soniaD
17-09-2005, 06:14 PM
ημερομηνια γεννησης,8/9/62.ωρα 9-9.30(?)τοπος αθηνα.μου δινουν ωροσκοπο ζυγο η σκορπιο..επισης σεληνη τοχοτη και αφροδιτη στο σκορπιο.θα ηθελα να ρωτησω,η αφροδιτη σαν προσωπικος πλανητης εχει βαρυτητα .ποτε ομως σε ενα γενεθλιο ωροσκοπιο εχει ακομα μεγαλυτερη επιρροη?(το ζωδιο της μητερας μου σκορπιος.η σχεση της μαζι μου ακρως ανταγωνιστικη!!!και μια τελευταια..τα τελευταια 3 χρονια περασα πολλλες δυσκολιες(ζορια πασης φυσεως)μεταξυ αλλων και στον ερωτικο τομεα εντονες αλλαγες,χωρισμος και ελλειψη κινητικοτητας!!!ακομα την αντιμετωπιζω..η ερωτηση εχει να κανει με τον κρονο!!εκανε καλα την δουλεια του?και αν ναι ,ποτε θα τελειωσει αυτη η επιρροη?η υποθεση η δικη μου (για αυτο και η αναφορα στον κρονο) ειναι,ζωδιο στην παρθενο-κρονος στους διδυμους..αμεσως μετα κρονος στον καρκινο και αν ο ωροσκοπος ειναι ζυγος..εξηγειται..(κρονος στα παρορμητικα) και επιπλεον σεληνη στον τοξοτη(απο διδυμους επιρροη)επιτρεψτε μου το μπερδεμα..θα ηθελα παρακαλω να με διαφωτισετε για τα παραπανω..με την ευκαιρια αυτη ευαριστω μελος του site για την βοηθεια του στην περιπλανηση μου εδω και τον κ.αντωνιου για την καθοδηγηση του. το μελος SoniaD