PDA

View Full Version : Τα «καβούρια» οι «σπάγκοι» και οι υπόλοιπες τσέπες του ζωδιακού!

katiakiss
25-11-2010, 04:18 PM
Συχνά ακούμε τις παλιές γυναίκες να λένε «Το χειρότερο ελάττωμα στον άντρα, είναι να σου βγει τσιγκούνης και τεμπέλης! Όλα τα άλλα…» Οι συνδυασμοί μπορεί να είναι άπειροι, με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα!
Τσιγκούνης και εργατικός: Σε αυτή την περίπτωση βγάζει, αλλά δεν ξοδεύει με την δικαιολογία ότι ιδρώνει για να τα βγάλει.
Τεμπέλης και τσιγκούνης. Εδώ δεν βγάζουμε και έχουμε και δικαιολογία να μην ξοδέψουμε.

Ας προχωρήσουμε όμως στην αστρολογική διαλεύκανση του θέματος. Θα σας καταθέσω την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία για το ποια ζώδια κατέχουν επάξια τις πρώτες 8 θέσεις στο top 10 της τσιγκουνιάς …(μακριά από μας!).

Αφού η τσιγκουνιά σχετίζεται με υλική, οικονομική αξία και κατοχή, μιλάμε για έννοιες που σχετίζονται με τον 2ο οίκο, ζώδιο του οποίου είναι ο Ταύρος και κυβερνήτης η Αφροδίτη.
Στην αστρολογία όμως, όλα λειτουργούν διπολικά και απέναντι από το ζώδιο του Ταύρου, έχουμε το ζώδιο του Σκορπιού που είναι το 8ο σπίτι που ζωδιακού και σχετίζεται με τους οικονομικούς πόρους των άλλων και κυρίως των συντρόφων, καθώς επίσης και με κληρονομιές, αποκτήματα μεγάλης αξίας… κ.ά.

Αν θέλουμε τώρα να δούμε ποια είναι τα επόμενα ζώδια που σχετίζονται με το θέμα μας, δεν έχουμε από το να εξετάσουμε τι συναντούμε στον 2ο οίκο του 2ου οίκου (παράγωγοι οίκοι, μια αυθαιρεσία με την ευγενική υποστήριξη της αφεντιάς μου!).
Για να γίνω πιο κατανοητή, αφού το θέμα μας άπτεται του 2ου οίκου, για να δούμε πως αυτός συμπεριφέρεται, τον τοποθετούμε στην θέση του πρώτου και βλέπουμε ποιος είναι ο 2ος του. Εκεί συναντάμε το αμέσως επόμενο ζώδιο από τον Ταύρο, τον Δίδυμο και απέναντι, τον 8ο του 2ου που είναι ο Τοξότης.
Μέχρι εδώ έχουμε την τετράδα: Ταύρος- Σκορπιός, Δίδυμοι- Τοξότες.
Όπως καταλάβατε μας λείπουν οι άλλοι τέσσερεις...

Κάθε ανθρώπινο «ελάττωμα» έχει την ρίζα του σε ψυχογενείς αιτίες. Πέραν των βασικών αρχών της αστρολογίας περί 2ου και 8ου , αν το δούμε από την ψυχολογική του πλευρά, ποιος είναι ο πλανήτης της εγκράτειας; Ποιος είναι συνυφασμένος με την στέρηση και τον περιορισμό; Ποιος άλλος; Ο Κρόνος! Προσθέστε στη λίστα μας και τους Αιγόκερους λοιπόν… Και όλως τυχαίως, απέναντί τους βρίσκονται οι ανασφαλείς «Καβουρομανούλες». Η Σελήνη (κυβερνήτης των Καρκίνων) είναι συνδεδεμένη με την θρέψη και την συντήρηση, διαχείριση συναισθημάτων, περιχαράκωση, ασφάλεια… Έχει βαθιά ανάγκη για σιγουριά μια και η ίδια νιώθει τρομερή ανασφάλεια από την ίδια της την ρευστότητα-αστάθεια. Η ανασφάλεια είναι εδώ ο λόγος της πιθανής τσιγκουνιάς.

Ξαναγυρνώντας στον φυσικό κυβερνήτη των οικονομικών που είναι η Αφροδίτη, δεν πρέπει να παραλείψουμε την διπλή διακυβέρνησή της και στο ζώδιο του Ζυγού.
Επίσης, συναντήσαμε τον Δίδυμο ως 2ο του 2ου , με κυβερνήτη τον Ερμή που επίσης έχει διπλή διακυβέρνηση στην Παρθένο. Με την ζωδιακή επιτομή της καθολικής μιζέριας στην Παρθένο, κλείσαμε την καταμέτρηση των 8 βασικών υπόπτων στο ζήτημα της τσιγγουνιάς.

Ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε την αξιολόγηση στην σειρά προτεραιότητας και να αποδώσουμε στο κάθε ζώδιο την θέση που του αξίζει στο δικό μας top 8.
Για λόγους σασπένς, θα αρχίσουμε με τον κλασικά ανάποδο τρόπο:

8η θέση!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κεφάτο, άνετο και χαρούμενο το παιδί του Δία. Με άπλα ψυχής σας αφήνει χώρο για τις δικές σας ασχολίες και ενδιαφέροντα. Αγαπά την ελευθερία και την προσφέρει απλόχερα! Ο δρόμος προς την πνευματική αναζήτηση είναι μοναχικός, καθώς και τα έξοδά του. Πιστεύει στις ξεχωριστές προσωπικότητες συμπεριλαμβανομένων και των ξεχωριστών τσεπών. Ο καθένας τα δικά του, γιατί ο δρόμος προς την αυτογνωσία περνά από το στενάκι της οικονομικής ανεξαρτησίας και της δικαιοσύνης, με την φιλοσοφική έννοια.

Tester: Είστε έτοιμες για το μακρινό ταξίδι –έκπληξη- που σας υποσχέθηκε; Ωραία! Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε να στήνετε σκηνές και ότι το σλίπινγκ παγκ σας κουμπώνει κανονικά. Τα 12ποντα λουστρίνια που πήρατε από την Ερμού πιάνουν χώρο και δεν θα σας φανούν χρήσιμα. Αν τα αγγλικά σας δεν είναι τέλεια, μην ανησυχείτε, εκεί που θα πάτε την γλώσσα που μιλούν την έχετε ακούσει μόνο σε ντοκιμαντέρ. Την τραπεζική σας κάρτα ξεχάστε την. Στο μέρος που θα πάτε η κοντινότερη τράπεζα απέχει 2 μέρες πεζοπορία, μία με ελέφαντα και άλλη μία με το τρένο. Καλό ταξίδι!

7η θέση!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η αλεπού στο παζάρι δεν έχει καμία δουλειά, αλλά το παζάρι για ένα Δίδυμο είναι θέμα αρχής! Όταν τεθεί θέμα κόστους, αρχίζουν τα άπειρα γιατί. Ξέρει μέχρι και την τελευταία τρύπα της αλεπούς, όπου εκεί η τιμή είναι μισή και δεν βλέπει το λόγο να το πληρώσει καραβίσιο. Έχει την γνώμη ότι όλα είναι θέμα ενημέρωσης και δεν είναι λογικό να πληρώνεις αυτό που σου πουλάνε στην τιμή που το πουλάνε. Γνωρίζει ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και θα επιχειρηματολογήσει μέχρι ο πωλητής να βαρεθεί και να του το χαρίσει για να μην τον ακούει πια! Θα υπολογίσει σβέλτα το κόστος στο νόμισμα της χώρας προέλευσης, θα βρει την διαφορά, θα συμπεριλάβει τα μεταφορικά, την διαφήμιση, το νοίκι, ρεύμα, νερό, ταμεία, Φ.Π.Α και θα προσθέσει το νόμιμο κέρδος. Αν συμφωνεί η τιμή με τους υπολογισμούς του, εντάξει. Αν όχι, θα συνεχίσει την έρευνα αγοράς μέχρι τις εκπτώσεις.

Tester: Το δείπνο για την ονομαστική σας γιορτή πήγε περίφημα κι αν εξαιρέσουμε ότι επέμεινε πιεστικά για την απόδειξη και ρώτησε αρκετές φορές αν όντως τα θαλασσινά είναι φρέσκα… Όλα ήταν τέλεια! Την βραδιά ενδέχεται να σας την χαλάσει το προβληματάκι με την κάρτα του. Μα τι πρόβλημα υπάρχει; Σας παρακαλώ! Θα επιχειρηματολογήσει σκασμένος διπλά που θα αναγκαστείτε να πληρώσετε τον λογαριασμό, ανήμερα της γιορτής σας, αλλά δεν πειράζει γιατί θα σας επιστρέψει τα λεφτά την επόμενη φορά που θα σας δώσει και το δώρο που ξέχασε στον πάγκο της κουζίνας πάνω στην βιασύνη του να έρθει γρήγορα. Δεν θα καταλάβετε ακριβώς τι θα πει, αλλά κάτι τέτοιο θα πει. Πάντως, πολύχρονη!

6η θέση!

ΤΑΥΡΟΣ: Βαρύς, φιλήδονος, σταθερός και…αμετακίνητος! Τα λεφτά δεν κάνουν την ευτυχία, αλλά η ευτυχία του είναι τα λεφτά! Του αρέσουν οι ανέσεις και τα όμορφα πράγματα και ως πρακτικός νους, ξέρει ότι τα όμορφα πράγματα θέλουν λεφτά! Που πας Καραμήτρο χωρίς λεφτά; Πουθενά! Δουλεύει για να πληρώνετε και αυτό είναι αξίωμα! Όταν ο Ταύρος λέει ότι δεν έχει λεφτά, εννοεί ότι δεν έχει περισσέψει κάτι από το μηνιαίο του εισόδημα. Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι κάτι σαν την «αγία τράπεζα» που για να την πλησιάσει κανείς, πρέπει να ακολουθήσει τελετουργικό. Νηστεία , προσευχή και εξομολόγηση. Τι τα θες, πόσα θες και πότε θα τα επιστρέψεις!

Tester: Ήρθε η μέρα των γενεθλίων σας και ο κουβαλητής σας Ταύρος μπαίνει στο σπίτι περιχαρής, με δέκα σακούλες του σούπερ μάρκετ και ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο από τον υπέροχο κήπο που περιποιείται με τα χεράκια του. Τα καλούδια στις σακούλες προμηνύουν ένα γερό τσιμπούσι με εκλεκτές λιχουδιές που θα ετοιμάσει για εσάς, πάλι με τα χεράκια του. Θα έρθουν και οι φίλοι… Θα ανάψει και το τζάκι… Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το σπίτι με καλό φαγητό και φίλους; Τι θέλατε δηλαδή; Να πάτε στο εστιατόριο και να το πληρώσετε ξύδι; ¶σε που στο σπίτι έχεις τη χαρά να κάνεις το σέρβις μόνος σου αποφεύγοντας το φιλοδώρημα και το κουβέρ. Και πάνω που ετοιμάζεσαι να πεις, ποιος θα πλύνει όμως τα πιάτα… Ντριν και το κουδούνι από το κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών. Το πλυντήριο πιάτων είναι το δώρο σας για τα γενέθλιά σας, πρώτον για να μην ανοίγουν τα χεράκια σας και δεύτερον γιατί τελικά είναι ο οικονομικότερος τρόπος ως προς την σπατάλη νερού. Μπορεί φυσικά να μην τα θέλετε πια για χεράκια, χωρίς το δαχτυλίδι που περιμένατε, όμως η λαϊκή ρήση λέει: Μας έπεσαν τα δαχτυλίδια, αλλά μας έμειναν τα δάχτυλα. Παρηγορηθείτε με μια ζουμερή σπαλομπριζόλα στα κάρβουνα και… Πάντα τέτοια!

5η θέση!

ΖΥΓΟΣ: Ο κομψός νάρκισσος του οποίου πέσατε θύματα, είναι θύμα της μόδας και φροντίζει να είναι ενήμερος για ότι καινούργιο κυκλοφορεί. Έχει την αίσθηση της αξίας του χρήματος και το ξοδεύει για να κάνει την εμφάνισή του και την ζωή του πιο όμορφη! Ο ζυγός είναι της αρμονίας και της δικαιοσύνης. Δεν θεωρεί καθόλου δίκαιο να χαλάει την αρμονία της τσέπης του ξοδεύοντας τα λεφτά του για «άλλους». Αφού διαθέτει τα χρήματα να πάρει ένα φιρμάτο πουκάμισο, γιατί να περιοριστεί εξασφαλίζοντας περισσότερα χρήματα για «άλλους»; Είναι αυτό ισότητα μέσα στις σχέσεις;

Tester: Αφού γιορτάσατε την επέτειο γνωριμίας σας παρακολουθώντας μια αξέχαστη παράσταση μπαλέτου την οποία κανόνισε ο εκλεπτυσμένος στα γούστα Ζυγός σας… Αφού του δώσατε το δώρο που δεν τολμήσατε να μην του πάρετε γιατί εξέφραζε την επιθυμία να το έχει ξεφυσώντας ένα μήνα πριν… Φιλήστε τον σταυρωτά και πείτε καληνύχτα. Δεν έχει δείπνο για εσάς απόψε και ναι, όταν –διπλωματικά- εκθείαζε τα αιθέρια κορμιά των χορευτριών, για σας χτυπούσαν οι καμπάνες.

4η θέση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μετά από επίπονους και εις βάθος υπολογισμούς, ξέρει πάντα ποια είναι τα πάγια έξοδά του και φροντίζει να τα πληρώνει στην ώρα τους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και ποτέ δεν νομίζει, ξέρει(!) που ξοδεύτηκε μέχρι και το τελευταίο σεντς στον απολογισμό του μήνα. Δεν του αρέσουν καθόλου τα έκτακτα έξοδα και για να αγοράσει κάτι θα το «ψειρίσει» αξιολογώντας αν η τιμή ανταποκρίνεται στο ύψος του κόστους. Αν δεις την καινούργια συσκευή, υπό γωνία στον ήλιο, θα διαπιστώσεις ότι όντως έχει μια γρατζουνιά στο καπάκι της αθέατης πλευράς. Που το είδε ο άτιμος; Η παρατηρητικότητά του αυξάνεται όταν έχει πληρώσει. Η εξαντλητική του αναλυτικότητα καταλήγει στο συμπέρασμα πως λίγα πράγματα είναι αναγκαία στη ζωή. Τα υπόλοιπα είναι περιττά, όπως και τα περιττά έξοδα.

Tester: Την ημέρα των γενεθλίων σας, η πωλήτρια του πλεκτηρίου που ένα μήνα νωρίτερα της είχε παραγγείλει το δώρο σας, θα εύχεται να είχατε υποκύψει στην γέννα. Το ζεστό μαλλινάκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα που διάλεξε για εσάς (χειροποίητο εννοείται), έχει δύο στραβοδεμένους κόμπους στην εσωτερική όψη! Καταστροφή! Αφού γευματίσετε στο πιο καθαρό εστιατόριο της πόλης, με την πιο υγιεινή, άρα άνοστη κουζίνα, θα σας δωρίσει μια κάρτα παραλαβής του δώρου, όταν αυτό έχει ξηλωθεί και ξαναπλεχτεί σύμφωνα με τις ακριβείς υποδείξεις του!

3η θέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ερωτικός, λάγνος, μυστηριακός με βλέμμα βαθύ και διαπεραστικό. Με μια ματιά σας «κόβει κουστούμι» και μπορεί να υπολογίσει τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σας και πιο μπορεί να είναι το μηνιαίο εισόδημά σας. Εκεί που του διηγείστε τα παιδικά σας χρόνια στο Ζούμπερι, θα σας ρωτήσει ανέμελα αν το εξοχικό είναι της οικογένειας και λίγο αργότερα αν έχετε αδέλφια (άρα το μοιράζεστε). Θα έρθει να σας πάρει έξω από το σπίτι σας και θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το προάστιο με τα πράσινα παρτέρια και την θέα στη θάλασσα. Η στρίγγλα θεία σας με τα 34 διαμερίσματα που ακόμα και ο χάρος την αποφεύγει, είναι μια γλυκύτατη κυρία που θα έπρεπε να καταλαβαίνετε ότι είναι μια μεγάλη γυναίκα που θέλει προσοχή και εσείς την αποπαίρνετε. Θα σας μιλήσει με θαυμασμό για την καθαρότητα του μπριγιάν στο δαχτυλίδι σας και θα σας ενημερώσει για τα μυστικά της τέλειας κοπής του. Σε ανύποπτο χρόνο θα σας πει ότι η οικογενειακή βιοτεχνία σας, θέλει καλύτερη διαχείριση για να μεταμορφωθεί σε ένα κερδοφόρο εργοστάσιο. Και θα το κάνει το αρχηγόπουλο!

Tester: Στην επέτειο της γνωριμίας σας μην περιμένετε τίποτα περισσότερο από αυτό που μπορείτε να προσφέρετε. Το δώρο σας θα είναι ανάλογο του οικονομικού σας προφίλ και αν τυχαίνει να περνάτε μία άσχημη οικονομική φάση, θα έχετε τουλάχιστον μια καλή σεξουαλική ζωή. Αν είστε άνεργη και έχετε γενέθλια, καλύτερα να μην το πείτε γιατί ο Σκορπιός σας θα περιμένει να του κάνετε το τραπέζι και δεν συμβιβάζετε με τίποτα λιγότερο από την χλιδή. Αν εξακολουθείτε να είστε άνεργη και έχει εκείνος τα γενέθλιά του… Ψάξτε επειγόντως ένα Λιοντάρι για εραστή!

2η θέση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα παιδιά του Κρόνου, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Τους ενδιαφέρει η έξωθεν μαρτυρία και σπάνια δεν θα έχουν κάτι στην άκρη διότι είναι διορατικοί με μακροπρόθεσμα προγράμματα . Η τσιγκουνιά τους είναι επιλεκτική. Είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν «αβασάνιστα» όταν τα έξοδα αυτά μπορούν να συμπεριληφθούν στα έξοδα παράστασης, διότι τότε έχουν ένα μακροπρόθεσμο αντίκρισμα και θεωρούνται επένδυση. Η κοινωνική τους εικόνα και το υψηλό πρεστίζ, αξίζουν το κατιτί τους. Αυθορμητισμοί και περιττά ξανοίγματα να λείπουν!

Tester: Στο γεύμα της επετείου γνωριμίας σας, μην περιμένετε υπερβολές από τον καθωσπρέπει παρτενέρ σας… Το επώνυμο αρωματάκι στην συσκευασία με την κρέμα σώματος και το αφρόλουτρο, μια χαρά σας είναι! Η … «μακροκρόνια» σχέση σας, δεν έχει ακόμα νομική υπόσταση για να σας πάρει το μονόπετρο! Και εδώ που τα λέμε… Τόσο φαγητό βραδιάτικο… Μήπως να μην παίρνατε γλυκό;

1η θέση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο γλυκύτατος Καρκίνος, λανθασμένα συγχέεται με την έννοια της «καβουρομάνας». Είναι λίγο «ρακοσυλλέκτες» γιατί δένονται με το παρελθόν και τα «πραγματάκια» τους. «Σαβουρομαζόχτρες» είναι η λέξη που τους ταιριάζει καλύτερα και φυσικά αρνούνται να αποχωριστούν ότι εδώ και χρόνια μαζεύουν.
Νοιάζονται για τους ανθρώπους που αγαπούν και φροντίζουν για τις βασικές τους ανάγκες. Το σπίτι και η οικογένεια είναι βασική προτεραιότητα και οι οικονομικοί τους πόροι επενδύονται πρώτα στην «φωλιά» τους. Υπάρχει φυσική ανασφάλεια και μάλλον ήταν Καρκίνος εκείνος που είπε πρώτος «μάζευε κι ας ειν και ρόγες!». Οι καρκίνοι τρέμουν την ώρα της ανάγκης! Προσέχουν για να έχουν.

Tester: Αν στην δοκιμαστική στιγμή των γενεθλίων σας, σας κάνει δώρο την αγαπημένη καρφίτσα της προγιαγιάς του (μια καρφίτσα που δεν θα φορούσατε ούτε υπό την απειλή όπλου), μην βιαστείτε να σκεφτείτε ότι σας ξεπέταξε χωρίς κόστος. Για τον Καρκίνο σας η συναισθηματική αξία της καρφίτσας είναι ανυπολόγιστη! Πείτε του ότι δεν θα την φορέσετε ΠΟΤΕ(!) γιατί δεν θέλετε να την χάσετε, μια τόσο όμορφη καρφίτσα… Και κρύψτε την καλά, για να μην την βλέπετε!

*Κάθε ομοιότητα περίπτωσης είναι τυχαία. Σκοπός του άρθρου είναι το χαμόγελο και όχι η προσβολή. Σχετικά με την αστρολογική προσέγγιση, κάπου στην μέση βρίσκεται η αλήθεια…

a8nva888
25-11-2010, 04:56 PM
Ωραίο κείμενο και με βρίσκει σύμφωνη σε πολλά!:bigsmile: Ειδικά για την πρώτη θέση!:cheesy: Αγαπώ τα καρκινάκια αλλά μία έμφυτη τσιγκουνιά την έχουνε!

taurine
25-11-2010, 05:16 PM
Ααααχ!!!!! Καλή μου Κάτια!
Τί ωραία που τα λες!
Ακόμη ηχούν στα αυτιά μου τα λόγια του μπαμπά μου, που από μικρή μου φώναζε "οικονομία! οικονομία!" όταν του ζητούσα με θλίψη στα μάτια ένα παιχνιδάκι! Μπαμπάς Υδροχόος,με σελήνη στον Καρκίνο και Κρόνο,¶ρη, Ουρανό σε Ταύρο!!
Κλαψ! :cry:

Μεταξύ μας, έχω δεί τσιγκουνιά απίστευτη σε Σκορπιό, που μπορούσε να αγοράσει για τη συλλογή του ένα μπουκάλι La tache '62 στα 8,000 ευρώ, αλλά να κάνει ολόκληρη ιστορία γιατί χάλασα 100 ευρώ σε καλλυντικά!:mad:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-11-2010, 05:20 PM
Μεταξύ μας, έχω δεί τσιγκουνιά απίστευτη σε Σκορπιό, που μπορούσε να αγοράσει για τη συλλογή του ένα μπουκάλι La tache '62 στα 8,000 ευρώ, αλλά να κάνει ολόκληρη ιστορία γιατί χάλασα 100 ευρώ σε καλλυντικά!:mad:

αυτος δεν ηταν τσιγγουνης ταυρινα μου καλη
παρτακιας ηταν:laugh::toung::bigsmile:

taurine
25-11-2010, 05:26 PM
αυτος δεν ηταν τσιγγουνης ταυρινα μου καλη
παρτακιας ηταν:laugh::toung::bigsmile:

Ακόμη χειρότερα δηλαδή!

Δεσποινάκι μου καλό, ο πιό large άνθρωπος που έχω δει είναι τοξότης με τοξότη με σελήνη σε Κριό!
Απίστευτος!

Συμβουλή:Καλές μου κυρίες, παντρευτείτε Τοξότη ή Λιοντάρι!

maria76
25-11-2010, 06:33 PM
Bασικά εγώ θα'λεγα ότι άλλο ο τσιγκούνης που δεν έχει,που δε σε βγάζει απόψε γιατί ζορίζεται πολύ ο άνθρωπος με τα οικονομικά του,και άλλο(και τρομερό)αυτός που έχει,αλλά λυπάται να ξοδέψει.Γενικά σαν τρόπο ζωής λυπάται να ξοδέψει,αυτός που είναι κακομοίρης και μίζερος,και από μια συζήτηση 2"θα αναφέρει χρήματα και οικονομία και πόσο περιττά είναι κάποια πράγματα στη ζωή κτλ..
και όντως τα λιοντάρια είναι οι πιο ανοιχτοχέρηδες,θα συμφωνήσω μαζί σου taurine,και οι ταύροι θα έλεγα εγώ.ο πιο κακομοιρογλου όμως που γνώρισα εγώ ήταν παρθένος,να βγαίνει με παρέα και πάντα να ξεχνάει το πορτοφόλι του,με δικά του κοσμηματοπωλεία,όχι ένα,δύο ή τρία και πράγματα του σε καταστήματα αλλονών,και γενικά είχε ο άνθρωπος,φαινότανε.επίσης και στα συναισθήματά του κρατημένος.πολύ πίκρα,δεν αλλάζει αυτό.
τώρα για τον καρκίνο,χμμμ..έχω ωροσκόπο καρκίνο,και δεν θα μ έλεγα τσιγκούνα.μάλλον κορόιδο..πάλι έχει τύχει και να λυπηθώ να πάρω κάτι γιατί είναι τα τελευταία μου χρήματα.αν είναι ρούχο θα το πάρω,και αν είναι δώρο για άλλον πάλι θα το πάρω.
γενικά θα λεγα τους άντρες πιο σπάγγους απ'τις γυναίκες.αυτά...
'

Fotini Christodoulou
25-11-2010, 07:19 PM
Κάτια μου υπέροχη όπως πάντα!:love:

Καρκίνος και όντως μαζεύω μικρά άσχετα πράγματα για συναισθηματικούς λόγους, όπως πχ ένα κουμπί σε ένα κουτάκι που μου είχε κάνει δώρο στα γενεθλια μου πριν 20 χρόνια μια φίλη που ήταν άφραγκη:laugh::embarrest

Τώρα με τα χρήματα έχουμε μια σχέση ψιλοαδιαφορίας θα το λεγα, διότι με αγνοούν αυτά και εγώ επίσης. Ξοδεύω αρκετά ανα διαστήματα, δεν κατάφερα ποτέ μου να μαζέψω χρήματα, εκτός απο μία φορά που έγινε χωρίς να το καταλάβω:laugh:

Το καλύτερο μου έβερ είναι να ψωνίζω είτε για μένα είτε δώρα για φίλους:bigsmile::bigsmile:

Ακμή 2ου σε Διδύμους και 2ος παράγωγος σε Λέοντα. Αν κρίνω απο εμένα Κάτια μου λοιπόν, οι παράγωγοι σου "δουλεύουν":bigsmile:

:love:

jungle
25-11-2010, 07:22 PM
Θα συμφωνησω για την τσιγκουνια των Σκορπιων!!
Οσους γνωρισα ....ολοι μα ολοι....
εχουν στις τσεπες τους, καβουρες...πενσες....ταναλιε ...
κ οτι αλλο μπορει να σε μαγκωσει!!....χαχα
(με το συμπαθιο Σκορπιοι...)

hattie23
25-11-2010, 08:14 PM
Ειμαι παλι ο ωροσκοπος κανει την ζημια:laugh:

Μητσάκος
25-11-2010, 08:23 PM
Ακόμη χειρότερα δηλαδή!

Δεσποινάκι μου καλό, ο πιό large άνθρωπος που έχω δει είναι τοξότης με τοξότη με σελήνη σε Κριό!
Απίστευτος!

Συμβουλή:Καλές μου κυρίες, παντρευτείτε Τοξότη ή Λιοντάρι!

Μην υπολογίζετε σε εμένα, είμαι νυμφευμένος :cheesy:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
25-11-2010, 09:04 PM
Σαν τοξοτινα θα ελεγα οτι προσεχω
δεν ειμαι σπαταλη

τα οικονομικα μου τωρα ειναι καλα δεν μου λειπει τιποτα
αλλα δεν κανω περιττα .και ασκοπα εξοδα
κανω ερευνα αγορας κανω παζαρια στις τιμες:laugh:

δωρα ακριβα θα κανω στα παιδια μου και συζυγο:love και σε ανθρωπους που εχουν προβλημα
στους αλλους αναλογα χωρις να ξεφευγω στα ποσα..:laugh:

ακμη 2ου σκορπιος χαχαχα!!
παντα εχω κρυμμενα λεφτα μα 500 ευρω μα 1000
δεν το ξερει κανεις στο σπιτι -σε κρυψωνα χιχιχιχ!!!!![εντελως σκορπισιο αυτο!!!!!!:laugh:]
]για ωρα αναγκης βρε αδερφε.:nuts::laugh:.\

ο 2ος του 2ου αιγωκερως χεχεχεε!!!
παντα σκεφτομαι το μετα..το αυριο..
συνετη πιστευω οτι ειμαι ,
το να αγορασω μια κρεμα προσωπου 200 ευρω
[αν και μπορω] το θεωρω σπαταλη

..
αλλα ετσι σκεφτομαι ετσι ειμαι!!:bigsmile::love:

hattie23
25-11-2010, 09:09 PM
Μην υπολογίζετε σε εμένα, είμαι νυμφευμένος :cheesy:

Οτι τι δηλαδη? Το εχεις για εμποδιο ?Πλεον ολα εχουν γινει ...

Πως το ελεγε ο Καλλιβωκας στο" μια τρελλη -τρελλη οικογενεια "

Γαμος -διαζυγιο ενα σκαλοπατι
Αρραβωνας -γαμος -διαζυγιο δυο σκαλοπατια :toung:

Εδω αγαπητοι μου .στην τρυπιοχερα.Ωροσκοπο λεοντα ,σεληνη κριο σε τετραγωνο με τον δια και αφροδιτη στο τοξοτη .Και δινω και υπερβαλλω και δεν βλεπω που τα δινω .Φατε ταλληρα !

kiaRRa
25-11-2010, 09:18 PM

Εδω αγαπητοι μου .στην τρυπιοχερα.Ωροσκοπο λεοντα ,σεληνη κριο σε τετραγωνο με τον δια και αφροδιτη στο τοξοτη .Και δινω και υπερβαλλω και δεν βλεπω που τα δινω .Φατε ταλληρα !

Σε μένα αν θέλετε πάντως να "διεύκολύνω΄' νομικά τα πράγματα....

Τι να πω εγώ... αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω... λες "αααα αυτή θα έχει απόθεμα..." μετά σταδιακά βλέπεις μια ¶φρο στον Υδροχόο να κοιτά διάφορα σε βιτρίνες... και πάλι λες "οκ μια άφρο δεν φέρνει και οικονομική κρίση" αλλά τι τα θες που αμέσως μετά η Σελήνη στα ψάρια σε κοιτά με γουρλωμένα μάτια και σου ζητά να της πάρεις κανα βιβλιαράκι... (μην φρικάρετε, αυτό ειναι το φετιχ μου... προχθές εσκασα πολλά για βιβλία):cry::cry::cry:

taurine
25-11-2010, 10:54 PM
Σε μένα αν θέλετε πάντως να "διεύκολύνω΄' νομικά τα πράγματα....

Τι να πω εγώ... αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω... λες "αααα αυτή θα έχει απόθεμα..." μετά σταδιακά βλέπεις μια ¶φρο στον Υδροχόο να κοιτά διάφορα σε βιτρίνες... και πάλι λες "οκ μια άφρο δεν φέρνει και οικονομική κρίση" αλλά τι τα θες που αμέσως μετά η Σελήνη στα ψάρια σε κοιτά με γουρλωμένα μάτια και σου ζητά να της πάρεις κανα βιβλιαράκι... (μην φρικάρετε, αυτό ειναι το φετιχ μου... προχθές εσκασα πολλά για βιβλία):cry::cry::cry:

Καλά έκανες μάτια μου! Τα χρήματα των βιβλίων ποτέ δεν είναι σπατάλη! Είναι επένδυση!(άντε και των κοσμημάτων!)

Δεν ξέρεις πως ο ανοιχτοχέρης στα χρήματα είναι και ανοιχτοχέρης στα αισθήματα?
Μη μασάς κούκλα μου!
Να ξέρεις πως όσοι ανοίγουν τα χέρια τους στους άλλους, πάντα παίρνουν ευλογία από το Θεό!

a8nva888
25-11-2010, 11:45 PM
Η αλήθεια είναι ότι ο σκορπιός θα μπορούσε να ήταν και πιο ψηλά!Είναι από τους ''φειδωλούς'' του ζωδιακού!:cheesy:Και που να είσαι παντρεμένος με ταύρο και ωροσκόπο τοξότη!Να φανταστείτε πως η μητέρα μου(σκορπίνα)κατηγορεί μονίμως τον πατέρα μου(ο προαναφερθείς και υπέροχος ταύρος) ως σπάταλο!Και μιλάμε για άνδρα που είναι είδος προς εξαφάνιση!μετά απο 25 χρόνια γάμου δεν ξεχνά ούτε γιορτές ούτε γενέθλια ούτε επετείους και αγοράζει όχι μόνο δώρα τσουχτερά αλλά κυρίως κομψά!(ο ταύρος γνωστός για την αναπτυγμένη αισθητική και δη ο συγκεκριμένος ταύρος έχει και σελήνη στο ζυγό!)Και τότε η "οικονόμα' σκορπίνα κλαίει τα λεφτά που έκαναν φτερά!Και δεν της φτάνει αυτός έχει και μένα που τρελαίνομαι να κάνω δώρα και στον εαυτό μου και ιδίως σε φίλους κ σ αυτούς π αγαπώ!:bigsmile: Τι να πω τάσσομαι υπέρ των ανοιχτοχέρηδων,γενναιόδωρ ν,γαλαντόμων ενίοτε σπάταλων και ''ελαφροχέρηδων όλου του κόσμου!Εξάλλου ποια η διαφορά του πλούσιου που δεν τα χαίρεται και τα κάνει μασούρια από εκείνον που δεν τα έχει καν?Ν απαντήσω?Ουδεμία!

taurine
25-11-2010, 11:52 PM
Η αλήθεια είναι ότι ο σκορπιός θα μπορούσε να ήταν και πιο ψηλά!Είναι από τους ''φειδωλούς'' του ζωδιακού!:cheesy:Και που να είσαι παντρεμένος με ταύρο και ωροσκόπο τοξότη!Να φανταστείτε πως η μητέρα μου(σκορπίνα)κατηγορεί μονίμως τον πατέρα μου(ο προαναφερθείς και υπέροχος ταύρος) ως σπάταλο!Και μιλάμε για άνδρα που είναι είδος προς εξαφάνιση!μετά απο 25 χρόνια γάμου δεν ξεχνά ούτε γιορτές ούτε γενέθλια ούτε επετείους και αγοράζει όχι μόνο δώρα τσουχτερά αλλά κυρίως κομψά!(ο ταύρος γνωστός για την αναπτυγμένη αισθητική και δη ο συγκεκριμένος ταύρος έχει και σελήνη στο ζυγό!)Και τότε η "οικονόμα' σκορπίνα κλαίει τα λεφτά που έκαναν φτερά!Και δεν της φτάνει αυτός έχει και μένα που τρελαίνομαι να κάνω δώρα και στον εαυτό μου και ιδίως σε φίλους κ σ αυτούς π αγαπώ!:bigsmile: Τι να πω τάσσομαι υπέρ των ανοιχτοχέρηδων,γενναιόδωρ ν,γαλαντόμων ενίοτε σπάταλων και ''ελαφροχέρηδων όλου του κόσμου!Εξάλλου ποια η διαφορά του πλούσιου που δεν τα χαίρεται και τα κάνει μασούρια από εκείνον που δεν τα έχει καν?Ν απαντήσω?Ουδεμία!

Να αγειάσει το στόμα σου κορίτσι μου,και να χαίρεσαι το μπαμπά σου! Η αφεντομουτσουνάρα μου, ταύρος με ωρ. στην αλλαγή τοξότη/αιγόκερω και σελήνη σε τοξότη, τρελαίνομαι να κάνω δώρα σε όσους αγαπάω! Όμως να μην ξεχνάμε και την ταυρίσια φύση μας,όταν έρχονται οι λογαριασμοί στο σπίτι τους πληρώνω αμέσως και όχι την τελευταία ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνούμε ποτέ την αποταμίευση, εστω και 50 ευρώ είναι επιτυχία στις μέρες μας!:bigsmile:

kiaRRa
25-11-2010, 11:55 PM
Ενα θα σας πω... αντρας αιγόκερως με ωροσκοπο ζυγό...

Απολαμβάνει να σπαταλούν οι άλλοι λεφτά για χάρη του.. ειδικά αν αφορά την τελευταία κολεξιον υποδημάτων prada....:blink:

taurine
25-11-2010, 11:57 PM
Ενα θα σας πω... αντρας αιγόκερως με ωροσκοπο ζυγό...

Απολαμβάνει να σπαταλούν οι άλλοι λεφτά για χάρη του.. ειδικά αν αφορά την τελευταία κολεξιον υποδημάτων prada....:blink:

Αμάν ! που τον βρήκες κορίτσι μου??? Καλύτερα να τον ταίζεις παρα να τον ντύνεις!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

kiaRRa
25-11-2010, 11:59 PM
Αμάν ! που τον βρήκες κορίτσι μου??? Καλύτερα να τον ταίζεις παρα να τον ντύνεις!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Αμ δεν τον βρηκα εγω... μου τον φύλαγαν για kinder εκπληξη...:toung:

a8nva888
26-11-2010, 12:04 AM
Να αγειάσει το στόμα σου κορίτσι μου,και να χαίρεσαι το μπαμπά σου! Η αφεντομουτσουνάρα μου, ταύρος με ωρ. στην αλλαγή τοξότη/αιγόκερω και σελήνη σε τοξότη, τρελαίνομαι να κάνω δώρα σε όσους αγαπάω! Όμως να μην ξεχνάμε και την ταυρίσια φύση μας,όταν έρχονται οι λογαριασμοί στο σπίτι τους πληρώνω αμέσως και όχι την τελευταία ημέρα. Επίσης, δεν ξεχνούμε ποτέ την αποταμίευση, εστω και 50 ευρώ είναι επιτυχία στις μέρες μας!:bigsmile:

E..εντάξει μην φτάνουμε και στο άλλο άκρο!Στους λογαριασμούς μας είμαστε συνεπείς!Και εγώ ωροσκόπο ταύρο έχω και ξέρω!Και θα έλεγα ότι βάζω εύκολα το χέρι μου στην τσέπη ειδικά για τους δικούς μου ανθρώπους!Είμαστε και εργατικοί!Τα πρώτα μου χρήματα τα έβγαλα φέτος ως φοιτήτρια κάνοντας μαθήματα σε πιτσιρίκια και μόλις τα έπιασα στα χέρια μου έκανα δώρα σε όλους όσους αγαπώ και στη φειδωλή μου-μαμά-σκορπίνα!Βέβαι όταν έιδε τι πήρα στην κολλητή μου που είχε τη γιορτή της κόντευα<<να τη χάσω!>>:laugh:Μάλιστα αναφώνησε εκείνη το άρωμα που σου είχε πάρει δεν έκανε ούτε 15 ευρώ!Αχ ρε μαμά!Αχ ρε μαμά....ευτυχώς που σ αγαπώ και στα συγχωρώ όλα:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-11-2010, 12:06 AM

καποιος πρεπει να ειναι πιο συγκρατημενος
και αυτη ειναι η μητερα σου
αν ολοι στο σπιτι ξοδευουν λιγο δυσκολα θα ηταν τα πραγματα..
μια αυτοσυγκρατηση χρειαζετε!!:bigsmile::toung::love:
και την εχει η σκορπινα μαμα σου

Ariete79
26-11-2010, 12:26 AM
Ενώ η δικιά μου Σκορπίνα μάνα με Asc Τοξότη...όλο γκρινιάζει, όλο κλαίγεται, όλο οικονομία....και τον μισό μήνα είναι μ'ένα βαλιτσάκι στο χέρι και...weekend εδώ, weekend εκεί...weekend παραπέρα!

Κι άμα πάς να της πείς και καμιά κουβέντα ...παίρνεις και την αποστομωτική απάντηση :
"Δεν μπορώ παιδάκι μου! ¶μα δεν φύγω θα πάθω καρδιά η δόλια η μάνα!"...

Αυτά τα παλιά τα κόκκαλα ουτέ κρίση...ούτε ΔΝΤ...ούτε τίποτα δεν τα πιάνει! :-ρ

xoxo

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-11-2010, 01:11 AM
η οικονομια και η αποταμιευση
ειναι χαρισμα:cheesy::bigsmile:
ταλεντο μπορω να πω:bigsmile:
καλα ειναι τα μπερμπερι και τα σερμπερι
αλλα δεν τρωγωνται...
αιντε γινετε οικονομες σπιτια θα ανοιξετε αυριο μεθαυριο!!!

κουκι:bigsmile::toung:

kiaRRa
26-11-2010, 01:43 AM
η οικονομια και η αποταμιευση
αλλα δεν τρωγωνται...

κουκι:bigsmile::toung:

Δεν εχεις ακούσει για τα υπερχρεωμένα νοικοκυρια?:toung::toung:

a8nva888
26-11-2010, 02:47 AM
[QUOTE=ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ;113861]η οικονομια και η αποταμιευση
αλλα δεν τρωγωνται...
:laugh: :laugh:Γλυκιά μου Mα ποιος είπε ότι έχουν σημασία τα μπέρμπερι και τα σερμπερι?Και μάλλον το έθεσα λάθος!Για μένα έχει σημασία Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!:bigsmile:Είναι υπέροχο ένας άνθρωπος να είναι γενναιόδωρος πάνω απ'όλα στα συναισθήματα και ας μην κάνει ακριβά δώρα αλλά να τα κάνει μέσα απ την καρδιά του ως ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος!Είναι απ την άλλη για μένα εξίσου σημαντική η χαρά που σε πλημμυρίζει όταν προσφέρεις κάτι, οτιδήποτε σε κάποιον αγαπημένο!Και πάλι θα πω ότι το μέτρο, η χρυσή τομή και η ισορροπία πρέπει να διέπουν τις επιλογές μας!Πάντα θα διαλέγουμε πού και σε ποιούς τομείς-ομορφιά,ταξίδια,κοσμήματα, πένδυση στη γη ή ακόμα και στη γνώση-θα ρίχνουμε το βάρος.Κάποιος είπε για βιβλία και θα συμφωνήσω.Όπως θα προσθέσω και τα ταξίδια και το καλό φαγητό(ωροσκόπος ταύρος είπαμε).Η αποταμίευση για μένα είναι εν μέρει έξυπνη ως τακτική όταν έχεις ένα στόχο πχ για να πας διακοπές το καλοκαίρι(το έκανα κ αυτό γιατί δεν μ αρέσει να ζητάω)απ την άλλη είναι κ ένα άλλοθι για τους-φιλικά και χιουμοριστικά πάντα αποκαλούμενους-σκρουτζ!Δεν είναι ωραίο να έχουμε τα μυαλά πάνω απ το κεφάλι μας και να ξοδεύουμε αλόγιστα ποσά(μιλήσατε για εύρευνα αγοράς και συμφωνώ μην μας πιάνουν και κότσους:toung:)αλλά όχι και να στερούμαστε χαρές και εμπειρίες στο όνομα της αποταμίευσης!Πάντα πίστευα πως ο άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και να μοιραστεί θα πάρει κιόλας η ζωή θα τον ανταμείψει που είχε ανοικτό μυαλό και μεγάλη καρδια!:love: Υ.Γ.Τους άνδρες τσιγκούνηδες δεν τους αντέχω!Γνώρισα έναν και την έκανα με ελαφρά!Η τύχη μου έφερε έναν θετικά προκείμενο στη ζωή άνθρωπο ,έναν αισιόδοδοξο και μονίμως χαμογελαστό λέοντα που ελπίζω πως ήρθε για να μείνει!Όλα κ όλα με τσιγκούνη δεν ανοίγω σπιτικό!Βέβαια η πρακτική οικονόμα σκορπίνα μαμά λέει ποτέ μην κοροιδεύεις γιατί θα τα λουστείς κιόλας!Καληνύχτα και πολλά φιλιά:love:!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
26-11-2010, 09:34 AM
συμφωνω μαζι σου αγαπημενη μου
σχεδον σε ολα!:bigsmile:
Ομως
δεν ειναι απαραιτητο να δινεις υλικα-δωρα- για να ανταμοιμθεις
ξερω πολλους ανθρωπους που κανουν δωρα και σπαταλες
για επιδηξη και ας μην εχουν να πληρωσουν το ηλεκτρικο τους την αλλη μερα
ξερω ανθρωπους που κανουν δωρα ακριβα
αλλα τα ματια τους και η ψυχη τους ειναι παγωμενα
ξερω επισης ανθρωπους που κανουν δωρα με την καρδια τους
γιατι το νιωθουν και χαιρονται την ζωη [ταξιδια-ρεστωραν-λουσα-] με μετρο ομως
γιατι σκεφτονται και το αυριο
ισως γιατι το χθες για αυτους ηταν δυσκολο........
πιστευω οταν δινεις καρδια και ψυχη και αγαπη
και προσφερεις και βοηθας τοτε ανταμοιβεσε γιατι αυτα τα δωρα μενουν
πιανουν τοπο!:love:
και εγω ειμαι σπαταλη και γεναιωδωρη σε συναισθηματα:love:
και εχω παρει και παιρνω την ανταμοιβη μου καθημερινα

κουκι:love::love::love:

popininja
26-11-2010, 12:55 PM
Νομίζω ότι ο τσιγκουνότατος όλων είναι ο Αιγόκερως. :laugh:
Μετά ο Ζυγός και ο Σκορπιός πιο πολύ οι Σκορπίνες
που μέσα από το χρήμα νιώθουν υπεροχή.
Αλλά εχω δει και Τοξότες καβουρομάνες
και Υδροχόους επίσης.
Οι Ταύροι παρόλο που είναι υλιστές,
μίζεροι δεν είναι. Χαλάνε για μάσα και χλιδή.

Νομίζω ότι θέμα όλου του χάρτη αλλά όσον αφορά
τους ήλιους κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα.
Φίλος μου Τοξότης καρακαρμίρης που μαζεύει σε τρεις κουμπαράδες
τα ψιλά ανάλογα με την αξία τους
χαλάει τα εκατόευρα στο τζόγο για πλάκα. Τι να πω? Είναι θέμα προτεραιοτήτων τελικά.

Οι πιο large πάντως είναι τα Λιοντάρια αν και θα μπορούσαν να το κάνουν
για το θεαθήναι...

Είναι να μη σου τύχει...

kinky_skorpina
26-11-2010, 01:33 PM
Θα συμφωνήσω,συμπατριώτισσα Πόπη!Και θα συμπληρώσω...Διδυμος με Ερμή-Σελήνη στον Ταυρο και στον 8ο,Αφροδίτη στον Καρκίνο και στο 10ο(δλδ Κρόνιας φύσης)...μόνο οταν ειναι για μάσα η για την οικογενειά του(μαμα,μπαμπας,αδερφια)ξο δευει αυτος και παλι οχι τοσο απλόχερα η μεσα απο την καρδια του!!Ο Αρης του στο Λιοντάρι δεν αφήνεται να δείξει την γενναιοδωρία,την αγαπη για τη χλιδή και την πολυτέλεια που τον διακρίνουν,καθως μαρκαρεται πολύ στενά(με συνοδο ιδιομοιρίας-ακριβείας) απο τον Κρόνο.Πολύ κρίμα, αλλα ευτυχως φαινονται γρήγορα αυτοι οι τυποι οποτε προλαβαινεις να παρεις το 1ο αεροπλάνο και να την κάνεις για Χονολουλού!!!!!:cheesy::bigsmile:

:love:

taurine
26-11-2010, 05:17 PM
[ Mα ποιος είπε ότι έχουν σημασία τα μπέρμπερι και τα σερμπερι?Και μάλλον το έθεσα λάθος!Για μένα έχει σημασία Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ!:bigsmile:Είναι υπέροχο ένας άνθρωπος να είναι γενναιόδωρος πάνω απ'όλα στα συναισθήματα και ας μην κάνει ακριβά δώρα αλλά να τα κάνει μέσα απ την καρδιά του ως ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντος!Είναι απ την άλλη για μένα εξίσου σημαντική η χαρά που σε πλημμυρίζει όταν προσφέρεις κάτι, οτιδήποτε σε κάποιον αγαπημένο!Και πάλι θα πω ότι το μέτρο, η χρυσή τομή και η ισορροπία πρέπει να διέπουν τις επιλογές μας!Πάντα θα διαλέγουμε πού και σε ποιούς τομείς-ομορφιά,ταξίδια,κοσμήματα, πένδυση στη γη ή ακόμα και στη γνώση-θα ρίχνουμε το βάρος.Κάποιος είπε για βιβλία και θα συμφωνήσω.

Εννοείται! Από τα 19 μου (τωρα είμαι 33) δούλευα σε 1 και 2 δουλειές για 2 λόγους. Ο ένας ήταν πως πάντα είχα αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα και όχι στα ρούχα ή στα παπούτσια.
Ο δεύτερος λόγος είναι πως το όνειρό μου ήταν πάντα το δικό μου σπιτάκι. Και τα πραγματοποίησα και τα 2. Ήμουν τυχερή και ευγνώμων που μου χάρισε ο μπαμπάς μου την ταράτσα και σήκωσα ένα σπίτι από επάνω. Εργολάβο δεν είχα, γιατί συνήθως χρεώνουν υπέρογκα ποσά και δεν μπορείς να ελέγχεις την ποιότητα των υλικών. Εβαλα λοιπόν τα ποδαράκια μου στην πλάτη, και άρχισα να ψάχνω από οικοδομή και οικοδομή τα συνεργεία. Πήγαινα στις μάντρες και παζάρευα τα υλικά, τα πλακάκια, τα είδη υγιεινής, τα κουφώματα, τα κάγκελα κλπ. Το κερασάκι της τούρτας ήταν ότι άρχισα να ψάχνω τα ξύλα και τους βακελίτες για την κουζίνα μου, τα σχεδίασα και τα παράγγειλα με το μετρο. Βρηκα και μαραγκούς και έκανα τη δουλειά μου. Το τριαράκι των 76 τμ σπίτι χτίστηκε και έγινε κουκλόσπιτο με 55.000 ευρώ εκ των οποίων τα 40,000 ήταν δανεικά από τράπεζα, και τα υπόλοιπα προιόν αποταμίευσης πολλών ετών! Και αυτή τη στιγμή, ξεχρεώνω το δάνειο με 500 ευρώ δόση!
Η επιλογή μου να τα ψάξω όλα μόνη μου δεν έγινε από τσιγγουνιά, αλλά νομίζω ...από αφραγκία και το φόβο των τραπεζών! Όσοι πιστοί προσέλθετε!

taurine
26-11-2010, 05:34 PM
Ξέχασα να σας πω ότι έχω και τζάκι χειροποίητο με πυρότουβλο!
Κερνάω λουκανικάκια Καρδίτσης και μπριζολίδια στα κάρβουνα!

stellitsa12
26-11-2010, 06:44 PM
Xαχαχαχαχα γέλασα πολύ!!! :toung:

UltraViolet
26-11-2010, 11:24 PM
Xαχαχα πολύ καλό το άρθρο! :laugh:
Νομίζω οι Σκορπιοί δεν είναι και τόσο τσιγκούνηδες, θα σε βοηθήσουν, θα σε δανείσουν, απλά τα κοιτάνε τα λεφτά "οι γονείς σου τι δουλειά είπαμε ότι κάνουν;;" χαχαχα ..οι Παρθένοι έχουν την φήμη , αλλά νομίζω πως τους αρέσουν να ξοδεύουν μόνο σε κάτι που είναι ή θα είναι χρήσιμο..(Φίλη μου Παρθένος με Παρθένο με κέρναει μπύρες χαχαχα).. Tαύροι πάλι από την άλλη τα χαλάνε για φαί με χαρά κιόλας ..Για τους Αιγόκερους δεν ξέρω , οι άντρες μου φαίνονται τίγκα τσιγκούνια, οι Αιγοκερίνες όμως καμία σχέση!! :bigsmile:

taurine
27-11-2010, 01:12 AM
Xαχαχαχαχα γέλασα πολύ!!! :toung:

Κι εγώ!
(¶σχετο, αλλά το avatar που έβαλες, απλώς δεν παίζεται!!! :tease1:Αθάνατοι Υδροχόοι τρελοκομεία, μου φτιάχνετε τη διάθεση!)
(Χρόνια πολλά by the way!)

koritsii
27-11-2010, 09:17 PM
συγχαρητήρια για το υπέροχο άρθρο που χάρισε τόσο γέλιο... από προσωπική πείρα συμφωνώ+επαυξάνω για τις δυο πρώτες θέσεις, ειδικά ο καρκίνος είναι πρώτος+με διαφορά!!! όμως δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι ανάλογο για τις γυναίκες καρκίνους, άρα φαντάζομαι διαφέρει η τσιγγουνιά από άντρα σε γυναίκα ιδίου ζωδίου... θεωρώ ως πιο γενναιόδωρο τον λέωντα, ίσως επειδή προσφέρει απλόχερα δίχως όρους+γκρίνια, το χειρότερο είναι άνθρωποι τσιγγούνηδες συναισθηματικά (άρα+υλικά), γιατί δεν υπάρχει καλύτερο από το χαμόγελο της χαράς στο πρόσωπο εκείνου που του προσφέρεις κάτι...

popininja
01-12-2010, 02:09 AM
Μου έφτιαξαν το κέφι τα ποστ σας.
Ευτυχώς η τσιγγουνιά (των άλλων) αντιμετωπίζεται σχεδόν πάντα με χιούμορ.

Η πεθερά μου, η αρχικαρμίρισσα Σκορπίνα
που κυκλοφορεί σαν ρακοσυλλέκτρια με ξασμένο μαλλί
και άβγαλτο μουστάκι (σαν του Καπετανάκη), και που μαζέυει τα ρούχα που αφήνω δίπλα στα σκουπίδια για να πάρει κανένας που τα χρειάζεται
έχει τα αστρονομικά ποσά στην τράπεζα και παρόλα αυτά
ζει - φυτοζωεί σε ένα ερείπιο ενω νοικιάζει δύο ρετιρε!...:laugh::nuts:
Έλεγε λοιπόν στο παιδάκι μου όταν ήταν 2,5 ετών:
'' Πρέπει να μάθεις την Α-Π-Ο-Τ-Α-Μ-Ι-Ε-Υ-Σ-Η!'' κι αυτό το κακόμοιρο
την κοιτούσε σαν να τη ρώταγε: ''Τι είναι αυτό καλέ γιαγιά? Τρώγεται?''
Κι όταν με βλέπει με καμιά σακούλα από ψώνια σούπερ μάρκετ
μου λέει: ''Έχεις καμιά μπανάνα? Πείνασα!'':laugh::laugh: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:laugh::laugh:
Θα έλεγα τώρα κάτι ανάλογο αλλά δεν μου επιτρέπεται απο τα αφεντικά..........:embarrest

Αϊ στο καλό,
ευθυμήσαμε πάλι!
:laugh:

taurine
01-12-2010, 06:06 PM
Ααααααχχχχχχχ!
Πόσο σε καταλαβαίνω! Είναι εκεί που η αρχικαρμιριά παραχωρεί τη θέση της στην καραγυφτιά!!! (δεν έχω τίποτε με τους ρομά, ίσα ίσα αυτοί είναι και γενναιόδωροι)
Είχα κι εγω κάποτε μια σκορπίνα πεθερά (από τον πρώτο γάμο) που έβαζε τούβλα στο καζανάκι της και μάζευε τα βρώμικα σαπουνόνερα του πλυντηρίου σε τεραστιες λεκάνες και έβαζε ένα κουβαδάκι μέσα για να ρίχνουμε νερό στη λεκάνη και να μην τραβάμε το καζανάκι. Και ήταν τόσο απίστευτη που είχε απενεργοποιήσει το διακόπτη νερού για το καζανάκι. Είχε και εκείνη ένα τετραόροφο στο πιό όμορφο και πανοραμικό μέρος της Αργυρούπολης, και μάζευε τα περισσευούμενα λαχανικά και φρούτα από τη λαικήγια να μην ψωνίσει! Όταν έφευγε τα σαβ/κα για το εξοχικό της, και πήγαινα από εκεί, άδειαζε το ψυγείο από τα κρέατα και τα τυριά και τα κλείδωνε στον καταψύκτη στο υπόγειο, με τη δικαιολογία πως το ψυγείο δεν έχει καλή ψύξη.
Είχα νευριάσει τόσο πολύ που ένα Σάββατο πρωί είχα πάει στο χασάπη και ψώνισα σχεδόν τα πάντα. Μαγείρεψα μπιφτέκια, κοκκινιστο μοσχάρι και λεμονάτο χοιρινό φιλέτο. Όταν γύρισε την Κυριακή το βράδυ, με ρωτησε ποιός θα τα φάει όλα αυτά που περίσσεψαν, της είπα ο "σκυλος" και του έβαλα αμέσως στο πιατάκι γύρω στα 2 κιλά κρέατα! Κιτρίνισε από το κακό της, πρασίνισε και φώναξε "μηηηη! όχιιιι! ... θα τα βάλουμε κατάψυξη και τα φάμε άλλη μέρα " Και φυσικά της απάντησα " Μπάαα άστο καλύτερα, αφού εσύ δεν έχεις καλή ψύξη στο ψυγείο σου!!!"
Το πόσο χάρηκα την ήττα της, δεν λέγεται!
Μέχρι που ρύθμιζε τη θερμοκρασία στο καλοριφέρ να είναι σταθερή στους 17 βαθμούς το χειμώνα, και όταν της λέγαμε να ανεβάσει τη θερμοκρασία λίγο, έλεγε πως οι νοικάρηδες της κάνουν παράπονα για την υπερβολική ...ζέστη!!!

any_f
01-12-2010, 11:03 PM
Καλησπέρα & ευχαριστούμε Κάτια για το προσεγμένο σου άρθρο. Δύο απορίες: Μια &
Στην αστρολογία όμως, όλα λειτουργούν διπολικά οπότε συμπεριέλαβες τους Σκορπιούς & τους Τοξότες ως δίπολα των Ταύρων & Παρθένων αντίστοιχα, καθώς & τους Καρκίνους ως δίπολο των Αιγόκερων, πώς & ο συλλογισμός
Ξαναγυρνώντας στον φυσικό κυβερνήτη των οικονομικών που είναι η Αφροδίτη, δεν πρέπει να παραλείψουμε την διπλή διακυβέρνησή της και στο ζώδιο του Ζυγού. δε σε οδήγησε να συμπεριλάβεις τους Κριούς (οι οποίοι παρεπιπτόντως συγκυβερνούνται απ'τον ¶ρη μαζί με το Σκορπιό στην παραδοσιακή Αστρολογία) ως δίπολα των Ζυγών? Δεύτερον, εφόσον
Επίσης, συναντήσαμε τον Δίδυμο ως 2ο του 2ου , με κυβερνήτη τον Ερμή που επίσης έχει διπλή διακυβέρνηση στην Παρθένο. πώς & εξαιρέθηκαν οι Ιχθείς(οι οποίοι παρεπιπτόντως συγκυβερνούνται απ'το Δία στην παραδοσιακή Αστρολογία) ως δίπολα των Παρθένων? Βέβαια, θα πήγαινε τότε πολύ καθώς θα είχαμε 10 στους 12 τσιγγούνηδες στο ζωδιακό κύκλο, αλλά απ'την άλλη & οι 8 στους 12 είναι ένα ποσοστό λίγο παραπάνω από 60%. Μήπως προκειμένου να' χουμε μια γενικότερη εικόνα ν'αφήσουμε τους οικονομικούς οίκους τελείως έξω απ' την εξέταση της τσιγγουνιάς?:nuts: Έτσι & αλλιώς την πρώτη & δεύτερη θέση κατέχουν η συναισθηματική Σελήνη & ο εγκρατής Κρόνος. Φιλάκια

katiakiss
02-12-2010, 12:39 AM
Καλησπέρα & ευχαριστούμε Κάτια για το προσεγμένο σου άρθρο. Δύο απορίες: Μια & οπότε συμπεριέλαβες τους Σκορπιούς & τους Τοξότες ως δίπολα των Ταύρων & Παρθένων αντίστοιχα, καθώς & τους Καρκίνους ως δίπολο των Αιγόκερων, πώς & ο συλλογισμός δε σε οδήγησε να συμπεριλάβεις τους Κριούς (οι οποίοι παρεπιπτόντως συγκυβερνούνται απ'τον ¶ρη μαζί με το Σκορπιό στην παραδοσιακή Αστρολογία) ως δίπολα των Ζυγών? Δεύτερον, εφόσον πώς & εξαιρέθηκαν οι Ιχθείς(οι οποίοι παρεπιπτόντως συγκυβερνούνται απ'το Δία στην παραδοσιακή Αστρολογία) ως δίπολα των Παρθένων? Βέβαια, θα πήγαινε τότε πολύ καθώς θα είχαμε 10 στους 12 τσιγγούνηδες στο ζωδιακό κύκλο, αλλά απ'την άλλη & οι 8 στους 12 είναι ένα ποσοστό λίγο παραπάνω από 60%. Μήπως προκειμένου να' χουμε μια γενικότερη εικόνα ν'αφήσουμε τους οικονομικούς οίκους τελείως έξω απ' την εξέταση της τσιγγουνιάς?:nuts: Έτσι & αλλιώς την πρώτη & δεύτερη θέση κατέχουν η συναισθηματική Σελήνη & ο εγκρατής Κρόνος. ΦιλάκιαΣε πρώτη φάση… Όπως έγραψα και στο αρθράκι:*Κάθε ομοιότητα περίπτωσης είναι τυχαία. Σκοπός του άρθρου είναι το χαμόγελο και όχι η προσβολή. Σχετικά με την αστρολογική προσέγγιση, κάπου στην μέση βρίσκεται η αλήθεια…:cheesy:
Και στη συνέχεια να πω ότι αν τους εξαιρέσω όλους αυτούς που με κόπο έβαλα για να φτιάξω ένα top 8 , θα είχα ένα top 2 που δεν θα έλεγε μία! Πως θα κάναμε το τζέρτζελο μόνο με 2 ; Όπως λέει και το τραγούδι… «η αγάπη θέλει τρίο για να ζεσταθεί…»:laugh:

ΥΓ: Εξαιρέθηκαν οι Ιχθείς, οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. (Πάντως όχι γιατί είμαι εγώ Ιχθείς)

any_f
02-12-2010, 01:51 AM
Ε όχι & τυχαία για τζέρτζελο...:amazed: Σε αδικείς! Έχεις χρησιμοποιήσει αποκλειστικά αστρολογικά επιχειρήματα, αλλιώς θα ήταν στο φόρουμ του χιούμορ το αρθράκι.:respect: Τελικά υπάρχει φως στα ερωτήματα μου ή τυχαία εξαιρέθηκαν τα δίπολα του Ζυγού & της Παρθένου? Α! & οι Υδροχόοι φυσικά που συγκυβερνούνται στην παραδοσιακή Αστρολογία απ'τον Κρόνο μαζί με τον Αιγόκερω.

katiakiss
02-12-2010, 02:48 AM
Ε όχι & τυχαία για τζέρτζελο...:amazed: Σε αδικείς! Έχεις χρησιμοποιήσει αποκλειστικά αστρολογικά επιχειρήματα, αλλιώς θα ήταν στο φόρουμ του χιούμορ το αρθράκι.:respect: Τελικά υπάρχει φως στα ερωτήματα μου ή τυχαία εξαιρέθηκαν τα δίπολα του Ζυγού & της Παρθένου? Α! & οι Υδροχόοι φυσικά που συγκυβερνούνται στην παραδοσιακή Αστρολογία απ'τον Κρόνο μαζί με τον Αιγόκερω.Επειδή φοβάμαι ότι μπορεί και να μην κοιμηθείς απόψε από βασανιστική περιέργεια :toung:, θα σου πω ότι σε αυτό το άρθρο δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τους κυβερνήτες της παραδοσιακής αστρολογίας. Οι κυβ. της παραδοσιακής είναι χρήσιμοι κυρίως στους ωριαίους χάρτες. Έτσι είναι άκυροι οι Υδροχόοι και οι Κριοί.
Την Παρθένο την συμπεριέλαβα ως κυβ. Ερμή όπως και ο Δίδυμος, ενώ για τους Ζυγούς επειδή έχουν κυβ. την Αφροδίτη όπως και οι Ταύροι. Τόσο απλά!

Τώρα για την αστρολογική εγκυρότητα… Όρκο μην παίρνεις. Μια τσαπατσουλιά στην προσέγγιση, την έχει. Δεν βάλαμε τα σοβαρά μας. Νεγκλιζέ βγήκαμε. :bigsmile:

any_f
02-12-2010, 03:29 AM
Ε καλά σαν εραστής της Αστρολογίας το νεγκλιζέ μες στο παιχνίδι είναι μη μασάς.;) Τώρα για βασανιστική περιέργεια & όρκο σ'ένα ερασιτέχνικό άρθρο δε μπορώ να εγγυηθώ, αλλά έχει & αυτό το ενδιαφέρον του. Τα καθαρά χιουμοριστικά έμαθα πως είναι στο φορουμ του χιούμορ. Τώρα βέβαια οι παραδοσιακές κυριαρχίες σίγουρα είναι εξειδικευμένες λεπτομέρειες, γι' αυτό & τις ανέφερα παρενθετικά. Σ' ευχαριστώ πολύ που μου απαντάς σε όλες τις υποερωτήσεις, αλλά η κύρια άλυτη ακόμη απορία ήταν πώς εξαιρέθηκαν οι Ιχθείς & οι Κριοί ως δίπολα των Παρθένων & Ζυγών αντίστοιχα εφόσον όπως διάβασα αρχικά στο άρθρο όλα στην Αστρολογία λειτουργούν διπολικά & μ'αυτό το επιχείρημα συμπεριέλαβες στη λίστα σου τον Ταύρο, τον Τοξότη & τον Καρκίνο. Τον τελευταίο μάλιστα στην πρώτη θέση!:nuts:

any_f
02-12-2010, 03:31 AM
Σόρι! Σκορπιό Τοξότη Καρκίνο:toung:

κρασακι
02-12-2010, 04:25 AM
Στους εραστές της αστρολογίας συμπεριλαμβάνονται άρθρα που θεωρείται ότι δίνουν και κάποιες περαιτέρω πληροφορίες αστρολογικές που έχουν μια βάση και ας έχουν και χιουμοριστικά στοιχεία μέσα, αλιώς θα πάνε στη θέση που είναι να πάνε αν δεν κάνουν σε αυτή που βρίσκονται. Η άλλη κατηγορία καλή μου είναι η Black Hole. Καθαρά ενημερωτικά όλα αυτά.
Πάααρα πολλά είναι σε αυτή την κατηγορία.
Τώρα το άρθρο είναι προϊόν αστρολογικής και προσωπικής-υποκειμενικής απόρροιας ταυτόχρονα, χωρίς να χρειάζεται να το κουράσουμε και να πατάμε στην κάθε λέξη. Όποιος έχει ένσταση ας λέει τη γνώμη του αιτιολογώντας αν θέλει απο αστρολογικής πλευράς για να κάνουμε και σύγκριση και παιχνιδάκι ντε!
Μη μου αρχίσετε τα μου σου του πάλι μόνο εεεεεεε! Γγκρρρρ:bigsmile:

any_f
02-12-2010, 11:08 AM
Σοφία μου, γι' αυτό ακριβώς βρήκα σκόπιμο να ζητήσω 2-3 διευκρινίσεις. Επειδή το άρθρο έχει όπως λες μια βάση & δεν είναι καθαρά χιουμοριστικό για να πάει στο φόρουμ χιούμορ, καθαρά προσβλητικό ή καταχρηστικό για να πάει στη μαύρη τρύπα ή καθαρά προσωπική - υποκειμενική απόρροια για να πάει σ'ένα φόρουμ "Ας γνωριστούμε καλύτερα". :bigsmile:Τα στοιχεία λοιπόν της βάσης είναι πολύ παραπάνω από 2 λέξεις:
Στην αστρολογία όμως, όλα λειτουργούν διπολικά και απέναντι από το ζώδιο του Ταύρου, έχουμε το ζώδιο του Σκορπιού
Αν θέλουμε τώρα να δούμε ποια είναι τα επόμενα ζώδια που σχετίζονται με το θέμα μας, δεν έχουμε από το να εξετάσουμε τι συναντούμε στον 2ο οίκο του 2ου οίκου (παράγωγοι οίκοι, μια αυθαιρεσία με την ευγενική υποστήριξη της αφεντιάς μου!).
Για να γίνω πιο κατανοητή, αφού το θέμα μας άπτεται του 2ου οίκου, για να δούμε πως αυτός συμπεριφέρεται, τον τοποθετούμε στην θέση του πρώτου και βλέπουμε ποιος είναι ο 2ος του. Εκεί συναντάμε το αμέσως επόμενο ζώδιο από τον Ταύρο, τον Δίδυμο και απέναντι, τον 8ο του 2ου που είναι ο Τοξότης.
Κάθε ανθρώπινο «ελάττωμα» έχει την ρίζα του σε ψυχογενείς αιτίες. Πέραν των βασικών αρχών της αστρολογίας περί 2ου και 8ου , αν το δούμε από την ψυχολογική του πλευρά, ποιος είναι ο πλανήτης της εγκράτειας; Ποιος είναι συνυφασμένος με την στέρηση και τον περιορισμό; Ποιος άλλος; Ο Κρόνος! Προσθέστε στη λίστα μας και τους Αιγόκερους λοιπόν… Και όλως τυχαίως, απέναντί τους βρίσκονται οι ανασφαλείς «Καβουρομανούλες». Η Σελήνη (κυβερνήτης των Καρκίνων) είναι συνδεδεμένη με την θρέψη και την συντήρηση, διαχείριση συναισθημάτων, περιχαράκωση, ασφάλεια… Έχει βαθιά ανάγκη για σιγουριά μια και η ίδια νιώθει τρομερή ανασφάλεια από την ίδια της την ρευστότητα-αστάθεια. Η ανασφάλεια είναι εδώ ο λόγος της πιθανής τσιγκουνιάς. Ως εδώ λοιπόν, με το επιχείρημα των διπόλων βάλαμε στη λίστα τους Σκορπιούς, τους Τοξότες & τους Καρκίνους. Για τους τελευταίους μάλιστα ήτανε τόσο ισχυροί οι λόγοι εισαγωγής που μπήκανε στην 1η θέση!:nuts: Στη συνέχεια βάλαμε τους Ζυγούς & την Παρθένο, η οποία μάλιστα θεωρείται η επιτομή της καθολικής μιζέριας:
Ξαναγυρνώντας στον φυσικό κυβερνήτη των οικονομικών που είναι η Αφροδίτη, δεν πρέπει να παραλείψουμε την διπλή διακυβέρνησή της και στο ζώδιο του Ζυγού.
Επίσης, συναντήσαμε τον Δίδυμο ως 2ο του 2ου , με κυβερνήτη τον Ερμή που επίσης έχει διπλή διακυβέρνηση στην Παρθένο. Με την ζωδιακή επιτομή της καθολικής μιζέριας στην Παρθένο, κλείσαμε την καταμέτρηση των 8 βασικών υπόπτων στο ζήτημα της τσιγγουνιάς.
εξαιρώντας τους Κριούς ως δίπολο των Ζυγών & τους Ιχθείς ως δίπολο της Παρθένου.:blink: Επειδή λοιπόν θα 'θελα να τους εξαιρώ & 'γώ από διάφορες λίστες αν ο λόγος της Κάτιας μου φανεί αρκετά ορθός, είπα να κάνω την ερώτησή μου. Πολλά φιλιά, ευχαριστώ

katiakiss
02-12-2010, 01:09 PM
Σοφία μου, γι' αυτό ακριβώς βρήκα σκόπιμο να ζητήσω 2-3 διευκρινίσεις. Επειδή το άρθρο έχει όπως λες μια βάση & δεν είναι καθαρά χιουμοριστικό για να πάει στο φόρουμ χιούμορ, καθαρά προσβλητικό ή καταχρηστικό για να πάει στη μαύρη τρύπα ή καθαρά προσωπική - υποκειμενική απόρροια για να πάει σ'ένα φόρουμ "Ας γνωριστούμε καλύτερα". :bigsmile:Τα στοιχεία λοιπόν της βάσης είναι πολύ παραπάνω από 2 λέξεις: Ως εδώ λοιπόν, με το επιχείρημα των διπόλων βάλαμε στη λίστα τους Σκορπιούς, τους Τοξότες & τους Καρκίνους. Για τους τελευταίους μάλιστα ήτανε τόσο ισχυροί οι λόγοι εισαγωγής που μπήκανε στην 1η θέση!:nuts: Στη συνέχεια βάλαμε τους Ζυγούς & την Παρθένο, η οποία μάλιστα θεωρείται η επιτομή της καθολικής μιζέριας: εξαιρώντας τους Κριούς ως δίπολο των Ζυγών & τους Ιχθείς ως δίπολο της Παρθένου.:blink: Επειδή λοιπόν θα 'θελα να τους εξαιρώ & 'γώ από διάφορες λίστες αν ο λόγος της Κάτιας μου φανεί αρκετά ορθός, είπα να κάνω την ερώτησή μου. Πολλά φιλιά, ευχαριστώΈχεις δει μια ταινία με την Καλουτά και τον Γιώργο Κωνσταντίνου που διδάσκει αγγλικά στην Τρούμπα; Εκεί έλεγε η Καλουτά την θεϊκή φράση που την λέω συχνά στους φίλους, όταν έρχονται σπίτι και έχω τα κέφια μου: «Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα!» (που θα πει ότι έχω τα κέφια μου )
Any-f dear, μην το παίρνεις επί επιστημονικού πόνου το άρθρο. Σαφώς και έχει κάποιες αστρολογικές αλήθειες και οι πρώτες δύο θέσεις ιδιαίτερα, καθώς και η εμπλοκή Ταύρου-Σκορπιού λόγω 2ου-8ου είναι πράγματι έτσι. Πάλι εξαιρώντας τις πρώτες δύο θέσεις, όλα τα υπόλοιπα, «σχεδόν» εμπίπτουν –μεταφορικά- στον φιλολογικό κανόνα που λέγεται: ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.
Στην απίθανη περίπτωση που δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει ποιητική αδεία, σου λέω ότι στην ποίηση και στον στοίχο πολλές φορές χρησιμοποιούνται λέξεις που μπορεί να μην στέκουν γραμματικά ή εννοιολογικά, αλλά μπαίνουν επειδή εξυπηρετούν την ρίμα. Ακολουθεί το παράδειγμα:

Έστε μάγκας, έστε μπελαλίκ,
λα ντε Βοτανικό ο πιό νταήκ
κι έντρεμεν
ντρε κάργα ντε μαγκέ
γιατί φτιαξάρε
στο μινούτο ντε δουλειέν.

¶ντε α λα φουμέντο
και μαστουριόρε
με τε γκομενέτε ο ντεκέ
και οι αγγέλω πατημέντο,
φλόκο ντ' αργιλέ :laugh::laugh::love:

any_f
02-12-2010, 02:27 PM
Στην απίθανη περίπτωση που δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει ποιητική αδεία, σου λέω ότι στην ποίηση και στον στοίχο πολλές φορές χρησιμοποιούνται λέξεις που μπορεί να μην στέκουν γραμματικά ή εννοιολογικά, αλλά μπαίνουν επειδή εξυπηρετούν την ρίμα. Λυπάμαι Κάτια μου που ξέρω τί σημαίνει ποιητική αδοία & δε θα με γράψουν στα Guiness να πάρω & κανά λεφτό.:cry:
Ας προχωρήσουμε όμως στην αστρολογική διαλεύκανση του θέματος. Θα σας καταθέσω την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία για το ποια ζώδια κατέχουν επάξια τις πρώτες 8 θέσεις στο top 10 της τσιγκουνιάς …(μακριά από μας!).
Εννοείς λοιπόν πως ήταν ποιητική αδοία για να εξυπηρετήσουν τη ρίμα της τσιγκουνιάς στο ζωδιακό κύκλο όλες οι υπόλοιπες θέσεις της λίστας εκτός του Αιγόκερω, του Καρκίνου του Ταύρου & του Σκορπιού λοιπόν, οι οποίοι όμως βρίσκονται κάπως ατάκτως ερριμένοι στη λίστα: όχι στις 4 πρώτες θέσεις αλλά στις 1η,2η, 3η & 6η.:idea::amazed: Ομολογώ πως ο συλλογισμός είναι κάπως περίπλοκος για την αντίληψή μου, εκτός αν πρόκειται για τελείως χιουμοριστική προσέγγιση του θέματος. Θα το εκλάμβανα απευθείας έτσι αλλά με απέτρεψε η επιστημονική επιχειρηματολογία :
Αφού η τσιγκουνιά σχετίζεται με υλική, οικονομική αξία και κατοχή, μιλάμε για έννοιες που σχετίζονται με τον 2ο οίκο, ζώδιο του οποίου είναι ο Ταύρος και κυβερνήτης η Αφροδίτη.
Στην αστρολογία όμως, όλα λειτουργούν διπολικά και απέναντι από το ζώδιο του Ταύρου, έχουμε το ζώδιο του Σκορπιού που είναι το 8ο σπίτι που ζωδιακού και σχετίζεται με τους οικονομικούς πόρους των άλλων και κυρίως των συντρόφων, καθώς επίσης και με κληρονομιές, αποκτήματα μεγάλης αξίας… κ.ά.
Μέχρι εδώ έχουμε την τετράδα: Ταύρος- Σκορπιός, Δίδυμοι- Τοξότες.
Όπως καταλάβατε μας λείπουν οι άλλοι τέσσερεις...
Κάθε ανθρώπινο «ελάττωμα» έχει την ρίζα του σε ψυχογενείς αιτίες. Πέραν των βασικών αρχών της αστρολογίας περί 2ου και 8ου , αν το δούμε από την ψυχολογική του πλευρά, ποιος είναι ο πλανήτης της εγκράτειας; Ποιος είναι συνυφασμένος με την στέρηση και τον περιορισμό; Ποιος άλλος; Ο Κρόνος! Προσθέστε στη λίστα μας και τους Αιγόκερους λοιπόν… Και όλως τυχαίως, απέναντί τους βρίσκονται οι ανασφαλείς «Καβουρομανούλες». Η Σελήνη (κυβερνήτης των Καρκίνων) είναι συνδεδεμένη με την θρέψη και την συντήρηση, διαχείριση συναισθημάτων, περιχαράκωση, ασφάλεια… Έχει βαθιά ανάγκη για σιγουριά μια και η ίδια νιώθει τρομερή ανασφάλεια από την ίδια της την ρευστότητα-αστάθεια. Η ανασφάλεια είναι εδώ ο λόγος της πιθανής τσιγκουνιάς.
Επίσης, συναντήσαμε τον Δίδυμο ως 2ο του 2ου , με κυβερνήτη τον Ερμή που επίσης έχει διπλή διακυβέρνηση στην Παρθένο. Με την ζωδιακή επιτομή της καθολικής μιζέριας στην Παρθένο, κλείσαμε την καταμέτρηση των 8 βασικών υπόπτων στο ζήτημα της τσιγγουνιάς. Συνοψίζοντας λοιπόν, η απάντηση στην αρχική απορία μου
πώς εξαιρέθηκαν οι Ιχθείς & οι Κριοί ως δίπολα των Παρθένων & Ζυγών αντίστοιχα εφόσον όπως διάβασα αρχικά στο άρθρο όλα στην Αστρολογία λειτουργούν διπολικά & μ'αυτό το επιχείρημα συμπεριέλαβες στη λίστα σου τον Ταύρο, τον Τοξότη & τον Καρκίνο. Τον τελευταίο μάλιστα στην πρώτη θέση! είναι πως
Any-f dear, μην το παίρνεις επί επιστημονικού πόνου το άρθρο. Σαφώς και έχει κάποιες αστρολογικές αλήθειες και οι πρώτες δύο θέσεις ιδιαίτερα, καθώς και η εμπλοκή Ταύρου-Σκορπιού λόγω 2ου-8ου είναι πράγματι έτσι. Πάλι εξαιρώντας τις πρώτες δύο θέσεις, όλα τα υπόλοιπα, «σχεδόν» εμπίπτουν –μεταφορικά- στον φιλολογικό κανόνα που λέγεται: ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ., με άλλα λόγια δεν έχει νόημα να ρωτάω για τους Ιχθείς & τους Κριούς, ως δίπολα των Παρθένων & των Ζυγών αντίστοιχα, όταν συζητάμε για τη λίστα σου της τσιγγουνιάς στο ζωδιακό, διότι οι Παρθένοι & οι Ζυγοί
Επίσης, συναντήσαμε τον Δίδυμο ως 2ο του 2ου , με κυβερνήτη τον Ερμή που επίσης έχει διπλή διακυβέρνηση στην Παρθένο. Με την ζωδιακή επιτομή της καθολικής μιζέριας στην Παρθένο, κλείσαμε την καταμέτρηση των 8 βασικών υπόπτων στο ζήτημα της τσιγγουνιάς.τελικά δε μπήκαν στη λίστα λόγω συγκυβερνήσεων αλλά λόγω ποιητικής αδοίας...!:laugh:

katiakiss
02-12-2010, 02:43 PM
any_f , θα το ήθελα πολύ να σου λύσω όλες τις απορίες αρκεί να μπορούσες να μου λύσεις μία (χωρίς κολάζ!)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ; Δεν καταλαβαίνω!
Θέλω να δω τον χάρτη σου επειγόντως! (αλήθεια το λέω!) Ίσως καταλάβω… :blink:
Τελώ υπό το κράτος βαθιάς απελπισίας. :cry:Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο για να σε βοηθήσω στο θέμα της κατανόησης. Το μόνο που μου μένει, είναι να πηδηχτώ απ’ το παράθυρο! :cry: Αλήθεια λέω!
Με κάθε φιλική διάθεση σου λέω ότι μπορώ να σου απαντήσω σε ότι άλλο θες, εκτός από αυτό το θέμα!
Ήμουν σαφής ότι ήμουν ασαφής για χάρη του αστεϊσμού.:unsure: Πιο σαφής πεθαίνεις! :cry::sad2::cry:

any_f
02-12-2010, 05:15 PM
Βρε φιλενάδα, κατάλαβα τώρα!:idea:Στο προηγούμενο μόλις ποστ εξήγησα ακριβώς πως όλο ήταν μια δική μου παρεξήγηση...:embarrestΕπιτέλου κατάλαβα, με την ανεκτίμητη βοήθειά σου φυσικάVerneigung : Στην Αστρολογία λειτουργούν όλα διπολικά
Στην αστρολογία όμως, όλα λειτουργούν διπολικά. Πχ εφόσον στην προσωπική σου λίστα τσιγγουνιάς στο ζωδιακό τοποθετούνται στις θέσεις 6, 7 & 2 αντίστοιχα οι Ταύροι, οι Δίδυμοι & οι Αιγόκεροι, άρα μοιραία θα τοποθετηθούν στις θέσεις 3, 8 & 1 αντίστοιχα οι Σκορπιοί, οι Τοξότες & οι Καρκίνοι.
Κάθε ανθρώπινο «ελάττωμα» έχει την ρίζα του σε ψυχογενείς αιτίες. Πέραν των βασικών αρχών της αστρολογίας περί 2ου και 8ου , αν το δούμε από την ψυχολογική του πλευρά, ποιος είναι ο πλανήτης της εγκράτειας; Ποιος είναι συνυφασμένος με την στέρηση και τον περιορισμό; Ποιος άλλος; Ο Κρόνος! Προσθέστε στη λίστα μας και τους Αιγόκερους λοιπόν… Και όλως τυχαίως, απέναντί τους βρίσκονται οι ανασφαλείς «Καβουρομανούλες». Η Σελήνη (κυβερνήτης των Καρκίνων) είναι συνδεδεμένη με την θρέψη και την συντήρηση, διαχείριση συναισθημάτων, περιχαράκωση, ασφάλεια… Έχει βαθιά ανάγκη για σιγουριά μια και η ίδια νιώθει τρομερή ανασφάλεια από την ίδια της την ρευστότητα-αστάθεια. Η ανασφάλεια είναι εδώ ο λόγος της πιθανής τσιγκουνιάς.)Μία μόνο εξαίρεση υπάρχει στην περιπτωσή μας όσον αφορά τη διπολικότητα. :icon_question:Τα ζώδια της Παρθένου & του Ζυγού με τις θέσεις 4 & 5 αντίστοιχα. Αυτοί δεν παρασέρνουν τα δίπολά τους, Ιχθείς & Κριούς σε καμμιά θέση στη λίστα τσιγγουνιάς, που συμπεριλήφθηκαν τα 8 από τα 12 ζώδια που υπάρχουν, καθώς μπήκε στη μέση η ποιητική αδεία!:w00t:
πώς εξαιρέθηκαν οι Ιχθείς & οι Κριοί ως δίπολα των Παρθένων & Ζυγών αντίστοιχα εφόσον όπως διάβασα αρχικά στο άρθρο όλα στην Αστρολογία λειτουργούν διπολικά & μ'αυτό το επιχείρημα συμπεριέλαβες στη λίστα σου τον Ταύρο, τον Τοξότη & τον Καρκίνο. Τον τελευταίο μάλιστα στην πρώτη θέση!
Any-f dear, μην το παίρνεις επί επιστημονικού πόνου το άρθρο. Σαφώς και έχει κάποιες αστρολογικές αλήθειες και οι πρώτες δύο θέσεις ιδιαίτερα, καθώς και η εμπλοκή Ταύρου-Σκορπιού λόγω 2ου-8ου είναι πράγματι έτσι. Πάλι εξαιρώντας τις πρώτες δύο θέσεις, όλα τα υπόλοιπα, «σχεδόν» εμπίπτουν –μεταφορικά- στον φιλολογικό κανόνα που λέγεται: ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ. Είχα μπερδευτεί :embarrestγιατί νόμιζα ότι ήμουν σε φόρουμ όπου τα επιχειρήματα που υποστηρίζουν τισ αστρολογικές απόψεις είχαν μεγαλύτερο βάρος απ' τις ποιητικές άδειες, νόμιζα ότι αυτές ταιριάζουν περισσότερο στα off topic θέματα:blink:. Αλλά τώρα μου έχεις πια ξεκαθαρίσει τα πάντα! :pain:Σ'ευχαριστώ!:bigsmile:

evadara
20-12-2010, 01:35 AM
Καρκίνος (με ωροσκόπο Υδροχόο) ήταν η μοναδική μου εμπειρία τσιγκουνιάς. Είχε και έχει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά...το σπίτι του είναι ως σαν να ήταν το παιδί των 700¤ το μήνα. Περιποιημένο, καθαρό, καλόγουστο αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε η παραμικρή πολυτελής λεπτομέρεια. Ξέρετε τι εννοώ... π.χ. ένα κρυστάλλινο ποτήρι, έστω μόνο για τις ειδικές περιπτώσεις. Για να μην μιλήσω για την γκαρνταρόμπα του... αυτό δεν ήταν casual ... ήταν ότι βρήκα μπροστά μου έβαλα αααα! και νομίζω πως το 'χω από τα δεκάξι μου. Να βγούμε? Γιατί??? Καλά δεν είμαστε στο σπίτι! Ταινιούλα και σπιτικό φαγάκι -οφείλω να ομολογήσω- φτιαγμένο από τα χεράκια του. Ε, νομίζω πήρατε μια ιδέα.
Τώρα εξηγήστε μου, πως γίνεται ένας τέτοιος σφιχτοχέρης άνθρωπος να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό μόνο στο όνομά μου και να καταθέτει τακτικά μεγάλα ποσά. Και όλα αυτά αφού τον χώρισα. Και όλα αυτά χωρίς να με διεκδικεί να γυρίσω πίσω. Εεεε????

aries engineer
20-12-2010, 12:34 PM
Εμενα μου ειχε σκασει περιστατικο -Τοξοτης με ωροσκοπο Σκορπιο,Σεληνη Ταυρο και Αφροδιτη στον Αιγόκερω..που οχι απλα τσιγγουνης...αλλα και προικοθηρας..:bigsmile::toung:

Δεν υπαρχει ομως πιο αντιτουριστικο πραγμα σε εναν ανδρα απο την καρμιρια..τι να το κανω εγω το 1.90 με γαλανα ματια..:laugh::laugh:Μακρυα!!!!!!!!!!

hattie23
20-12-2010, 09:19 PM
Καρκίνος (με ωροσκόπο Υδροχόο) ήταν η μοναδική μου εμπειρία τσιγκουνιάς. Είχε και έχει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά...το σπίτι του είναι ως σαν να ήταν το παιδί των 700¤ το μήνα. Περιποιημένο, καθαρό, καλόγουστο αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε η παραμικρή πολυτελής λεπτομέρεια. Ξέρετε τι εννοώ... π.χ. ένα κρυστάλλινο ποτήρι, έστω μόνο για τις ειδικές περιπτώσεις. Για να μην μιλήσω για την γκαρνταρόμπα του... αυτό δεν ήταν casual ... ήταν ότι βρήκα μπροστά μου έβαλα αααα! και νομίζω πως το 'χω από τα δεκάξι μου. Να βγούμε? Γιατί??? Καλά δεν είμαστε στο σπίτι! Ταινιούλα και σπιτικό φαγάκι -οφείλω να ομολογήσω- φτιαγμένο από τα χεράκια του. Ε, νομίζω πήρατε μια ιδέα.
Τώρα εξηγήστε μου, πως γίνεται ένας τέτοιος σφιχτοχέρης άνθρωπος να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό μόνο στο όνομά μου και να καταθέτει τακτικά μεγάλα ποσά. Και όλα αυτά αφού τον χώρισα. Και όλα αυτά χωρίς να με διεκδικεί να γυρίσω πίσω. Εεεε????

Μεγαλα χρηματικα ποσα χωρις να σε διεκδικει πισω ...,Μαλλον η διατροφη αναγκαστικα και με το νομο σου δινει η κανει " ξεπλυμα" χρηματος :laugh:

evadara
20-12-2010, 09:59 PM
:laugh: Καλό, πολύ καλό!!! :laugh: Αλλά δεν είναι υποχρεωμένος για διατροφή (δεν ήμασταν παντρεμένοι) κι όσο για το ξέπλυμα :weird: αφού είναι μόνο στο όνομά μου. Δεν μπορεί να κάνει ανάληψη. Και μετά σου λένε ότι τα ψαράκια είμαστε περίεργα.... Καρκίνους έχετε γνωρίσει? Τώρα εγώ αν τα πάρω και πάω κανά ταξιδάκι μ'άλλον, θα φταίω? :love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-12-2010, 10:50 PM
:laugh: Καλό, πολύ καλό!!! :laugh: Αλλά δεν είναι υποχρεωμένος για διατροφή (δεν ήμασταν παντρεμένοι) κι όσο για το ξέπλυμα :weird: αφού είναι μόνο στο όνομά μου. Δεν μπορεί να κάνει ανάληψη. Και μετά σου λένε ότι τα ψαράκια είμαστε περίεργα.... Καρκίνους έχετε γνωρίσει? Τώρα εγώ αν τα πάρω και πάω κανά ταξιδάκι μ'άλλον, θα φταίω? :love:

βρε παρτα και μην μιλας:toung::nuts:
οι καιροι ειναι δυσκολοι...:cheesy::bigsmile:

φιλικα:bigsmile:

evadara
21-12-2010, 10:06 PM
βρε παρτα και μην μιλας:toung::nuts:
οι καιροι ειναι δυσκολοι...:cheesy::bigsmile:

φιλικα:bigsmile:

Σωστό κι αυτό! :amuse:

koritsii
23-12-2010, 10:08 PM
Χα χα χα η όλη κατάσταση που μας περιέγραψες μου θυμίζει κάτι από το τραγούδι του Βοσκόπουλου, που με τις απαραίτητες μετατροπές γίνεται ''Ανεπανάληπτη θα είμαι εγώ για σένα, ανεπανάληπτη θα μείνω στη ζωή σου''. Αλλά ας το ψάξουμε+αλλιώς το θέμα, καταρχάς το να είσαι ζάμπλουτος+να μην το επιδεικνύεις με κρύσταλλα κλπ για μένα είναι τεράστιο προσόν, σεμνός άνθρωπος, τώρα για τα ρούχα τί να πω αν δε δω δεν ξέρω, το μαγείρεμα πάντως παίρνει πόντους... υπάρχει πιθανότητα ο κύριος να ήταν Mr.Ζηλιάρης της χρονιάς+να σε ήθελε στο σπίτι μόνο για εκείνον, μήπως?

koritsii
23-12-2010, 10:27 PM
Και επιπλέον ίσως ο άνθρωπος την έχει πατήσει στο παρελθόν από γυναίκες που ήταν δίπλα του για τον χρηματικό+όχι για τον ψυχικό του πλούτο... τί να κάνει+αυτός, άρχισε τα τεστάκια για να σιγουρευτεί ότι τον θέλεις γι'αυτό που είναι+όχι για αυτά που έχει... τί τραβάνε+αυτοί οι πλούσιοι!!!

evadara
24-12-2010, 04:44 PM
Και επιπλέον ίσως ο άνθρωπος την έχει πατήσει στο παρελθόν από γυναίκες που ήταν δίπλα του για τον χρηματικό+όχι για τον ψυχικό του πλούτο... τί να κάνει+αυτός, άρχισε τα τεστάκια για να σιγουρευτεί ότι τον θέλεις γι'αυτό που είναι+όχι για αυτά που έχει... τί τραβάνε+αυτοί οι πλούσιοι!!!
Συγχώρεσέ με που θα γίνω σκληρή αλλά, μετά από μήνες παρατήρησης και ανάλυσης, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τελικά ο άνθρωπος και τσιγκούνης είναι και κότα. Προτίμησε να πιστέψει τη μανούλα του, η οποία διατείνονταν -από την απαρχή της σχέσης μας- ότι ο σκοπός μου ήταν να του "φορτωθώ". Χαρακτηριστική της ατάκα "βρε χαζέ, τα λεφτά σου έβαλε στο μάτι. Να εξασφαλιστεί κι αυτή και το παιδί της". Κι όπως είναι φυσικό για έναν Καρκίνο, η μανούλα πάνω από όλα. Έτσι λοιπόν με χώρισε γιατί δεν ήταν δήθεν έτοιμος, ότι εμένα ήθελε μόνο κι όχι όλο το πακέτο και άλλες τέτοιες μπούρδες. Έχουν περάσει 6 μήνες κι ακόμα κλαίει και χτυπιέται. Αν μ'αγαπάς ρε άνθρωπε, τι σημασία έχει τι λένε οι άλλοι και στο φινάλε τι σημασία έχει κι αν στα "φάει" αυτός που αγαπάς? :weird:

Eirinopoios
26-12-2010, 04:07 PM
Διαβάζω για τσιγκούνηδες Σκορπιούς και δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε αφορισμούς αυτού του είδους, μια και είχα φίλο Σκορπιό που μόνο τσιγκούνης δεν εύτονε. Μάλλον το αντίθετο.
Καλύτερα θα ήταν πριν αποφανθούμε για την τσιγκουνιά των ζώδιων να εξετάζουμε πρωτίστως τους κυβερνήτες του 2ου οίκου, ότι δηλαδή κάνουμε για όλους τους τομείς. Έτσι όταν αυτοί προσβάλλοντα από Κρόνο δείχνουν τσιγκουνιά, όταν δε προσβάλλοντα από Δια δείχνουν σπαταλοσυνη. Στη συνέχεια εξετάζουμε τον ουσιαστικό κυβερνήτη του 2ου δηλαδή την Αφροδίτη και συμπληρωματικά τυχόν πλανήτες που βρίσκονται στον 2ο με τις όψεις που δέχονται.
Στην περίπτωση του φίλου μου ο ¶ρης είναι σε αντίθεση με Κρόνο ( λανθασμένη δράση ) και ο Ερμής κυβερνήτης του 2ου τετράγωνο με Δια.

παλίρροια
26-12-2010, 08:10 PM
......:nuts:Τελικά πρέπει να είμαι ΠΟΛΥ μεγάλος σπάγγος!!!!!!!!:laugh::laugh:
Με 2ο οίκο στον Καρκίνο:cheesy: και 8ο στον Αιγόκερω:nuts:.......τι να πεί κανείς.....
Ελπίζω πως δεν θα πεινάσω.....:embarrest ......ίσως......:toung::bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-12-2010, 01:46 PM
Έχουν περάσει 6 μήνες κι ακόμα κλαίει και χτυπιέται. Αν μ'αγαπάς ρε άνθρωπε, τι σημασία έχει τι λένε οι άλλοι και στο φινάλε τι σημασία έχει κι αν στα "φάει" αυτός που αγαπάς? :weird:

Ενας αντρας οταν αγαπαει αληθεινα και φοραει παντελονια αγαπητο μελος δεν λογαριαζει μαμαδες και ολο το σοι που λεει και μια παροιμια
σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος
τυφλα να εχει ο πεθερος:laugh:

τι κλαιει και οδυρεται; αγκαλεια επρεπε να σε ειχε και να σου ελεγε λογια αγαπης:love:
εγω ετσι ξερω οτι κανουν οσοι αγαπουν αληθεινα!

φιλικα κουκι:bigsmile::love:

evadara
29-12-2010, 09:37 PM
Ενας αντρας οταν αγαπαει αληθεινα και φοραει παντελονια αγαπητο μελος δεν λογαριαζει μαμαδες και ολο το σοι που λεει και μια παροιμια
σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος
τυφλα να εχει ο πεθερος:laugh:

τι κλαιει και οδυρεται; αγκαλεια επρεπε να σε ειχε και να σου ελεγε λογια αγαπης:love:
εγω ετσι ξερω οτι κανουν οσοι αγαπουν αληθεινα!

φιλικα κουκι:bigsmile::love:
Πέστα αγάπη μου!!! να μη νομίζω πως εγώ είμαι η παράλογη. Γι'αυτό όταν άρχισα να ακούω για μαμάδες (το είπαμε οτι είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ?!!!) το βαλα στα πόδια.

Φιλάκια Πολλά :bigsmile:

to3otaki!
31-12-2010, 01:53 AM
Δεν πιστευω πως εμεις τα τοξοτακια ειμαστε τσιγκουνιδες...αντιθετως ειμαστε γενναιοδωρα πλασματακια...εκτος και αν μιλατε συγκεκριμενα για τους αντρες :toung::toung::toung:

SunConJup
08-01-2011, 04:44 AM
αμφισβητώ την εγκυρότητα του άρθρου...

λοιπόν εγώ είμαι Καρκίνος με Δία στον Καρκίνο, ωροσκόπο τοξότη, αφροδίτη στους διδύμους, ακμή του 2ου οίκου στον Αιγόκερω (με Κρόνο στον 2ο οικο) και του 8ου στον Καρκίνο (με Ήλιο, Δία και Ερμή στον 8ο οικο)..

με αυτά που λέει το άρθρο θα έπρεπε να είμαι πολύ τσιγκούνης... αλλά δεν είμαι...

REMEDIOS
14-01-2011, 01:02 PM
πλάκα έχει το κείμενο αλλά για το κατα πόσο στέκει...
Οι πιο σπαταλοι ανθρωποοι στον περιγυρο μου είναι μέσα σε αυτά τα ζώδια
O πατέρας μου Ζυγος με σκορπιο με την οικονομία καμία σχεση δεν έχει σπαταλες και πάλι σπαταλες ειμαι αιγόκερως με κριο και με διαφορά η πιο σπαταλη της παρέας μου να μη μιλήσω για τον αντρα μου που σαν Υδροχοος με διδυμο εκτος απο σπαταλος ειναι και μητερα τερεζα...
οποτε μάλλον άλλοι ειναι οι σπαγγοι
Οσοι τοξοτες ξέρω παντως ειναι πολύ τσιγγουνηδες δεν δίνουν του αγγελου τους νερό πιο πολυ βέβαια γιατι ειναι τεμπέληδες αρα δε δουλευουν πολύ αρα δεν εχουν κλπ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-01-2011, 02:42 PM
Οσοι τοξοτες ξέρω παντως ειναι πολύ τσιγγουνηδες δεν δίνουν του αγγελου τους νερό πιο πολυ βέβαια γιατι ειναι τεμπέληδες αρα δε δουλευουν πολύ αρα δεν εχουν κλπ

τσιγγουνηδες,τεμπεληδες..
ολα τα κακα της μοιρας ενα πραμα..:nuts::toung::laugh:

Υ.Γ
και γιατι ολοι λενε
αχ..ας ειχα κατι απο τοξοτη ...
αραγε;;;:bigsmile::blink::cheesy:

kassy
14-04-2011, 11:39 AM
Λοιπόν, άδικα μας κατηγορείτε εμάς τα καβούρια για την τσιγγουνιά μας. Τώρα με το θέμα της κρίσης μια χαρά οικονομία κάνουμε.

Ο άντρας μου (Κριός) άρεζε πάντοτε το ακριβό ντύσιμο. Όταν π.χ. αγόραζε ένα πουκάμισο έπρεπε να ξοδέψει μία περιουσία. Όταν χαζεύαμε τις βιτρίνες πάντοτε το μάτι του έπεφτε στο πολύ ακριβό.
"Τι λες; Να το πάρω;" Με ρωτούσε.
Εγώ του έριχνα την κλασική μου ατάκα. "Τόσο ακριβό; Μπορώ να σου βρω ακριβώς το ίδιο σε πολύ καλύτερη τιμή".
Τότε με κοίταζε με εκείνο το βλέμμα που έλεγε σίγουρα από μέσα του "Μα που τη βρήκα αυτή την τσιγγούνα;" και απέξω του απαντούσε "Μα είναι μάρκα. Είναι δυνατόν να ψάχνεις συνέχεια στα φτηνιάρικα;"

Τώρα όμως που ζούμε μαζί και για κάποιο διάστημα δεν δούλευε, γιατί έκλεισε η εταιρία με την οποία συνεργαζόταν μια χαρά οικονομία του έκανα. Και με τα πουκαμισάκια τα φτηνά που του έβρισκα συμβιβάστηκε και με το συμμάζεμα στα έξοδα του νοικοκυριού συμφιλιώθηκε. Μπορώ να πω ότι με ξεπέρασε κιόλας. Όποτε με βλέπει να γυρίζω στο σπίτι με σακούλες από ρούχα που ψώνισα όλο "μου τη λέει".
"Πάλι ρούχα αγόρασες; Μη ξαναμιλήσεις για οικονομία άλλη φορά."

Μα τι να κάνω; Εγώ φταίω; Με τόσο ωραίες εκπτώσεις και καλές προσφορές ζαλίζεται το μάτι σου!:wacko:

katiakiss
14-04-2011, 12:09 PM
Λοιπόν, άδικα μας κατηγορείτε εμάς τα καβούρια για την τσιγγουνιά μας. Τώρα με το θέμα της κρίσης μια χαρά οικονομία κάνουμε.

Ο άντρας μου (Κριός) άρεζε πάντοτε το ακριβό ντύσιμο. Όταν π.χ. αγόραζε ένα πουκάμισο έπρεπε να ξοδέψει μία περιουσία. Όταν χαζεύαμε τις βιτρίνες πάντοτε το μάτι του έπεφτε στο πολύ ακριβό.
"Τι λες; Να το πάρω;" Με ρωτούσε.
Εγώ του έριχνα την κλασική μου ατάκα. "Τόσο ακριβό; Μπορώ να σου βρω ακριβώς το ίδιο σε πολύ καλύτερη τιμή".
Τότε με κοίταζε με εκείνο το βλέμμα που έλεγε σίγουρα από μέσα του "Μα που τη βρήκα αυτή την τσιγγούνα;" και απέξω του απαντούσε "Μα είναι μάρκα. Είναι δυνατόν να ψάχνεις συνέχεια στα φτηνιάρικα;"

Τώρα όμως που ζούμε μαζί και για κάποιο διάστημα δεν δούλευε, γιατί έκλεισε η εταιρία με την οποία συνεργαζόταν μια χαρά οικονομία του έκανα. Και με τα πουκαμισάκια τα φτηνά που του έβρισκα συμβιβάστηκε και με το συμμάζεμα στα έξοδα του νοικοκυριού συμφιλιώθηκε. Μπορώ να πω ότι με ξεπέρασε κιόλας. Όποτε με βλέπει να γυρίζω στο σπίτι με σακούλες από ρούχα που ψώνισα όλο "μου τη λέει".
"Πάλι ρούχα αγόρασες; Μη ξαναμιλήσεις για οικονομία άλλη φορά."

Μα τι να κάνω; Εγώ φταίω; Με τόσο ωραίες εκπτώσεις και καλές προσφορές ζαλίζεται το μάτι σου!:wacko:Οφείλω να ομολογήσω ότι το αρθράκι είναι άκυρο γιατί έτσι όπως έχουμε γίνει, είμαστε όλοι Αιγόκεροι με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στην Παρθένο. Ο Ερμής μας είναι «καμένος» , το ίδιο και η γούνα μας! :toung:

cat9
14-04-2011, 03:44 PM
:lol::lol: Πολύ διασκεδαστικό το άρθρο οφείλω να πω! :bigsmile:
Καρκίνος μεν αλλά έχω κάτι σπάταλους στον γενέθλιο... ουουουου! Έτσι λοιπόν ένα σκωτσέζικο ντους ανάμεσα στην μέγιστη οικονομία (ουχί τσιγκουνιά! ) :cheesy: και την τρελή σπατάλη το παθαίνω, δεν μπορώ να πω.

Σ' αυτά που είμαι πραγματικά τσιγκούνα, είναι σε αντικείμενα που συνδέομαι πολύ συναισθηματικά. Αν κάποιος μου ζητήσει κάτι από αυτά -έστω κι αν είναι ευτελούς αξίας- δεν πρόκειται να το δώσω.
Για να μην τον κακοκαρδίσω, προτιμώ να ψάξω να βρω να του αγοράσω το ίδιο ή έστω κάτι παρόμοιο, παρά να του δώσω το δικό μου. Είναι δικό μου λέμε! Χααα,χα,χα,χα!

Και τώρα ας ξεκινήσω για δουλειά, να βγάλω κάνα ευρουδάκι! :blush:
Καλό μεσημέρι. :bigsmile:

doukas
14-04-2011, 08:49 PM
χμ , χμ και εγώ είμαι Καρκίνος αλλά δεν με λέω τσιγγούνη! μην μπερδεύετε τον τσιγγούνη με αυτόν που δεν έχει; εγώ έχει σελήνη στο λιονταράκι ! και ωροσκόπο στον Σκορπιό! Και παιδιά κάπου στα ποστς διάβασα που 'λεγε μια κοπελίτσα για έναν που έδινε 8.000 σε ένα συλλεκτικό μπουκάλι και μάλωνε την ίδια για τα καλλυντικά της. Αν π.χ έχεις 20 Ευρώ και τα μοιραστείς με την φίλη σου στα 2 γιατί να το πεις τσιγγουνιά; η τσιγγουνιά είναι στα συναισθήματα και ας μου επιτραπεί η έκφραση στην "προαίρεση" - ποιητική τη αδεία -

katiakiss
14-04-2011, 09:15 PM
χμ , χμ και εγώ είμαι Καρκίνος αλλά δεν με λέω τσιγγούνη! μην μπερδεύετε τον τσιγγούνη με αυτόν που δεν έχει; εγώ έχει σελήνη στο λιονταράκι ! και ωροσκόπο στον Σκορπιό! Και παιδιά κάπου στα ποστς διάβασα που 'λεγε μια κοπελίτσα για έναν που έδινε 8.000 σε ένα συλλεκτικό μπουκάλι και μάλωνε την ίδια για τα καλλυντικά της. Αν π.χ έχεις 20 Ευρώ και τα μοιραστείς με την φίλη σου στα 2 γιατί να το πεις τσιγγουνιά; η τσιγγουνιά είναι στα συναισθήματα και ας μου επιτραπεί η έκφραση στην "προαίρεση" - ποιητική τη αδεία -Ο τσιγκούνης στα χρήματα, είναι τσιγκούνης και στα αισθήματα.
Πλούσιος είναι εκείνος που σου αγοράζει πασατέμπο με τα τελευταία του 5 ευρώ και σου λέει ιστορίες για τους αστερισμούς που χαζεύετε από το ίδιο παγκάκι.

Ακριβώς το ίδιο όμορφα θα ένιωθα και στον καναπέ μιας πολυτελούς προεδρικής σουίτας, δεν λέω…

Όλα με μέτρο! Το κακό στη ζωή, είναι ότι έχει πρακτική πλευρά, και ενώ η πνευματική ασιτία δεν είναι θανατηφόρα, η βιολογική ασιτία θερίζει!

doukas
14-04-2011, 09:25 PM
ακριβώς , ορθόν. αυτό λέω και εγώ. μέτρον τοις πάσιν. Ούτε το ένα άκρο , ούτε το άλλο