PDA

View Full Version : Θεμα περι Συναστριας!!!

Άκης Αντωνίου
22-09-2005, 05:16 PM
Πολλοι μεσα απο το παροντα δικτυακο τοπο αναζητατε αναλυσεις για την συναστρια σας. Εχετε αναλογιστει αν τελικα πως συμβαινει και δημιουργουνται σχεσεις με ατομα εξ ορισμου ακαταλληλα. Αραγε τι συμβαινει? Μηπως σας εφεραν κοντα, τελικα , οι αγεφυρωτες διαφορες που εχετε μεταξυ σας??Μηπως κανενας progresive Ποσειδωνας τελικα σας ''υπνωτισε'' ή σας ''γοητευσε''????

dungarees
22-09-2005, 05:58 PM
ωραίο το ερώτημα αλλά δεν μας δίνετε και την απάντηση ή μια κατεύθυνση τουλάχιστον στην οποία θα πρέπει να στραφούμε για να αναζητήσουμε την αλήθεια;

SONIA64
22-09-2005, 08:09 PM
Ολα είναι ΚΑΤΟΡΘΩΤΑ όπως κι εσείς συνυπογράφεται κ. Αντωνίου.Ακόμα και τα δυσοίωνα, ακόμα κι αυτά χωρίς προοπτική.Όλα τα δοκιμάζει ο άνθρωπος αρκεί να τα "ζεί".Γιατι αν δεν δοκιμάσεις αν δεν δοκιμαστείς δεν λογίζεται ζωή.

Fotini Christodoulou
23-09-2005, 10:06 AM
Πολλοι μεσα απο το παροντα δικτυακο τοπο αναζητατε αναλυσεις για την συναστρια σας. Εχετε αναλογιστει αν τελικα πως συμβαινει και δημιουργουνται σχεσεις με ατομα εξ ορισμου ακαταλληλα. Αραγε τι συμβαινει? Μηπως σας εφεραν κοντα, τελικα , οι αγεφυρωτες διαφορες που εχετε μεταξυ σας??Μηπως κανενας progresive Ποσειδωνας τελικα σας ''υπνωτισε'' ή σας ''γοητευσε''????
Ναι,αυτος ο progressive ποσειδωνας φταιει για ολα! ;)
(στον 7ο οικο μου τον εχω..και αναδρομο μαλιστα..και με κατι οψεις.. :eek: περιφημες!)
Το μονο που θα πω,ειναι οτι, μεσα ακομα και απο τις πιο ψυχοφθορες σχεσεις,μαθαινεις.Καθε συναστροφη μας με τους αλλους(οσο "κακη"εμπειρια κι αν ηταν)μας εδωσε μαθημα,που συνηθως αποδεικνυεται πολυτιμο εφοδιο,για το μελλον! :)

sagimoon
23-09-2005, 11:06 AM
Καθε συναστροφη μας με τους αλλους(οσο "κακη"εμπειρια κι αν ηταν)μας εδωσε μαθημα,που συνηθως αποδεικνυεται πολυτιμο εφοδιο,για το μελλον!

...μάθημα που περάσαμε επιτέλους έστω και με την τρίτη φορά, ... ή μάθημα
χρωστούμενο μια ζωή, γιατί ναι μεν πήραμε το εφόδιο, όμως δεν το χρησιμοποιήσαμε σωστά???????

dungarees
23-09-2005, 11:49 AM
εγώ δεν συμφωνώ μαζί σας! θα προτιμούσα, αν μπορούσα, ν' απέφευγα τις κακοτοπιές! άλλωστε δεν χρειάζεται να πάθεις για να μάθεις!ενα ρητό λέει " έξυπνος είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη του και σοφός αυτός που μαθαίνει από τα λάθη των άλλων".

Fotini Christodoulou
23-09-2005, 12:16 PM
Σωστό μεν,αλλα συνήθως σε θέματα καρδιας,ο εγκεφαλος υπολειτουργεί!
Εκτός αυτου,μπορει να αποφυγεις να συναψεις σχεση με καποιον,διοτι,σοφα,δεν ταιριαζεις.Μήπως ομως μαθαινουμε απ΄το διαφορετικο;Το ομοιο τι εχει να μας προσφέρει στην πνευματική μας εξελιξη;Μήπως και τα αντιθετα μας προσφερουν;Διαφορετικη θεωρηση των πραγματων,εναλλακτικες λύσεις που βασει χαρακτηρα δεν θα σκεφτομασταν ποτε;
Μήπως τελικα ειναι προτιμοτερο να ζησεις κατι ακομα κι αν,γνωρίζεις οτι θα "σπασεις τα μουτρα σου";Μηπως αυτο θέλουν να μας "πουν"τα τετραγωνα και οι Ποσειδώνες;
Μεγαλο θέμα η συναστρια(καθε ειδους),πολλες οι παραμετροι ..!

sagimoon
23-09-2005, 12:27 PM
:)
:) Η ερώτηση ήταν ρητορική, ευτυχώς όχι βιοματική....
:)

όμως πολύ σοβαρή νομίζω...

για ψάχτετο και θα δείτε πόσες τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν

ο καθένας κάπου θα είναι αδύναμος....δεν μπορεί
....ούτε ντροπή είναι, κρίμα είναι μόνο....

dungarees
23-09-2005, 12:35 PM
το μεγάλο στοίχημα για μένα είναι όταν μπεις σε μια σχεση, να καταφέρεις να διατηρήσεις σε ισορροπία την καρδιά και το μυαλό και όταν βλέπεις πως κάποιο από τα δύο υπολειτουργεί να πράττεις ανάλογα. έτσι δεν συμφωνώ με την τακτική μάθαινω να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος, γιατί τα λάθη είναι άπειρα και δεν θα βρεις άκρη με την λογική δοκιμάζω- κανω λάθος-μαθαίνω.

Άκης Αντωνίου
23-09-2005, 01:22 PM
Αγαπητη dungarees , ολοι αυτη την ισορροπια ψαχνουμαι αλλα δυστυχως σε αυτο το παιχνιδι χειαζεται η συγκαταθεση και των δυο. Τωρα οσο αφορα της βιωματικες εμπειριες η πειρα δεν αποκτατε ουτε με αλληλογραφια , ουτε με ιδιαιτερα. Ειναι σαν τα παιδια μας , που προσπαθουμε να τους μεταδωσουμε την πειρα μας αλλα αυτο δεν γινεται. Ετσι και στην αγαπη. Θα κλεισω με μια φραση που λατρευω και πιστευω ολοι σας να την κατανοησετε :'' Το ασφαλεστερο μερος για το καραβι ειναι το λιμανι. Ομως το καραβι δεν φτιαχτηκε για αυτο. Ο σκοπος του καραβιου... ειναι το ΝΑΥΑΓΙΟ!!!!!!'' Ταδε εφη ο μεγας ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ( απο το βιβλιο ΑΣΚΗΤΙΚΗ''

ZDL
29-10-2008, 04:07 PM
Είμαι αρχάρια...! Παρακαλώ μπορείτε να με ενημερώσετε για το παρακάτω θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα και αφορά τη συναστρία με τον ερωτικό μου δεσμό: Εγώ έχω ήλιος στο ΛΕΟΝΤΑ και σελήνη στο ΚΑΡΚΙΝΟ και εκείνος ήλιο στο ΖΥΓΟ και σελήνη στον ΥΔΡΟΧΟΟ. Επίσης οι πλανήτες μας ΔΙΑΣ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ δεν σχηματίζουν όψεις. Κρίνετε ότι το μέλλον της σχέσης μας είναι δύσκολο με αντίθεση του ήλιου μου με τη σελήνη του; Τέλος, ως κυβερνήτη του ΙΧΘΥ λαμβάνουμε υπόψη τον Ποσειδώνα και τον Δία ή μόνο τον πρώτο;

annakriari
30-10-2008, 05:45 PM
εγώ δεν συμφωνώ μαζί σας! θα προτιμούσα, αν μπορούσα, ν' απέφευγα τις κακοτοπιές! άλλωστε δεν χρειάζεται να πάθεις για να μάθεις!ενα ρητό λέει " έξυπνος είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη του και σοφός αυτός που μαθαίνει από τα λάθη των άλλων".

δεν περίμενα να ακούσω κάτι διαφορετικό από σένα μιας και είσαι ζυγός (χωρίς παρεξήγηση)!!! είναι ακριβώς σαν να ακούω τον πατέρα μου που έχει κάνει τη φράση αυτή καραμέλα...!!!:nuts: χωρίς πλάκα, μόλις τη διάβασα, έμεινα!!! λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα...

εγώ βέβαια σαν κριός μάλλον θα συμφωνήσω με την sonia64, έχοντας όμως στην άκρη του μυαλού και την δική σου άποψη...:bigsmile:

annakriari
30-10-2008, 05:52 PM
Αγαπητη dungarees , ολοι αυτη την ισορροπια ψαχνουμαι αλλα δυστυχως σε αυτο το παιχνιδι χειαζεται η συγκαταθεση και των δυο. Τωρα οσο αφορα της βιωματικες εμπειριες η πειρα δεν αποκτατε ουτε με αλληλογραφια , ουτε με ιδιαιτερα. Ειναι σαν τα παιδια μας , που προσπαθουμε να τους μεταδωσουμε την πειρα μας αλλα αυτο δεν γινεται. Ετσι και στην αγαπη. Θα κλεισω με μια φραση που λατρευω και πιστευω ολοι σας να την κατανοησετε :'' Το ασφαλεστερο μερος για το καραβι ειναι το λιμανι. Ομως το καραβι δεν φτιαχτηκε για αυτο. Ο σκοπος του καραβιου... ειναι το ΝΑΥΑΓΙΟ!!!!!!'' Ταδε εφη ο μεγας ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ( απο το βιβλιο ΑΣΚΗΤΙΚΗ''

υπέροχη φράση πραγματικά και πολύ έξυπνη... μόνο που πριν ολοκληρώσω την ανάγνωσή της σκέφτηκα πως στο τέλος θα έλεγες πως το καράβι είναι φτιαγμένο για να ανοίγεται στις θάλασσες και όχι να μένει στο λιμάνι... τώρα ρωτάω εγώ: να κάνω τον συνειρμό στο μυαλό μου ή όχι???:cheesy:

κρασακι
31-10-2008, 05:47 PM
Γειά σααςςς...

Θα ήθελα κι εγώ να κάνω δυο ερωτησούλες σχετικά με θέματα συναστρίας που με αφορούν εννοείται..:bigsmile: αποφάσισα να κάνω την εμφανισή μου τελευταία και να μαι λοιπόννν....

1) Τί ακριβώς δείχνουν σε μια συναστρία αρκετές όψεις χιαστί μεταξύ δυο ανθρώπων? ξέρω ότι δεν είναι πάντα απαραίτητα αρνητικές..ότι έχουν κάποια γωνία 150 μοιρών αν δεν κάνω λαθάκι..
Νομίζω ότι είναι πολύ διαφορετικοί και χρειάζεται προσπάθεια για να είναι μαζί, έχω την αίσθηση όμως ότι είναι κάπως σαν ο ένας να δείχνει έναν τελείως διαφορετικό κόσμο στον άλλον μερικές φορές...και όχι πάντα με απαραίτητα κακή έκβαση..
Και μιλάμε για βασικές όψεις όπως αυτή Ήλιου χιαστί με Ήλιο, Αφροδίτη, Ωροσκόπο, Δία. Σημειώνω όμως ότι υπάρχουν αρκετές καλές όψεις της σελήνης με προσωπικούς πλανήτες και της Λίλιθ αντίστοιχα..απλώς απορώ αν μπορούν να παραβλεφθούν οι πρώτες βασικές όψεις. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για Ιχθύ με Λέων ( η διαφορά μεγάληηηη αλλά η έλξη έντονη)

2) Ήλιος τετράγωνο με Ηλιο
Σελήνη αντίθεση Σελήνη
Αφροδίτη τετράγωνο Σελήνη
Αφροδίτη αντίθεση Αρης
Αρης τετράγωνο Ηλιος

Αυτές είναι οι πιο έντονες αρνητικές όψεις που υπάρχουν σε μια συναστρία που με ενδιαφέρει. Θέλω να ρωτήσω κυρίως για τις δύο πρώτες των φωτών κατά πόσο μπορούν να οδηγήσουν στο να βγουν μαχαίρια και τρέλα...:nuts: ή σε συνδυασμό με πολλές άλλες θετικές όψεις έλξης αν μπορούν να παραβλεφθούν και να οδηγήσουν σε μια καλή έντονη και πικάντικη σχεσούλα με διαφορές που προσθέτουν λίγο αλτάκι και πολυυυυ πιπεράκι!!!!..εεεεεε???

Κάποιος καλοθελητής να μου πει τη γνώμη του??
έχω διαβάσει πολλά στα φορουμ κατά καιρούς αλλά κάποιες απορίες μένουν πάντα ανάλογα και με την κάθε συναστρία όμως εεε...δεν ξέρω κατά πόσο αναιρούνται κάποιες όψεις ή όχι από κάποιες άλλες.

αναμένω καμιά απαντησούλα!

ευχαριστώωω!:cheesy:

colibri
31-10-2008, 06:01 PM
Γειά σααςςς...

2) Ήλιος τετράγωνο με Ηλιο
Σελήνη αντίθεση Σελήνη
Αφροδίτη τετράγωνο Σελήνη
Αφροδίτη αντίθεση Αρης
Αρης τετράγωνο Ηλιος

Αυτές είναι οι πιο έντονες αρνητικές όψεις που υπάρχουν σε μια συναστρία που με ενδιαφέρει. Θέλω να ρωτήσω κυρίως για τις δύο πρώτες των φωτών κατά πόσο μπορούν να οδηγήσουν στο να βγουν μαχαίρια και τρέλα...:nuts: ή σε συνδυασμό με πολλές άλλες θετικές όψεις έλξης αν μπορούν να παραβλεφθούν και να οδηγήσουν σε μια καλή έντονη και πικάντικη σχεσούλα με διαφορές που προσθέτουν λίγο αλτάκι και πολυυυυ πιπεράκι!!!!..εεεεεε???

:

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το άρθρο της κα Ζάχαρη για τις όψεις τετραγώνων και τριγώνων που αναφέρει πως λειτουργουν οι συγκεκριμένες όψεις. Ψάξε το στην αναζήτηση σαν 2 ξεχωριστά άρθρα "Ζευς" και "Δίας".

κρασακι
31-10-2008, 06:52 PM
Ευχαριστώ Σέβη!

Έψαξα και βρίσκω δυο άρθρα που λένε ''Ζευς και Δίας'' αν αυτό εννοείς. Με μια γρήγορη ματιά που τους έριξα δεν βρήκα ακριβώς τις απαντήσεις που ήθελα, αλλά θα τα κοιτάξω μετά λίγο καλύτερα που θα είμαι πιο άνετη!
Ευχαριστώ πάντως!! ότι καινούριο για διάβασμα πάντα ευπρόσδεκτο !!!:bigsmile:

κρασακι
31-10-2008, 06:55 PM
ααααα....ξέχασα να προσθέσω..
για τις όψεις χιαστί πάντως δεν βρίσκω και πολλά διαφωτιστικά στα φορουμ ... μάλλον μπερδεύει αρκετούς το θέμα ή δεν το γνωρίζουν καλά ε..

skorpio
31-10-2008, 07:55 PM
Γειά σου κρασακι!:bigsmile::toung:
Εδώ (http://www.myhoroscope.gr/63433-post14.html) ο κύριος Μαντάς γράφει κάτι ενδιαφέρον για την όψη χιαστί σε συναστρία. Ελπίζω να βοηθήσει λίγο!:love:

κρασακι
31-10-2008, 11:09 PM
Ευχαριστώ skorpio!!!

ναι ήταν αρκετά ικανοποιητική η απάντηση! :bigsmile:
ειλικρινά ήταν το μόνο που έχω δει υπό τέτοια μορφή εδώ! με διαφώτισε κάπως.ευχαριστώ!:toung:

Τίνα Ζαχαριάδου
01-11-2008, 02:48 AM
Γεια σου κρασακι!Απο τα λιγα που γνωριζω, οι οψεις χιαστι συνηθως δειχνουν μια αναγκαστικη προσαρμογη που μπορει να εχουν στην σχεση τους σε ανυποπτο χρονο.Οσο για τις οψεις που αναφερεις ηλιο τετραγωνο ηλιο,σιγουρα δειχνει οτι ειναι διαφορετικες προσωπικοτητες,ας μην ξεχναμε ομως οτι αφου ο ενας ειναι ιχθυς εχει κυβερνητη τον ποσειδωνα που η εξαρση του ειναι στον λεοντα αρα καποια κοινα θα εχουν. Οσο για την αντιθεση των σεληνων αυτο σημαινει οτι εχουν διαφορετικες συνηθεις και λογω αφροδιτης διαφορετικα γουστα και προτιμησεις. Η αφροδιτη σε αντιθεση με τον αρη δινει εντονη σεξουαλικοτητα και ο αρης με τον ηλιο, ανταγωνισμο και διαμαχες. Δινει ομως και ωθηση ο αρης στο να βγαλει ο ηλιος την προσωπικοτητα του. Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι ακομα και οι αρνητικες οψεις εχουν την θετικη τους πλευρα. :idea: Φιλικα ερση

κρασακι
01-11-2008, 03:37 AM
Γεια σου Έρση!
Σε ευχαριστώ για τις ερμηνείες σου! :toung:
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι και οι αρνητικές όψεις έχουν και τη θετική τους πλευρά! Απλώς ξέρεις όταν βλέπεις τόσα τετράγωνα και αντιθέσεις κάπως προβληματίζουν με την πρώτη ματιά αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Το διαφορετικό κάποιες φορές ελκύει πολύ αρκεί να υπάρχει συννενόηση βέβεια κατά ένα ποσοστό..Οι όψεις αυτές αφορούν Τοξότη ως δεύτερο ζώδιο! Αναφερόμουν σε δύο διαφορετικές συναστρίες.
Για να πω την αλήθεια περισσότερο είχα απορία για την αντίθεση Σεληνών..μου κάνει κάπως..αλλά φαντάζομαι ως δυνατή όψη όπως είναι προσδίδει ένταση !

Ευχαριστώ και πάλι!
Καλο βραδάκι να χεις!:toung::bigsmile:βυεεεεε