PDA

View Full Version : Δυσκολες φιλικες σχεσεις

hattie23
02-12-2010, 12:24 AM
Μολις μαλωσα με εναν φιλο μου.Ηταν το κερασακι στην τουρτα μιας δυσκολης μερας.Αναρωτιεμαι γιατι παντα ανακαλυπτω οτι, ανθρωπους που θελω στην ζωη μου εκεινοι συμπεριφερονται σαν γαιδουρια.

Μηπως η σεληνη σε τετραγωνο με το δια με κανει να τους παραχαιδευω τα αυτια και οπως λενε ,δεν υπαρχει μεγαλυτερος αχαριστος απο αυτον που εχεις ευεργετησει?

Ο 11ος οικος μου βρισκεται στον Ταυρο αδειος (οπως ο 1ος,2ος,3ος,7ος,8ος,10ος και 12ος οικος) κυβερνητης η Αφροδιτη στον Τοξοτη. Και ο Ταυρος και ο τοξοτης ειναι ζωδια που προσφερουν απλοχερα στον αλλον,ιδιαιτερα ο Τοξοτης που περισσοτερο εκτιμα την φιλια ωστοσο ακομα και οταν ειμαι πολυ απλοχερη με τους αλλους αρπαζω κατι σφαλιαρες ξεγυρισμενες:laugh:

Σκεφτομαι οτι ισως τα τετραγωνα ηλιου και πλουτωνα με τον ωροσκοπο μου να με κανουν στα ματια των αλλων φοβιστικη.

Αισθανομαι και λιγο ετεροχρονισμενη καμμια φορα:toung:,παραδειγμα οταν κατι δεν παει καλα σε μια φιλια και θεωρω οτι φταιει οτι εβγαλα ολο μου τον κρονο (αυστηροτητα,κριτικη ,μιζερια) αποφασιζω στην επομενη φιλια να δουλευψω περισσοτερο την σεληνη μου στο κριο και αν γινω πιο αυθορμητη και τελικα χαρακτηριζομαι ως ανωριμη :blink:

Το αστειο ειναι οτι μολις απελευθερωθηκα απο το αβαταρ με τις γαζες ,μου επεσε ολος ο ουρανος στο κεφαλι :toung:,μηπως να ξαναβαλω γαζες τελικα ?

katiakiss
02-12-2010, 01:03 AM
Hattie23 μην στεναχωριέσαι και τόσο πολύ για έναν καυγά με κάποιο φίλο. Οι πραγματικές φιλίες αντέχουν πολλούς καυγάδες, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δεν βλέπω κάτι κακό στο να υπάρχει ο Ταύρος στον 11ο . Αντίθετα θα έλεγα ότι δίνει σταθερές, ζεστές και αγαπησιάρικες φιλίες. ΠΡΟΣ θεού, μην χρησιμοποιήσεις την Σελήνη στον Κριό ως μέτρο πρόληψης… Κάηκες! :laugh:Πως σου ήρθε πάλι αυτό; Πλάκα με κάνεις; :blink:
Αλλού ψάξε το πρόβλημα. Αν έχεις δει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, σίγουρα έχεις κάποιο μερίδιο ευθύνης. Αλλά και πάλι σου λέω ότι οι πραγματικοί φίλοι μας αγαπούν και μας αποδέχονται με τα ελαττώματά μας, όπως και εμείς αυτούς.
Επίσης δεν εννοώ να καταλάβω την ύπαρξη πάρα πολλών φίλων. Οι φίλοι δεν μπορεί παρά να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, για να μην σου πω ότι πολλούς λέω. Οι υπόλοιποι είναι απλώς γνωστοί ή φιλικά προσκείμενοι.
Η φιλία είναι βαθιά, πλατιά, σπουδαία και ουσιαστική έννοια! Ζωή χωρίς αληθινούς φίλους, δεν νοείται. :love:

Μητσάκος
02-12-2010, 11:19 AM
Hattie23 μην στεναχωριέσαι και τόσο πολύ για έναν καυγά με κάποιο φίλο. Οι πραγματικές φιλίες αντέχουν πολλούς καυγάδες, χωρίς κανένα πρόβλημα.
.........................................
Με τους φίλους σου δεν τσακώνεσαι, ούτε πλακώνεσαι. Ανταλλάσσεις απόψεις και όταν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα έχεις το θάρρος να το κουβεντιάσεις ανοικτά, παραδεχόμενος ότι έχεις σφάλει (αν φυσικά συμβαίνει κάτι τέτοιο). Και αυτό επειδή, όπως γράφεις:

Η φιλία είναι βαθιά, πλατιά, σπουδαία και ουσιαστική έννοια! Ζωή χωρίς αληθινούς φίλους, δεν νοείται. :love:

katiakiss
02-12-2010, 12:31 PM
Με τους φίλους σου δεν τσακώνεσαι, ούτε πλακώνεσαι. Ανταλλάσσεις απόψεις και όταν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα έχεις το θάρρος να το κουβεντιάσεις ανοικτά, παραδεχόμενος ότι έχεις σφάλει (αν φυσικά συμβαίνει κάτι τέτοιο). Και αυτό επειδή, όπως γράφεις:Ποιος σου τα είπε αυτά Μητσάκο μου; Και βέβαια τσακώνεσαι! Εδώ τσακώνεσαι με τα ίδια σου τα αδέλφια. Με τον σύντροφο… Έχω φιλίες 30 χρόνων και έχουμε σκοτωθεί για μια βλακεία και μετά από 2 ώρες παίρνουμε ο ένας τον άλλο τηλέφωνο γελώντας για τον ηλίθιο καυγά μας. Να μην πω για την κολλητή αδελφή μου που τσακωνόμαστε κάθε βδομάδα (για να μην ξεχνιόμαστε…) και μετά γελάμε όλη την υπόλοιπη βδομάδα για τον γελοίο καυγά συζητώντας τις λεπτομέρειες της χαμέρπειας που μας διέπει.
Μιλάω πάντα για τσακωμούς των οπισθίων στην ουσία τους. Εννοείται ότι με φίλους δεν ανταλλάσεις κακίες και πικρά λόγια κάτω απ’ τη ζώνη. Σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε καν για φιλία. Ξεκινάω από την μαθηματική βάση του «έστω ότι» έχουμε φιλία…

Fotini Christodoulou
02-12-2010, 12:43 PM
Εννοείται ότι με φίλους δεν ανταλλάσεις κακίες και πικρά λόγια κάτω απΆ τη ζώνη. Σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε καν για φιλία. Ξεκινάω από την μαθηματική βάση του «έστω ότι» έχουμε φιλία…

Πολύ σωστά το διευκρινίζεις Κάτια μου και θα συμφωνήσω απόλυτα:love:. Βασική προυπόθεση για την ύπαρξη φιλίας, είναι η ύπαρξη αληθινής φιλίας και όχι απομιμήσεων.

Η προσωπική μου άποψη είναι είτε μαλώνεις επειδή είναι το ταμπεραμέντο σου -και του φίλου- τέτοιο, είτε είσαι σε μια χαμηλών τόνων φιλία, απαραίτητος είναι ο σεβασμος, η ειλικρίνεια και η αμοιβαία εκτίμηση, καθώς και η κοινή αίσθηση του τι είναι η φιλία...

Σε προσωπικό επίπεδο, κατόπιν πολλών σχετικών γεγονότων, κατέληξα ότι είναι θαύμα αν βρείς έστω και έναν φίλο στην ζωή σου. Κι όταν τον βρείς θα πρέπει να είσαι σε θέση να εκτιμήσεις την αληθινή φιλία καΙ άρα να συμπεριφερθείς αναλόγως.:bigsmile: Αυτό αυτομάτως εκμηδενίζει τις περιπτώσεις πικρών λόγων, αναισθησίας και λοιπών φαινομένων, γιατί εφόσον αγαπάς, σέβεσαι και εκτιμάς τον φίλο σου, δεν πρόκειται να κάνεις κάτι που θα τον πληγώσει.:bigsmile:

Μητσάκος
02-12-2010, 12:50 PM
Ποιος σου τα είπε αυτά Μητσάκο μου; Και βέβαια τσακώνεσαι! Εδώ τσακώνεσαι με τα ίδια σου τα αδέλφια. Με τον σύντροφο… Έχω φιλίες 30 χρόνων και έχουμε σκοτωθεί για μια βλακεία και μετά από 2 ώρες παίρνουμε ο ένας τον άλλο τηλέφωνο γελώντας για τον ηλίθιο καυγά μας. Να μην πω για την κολλητή αδελφή μου που τσακωνόμαστε κάθε βδομάδα (για να μην ξεχνιόμαστε…) και μετά γελάμε όλη την υπόλοιπη βδομάδα για τον γελοίο καυγά συζητώντας τις λεπτομέρειες της χαμέρπειας που μας διέπει.
Μιλάω πάντα για τσακωμούς των οπισθίων στην ουσία τους. Εννοείται ότι με φίλους δεν ανταλλάσεις κακίες και πικρά λόγια κάτω απΆ τη ζώνη. Σε αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε καν για φιλία. Ξεκινάω από την μαθηματική βάση του «έστω ότι» έχουμε φιλία…

"ώριμος -η -ο [&#243;rimos] E5 : που έχει φτάσει σε ένα ανώτατο στάδιο ανάπτυξης, εξέλιξης, τελείωσης κτλ., και γι΄ αυτό είναι κατάλληλος για κτ. 1. (για καρπούς) γινωμένος. ANT άγουρος: Ώριμα φρούτα / σταφύλια / στάχυα. Κατακόκκινες ώριμες ντομάτες. (έκφρ.) έπεσε σαν ώριμο φρούτο*. || Ώριμο ωάριο. 2. (για πρόσ.) που έχει φτάσει σε ένα στάδιο βιολογικής ή πνευματικής τελείωσης. ANT ανώριμος: ~ άντρας. Ώριμη γυναίκα. Μεγάλωσε η κόρη σου· είναι πια ώριμη για γάμο. Oι σημερινοί νέοι είναι πολιτικά περισσότερο ώριμοι από ό,τι παλαιότερα. 3. που είναι αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης εξελικτικής διαδικασίας: Ώριμη σκέψη: Αποφάσισα με ύστερα από ώριμη σκέψη. Ώριμοι προβληματισμοί. Ώριμο έργο μεγάλου καλλιτέχνη. 4. Ώριμες συνθήκες, που έχουν φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο σταδιακής εξέλιξης, ώστε να ευνοούν την εκδήλωση μιας δραστηριότητας, ενός γεγονότος κτλ., να είναι κατάλληλες για κτ.: Oι συνθήκες είναι ώριμες για δίκαιη λύση του κυπριακού προβλήματος. Oι συνθήκες δεν ήταν ακόμα ώριμες για την κήρυξη της επανάστασης. ώριμα EΠIPP: Σκέφτομαι ~, συνετά. [1: αρχ. ὥριμος· 2: & λόγ. < αρχ. ὥριμος· 3, 4: λόγ. σημδ. γαλλ. m&#251;r] "
:bigsmile:

Μητσάκος
02-12-2010, 12:53 PM
Πολύ σωστά το διευκρινίζεις Κάτια μου και θα συμφωνήσω απόλυτα:love:. Βασική προυπόθεση για την ύπαρξη φιλίας, είναι η ύπαρξη αληθινής φιλίας και όχι απομιμήσεων.

Η προσωπική μου άποψη είναι είτε μαλώνεις επειδή είναι το ταμπεραμέντο σου -και του φίλου- τέτοιο, είτε είσαι σε μια χαμηλών τόνων φιλία, απαραίτητος είναι ο σεβασμος, η ειλικρίνεια και η αμοιβαία εκτίμηση, καθώς και η κοινή αίσθηση του τι είναι η φιλία...

Σε προσωπικό επίπεδο, κατόπιν πολλών σχετικών γεγονότων, κατέληξα ότι είναι θαύμα αν βρείς έστω και έναν φίλο στην ζωή σου. Κι όταν τον βρείς θα πρέπει να είσαι σε θέση να εκτιμήσεις την αληθινή φιλία καΙ άρα να συμπεριφερθείς αναλόγως.:bigsmile: Αυτό αυτομάτως εκμηδενίζει τις περιπτώσεις πικρών λόγων, αναισθησίας και λοιπών φαινομένων, γιατί εφόσον αγαπάς, σέβεσαι και εκτιμάς τον φίλο σου, δεν πρόκειται να κάνεις κάτι που θα τον πληγώσει.:bigsmile:

Αν προϋπόθεση είναι
ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η αμοιβαία εκτίμηση, καθώς και η κοινή αίσθηση του τι είναι η φιλία, Τι σεβασμό θα δείξεις σε κάποιον μιλώντας του απότομα, σκαιά, υποτιμητικά, προκλητικά; Με πόση δόση ειλικρίνειας θα του ρίξεις το μπινελίκι; Πόσο τον εκτιμάς αν του λες να "πα να μαμηθεί";

Fotini Christodoulou
02-12-2010, 01:06 PM
Αν προϋπόθεση είναι , Τι σεβασμό θα δείξεις σε κάποιον μιλώντας του απότομα, σκαιά, υποτιμητικά, προκλητικά; Με πόση δόση ειλικρίνειας θα του ρίξεις το μπινελίκι; Πόσο τον εκτιμάς αν του λες να "πα να μαμηθεί";

Στους ανθρώπους που αποδείχτηκαν - η μάλλον στον μοναδικό άνθρωπο που αποδείχτηκε αληθινός μου φίλος - που στάθηκε δίπλα μου όταν "έσπασα" και παρέμεινε ο συνδεσμος μου με την γή όποτε πέταξα στα σύννεφα, δεν θα μιλούσα σε καμία περίπτωση με τέτοιον τρόπο.:bigsmile:Το να πάει να μαμηθεί, μόνο για πλάκα.:toung:

Σε όσους ονομάστηκαν φίλοι μου και στην πορεία αποδείχτηκαν αν όχι χειρότεροι απο εχθροί τότε πολύ κοντά σε εχθρούς με την συμπεριφορά τους, θα μιλησω όσο πιο απότομα, υποτιμητικά και προκλητικά μου επιτρέπει η ανατροφή μου μήπως και αποτρέψω το να κάνουν το ίδιο σε άλλους. Υπήρξαν ωστόσο και περιπτώσεις που απλά τους "διέγραψα" απο την ζωή μου γιατί θεώρησα ότι έιχαν εξαντλήσει τις ευκαιρίες που έδωσα ή απλά δεν άξιζαν τον κόπο.

Η φιλία είναι ιερό πράγμα για μένα, είμαι απόλυτη ίσως για κάποιους, ίσως και λάθος για κάποιους άλλους. :bigsmile:

katiakiss
02-12-2010, 01:33 PM
"ώριμος -η -ο [&#243;rimos] E5 : που έχει φτάσει σε ένα ανώτατο στάδιο ανάπτυξης, εξέλιξης, τελείωσης κτλ., και γι΄ αυτό είναι κατάλληλος για κτ. 1. (για καρπούς) γινωμένος. ANT άγουρος: Ώριμα φρούτα / σταφύλια / στάχυα. Κατακόκκινες ώριμες ντομάτες. (έκφρ.) έπεσε σαν ώριμο φρούτο*. || Ώριμο ωάριο. 2. (για πρόσ.) που έχει φτάσει σε ένα στάδιο βιολογικής ή πνευματικής τελείωσης. ANT ανώριμος: ~ άντρας. Ώριμη γυναίκα. Μεγάλωσε η κόρη σου· είναι πια ώριμη για γάμο. Oι σημερινοί νέοι είναι πολιτικά περισσότερο ώριμοι από ό,τι παλαιότερα. 3. που είναι αποτέλεσμα μιας ολοκληρωμένης εξελικτικής διαδικασίας: Ώριμη σκέψη: Αποφάσισα με ύστερα από ώριμη σκέψη. Ώριμοι προβληματισμοί. Ώριμο έργο μεγάλου καλλιτέχνη. 4. Ώριμες συνθήκες, που έχουν φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο σταδιακής εξέλιξης, ώστε να ευνοούν την εκδήλωση μιας δραστηριότητας, ενός γεγονότος κτλ., να είναι κατάλληλες για κτ.: Oι συνθήκες είναι ώριμες για δίκαιη λύση του κυπριακού προβλήματος. Oι συνθήκες δεν ήταν ακόμα ώριμες για την κήρυξη της επανάστασης. ώριμα EΠIPP: Σκέφτομαι ~, συνετά. [1: αρχ. ὥριμος· 2: & λόγ. < αρχ. ὥριμος· 3, 4: λόγ. σημδ. γαλλ. m&#251;r] "
:bigsmile:Προσπαθείς ζωηρά να με εκνευρίσεις ακόμα δεν τέλειωσα τον καφέ μου, αλλά δεν θα τα καταφέρεις Μητσάκο.
Κλείνω την παρουσία μου στο θέμα, λέγοντας ότι έχω φιλίες από την ηλικία των 3 χρόνων μου μέχρι σήμερα και οι πραγματικοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Μου γουστάρουν οι εντάσεις και τα ακραία καιρικά φαινόμενα (Κριός ωροσκόπος και Ουρανό στον 7ο ) και απεχθάνομαι τους νερόβραστους ελιγμούς καθωσπρεπισμού.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από το να ισχυριστείς ότι σε μία φιλία χρόνων και χρόνων ο φίλος σου δεν σε έχει εκνευρίσει ποτέ! Εκεί εγώ, θα το πω το μπινελίκι μου χαλαρά και θα είμαι έτοιμη να το ακούσω κιόλας στην ανάλογη περίπτωση, πράγμα που έχει συμβεί στο παρελθόν. Αυτά τα βόρεια «θέλω να συζητήσουμε κάτι που με βασανίζει», δεν ταιριάζουν στο ταπεραμέντο μου με τίποτα! Όμως έχω Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον 11ο σε τρίγωνο με Ουρανό και σε τρίγωνο με Κρόνο.
Όπως καταλαβαίνεις, η φιλία για μένα είναι επιστήμη και με τον ίδιο εκρηκτικό και παθιασμένο τρόπο που αντιδρώ στους θυμούς μου, με τον ίδιο εκρηκτικό και παθιασμένο τρόπο βρίσκομαι κοντά στους φίλους μου, που δεν φαίνεται να ενοχλούνται καθόλου, αντιθέτως γελάνε μαζί μου γιατί με ξέρουν τι «βούτυρο» είμαι .
Όπως έλεγε και το τραγούδι: «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε…»
¶λλο ανωριμότητα και άλλο ταπεραμέντο. :bigsmile:

ΥΓ:οριοθέτηση η [orioθ&#233;tisi] Ο33 : χάραξη των ορίων. 1. εντοπισμός των ακραίων σημείων μιας επιφάνειας ή χάραξη των ορίων ανάμεσα στα τμήματα στα οποία αυτή χωρίζεται· οροθέτηση: ~ ενός οικισμού / ενός κράτους. ~ μιας λίμνης μεταξύ των γειτονικών κρατών. H ~ της υφαλοκρηπίδας του Aιγαίου. || προσδιορισμός του ακριβούς ορίου μεταξύ δύο επιφανειών: ~ μεταξύ δύο οικοπέδων. 2. (μτφ.) προσδιορισμός των ορίων σε μεγέθη, καταστάσεις, ιδιότητες, δραστηριότητες κτλ.: H ~ των αρμοδιοτήτων κάθε υπουργείου. Είναι δύσκολη η ~ μεταξύ των κοινωνικών τάξεων. ~ μιας ιστορικής περιόδου, εντοπισμός των ορίων της.
[λόγ. οριοθετη- (οριοθετώ) -σις > -ση]

Μητσάκος
02-12-2010, 01:48 PM
Προσπαθείς ζωηρά να με εκνευρίσεις ακόμα δεν τέλειωσα τον καφέ μου, αλλά δεν θα τα καταφέρεις Μητσάκο.
Κλείνω την παρουσία μου στο θέμα, λέγοντας ότι έχω φιλίες από την ηλικία των 3 χρόνων μου μέχρι σήμερα και οι πραγματικοί μου φίλοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Μου γουστάρουν οι εντάσεις και τα ακραία καιρικά φαινόμενα (Κριός ωροσκόπος και Ουρανό στον 7ο ) και απεχθάνομαι τους νερόβραστους ελιγμούς καθωσπρεπισμού.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υποκρισία από το να ισχυριστείς ότι σε μία φιλία χρόνων και χρόνων ο φίλος σου δεν σε έχει εκνευρίσει ποτέ! Εκεί εγώ, θα το πω το μπινελίκι μου χαλαρά και θα είμαι έτοιμη να το ακούσω κιόλας στην ανάλογη περίπτωση, πράγμα που έχει συμβεί στο παρελθόν. Αυτά τα βόρεια «θέλω να συζητήσουμε κάτι που με βασανίζει», δεν ταιριάζουν στο ταπεραμέντο μου με τίποτα! Όμως έχω Αφροδίτη στον Υδροχόο και στον 11ο σε τρίγωνο με Ουρανό και σε τρίγωνο με Κρόνο.
Όπως καταλαβαίνεις, η φιλία για μένα είναι επιστήμη και με τον ίδιο εκρηκτικό και παθιασμένο τρόπο που αντιδρώ στους θυμούς μου, με τον ίδιο εκρηκτικό και παθιασμένο τρόπο βρίσκομαι κοντά στους φίλους μου, που δεν φαίνεται να ενοχλούνται καθόλου, αντιθέτως γελάνε μαζί μου γιατί με ξέρουν τι «βούτυρο» είμαι .
Όπως έλεγε και το τραγούδι: «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε…»
¶λλο ανωριμότητα και άλλο ταπεραμέντο. :bigsmile:

ΥΓ:οριοθέτηση η [orioθ&#233;tisi] Ο33 : χάραξη των ορίων. 1. εντοπισμός των ακραίων σημείων μιας επιφάνειας ή χάραξη των ορίων ανάμεσα στα τμήματα στα οποία αυτή χωρίζεται· οροθέτηση: ~ ενός οικισμού / ενός κράτους. ~ μιας λίμνης μεταξύ των γειτονικών κρατών. H ~ της υφαλοκρηπίδας του Aιγαίου. || προσδιορισμός του ακριβούς ορίου μεταξύ δύο επιφανειών: ~ μεταξύ δύο οικοπέδων. 2. (μτφ.) προσδιορισμός των ορίων σε μεγέθη, καταστάσεις, ιδιότητες, δραστηριότητες κτλ.: H ~ των αρμοδιοτήτων κάθε υπουργείου. Είναι δύσκολη η ~ μεταξύ των κοινωνικών τάξεων. ~ μιας ιστορικής περιόδου, εντοπισμός των ορίων της.
[λόγ. οριοθετη- (οριοθετώ) -σις > -ση]

¶λλο ο εκνευρισμός, άλλο ο τσακωμός.
¶λλο ζωντάνια και άλλο η προκλητικότητα
¶λλο ο καθωσπρεπισμός και άλλο η σοβαρότητα.
¶λλο να εκφράζεσαι γενικά έντονα και άλλο να αρπάζεσαι.
¶λλο το γάλα και άλλο η Καβάλα.

Έρρωσθε

hattie23
02-12-2010, 01:54 PM
Δεν μιλαω για ενα μαλωμα απλα.Αυτο το εχω κανει πολλες φορες με κοντινους μου φιλους.Τι γινεται ομως οταν ο αλλος ειναι αχαριστος σε ολο του το μεγαλειο?
Να σε θυμαται μονο οταν δεν εχει σχεση ,να εξαφανιζεται οταν τον εχεις αναγκη και να κανει μουτρα"θελω να κανω οποτε γουσταρω την ζωη μου" . Δεν ειναι ετσι οι φιλοι.
Και το εχω βιωσει τουλαχιστον 3 φορες αυτο το πραγμα.Ανθρωπους που εχω κανει πραγματα για αυτους να γυρισουν και να λενε σκληρες κουβεντες."Θα κανω την ζωη μου" η¨" Εφυγες και δεν σε αισθανομαι τοσο κοντα μου πλεον" (και ησασταν 6 χρονια φιλοι πριν και μεσα σε μηνες δεν σε αισθανεται κοντα) η "μ αρεσει η παρεα μαζι σου ,δεν σ αγαπαω ομως " (αυτη ειναι κουβεντα που στην λεει γκομενος ,οχι φιλος.Τι παει να πει δεν μ αγαπας?Τρωμε,πινουμε ,γλενταμε και απλα οκ?) δηλαδη αμα ο αλλος ειναι παρτακιας φταις εσυ να του κατεβασεις τα καντηλια μετα?

katiakiss
02-12-2010, 02:02 PM
¶λλο το γάλα και άλλο η Καβάλα. Αν θες να βγαίνεις πάντα Καβάλα, να μην στο χαλάσω. Επειδή σου αρέσει να έχεις την τελευταία κουβέντα και δεν χαλάω χατίρια σε φίλους και επειδή παίζει και ένας Ερμής κοντά στον ¶ρη σου σήμερα… Παίζει και ο Πλούτωνας στενό μαρκάρισμα… Είναι και ο ¶ρης μου επίσης μεσοτοιχία… Ας το να πάει στο διάολο πρωί-πρωί!
¶λλο το μαμότο και άλλο το καρότο!:bigsmile:

katiakiss
02-12-2010, 02:15 PM
Δεν μιλαω για ενα μαλωμα απλα.Αυτο το εχω κανει πολλες φορες με κοντινους μου φιλους.Τι γινεται ομως οταν ο αλλος ειναι αχαριστος σε ολο του το μεγαλειο?
Να σε θυμαται μονο οταν δεν εχει σχεση ,να εξαφανιζεται οταν τον εχεις αναγκη και να κανει μουτρα"θελω να κανω οποτε γουσταρω την ζωη μου" . Δεν ειναι ετσι οι φιλοι.
Και το εχω βιωσει τουλαχιστον 3 φορες αυτο το πραγμα.Ανθρωπους που εχω κανει πραγματα για αυτους να γυρισουν και να λενε σκληρες κουβεντες."Θα κανω την ζωη μου" η¨" Εφυγες και δεν σε αισθανομαι τοσο κοντα μου πλεον" (και ησασταν 6 χρονια φιλοι πριν και μεσα σε μηνες δεν σε αισθανεται κοντα) η "μ αρεσει η παρεα μαζι σου ,δεν σ αγαπαω ομως " (αυτη ειναι κουβεντα που στην λεει γκομενος ,οχι φιλος.Τι παει να πει δεν μ αγαπας?Τρωμε,πινουμε ,γλενταμε και απλα οκ?) δηλαδη αμα ο αλλος ειναι παρτακιας φταις εσυ να του κατεβασεις τα καντηλια μετα?Hattie23, να μην τα κατεβάσεις καθόλου τα καντήλια. Θα σου έλεγα να τα ανάψεις κιόλας, να σου φέγγουν να δεις τον χάρτη σου καλά-καλά και να ψάξεις να βρεις τι κάνει εκεί μέσα ο Ποσειδώνας και έχεις τόσο στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας.
Με όσα μας λες, φαίνεται πως έχεις ένα πρόβλημα να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου. Δεν μπορεί να πιάνεσαι εξαπίνης κάθε φορά! Αυτά τα πράγματα ο άνθρωπος τα ψυχανεμίζεται. Μάλλον υπερεκτιμάς τους ψυχικούς σου δεσμούς και στην συνέχεια απογοητεύεσαι.:bigsmile:

Μητσάκος
02-12-2010, 02:17 PM
Και το εχω βιωσει τουλαχιστον 3 φορες αυτο το πραγμα.Ανθρωπους που εχω κανει πραγματα για αυτους να γυρισουν και να λενε σκληρες κουβεντες."Θα κανω την ζωη μου" η¨" Εφυγες και δεν σε αισθανομαι τοσο κοντα μου πλεον" (και ησασταν 6 χρονια φιλοι πριν και μεσα σε μηνες δεν σε αισθανεται κοντα) η "μ αρεσει η παρεα μαζι σου ,δεν σ αγαπαω ομως " (αυτη ειναι κουβεντα που στην λεει γκομενος ,οχι φιλος.Τι παει να πει δεν μ αγαπας?Τρωμε,πινουμε ,γλενταμε και απλα οκ?) δηλαδη αμα ο αλλος ειναι παρτακιας φταις εσυ να του κατεβασεις τα καντηλια μετα?

Προφανώς και έχεις καρμικές υποχρεώσεις...
Μάλλον στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν κακιά με τους φίλους σου και τώρα το Σύμπαν σε υποχρεώνει να υποστείς τις συνέπειες της άσχημης συμπεριφοράς σου. Για να μάθεις...:toung:

(και για να μην νομίζεις ότι δεν έχει αστρολογική υπόσταση αυτό που σου λέω, ο κυβερνήτης του 9ου σου ο Ποσειδώνας είναι σε χιαστί με τον Β. Δ., τουτέστιν προβληματικές φιλίες που δεν κάνουν άμεσα ορατές τις αρνητικές τους διαστάσεις :nuts: )

Fotini Christodoulou
02-12-2010, 02:28 PM
Μάλλον στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν κακιά με τους φίλους σου και τώρα το Σύμπαν σε υποχρεώνει να υποστείς τις συνέπειες της άσχημης συμπεριφοράς σου. Για να μάθεις...:toung:

ΤΩΡΑ εξηγούνται ολα:nuts::nuts:

hattie23
02-12-2010, 02:48 PM

(και για να μην νομίζεις ότι δεν έχει αστρολογική υπόσταση αυτό που σου λέω, ο κυβερνήτης του 9ου σου ο Ποσειδώνας είναι σε χιαστί με τον Β. Δ., τουτέστιν προβληματικές φιλίες που δεν κάνουν άμεσα ορατές τις αρνητικές τους διαστάσεις :nuts: )

Το πιστευω :toung:.Γιατι τετοιο κουπι που τραβαω τωρα μονο αν ημουν σκυλα στην προηγουμενη ζωη εξηγειται αλλα 26 ειμαι δεν εχω ξεχρεωσει ?Αυτο το καρμικο χρεος ειναι ισοτιμο με το ελληνικο ?:toung:ελεος!

hattie23
02-12-2010, 02:52 PM
Hattie23, να μην τα κατεβάσεις καθόλου τα καντήλια. Θα σου έλεγα να τα ανάψεις κιόλας, να σου φέγγουν να δεις τον χάρτη σου καλά-καλά και να ψάξεις να βρεις τι κάνει εκεί μέσα ο Ποσειδώνας και έχεις τόσο στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας.
Με όσα μας λες, φαίνεται πως έχεις ένα πρόβλημα να αξιολογήσεις τις σχέσεις σου. Δεν μπορεί να πιάνεσαι εξαπίνης κάθε φορά! Αυτά τα πράγματα ο άνθρωπος τα ψυχανεμίζεται. Μάλλον υπερεκτιμάς τους ψυχικούς σου δεσμούς και στην συνέχεια απογοητεύεσαι.:bigsmile:

Ναι ,βρε παιδι μου !Τετοιο μπιφτεκι ειμαι με τους ανθρωπους.Πηγαινω σαν βλαμμενη.Λες και εχω ταμπελες-χερακια να με δειχνουν με το δεικτη και να λενε "αυτη η χαζοβιολα θα σας δοξασει".Και τρωω ποσειδωνα στο χαρτη μου ,με το κουταλι .Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι και ιδεολογικα αμα το παρεις στην ουτοπια τεινω :toung:.Σκουρα τα πραγματα

katiakiss
02-12-2010, 02:53 PM
Αυτο το καρμικο χρεος ειναι ισοτιμο με το ελληνικο ?:toung:ελεος! θεϊκό! :laugh::laugh:

maria76
02-12-2010, 03:05 PM
Eγώ παιδιά όσο μεγαλώνω,δε μπορώ να μαλώνω,με χαλάει.Οι φίλοι,σε αντίθεση με την οικογένεια,είναι επιλογή μας και θα έπρεπε να κάνουν την ψυχή μας να χαίρεται.Κι εμείς τη δική τους βέβαια.Φυσικά και ο καθένας μας αγαπάει και φέρεται διαφορετικά.Αλλά αν έχω 3 προβλήματα που με στεναχωρούν,κι ένα φίλο που τα κάνει 4...μπα,δεν θα πάρω:sad:

Μητσάκος
02-12-2010, 04:41 PM
Ναι ,βρε παιδι μου !Τετοιο μπιφτεκι ειμαι με τους ανθρωπους.Πηγαινω σαν βλαμμενη.Λες και εχω ταμπελες-χερακια να με δειχνουν με το δεικτη και να λενε "αυτη η χαζοβιολα θα σας δοξασει".Και τρωω ποσειδωνα στο χαρτη μου ,με το κουταλι .Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι και ιδεολογικα αμα το παρεις στην ουτοπια τεινω :toung:.Σκουρα τα πραγματα

Σε λίγα χρόνια θα σου περάσει. Θα σκέφτεσαι τελείως διαφορετικά και θα είσαι σε τελείως διαφορετική κατάσταση :bigsmile:

hattie23
02-12-2010, 08:35 PM
Σε λίγα χρόνια θα σου περάσει. Θα σκέφτεσαι τελείως διαφορετικά και θα είσαι σε τελείως διαφορετική κατάσταση :bigsmile:

Τι λες να αρχισω και σε αυτη την ζωη να εκμεταλευομαι κοσμο και να δημιουργησω κακο καρμα στην επομενη :toung:.Οχι δεν πειραζει ας ταλαιπωρηθω σε αυτη και στην αλλη ας εχω το κεφαλακι μου ησυχο :laugh:

Μητσάκος
02-12-2010, 09:33 PM
Τι λες να αρχισω και σε αυτη την ζωη να εκμεταλευομαι κοσμο και να δημιουργησω κακο καρμα στην επομενη :toung:.Οχι δεν πειραζει ας ταλαιπωρηθω σε αυτη και στην αλλη ας εχω το κεφαλακι μου ησυχο :laugh:

Δεν εννοούσα αυτό...
Απλώς, όταν ολοκληρωθεί η πρώτη επιστροφή του Κρόνου και παράλληλα συντελεστούν οι (ευνοϊκές, από ότι είδα) όψεις που είναι να γίνουν από τους αργούς στους προσωπικούς σου, θα έχεις αποκτήσει και άλλη αντίληψη, ωριμότητα, εμπειρία κλπ, κλπ...
¶μα θες να βασανίσεις κόσμο, βασάνισε. :toung:

hattie23
02-12-2010, 10:12 PM
Δεν εννοούσα αυτό...
Απλώς, όταν ολοκληρωθεί η πρώτη επιστροφή του Κρόνου και παράλληλα συντελεστούν οι (ευνοϊκές, από ότι είδα) όψεις που είναι να γίνουν από τους αργούς στους προσωπικούς σου, θα έχεις αποκτήσει και άλλη αντίληψη, ωριμότητα, εμπειρία κλπ, κλπ...
¶μα θες να βασανίσεις κόσμο, βασάνισε. :toung:

Εχω αποαφασισει να αφησω καλο καρμα:bigsmile:.Εχω εξαγωνο διας -ηλιου που ειναι κληροδοτημα απο καλες πραξεις προηγουμενων ζωων.Πασχιζω να το κανω τριγωνο στην αλλη :laugh: Γι αυτο ειμαι συνεπης στις γαιδουροσυναντησεις μου σε αυτη την ζωη .

a8nva888
03-12-2010, 12:23 AM
Eγώ παιδιά όσο μεγαλώνω,δε μπορώ να μαλώνω,με χαλάει.Οι φίλοι,σε αντίθεση με την οικογένεια,είναι επιλογή μας και θα έπρεπε να κάνουν την ψυχή μας να χαίρεται.Κι εμείς τη δική τους βέβαια.Φυσικά και ο καθένας μας αγαπάει και φέρεται διαφορετικά.Αλλά αν έχω 3 προβλήματα που με στεναχωρούν,κι ένα φίλο που τα κάνει 4...μπα,δεν θα πάρω:sad:

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!!Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε :love: πρέπει να μας κάνουν καλύτερους.....Φίλος,πργματι κός φίλος όμως.είναι αυτός που γνωρίζουμε οτί πάντα θα ναι εκεί όταν τον χρειαστούμε,που είμαστε πάντα βέβαιοι για την ειλικρίνεια των προθέσεών του και κλπ κλπ Μπορεί να έχουμε έναν ευρύ κύκλο γνωστών αλλά οι φίλοι πάντα θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!

joanna1975
03-12-2010, 12:57 AM
Εχω αποαφασισει να αφησω καλο καρμα:bigsmile:.Εχω εξαγωνο διας -ηλιου που ειναι κληροδοτημα απο καλες πραξεις προηγουμενων ζωων.Πασχιζω να το κανω τριγωνο στην αλλη :laugh: Γι αυτο ειμαι συνεπης στις γαιδουροσυναντησεις μου σε αυτη την ζωη .

Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με εσένα! Κρόνος στον 11ο και σελήνη στον Κριό. Ανθρώπους που έχω ευνοήσει και στηριξει συναισθηματικά- υλικά, στο τέλος να έρχομαι αντιμέτωπη με την αχαριστία τους και την ζήλια τους!
Τσακώνομαι μερικές φορές αλλά τα τελευταία χρόνια απομακρύνομαι χωρίς να δώσω κάποια ειλικρινή εξήγηση. Την στιγμή που δεν έχει εκτιμήσει ο άλλος τον χαρακτήρα μου, αρχίζω και απομακρύνομαι, του βάζω πάγο(Αφροδίτη στον 12ο) ! Βέβαια νομίζω ότι το θέμα "φιλίες φαίνεται και απο τον 5ο οίκο που τον έχω στον Αιγόκερω - κρόνος τετράγωνο με ουρανό.
Παντώ΄ς εμένα πλέον θα μου φανεί περίεργο όταν θα εκτίμησει κάποιος φίλος/η την συμπεριφορά μου απέναντί του!
Πάντως να ξέρεις ότι όταν δίνεις σε μια φιλία, το εκτιμούν κατά βάθος αλλά δυστυχώς όταν πλέον θα είναι αργά και θα σε έχουν χάσει! :bigsmile:

hattie23
03-12-2010, 09:45 PM
Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με εσένα! Κρόνος στον 11ο και σελήνη στον Κριό. Ανθρώπους που έχω ευνοήσει και στηριξει συναισθηματικά- υλικά, στο τέλος να έρχομαι αντιμέτωπη με την αχαριστία τους και την ζήλια τους!
Τσακώνομαι μερικές φορές αλλά τα τελευταία χρόνια απομακρύνομαι χωρίς να δώσω κάποια ειλικρινή εξήγηση. Την στιγμή που δεν έχει εκτιμήσει ο άλλος τον χαρακτήρα μου, αρχίζω και απομακρύνομαι, του βάζω πάγο(Αφροδίτη στον 12ο) ! Βέβαια νομίζω ότι το θέμα "φιλίες φαίνεται και απο τον 5ο οίκο που τον έχω στον Αιγόκερω - κρόνος τετράγωνο με ουρανό.
Παντώ΄ς εμένα πλέον θα μου φανεί περίεργο όταν θα εκτίμησει κάποιος φίλος/η την συμπεριφορά μου απέναντί του!
Πάντως να ξέρεις ότι όταν δίνεις σε μια φιλία, το εκτιμούν κατά βάθος αλλά δυστυχώς όταν πλέον θα είναι αργά και θα σε έχουν χάσει! :bigsmile:

Να το βρασω τοτε :toung:

katiakiss
03-12-2010, 09:51 PM
Να το βρασω τοτε :toung:Μην το λες. Για μερικούς ανθρώπους ..."η αγάπη άργησε μια μέρα". Όταν μπει στη μέση ο Κρόνος, μπορεί να αργήσει και μια 10ετία...:cheesy:

Τίνα Ζαχαριάδου
03-12-2010, 10:56 PM

Αγαπητή joanna1975 "τους βάζεις πάγο" εξαιτίας του Κρόνου στον 11ο κι όχι από την Αφροδίτη στον 12ο που είναι μια πολύ δοτική Αφροδίτη.

Εγώ πάντως που έχω Κρόνο στον 11ο, ουδέποτε πρόδωθηκα από τις πραγματικές φιλίες μου.
Οι φίλοι μου οι κοντινοί είναι λίγοι, χρονολογούνται τουλάχιστον 2 δεκατείες κι είναι πολύτιμοι.
Οι δε, νέες αγαπημένες μου φίλες.....απλώς είναι λίγο μεγαλύτερες σε ηλικία από εμένα.
Ο Κρόνος στον 11ο είναι μια καλή θέση επομένως οι προδομένοι ψάξτε να βρείτε αλλού τις αιτίες, πιθανόν στις όψεις του Κρόνου ή στην ακμή 11ου.

joanna1975
04-12-2010, 03:07 PM
Αγαπητή joanna1975 "τους βάζεις πάγο" εξαιτίας του Κρόνου στον 11ο κι όχι από την Αφροδίτη στον 12ο που είναι μια πολύ δοτική Αφροδίτη.

Εγώ πάντως που έχω Κρόνο στον 11ο, ουδέποτε πρόδωθηκα από τις πραγματικές φιλίες μου.
Οι φίλοι μου οι κοντινοί είναι λίγοι, χρονολογούνται τουλάχιστον 2 δεκατείες κι είναι πολύτιμοι.
Οι δε, νέες αγαπημένες μου φίλες.....απλώς είναι λίγο μεγαλύτερες σε ηλικία από εμένα.
Ο Κρόνος στον 11ο είναι μια καλή θέση επομένως οι προδομένοι ψάξτε να βρείτε αλλού τις αιτίες, πιθανόν στις όψεις του Κρόνου ή στην ακμή 11ου.

Ναί Τίνα μου όντως απο την Αφροδίτη στον 12ο οίκο την πατάω! που την έχω και στην παρθένο!!!Κια οι παρέες μου όντως είναι μεγαλύτερης ηλικιάς απο μένα, αλλίως δεν μπορώ να λειτουργήσω, κάτι δεν μου κάθεται καλά!!!

koritsii
04-12-2010, 07:50 PM
Αγαπητή hattie23, σου μιλά ένα άτομο που έχει καεί από φιλίες και μάλιστα αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια (για την ακρίβεια αυτό συνέβαινε από πάντα, μέχρι τα 25 μου). Η λύση είναι να πεις στοπ. Όχι στοπ στις φιλίες, αλλά πριν επενδύσεις συναισθηματικά σε έναν φίλο, καλό είναι να είσαι σίγουρη (όσο γίνεται) ότι αξίζει... Μη σκορπίζεσαι καλή μου, γιατί από όσα γράφεις πέρα από το θυμό καταλαβαίνω ότι πληγώνεσαι από τις λαθεμένες επιλογές σου στις φιλίες, τώρα αστρολογικά έχω τον ήλιο στο 11ο στην παρθένο, σε σύνοδο με κρόνο από τον 10ο και τώρα αν σκέφτεσαι που είναι ο ερμής, είναι τέλη λέωντα σε σύνοδο με κρόνο (ίσως έτσι εξηγείται αυτό που είπα πριν "από πάντα")