PDA

View Full Version : Επαγγελματικη πορεια/υγεια

Freya!
11-01-2011, 04:49 AM
Καλησπερα σε ολους!
Βρισκομαι σε μια πολυ μεταβατικη περιοδο της ζωης μου και θα ηθελα να ρωτησω αν φαινεται κατι στον χαρτη μου για καριερα η κατι για την επαγγελματικη μου πορεια.
Ανησυχω διοτι ειναι αδειος και ο 10ος οικος και ο 2ος.
Επισης το θεμα της υγειας που φαινεται?Ο 6ος οικος εχει Κρονο και Πλουτωνα και απο αυτα που διαβασα φοβηθηκα....
Οποιος θελει να ασχοληθει να μου πει για να του στειλω ημερομηνια γεννησης και πολη. Η τον χαρτη μου, τον εχω κατεβασει...
Ευχαριστω εκ των προτερων:)

Freya!
16-01-2011, 02:16 AM
γιατι βρε παιδια δεν απανταει κανεις...αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα τουλαχιστον παραπεμψτε με!!!!

Μητσάκος
17-01-2011, 07:52 AM
γιατι βρε παιδια δεν απανταει κανεις...αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα τουλαχιστον παραπεμψτε με!!!!
Το θέμα των επαγγελματικών σου και της υγείας σου, μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι δεν έχει συζητηθεί, οπότε δεν τίθεται και θέμα παραπομπής σε αυτό.

Καλησπερα σε ολους!
Βρισκομαι σε μια πολυ μεταβατικη περιοδο της ζωης μου και θα ηθελα να ρωτησω αν φαινεται κατι στον χαρτη μου για καριερα η κατι για την επαγγελματικη μου πορεια.
Ανησυχω διοτι ειναι αδειος και ο 10ος οικος και ο 2ος.
Επισης το θεμα της υγειας που φαινεται?Ο 6ος οικος εχει Κρονο και Πλουτωνα και απο αυτα που διαβασα φοβηθηκα....
Οποιος θελει να ασχοληθει να μου πει για να του στειλω ημερομηνια γεννησης και πολη. Η τον χαρτη μου, τον εχω κατεβασει...
Ευχαριστω εκ των προτερων:)

Ουσιαστικά ζητάς προσωπική πρόβλεψη, πράγμα που δεν συνηθίζεται και δεν επιτρέπεται από τους όρους συμμετοχής. Εναπόκειται στην ευχέρεια του καθενός το αν θα ασχοληθεί ή όχι.

Το γεγονός ότι έχεις Οίκους χωρίς όψεις δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όταν κάποιος Οίκος είναι κενός πληροφορίες παίρνουμε από τον απέναντι και τον κυβερνήτη του.

Ειδικά τα θέματα υγείας πρέπει να προσεγγίζονται με ιδιαίτερη προσοχή και μόνον από πολύ καλούς γνώστες της αστρολογίας και σίγουρα όχι σε δημόσιο χώρο όπως είναι αυτός μιας διαδικτυακής κοινότητας. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων ή η δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων είναι πολύ μεγάλος, ιδίως από άτομα που δεν έχουν την ικανότητα αντικειμενικής και ορθολογικής διαχείρισης των πληροφοριών που δέχονται.
:bigsmile:

Freya!
19-01-2011, 01:53 AM
σωστα...εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτει....απλα ρωτησα για παραπομες οσον αφορα ενδειξεις στους οικους που δειχνουν καριερα η καλη υγεια κλπ
Ευχαριστω παντως