PDA

View Full Version : Απορια για την αυριανη εκλειψη...

tonis1989
20-12-2010, 07:48 PM
Ελπιζω να μπορει καποιος να μου απαντησει...Ειμαι διδυμος με ωροσκοπο διδυμο και επηρεαζομαι παρα πολυ απο τη αυριανη εκλειψη συγκεκριμενα εχω:
Αφροδίτη στουσ διδυμους 23° 10' 18" στον 1 οικο....
εχω τοξοτη στο 7 οικο 20° 40' 55"
και ο ωροσκοπος μου 20° 40' 55"......
Απο τι καταλαβαινομαι γιατι ειμαι και ασχετη πρεπει να επηρεαζονται οι σχεσεις μου.....
Ας μου απαντησει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα......
Ευχαριστω!!

Μητσάκος
21-12-2010, 07:31 AM
Ελπιζω να μπορει καποιος να μου απαντησει...Ειμαι διδυμος με ωροσκοπο διδυμο και επηρεαζομαι παρα πολυ απο τη αυριανη εκλειψη συγκεκριμενα εχω:
Αφροδίτη στουσ διδυμους 23° 10' 18" στον 1 οικο....
εχω τοξοτη στο 7 οικο 20° 40' 55"
και ο ωροσκοπος μου 20° 40' 55"......
Απο τι καταλαβαινομαι γιατι ειμαι και ασχετη πρεπει να επηρεαζονται οι σχεσεις μου.....
Ας μου απαντησει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα......
Ευχαριστω!!

Δεν νομίζω ότι θα σου συμβεί κάτι φοβερό, ούτε ότι "επηρεάζεσαι" τόσο. Αν πάλι πιστεύεις ότι "επηρεάζεσαι", ...απόλαυσέ το :bigsmile:
Ο ωροσκόπος και η ακμή του 7ου βρίσκονται σε "απόσταση ασφαλείας" από τη μοίρα της έκλειψης (8 μοίρες). Ενδεχομένως κάτι να παίξει με την Αφροδίτη, αλλά και αυτό χλομό το βλέπω. :bigsmile:

παλίρροια
21-12-2010, 10:52 PM
......:unsure: Αν και νομίζω πως δεν με επηρεάζει η έκλειψη....:embarrest εντούτοις.......είμαι χάλια....:wacko:
Αναρωτιέμαι γιατί??
Ηταν δύσκολη χρονια......μάλλον.......:embarrest

Altec
22-12-2010, 12:24 AM
Αρχιζει να μου αρεσει η εκλειψη,σημερα τα εχωσα καπου και οτι ειπα επιασε τοπο...Σαν να ξυπνησα απο εναν ληθαργο :weird:

kiaRRa
22-12-2010, 12:56 AM
Αρχιζει να μου αρεσει η εκλειψη,σημερα τα εχωσα καπου και οτι ειπα επιασε τοπο...Σαν να ξυπνησα απο εναν ληθαργο :weird:

Ακριβώς το ίδιο μου είπε και ενας φίλος, σαν ξαφνικά να είδε καθαρα μπροστά του τι γίνεται!

Altec
22-12-2010, 01:08 AM
Ακριβώς το ίδιο μου είπε και ενας φίλος, σαν ξαφνικά να είδε καθαρα μπροστά του τι γίνεται!

Στην δικη μου περιπτωση ομως δεν ξερω που θα μου βγει.Ισως ειμαι βαρυ το αντιτιμο να πεις καποιες αληθειες.Τις λες και φευγει ενα βαρος απο μεσα σου...

kiaRRa
22-12-2010, 01:11 AM
Πάντα είναι δύσκολο να ειπωθούν αλήθειες γιατι ειναι στη φύση μας να εξωραϊζουμε και να κρύβουμε κάτω από το χαλί κάποιες "λεπτομέρειες" αλλά αν και βραχυπρόθεσμα μπορεί να στοιχίσει αυτό, μακροπρόθεσμα θεωρώ ότι ωφελείσαι αν είσαι ειλικρινής τουλάχιστον προς τον εαυτό σου. Αυτός είναι αλλωστε ο μεγαλύτερος κριτής μας!:weird:

Altec
22-12-2010, 01:16 AM
Πάντα είναι δύσκολο να ειπωθούν αλήθειες γιατι ειναι στη φύση μας να εξωραϊζουμε και να κρύβουμε κάτω από το χαλί κάποιες "λεπτομέρειες" αλλά αν και βραχυπρόθεσμα μπορεί να στοιχίσει αυτό, μακροπρόθεσμα θεωρώ ότι ωφελείσαι αν είσαι ειλικρινής τουλάχιστον προς τον εαυτό σου. Αυτός είναι αλλωστε ο μεγαλύτερος κριτής μας!:weird:

Ετσι ακριβως!!!

:respect:

Κοραλλία Μόζορα
23-12-2010, 07:27 PM

Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Ερμής, ο οποίος συμμετέχει στην έκλειψη ανάδρομος. Τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα και η συζήτηση που έκανες θα επανέλθει στο προσκήνιο.

Altec
23-12-2010, 07:52 PM
Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Ερμής, ο οποίος συμμετέχει στην έκλειψη ανάδρομος. Τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα και η συζήτηση που έκανες θα επανέλθει στο προσκήνιο.

Πλεον το να επανελθει δεν με φοβιζει.Ισα ισα...τωρα που η καυτη πατατα πηγε σε αλλα χερια εγω ξελαφρωσα :bigsmile: