Η Τίνα απαντά, έκλειψη, στον, κάτι-, στην, είμαι, μοίρα, διδύμων, στις, παρηγορητικός, κανένας, λόγος, προκύπτει, 1830, 23/2/1972, προσωπικό, δεκεμβρίου, χάρτη, γεννηθεί, γυναίκα, μήνα, ευχαριστώ, προκαταβολικά, ενασχόλησή, έγκυος, έτοιμη, 21ης, χειρότερα, σελήνη, χαίρετε-, καλύτερα, πολύ, ξέρετε, σελήνης, ολική, χρονιάς, πρόκειται, διάβασα, μένα, όπως, πραγματοποιηθεί, ανησυχία, χαίρετε, τελευταία, εύλογη, πιστεύω, δεκέμβρη, θεωρήστε" /> Έκλειψη 21ης Δεκεμβρίου... [Archive] - Αστρολογία για όλους

PDA

View Full Version : Έκλειψη 21ης Δεκεμβρίου...

tzenika
26-11-2010, 11:28 AM
Χαίρετε- χαίρετε...

Στις 21 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί, όπως ξέρετε πολύ καλύτερα από μένα, η τελευταία έκλειψη της χρονιάς... Πρόκειται, διάβασα, για ολική έκλειψη σελήνης στην 29η - και κάτι- μοίρα των Διδύμων...
Ε, ...πιστεύω ότι θα θεωρήστε εύλογη την ανησυχία μου αν σας πω ότι στην 29η -και κάτι-, μοίρα των Διδύμων έχω τη Σελήνη στον προσωπικό μου χάρτη...
Έχω γεννηθεί στις 23/2/1972 ώρα 18:30...
Κανένας παρηγορητικός λόγος προκύπτει; Ή να είμαι έτοιμη για τα χειρότερα... (Κι είμαι και έγκυος στον 5ο μήνα η γυναίκα...)

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την ενασχόλησή σας...

Τίνα Ζαχαριάδου
26-11-2010, 12:46 PM
Καλημέρα και καλή λευτεριά!

Δεν νομίζω πως πρέπει ν' ανησυχείς ιδιαίτερα.
Οι εκλείψεις συνήθως φέρνουν κρίσιμα γεγονότα όταν ενεργοποιούν δύσκολες όψεις με ανοχή 3 μοίρες.
Κατά' άλλα μάλλον θα πρέπει ν' ανησυχούμε λίγες ημέρες νωρίτερα που σχηματίζονται κάποιες δύσκολες γωνίες παρά την ίδια την έκλειψη η οποία σχηματίζει θετικές όψεις με Ποσειδώνα.
Για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να περιμένεις το άρθρο που ετοιμάζεται να μπει εντός ολίγων ημερών για την έκλειψη αυτή.