View Full Version : Πλούτωνας τετράγωνο πλούτωνας
anastazia
13-12-2010, 08:03 PM
Καλησπέρα.Θα ήθελα να μάθω πως ερμηνεύεται η όψη γενέθλιος πλούτωνας σε τετράγωνο με διελαύνων πλούτωνα.Ευχαριστώ πολύ.
kiaRRa
13-12-2010, 08:21 PM
Σε γενικές γραμμές αυτό το τετράγωνο θα μπορούσε, κατ' εμε, να φέρει βίαια και εκρηκτικά ξεσπάσματα, παρασκηνιακή επανάσταση ίσως και μέσα από την εκδήλωση παραβατικών τάσεων.:embarrest
Fotini Christodoulou
13-12-2010, 08:26 PM
Πρόκειται ωστόσο για όψη που χαρακτηρίζει γενιές μια και όσοι έχουμε Πλούτωνα στον Ζυγό - και είμαστε πολλοί- θα βιώσουμε σταδιακά όλοι μας αυτή την όψη.:bigsmile:
Προτιμότερο να δείτε εαν ενεργοποιούνται γενέθλιες όψεις:bigsmile:
anastazia
13-12-2010, 08:34 PM
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.Όντως ο Πλούτωνας στο Ζυγό επηρεάζει ολόκληρη γενιά άρα το τερτάγωνο επηρεάζει πολύ κόσμο.Στο δικό μου γενέθλιο το τετράγωνο είναι μεταξύ 6ου που είναι ο γενέθλιος πλούτωνας μου και 9ου οίκου και απέχει 3 περίπου μοίρες από το ΜC.¶ρα θα επηρεάσει και επαγγελματικά...
kiaRRa
13-12-2010, 08:36 PM
Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.Όντως ο Πλούτωνας στο Ζυγό επηρεάζει ολόκληρη γενιά άρα το τερτάγωνο επηρεάζει πολύ κόσμο.Στο δικό μου γενέθλιο το τετράγωνο είναι μεταξύ 6ου που είναι ο γενέθλιος πλούτωνας μου και 9ου οίκου και απέχει 3 περίπου μοίρες από το ΜC.¶ρα θα επηρεάσει και επαγγελματικά...
Γενικότερα τους εξωκρόνιους, λόγω της αργής κίνησης τους και τροχιας τους, δεν τους υπολογίζουμε ως πλανήτες που επηρεάζουν άτομα, αλλά γενιές.:bigsmile:
anastazia
14-12-2010, 08:57 PM
Κατάλαβα..:bigsmile: Σας ευχαριστώ και τους δύο!