Η Τίνα απαντά, σχεση, ενδειξεις, γινει, μελεταμε, ξερω, πολλα, πραγματα, αλλα, ειναι, bigsmile, αλλο, ποιες, οψεις/θεσεις, προτερων, ζηταω, απαντησει, σαυτα, εκτιμουσα, μπορει, αστρολογος, σημαντικα/εντονα, οποιος/α, ευχαριστω, κατι, πολυ, ωροσκοπια, ποια, κοιταμε, δουμε, εξης, γεια, σχεσης, ηθελα, ρωτησω, μεταξυ, ξεχωριστα, χαρτες, προοδευτικη, συναστρια, γενεθλιους, τους, αφου, ατομων, βεβαια, εχουμε, μελετησει" /> Ενδειξεις σχεσης [Archive] - Αστρολογία για όλους

Log in

View Full Version : Ενδειξεις σχεσης

Mobyra
13-01-2011, 08:55 PM
Γεια σας! θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:

1) Ποια ωροσκοπια κοιταμε για να δουμε αν θα γινει σχεση μεταξυ 2 ατομων (αφου βεβαια εχουμε μελετησει τους 2 γενεθλιους χαρτες ξεχωριστα κτλ)? την προοδευτικη συναστρια η κ κατι αλλο?

2) Ποιες οψεις/θεσεις ειναι ενδειξεις οτι θα γινει η σχεση? ξερω οτι μελεταμε πολλα πραγματα αλλα ζηταω τα πιο σημαντικα/εντονα.

Οποιος/α Αστρολογος μπορει να μ απαντησει σαυτα, θα το εκτιμουσα πολυ. Ευχαριστω εκ των προτερων :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
13-01-2011, 11:20 PM
Αγαπητή Mobyra εκτιμώ πως από τα ωροσκόπια των ενδιαφερόμενων δεν φαίνεται αν θα γίνει σχέση. Από τη μεταξύ τους συναστρία θα ανακαλύψουμε κατά πόσο ταιριάζουν δυο άνθρωποι, σαφώς υπάρχουν ενδείξεις έλξης κτλ ωστόσο δεν είναι η απάντηση που ζητάς.
Από το σύνθετο χάρτη θα πάρουμε πληροφορίες για το πως λειτουργεί το ζευγάρι ως μονάδα.
Νομίζω πως η Ωριαία Αστρολογία είναι η απάντηση στο ερώτημα σου.

Mobyra
15-01-2011, 08:44 AM
Σας ευχαριστω πολυ! :bigsmile:

εχω αλλη μια ερωτηση, στην Ωριαια Αστρολογια, σε ποιον οικο θα αντιστοιχησουμε ενα ατομο το οποιο δε γνωριζουμε καλα αλλα εχει υπαρξει σεξουαλικη επαφη?

Τίνα Ζαχαριάδου
15-01-2011, 01:30 PM
Σας ευχαριστω πολυ! :bigsmile:

εχω αλλη μια ερωτηση, στην Ωριαια Αστρολογια, σε ποιον οικο θα αντιστοιχησουμε ενα ατομο το οποιο δε γνωριζουμε καλα αλλα εχει υπαρξει σεξουαλικη επαφη?

Θα το αντιστοιχήσεις με τον 5ο οίκο.

Mobyra
15-01-2011, 07:02 PM
Ευχαριστω κ παλι!