PDA

View Full Version : ουρανός και ζυγός

cajoline
17-12-2010, 11:09 AM
σχετικά με μια επίπονη διέλευση πλούτωνας τετράγωνο αφροδίτη μου από τα μέσα 2009 που ευτυχώς πέρασε παρατηρώ ότι από το μάιο 2011 ο ουρανός στον κριό 3η μοίρα περίπου διελαύνει στην αφροδίτη μου στο ζυγό και δημιουργεί πάλι για μεγάλο διάστημα αντιθεση
παρότι γνωρίζω λίγο τις ερμηνείές των διελεύσεων μπορεί να μου πεί κάποιος αν η διέλευση αυτή είναι πράγματι τόσο επίπονη όσο και του πλούτωνα

5/10/1966 2315 αθήνα
ευχαριστώ πάρα πολυ

any_f
18-12-2010, 08:11 PM
Για το αν θα είναι επίπονη όσο τυ Πλούτωνα ή το αν & πόσο επίπονη θα είναι δε νομίζω να μπορέσει κανείς να σ' ενημερώσει, εξαρτάται όχι μόνο απ'όλο σου το ωροσκόπιο και πώς είσαι σαν άνθρωπος, αλλά και από το τί είδους βιώματα είχες ως τώρα, σε τί ψυχικό επίπεδο και διάθεση βρίσκεσαι, πώς θα χειριστείς την κατάσταση κ.α. Επίσης δε γνωρίζω να υπάρχει επιπονόμετρο. Λοιπόοον, θα μοιραστώ ωστόσο τα εξής σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρουν:
Αυτή η διέλευση του Ουρανού (αντίθεση με Αφροίτη) σχετίζεται με την έμφυτη σε κάθε άνθρωπο σύγκρουση ανάμεσα στην ατομικότητά του & την ανάγκη του για ελευθερία απ' τη μια και την ανάγκη του για σχέσεις ώστε ν' αποκτήσει νόημα κι ενδιαφέρον η ζωή του απ' την άλλη. Είναι πθανό να υποστεί δραματική αλλαγή η κοινωνική σου κατάσταση. Σε κάποιες περιπτώσεις οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι σε νορμάλ συνθήκες αποχωρούν και ξαφνικά περιβάλλεσαι από ξένους (μου συνέβη με το τετράγωνο). Αισθ΄νεσαι αποξενωμένος & έχεις δυσκολίες προσαρμογής. Αν εμπλέκεσαι σε κάποια σχέση πιθανόν πχ να αναβοσβήνει η διάθεσή σας ή να υπάρχει πρόβλημα απόστασης & να βλέπεστε σπανίως. Η σταθερότητα θα 'ναι δυσεύρετη αυτή την περίοδο.
Η Αφροδίτη τώρα απ' ότι βλέπω κυβερνάει τον 11ο οίκο σου, οπότε δίνεται έμφαση στην αλλαγή των κοινωνικών συνθηκών & την αποξένωση. Στο αίσθημα της έλλειψης οινών με τους γύρω σου.
Όλ' αυτά τα είχα βρει όταν είδα πως θα 'χα αυτό το τετράγωνο με την Αφροδίτη μου και τα βίωσα σ'ένα βαθμό όταν έγινε αλλά να σου πω την αλήθεια προσωπικά, αν & δεν το διασκέδασα πολύ είμαι σίγουρη πως έγιναν για καλό, όλες αυτές οι κοινωνικές σχέσεις ήταν όντως πιεστικές & με πηγαίνανε πίσω. Τώρα βέβαια εγώ πχ έχω Ουρανό στον 11ο & υποτίθεται έχω ούτως αλλιώς μια τέτοια προδιάθεση. Οπότε προτείνωνα μελετήσεις το χάρτη σου, να λάβειςυπ' όψην σου κι όλα αυτά & κυρίωςνα διαβάσεις κανένα ωραίο άρθρο σχετικά με τον Ουρανό αυτό καθ' αυτό στο site ,να δει σε τί προσπαθεί να σε εξελλίξει μ' αυτή τη διαδικασία, ώστε να αδράξεις την ευκαιρία για ανέλιξη αντί να πέφτεις σε κατάθλιψη. Φιλιά