Η Τίνα απαντά, στον, τοξότη, οίκο, ακμή, πλούτωνας, ζυγό, σκορπιό, έχει, ποσειδώνα, εξωτερικό, μάθω, δείχνουν, σκεφτόμαστε, φύγουμε, βοήθεια, ευχαριστώ, οποίος, σύντροφος, αφροδίτη, σύνθετος, κλήρος, τύχης, βέρτεξ, ποσειδώνας, διότι, ενδιαφέρομαι, ωροσκόπιο, ενδεχέται, ζήσει, άτομο, προσωπικο, ενδείξεις, καλησπέρα, εξωτερικο, ήθελα, ποιες, καθώς, ουρανό, πλανήτες, αντίστοιχες, υπάρχουν, σύνθετο, χάρτη, παράδειγμα, ανάδρομους" /> ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ [Archive] - Αστρολογία για όλους

Log in

View Full Version : ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

gadi
11-01-2011, 06:52 PM
Καλησπέρα,

Θα ήθελα να μάθω ποιες ενδείξεις σε προσωπικο ωροσκόπιο δείχνουν ότι ενδεχέται ένα άτομο να ζήσει στο εξωτερικό, καθώς και εάν υπάρχουν αντίστοιχες και σε σύνθετο χάρτη.

Για παράδειγμα, οι πλανήτες στον Τοξότη το δείχνουν; Εγώ έχω Δία, Ποσειδώνα και Ουρανό (ανάδρομους) στον Τοξότη στον 5ο οίκο, ο οποίος έχει ακμή στον Τοξότη.
Ο σύντροφος μου, έχει Αφροδίτη και Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 5ο οίκο με ακμή στον Σκορπιό (Πλούτωνας στο Ζυγό στο 4ο οίκο)
Σύνθετος: Στον Τοξότη Ποσειδώνας, Κλήρος της Τύχης, Βέρτεξ στον 5ο οίκο με ακμή στον Σκορπιό (Πλούτωνας στο Ζυγό στον 4ο οίκο).

Ενδιαφέρομαι να μάθω διότι σκεφτόμαστε να φύγουμε στο εξωτερικό.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Τίνα Ζαχαριάδου
12-01-2011, 10:59 PM
Αγαπητή gadi, συνήθως οι πλανήτες στον Τοξότη καθώς επίσης και όψεις με Δία είναι ενδείξεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, επίσης, ένας ενεργοποιημένος 9ος θα μπορούσε να δείχνει παρόμοιες τάσεις.