PDA

View Full Version : Τι είναι οι Global administrators. Τι κάνουν στο forum



Dell Piero
14-09-2005, 03:26 PM
To myhoroscope αλλάζει και αλλάζουν και οι απαιτήσεις και οι ανάγκες και οι αρμοδιότητες.

Ορίζονται οι Global administrators ή αλλιώς Βοηθοί του Διαχειριστή. Οι λεγόμενοι Ράμπο :) που ξεχωρίζουν από το γαλάζιο χρώμα στο ψευδώνυμό τους. Εν ολίγοις 3 άνθρωποι που ελέγχουν όλο το site και αναφέρουν απευθείας στον admin. Επίσης τον αντικαθιστούν κατά την απουσία του. Αναλαμβάνουν επίσης χρέη admin όταν αυτός είναι "πιγμένος".

Οι Global administrators είναι μέλη του forum, που έχουν "ξεχωρίσει" για τις γνώσεις τους, την ευγένεια και την καλή συμπεριφορά τους, έχουν δείξει δείγματα "καλής γραφής" και είναι εκεί για να βοηθούν στην καλή λειτουργία του forum, να απαντούν σε τεχνικές ερωτήσεις των μελών (όπου και όσο είναι δυνατόν) πάντα με καλή διάθεση.

Οι αρμοδιότητές τους δεν περιορίζονται στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου forum. Μπορούν να επέμβουν και σε fora εκτός της δικαιοδοσίας τους. Σε γενικές γραμμές έχουν τις ίδιες αρμοδιότητες με τον admin, ωστόσο δεν έχουν στη διάθεσή τους κανένα επιπλέον «προνόμιο». Είναι εξουσιοδοτημένοι από τον admin να «κλειδώνουν» και να «σβήνουν» θέματα και δημοσιεύσεις που δεν πληρούν τους όρους πρόσβασης της ηλεκτρονικής μας κοινότητας ακαριαία χωρίς να κάνουν συστάσεις.
Τα μέλη πρέπει να είνα προσεκτικά στο που και πως γράφουν διότι οι δημοσιεύσεις τους θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση ή σύσταση. Υπάρχουν αρκετά άρθρα βοήθειας μέχρι στιγμής και θα γραφούν τις επόμενες ημέρες κι άλλα όπως και τα λεγόμενα ΕΠΙΣΗΜΑΣΜΕΝΑ (stikys) άρθρα που οφείλουν όλοι να διαβάσουν για ελλείψεις παρεξηγήσεων.

Με δεδομένο ότι πρώην moderators δεν αναταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της κοινότητας και δεν επέδειξαν την πρέπουσα υπευθυνότητα, δημιουργήθηκε η ομάδα των Global administrators μέχρι να βρεθούν άτομα ικανά, ευγενικά και πρόθυμα για να αναλάβουν ρόλο moderator forum.
Αν ενδιαφέρεστε στον ελεύθερό σας χρόνο να προσφέρετε και να συντονίζετε συγκεκριμένα fora επικοινωνήστε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.

Πλέον η «ιεραρχία» του myhoroscope στην ομάδα διαχείρισης είναι: Admin - Global Admin - Super Moderators