλλά και πολλά άλλα στην ενότητα των προβλέψεων. Κάνε μια αναζήτηση και θα τα βρεις.

stellamou
19-03-2011, 06:57 PM
ενα θεμα που πιστευω οτι θα ειχε ενδιαφερον να ασχοληθουμε ειναι το θεμα αναλυσης των διελευσεων σε ενα χαρτη.. και μαλιστα οχι σε ερωτικο θεμα αλλα σε σχεση με τις πανελληνιες εξετασεις..το βρισκω ενδιαφερον και επικαιρο καια οι οτι ειδα δεν υπαρχουν χαρτες διελευσεων προς αναλυση..θα ηταν μια προκληση..λοιπον!

joanna1975
20-03-2011, 01:17 PM
Θα ήθελα να προτεινω στο side να περιλάβει μαθηματα ηλιακης επιστροφης! αναλυση ζωδιων στις ακμες, αναλυση πλανητών στους οίκους καθώς και αναλυση οψεων!

Τίνα Ζαχαριάδου
20-03-2011, 06:13 PM
Θα ήθελα να προτεινω στο side να περιλάβει μαθηματα ηλιακης επιστροφης! αναλυση ζωδιων στις ακμες, αναλυση πλανητών στους οίκους καθώς και αναλυση οψεων!

Αγαπητή Ιωάννα, μας έπιασες στα πράσα :embarrest.
Μόλις ετοιμάζουν να γράψω την ανακοίνωση για τα μαθήματα της ηλιακής επιστροφής που γίνονται ήδη στο σάιτ αλλά και τα μαθήματα ωριαίας αστρολογίας που θα αρχίσουμε άμεσα.
Μάλιστα εάν κάνετε λίγο υπομονή σε μερικές ημέρες θα βάλουμε το άρθρο που έγραψαν οι μαθήτριες μας για τον Ωροσκόπο της ηλιακής επιστροφής.

joanna1975
21-03-2011, 08:16 PM
Αγαπητή Ιωάννα, μας έπιασες στα πράσα :embarrest.
Μόλις ετοιμάζουν να γράψω την ανακοίνωση για τα μαθήματα της ηλιακής επιστροφής που γίνονται ήδη στο σάιτ αλλά και τα μαθήματα ωριαίας αστρολογίας που θα αρχίσουμε άμεσα.
Μάλιστα εάν κάνετε λίγο υπομονή σε μερικές ημέρες θα βάλουμε το άρθρο που έγραψαν οι μαθήτριες μας για τον Ωροσκόπο της ηλιακής επιστροφής.

Αγαπητή Τίνα, με εκανες πολύ ευτυχισμένη!Χαρηκα πολύ με τα μαθήματα ηλιακής επιστροφής αλλα και της ωριαίας!
Θα περιμένω με αγωνία!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
22-03-2011, 01:32 AM
Ιωάννα μου χαίρομαι πολύ που σε έκανα ευτυχισμένη.
Η ηλιακή επιστροφή διδάσκεται ήδη........για δώστε περισσότερη σημασία στην αρχική σελίδα του σάιτ πάνω πάνω και θα πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.:bigsmile:

joanna1975
22-03-2011, 09:47 PM
Ιωάννα μου χαίρομαι πολύ που σε έκανα ευτυχισμένη.
Η ηλιακή επιστροφή διδάσκεται ήδη........για δώστε περισσότερη σημασία στην αρχική σελίδα του σάιτ πάνω πάνω και θα πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.:bigsmile:

Γλυκιά μου Τίνα όντως δεν το είχα προσέξει!Σ' ευχαριστώ!!!:bigsmile:

OREGICARA
26-03-2011, 11:46 PM
δεν μπορώ να βρώ κάτι για τον ανάδρομο χείρωνα στον γενέθλιο χαρτη.

εχω στο γενεθλιο χαρτη αναδρομο χειρωνα στην 00 35' 57 ταυρου στον 4ο οικο.
και δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτο.:wacko:

νομίζω είναι καλό θέμα!
ευχαριστώ

FOULAM
21-04-2011, 01:23 PM
ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΜΑ

stellamou
09-05-2011, 05:44 PM
αν θα ηθελε καποιος θα μπορουσε να ασχοληθει με την αναρτηση καποιου αρθρου σχετικα με τις οψεις χιαστι με τους πλανητες καθως επισης και με τις οψεις του νοτιου και β δεσμου..με τους πλανητες..

SAGIVI
10-05-2011, 12:48 AM
Συμφωνω κι εγω με τις προτασεις της Στελλιτσας για τα συγκεκριμενα αρθρα.(κολλησα τωρα. (Συγκεκριμενα θελει 2 μ η 1?)

evapico
16-05-2011, 09:39 PM
γειασας ειμαι νεομελοςειναι η 2 φορα που εξερευνω τοσαιτ πολυ ενδιαφερον αλλα πιστευω οτι τα αρθρα θα πρεπει να καλυπτουν και αρχαριουσ και προχωρημενους για να υπαρχει η απαραιτητη ποικιλια υλης και να επανατροφοδοτηται ετσι το μερακι μας για περισσοτερη γνωση.Οσο για τις γνωσεις τις βασικες σιγουρα ενα βιβλιο ειναι απαραιτητο για τον καθεναμας.Προσω πικα τα μεσοδιαστηματα στην αστρολογια τα βρισκω μαγευτικακαι πολυ θα ηθελα να μαθω περισσοτερα.

taurine
16-05-2011, 10:30 PM
Και ένα shoutbox, τόοοοοοοοοοοσο δα μικρούλικο, καλό θα ήταν...

vikaki11
18-05-2011, 12:53 PM
θα θελα παρα πολυ να μαθω περισσοτερα για τον πλοτωνα. μιας και βιωνω τωρα ενα τετραγωνο με τη σεληνη μου. αν υπαρχει καπου αυτο το αρθρο βοηθηστε με να το βρω. ευχαριστω

popininja
01-06-2011, 02:32 PM
Με αφορμή ένα δημοσίευμα όσον αφορά το νέο βιβλίο της Natasha Kampusch για την απαγωγή στα δέκα της χρόνια
και τον 8ετή εγκλεισμό της στο υπόγειο ενός παράφρονα,
θα ήθελα πολύ να δω το χάρτη αυτής της κοπέλας. Σίγουρα θα έχει απίστευτο 12ο οίκο.
Η ημερομηνία γέννησης της δίνεται από το διαδίκτυο όχι όμως και η ώρα.
Αν μας επιτρέπεται να φτιάξουμε ένα χάρτη της και δεν παραβιάζουμε προσωπικά δεδομένα, θα είναι μεγάλο μάθημα πιστεύω.

By the way...
Καλό μήνα και καλό καλοκαιράκι! :bigsmile:

stellamou
03-07-2011, 11:43 PM
θα ηθελα να προτεινω κατι ..γιατι στο προγραμμα που βγαζουμε τους γεννεθλιους χαρτες δεν υπαρχει ρυθμιση που να υπολογιζει και τις οψεις των πλανητων ως προσ τις ακμες των οικων??θεωρω οτι θα ηταν χρησιμο σε ολους μας..!!:cheesy:

stellamou
11-07-2011, 02:35 PM
θα ηθελα να προτεινω την δημιουργια ενος θεματος το οποιο να περιεχει συγκεντωτικα ολες τισ αναλυσεις χαρτων των διασημων που εχουν κανει τον κοπο να αναλυσουν οι πιο εμπειροι του σαιτ..και παραλληλα να δινοταν η δυνατοτητα να γραφτουν απο τα μελή και ημερομηνιες και ωρες και απο αλλους καλλιτεχνες..και οποιος ηθελε να ασχοληθει με την αναλυση,ετσι θα ανταλαζαμε αποψεις,θα μαθαιναμε...και μεις οι αρχαριοι και δεν θα παραβιαζαμε και τους ορους του σαιτ να κανουμε προσωπικες προβλεψεις...:cheesy:

gold soul
11-07-2011, 02:48 PM
θα ηθελα να προτεινω την δημιουργια ενος θεματος το οποιο να περιεχει συγκεντωτικα ολες τισ αναλυσεις χαρτων των διασημων που εχουν κανει τον κοπο να αναλυσουν οι πιο εμπειροι του σαιτ.
υπάρχει ήδη forum (http://www.myhoroscope.gr/34-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%E9%E1-%E4%E9%E1%F3%DE%EC%F9%ED-%E1%F6%E9%E5%F1%FE%EC%E1%F4%E1), αποκλειστικά με αφιερώματα / ωροσκόπια διάσημων..:love:

stellamou
11-07-2011, 02:57 PM
ευχαριστω δεν το ειχα δει..μπορουμε να γραφουμε και τισ ημερομηνιες και της ωρες αλλων διασημων καλλιτεχνων??γιατι απο οτι ειδα εχει μονο τις αναλυσεις των χαρτων τους...

gold soul
11-07-2011, 03:21 PM
Αν κάποιος θέλει ανάλυση συγκεκριμένου ωροσκοπίου, μπορεί να γράψει στο παρόν θέμα την πρότασή του και όποιος ενδιαφέρεται να κάνει ένα τέτοιο άρθρο, θα το διαβάσει. Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως υπάρχει και αυτή η φόρμα εισαγωγής δεδομένων (http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2-%E4%F1%E1%F3%F4%E7%F1%E9%FC%F4%E7%F4%E5%F2/11091-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DE-%E2%DC%F3%E7-%E4%E5%E4%EF%EC%DD%ED%F9%ED-%E5%EB%EB%DE%ED%F9%ED-%E4%E9%E1%F3%DE%EC%F9%ED-%EA%E1%E9-%FC%F7%E9-%EC%FC%ED%EF.html) για να εμπλουτίσουμε την αστρολογική μας βάση, κυρίως μας ενδιαφέρουν διασταυρωμένα στοιχεία Ελλήνων, από ξένους διάσημους έχουμε έχουμε ήδη πάρα πολλούς χάρτες και οι καταχωρήσεις αυξάνονται καθημερινά!:bigsmile:

gold soul
30-07-2011, 08:41 PM
Και ένα shoutbox, τόοοοοοοοοοοσο δα μικρούλικο, καλό θα ήταν...
πώς να σας χαλάσουμε χατήρι;;:toung:
Προστέθηκε ChatBox, δοκιμαστικά προς το παρόν..
Εάν δεν επηρεάσει τον server ή οτιδήποτε άλλο, το κρατάμε.

Το βρίσκετε στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του forum αλλά και στη γραμμή επιλογών:
Νέες Δημοσιεύσεις - Προσωπικά Μηνύματα - Community - Forum Actions - Συντομεύσεις - ChatBox Full

:love:

taurine
31-07-2011, 02:12 AM
Ευχαριστούμε πάρα πολύ!
:love:

stellamou
20-08-2011, 07:30 PM
ειδα μια καινουρια επιλογη που προστεθηκε αλλα τι ακριβως υπολογιζει??
δωρεαν ωροσκοπιο--γεννεθλιος χαρτης(dial)...ειναι διαφορετικο απο το"χαρτης για οποια μερα??:cheesy:

Katerina Paraskevopoulou
20-08-2011, 09:29 PM
Κατά μία εκδοχή που δεν έχω επιβεβαιώσει ο χάρτης αυτός dial, υπολογίζει τα μεσοδιαστήματα ενός ωροσκοπίου.....

Κατά μιά άλλη εκδοχή, πάντα ανεπιβεβαίωτη,:dizzy: αναφέρεται σε επανασυνδέσεις.... ατόμων? κομμένου νερού? φωτός? τηλεφώνου? ¶γνωστο!!!!!

Μιλάμε όχι για μεταπτυχιακό αλλά για μάστερ και ντοκτορά στην αστρολογία.... και στις δύο περιπτώσεις......:cheesy:

Δες κι εδώ....

Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα (http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?11526-%CE%A1%CE%B9%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%C F%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%C E%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CF%82...-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1/page6)

ποστ 51 & 52

stellamou
23-08-2011, 10:31 AM
καλημερα..

σκεφτομουν οτι καλο θα ηταν να υπαρχουν συγκεντρωμενα σε ενα λινκ προτεινομενα βιβλια με πληρη τα στοιχεια του τι΄λου,του συγγραφεα,και των εκδοσεων..και να προτεινουν τα μελη καποια αλλα,απο οτι ειδα υπαρχουν αποσπασματικα γραμμενα σε διαφορα σημεια μεσα στο σαιτ αλλα καλα θα ηταν να υπαρχε ι και ενα λινκ που να τα εχει συγκεντρωτικα...:toung:

stellamou
01-09-2011, 11:05 PM
εψαχνα στο σαιτ να βρω ενα μινι οδηγο με τα πιο βασικα που κοιταμε για να ερμηνευσουμε εναν χαρτη ηλιακης επιστροφης αλλα δεν βρηκα πουθενα...
νομιζω οτι θα ηταν χρησιμο...:bigsmile:

Katerina Paraskevopoulou
01-09-2011, 11:41 PM
Ερμηνεία ετήσιου χάρτη (http://www.myhoroscope.gr/%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2-99/%F0%FE%F2-%E5%F1%EC%E7%ED%E5%FD%EF%F5%EC%E5-%F4%EF%F5%F2-%E5%F4%DE%F3%E9%EF%F5%F2-%F7%DC%F1%F4%E5%F2-2939/)

Ηλιακή επιστροφή (Solar return) (http://www.myhoroscope.gr/%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2-22/%E7%EB%E9%E1%EA%DE-%E5%F0%E9%F3%F4%F1%EF%F6%DE-solar-return-3063/)

Καλή μελέτη

stellamou
02-09-2011, 10:49 AM
ευχαριστω κατερινακι ....εγω πατουσα ηλιακη επιστροφη και μου βγαζε μονο συζητησεις...μελων!:embarrest

Eliona
17-11-2011, 01:08 AM
Γεια σας!!!!!!!Καταρχήν θα ήθελα να πω, πως θεωρώ το myhoroscope ένα πολύ οργανωμένο forum, όπου μπορείς να μάθει ο καθένας πολλά πράγματα για τον προσωπικό του αστρολογικό χάρτη. Εγώ, ασχολούμαι το τελευταίο χρόνο και έχω δει αρκετή βελτίωση στις γνώσεις μου για την αστρολογία. Εμένα θα με ενδιέφερε πολύ να διαβάσω επιπλέον άρθρα σχετικά με τις πιθανές όψεις που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ των πλανητών και τι μπορεί να δηλώνουν.Επίσης, θα ήθελα να υπάρχουν παραπάνω άρθρα που να αναφέρονται στους οίκους που μπορεί να βρίσκονται οι πλανήτες και γενικά χαρακτηριστικά. Επίσης πολύ ενδιαφέρον είναι οι αναλύσεις αστρολογικών χαρτών διασήμων, διότι μέσω αυτής της ανάλυσης, εμένα προσωπικά με βοηθάει,διότι μπορεί να υπάρχουν κοινές όψεις με τον δικό μου αστρολογικό χάρτη και μπορώ να κατανοήσω ποια έιναι η σημασία τους. ΑΥΤΑΑ!!!Ελπίζω να μην σας κούρασα!!!

μυσπ
18-11-2011, 01:30 AM
Γεια σας! Μελετω πολλα χρονια την αστρολογια κ πιστευω οτι η σελιδα ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει στο διαδυκτιο:) Εχω επισης μια σχετικα μεγαλη συλλογη απο βιβλια αστρολογιας. Ωστοσο υπαρχει ενα ζητημα που παροτι μ ενδιαφερει παρα πολυ δεν εχω καταφερει να το βρω πουθενα σε βιβλιο η στο ιντερνετ, Θα μπορουσατε να βαλετε καποια αρθρα για τους πλανητες στα ζωδια σε συνδιασμο με καθενα απο τους οικους πχ για την σεληνη στον καρκινο ποια η διαφορα της οταν πεφτει σε καθενα απο τους 12 οικους, πιστευω θα ενδιεφερε πολλα μελη κ δεν υπαρχει πουθενα απο οσο ψαχνω, σας ευχαριστω πολυ!

HEALER
05-12-2011, 07:45 PM
καλησπέρα κι απο μένα. κάλλιο αργάπαρά ποτέ...έτσι δε λένε; θέλω καταρχάς να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την εκπληκτική δουλειά. πάει τώρα πάνω απο ένα έτος που πρακολουθώ το site και αγαπώ την αστρολογία καθε μέρα και περισσότερο. είστε η πιο καλή παρέα το πρωί και η στιγμή χαλάρωσης το βράδυ. ήθελα να παρακαλέσω άν γίνεται να ανεβάζετε περισσότερα θέματα όσον αφορά την προγνωστική αστρολογία. τον τελευταίο καιρό εχει δημιουργηθεί ένας πανικός γύρω απο την σεληνιακή έκλειψη στις 10/12/2012. όλοι εστιάζουν πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο και ωροσκόπο. η γενέθλια σελήνη παίζει κάποιο ρόλο; αν για παραδειγμα η θέση της συμπιπτει με την σεληνιακή έκλειψη; και πάλι ευχαριστώ όλους και περιμένω νέα σας.:)

Χρυσάνθη Σπίγγου
05-12-2011, 11:03 PM
Φίλοι μου καλησπέρα σας,

Σεβόμενη τις παρακλήσεις σας για περισσότερη ενημέρωση ήδη από προηγούμενα σας post, κατέθεσα ήδη στην Διαχείριση του Myhoroscope, ένα εκτενέστατο άρθρο, σχετικά με το πώς πρέπει και τι είναι σωστό να κάνει οιοσδήποτε αρχάριος προκειμένου να μπει στο κλίμα της εκμάθησης της αστρολογίας.

Εκθέτω εκεί, όλους τους ενδοιασμούς, τις ευκολίες, τις δυσκολίες και γενικά οτιδήποτε μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μου αλλά και από την δική μου μαθησιακή πορεία είναι καλό και σωστό να κάνει κανείς προκειμένου να μάθει αστρολογία.

Πιστεύω δε, πως αυτό το άρθρο θα φανεί χρήσιμο σε όλους εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε, καθώς έτσι θα έχετε μία πιο εμπεριστατωμένη εικόνα του τρόπου και των μέσων προσέγγισης αυτού του τομέα γενικότερα.

Συστήνω θερμά σε όλους να το διαβάσουν με μεγάλη προσοχή, ενώ πιστεύω πως θα ήταν ευχής έργον, σιγά –σιγά να υιοθετήσουν κάποιες από τις σχετικές ενδείξεις, συμβουλές, προτάσεις, κ.λ.π.

Τώρα όσον αφορά τον φίλο μας Del Pierro, να πω πως φυσικά κανείς και για κανέναν λόγο δεν θα μπορούσε να είναι μην είναι ευπρόσδεκτος.

Αντιθέτως! Η αστρολογία κερδίζει και θα κερδίζει πάντα και έδαφος και φίλους και επομένως καλώς όσοι ορίσετε ή ακόμα και όσοι σκοπεύουν να κοπιάσουν στην παρέα μας στην συνέχεια.

Προσωπικά – εκτός αν άλλοι έκτακτοι λόγοι με αποτρέψουν – έχω δεσμευτεί εκτός των ετήσιων προβλέψεων ενός εκάστοτε ζωδίου κάθε μήνα, να σας παρουσιάσω – ετοιμάζονται οσονούπω – μία σειρά άρθρων ενός κάπως άγνωρου καρμικού αστρολογικού θέματος.

Θα ήθελα μόνο να τονίσω ευθύς εξαρχής, πως επειδή ασχολούμαι αποκλειστικά με την καρμική αστρολογία, τα άρθρα τα δικά μου είναι κάπως δύσκολα και μάλλον κάπως δυσνόητα για έναν παντελώς αρχάριο.

Από την άλλη όμως, για όποιους από εκείνους που θα τηρήσουν μία σταθερή και αυτοπειθαρχημένη στάση και τάξη, θα μπορούν έστω και εν καιρώ να κάνουν χρήση αυτών των κατά τα άλλα πολύ χρήσιμων άρθρων των οποίων το περιεχόμενο θα φροντίσω και θα προσπαθήσω να είναι όσο το δυνατόν σε πιο διδαχτικό ύφος.

Ενόψει των εορτών και του νέου έτους, θέλω να ευχηθώ τόσο στους παλαιότερους όσο όμως και σε όλους τους νεοφερμένους μας φίλους, καλή ανάγνωση, ψυχαγωγία και διασκέδαση από τις σελίδες του Myhoroscope.

Επίσης εύχομαι μία όσον το δυνατόν σοφότερη και ως επί το πλείστον αγαπησιάρικη σχέση προς την αστρολογία γενικότερα.

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

Atrapos
06-12-2011, 06:17 PM
τον τελευταίο καιρό εχει δημιουργηθεί ένας πανικός γύρω απο την σεληνιακή έκλειψη στις 10/12/2012. όλοι εστιάζουν πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο και ωροσκόπο.

Ελπίζω να έχεις κάνει λάθος και να εννοείς την έκλειψη στις 10/12/2011, γιατί τον Δεκέμβριο του 2012 δεν γίνεται καμία έκλειψη (περμπιπτόντως ούτε και καταστροφή του κόσμου).
Σχετικά με την επικείμενη έκλειψη στις 10/12/11 υπάρχει σχετική συζήτηση εδώ.

Έκλειψη σελήνης στους διδύμους!10/12/2011 (http://php56.astrowin3.org/forum/συζητήσεις-αστρολογίας-επί-των-άρθρων-18/έκλειψη-σελήνης-στους-διδύμους-10-12-2011-a-12677/)

HEALER
06-12-2011, 07:11 PM
έχεις δίκιο. :o απο κεκτημενη ταχύτητα... ελπίζω να μην μπέρδεψα κανέναν.
ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση

kassy
05-02-2012, 01:53 PM
Καλημέρα. Διάβασα πρόσφατα το άρθρο για την ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του Γιαννούλη Χαλεπά και το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μήπως θα μπορούσε να γίνει και η ανάλυση του χάρτη του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη;

joanna 12
18-03-2012, 05:15 PM
καλησπέρα, θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για το ωροσκοπιο μου σε συνδυασμο με τον ωροσκοπο και τον προοδευτικο ηλιο!!!:)

DEDI
15-09-2012, 03:27 PM
Καλησπέρα, θα ηθελα θεματα με αναλυση συναστριας διασημων ζευγαριων καθως επισης και αναλυσεις οψεων συνθετης συναστριας....συνεχιστε την καλη δουλεια!!

Victory
15-09-2012, 03:39 PM
Καλησπέρα και από μενα . Τώρα τελευταία πέρα από την ωριαία που σίγουρα υπάρχει υλικό αρξετό εδώ μέσα αλλά και πολύ μεγάλη βοήθεια από τους συνεργάτες αστρολόγους του site, μου κέντρισε το ενδιαφέρον η αστρογεωγραφια και δεν το κρύβω ...για προσωπικούς λόγους μετοίκησης... Είναι αρκετά δύσκολο ωστόσο το θέμα γι αυτό θα παρακαλούσα για περαιτέρω άρθρα και ίσως , αν γίνεται, αναλυτικότερη εξήγηση του θέματος...
Ευχαριστώ πολύ

ScP
15-09-2012, 05:57 PM
Το πλέον κατάλληλο. Έχει παραφραστεί από δεκάδες αστρολόγους αλλά αυτό είναι το πρωτότυπο.

[Μεταφράσεις] Αστρο*Χαρτο*γραφία: Τί είναι και πώς λειτουργεί (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%AC%CF%83%C E%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%C E%B9%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-152/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF*%CF%87%CE%B1%CF%81% CF%84%CE%BF*%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%AF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%C E%B5%CE%AF-11808/)

Victory
15-09-2012, 07:57 PM
Καλε μου ScP το συγκεκριμένο το διαβασα πολλές φορες αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να κατοννοήσω σε βάθος το θέμα. Επι του πρακτέου πως μπορώ να καταστρώσω έναν χάρτη αστροχαρτογραφίας και να τον ερμηνεύσω σωστά...Δεν το χω καθόλου :wacko:. Γι αυτό ζήτησα για επιπρόσθετη και πιο αναλυτική βοηθεια.
Ευχαριστώ ωστόσο για την ανταπόκριση:o

Victory
13-10-2012, 07:26 PM
Αγαπητη διαχειρηση :o , μετά από πολύ ψάξιμο είδα ότι δεν υπάρχει θέμα συζήτησης περί Αστροχαρτογραφίας...Οπότε κι εγώ βρήκα το συγκεκριμένο για να γράψω ότι θα ήθελα παρα πολύ ένα αναλυτικό άρθρο με παραδείγμα χάρτες γεγονότων και προσωπων και πως λειτούργησαν οι πλανήτες και οι γωνιακοί σε συγκεκριμένες χωρες γι αυτούς...
Η όλη διαδικασία ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου όταν απλά αναρρωτήθηκα εαν η αστρολογία θα μπορούσε να υποδείξει θετικές ή αρνητικές επιρροές για κάθε προσωπικό χάρτη σε σημεία του άτλαντα...Και φυσικά συμβουλεύτηκα έναν αστρολόγο και μου είπε για την Αστροχαρτογραφία...
Διαχειρισούλα:p;) περιμένω μιας που έχω προσωπικό και άμεσο ενδιαφέρον...σκέφτομαι μετανάστευση, οπότε θα μου ήταν φοβερά χρησιμο :cry::cry:
Ευχαριστώ:rolleyes:

CROUSSOS
13-10-2012, 08:26 PM
Αγαπητη Victory,
επειδη ζω 20 χρονια στο εξωτερικο και τετοια κριση σε ολους τους τομεις (οικονομια, εργασια-ανεργια, κοινωνια, πολιτικη κτλ) δεν εχω ξαναδει....θα σου ελεγα ταπεινα:
Οταν βρεις στο εξωτερικο καποια θεση εργασιας (αν εισαι τυχερη, γιατι θα εχεις να συναγωνιστεις αλλα 26 εκ ανεργους ευρωπαιους) να δεχτεις την δουλεια που σε κανει εσενα να νοιωθεις ευτυχισμενη επαγγελματικα, ανεξαρτητως τοποθεσιας.
Δεν υπαρχει η πολυτελεια αυτη τη στιγμη να διαλεγουμε και τον τοπο, ή μαλλον να το πω διαφορετικα, σπανιζει αυτη η περιπτωση... Βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις που απτονται απο το βιογραφικο σου και την επαγγελματικη σου εξειδικευση. (Ναι οδοντιατροι και καποιες ιατρικες ειδικοτητες εχουν περαση...).
Επισης να εχεις υποψη σου τα ακολουθα:
Ειχα διαβασει σε ενα γαλλικο βιβλιο καποτε σχετικα με την αστροχαρτογραφια, οτι ενας νεος τοπος σπανια συγκεραζει ολες τις απαιτησεις και τα ονειρα σε ολους τους τομεις του ενδιαφερομενου. Δηλαδη: αν ο χαρτης σου (της αστροχαρτογραφιας) σου υποδεικνυει το Βερολινο ως τον καταλληλοτερο τοπο για εργασια, δεν σημαινει οτι ειναι και ο καταλληλοτερος για να βρεις τον ερωτα και γενικα την ευτυχια ή εστω μια σχετικη ηρεμια.
Αν παλι βρεθει ο καταλληλος τοπος, σου ευχομαι να εισαι ετοιμη για ολα και πολυ δυνατη. Γιατι απλα οταν ξεριζωνεσαι απο τον τοπο σου, υποφερεις μεχρι να ΄΄πιασει΄΄ η μεταμοσχευση...;) και συμβατο μοσχευμα, για παντα, λιγοι το βρηκανε. Αυτοι, που το καθοριζε πρωτιστα ο γενεθλιος χαρτης τους.
Βεβαια αν μιλαμε για ενα συντομο περασμα 2-3 ετων μεχρι να καλυτερεψουν τα πραγματα στην Ελλαδα δεν ειναι ασχημα, ισα-ισα που θα γεμισεις και με εμπειριες αλλα απλα για να επανελθω στην πρωτη μου σκεψη, αρπαξε την επαγγελματικη ευκαιρια οταν ερθει και απο οπου ερθει διχως να σκεφτεσαι την απαντηση της αστροχαρτογραφιας. Με αξονα τον καταλληλοτερο τοπο ισως να περιμενεις πολλα χρονια ακομη, επαναλαμβανω με την σημερινη και επικρατουσα κατασταση σε ολη την ευρωπη.

Καλοτυχη να 'σαι, οπου κι αν πας.
Νικος
Υ.Γ. Ξενιτιά και μοναξιά δεν βιώνονται....

Victory
14-10-2012, 12:57 PM
Καλημέρα Νίκο και σ ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Για να φτάσω σε σημείο να σκεφτώ την μετανάστευση (δεν είμαι και η μόνη βέβαια) καταλαβαίνεις ότι το πρωταρχικό (μιας που είμαι γονιός) που σκέφτομαι είναι η ασφάλεια (όλων των ειδών) και το μέλλον του παιδιού μου...Σε ποια Ελλάδα να του δώσω ευκαιρίες για μόρφωση (κλείνουν σχολες ΑΕΙ και ΤΕΙ που αυτό σημαίνει ότι οι βάσεις για εισαγωγή στα Ιδρύματα θα εκτοξευθούν τα επόμενα χρόνια, αρα όποιος έχει οικονομική ευκαίρια θα έχει και την ανάλογη συνέχεια....εποχές μεταπολεμικές)ή ευκαιρίες για επαγγελματική σταδιοδρομία και εξέλιξη!!!! Ακόμη δεν είδαμε τον πάτο και όπως είπα σε καποιο άλλο ποστ σε άλλο θέμα, είναι φοβερά άδικο να καταδικάσουμε τα παιδιά μας για τα δικά μας (ουκ ολίγα ) λάθη....Προτιμώ να βασανιστώ έστω και με την πίκρα την ξενιτιας και της μοναξιάς απ το να στερήσω στο παιδί μου αυτά που εδώ θα θεωρούνται πολυτέλειες , αλλά σε χώρες ποτισμένες και με στοιχειώδες επίπεδο σεβασμού, θεωρούνται αυτονόητα. Από την μόρφωση του όπως είπα μέχρι την αίσθηση ασφάλειας του πολίτη, σύστημα παροχών υγείας και επαγγελματικών ευκαιριών και ακόμη περαιτέρω δυνατοτήτων εξέλιξης..σε οποιοδήποτε τομέα..
Δεν θα ήθελα να ακουστώ... καρακάξα !!!:o:love::wacko:, συγχωρέστε με αν βγαίνει κάτι τέτοιο, αλλά θα αναφέρω ένα απλό παράδειγμα....Από την ώρα που ξεκίνησε το σχολείο του (από την πρώτη Δημοτικού δλδ) οι δάσκαλοι και οι καθηγητές του μέχρι σήμερα μου έχουν πει ότι ίσως είναι καλό να του κάνω ένα τεστ ευφυίας...Η απάντηση μου ήταν σταθερά: "ε και; και αν όντως βγεί άνω του μετρίου ή στα ανώτερα του μετρίου τι θα γίνει ;" Εχει η χώρα μου τις δυνατότητες εκείνες που χρειάζονται ώστε να εντοπίζει το ιδιαίτερο (σε όλα τα επίπεδα) και να το στηρίζει για την εξέλιξη του; Στο τέλος τα ευφυή παιδιά στην Ελλάδα τείνουν να γίνονται ταραξίες και επαναστάτες χωρίς αιτία.....αφού απλά δεν καλύπτονται από το "λίγο" που τους παρέχεται...και από γονείς αλλά και από κράτος και κοινωνία...
Αυτά είναι που με βασανίζουν σε μεγάλο βαθμό και τείνω να υλοποιήσω αυτήν την απόφαση το δυνατόν συντομότερο, πριν αγγίξουμε τον πάτο γιατί τότε θα είναι φοβερά δύσκολο για μας τους ζητιάνους και τους ανίκανους Ελληνες να μας δεχτούν οπουδήποτε ...
Σ αυτή τη βάση λοιπόν, και επειδή μέσα στην ατυχία μου έχω και την τύχη να υπάρχουν συγγενείς και φίλοι σε ορισμένα σημεία του ορίζοντα και σε χώρες που φαντάζουν παραδεισένιες, όπως Καναδάς και Αυστραλία, σε επίπεδο παροχών και ευκαιριών ....γι αυτό και μπαίνω στην διαδικασία της συμβουλευτικής άποψης της Αστρολογίας και του τομέα της Αστροχαρτογραφίας...
Εξάλλου πέρα από το βαρύ του θέματος, είναι φοβερά ενδιαφέρον σαν τεχνική υποστήριξης επιλογής προορισμών....
Ευχαριστώ α΄λλη μια φορά, και ελπίζω όλοι μας να βρούμε την Ιθάκη μας , σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καθενός....:)
Καλή Κυριακή

ligero
15-10-2012, 11:03 AM
Αγαπητοί Κύριοι της Διαχείρισης!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει σχετικό θέμα στο forum - και αν όχι μήπως υπάρχει γενικά τέτοια δυνατότητα - να αναλύουμε τον χάρτης μια εταιρείας! Πως διαμορφώνεται; Πως αναλύεται;
Το θέτω πολύ γενικά καθώς δεν θέλω να γίνω κουραστική.

Ευχαριστώ πολύ!

avirgo
15-10-2012, 06:51 PM
θα μπορούσαμε να έχουμε μαθήματα από τον κ. Χρήστο Παίζη; Θα μπορούσε να γράφει πιο τακτικά;

theresa_alma
19-10-2012, 10:54 PM
Sidereal Astrology!

Όπως Πάνω, Έτσι και Κάτω.
Γιατί να μην το εφαρμόσουμε και εμείς?

interflix
20-10-2012, 03:16 AM
Γεια σας.Ομολογω πως το site σας ειναι πολυ αναλυτικο!!!.Αυτο που νομιζω πως βρισκουμαι δυσκολα στα sites, ειναι η ερμηνια οψεων και οικων στην λιλιθ τον χειρωνα και βορειο νοτιο δεσμο,ειδικα στην συναστρια.Νομιζω πως θα βοηθουσε πολυ ολους εμας να υπαρχουν τετοια αρθρα, που αγαπαμε την αστρολογια και θελουμε να συνεχισουμε!!!!

korali
26-04-2013, 09:35 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KORALI

Χρυσάνθη Σπίγγου
28-04-2013, 01:50 AM
Korali καλησπέρα,

Δυστυχώς δεν βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη επί του παρόντος -παλιότερα διενεργούσα εκεί σε εσάς πυκνά συχνά διαλέξεις- ενδέχεται όμως κάτι να ετομαστεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Στείλε τα στοιχεία σου π.χ. email στην προσωπική μου μερίδα ώστε να σε ενημερώσω ή και να σε κατατοπείσω σχετικά σε ότι μπορώ.

YANIS
15-05-2013, 03:43 PM
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ Η ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΩΣ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΨΕΙΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΔΗΛ.ΠΟΛΥΑΣΤΡΙΑ,ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ,ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ Κ.Λ.Π

Υδροζυγός
23-07-2014, 11:31 PM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ "ΚΑΚΕΣ" ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ. πχ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ.........ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

VAMAKHEPA
27-07-2014, 03:22 AM
Ένα ενδιαφέρον και αξιόλογο βιβλίο που έχω είναι:
"Αστρολογία - οι πλανήτες που έλειπαν - Χείρωνας - Ορφέας"
Γραμμένο από την Θεοδώρα Φασιανού Ντάκου, Εκδόσεις "Νόηση" .
Μπορείς να το προμηθευτείς και από το ηλετρονικό Βιβλιοπωλείο "Πρωτοπορια" 210 380 15 31.

VAMAKHEPA
27-07-2014, 03:35 AM
Αγαπητέ Yani,
Όλα αυτά θα τα βρείς, σ'ένα πολύ κατανοητό βιβλίο "Η Κατανόηση των όψεων και οι Πλανήτες Δίχως όψεις" που έχει γράψει η Λίλιαν Σίμου - Εκδόσεις ΔΙΜΕΛΗ. 210 42 96 237.

synastria
07-08-2014, 09:10 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ SYNASTRY ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΕΙΕΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ

synastria
20-03-2015, 09:11 AM
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΑΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ligero
20-01-2016, 11:32 PM
Καλησπέρα σε όλους. Λυπάμαι αν η αναζήτησή μου δεν ήταν καλή κ ζητάω κάτι π έχετε ήδη αναλύσει... Αλλά με ενδιαφέρει πολύ να μάθω για την επιστροφή των Δεσμών κ τι συμβαίνει. Όταν ο Β.Δ επιστρέφει στη γενέθλια θέση πιο συγκεκριμένα.
Αν υπάρχει ήδη άρθρο μπορείτε να με καθοδηγήσετε;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Atrapos
21-01-2016, 04:40 PM
Καλησπέρα Ligero,

Απ’ όσο γνωρίζω δεν υπάρχει στο site κάποιο άρθρο για την επιστροφή των Δεσμών αλλά και για τους Δεσμούς ισχύει ότι και με τις επιστροφές των πλανητών. Κάθε επιστροφή είναι μια ευκαιρία επαναπροσδιορισμού της στάσης μας πάνω στα θέματα που αφορά ο πλανήτης. Αυτό ισχύει από την ετήσια επιστροφή του Ήλιου στα γενέθλια μας όπου κάνουμε σχέδια για την επόμενη χρονιά μέχρι την πολύ πιο αργή (κάτι λιγότερο από 30 χρόνια) επιστροφή του Κρόνου που χωρίζει τη ζωή μας σε 3 φάσεις ωριμότητας.

Η αστρολογία είναι η μυστήριο των κύκλων, όπως έγραφε και η Blavatsky, και ο κύκλος των Δεσμών της Σελήνης είναι ένας από αυτούς. Η επιστροφή τους συμβαίνει στις ηλικίες των 19, 37, 55 κλπ. Για τους Δεσμούς της Σελήνης έχουν ειπωθεί πολλά με καρμικές προεκτάσεις, ψυχικές αποστολές κλπ αλλά ας πούμε ότι δείχνουν κάτι σαν τον προορισμό μας στη ζωή, έναν ανώτερο στόχο που καλούμαστε να πετύχουμε.

Επειδή στην αστρολογία όλοι ρωτάνε να μάθουν τι γεγονότα θα συμβούν με την τάδε όψη, διέλευση κλπ, πιστεύω ότι τα γεγονότα στη ζωή μας εξαρτώνται πάντα από το πόσο έτοιμοι είμαστε να τα δεχτούμε. Αν έχουμε προετοιμάσει το έδαφος προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορεί μια επιστροφή να φέρει ένα γεγονός σαν «ώριμο φρούτο». Αν έχουμε πάρει μια τελείως λάθος κατεύθυνση μπορεί να φέρει κάτι αναπάντεχο που σκοπό έχει να μας ξαναβάλει στη σωστή πορεία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μια επιστροφή των Δεσμών θα φέρει κάτι δραματικό στη ζωή μας.

Το σημαντικό λοιπόν είναι να μελετήσεις τι δείχνουν οι Δεσμοί της Σελήνης στον χάρτη σου και να δεις την επιστροφή τους σαν μια ευκαιρία αξιολόγησης της πορείας της ζωής σου μέχρι τώρα και τι θα πρέπει πιθανόν να αλλάξεις ώστε να ξεκολλήσεις από το Νότιο Δεσμό και να κινηθείς προς την κατεύθυνση του Βόρειου Δεσμού. Όσο για τα γεγονότα, άσε το σύμπαν να αποφασίσει μόνο του.

Φιλικά

Δημήτρης

ligero
25-01-2016, 10:56 AM
Κύριε Δημήτρη καλημέρα!
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! Το εκτιμώ!
Από όσα κατάφερα να βρώ και να διαβάσω, η απάντηση σας συμπλήρωσε το παζλ!