PDA

View Full Version : "ΧΑΡΤΕΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ...ΣΕ ΟΨΕΙΣ"

a8nva888
03-11-2010, 03:54 AM
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του myhoroscope!Kάθομαι με την κολλητή μου και διαβάζουμε τους χάρτες μας!Χαρούμενες,ανακαλύπτου με τη συνέφεια,τη σύμπτωση των ενδιαφερόντων,των ψυχοσυνθέσεων:love:!Ε...λογικό από το σχολείο είμαστε μαζί!!:bigsmile: ώσπου το παρατηρητικό μου μάτι:toung:διέκρινε μια εμφανή διαφορά στους χάρτες μας!Ο δικός μου ήταν πολύ πιο <φτωχούλης> απ το δικό της σε οψεις!Π.χ η σελήνη μου κάνει 6 όψεις η δική της 10!!!!!Και αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλους τους πλανήτες!!Τ'ι μπορεί να σημάίνει αυτό?Και η ερώτηση είναι γενικού περιεχομένου!Τι δηλώνει ένας χάρτης του οποίου οι πλανήτες κάνουν λίγες όψεις και τι ένας που είναι ΤΙΓΚΑ?:laugh:ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ 2!Υ.Γ εγώ υδροχόος με ωροσκόπο ταύρο και σελήνη στον σκορπιό εκείνη λέων με ωροσκόπο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο!Όπως αναφωνήσαμε και οι 2 Τυχαίο?Δεν νομίζω!!!!!!!!!:toung:

lefkas
04-11-2010, 02:47 AM
Δεν νομίζω πως οι "6¨ όψεις της σελήνης σου είναι λίγες ή φτωχές σε ποσότητα όπως λες:bigsmile: Η ποιότητα των όψεων παίζει ρόλο!!!
Τώρα θα πρότεινα να δείτε τη συναστρία σας με "σοβαρό μάτι";) γιατί ούτε κι εγώ πιστεύω πως είναι "τυχαίο":cheesy:
νάστε πάντα αγαπημένες και κολλητές κοριτσάκια:love:
Υ.Γ. Εγώ Λέων με σελήνη στον Ταύρο και
πολυαστρία στον 8ο (παραδοσιακός κυβερνήτης Σκορπιός)
Σας απάντησα πρώτη!!! Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!

a8nva888
05-11-2010, 01:29 AM
Δεν νομίζω πως οι "6¨ όψεις της σελήνης σου είναι λίγες ή φτωχές σε ποσότητα όπως λες:bigsmile: Η ποιότητα των όψεων παίζει ρόλο!!!
Τώρα θα πρότεινα να δείτε τη συναστρία σας με "σοβαρό μάτι";) γιατί ούτε κι εγώ πιστεύω πως είναι "τυχαίο":cheesy:
νάστε πάντα αγαπημένες και κολλητές κοριτσάκια:love:
Υ.Γ. Εγώ Λέων με σελήνη στον Ταύρο και
πολυαστρία στον 8ο (παραδοσιακός κυβερνήτης Σκορπιός)
Σας απάντησα πρώτη!!! Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!

:laugh:διόλου τυχαίο!μην μου πεις ότι είσαι γεννημένη και το 1991?Ευχαριστώ για την απάντηση και εκ μέρους της φίλης μου!μμμ πολυαστρία στον 8ο? just like monica bellucci!!:bigsmile:

hattie23
05-11-2010, 03:03 AM
Θα με ενδιεφερε και εμενα να μαθω . ο χαρτης μου παρα ειναι φτωχουλης και παρακατιανος να μην σου πω :toung:

kinky_skorpina
05-11-2010, 08:09 AM
Εμένα παλι ο χαρτης μου είναι "φτωχούλης" σε συγκεκριμένες όψεις,οπως τετράγωνα και αντιθέσεις και είναι τίνγκα στις συνόδους!Αυτο κατ'εμε ίσως να δειχνει μια απροθυμία για συμβιβασμούς...ευτυχώς(απο μια άποψη ευτυχώς!) ο Ήλιος μου κανει 2 τετραγωνάρες με Βορειο και Νότιο Δεσμο και εχω κατι να με ωθει να αγωνιστώ και να προσπαθήσω-μεσα απο επιρροές που δεχομαι απο μοιραίες συναντήσεις με ατομα που θυμίζουν την πατρική φιγούρα-να λύσω τα θέματα μου(παιδικά βιώματα) και να εξελιχθώ σαν άτομο(αυτη ειναι η θετική οπτική των τετραγώνων in my opinion!).Σε αυτη την εξέλιξη βεβαια βοήθησε τα μέγιστα και η πολυαστρία στον 9ο με το Δία αρχηγό!!!!:nuts:
Καλή μας μέρα...:love:

Μητσάκος
05-11-2010, 08:25 AM
Θα με ενδιεφερε και εμενα να μαθω . ο χαρτης μου παρα ειναι φτωχουλης και παρακατιανος να μην σου πω :toung:
Δεν υπάρχουν "φτωχοί" χάρτες, αλλά φτωχές και περιορισμένες αντιλήψεις :bigsmile:
(και δεν εννοώ τις δικές σου, φυσικά)

hattie23
05-11-2010, 10:42 AM
:bigsmile: Καλημερα !Α,ναι ???? :toung:. Ο ηλιος μου κανει 3 οψεις (Ηλιος συνοδο κρονος (γνωστο πια) ,ηλιος εξαγωνο με δια και ηλιος χιαστι με σεληνη ),αντιστοιχα 3 οψεις και η σεληνη μου (χιαστι με ηλιο,τετραγωνο με δια και τριγωνο με ουρανο) .Ο ερμης δεν σχηματιζει οψη εκτος απο το τριγωνο με τον ωροσκοπο (που στο φορουμ παλιοτερα ειχα λαβει απαντηση οτι για να υπαρχει πλανητης με οψη ,πρεπει αυτη να γινεται με καποιο αλλο πλανητη και οχι με ακμη οικου ) .

Αρα χωρις οψη ο ερμης ,χωρις οψη και η αφροδιτη που κανει απλα ενα τριγωνο με μεσουρανημα,χωρις οψη ο Αρης που κανει τετραγωνο με το μεσουρανημα (καποια σαιτ του δινουν μια μονο οψη εξαγωνο με κρονο ),ο διας μια οψη με τον ηλιο ,ο ουρανος μια οψη με την σεληνη ,ο ποσειδωνας τιποτις ,ο πλουτωνας τετραγωνο με ωροσκοπο . Αν αυτο δεν ειναι φτωχεια τοτε τι ειναι ? :laugh:

Μητσάκος
05-11-2010, 11:18 AM
:bigsmile: Καλημερα !Α,ναι ???? :toung:. Ο ηλιος μου κανει 3 οψεις (Ηλιος συνοδο κρονος (γνωστο πια) ,ηλιος εξαγωνο με δια και ηλιος χιαστι με σεληνη ),αντιστοιχα 3 οψεις και η σεληνη μου (χιαστι με ηλιο,τετραγωνο με δια και τριγωνο με ουρανο) .Ο ερμης δεν σχηματιζει οψη εκτος απο το τριγωνο με τον ωροσκοπο (που στο φορουμ παλιοτερα ειχα λαβει απαντηση οτι για να υπαρχει πλανητης με οψη ,πρεπει αυτη να γινεται με καποιο αλλο πλανητη και οχι με ακμη οικου ) .

Αρα χωρις οψη ο ερμης ,χωρις οψη και η αφροδιτη που κανει απλα ενα τριγωνο με μεσουρανημα,χωρις οψη ο Αρης που κανει τετραγωνο με το μεσουρανημα (καποια σαιτ του δινουν μια μονο οψη εξαγωνο με κρονο ),ο διας μια οψη με τον ηλιο ,ο ουρανος μια οψη με την σεληνη ,ο ποσειδωνας τιποτις ,ο πλουτωνας τετραγωνο με ωροσκοπο . Αν αυτο δεν ειναι φτωχεια τοτε τι ειναι ? :laugh:

Μια διαφορετικότητα που μόνον εσύ μπορείς να απολαύσεις και που μπορεί να αποτελέσει το κίνητρο για να γίνεις πολύ καλύτερη από πολλούς άλλους :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
05-11-2010, 01:15 PM

Καλημέρα ηαττιε23.

Ας ξεκινήσω με τον Ερμή σου, το τρίγωνο με τον ωροσκόπο πιάνεται, το Μεσουράνημα δεν είναι μια οποιαδήποτε ακμή, είναι το ζενίθ του ωροσκοπίου μας. Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη η οποία σχηματιζει μια ανοιχτή σύνοδο με τον Ουρανό και μάλιστα όχι ασύμβατη.
Το εξάγωνο του ¶ρη με τον Κρόνο φυσικά και πιάνεται, για το εξάγωνο δίνουμε 5 μοίρες ανοχή εσένα είναι λιγότερη ανοχή κι επιπλέον βρίσκεται σε μικτή αμοιβαία υποδοχή ο ¶ρης με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει πως ενδυναμώνεται το εξάγωνο.
Ο Δίας δεν κάνει μόνο όψη με τον Ήλιο αλλά και με την Σελήνη, δηλαδή με τα φώτα σου.
Ο Ποσειδώνας τώρα, κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα μου πεις πως είναι όψη γενιάς.
Φυσικά κι είναι όψη γενιάς ωστόσο ο Ποσειδώνας ως κυβερνήτης 9ου κάνει θετική όψη με τον κυβερνήτη του 5ου. Αυτό κάτι λέει.
Σε σχέση με άλλους χάρτες είναι φτωχότερος όμως δεν μπορείς να πεις πως δεν σχηματίζονται όψεις. Ωστόσο η ουσία είναι πως ο δικός σου χάρτης είναι περισσότερο "επιρρεπής" στις διελεύσεις για παράδειγμα με αποτέλεσμα να εκφράζεται ποικολοτρόπως αφού δεν ενεργοποιούνται γενέθλιες όψεις.
Μια ζωή απρόσμενη...........όχι όμως "φτωχή":love:

a8nva888
05-11-2010, 02:39 PM
Εμένα παλι ο χαρτης μου είναι "φτωχούλης" σε συγκεκριμένες όψεις,οπως τετράγωνα και αντιθέσεις και είναι τίνγκα στις συνόδους!Αυτο κατ'εμε ίσως να δειχνει μια απροθυμία για συμβιβασμούς...ευτυχώς(απο μια άποψη ευτυχώς!) ο Ήλιος μου κανει 2 τετραγωνάρες με Βορειο και Νότιο Δεσμο και εχω κατι να με ωθει να αγωνιστώ και να προσπαθήσω-μεσα απο επιρροές που δεχομαι απο μοιραίες συναντήσεις με ατομα που θυμίζουν την πατρική φιγούρα-να λύσω τα θέματα μου(παιδικά βιώματα) και να εξελιχθώ σαν άτομο(αυτη ειναι η θετική οπτική των τετραγώνων in my opinion!).Σε αυτη την εξέλιξη βεβαια βοήθησε τα μέγιστα και η πολυαστρία στον 9ο με το Δία αρχηγό!!!!:nuts:
Καλή μας μέρα...:love:Αχά!Και εγώ από τετράγωνα εχω έλλειψη!Με εξαίρεση αυτό του ήλιου τετράγωνο με τον πλούτωνα!Αντίθετα έχω πολλά τρίγωνα και πολλά εξάγωνα!Αυτό μου δίνει μια τεμπελιά?:cheesy:Απ'ότι βλέπω κάνουν όλοι οι πλανήτες μου όψεις απλά όχι τόσο πολλές όσες είδα στο χάρτη της φίλης μου αλλά και προσφάτως στο χάρτη του αγοριού μου!Όπως ειπώθηκε από άλλους η ποιότητα μετρά!Επίσης η αφροδίτη μου ο ποσειδώνας και ο ουρανός-ανάμεσα στις άλλες όψεις-κάνουν η πρώτη εξάγωνο με ωροσκόπο και οι άλλοι 2 τρίγωνο με ωροσκόπο.Καλό μου μοιάζει αλλά<μετρά>?:wacko:

lefkas
05-11-2010, 02:47 PM
:laugh:διόλου τυχαίο!μην μου πεις ότι είσαι γεννημένη και το 1991?Ευχαριστώ για την απάντηση και εκ μέρους της φίλης μου!μμμ πολυαστρία στον 8ο? just like monica bellucci!!:bigsmile:
Δυστυχώς ούτε ένα στα δύο καλά που αναφέρεις:sad:...Γεννημένη το ΄62 & ουδεμία σχέση με :love:Μόνικα Μπελούτσι:love:(εύχομαι στην επόμενη ζωή μου να πάρω τη θέση της:laugh:)

joanna1975
05-11-2010, 03:22 PM
Παιδιά ο δικος μου χάρτης είναι ο πιο φτωχός και απο τους πιο δύσκολους. όλο αντιθέσεις και τετράγωνα έχει!
και ακούστε και το καλύτερο...........! Η αφροδίτη μου πολύ φτωχή σε όψεις και δεν έχει καμμια θετική όψη!!! έχω 2 τεράγωνα και μια χιαστή!
και ο Δίας μου παμπτωχος! Κάνει εξάγωνο με το Μεσουράνημα με ανοχή 5.52 οπότε δεν πιάνεται.
Επίσης κάνει και ένα εξάγωνο με βερτεξ αλλά δεν νομίζω ότι πιάνεται γιατί έτσι είχα διαβάσει ότι το βέρτεξ είναι σημείο και όχι πλανήτης και οι όψεις ιδιαίτερα οι θετικές δεν ισχύουν!
Ο χαρτης μου είναι ο πιο φτωχούλης και ο πιο ταλαιπωρούλης!:cry::cry::cry: