PDA

View Full Version : ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ- ΑΠΟΡΙΕΣ



love1989
26-11-2010, 08:35 PM
Γεια σας θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση σχετικα με την ηλιακη επιστροφη..
Βλέπω οτι ο ωροσκόπος της ηλιακής μου (καρκινος) πέφτει στον 2ο γενέθλιο οίκο μου και κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο ¶ρη μου τι σημαινει αυτο??? πως θα με επηρεασει?
Μακαρι να γνωριζει καποιος και να μου απαντησει..
Ευχαριστω!

jupiterios
27-11-2010, 12:42 AM
Αγαπητη φιλη υπαρχουν διαφοροι τροποι ερμηνειας μια επιστροφης, αλλα λιγο πολυ ολες συγκλινουν -τουλαχιστον στα βασικα. Η ερμηνεια που δινω εγω ειναι οτι το κυριοτερο γεγονος θα ειναι αρειας φυσης. Ο ωροσκοπος της επιστροφης παντα μας δειχνει το πιο σημαντικο σημειο του χαρτη και αν εκει βρισκεται ενας πλανητης γενεθλιος ή ακομα και διελαυνων, θα δωσει πολυ ισχυρα το στιγμα του.

Ο γενεθλιος Αρης σου λοιπον ενεργοποιηται φετος και αν κανει οψεις θα εκφραστουν επισης και αυτες μεσα απο γεγονοτα σχετικα με τη φυση των οψεων. Οσον αφορα τον γενεθλιο οικο που ανατελλει (2ος) εχω παρατηρησει οτι ειναι μια ενδειξη που δεν επαληθευεται παντα στην πραξη γι αυτο και δεν την λαμβανω παντα υποψη μου.

Φυσικα να θυμασαι οτι οσα περιγραφουν οι επιστροφες δεν προκειται απαραιτητως να συμβουν εκτος και αν τα επιβεβαιωνουν και αλλες τεχνικες προβλεψης.

lizy
27-11-2010, 01:30 PM
Παρακαλώ μπορείτε να μου πειτε μια γνώμη και για τον ήλιο της ηλιακής στον 8ο; το έχω ψάξει αρκετά κ ξέρω τα βασικά, απλά ακούγεται λίγο τρομακτικό σε πρώτη ματιά, διότι είναι σε σύνοδο ακριβή με τον Αρη αλλά ευτυχώς σε στενό τρίγωνο με κρόνο.
σημείωση: συμβαίνει σε έτος επιστροφής γενέθλιων γωνιών κ ωροσκόπου, που σημαίνει αυτονόητα ότι κ ο γενέθλιος οίκος είναι στο 8ο..
Αν μπορούσε καποιος μια γνώμη, ευχαριστώ πολύ..:embarrest