PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες

Χρήστος Άρχος
07-11-2010, 08:37 PM
Όταν τα αρχέτυπα φεύγουν από τους κανόνες.
O Ήλιος κινείται στον ζωδιακό σε πλάτος μεταξύ 23ο και 26Ά Βόρεια και Νότια του ισημερινού.
Ο Πλανήτης που βγαίνει εκτός ορίων είναι ουσιαστικά εκείνη τη στιγμή ένας «αρνητής» του λόγου, είναι σαν ο πλανήτης να βγαίνει από τα σχέδια του Δημιουργού. Για μένα αυτοί οι πλανήτες ονομάζονται σε αυτή τους τη φάση και σε φάση «εωσφορική». Σαφώς δεν θα πρέπει με το που βλέπουμε μία τέτοια λέξη να δαιμονοποιούμε καταστάσεις. Όμως πιστεύω ότι οι πλανήτες που βγαίνουν εκτός από τα όρια που θέτει ο Ήλιος ουσιαστικά λειτουργούν «εκτός του σχεδίου» λειτουργούν λοιπόν εντελώς διαφορετικά από ότι θα περιμέναμε.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες (http://php56.astrowin3.org/forum/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-148/declinations-%CE%B7-%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%C E%AE-%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B5%CF%82-12887/)

Χρήστος Άρχος
08-11-2010, 08:47 AM
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αν έχουν πλανήτες εκτός ορίων μπορούν να δηλώνουν τα στοιχεία τους εδώ και θα τους απαντήσουμε σύντομα!

stellino
09-11-2010, 11:06 AM
Καλημέρα κε ¶ρχο, ευχαριστούμε για το άρθρο...
Θα ρίξετε μια ματιά στο χάρτη μου;
Μου φαίνεται ότι ο ¶ρης μου στον Αιγόκερω έχει κάποιο κοινό με αυτόν των δίδυμων πύργων :blink:
Αθήνα, 27-11-1967 στις 3:15 ξημερώματα

kinky_skorpina
09-11-2010, 11:36 AM
Ας δώσω κι εγω τα δικά μου στοιχεία μιας και εχω καποιες τοποθετήσεις πλανητών και σημείων στον Τοξότη(Ωροσκόπος,Αρης,Ποσε δώνας) και καποιες ακμες οίκων σε Αιγόκερω(2ος),Δίδυμο(7ος) και Καρκίνο(8ος)...παρόλο που δεν γνωρίζω αν και οι ακμες των οικων είναι δυνατόν να βγαίνουν εκτος ορίων!!Just wondering....:wacko::unsure:
Λάρισα 6/11/1980 10:05
(Το Μαρακι....:love:)

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 01:14 PM
Καλημέρα κε ¶ρχο, ευχαριστούμε για το άρθρο...
Θα ρίξετε μια ματιά στο χάρτη μου;
Μου φαίνεται ότι ο ¶ρης μου στον Αιγόκερω έχει κάποιο κοινό με αυτόν των δίδυμων πύργων :blink:
Αθήνα, 27-11-1967 στις 3:15 ξημερώματα

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας καταρχάς.
Δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 01:15 PM
Ας δώσω κι εγω τα δικά μου στοιχεία μιας και εχω καποιες τοποθετήσεις πλανητών και σημείων στον Τοξότη(Ωροσκόπος,Αρης,Ποσε δώνας) και καποιες ακμες οίκων σε Αιγόκερω(2ος),Δίδυμο(7ος) και Καρκίνο(8ος)...παρόλο που δεν γνωρίζω αν και οι ακμες των οικων είναι δυνατόν να βγαίνουν εκτος ορίων!!Just wondering....:wacko::unsure:
Λάρισα 6/11/1980 10:05
(Το Μαρακι....:love:)

Καλησπέρα σας.
Έχετε τον ¶ρη εκτός ορίων!
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Χρυσάνθη
09-11-2010, 01:41 PM
Ένας πλανήτης θεωρείται ότι βγαίνει εκτός ορίων όταν ξεπερνάει τις 23 μοιρες του ήλιου σωστα? Σε προηγούμενο άρθρο είχατε αναφέρει νομίζω ότι η μπάντα των 21 μοιρών είναι σημαντική...ακόμα και αν δεν είναι εκτός ορίων.. Δηλαδή τα declinations ειναι το πλατος??Γιατί έχω βρει μήκος (θέση του πλανήτη κανονική) και πλάτος (latitude)αλλά τα declinations τα βλέπω σε άλλη στήλη (σε πρόγραμμα που κυκλοφορει στο internet).Η απόκλιση αυτή είναι σα να λέμε η γεωμετρική απόσταση του πλανητη έξω από τη σφαίρα που σχηματίζει η τροχιά του Ήλιου? Γεννημένη 28/11/1983 Αθήνα 12 και 5 μεσημερι.

kinky_skorpina
09-11-2010, 01:43 PM
AXAXA!Το περιμενα!Αυτος ο Αρης k. Aρχο(στον Τοξοτη,στον 12ο αλλα και σε συνοδο με την ακμη του 1ου και "αγκαλια" με τον Ωροσκοπο) μου εχει επιφυλαξει πολυ ταλαιπωρια του νευρικου μου συστηματος,κατι που εχει επεκταση και στην ψυχικη μου ηρεμια και υγεια.Τωρα με το να ειναι και εκτος ορίων...ποσο μεγαλύτερο κακο μπορει να κανει???:bigsmile:
"Ανεξέλεγκτοι, ελεύθεροι, βεβιασμένοι, παθιασμένοι, ανεξερεύνητοι, αποκαλυπτικοί, πρωτοπόροι, πρωτότυποι, ρηξικέλευθοι, αναζητητές, σκοτεινοί φέροντας το φώς,ιδιαίτεροι, ιδιόμορφοι, μυστικιστικοί,ιδιαίτερες ψυχικές νόσοι{βλεπε μανιοκαταθλιψη, η οποια βεβαια προκυπτει και απο την σεινεισφορα αλλων οψεων οπως η σύνοδος των Κυβερνητών 8ου(Σελήνη) και 12ου(Πλούτωνας), η ανυπομονησία και το θρασσοσ απο την επιρροή του Τοξότη, ο φτωχός εως ανύπαρκτος αυτοελεγχος(ενας Αιγόκερως Ωροσκοπος θα βοηθούσε πολύ),ο Κρονος ψηλα στο χαρτη που καθιστα Κρονια και την Αφροδίτη,ο αναδρομος χωρις βασικες οψεις Ερμής στο Σκορπιο που γίνεται δηκτικός,καυστικός και ειρων οταν νιωσει οτι προσβαλλεται η επικρίνεται αδικα(πλην της συνοδου του με τον Ηλιο που μαλλον κακο κανει εδω αφου με κανει να παιρνω τα παντα πολυ προσωπικα εξου και η ευθιξια}, το αναπάντεχο, το θαύμα(ποιο θαυμα εννοείτε?)"...προφανώς καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα με αντιπροσωπευουν στο επακρο μιας και ο Αρης ειναι και ο πλανητης της δρασης και της εσωτερικής παρόρμησης καθως και του τροπου με τον οποιο προβαλουμε τον εαυτο μας προς τα εξω οταν ειμαστε σε ανταγωνισμο με αλλους.Ετσι δεν είναι?

Χρυσάνθη
09-11-2010, 01:47 PM
και επί του πρακτικού,....εφόσον όπως λέτε δεν υπάτχει φάρμακο για τους εκτός ορίων,...πως θα μπορέσουμε να τους τιθασεύσουμε/??? άραγε?? με συνειδητοποίηση και με προσωπική θέληση?? (παρατηρώ, και προσπάθω να ελέγξω?) είναι δηλ στο χέρι μας να κάνουμε κάτ ή δηλώνει γεγονότα που είναι τελείως εκτός δικού μας ελέγχου??

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 02:23 PM
Ένας πλανήτης θεωρείται ότι βγαίνει εκτός ορίων όταν ξεπερνάει τις 23 μοιρες του ήλιου σωστα? Σε προηγούμενο άρθρο είχατε αναφέρει νομίζω ότι η μπάντα των 21 μοιρών είναι σημαντική...ακόμα και αν δεν είναι εκτός ορίων.. Δηλαδή τα declinations ειναι το πλατος??Γιατί έχω βρει μήκος (θέση του πλανήτη κανονική) και πλάτος (latitude)αλλά τα declinations τα βλέπω σε άλλη στήλη (σε πρόγραμμα που κυκλοφορει στο internet).Η απόκλιση αυτή είναι σα να λέμε η γεωμετρική απόσταση του πλανητη έξω από τη σφαίρα που σχηματίζει η τροχιά του Ήλιου? Γεννημένη 28/11/1983 Αθήνα 12 και 5 μεσημερι.

Καλησπέρα σας.
Στη πρώτη περίπτωση ακόμη δεν είναι εκτός ορίων αλλά είναι σημαντική καθώς πλησιάζει. Σκεφτείτε ότι κάποιος είναι στα σύνορα με του Έβρου αλλά δεν έχει περάσει ακόμη. Στη πρώτη περίπτωση λέγονται hidek που είναι σημαντική φάση αλλά όχι εωσφορική και στη δεύτερη είναι exdek και εωσφορική. Τα Declinations είναι το πλάτος σε σχέση με την ελλειπτική και όχι τον ισημερινό. Η ελλειπτική είναι η γραμμή που φαίνεται να ταξιδεύει ο Ήλιος απο τη γη στους αστερισμούς. Απο αυτή την ιδεατή γραμμή κάποιοι είναι πιο ψηλά η πιο χαμηλά.
Εσείς προσωπικά έχετε τον Ερμή σε εωσφορική φάση.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

κρασακι
09-11-2010, 02:29 PM
Γεια σας κύριε ¶ρχο!

Πάντα ήθελα να το δω αυτό αλλά δεν είχα τον τρόπο, οπότε:
12/3/1981 16:50 μμ Λάρισα.

Ευχαριστώ πολύ!

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 02:32 PM
AXAXA!Το περιμενα!Αυτος ο Αρης k. Aρχο(στον Τοξοτη,στον 12ο αλλα και σε συνοδο με την ακμη του 1ου και "αγκαλια" με τον Ωροσκοπο) μου εχει επιφυλαξει πολυ ταλαιπωρια του νευρικου μου συστηματος,κατι που εχει επεκταση και στην ψυχικη μου ηρεμια και υγεια.Τωρα με το να ειναι και εκτος ορίων...ποσο μεγαλύτερο κακο μπορει να κανει???:bigsmile:
"Ανεξέλεγκτοι, ελεύθεροι, βεβιασμένοι, παθιασμένοι, ανεξερεύνητοι, αποκαλυπτικοί, πρωτοπόροι, πρωτότυποι, ρηξικέλευθοι, αναζητητές, σκοτεινοί φέροντας το φώς,ιδιαίτεροι, ιδιόμορφοι, μυστικιστικοί,ιδιαίτερες ψυχικές νόσοι{βλεπε μανιοκαταθλιψη, η οποια βεβαια προκυπτει και απο την σεινεισφορα αλλων οψεων οπως η σύνοδος των Κυβερνητών 8ου(Σελήνη) και 12ου(Πλούτωνας), η ανυπομονησία και το θρασσοσ απο την επιρροή του Τοξότη, ο φτωχός εως ανύπαρκτος αυτοελεγχος(ενας Αιγόκερως Ωροσκοπος θα βοηθούσε πολύ),ο Κρονος ψηλα στο χαρτη που καθιστα Κρονια και την Αφροδίτη,ο αναδρομος χωρις βασικες οψεις Ερμής στο Σκορπιο που γίνεται δηκτικός,καυστικός και ειρων οταν νιωσει οτι προσβαλλεται η επικρίνεται αδικα(πλην της συνοδου του με τον Ηλιο που μαλλον κακο κανει εδω αφου με κανει να παιρνω τα παντα πολυ προσωπικα εξου και η ευθιξια}, το αναπάντεχο, το θαύμα(ποιο θαυμα εννοείτε?)"...προφανώς καποια απο αυτα τα χαρακτηριστικα με αντιπροσωπευουν στο επακρο μιας και ο Αρης ειναι και ο πλανητης της δρασης και της εσωτερικής παρόρμησης καθως και του τροπου με τον οποιο προβαλουμε τον εαυτο μας προς τα εξω οταν ειμαστε σε ανταγωνισμο με αλλους.Ετσι δεν είναι?

Αγαπητή φίλη καταρχάς να σου πω ότι βλέπεις μάλλον αρνητικά το χάρτη, σαφώς και σέβομαι το προσωπικό βίωμα που μπορεί να έχεις αλλά θεωρώ ότι τέτοια είδους ανάλυση που κάνεις πιο πολύ κακό κάνεις στον εαυτό σου παρά καλό. Οι εωσφορικοί πλανήτες όπως και κάθε τι στο χάρτη είναι δώρο η κατάρα. Ανάλογα πως το βλέπεις. Η ουσία είναι πραγματικά να μπορέσετε να απελευθερωθείτε απο τα όρια έκφρασης του Ήλιου - Κρόνους - Ποσειδώνα. Όσο λειτουργείτε έναν πλανήτη με βάση αυτούς τους πλανήτες δυστυχώς θα υπάρχουν δυσκολίες. Αν όμως τους βάλετε σαν έκφραση προσωπική και ιδιαίτερη αν απελευθερωθείτε απο την αιχμαλωσία των παραπάνω πλανητών τότε θα μπορέσετε να πάρετε το κόκκινο χάπι που αναφέρουμε στο τέλος και να βρείτε μία διαφορετική οπτική. Αυτή η οπτική προσφέρει μία ελευθερία σαφώς που είναι δύσκολη, αλλά η ζωή έχει πάντα για τον καθένα τις αναγκαίες μάχες.

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 02:35 PM
και επί του πρακτικού,....εφόσον όπως λέτε δεν υπάτχει φάρμακο για τους εκτός ορίων,...πως θα μπορέσουμε να τους τιθασεύσουμε/??? άραγε?? με συνειδητοποίηση και με προσωπική θέληση?? (παρατηρώ, και προσπάθω να ελέγξω?) είναι δηλ στο χέρι μας να κάνουμε κάτ ή δηλώνει γεγονότα που είναι τελείως εκτός δικού μας ελέγχου??

Αγαπητή Χρυσάνθη. Μία είναι η λύση... Η απελευθέρωση, η γνώση που πληγώνει αλλά ξυπνά το άτομο. Τα γεγονότα εμείς τα φέρνουμε με τον ένα η τον άλλο τρόπο δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι ένα θύμα. Παρόλα αυτά όταν έχουμε ένα πλανήτη έξω απο την αιχμαλωσία του Ήλιου, Κρόνου και Ποσειδώνα είναι σαφώς μεγάλη ευθύνη και μεγάλο δώρο. Πιστεύω τελικά έχει με το να καταφέρει το άτομο
1) Να κατανοήσει τι θέλει ο πλανήτης
2) Διαλογισμός πάνω στα θέματα αυτά του πλανήτη
3) Προσπάθεια ερμηνείας και έκφρασης του πλανήτη με δραστηριότητες
4) Προσωπική ανακάλυψη μέσω ψυχολογικών μεθόδων.
Με αυτά τα βήματα πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να εκφράσει του εκτός ορίων πλανήτες ιδιαίτερα πετυχημένα.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας.

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 02:36 PM
Γεια σας κύριε ¶ρχο!

Πάντα ήθελα να το δω αυτό αλλά δεν είχα τον τρόπο, οπότε:
12/3/1981 16:50 μμ Λάρισα.

Ευχαριστώ πολύ!

Αγαπητή φίλη δεν έχεις κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

κρασακι
09-11-2010, 02:38 PM
Αγαπητή φίλη δεν έχεις κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ!:bigsmile:

vikoza
09-11-2010, 02:38 PM
Γεια σας κ. ¶ρχο. Τα συγχαρητήριά μου για το άρθρο σας!

Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχουν σε γενέθλιο χάρτη δύο πλανήτες εκτός ορίων και κάνουν όψη μεταξύ τους ?

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 02:41 PM
Γεια σας κ. ¶ρχο. Τα συγχαρητήριά μου για το άρθρο σας!

Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχουν σε γενέθλιο χάρτη δύο πλανήτες εκτός ορίων και κάνουν όψη μεταξύ τους ?

Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε μία "αντάρτικη συμμαχία". Ιδιαίτερα σημαντική αν θέλετε αν την έχετε εσείς η κάποιο άτομο που γνωρίζετε θα ήθελα να μου δώσετε μία συνέντευξη πάνω σε αυτό το ζήτημα. Σαφώς δεν υπόκειται καμία προσπάθεια για πελατολόγιο, απλά το θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα ήθελα να το συζητήσω με κάποιο άτομο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε ακόμη πιο έντονα τα κομμάτια που αναφέραμε στο άτομο. Εδώ σαφώς υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σκοπός στο άτομο το οποίο καλείτε το ίδιο αργά η γρήγορα να το εκπληρώσει.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και αν θέλετε ενημερώστε με αν θέλετε να σας πάρω τη συνέντευξη για το θέμα αυτό.

strange
09-11-2010, 02:47 PM
γεια σας κύριε ¶ρχο,

θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στην έρευνα. Τα στοιχεία μου είναι 02/05/1980, 07.32 πμ, Φλώρινα.

vikoza
09-11-2010, 02:49 PM
Δεν πρόκειται για το δικό μου ωροσκόπιο , αλλά συγγενικού μου ατόμου και μάλιστα οι πλανήτες εκτός ορίων είναι τρεις, οι δύο με ελάχιστη διαφορά, δεν ξέρω αν μπορούμε να εντάξουμε και τον τρίτο πλανήτη σε σύνοδο. Τα στοιχεία του μπορώ να σας στείλω με προσωπικό μήνυμα .

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !

kinky_skorpina
09-11-2010, 02:49 PM
Σε αυτο το σημείο θα μου επιτρέψετα να διαφωνήσω μαζι σας Κ.Αρχο.Σαφως και οι προτροπες σας ειναι καλοδεχουμενες και εξαιρετικά χρήσιμες,αλλα πρεπει να ομολογήσω οτι δεν εξεταζω αρνητικά το χαρτη μου.Ισα-ισα που η συνειδοποιηση των οσων σας ανέφερα με βοηθησε πολυ να αποκρυπτογραφήσω τα πως και τα γιατι πισω απο οτιδηποτε ασχημο με εχει επηρεασει παντιοτρόπως απο την παιδική μου ηλικία μεχρι σημερα.Απο τη θετική του σκοπιά λοιπον το βλέπω το ολο θέμα ακριβώς επειδη καταφερα ως ενα βαθμό να διορθώσω τις αρνητικές τασεις και να αποδεχτώ ως "μη αναστρεψιμα" τα μειον του χαρακτηρα μου που δεν διορθώνονται,παρολες τις προσπαθειες μου και μετετρεποντας τα (καποια απο αυτα) σε θετικα,κανοντας πιο ορθη χρήση.Κανοντας το αυτο,δεχομενη δηλαδη,μετα απο σωστη αυτοανλυση και οσο γλινεται δικαιη αυτοκριτικη,το ευατο μου ετσι οπως ειναι καταφερα να τον αγαπησω,επιλύοντας τις εσωτερικες συγκρουσεις που με βασανιζαν τα προηγούμενα χρονια
Φιλικα...Το Μαρακι!:love:

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 02:51 PM
γεια σας κύριε ¶ρχο,

θα ήθελα κι εγώ να συμμετάσχω στην έρευνα. Τα στοιχεία μου είναι 02/05/1980, 07.32 πμ, Φλώρινα.

Καλησπέρα σας
Έχετε την Αφροδίτη εκτός ορίων.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας να είσθε καλά.

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 02:55 PM
Σε αυτο το σημείο θα μου επιτρέψετα να διαφωνήσω μαζι σας Κ.Αρχο.Σαφως και οι προτροπες σας ειναι καλοδεχουμενες και εξαιρετικά χρήσιμες,αλλα πρεπει να ομολογήσω οτι δεν εξεταζω αρνητικά το χαρτη μου.Ισα-ισα που η συνειδοποιηση των οσων σας ανέφερα με βοηθησε πολυ να αποκρυπτογραφήσω τα πως και τα γιατι πισω απο οτιδηποτε ασχημο με εχει επηρεασει παντιοτρόπως απο την παιδική μου ηλικία μεχρι σημερα.Απο τη θετική του σκοπιά λοιπον το βλέπω το ολο θέμα ακριβώς επειδη καταφερα ως ενα βαθμό να διορθώσω τις αρνητικές τασεις και να αποδεχτώ ως "μη αναστρεψιμα" τα μειον του χαρακτηρα μου που δεν διορθώνονται,παρολες τις προσπαθειες μου και μετετρεποντας τα (καποια απο αυτα) σε θετικα,κανοντας πιο ορθη χρήση.Κανοντας το αυτο,δεχομενη δηλαδη,μετα απο σωστη αυτοανλυση και οσο γλινεται δικαιη αυτοκριτικη,το ευατο μου ετσι οπως ειναι καταφερα να τον αγαπησω,επιλύοντας τις εσωτερικες συγκρουσεις που με βασανιζαν τα προηγούμενα χρονια
Φιλικα...Το Μαρακι!:love:

Δυστυχώς θα διαφωνήσω εν μέρη μαζί σας αλλά όπως είπα και πιο πριν είναι δική σας η ζωή και κυρίως πρέπει να σεβαστώ τα βιώματα σας και την εντύπωση σας καθότι κανείς δεν ξέρει καλύτερα απο το ίδιο το άτομο. Την ανάλυση της σκέψης μου δεν θα ήθελα να τη συνεχίσω για διάφορους λόγους, παρόλα αυτά σας ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε μαζί μας την εμπειρία σας.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος.

aktina
09-11-2010, 03:02 PM
Γεια σας κ.¶ρχο,
8/10/1979 - 22:30 - Αθήνα
Ευχαριστώ!

titiloni
09-11-2010, 03:03 PM
Καλησπέρα κ.¶ρχο πράγματι πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας .
Θα ήθελα αν δεν ζητάω πολλά να δείτε αυτές τις δύο ημερομηνίες¨:
18/06/1982 05:15 Αθήνα
02/07/1983 15:00 Αθήνα

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 03:04 PM
Γεια σας κ.¶ρχο,
8/10/1979 - 22:30 - Αθήνα
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας.
Δεν έχετε κάποιο πλανήτη σε εωσφορική φάση.
Να είσθε καλά!

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 03:06 PM
Καλησπέρα κ.¶ρχο πράγματι πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας .
Θα ήθελα αν δεν ζητάω πολλά να δείτε αυτές τις δύο ημερομηνίες¨:
18/06/1982 05:15 Αθήνα
02/07/1983 15:00 Αθήνα

Στο άτομο 18/06 δεν υπάρχουν πλανήτες σε εωσφορική φάση.
Στο 2ο άτομο έχουμε τον Ερμή και τον ¶ρη σε εωσφορική φάση. Αν το άτομο αυτό ενδιαφέρετε να συνομιλήσει πάνω σε αυτούς τους πλανήτες θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μου.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

strange
09-11-2010, 03:10 PM
Καλησπέρα σας
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας να είσθε καλά.

Ευχαριστώ κύριε ¶ρχο για την άμεση ανταπόκρισή σας.

Αφροδιτούλα εκτός ορίων λοιπόν και μάλιστα σε αρνητικές όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα.:love:

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 03:16 PM
Ευχαριστώ κύριε ¶ρχο για την άμεση ανταπόκρισή σας.

Αφροδιτούλα εκτός ορίων λοιπόν και μάλιστα σε αρνητικές όψεις με Κρόνο και Ποσειδώνα.:love:

Δεν διαβάσατε όμως καλά το άρθρο μάλλον, :bigsmile:
απο τη στιγμή που είναι εκτός ορίων οι όψεις αυτές δεν υπάρχουν και τόσο καθότι ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας είναι μακριά για να τη προσεγγίσουν.
Αυτό σημαίνει ότι πιθανών μία ζωή η Αφροδίτη σας να προσπαθεί να εκφραστεί ανεξάρτητα και οι δύο θεματοφύλακες της ενσάρκωσης να προσπαθούν να τη βάλουν στα δικά τους όρια. Αλλά φανταστείτε ότι έχετε ένα άτομο που κάνει ότι θέλει στον 123 όροφο ενός ουρανοξύστη και απο κάτω στο πεζοδρόμιο να έχεις δύο αστυνομικούς που δεν μπορούν όμως να ανέβουν και να κάνουν παράπονα ώστε να συνετιστεί το άτομο εκει πάνω!

strange
09-11-2010, 03:22 PM
Δεν διαβάσατε όμως καλά το άρθρο μάλλον, :bigsmile:
απο τη στιγμή που είναι εκτός ορίων οι όψεις αυτές δεν υπάρχουν και τόσο καθότι ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας είναι μακριά για να τη προσεγγίσουν.
Αυτό σημαίνει ότι πιθανών μία ζωή η Αφροδίτη σας να προσπαθεί να εκφραστεί ανεξάρτητα και οι δύο θεματοφύλακες της ενσάρκωσης να προσπαθούν να τη βάλουν στα δικά τους όρια. Αλλά φανταστείτε ότι έχετε ένα άτομο που κάνει ότι θέλει στον 123 όροφο ενός ουρανοξύστη και απο κάτω στο πεζοδρόμιο να έχεις δύο αστυνομικούς που δεν μπορούν όμως να ανέβουν και να κάνουν παράπονα ώστε να συνετιστεί το άτομο εκει πάνω!

Αυτό δεν το κατάλαβα, η αλήθεια να λέγεται. Αλλά δεν το βρίσκω καθόλου κακό.

Ευχαριστώ και πάλι.:love:

vikoza
09-11-2010, 03:32 PM
Σε αυτή τη περίπτωση έχουμε μία "αντάρτικη συμμαχία". Ιδιαίτερα σημαντική αν θέλετε αν την έχετε εσείς η κάποιο άτομο που γνωρίζετε θα ήθελα να μου δώσετε μία συνέντευξη πάνω σε αυτό το ζήτημα. Σαφώς δεν υπόκειται καμία προσπάθεια για πελατολόγιο, απλά το θεωρώ ιδιαίτερα ενδιαφέρον και θα ήθελα να το συζητήσω με κάποιο άτομο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε ακόμη πιο έντονα τα κομμάτια που αναφέραμε στο άτομο. Εδώ σαφώς υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σκοπός στο άτομο το οποίο καλείτε το ίδιο αργά η γρήγορα να το εκπληρώσει.
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και αν θέλετε ενημερώστε με αν θέλετε να σας πάρω τη συνέντευξη για το θέμα αυτό.

Επηρεαζόμενη από αυτό που γράψατε στη strange ήθελα να διευκρινίσω ότι οι πλανήτες εκτός ορίων είναι σε όψη και στο γενέθλιο χάρτη. Τί γίνεται στην προκειμένη περίπτωση ; Ενδυναμώνεται η όψη τους ? Θα μπορούσα να σας δώσω προσωπικά πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο.

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 03:37 PM
Επηρεαζόμενη από αυτό που γράψατε στη strange ήθελα να διευκρινίσω ότι οι πλανήτες εκτός ορίων είναι σε όψη και στο γενέθλιο χάρτη. Τί γίνεται στην προκειμένη περίπτωση ; Ενδυναμώνεται η όψη τους ? Θα μπορούσα να σας δώσω προσωπικά πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο.

Αν έχουν όψη αυτή η όψη ενδυναμώνετε ακόμη περισσότερο και βέβαια έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Σε αυτό θα παίξει ιδιαίτερα ρόλο αν μιλάμε για παραλληλία ή αντιπαραλληλία μαζί με την όψη.
Δεν σας είπα να μου στείλετε σε pm γιατί δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες που μοιράζονται με όλη τη κοινότητα τις πληροφορίες τους. Επίσης γιατί μετέπειτα και άλλος κόσμος μπορεί να ζητήσει κάτι παρόμοιο και έτσι θα ξεφύγουμε απο την τάξη του Κρόνου :bigsmile:.
Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.

vikoza
09-11-2010, 03:40 PM
Συμμερίζομαι την άποψή σας . Επειδή όμως δεν πρόκειται για δικά μου στοιχεία, θα ζητήσω την άδεια του ατόμου και αν συμφωνήσει θα σας τα γράψω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 03:41 PM
Συμμερίζομαι την άποψή σας . Επειδή όμως δεν πρόκειται για δικά μου στοιχεία, θα ζητήσω την άδεια του ατόμου και αν συμφωνήσει θα σας τα γράψω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Πιστεύω πως όντως αυτή είναι η καλύτερη λύση στο θέμα αυτό. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση πάρα πολύ!

vikoza
09-11-2010, 03:46 PM
Αν έχουν όψη αυτή η όψη ενδυναμώνετε ακόμη περισσότερο και βέβαια έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Σε αυτό θα παίξει ιδιαίτερα ρόλο αν μιλάμε για παραλληλία ή αντιπαραλληλία μαζί με την όψη.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για παραλληλία .

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 03:49 PM
Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για παραλληλία .

Αν είναι παραλληλία σε ίδιο μήκος, και όχι λόγω πχ Πλούτωνα που κάνει ακανόνιστη κίνηση να ξέρετε ότι πιστεύω ότι είναι απαραίτητο το άτομο αυτό να προσεγγίσει τα 4 βήματα που αναφέραμε παραπάνω καθότι αν δεν έχει γνώση η κατανόηση του χάρτη του το πιο πιθανό να έχει περισσότερα προβλήματα. Αν είναι ο Πλούτωνας τότε θα πρέπει να το ερμηνεύσετε με βάση την όψη που κάνει στο χάρτη του μήκους.

mayakovski
09-11-2010, 04:04 PM
Γεια σας,
Θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει το στοιχείο αυτό στο χάρτη μου:
7/1/1971, 10.10 πμ, στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ!

vikoza
09-11-2010, 04:24 PM
Αν είναι παραλληλία σε ίδιο μήκος, και όχι λόγω πχ Πλούτωνα που κάνει ακανόνιστη κίνηση να ξέρετε ότι πιστεύω ότι είναι απαραίτητο το άτομο αυτό να προσεγγίσει τα 4 βήματα που αναφέραμε παραπάνω καθότι αν δεν έχει γνώση η κατανόηση του χάρτη του το πιο πιθανό να έχει περισσότερα προβλήματα. Αν είναι ο Πλούτωνας τότε θα πρέπει να το ερμηνεύσετε με βάση την όψη που κάνει στο χάρτη του μήκους.

Η declination των πλανητών είναι - 24ο κ 5΄ του ενός και -23ο 27΄του άλλου , ενώ του Πλούτωνα -3ο 11΄. ¶ρα υποθέτω απ' αυτό ότι δεν εμπλέκεται ο Πλούτωνας. Σωστά ?

Ευχαριστώ πολύ.

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 04:27 PM
Γεια σας,
Θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει το στοιχείο αυτό στο χάρτη μου:
7/1/1971, 10.10 πμ, στην Αθήνα.
Σας ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας. Έχετε τη Σελήνη σε εωσφορική φάση.
Να είσθε καλά.

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 04:28 PM
Η declination των πλανητών είναι - 24ο κ 5΄ του ενός και -23ο 27΄του άλλου , ενώ του Πλούτωνα -3ο 11΄. ¶ρα υποθέτω απ' αυτό ότι δεν εμπλέκεται ο Πλούτωνας. Σωστά ?

Ευχαριστώ πολύ.

Ακριβώς δεν υπάρχει θέμα Πλούτωνα, μιλούσα εξάλλου για το αν ήταν ένας απο τους δύο πλανήτες.
Καλή σας συνέχεια!

titiloni
09-11-2010, 04:31 PM
Ευχαριστώ για την απαντησή σας, φαντάζομαι οτι το άτομο με τους πλανήτες εκτός ορίων θα ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο θα σας ανημερώσω αφού επικοινωνήσω μαζί του.
Ευχαριστώ και πάλι..

mayakovski
09-11-2010, 04:54 PM
Καλησπέρα σας. Έχετε τη Σελήνη σε εωσφορική φάση.
Να είσθε καλά.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Τελικά, και με βάση τα όσα λέτε στο άρθρο περί Σελήνης σε εωσφορική φάση, το στοιχείο αυτό με βοηθά να κατανοήσω πολλά για την ιδιαίτερη έκφραση του πλανήτη αυτού στο δικό μου χάρτη. Η Σελήνη μου έχει πολλές αρνητικές όψεις, κυρίως αντιθέσεις με προσωπικούς πλανήτες, αλλά και τον Algol "πάνω" της! Θα είχατε να μου πείτε κάτι περισσότερο με βάση αυτά τα δεδομένα, που θα πρέπει ενδεχομένως να προσέξω;
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Firewater
09-11-2010, 05:07 PM
Kαλησπέρα σας κ. Αρχο

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι - εκμεταλλευόμενη της καλής σας πρόθεσης και του υπέροχου άρθρου :bigsmile:
Τι συμβολίζουν άραγε οι Δεσμοί Σελήνης σε hidek - θεωρείται δόκιμος όρος?
(Bασικά είναι "σκάρτο" λεπτό πριν γίνουν exdek)
Nα υποθέσω πως το έργο της πραγμάτωσης του -ήδη δύσκολου Β. Δεσμού - θα είναι ένας
πραγματικός Γολγοθάς; :bigsmile:

Ο Ποσειδώνας δε είναι στην πιο... προωθημένη θέση (22ο 11') μετά τους δεσμούς,
αλλά μιας και δεν βγαίνει ποτέ εκτός ορίων
δεν ξέρω αν θα είχε κάποια αξία η ανάλυση του ως hidek.
* Επίσης Aφροδίτη, Διας, Ουρανός, Vertex (αν πιάνεται) ακολουθούν σε πλάτη πάνω απο 21ο.

Σας ευχαριστώ πολύ
καλό απόγευμα!

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 05:23 PM
Kαλησπέρα σας κ. Αρχο

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι - εκμεταλλευόμενη της καλής σας πρόθεσης και του υπέροχου άρθρου :bigsmile:
Τι συμβολίζουν άραγε οι Δεσμοί Σελήνης σε hidek - θεωρείται δόκιμος όρος?
(Bασικά είναι "σκάρτο" λεπτό πριν γίνουν exdek)
Nα υποθέσω πως το έργο της πραγμάτωσης του -ήδη δύσκολου Β. Δεσμού - θα είναι ένας
πραγματικός Γολγοθάς; :bigsmile:

Ο Ποσειδώνας δε είναι στην πιο... προωθημένη θέση (22ο 11') μετά τους δεσμούς,
αλλά μιας και δεν βγαίνει ποτέ εκτός ορίων
δεν ξέρω αν θα είχε κάποια αξία η ανάλυση του ως hidek.
* Επίσης Aφροδίτη, Διας, Ουρανός, Vertex (αν πιάνεται) ακολουθούν σε πλάτη πάνω απο 21ο.

Σας ευχαριστώ πολύ
καλό απόγευμα!

Βεβαίως, οτιδήποτε περνά τη μπάντα όπως την έχουμε αναφέρει μπορεί να θεωρηθεί hidek και exdek. Ως hidek υπάρχει σαφώς λίγο διαφορετική ερμηνεία αλλά δεν παύει να είναι σημαντική, παρόλα αυτά αυτό το άρθρο δεν θα σας βοηθήσει πολύ.
Το ότι είναι μαζεμένα σώματα τόσο ψηλά σημαίνει ότι προφανώς έχετε πολύ Δίδυμο - Καρκίνο η Τοξότη και Αιγόκερω :bigsmile: αλλά και το ότι ουσιαστικά προφανώς υπάρχει ένα γενικότερο μεταβατικό στάδιο στη ζωή σας το οποίο πρέπει να δείτε πως εξελλίσετε προοδευτικά. Αν δηλαδή πάνε προς το 0 στη συνέχεια η αν φεύγουν εκτός ορίων.

Firewater
09-11-2010, 05:34 PM
Bull's Eye!
(Ν.Δεσμος Τοξότης- Β. Δεσμος Διδυμοι
Διας, Oυρανός, Ποσειδών, Vertex στον Τοξότη
Αφροδιτη σπίτι της στον Ταύρο,
αλλά Καρκινό μόνο στη μοστρα - ωροσκόπο)
:bigsmile:

Οι τιμές αυτές που ανέφερα είναι στο γενέθλιο. Εχετε δίκιο - το πιο ενδιαφέρον
θα είναι να μελετήσω και το προοδευτικό πχ για το "σήμερα" ή για σημαντικά συμβάντα στο παρελθόν.
Για να δούμε.... αγριεύει το πράγμα ή επιτέλους ακολουθεί... τον θεικό Λόγο;

Σας ευχαριστώ πολύ
να είστε καλά

akaronas
09-11-2010, 05:46 PM
καλησπερα κ.Αρχο.γεννηθηκα 21/9/1961 ωρα 11.30πμ στην αρτα ευχαριστω.

Χρήστος Άρχος
09-11-2010, 07:00 PM
καλησπερα κ.Αρχο.γεννηθηκα 21/9/1961 ωρα 11.30πμ στην αρτα ευχαριστω.

Καλησπέρα σας. Δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!

akaronas
09-11-2010, 11:15 PM
ευχαριστω κ.αρχο.μηπως μπορειτε να δειτε και του γιου μου 10/7/1986 17.40 αθηνα.ευχαριστω και παλι.

kinky_skorpina
10-11-2010, 01:30 PM
Εγω παλι λεω να κρατήσω αυτο το απόσπασμα απο το αρθρο σας,κι ας επιμένετε εσεις να διαφωνείτε εν μερη :cheesy:
"Στην εωσφορική κατάσταση υπάρχει μία μοναδική ελευθερία στο άτομο να μπορέσει να ανακαλύψει νέους δρόμους και νέα πράγματα που δεν το περίμενε μέχρις στιγμής, μπορεί να είναι μία πηγή όπου είναι επικίνδυνη καθότι υπάρχει ένα άγριο ζώο που θέλει να κατακτήσει τα πάντα. Από την άλλη όμως δίνει άπειρη δυνατότητα ελευθερίας και δημιουργικότητας σε υποκειμενικό επίπεδο που κανένας πλανήτης εντός ορίων δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Στους πλανήτες εκτός ορίων τα πάντα μπορούν να έχουν την παρθενογένεση τους."
Φιλικα....

Υ.Γ:Αν θελετε δεστε ενα ακομη χαρτη που εχει πλανήτες σε Διδυμο και Καρκίνο...
3/6/1978,14:00 Αγ.Σαραντα(Β.Ηπειρος)

miron
10-11-2010, 02:32 PM
Καλησπέρα..υπέροχο το άρθρο..Υπέροχα ότι γράφετε..
Έχω γεννηθεί, 21 03 1960 36Ν37 και 36 Ε 07..
Ευχαριστώ..

aktina
10-11-2010, 03:15 PM
Καλησπέρα κ. ¶ρχο - Αν θέλετε δείτε και τα παρακάτω:
18/02/1968 - 9:00 πμ
23/02/1964 - 12:45 μμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

gela
11-11-2010, 08:25 PM
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας κ. ¶ρχο. Δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο. Θα μπορούσατε να μου πείτε για 3/10/59 Λάρισα 10.00 και 24/1/93 Αθήνα 09.05; Ευχαριστώ πολύ.

tayos22
11-11-2010, 09:36 PM
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν αν έχουν πλανήτες εκτός ορίων μπορούν να δηλώνουν τα στοιχεία τους εδώ και θα τους απαντήσουμε σύντομα!

καλησπερα σας,ειναι η πρωτη φορα που γραφω ειμαι νεο μελος και ειμαι λιγο χαμενος ελπιζω να το κανω σωστα,θα ηθελα και εγω να μαθω που εχω τους πλανητες εκτως οριων (αν εχω) εθχαριστω εκ των προτερων. 28 04 1987 20 κ 30 (απογευμα) θεσσαλονικη

lefkas
12-11-2010, 12:28 AM
20/08/62 Αθήνα 15:42 ¶ρης 28:46 Διδύμων εκτός ορίων σε σύνοδο με ακμή 7!
Ευχαριστούμε για το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σας!

Χρήστος Άρχος
13-11-2010, 09:32 AM
Καλησπέρα..υπέροχο το άρθρο..Υπέροχα ότι γράφετε..
Έχω γεννηθεί, 21 03 1960 36Ν37 και 36 Ε 07..
Ευχαριστώ..

Καλημέρα σας. Δεν έχετε πλανήτες εκτός ορίων.
Καλή σας συνέχεια.

Χρήστος Άρχος
13-11-2010, 09:35 AM
Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας κ. ¶ρχο. Δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο. Θα μπορούσατε να μου πείτε για 3/10/59 Λάρισα 10.00 και 24/1/93 Αθήνα 09.05; Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα σας δεν έχετε πλανήτες εκτός ορίων.
Το παιδί έχει ¶ρη εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!

Χρήστος Άρχος
13-11-2010, 09:36 AM
καλησπερα σας,ειναι η πρωτη φορα που γραφω ειμαι νεο μελος και ειμαι λιγο χαμενος ελπιζω να το κανω σωστα,θα ηθελα και εγω να μαθω που εχω τους πλανητες εκτως οριων (αν εχω) εθχαριστω εκ των προτερων. 28 04 1987 20 κ 30 (απογευμα) θεσσαλονικη

Καλησπέρα σας.
Έχετε τον ¶ρη και τον Ουρανό σε φάση εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!

Χρήστος Άρχος
13-11-2010, 09:38 AM
Εγω παλι λεω να κρατήσω αυτο το απόσπασμα απο το αρθρο σας,κι ας επιμένετε εσεις να διαφωνείτε εν μερη :cheesy:
"Στην εωσφορική κατάσταση υπάρχει μία μοναδική ελευθερία στο άτομο να μπορέσει να ανακαλύψει νέους δρόμους και νέα πράγματα που δεν το περίμενε μέχρις στιγμής, μπορεί να είναι μία πηγή όπου είναι επικίνδυνη καθότι υπάρχει ένα άγριο ζώο που θέλει να κατακτήσει τα πάντα. Από την άλλη όμως δίνει άπειρη δυνατότητα ελευθερίας και δημιουργικότητας σε υποκειμενικό επίπεδο που κανένας πλανήτης εντός ορίων δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Στους πλανήτες εκτός ορίων τα πάντα μπορούν να έχουν την παρθενογένεση τους."
Φιλικα....

Υ.Γ:Αν θελετε δεστε ενα ακομη χαρτη που εχει πλανήτες σε Διδυμο και Καρκίνο...
3/6/1978,14:00 Αγ.Σαραντα(Β.Ηπειρος)

Το άτομο έχει Αφροδίτη εκτός ορίων.

Χρήστος Άρχος
13-11-2010, 09:39 AM
Καλησπέρα κ. ¶ρχο - Αν θέλετε δείτε και τα παρακάτω:
18/02/1968 - 9:00 πμ
23/02/1964 - 12:45 μμ
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το 1ο ατομο δεν έχει πλανήτες σε τέτοια φάση
Το 2ο άτομο επίσης.

taurine
13-11-2010, 10:51 AM
Για άλλη μια φορά μένω με το στόμα ανοιχτό!Verneigung

Συγχαρητήρια Κε ¶ρχο.
4-5-77 23.55, Αθήνα

Χρήστος Άρχος
13-11-2010, 11:16 AM
Για άλλη μια φορά μένω με το στόμα ανοιχτό!Verneigung

Συγχαρητήρια Κε ¶ρχο.
4-5-77 23.55, Αθήνα

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια μου δίνετε κουράγιο για να συνεχίσω.
Δεν έχετε πλανήτες σε εωσφορική φάση.
Να είσθε καλά και καλή σας συνέχεια.

mayakovski
13-11-2010, 04:35 PM
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Τελικά, και με βάση τα όσα λέτε στο άρθρο περί Σελήνης σε εωσφορική φάση, το στοιχείο αυτό με βοηθά να κατανοήσω πολλά για την ιδιαίτερη έκφραση του πλανήτη αυτού στο δικό μου χάρτη. Η Σελήνη μου έχει πολλές αρνητικές όψεις, κυρίως αντιθέσεις με προσωπικούς πλανήτες, αλλά και τον Algol "πάνω" της! Θα είχατε να μου πείτε κάτι περισσότερο με βάση αυτά τα δεδομένα, που θα πρέπει ενδεχομένως να προσέξω;
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Καλησπέρα σας,
Κάποιο σχόλιο για τη συγκεκριμένη "εωσφορική" Σελήνη, πέρα από τα όσα αναφέρετε στο άρθρο σας; Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας!

kinky_skorpina
13-11-2010, 06:20 PM
Νομίζω πως πρεπει να συνδυάσεις τις ιδιότητες των πλανητών σε εοσφωρική φάση(ελευθερία,παθος, ανεξέλεγκτη ορμή κτλ)...με τον τομέα της ζωής που αφορά η Σελήνη,δηλαδη το συναισθηματκό κόσμο, για να δεις που διαχέοναι ολες αυτες οι ιδιότητες.Εγω με το φτωχό μου μυαλό θεωρώ πως...τα συναισθηματά σου θα ρεουν και θα εκδηλώνονται ελευθερα και αβίαστα, ενίοτε και παρορμητικά, με ξεσπάσπατα ισως...αν και με προβλημάτισε λιγάκι η αναφορά σε ιδιαίτερες ψυχικές νόσους.Ο κ.Αρχος ειναι σαφώς ο πιο αρμόδιος να σου δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση.

miron
13-11-2010, 06:25 PM
Καλησπέρα..
Σοφία- Μυρων, 21- 03- 1960-, 36Ν37 , 36Ε07. Ευχαριστώ..πολύ υπέροχο το ΄άρθρο σας

gela
13-11-2010, 07:14 PM
Σας ευχαριστώ πολυ κ. Αρχο . Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε περισσότερα για τον Αρη εκτός ορίων της κόρης μου; Αρης στον καρκίνο 11.49R στον 4ο οίκο.

soulpe25
13-11-2010, 07:48 PM
Συγχαρητήρια Κε 'Αρχο, όλη μέρα σκέφτομαι το άρθρο σας. Με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τα στοιχεία που δώσατε για τη συνεργασία Ήλιου - Κρόνου - Ποσειδώνα!
Θα ήθελα να μου πείτε κι εμένα αν έχω πλανήτες εκτός ορίων, αλλά και του συντρόφου μου.
25/05/1985, 09,30 Βόλος
& 11/06/1978 22,30 Βόλος
Σας ευχαριστώ

MANDALENA
14-11-2010, 11:10 AM
Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σας. Θα ήθελα να μάθω αν έχουμε πλανήτες εκτός ορίων.
Τα στοιχεία μας είναι : 18/8/1970 03:30 Αθήνα και 26/5/1963 15: 45 Αθήνα

tayos22
17-11-2010, 07:54 PM
Καλησπέρα σας.
Παρακαλώ θα μπορούσατε να μου πείτε αν στήν παρακάτω ημερομήνια υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων;
11/12/1970 ώρα 23:45 Θεσσαλονίκη.
Θα μπορούσατε επίσης να μου πείτε επιγραμματικά,κάποιες πληροφορίες όταν ο ¶ρης και ο Ουρανός βρίσκονται ταυτόχρονα εκτός ορίων στο γεννέθλιο;Η να με παραπέμψετε κάπου για σχετικές πληροφορίες?
Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

pantermet
20-11-2010, 12:48 PM
Κύριε ¶ρχο,
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παραπάνω ενημέρωση.
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω σχετικά με την ύπαρξη πλανητών εκτός ορίων στο γενέθλειο χάρτη μου.
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης 30-6-1967 και ώρα 15:30.
Ευχαριστώ!

LUNA009
24-11-2010, 02:45 AM
Κυριε Αρχο συγχαρητηρια για το πολυ ενδιαφερον αρθρο!Θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχουν πλανητες εκτος οριων στις παρακατω ημερομηνιες:19-01-1987 09:40(Αθηνα) 29-01-1982 15:00(Μελβουρνη,Αυστραλιας).Σ ς ευχαριστω για το χρονο σας!!

Ran36
14-12-2010, 11:17 PM

01/09/1973 03.30 a.m. Ran36 Ευχαριστώ

Χρήστος Άρχος
21-12-2010, 09:07 AM
Καλησπέρα..
Σοφία- Μυρων, 21- 03- 1960-, 36Ν37 , 36Ε07. Ευχαριστώ..πολύ υπέροχο το ΄άρθρο σας

Καλησπέρα σας.
Δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός Ορίων στο χάρτη σας.
Να είσθε καλά.

Χρήστος Άρχος
21-12-2010, 09:08 AM
Σας ευχαριστώ πολυ κ. Αρχο . Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε περισσότερα για τον Αρη εκτός ορίων της κόρης μου; Αρης στον καρκίνο 11.49R στον 4ο οίκο.

Γειά σας.
Σταδιακά θα αναφερθούμε αναλυτικά για όλους τους πλανήτες εκτός ορίων οπότε θα μπορέσετε να ενημερωθείτε κανονικά.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Χρήστος Άρχος
21-12-2010, 09:11 AM
Συγχαρητήρια Κε 'Αρχο, όλη μέρα σκέφτομαι το άρθρο σας. Με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τα στοιχεία που δώσατε για τη συνεργασία Ήλιου - Κρόνου - Ποσειδώνα!
Θα ήθελα να μου πείτε κι εμένα αν έχω πλανήτες εκτός ορίων, αλλά και του συντρόφου μου.
25/05/1985, 09,30 Βόλος
& 11/06/1978 22,30 Βόλος
Σας ευχαριστώ

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
Έχετε δύο πλανήτες χωρίς όρια: Τη Σελήνη και τον ¶ρη
για το σύντροφο σας γεννημένο το Ιούνιο:
Και ο σύντροφος σας έχει Σελήνη και ¶ρη εκτός ορίων.
Πρέπει να είσαστε σαφώς ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σίγουρα.
Να περνάτε καλα!

Χρήστος Άρχος
21-12-2010, 09:13 AM
Συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σας. Θα ήθελα να μάθω αν έχουμε πλανήτες εκτός ορίων.
Τα στοιχεία μας είναι : 18/8/1970 03:30 Αθήνα και 26/5/1963 15: 45 Αθήνα

Καλημέρα σας.
Και οι δύο σας δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.

Χρήστος Άρχος
21-12-2010, 09:15 AM
Καλησπέρα σας.
Παρακαλώ θα μπορούσατε να μου πείτε αν στήν παρακάτω ημερομήνια υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων;
11/12/1970 ώρα 23:45 Θεσσαλονίκη.
Θα μπορούσατε επίσης να μου πείτε επιγραμματικά,κάποιες πληροφορίες όταν ο ¶ρης και ο Ουρανός βρίσκονται ταυτόχρονα εκτός ορίων στο γεννέθλιο;Η να με παραπέμψετε κάπου για σχετικές πληροφορίες?
Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

Έχετε Σελήνη και Ερμή εκτός ορίων.
Σταδιακά θα αναφερθούμε για όλους τους πλανήτες οπότε θα μπορείτε να έχετε την ενημέρωση που χρειάζεστε. Σαφώς τα βιβλία που αναφέρονται στα Declinations είναι όλα αγγλικά και εκεί μπορείτε να πάρετε αρκετές πληροφορίες.

Χρήστος Άρχος
21-12-2010, 09:16 AM
Κύριε ¶ρχο,
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παραπάνω ενημέρωση.
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω σχετικά με την ύπαρξη πλανητών εκτός ορίων στο γενέθλειο χάρτη μου.
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης 30-6-1967 και ώρα 15:30.
Ευχαριστώ!

Καλημέρα σας δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.

Χρήστος Άρχος
21-12-2010, 09:17 AM
Κυριε Αρχο συγχαρητηρια για το πολυ ενδιαφερον αρθρο!Θα μπορουσατε να μου πειτε αν υπαρχουν πλανητες εκτος οριων στις παρακατω ημερομηνιες:19-01-1987 09:40(Αθηνα) 29-01-1982 15:00(Μελβουρνη,Αυστραλιας).Σ ς ευχαριστω για το χρονο σας!!

Το άτομο γεννημένο στην Αθήνα έχει τον Ουρανό εκτός ορίων
Το δεύτερο πρόσωπο δεν έχει πλανήτες εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!

Χρήστος Άρχος
21-12-2010, 09:18 AM
01/09/1973 03.30 a.m. Ran36 Ευχαριστώ

Καλημέρα σας.
Δεν έχετε πλανήτες εκτός ορίων.

λιλλιαν
27-12-2010, 11:22 PM
ειμαι γεννημενη 7-9-1965 ωρα 4.45 χαραματα εχω πλανητεσ εκτοσ / εωσφορικουσ και αν ναι που.

Χρήστος Άρχος
02-01-2011, 12:07 AM
ειμαι γεννημενη 7-9-1965 ωρα 4.45 χαραματα εχω πλανητεσ εκτοσ / εωσφορικουσ και αν ναι που.

Καλησπέρα σας, έχετε τη Σελήνη εκτός ορίων. Για να με ρωτάτε που μάλλον δεν ξέρετε στο χάρτη σας που είναι οι πλανήτες, αν δεν κατάλαβα καλά με ρωτάτε πάντως... Η Σελήνη σας είναι στο Ζώδιο του Υδροχόου.
Να είσθε καλά!

brenta
11-02-2011, 06:30 PM
Καλήσπερα κ.Αρχο συγχαρητηρια για τα αρθρα σας αν και υπαρχουν και αρκετα συχνα μπερδευομαι....δεν ξερω και πολλα απο αστρολογια οποτε φυσικο ειναι.Θα μπορουσατε να κοιταξετε αν υπαρχουν πλανητες εκτος οριων στις παρακατω ημερομηνιες??? (Αν και εχει περασει καιρος απο τοτε που δημοσιευθηκε το αρθρο).
26/06/1984 06:47 πρωι και 10/08/1996 05:30 πρωι και τα 2 Αθηνα. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Toksotaki
13-02-2011, 04:54 PM
Γεια σας θα ηθελα να μαθω αν εχω καποιο πλανητη εκτος οριων, ειμαι γεννημενη 17/12/90 Αθηνα ωρα 20:40

sissydog
13-02-2011, 08:43 PM
Καλησπέρα και απο 'μένα! Θα μπορούσατε να μου πείτε αν έχω κάποιο πλανήτη εκτός ορίων? 08/10/1986 13.40 Καβάλα

venediktos
17-02-2011, 01:04 AM
παρα πολυ ωραιο αρθρο μπραβο!!!!

Matan
19-02-2011, 12:06 AM
Πολύ κατατοπιστικό άρθρο.Θα μπορούσατε να μου πείτε και μένα αν υπάρχουν στο χάρτη μου πλανήτες εκτός ορίων; 19/11/53 09:20π.μ Σέρρες
και για κόρη μου 13/02/88 13:25μ.μ Σέρρες
Ευχαριστώ πολύ.

doukas
02-03-2011, 10:52 AM
13-07-1980
15: 30 Aθήνα

Και εγώ θέλω να μάθω

luvelina
03-03-2011, 12:31 PM
Αγαπητέ κύριε ¶ρχο,

πράγματικά ενδιαφέρον το άρθρο σας γαι τους πλάνητες εκτος ορίων.Θα ήθελα εαν δυνατόν να μάθω εαν έχω εγω και ο συντροφος μου πλανήτες εκτός ορίων¨

εγώ 31-10-1973 17:05 πρέβεζα
εκείνος 26-02-1970 08:00 αθήνα

να ρωτήσω κάτι τελευταίο σχετικα με τους εκτός ορίων, μήπως οδηγούν την ψυχοσυνθεση μας, αντοχές μας και δράσεις αντιδράσεις μας εκτός προσωπικών και μετά κοινωνικών αποδεκτών ορίων?

σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την απαντησή σας.

doukas
03-03-2011, 04:40 PM
δεν πάει να πάει να πει ότι αυτή η απόκλιση δηλοί απαραίτητα κάτι κακό , έτσι; Αποκλείεται προικισμένα άτομα να είναι γεμάτα από τέτοιες αποκλίσεις; - αν και εφόσον μπορούν να είναι πολλές, δεν γνωρίζω -

Χρήστος Άρχος
12-03-2011, 08:11 PM
Καλήσπερα κ.Αρχο συγχαρητηρια για τα αρθρα σας αν και υπαρχουν και αρκετα συχνα μπερδευομαι....δεν ξερω και πολλα απο αστρολογια οποτε φυσικο ειναι.Θα μπορουσατε να κοιταξετε αν υπαρχουν πλανητες εκτος οριων στις παρακατω ημερομηνιες??? (Αν και εχει περασει καιρος απο τοτε που δημοσιευθηκε το αρθρο).
26/06/1984 06:47 πρωι και 10/08/1996 05:30 πρωι και τα 2 Αθηνα. Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλησπέρα σας.
Ο πρώτος χάρτης έχει Ερμή και Αφροδίτη εκτός ορίων
Ο Δεύτερος χάρτης έχει ¶ρη εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!

Χρήστος Άρχος
12-03-2011, 08:12 PM
Γεια σας θα ηθελα να μαθω αν εχω καποιο πλανητη εκτος οριων, ειμαι γεννημενη 17/12/90 Αθηνα ωρα 20:40

Έχετε Σελήνη, Αφροδίτη και Ουρανό εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!

Χρήστος Άρχος
12-03-2011, 08:13 PM
Καλησπέρα και απο 'μένα! Θα μπορούσατε να μου πείτε αν έχω κάποιο πλανήτη εκτός ορίων? 08/10/1986 13.40 Καβάλα

Έχετε Σελήνη και Αφροδίτη εκτός ορίων.
Καλό σας βράδυ!

Χρήστος Άρχος
12-03-2011, 08:14 PM
Πολύ κατατοπιστικό άρθρο.Θα μπορούσατε να μου πείτε και μένα αν υπάρχουν στο χάρτη μου πλανήτες εκτός ορίων; 19/11/53 09:20π.μ Σέρρες
και για κόρη μου 13/02/88 13:25μ.μ Σέρρες
Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα σας. Δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Η Κόρη σας έχει Σελήνη και Ουρανό. Να είσθε καλά!

Χρήστος Άρχος
12-03-2011, 08:16 PM
13-07-1980
15: 30 Aθήνα

Και εγώ θέλω να μάθω

Καλησπέρα σας.

Χρήστος Άρχος
12-03-2011, 08:19 PM
Αγαπητέ κύριε ¶ρχο,

πράγματικά ενδιαφέρον το άρθρο σας γαι τους πλάνητες εκτος ορίων.Θα ήθελα εαν δυνατόν να μάθω εαν έχω εγω και ο συντροφος μου πλανήτες εκτός ορίων¨

εγώ 31-10-1973 17:05 πρέβεζα
εκείνος 26-02-1970 08:00 αθήνα

να ρωτήσω κάτι τελευταίο σχετικα με τους εκτός ορίων, μήπως οδηγούν την ψυχοσυνθεση μας, αντοχές μας και δράσεις αντιδράσεις μας εκτός προσωπικών και μετά κοινωνικών αποδεκτών ορίων?

σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την απαντησή σας.

Καλησπέρα σας.
Εσείς έχετε την Αφροδίτη εκτός ορίων, ο σύντροφος σας δεν έχει κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Για την ερώτηση σας θα μπορούσαμε να πούμε ότι οδηγούν στη μετασύνθεση και όχι τόσο στη ψυχοσύνθεση, σαφώς όμως και έχουν να κάνουν έξω από τα κοινωνικά και προσωπικά αποδεκτά όρια μιας και δεν ελέγχονται πια από το Κρόνο και Ήλιο.
Να είσθε καλά!

Χρήστος Άρχος
12-03-2011, 08:20 PM
δεν πάει να πάει να πει ότι αυτή η απόκλιση δηλοί απαραίτητα κάτι κακό , έτσι; Αποκλείεται προικισμένα άτομα να είναι γεμάτα από τέτοιες αποκλίσεις; - αν και εφόσον μπορούν να είναι πολλές, δεν γνωρίζω -

Έχετε δίκιο, ίσως μάλιστα τα ιδιαίτερα προικισμένα άτομα να έχουν πολλές αποκλίσεις. Εξάλλου ο προικισμένος είναι αυτός που είναι συνήθως αρκετά διαφορετικός.

doukas
12-03-2011, 08:21 PM
Καλησπέρα σας.

Σας ευχαριστώ πολύ!

brenta
13-03-2011, 04:48 PM
Καλησπερα σας και ευχαριστω για την απαντηση σας.Περιμενω πως και πως το επομενο αρθρο για τις εξηγησεις των πλανητων εκτος οριων και εχω μια ερωτηση ακομα...Οι αναδρομοι πλανητες μπορει να ειναι εκτος οριων ή οταν ειναι αναδρομοι δεν ειναι ποτε εκτος οριων??Ευχαριστω και παλι.

Χρήστος Άρχος
13-03-2011, 05:08 PM
Καλησπερα σας και ευχαριστω για την απαντηση σας.Περιμενω πως και πως το επομενο αρθρο για τις εξηγησεις των πλανητων εκτος οριων και εχω μια ερωτηση ακομα...Οι αναδρομοι πλανητες μπορει να ειναι εκτος οριων ή οταν ειναι αναδρομοι δεν ειναι ποτε εκτος οριων??Ευχαριστω και παλι.

Καλησπέρα σας.
Οι ανάδρομοι πλανήτες μπορούν και αυτοί να είναι εκτός ορίων.
Καλό σας απόγευμα.

sasablink
14-03-2011, 06:25 AM
εξειρετικο και πολυ διαφορετικο αρθρο!!!συγχαρητήρια!!! :amazed:
λοιπον επι τη ευκαιρια θα ηθελα και εγω να μαθω αν ειναι ευκολο αν εχω καποιο πλανητη εκτος οριων (αν και δε νομιζω γιατι δε νιωθω κατι τετοιο :wacko: )

15/12/1992 19:50 Αθήνα, Ελλάδα

ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...!!!

Χρήστος Άρχος
14-03-2011, 11:03 AM
εξειρετικο και πολυ διαφορετικο αρθρο!!!συγχαρητήρια!!! :amazed:
λοιπον επι τη ευκαιρια θα ηθελα και εγω να μαθω αν ειναι ευκολο αν εχω καποιο πλανητη εκτος οριων (αν και δε νομιζω γιατι δε νιωθω κατι τετοιο :wacko: )

15/12/1992 19:50 Αθήνα, Ελλάδα

ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...!!!

Καλησπέρα σας
Έχετε τον ¶ρη εκτός ορίων.
Να είσθε καλά!

sasablink
14-03-2011, 11:06 AM
ευχαριστω πολυ...αμαν αυτος ο αρης μου... ολα τα κακα της μοιρας του εχει...!!!! :worried:

Χρήστος Άρχος
14-03-2011, 11:29 AM
ευχαριστω πολυ...αμαν αυτος ο αρης μου... ολα τα κακα της μοιρας του εχει...!!!! :worried:

το ότι είναι εκτός ορίων σε ζώδιο πτώσης του μάλλον σαν δώρο μπορείτε να το δείτε. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να δράσετε αρκετά πιο ανεξάρτητα. Αν ήταν εντός ορίων στο Καρκίνο στο 12ο θα ήταν χειρότερα.
Ίσως να φοβίζει λίγο η λέξη εωσφορικός αλλά η έννοια είναι θετική και έχει να κάνει με πριν από την δαιμονοποιησή του, ερμηνεία.
Καλό σας μεσημέρι.

sasablink
14-03-2011, 11:31 AM
η αληθεια ειναι οτι τωρα ηρεμησα αρκετα!!!πραγματικα ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!
καλο σας μεσημερι!!!

luvelina
14-03-2011, 07:22 PM
Καλησπέρα σας.
Εσείς έχετε την Αφροδίτη εκτός ορίων, ο σύντροφος σας δεν έχει κάποιο πλανήτη εκτός ορίων.
Για την ερώτηση σας θα μπορούσαμε να πούμε ότι οδηγούν στη μετασύνθεση και όχι τόσο στη ψυχοσύνθεση, σαφώς όμως και έχουν να κάνουν έξω από τα κοινωνικά και προσωπικά αποδεκτά όρια μιας και δεν ελέγχονται πια από το Κρόνο και Ήλιο.
Να είσθε καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,

αναμενόμενο για την αφροδίτη μιας και καθε τι ξένο ειναι πάντα καλοδεχούμενο , εκτος ορίων και στον ενατό οίκο...ταξίδια, σχέσεις με ξένους - πολιτισμούς τρομερό ερέθισμα στο μυαλό και στην ψυχη. προβλέπω ότι η μετασύνθεση σχετ'ιζεται με μακρινα ταξίδια ψυχης και κυριολεκτικά.
και π'αλι σας ευχαριστω πολύ

Victory
24-03-2011, 11:25 AM
Καλημερα κ. Αρχο και Χρόνια Πολλά. Εκπληκτικό άρθρο σας ευχαριστούμε πολύ! Αν εχετε την καλοσύνη θα ήθελα και γω να ξέρω αν εχω πλανήτες εκτός ορίων στο χάρτη μου, 30/1/1972 , 07:55 Λάρισα.
Ευχαριστώ πολύ

Matan
26-03-2011, 12:45 AM
Σας ευχαριστώ πολύ κ. ¶ρχο για το χρόνο σας και περιμένω το άρθρο σας για το τι σημαίνει κάθε πλανήτης εκτός ορίων, καθώς και τι σημαίνουν οι όψεις του με άλλους πλανήτες.
Σας παρακαλώ θερμά σεβόμενη το χρόνο σας, όταν μπορέσετε δείτε αν τα άτομα με τις παρακάτω ημερομηνίες έχουν πλανήτες εκτός ορίων.
Α) 11/11/1949 10:00π.μ Σέρρες
Β) 15/12/1989 07:30π.μ Σέρρες
Γ) 09/05/1993 06:03π.μ Σέρρες
Δ) 01/12/1996 05:30π.μ Σέρρες

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!

μανταλένα
28-03-2011, 01:10 PM
Γειά σας κ.΄Αρχο.., ήθελα παρακαλώ να μου πείτε άν απο τις αστρολογικές εφημερίδες και την στήλη Declinations βρίσκουμε παραλληλίες και αντιπαραλληλίες και άν όχι πως μπορούμε να τις βρίσκουμε... Επίσης αν δεν είναι κόπος για σας δείτε για πλανήτες εκτος ορίων τα εξής: Καρδίτσα 18/12/1965 7.10π.μ, Αθήνα 10/06/1960 20.30, Αθηνα 11/01/1994 18.10,

toulis
28-03-2011, 02:22 PM
Καλησπέρα Κε ¶ρχο

Μήπως θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε πόσο συχνά απαντάται το φαινόμενο ένας πλανήτης να είναι εκτός ορίων ή έστω ποιές είναι οι πιθανότητες κάποιο άτομο να έχει έναν πλανήτη σε αυτή την φάση

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

brenta
28-03-2011, 09:42 PM
Καλησπέρα θα ήθελα αν είναι εύκολο να κοιτάξετε και την ημερομηνία 16/10/1986 20:30 απόγευμα στο Πύργο Ηλείας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

toulis
29-03-2011, 03:06 PM
Καλησπέρα θα ήθελα αν είναι εύκολο να κοιτάξετε και την ημερομηνία 16/10/1986 20:30 απόγευμα στο Πύργο Ηλείας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στην εφαρμογή των αστρολογικών εφημερίδων που βρίσκεται στην στήλη ''ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ''
μπορείτε να δείτε, βάζοντας τα στοιχεία σας , αν έχετε πλανήτες που αποκλίνουν απο το μονοπάτι του Ήλιου. Για πιό σωστά αποτελέσματα,επειδή η εφαρμογή βγάζει τα δεδομένα σε ώρα Γκρήνουιτς αφαιρέστε απο την ώρα γέννησης σας 2 ή 3 ώρες ανάλογα με το αν έχετε γεννηθεί με την χειμερινή ή θερινή ώρα αντίστοιχα.

brenta
29-03-2011, 05:17 PM
Στην εφαρμογή των αστρολογικών εφημερίδων που βρίσκεται στην στήλη ''ΔΩΡΕΑΝ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ''
μπορείτε να δείτε, βάζοντας τα στοιχεία σας , αν έχετε πλανήτες που αποκλίνουν απο το μονοπάτι του Ήλιου. Για πιό σωστά αποτελέσματα,επειδή η εφαρμογή βγάζει τα δεδομένα σε ώρα Γκρήνουιτς αφαιρέστε απο την ώρα γέννησης σας 2 ή 3 ώρες ανάλογα με το αν έχετε γεννηθεί με την χειμερινή ή θερινή ώρα αντίστοιχα.

Σ ευχαριστώ πάντως γιατί δεν γνώριζα πως απο τις αστρολογικές εφημεριδες βλέπεις και τους πλάνητες που κινούνται εκτός πορείας απο τον ήλιο.

annita25
30-03-2011, 08:25 PM
κ άρχο θα έχετε την καλοσύνη να μου δώσετε τους πλανήτες που βρήσκονται εκτός??? 25,03,1960 ηρακλειο ώρα 08,07πμ.. ευχαριστώ!!

Χρήστος Άρχος
02-04-2011, 01:22 PM
Καλημερα κ. Αρχο και Χρόνια Πολλά. Εκπληκτικό άρθρο σας ευχαριστούμε πολύ! Αν εχετε την καλοσύνη θα ήθελα και γω να ξέρω αν εχω πλανήτες εκτός ορίων στο χάρτη μου, 30/1/1972 , 07:55 Λάρισα.
Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα σας.
Δεν έχετε κάποιο πλανήτη εκτός ορίων να είσθε καλά.

Χρήστος Άρχος
02-04-2011, 01:26 PM
Σας ευχαριστώ πολύ κ. ¶ρχο για το χρόνο σας και περιμένω το άρθρο σας για το τι σημαίνει κάθε πλανήτης εκτός ορίων, καθώς και τι σημαίνουν οι όψεις του με άλλους πλανήτες.
Σας παρακαλώ θερμά σεβόμενη το χρόνο σας, όταν μπορέσετε δείτε αν τα άτομα με τις παρακάτω ημερομηνίες έχουν πλανήτες εκτός ορίων.
Α) 11/11/1949 10:00π.μ Σέρρες
Β) 15/12/1989 07:30π.μ Σέρρες
Γ) 09/05/1993 06:03π.μ Σέρρες
Δ) 01/12/1996 05:30π.μ Σέρρες

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!

Α περίπτωση Σελήνη εκτός ορίων Αφροδίτη εκτός ορίων και Ουρανός εκτός ορίων (μπορείτε να μου γνωρίσετε το συγκεκριμένο άτομο :bigsmile: )

Β περίπτωση
Ερμής και Ουρανός εκτός ορίων

Γ περίπτωση
Δεν υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων

Δ περίπτωση
Ερμής Εκτός ορίων

Καλή σας συνέχεια.

Χρήστος Άρχος
02-04-2011, 01:28 PM
Γειά σας κ.΄Αρχο.., ήθελα παρακαλώ να μου πείτε άν απο τις αστρολογικές εφημερίδες και την στήλη Declinations βρίσκουμε παραλληλίες και αντιπαραλληλίες και άν όχι πως μπορούμε να τις βρίσκουμε... Επίσης αν δεν είναι κόπος για σας δείτε για πλανήτες εκτος ορίων τα εξής: Καρδίτσα 18/12/1965 7.10π.μ, Αθήνα 10/06/1960 20.30, Αθηνα 11/01/1994 18.10,

το άτομο γεννημένο το 1965 δεν έχει πλανήτες σε εωσφορική φάση
το 1960 έχει τον Ερμή
το τρίτο άτομο δεν έχει πλανήτες σε εωσφορική φάση.
καλή σας συνέχεια.

Χρήστος Άρχος
02-04-2011, 01:30 PM
Καλησπέρα Κε ¶ρχο

Μήπως θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε πόσο συχνά απαντάται το φαινόμενο ένας πλανήτης να είναι εκτός ορίων ή έστω ποιές είναι οι πιθανότητες κάποιο άτομο να έχει έναν πλανήτη σε αυτή την φάση

Σε κάθε πλανήτη είναι διαφορετικό σε σύνολο ο καθένας έχει τη δυνατότητα να βγει έξω από την "πόρτα" γύρω στο 20%. Όταν πάμε κατά πλανήτη αλλάζει όμως μιας και ο Δίας για παράδειγμα είναι στο 0,5% και ο Ερμής μπορεί να φτάσει 9%

Χρήστος Άρχος
02-04-2011, 01:31 PM

Καλή σας συνέχεια.

Χρήστος Άρχος
02-04-2011, 01:32 PM

Αυτή τη δυνατότητα δεν την ήξερα μέσα στο site. Όσοι απο τους χρήστες μπερδεύονται παρόλα αυτά μπορούν να συνεχίσουν να ρωτούν στο άρθρο μέσα.

Χρήστος Άρχος
02-04-2011, 01:33 PM
κ άρχο θα έχετε την καλοσύνη να μου δώσετε τους πλανήτες που βρήσκονται εκτός??? 25,03,1960 ηρακλειο ώρα 08,07πμ.. ευχαριστώ!!

Καλησπέρα σας. Δεν έχετε πλανήτες εκτός ορίων.

irro
02-04-2011, 08:01 PM
γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω αν εχω πλανητες εκτος οριων.εχω τον ουρανο στις 28ο στο 10ο.αυτο εννουμε εκτος οριων?αρχιζει απο τις 23ο μοιρες?πλανητες στις 24 μοιρες ειναι εκτος οριων?καπου διαβασα σ αυτο το site αλλα δε θυμαμαι που οτι αν υπαρχουν πλανητες μετα τις 27 μοιρες,στη ζωη του ατομου καθε 7,5 χρονια φευγει η γη κατω απ τα ποδια του,απροοπτα γεγονοτα,αλλαζει ξαφνικα το σκηνικο,αρνητικα.μπορειτε να μου πειτε σχετικα?
ημ,γενν:11/09/1968 στις 11.20 , 11.10 με 11.20
αλλη ημερομ:12/05/1969 6 το πρωι
αν μπορειτε κι αλλη μια:04/05/1957 6 με 6.30 το πρωι
υπαρχουν πλανητες εκτος οριων σ αυτες?
τα πολλα 11αρια στην πρωτη ημερομηνια τι σημαινουν?

SAGIVI
02-04-2011, 08:32 PM
Γεια σου irro. Σχετικα με τον αριθμο 11 ,θα πρεπει να ξερεις οτι υπαρχουν αριθμολογοι οι οποιοι δ ε ν πιστευουν οτι εχει ιδιαιτερους κραδασμους και τον ερμηνευουν απλα σαν 2. Απ την αλλη πλευρα, υπαρχουν αριθμολογοι οι οποιοι τον θεωρουν μεταφυσικο αριθμο μαζι με το 22 και το 33.

Ομως, θα πρεπει να προκυπτει σαν αριθμος πεπρωμενου (αθροισμα ημερας-μηνα-ετους γεννησης). Σ αυτη την περιπτωση, υποδεικνυει ενα ατομο, που ηρθε σ αυτη την ζωη για ενα συγκεκριμενο σκοπο. Προσφορα βοηθειας στους αλλους, παραμεριζοντας συνηθως τον εγωισμο του.(ηθικη - υλικη). Επισης μπορει να προηγειται πνευματικα και ψυχικα , σ ενα μικρο η μεγαλυτερο συνολο ανθρωπων εχοντας το ρολο του οδηγου, για να βοηθησει στην πνευματικη τους αναπτυξη.

Σχετικα με την εμφανιση του αριθμου 11 σε διαφορες μορφες στην ζωη των ανθρωπων, θα βρεις στο νετ πολλα αρθρα.:bigsmile:

Χρήστος Άρχος
02-04-2011, 08:45 PM
γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω αν εχω πλανητες εκτος οριων.εχω τον ουρανο στις 28ο στο 10ο.αυτο εννουμε εκτος οριων?αρχιζει απο τις 23ο μοιρες?πλανητες στις 24 μοιρες ειναι εκτος οριων?καπου διαβασα σ αυτο το site αλλα δε θυμαμαι που οτι αν υπαρχουν πλανητες μετα τις 27 μοιρες,στη ζωη του ατομου καθε 7,5 χρονια φευγει η γη κατω απ τα ποδια του,απροοπτα γεγονοτα,αλλαζει ξαφνικα το σκηνικο,αρνητικα.μπορειτε να μου πειτε σχετικα?
ημ,γενν:11/09/1968 στις 11.20 , 11.10 με 11.20
αλλη ημερομ:12/05/1969 6 το πρωι
αν μπορειτε κι αλλη μια:04/05/1957 6 με 6.30 το πρωι
υπαρχουν πλανητες εκτος οριων σ αυτες?
τα πολλα 11αρια στην πρωτη ημερομηνια τι σημαινουν?

Καταρχάς θα σας ζητήσω να ξαναδιαβάσετε το άρθρο για να μπορέσετε να καταλάβετε περισσότερο γιατί έχετε μπερδευτεί λιγάκι.
Η 1η ημερομηνία δεν έχει πλανήτη εκτός ορίων
η 2η ημερομηνία έχει τον Ερμή και τον ¶ρη
η 3η ημερομηνία έχει τον ¶ρη.

Για την τελευταία ερώτηση σας για έναν αστρολόγο που ασχολείται μόνο με την αστρολογία το 11 δεν σημαίνει κάτι καθότι η αριθμολογία δεν είναι τουλ σε αυτή τη βάση υπάρχουσα (υπάρχει αριθμολογία στις αρμονικές και στις όψεις σε ένα βαθμό) και καλό θα ήταν να μην το μπλέξετε με την αστρολογία για πολλούς λόγους.
Αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση ευχαρίστως να σας βοηθήσω.

Matan
04-04-2011, 10:11 PM
Α περίπτωση Σελήνη εκτός ορίων Αφροδίτη εκτός ορίων και Ουρανός εκτός ορίων (μπορείτε να μου γνωρίσετε το συγκεκριμένο άτομο :bigsmile: )

Β περίπτωση
Ερμής και Ουρανός εκτός ορίων

Γ περίπτωση
Δεν υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων

Δ περίπτωση
Ερμής Εκτός ορίων

Καλή σας συνέχεια.
Σας ευχαριστώ πολύ κ. ¶ρχο για την απάντησή σας.Το άτομο Α πιστεύω πως δεν θα είχε πρόβλημα να το γνωρίσετε και θέλει να μάθει πόσο δύσκολο είναι να έχει 3 πλανήτες εκτός ορίων.

Χρήστος Άρχος
04-04-2011, 10:47 PM
Σας ευχαριστώ πολύ κ. ¶ρχο για την απάντησή σας.Το άτομο Α πιστεύω πως δεν θα είχε πρόβλημα να το γνωρίσετε και θέλει να μάθει πόσο δύσκολο είναι να έχει 3 πλανήτες εκτός ορίων.

Δεν θα το έλεγα δύσκολο, ίσως κάτι ιδιαίτερο αλλά όχι δύσκολο!
Ευχαριστώς να τον γνωρίσω τον άνθρωπο θα ήθελα μία προσωπική επικοινωνία μαζί του μία συνέντευξη πιστεύω θα βοηθούσε πολύ την αστρολογία.

nancytok
05-04-2011, 11:32 PM
Γεια σας! θα ηθελα και εγω να μαθω αν εχω πλανητες εκτος οριων! Γεννηθηκα 19/12/1989 στις 22:45,Καβαλα

Χρήστος Άρχος
05-04-2011, 11:41 PM
Γεια σας! θα ηθελα και εγω να μαθω αν εχω πλανητες εκτος οριων! Γεννηθηκα 19/12/1989 στις 22:45,Καβαλα

Καλησπέρα σας, έχετε τον Ερμή και τον Ουρανό σε εωσφορική φάση.

stellitsa12
08-04-2011, 07:19 PM
Καλησπέρα κύριε ¶ρχε!!! Έχω την εντύπωση ότι η αφροδίτη μου είναι σε εωσφορική φάση. Μπορείτε σας παρακαλώ να το τσεκάρετε και να μου πείτε τι σημαίνει? Έχω γεννηθεί 12.02.1980 στην αθήνα στις 03:00 τα ξημερώματα. Ευχαριστώ!! :bigsmile:

Lam
12-04-2011, 01:05 AM
Ευχαριστούμε που αναρτάται τις μελέτες σας και έτσι εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και μεις. :bigsmile:

Γενήθηκα 12-7-1976 Αθήνα και ώρα 05:45πμ.

Όποτε μπορέσετε πείτε μου αν έχω εωσφορικους πλανητες και αν ναι πως και που θα μάθω το πώς να τους διαχειριστώ σωστά για το καλό μου, αν αυτό είναι εφιχτό.

stefish
15-04-2011, 02:46 AM
καλησπέρα
να ρωτήσω κι εγώ 24/02/76 Πάτρα 11:45 περίπου
ευχαριστώ:embarrest

CROUSSOS
18-06-2011, 08:21 PM
Καλησπέρα κύριε ¶ρχο,
Σας ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για το υπέροχο αυτό άρθρο (αν και το διάβασα κάπως καθυστερημένα) καθώς και για όλες τις μελέτες σας.
Θα μπορούσατε να μου πειτε κι εμένα αν έχω πλανήτες σε εωσφορική φάση?
12/06/1971, ώρα περίπου 23:55 στο Βόλο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

gabriella
05-08-2011, 03:43 PM
Καλησπέρα Κ. Άρχο...
Αν μπορειτε δείτε κ το δικό μου χάρτη μήπως εχω κ εγώ πλανήτες εκτός ορίων...
Γεννήθηκα 13/11/1973 , στις 13:40 στην πόλη Varberg της Σουηδίας.
Ευχαριστώ πολύ....

miron
07-08-2011, 11:10 PM
Κύριε ¶ρχο, θα ήθελα να μου πείτε, αν γίνετε και τους δικούς μου εωσφορικούς πλανήτες
Γεννημένη 21 03 1960 ώρα 01 την νύχτα Iskenderun- Hatay- Τουρκία και αν δεν είμαι υπερβολική και του άντρα μου 22 12 1959 16.30 Αθήνα..Ευχαριστώ

katrin@
26-08-2011, 05:58 PM
Πολύ το άρθρο σας!!!!
Θα μπορούσατε να διαφβτίσετε και μένα αν έχω πλανήτες εκτός ορίων?

25/01/1994 Αθήνα 10:13 περίπου το πρωί!

ALEXSML
13-09-2011, 09:35 AM
Kαλημέρα σας Κε ¶ρχο. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω αν έχω πλανήτες εκτός ορίων.
Ημ/νία γέννησης 16/7/70, 13.22΄Αθήνα.
Σας ευχαριστώ πολύ

theresa_alma
19-12-2011, 09:13 AM
Καλημερα κε Αρχο,
Και παλι συγχαρητηρια για το πολυ καλο αρθρο. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωνουμε εαν καποιος Πλανητης βρισκεται εκτος οριων η οχι. Γιατι οπως γραψατε, ο Πλανητης που βρισκεται κοντα στα Ηλιοστασια, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σε Εωσφορικη Φαση.
Ευχαριστω

toniateddybear
19-12-2011, 03:00 PM
Χαιρεται!
Την ιδια απορια που εξεφρασε η theresa alma εχω και εγω. Επίσης, αναφερετε στο άρθρο σας ότι "Όταν λοιπόν τα άτομα δεν έχουν πλανήτες χωρίς όψεις ουσιαστικά είναι μέσα στο κύκλο του Ήλιου". Θα ήθελα να ρωτησω αν η συνοδος με τον ήλιο μπορει να θεωρηθει οψη και αρα αν Ηλιος και Ουρανος ειναι τοποθετημενοι στο γενεθλιο ωροσκοπιο στην 1η μοιρα αιγοκερω, ο Ουρανος βρισκεται εκτος ή εντος οριων..?:confused:
Ευχαριστω εκ των προτερων

Χρήστος Άρχος
19-12-2011, 03:07 PM
Καλησπέρα σας. Ο μοναδικός τρόπος δυστυχώς είναι μέσω αστρολογικών προγραμμάτων. Έχω την εντύπωση ότι το αστρολογικό πρόγραμμα του myhoroscope σας δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Χρήστος Άρχος
19-12-2011, 03:09 PM
Η σύνοδος μπορεί να συμβεί και μεταξύ δύο πλανητών που είναι σε διαφορετική φάση αλλά και ίδια. Σε αυτή τη περίπτωση δηλαδή θα μπορούσε ο Ήλιος και ο Ουρανός να είναι κανονικά αλλά και ο Ουρανός να είναι σε εωσφορική φάση.
Παρόλα αυτά οι πιο δυνατές όψεις - σύνοδοι είναι οι εκλείψεις στα declination εκεί δηλαδή που υπάρχει σύνοδος και παραλληλία. Έκλειψη με πλανήτη εκτός ορίων ο Ήλιος ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας δεν μπορούν να κάνουν.

toniateddybear
19-12-2011, 03:34 PM
Ευχαριστω! νομιζω καταλαβα καλα τι ειπατε. Η συνοδος-εκλειψη μπορει συνεπως να ειναι μια δικελιδα ασφαλειας για να εξετασουμε και να καταληξουμε αν οντως ενας πλανητης ειναι εκτος οριων, ακομη κι αν βρικσεται μεσα στη ζωνη που δινετε γυρω απο τη μηδενικη μοιρα καρκινου και αιγοκερω....? Σε ποιο απο ολα τα προγραμματα μπορω να δω την εωσφορικη ή οχι κινηση του ουρανου μου...?
Ευχαριστω και παλι για το χρονο σας!:)

Χρήστος Άρχος
20-12-2011, 09:13 PM
Σε ένα βαθμό ναι λειτουργεί και ως δικλείδα ασφαλείας. Αν έχετε το solar fire με το που ανοίξετε έναν χάρτη και πατήσετε reports κάποιες θέσεις των πλανητών κάτω απο την κατηγορία "Decl" θα είναι ροζ, αυτοί οι πλανήτες θα είναι εκτός ορίων. Επειδή όμως αυτό είναι μόνο στο gold μπορείτε να πάτε στο ephemeres generator και να βρείτε απο εκεί αν βάλετε την ημερομηνία γέννησης σας και του ζητήσετε να σας βάλει θέσεις by declination θα μπορέσετε να δείτε μόνοι σας πότε περνάνε τα όρια και πότε όχι. Είμαι σίγουρος όμως ότι είχε και το πρόγραμμα του myhoroscope αυτή τη δυνατότητα.

toniateddybear
20-12-2011, 09:24 PM
Ευχαριστω πολυ...κυριως γιατι δε βαριεστε ποτε να απαντατε, οσα κι αν ρωταω! χθες κοιταξα προσεκτικα ολα τα προγραμματα που θα μπορουσα να βρω τους πλανητες εκτς οριων και βοηθησε λιγο η επιλογη "αστρολογικες εφημεριδες" στο "δωρεαν ωροσκοπιο". Εχει δυο επιλογες, με τη μια μπορω να δω την τροχια ηλιοκεντρικα και με την αλλη εν σχεσει με τη γη. Πιο λογικο μου φανηκε να το εξετασω σε σχεση με την τροχια της γης, καθως η σεληνη κινειται γυρω απο τη γη, οποτε δεν θα ειχε νοημα το ηλιοκεντρικο συστημα. Ειδα οτι η σεληνη μου ειναι εκτος οριων, κινειται μετα τις 27 μοιρες και κατι κατα την ημερομηνια γεννησης. Ελπιζω αυτα που γραφω, να ειναι οντως ορθα και να καταλαβα σωστα οσα ειδα.:confused:

gold soul
20-12-2011, 10:54 PM
toniateddybear, μπορείς από το μενού Δωρεάν Ωροσκόπιο να πας στη βάση δεδομένων σου και στους γενέθλιους χάρτες να επιλέξεις mySpecial. Εκεί έχει ένα αναλυτικό πινακάκι που περιέχει και Declination

theresa_alma
22-12-2011, 06:06 PM
Χρυσα σε ευχαριστουμε πολυ. Μηπως ομως καποιος μπορει να μου εξηγησει τι σημαινει αστρολογικα Detriment και Exalted? Τα βρηκα διπλα σε καποιες θεσεις πλανητων.
Ευχαριστω και ευχομαι σε ολους σας Καλα Χριστουγεννα.

theresa_alma
22-12-2011, 06:20 PM
Χρυσα σε ευχαριστουμε πολυ. Μηπως ομως καποιος μπορει να μου εξηγησει τι σημαινει αστρολογικα Detriment και Exalted? Τα βρηκα διπλα σε καποιες θεσεις πλανητων.
Ευχαριστω και ευχομαι σε ολους σας Καλα Χριστουγεννα.

Ζητω συγνωμη για το παραπανω post. Ουτε Ερμη αναδρομο να ειχα....

*alkmini
06-01-2012, 02:22 PM
Συγχαρητήρια για το υπέροχο άρθρο σας!

Μπορείτε να δείτε για μια ημερομηνία αν υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων ?

19/12/1990 00:39 Θεσ/νίκη
Ευχαριστώ.

Χρήστος Άρχος
07-01-2012, 09:30 AM
Καλησπέρα σας.
Έχετε Αφροδίτη και Ουρανό εωσφορικούς.
Να είσθε καλά.

*alkmini
07-01-2012, 10:35 AM
Καλησπέρα σας.
Να είσθε καλά.
Είχα την εντύπωση ότι η Σελήνη είναι εωσφορική.

*alkmini
08-01-2012, 09:57 AM
Συγχαρητήρια για το υπέροχο άρθρο σας!

Μπορείτε να δείτε για μια ημερομηνία αν υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων ?

19/12/1990 00:39 Θεσ/νίκη
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα σας.
Να είσθε καλά.

Είχα την εντύπωση ότι η Σελήνη είναι εωσφορική.

Καλημέρα σας !
Αν σας είναι εύκολο να ρίξετε μια ματιά στη Σελήνη που νομίζω είναι εωσφορική, σε σύνοδο με Ουρανό, Κρόνο και Ποσειδώνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 4ο οίκο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά !

Χρήστος Άρχος
08-01-2012, 10:43 AM
Καλημέρα σας. Έχετε εωσφορική Σελήνη επίσης. Λόγω της τριπλής αυτής παρουσίας πλανητών αν θα θέλατe να μου δώσετε μία συνέντευξη σχετικά με τους πλανήτες mε ερωτήσεις θα ήταν μεγάλη μου χαρά. Μπορείτε είτε αν θέλετε να επικοινωνήσετε μέσω προσωπικού μηνήματος στο myhoroscope ή στο christosarchos@yahoo.com

Lena_P
10-01-2012, 10:13 PM
Αναρωτιόμουν.. τι γίνεται με πλανήτες οι οποίοι βγαίνουν εκτός ορίων σε προοδευτικό χάρτη;

Έχω λίγο μπερδευτεί με τη λογική του προοδευτικού σε σχέση με την ουσιαστική κίνηση των πλανητών. Να υποθέσω πως με την ίδια λογική που 'δεχόμαστε' την ανάδρομη μελλοντική θέση, δεχόμαστε και τη μέλλουσα εκτός ορίων θέση;

Να ζητήσω συγγνώμη προκαταβολικά εάν έχει ήδη σχολιαστεί το θέμα..