PDA

View Full Version : σύνοδος πλούτωνα-αρη



septema
28-11-2010, 01:04 PM
Γειά σας και απο μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά θέματα θα επειρεαστούν στην ζωή σου οταν περάσει ο περιοδεύον Πλούτωνας απο τον γεννέθλιο ¶ρη και σε ακριβές τετράγωνο με τον Κρόνο. ¶ρης στον Αιγόκερο 12 οίκο και Κρόνος στον Κριό στόν 2 οίκο.

katiakiss
28-11-2010, 07:36 PM
Όταν ο «περιοδεύον» Πλούτωνας (μεγάλη χαριτομενιά το «περιοδεύον»!) κάνει σύνοδο με τον ¶ρη στον 12ο και ταυτόχρονα τετράγωνο με τον Κρόνο στον 2ο που θα πει ότι θα ενεργοποιήσει ένα γενέθλιο τετράγωνο αμοιβαίας υποδοχής (Κρόνος κυβ. Αιγόκερου και ¶ρης κυβ. Κριού)… Πολύ καλά τον ονόμασες αντί για διερχόμενο «περιοδεύον»:laugh:, γιατί από αυτές τις όψεις το πιο σίγουρο είναι να δεις τον Πλούτωνα φαντάρο και τον Κρόνο να πουλάει σάμαλι!:nuts:
Για να σοβαρευτώ λιγάκι, πρέπει να σου πω ότι δεν δίνονται έτσι οι προβλέψεις. Για να σου πει κάποιος πραγματικά ποιοι τομείς της ζωής σου επηρεάζονται, θα πρέπει να μελετήσει το σύνολο του χάρτη σου.
Σίγουρα οι όψεις που μας ανέφερες δεν είναι οι πιο εύκολες και φαίνεται ότι θα χρειαστείς μεγάλες δόσεις ψυχραιμίας και υπομονής για να βγεις νικήτρια. Διαφύλαξε όσο μπορείς την ψυχική σου ισορροπία. :bigsmile: