Log in

View Full Version : Παιδιά γεννημενα το 2011

goose
19-01-2011, 12:34 PM
Ποιος εχει κανει μελέτη για τα παιδακια που θα γεννηθουν το 2011. Αναρτηστε ενα αρθρο αν καποιος κατέχει το θεμα.

Τίνα Ζαχαριάδου
24-01-2011, 12:31 AM
Αγαπητή goose τι ακριβώς εννοείς " για τα παιδάκια που θα γεννηθούν το 2011";

goose
06-02-2011, 01:47 PM
Καλό μεσημέρι! Εννοώ αν κάποιος έχει στοιχεία για την προσωπικότητα που θα έχουν τα παιδάκια που θα γεννηθούν το 2011 σύμφωνα με την θέση των πλανητών αυτή τη χρονιά. Ευχαριστώ!

Τίνα Ζαχαριάδου
06-02-2011, 02:34 PM
Ειδικά για την προσωπικότητα τους τίποτα δεν μπορούμε να πούμε αν δεν γίνει το ερώτημα σου πιο σαφές. Για παράδειγμα ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο θα είναι στον Κριό, αυτό σημαίνει πως τα Κριαράκια θα έχουν Ήλιο/Δία σε σύνοδο αν είναι και των πρώτων ημερών η σύνοδος αυτή θα είναι σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Κάποια από αυτά θα έχουν τον Ήλιο τους σε αντίθεση με τον Κρόνο.

Οσα Ταυράκια γεννηθούν με την είσοδο του Δία στον Ταύρο θα έχουν Ήλιο/Δια σε σύνοδο και τρίγωνο με Πλούτωνα.

Πως λοιπόν μπορούμε να πούμε κάτι για τις προσωπικότητες τους και ειδικά για μια ολόκληρη χρονιά;
Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα.

Όπως και χει τέτοιου είδους μελέτη για εφέτος εγώ δεν έχω κάνει.

goose
06-02-2011, 11:45 PM
Έχετε απόλυτο δικιο που δεν εγινα σαφής. Θέλω συγκεκριμενα να μαθω για τα παιδακια που θα γεννηθουν γυρω στις 22 Ιουλίου μέχρι 26 Ιουλίου. Αν σας είναι εύκολο να με κατατοπίσετε περισσότερο πολυ θα χαιρόμουν. Ελπίζω να μην σας κούρασα.