Η Τίνα απαντά, μπορώ, χάρτη, σχέση, αυτό, αλλά, ήθελα, αντλήσω, μέσα, όχι&894, μήπως, δωρεάν, βγάλω, μητέρας-παιδιού, συναστρίας, μόνο, συναστρία, υποθέτω, στην, χρησιμοποιείται, ερωτική, site, πέραν, βασικών, διαβάσω, θέμα, γύρω, αστρολογίας, γνώσεις, είνια, πληρωμή&894, πολλές, αφορά, βελτίωση, μεταξύ, σχέσης, όσον, βοηθηθώ, αστρολογικό, πληροφορίες, βοηθητικές, δικό, ρωτήσω, γιου, καταλαβαίνω, ακούγεται, ποιους, αστρολογία, οίκους, πλανήτες" /> σχέση μητέρας-παιδιού στην ανάλυση του χάρτη [Archive] - Αστρολογία για όλους

PDA

View Full Version : σχέση μητέρας-παιδιού στην ανάλυση του χάρτη

despina446
15-01-2011, 12:58 AM
Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να αντλήσω βοηθητικές πληροφορίες μέσα από τον αστρολογικό χάρτη το δικό μου και του γιου μου για να βοηθηθώ όσον αφορά τη βελτίωση της μεταξύ μας σχέσης.
Καταλαβαίνω πως ακούγεται αρκετό ψυχολογικό αυτό, αλλά ίσως κάποια βοήθεια μπορώ να αντλήσω και μέσα από την αστρολογία. Ποιους οίκους, πλανήτες κλπ θα πρέπει να παρατηρήσω;; Χρειάζεται να δω την συναστρία μας - υποθέτω δεν χρησιμοποιείται μόνο για ερωτική σχέση ή μήπως όχι; Το χάρτη της συναστρίας μας μπορώ να τον βγάλω δωρεάν εδώ στο site ή είνια με πληρωμή;
Δεν έχω πολλές γνώσεις αστρολογίας πέραν των βασικών αλλά θα ήθελα να διαβάσω γύρω από αυτό το θέμα.

Τίνα Ζαχαριάδου
16-01-2011, 02:03 PM
Αγαπητή Δέσποινα, κατά την γνώμη μου η αστρολογία ως ένα βαθμό μπορεί να σε βοηθήσει ακόμη και να σε προστατέψει αν οι καταστάσεις δεν έχουν φτάσει στα άκρα.

Η συναστρία όπως πολύ σωστά έχεις καταλάβει δεν υπάρχει μόνο για τις ερωτικές σχέσεις.
Πρέπει να κοιτάξεις την συναστρία σου με το παιδί κυρίως όμως πρέπει να ασχοληθείς με τον γενέθλιο χάρτη του παιδιού σου για να μάθεις ποιες είναι οι πραγματικές του ανάγκες. Μελετώντας το ωροσκοπιο του θα μάθεις καλύτερα το γιο σου ενώ μελετώντας την Σελήνη του θα μάθεις πως σε αντιλαμβάνεται το ίδιο. Δώσε λοιπόν βαρύτητα σε Ήλιο/Σελήνη και 4ο/10ο και σιγά σιγά το υπόλοιπο ωροσκόπιο.

despina446
16-01-2011, 08:37 PM
Ευχαριστώ για την απάντηση. Εβγαλα τον χάρτη του γιου μου, είναι κριός με ωροσκόπο καρκίνο και η σελήνη του είναι επίσης στον Καρκίνο. Ο 4ος οίκος είναι κενός και στον 10ο έχει Ηλιο κι Αφροδίτη. Ο ήλιος με την σελήνη του κάνει τετράγωνο, αν αυτό σημαίνει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα μας.
Διάβασα ένα άρθρο που μιλάει για την ανάλυση των οίκων αλλά ήταν συνοπτικό. Εχετε να μου προτείνετε κάποια άρθρα που να αναφέρονται στην σχέση μάνας-παιδιού επειδή τα περισσότερα που κοίταξα περιστρέφονται γύρω απότο ερωτικό κομμάτι.
Να αναφέρω τέλος ότι ο γιος μου είναι μικρός, 9 ετών αλλά επειδή η σχέση μας είναι "θυελλώδης" θέλω να κατανοήσω που οφείλεται αυτό και να βελτιώσω ό,τι μπορεί να βελτιωθεί.