View Full Version : Διας στο Κριο!!!
love1989
27-11-2010, 11:47 PM
Γεια σας οταν μπει ο ΔΙας στο Κριο πως θα με επηρεασει??
εχω σεληνη στο Κριο στο 11 οικο...τι σημαινει αυτο?
και επισης ο ηλιος, ο ωροσκοπος, η αφροδιτη και ο διας μου ειναι στους Διδυμους δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.. να ελπιζω για κατι καλο στα ερωτικα?
ευχαριστω οποιος γνωριζει ας απαντησει!
Αγγελικη
28-11-2010, 12:23 AM
Θα σκίσεις...
Μην φοβάσαι τίποτα....
theresa_alma
28-11-2010, 10:17 AM
Θα σκίσεις...
Μην φοβάσαι τίποτα....
Καλημερα!
Θαθελα να κανω και εγω μια ερωτηση. Οταν με την εισοδο του Δια στον Κριο ενεργοποιειται ο 10ος οικος [ακμη 27μ. Ιχθυων] και στις πρωτες μοιρες του Κριου υπαρχουν γενεθλια μεσοδιαστηματα Ηλιου/Σεληνης και Ηλιου/Αρη οπως επισης και ο γενεθλιος αστεροειδης Αραχνη...
Τωρα με την Διελευση του Δια, μπορει καποιος να ελπιζει σε μια δικαιη επιλυση των προβληματων? Η αληθεια ειναι πως τρομαζει λιγο το τετραγωνο που θα κανει με τον Πλουτωνα και την αντιθεση με τον Κρονο απο τον Ζυγο το καλοκαιρι.
Σημαινει μηπως επιλυση των προβληματων με πολυ κοπο και αγωνια? Γιατι εγω αυτο καταλαβαινω απο τις οψεις, ειδικα με την εισοδο και του Ουρανου στον Κριο.
xrini
07-01-2011, 08:51 PM
Γειά σας !!!!Και καλη χρονιά!!!!Θα ήθελα να μάθω πως θα με επηρεάσει ο Δίας στον Κριο?Ειμαι κριός τρίτου δεκαημέρου με οροσκόπο τοξότη!θα έχω καμια εξέληξη θετική στα ερωτικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???Γιατι το 2010...
whisperer
07-01-2011, 08:56 PM
εδώ (http://www.myhoroscope.gr/113-%E5%F4%DE%F3%E9%E5%F2-%F0%F1%EF%E2%EB%DD%F8%E5%E9%F2-%E6%F9%E4%DF%F9%ED) θα βρεις ότι χρειάζεσαι....και ερωτικές προβλέψεις (2) και γενικά....και επαγγελματικά....και όλα!!! :bigsmile:
διάβασε και τον Κριό του τρίτου αλλά και τον Τοξότη επίσης....!
anadyomenh
18-01-2011, 04:53 PM
Εγω που εχω γενεθλιο δια στον κριο, τωρα που μπαινει ο διας στον κριο θα ευνοηθω;
περιμενω μια προαγωγη εδω και καιρο γι αυτο ρωταω...ειμαι υδροχοος με ωροσκοπο λεοντα...:bigsmile:
jungle
18-01-2011, 05:49 PM
Εγω που εχω γενεθλιο δια στον κριο, τωρα που μπαινει ο διας στον κριο θα ευνοηθω;
περιμενω μια προαγωγη εδω και καιρο γι αυτο ρωταω...ειμαι υδροχοος με ωροσκοπο λεοντα...:bigsmile:
Πιστευω οτι ο διας απο τον κριο σχηματιζοντας τριγωνο με τον ωροσκοπο σου,
θα σε ευνοησει σε καποια θεματα, αν δεν εχεις κ αλλες αρνητικες οψεις....
αλλα για τα επαγγελματικα σου θα ευνοηθεις καλυτερα οταν ο διας
πιασει το μεσουρανημα σου κ μπει στον 10 σου.
roubini
18-01-2011, 05:55 PM
καλησπερα σε ολους!!!εχω κι εγω μια ερωτησουλα...ο διας διερχεται στον 9ο μου οικο στον κριο και θα κανει συνοδο με αφροδιτη και αρη στην 16η και 17η μοιρα αντιστοιχα,επισης τριγωνο με κρονο και ωροσκοπο που ειναι σε συνοδο στον λεωντα και τριγωνο επισης με ποσειδωνα στον 5ο...αλλα απεναντι ακριβως στον ζυγο υπαρχει ο διελαυνων κρονος..στον γενεθλειο χαρτη η αφροδιτη κανει τριγωνο με τον κρονο στην προκειμενη περιπτωση θα υπερισχισει η αντιθεση(του διελαυνων κρονου) η το τριγωνο (του γενεθλειου) αφου το ενεργοποιει και ο διελαυνων διας???βεβαια τα τριγωνα υπερισχιουν...αλλα ο κρονος ειναι ...κρονος...αν ειναι να παρω κι αλλα <<μαθηματα>> ευχαριστω πολυ..δεν θα παρω..τα χω μαθει απ εξω κι ανακατωτα!!!!
jungle
18-01-2011, 10:59 PM
καλησπερα σε ολους!!!εχω κι εγω μια ερωτησουλα...ο διας διερχεται στον 9ο μου οικο στον κριο και θα κανει συνοδο με αφροδιτη και αρη στην 16η και 17η μοιρα αντιστοιχα,επισης τριγωνο με κρονο και ωροσκοπο που ειναι σε συνοδο στον λεωντα και τριγωνο επισης με ποσειδωνα στον 5ο...αλλα απεναντι ακριβως στον ζυγο υπαρχει ο διελαυνων κρονος..στον γενεθλειο χαρτη η αφροδιτη κανει τριγωνο με τον κρονο στην προκειμενη περιπτωση θα υπερισχισει η αντιθεση(του διελαυνων κρονου) η το τριγωνο (του γενεθλειου) αφου το ενεργοποιει και ο διελαυνων διας???βεβαια τα τριγωνα υπερισχιουν...αλλα ο κρονος ειναι ...κρονος...αν ειναι να παρω κι αλλα <<μαθηματα>> ευχαριστω πολυ..δεν θα παρω..τα χω μαθει απ εξω κι ανακατωτα!!!!
Για να σου εχει δωσει ο κρονος μαθηματα μεχρι τωρα,
θα πει οτι .....κατι δεν εκανες καλα ....
ετοιμασου λοιπον γιατι αυτη η αντιθεση μπορει να
σου δωσει κ αλλα!!!!!!
αλλα αυτη τη φορα ο διας ισως σε ριξει στα μαλακα......;)
UltraViolet
22-01-2011, 01:31 PM
φέρνει ο Δίας ενθουσιασμό; από προχτές μου τυχαίνουν μικρά πραγματάκια, για τα οποία εγώ υπερενθουσιάζομαι (ως Κριός) και κάπως σαν να ευνοούμαι από το σύμπαν.. αν είναι όλο αυτό λόγω του Δία μ΄αρέσειιιιιιιι (και ενθουσιάστηκα ξανά)
Gemini86
23-01-2011, 06:40 PM
Διας στον Κριο και Κρονος στο Ζυγο
γαια πυρι μειχθητω
:bigsmile:
παλίρροια
23-01-2011, 08:45 PM
.....:embarrest Δίας στον κριό......καλά τα οικονομικά νεα λένε όλοι για τους Παρθένους:nuts: Κρόνος στο ζυγό ο μεγαλος κριτής στο ζωδιο της εξισορρόπησης των σχέσεων.....:unsure:.......αρα τι άλλο θέλω?????
Χρήματα θα έχω,οι σχέσεις μου θα δουλέψουν .....ρολόι με συντροφο,παιδιά,συνεργάτες ....τι άλλο θέλω!!!!:laugh::laugh:
Είναι όπως λέμε......κι ύστερα ξύπνησες......ήταν ωραίο το όνειρο!!!!:laugh::laugh:
Κυριάκος Κοκτζίδης
24-01-2011, 12:03 AM
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ! ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΡΙΟ ΣΤΗ 17Η ΜΟΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ 12 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΣ ! ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ-ΑΙΓΩΚΕΡΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΔΙΑ-ΕΡΜΗ-ΟΥΡΑΝΟ-ΚΡΟΝΟ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΧΕΙΡΩΝΑ ! ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΛΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ?? ΟΙΚΟΙ 3-4-9-10 ! Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΚΜΗ 3 ΠΡΟΣ 4 ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !
anadyomenh
24-01-2011, 08:38 PM
ποιές είναι οι αρνητικές μου όψεις; κατι δεν κατάλαβα μάλλον, έχω γεννηθεί στις 27/01/64 και ώρα 18.50, έχω κάποια αρνητική όψη; εγώ νόμιζα ότι τώρα με το δία στον κριό και το μάρτιο και με τον ουρανό θα ευνοηθώ! θα ευνοηθώ δηλαδή περισσότερο το άλλο εξάμηνο; σήμερα μου διέρρηξαν το αμάξι για δεύτερη φορά! βοήθεια please...
aurelia
25-01-2011, 12:18 AM
Αγαπητή Αναδυόμενη...στο ωροσκόπιό σου υπάρχει εκτός των άλλων ένα Ταυ-τετράγωνο σε παρορμητικά ζώδια (δύσκολη όψη) που ενεργοποιείται από τη διέλευση του Κρόνου στο 2ο δεκαήμερο του Ζυγού και θα σε δοκιμάζει για κάποιο καιρό.
Το ζενίθ σου βρίσκεται στα μέσα του Ταύρου οπότε πιθανότατα, σε επαγγελματικά θέματα να ευνοηθείς περισσότερο την επόμενη χρονιά. Καλή δύναμη!
ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ
25-01-2011, 12:33 AM
Εγώ όταν ο διελαύνων Δίας πέρασε από τον γενέθλιο Δία μου, διορίστηκα στο δημόσιο σαν εκπαιδευτικός (όχι με μέσον)! Πιστεύω ότι θα γίνει η προαγωγή που περιμένεις!!! Κι αν δεν γίνει, θα γίνει κάτι καλύτερο!!
aurelia
25-01-2011, 12:54 AM
Αγαπητή Λουλουδένια, η διεύλευση του Δια από τη γενέθλια θέση του, ανοίγει μια δωδεκαετία ευκαιριών και επέκτασης, αν όμως ρωτούσες την ξαδέρφη μου πέρσι που είχε ανάλογη διεύλεση δεν διορίστηκε στο δημόσιο με το Δία πάνω στο Δία της, αλλά αρρώστησε με καρκίνο ("δυσμενής επέκταση") μιας και ο γενέθλιος Δίας της εμπλεκεται σε πολλές αρνητικές όψεις...Πάντα να κοιτάζουμε το χάρτη συνολικά, ποτέ μεμονωμένα. Κι αν θέλουμε να τον βλέπουμε μεμονωμένα καλύτερα να μην προβαίνουμε σε επισφαλή συμπεράσματα.