PDA

View Full Version : Ερώτηση Ωριαίας Αισθηματικού Θέματος

ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ
03-01-2011, 02:50 AM
Αφού ασχολείστε όλοι τόσο με την ωριαία, δεν μου αποσαφηνίζεται και ένα δικό μου ερώτημα ωριαίας, το οποίο το παλεύω από τον Νοέμβριο. Αφορά αισθηματικό θέμα, αν γίνει σοβαρή σχέση με καποιον που με ενδιαφέρει και ο χάρτης έγινε 29 Νοεμβρίου 2010 στις 22.16. Τί συμπέρασμα βγάζετε? Πολλά τετράγωνα βλέπω εγώ και δεν μου φαίνονται πολύ ευοίωνα. Το ότι ο Ήλιος (εγώ δηλαδή) είμαι στον 4ο είναι θετικό σημάδι, αλλά η γωνία που θα κάνει με τον κυβερνήτη του 5ου είναι τετράγωνο και η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον κυβερνήτη του 5ου, όμως και η αντίθεση και το τετράγωνο, δύσκολες μεν, αλλά είναι γωνίες. Τί λέτε εσεις??

Μητσάκος
03-01-2011, 02:50 PM
Αφού ασχολείστε όλοι τόσο με την ωριαία, δεν μου αποσαφηνίζεται και ένα δικό μου ερώτημα ωριαίας, το οποίο το παλεύω από τον Νοέμβριο. Αφορά αισθηματικό θέμα, αν γίνει σοβαρή σχέση με καποιον που με ενδιαφέρει και ο χάρτης έγινε 29 Νοεμβρίου 2010 στις 22.16. Τί συμπέρασμα βγάζετε? Πολλά τετράγωνα βλέπω εγώ και δεν μου φαίνονται πολύ ευοίωνα. Το ότι ο Ήλιος (εγώ δηλαδή) είμαι στον 4ο είναι θετικό σημάδι, αλλά η γωνία που θα κάνει με τον κυβερνήτη του 5ου είναι τετράγωνο και η Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον κυβερνήτη του 5ου, όμως και η αντίθεση και το τετράγωνο, δύσκολες μεν, αλλά είναι γωνίες. Τί λέτε εσεις??
Κοιτώντας τον χάρτη, εκτίμησα ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ευοίωνες ενδείξεις, τελικά δεν θα επιτευχθεί σοβαρή σχέση με αυτόν που σε ενδιαφέρει. :bigsmile:

hattie23
03-01-2011, 10:31 PM
Κοιτώντας τον χάρτη, εκτίμησα ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ευοίωνες ενδείξεις, τελικά δεν θα επιτευχθεί σοβαρή σχέση με αυτόν που σε ενδιαφέρει. :bigsmile:

Τι ωραια που τα ειπες:toung: την επομενη φορα πες να παρουν πρωτα υπογλωσσιο και επειτα να σε διαβασουν:laugh:

Μητσάκος
04-01-2011, 06:04 AM
Τι ωραια που τα ειπες:toung: την επομενη φορα πες να παρουν πρωτα υπογλωσσιο και επειτα να σε διαβασουν:laugh:

Όπως είπε και ο κ. ¶ρχος, αν κάποιος επηρεάζεται ψυχολογικά τόσο με την αστρολογία, καλό είναι να ασχοληθεί με κάτι άλλο και όταν νιώσει ικανός να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του να επανέλθει. Υπήρξε μια σαφής ερώτηση και δόθηκε μια σαφής απάντηση. Αν ψυχανεμίζεσαι ότι θα βρέξει και ο άλλος σε ρωτάει τι καιρό θα κάνει, δεν του λες ότι θα έχει λιακάδα επειδή ξέρεις ότι φοβάται τη βροχή.

hattie23
04-01-2011, 01:09 PM
Όπως είπε και ο κ. ¶ρχος, αν κάποιος επηρεάζεται ψυχολογικά τόσο με την αστρολογία, καλό είναι να ασχοληθεί με κάτι άλλο και όταν νιώσει ικανός να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του να επανέλθει. Υπήρξε μια σαφής ερώτηση και δόθηκε μια σαφής απάντηση. Αν ψυχανεμίζεσαι ότι θα βρέξει και ο άλλος σε ρωτάει τι καιρό θα κάνει, δεν του λες ότι θα έχει λιακάδα επειδή ξέρεις ότι φοβάται τη βροχή.

Σαν πολ(ι)τικος αναλυτης θα επρεπε να ξερεις .Δεν λες τον αλλον "μπαμ και κατω" ."θα βρεξει" (θεωρω ετσι και αλλοιως οτι για να θεσει τετοια ερωτηση σε καποια γωνια του μυαλου της υπηρχε και το ενδεχομενο της μη συναψη σχεσης.αλλοιως δεν θετεις ερωτησεις γιατι απλα δεν προλαβαινεις, σε παιρνει ο ερωτας σβαρνα :toung:).

Αλλα επειδη ειμαστε Ελληνες και την καψουρα την εχουμε καραμελα ,σαλταρουμε και βαζουμε Αντζελα και Καρρα στις 3 ωρα κατω απο το σπιτι του αλλου (οσο σοβαροι και αν ειμαστε στην κανονικη μας ζωη ) καλο θα ειναι να το σερβιρουμε πιο γλυκα

"Για καλο και για κακο παρε ομπρελα μαζι σου .Ειτε απο τον ηλιο ειτε απο την βροχη θα σε προστατευψει παντως ":laugh:

Μητσάκος
04-01-2011, 01:45 PM
Σαν πολ(ι)τικος αναλυτης θα επρεπε να ξερεις .Δεν λες τον αλλον "μπαμ και κατω" ."θα βρεξει" (θεωρω ετσι και αλλοιως οτι για να θεσει τετοια ερωτηση σε καποια γωνια του μυαλου της υπηρχε και το ενδεχομενο της μη συναψη σχεσης.αλλοιως δεν θετεις ερωτησεις γιατι απλα δεν προλαβαινεις, σε παιρνει ο ερωτας σβαρνα :toung:).

Αλλα επειδη ειμαστε Ελληνες και την καψουρα την εχουμε καραμελα ,σαλταρουμε και βαζουμε Αντζελα και Καρρα στις 3 ωρα κατω απο το σπιτι του αλλου (οσο σοβαροι και αν ειμαστε στην κανονικη μας ζωη ) καλο θα ειναι να το σερβιρουμε πιο γλυκα

"Για καλο και για κακο παρε ομπρελα μαζι σου .Ειτε απο τον ηλιο ειτε απο την βροχη θα σε προστατευψει παντως ":laugh:

Αν και σφόδρα με γαργαλάει να βγω εκτός θέματος, δεν θα το κάνω -έχω και ένα κάρο δουλειά. Θα σου στείλω π.μ. κάποια στιγμή :bigsmile:

ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ
04-01-2011, 05:00 PM
Καλά τα λες Hattie 23!!! Βέβαια ο Μητσάκος δεν έχει άδικο. Σιγά μην πέσουμε να πεθάνουμε κιόλας!!! Εξάλλου ότι είναι να γίνει, θα γίνει.

Πάμε γι' άλλα...

Όταν έχω άλλο ερώτημα, θα σας το πω να βοηθήσετε. Και τότε θα το έχω πάρει το υπογλώσσειο από πριν :wacko:

maria76
04-01-2011, 11:28 PM
To παρελθόν μιας αγάπης δείχνει και το μέλλον της.Μακάρι και γω να μπορούσα να ρωτήσω το Μητσάκο πριν από"σχέσεις λάθη"που έκανα,και να ήταν τόσο ειλικρινής.Οταν θέλουμε κάποιον ωραιοποιούμε καταστάσεις,που αργότερα θα τις μισήσουμε.

ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ
05-01-2011, 01:59 AM
Μαρία, όλες οι σχέσεις, κάτι σου μαθαίνουν. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Κράτα τα καλά και μην ξεχνας οτι "ο,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό".

hattie23
05-01-2011, 02:58 AM
To παρελθόν μιας αγάπης δείχνει και το μέλλον της.Μακάρι και γω να μπορούσα να ρωτήσω το Μητσάκο πριν από"σχέσεις λάθη"που έκανα,και να ήταν τόσο ειλικρινής.Οταν θέλουμε κάποιον ωραιοποιούμε καταστάσεις,που αργότερα θα τις μισήσουμε.

Καλα δεν ειναι να πεφτουμε και να πεθαινουμε κιολας.Θελω να πω οτι δεν χρειαζεται να "μισουμε" κατι το οποιο ζησαμε η δεν ζησαμε και να αισθανομαστε ασχημα γι αυτο.Ποιος δεν υπηρξε ερωτευμενος και δεν εκανε ενα σωρο βλακειες και ενα σωρο απο τις λεγομενες "κατινιες"?.Ανθρωπινο πολυ ανθρωπινο.Ολοι οι ανθρωποι οταν ερωτευονται συνεχεια ζουν με ενα φοβο πανω απο το κεφαλι τους,ιδιαιτερα οταν θελουν κατι και δεν το εχουν :love:
Ε,πως να το κανεις και η αξιοπρεπεια εχει τα ορια της καποια στιγμης καψουρευεσαι δυστυχως:laugh:
Το θεμα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι θες να μαθεις την αληθεια η προτιμας να μην την μαθεις εστω και αν στο τελος πληγωθεις?Αν δεν το αντεχεις καλυτερα μην θετεις ερωτησεις

Μητσάκος
05-01-2011, 09:15 AM
1ον Ρωτήστε με ό,τι θέλετε, είμαι ανοικτός σε ερωτήσεις, ιδίως αισθηματικού χαρακτήρα.
2ον Είστε εκτός θέματος
:bigsmile:

ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ
05-01-2011, 06:25 PM
Μητσάκο, δεν μας λες πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ότι δε θα γίνει σοβαρή σχέση να μαθαίνουμε κι εμείς? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Μητσάκος
05-01-2011, 09:54 PM
Μητσάκο, δεν μας λες πώς το έβγαλες το συμπέρασμα ότι δε θα γίνει σοβαρή σχέση να μαθαίνουμε κι εμείς? Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Θα γίνει και αυτό :bigsmile:

hattie23
05-01-2011, 09:57 PM
Θα προσπαθησω εγω να δωσω μια πιθανη εξηγηση και επειτα ακουμε και τον πιο ειδικο .

ο δικο σου δεικτης ειναι ο ηλιος και βρισκεται στον 4ο οικο.Στον τοξοτη ζωδιο της φωτιας και μεταβλητο.Εκεινος Διας στους ιχθεις ζωδιο του νερου μεταβλητο..Εχουμε δηλαδη ιδιες ποιοτητες αλλα αντιθετα στοιχεια.Εισαι πιο ανεξαρτητη προσωπικοτητα σε συγκριση με εκεινος.Εκεινος δειχνει περισσοτερο ευαισθητος και συναισθηματικος ανθρωπος και ισως η δικη σου προσωπικοτητα να τον κομπλαρει .Βρισκεται επισης στο 8ο οικο σου και ισως το ενδιαφερον του να στρεφεται περισσοτερο σε μαι σεξουαλικη σχεση μαζι σου παρα κατι το πιο σοβαρο.ΤΟ φαινεσαι μαλλον για τετοιος ανθρωπος και οχι για σοβαρη δεσμευση .
Ο διας μολις εχει κανει τετραγωνο με τον αρη που βρισκεται επισης στον 5ο αρα τον συνυπολογιζεις σαν δεικτη δικο του .Ο αρης κυβερνα τον δικο σου 4ο (ο 4ος δειχνει το τελος του θεματος )και 9ο.Και η επομενη οψη που σχηματιζει ειναι αντιθεση με την σεληνη που ειναι ο γενικος δεικτης της ερωτησης.Η οποια σεληνη πρωτα θα σχηματισει αντιθεση με τον δια και επειτα θα σχηματισει με την σειρα της τετραγωνο με τον αρη .

Μεσα στον 5ο υπαρχει και ο Ερμης που επεισης υπολογζεται ως δεικτης δικος του σχηματιζει σαν πρωτη οψη ενα εξαγωνο με την αφροδιτη.Πιστευω οτι εχει περισσοτερο φιλικα συναισθηματα ,ο ερμης ειναι κυβερνητης του 2ου και του 11ου οικου σου και η αφροδιτη του 3ου και 10 ου.Και προτιμα να σε κρατησει σαν κατι τετοιο παρολο που ο διας στον 8ο βγαζει κατι πιο ερωτικο .ωστοσ με την σειρα του θα σχηματισει τετραγωνο με τον δια .

Οντως παρολο που καποιες φορες τα στοιχεια ειναι ιδια οι ποιοτητες δεν σαν βοηθουν και το αναποδο .Επισης και οι οψεις που σχηματιζει εκεινος με πλανητες που βρισκονται μεσα στον 5ο οικο καθως και τον αρη κυβερντητ του 4ου και την σεληνη δεικτης γενικα αρνητικες .

Αυτα απο εμενα

ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ
06-01-2011, 02:45 AM
Σ'ευχαριστώ πολύ Hattie! Τα τετράγωνα όντως δείχνουν δυσκολία, αλλά έχω διαβάσει ότι δεν είναι απαραίτητα αρνητική η απάντηση όταν έχουμε τετράγωνα και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε συγκλίνουσες όψεις. Το ότι με βλέπει ερωτικά, το ξέρω, το ότι δε θέλει δέσμευση ειδικά μαζί μου, επίσης το ξέρω και γι'αυτό νομίζω ότι αποφεύγει και την ερωτική σχέση μαζί μου γιατί φοβάται το δέσιμο καθώς είναι πολύ συναισθηματικός. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί δεν θέλει να δεθεί. Ίσως γιατί όπως είπες κι εσύ και πολύ σωστά, εγώ είμαι πολύ ανεξάρτητη προσωπικότητα και αυτό κάπως τον χαλάει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι Υδροχόος κι εκείνος Καρκίνος και είναι λίγο δύσκολο να δέσει το γλυκό.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Δυστυχώς εμάς τους Υδροχόους, όλοι μας βλέπουν ψυχρούς κι απόμακρους. Δεν μας καταλαβαίνουν. Το ότι είμαστε ανεξάρτητοι και δυνατοί, δε σημαίνει ότι δεν αγαπάμε. Αγαπάμε με τον δικό μας τρόπο!!!

maria76
06-01-2011, 03:33 PM
Προτιμάω την ωμή αλήθεια και δεν μετανοιώνω για τίποτα.
Γουστάρω πολύ μα πάρα πολύ τους υδροχόους!

maria76
07-01-2011, 01:23 AM
Συγνώμη που σας βγάζω συνέχεια εκτός θέματος,μάλλον έχω όρεξη για μπλα-μπλα.Πάω να τσεκάρω τι παίζεται με τον Ερμή μου.