PDA

View Full Version : Απορία σχετικά με τον 12ο οίκο

friary
01-10-2005, 11:19 AM
Θα ήθελα να μάθω σχετικά με τον 12ο οίκο στο θεμα των εχθρών, αν έχει να κάνει το ζώδιο το οποίο βρίσκεται εκεί. Για παράδειγμα , έχω Ταύρο στον 12ο, όσοι είναι Ταύροι υπάρχει περίπτωση να είναι εχθροί μου και να με βλάψουν, οπότε καλό θα ήταν να τους αποφεύγω; Και ανάλογα με το ποιος πλανήτης υπάρχει εκεί (εγώ έχω τον Αρη), βοηθάει στην αντιμετώπιση του "εχθρού" ή σε κάνει πιο ευάλωτο αν είναι ένας "ευαίσθητος" πλανήτης; Και οι μοίρες παίζουν κάποιο ρόλο; π.χ. Το ζώδιο του ωροσκόπου ή του 11ου μπαίνει μέσα στον 12ο.Πρέπει να προσέχουμε και τα άτομα με ήλιο (ή άλλους πλανήτες)στις μοίρες αυτές; (Εγώ γεννήθηκα 3/3/1972 11:04 περιπου το πρωϊ). Μέσα στον 12ο μπαίνει και ο Κρόνος μου. Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να μην σε ζάλισα με τις πολλές ερωτήσεις μου. Ευχαριστώ.

Άκης Αντωνίου
01-10-2005, 01:22 PM
Πολυ ωραια η ερωτηση σου !! Ο 12ος κατ΄αρχην εχει να κανει με τους κρυφους εχθρους. Οι φανεροι ειναι 7ος.Ουσιαστικα για να κριθει εαν καποιος ειναι ''κρυφος'' εχθρος ειναι και αυτο θεμα συναστριας. Οποιαδηποτε αλλη προσπαθεια συγκρισης ειναι επισφαλης , και φτανουμε στο σημειο της Αστρολογιας του περιπτερου των 2,5ευρώ. Μπορει καποιος να εχει τον Ηλιο στον 12ο σου αλλα να εχει καλες οψεις με το συνολο του ωροσκοπιου σου. Μπορει να εχετε κοινα ενδιαφεροντα ,να ενδιαφερεστε για ομαδες κοινωνικου αποκλεισμου ή να εχετε μυστικιστικες τασεις κλπ ( Ολα αυτα απλα τα αναφερω ως παραδειγμα ) Τωρα αν στο γενεθλιο ωροσκοπιο σας ειναι ο κυβερνητης του 11ου στον 12ο παει να πει πως οι φιλιες θα αποτελεσουν για εσας πηγη δοκιμασιες. Αλλα οι οψεις , η θεση και η φυση του πλανητη θα δειξουν το ΠΩΣ αλλα και το ΓΙΑΤΙ!!

Ακης Αντωνιου

friary
01-10-2005, 01:59 PM
Ευχαριστώ πολύ για την ταχύτητα της απόκρισης! Οπότε θα σταματήσω να... φοβάμαι τους Ταύρους γενικά!