View Full Version : ΑΡΗΣ!
lolitsa
01-11-2010, 11:38 PM
Οταν ο διελαυνων Αρης ειναι σε συνοδο με τον γεν. Αρη ειναι λεει μια οψη που σηματοδοτει την απαρχη ενος καινουργιου κυκλου πραγματων για τα επομενα 2 χρονια.
Να σημειωσω πως αυτο συμβαινει στον 5ο μου οικο.Αρα;;;Οι σχεσεις και οι συνεργασιες ειναι αυτα που θα μπουν σε καινουργια τροχια;;;
Τα φωτα σας!!!!!
Ευχαριστω!
lefkas
02-11-2010, 01:27 AM
Οι σχέσεις & οι συνεργασίες απ΄όσο ξέρω άπτονται του 7ου.
Ο 5ος αφορά την αισθηματική ζωή, την δημιουργικότητά μας, τα παιδιά, τις αγαπημένες ενασχολήσεις μας, τα τυχερά παιχνίδια, τον τζόγο κλπ
Εσύ τώρα που έχεις αυτή την όψη - υποθέτω είναι στον Τοξότη αφού εκεί είναι ο ¶ρης τώρα - θα έχεις μια υπερβολική δραστηριοποίηση προς αυτούς τους τομείς (π.χ. αν ήσουν αθλήτρια θα έκανες ένα ρεκόρ:cheesy:) και έναν υπερβάλοντα ενθουσιασμό!
Αναλόγως βέβαια και των όψεων που έχει ο ¶ρης σου, αλλά δεδομένου της φύσης του καλό είναι να αυτοσυγκρατείς την υπερβολική δόση δύναμης & σιγουριάς που θα σου δώσει η σύνοδος και να είσαι προσεχτική & συνετή σε όλα τα θέματα που αφορούν τον οίκο και γενικώς σε ότι δραστηριοποιεί η όψη στον γενέθλιό σου:love:
Υ.Γ. Πρόσεξε το ρεκόρ μην το κάνεις "στα παιδιά" και βρεθείς με τετράδυμα!!!
aktina
02-11-2010, 01:31 AM
Πάντα στον 5ο δε θα κάνει σύνοδο ο διελ. ¶ρης με τον γενέθλιο;:bigsmile:
lefkas
02-11-2010, 01:33 AM
Πάντα στον 5ο δε θα κάνει σύνοδο ο διελ. ¶ρης με τον γενέθλιο;:bigsmile:
Ανάφερα κάτι διαφορετικό εγώ???:bigsmile:
aktina
02-11-2010, 01:42 AM
Ανάφερα κάτι διαφορετικό εγώ???:bigsmile:
Στην αρχική δημοσίευση αναφέρομαι και η απορία είναι:
Καθε σύνοδο του ¶ρη θα ενεργοποιείται ο οίκος που βρίσκεται ο ¶ρης; Και για πόσο; Σε 2 περίπου χρόνια θα ξανακάνει σύνοδο.
lefkas
02-11-2010, 01:57 AM
Στην αρχική δημοσίευση αναφέρομαι και η απορία είναι:
Καθε σύνοδο του ¶ρη θα ενεργοποιείται ο οίκος που βρίσκεται ο ¶ρης; Και για πόσο; Σε 2 περίπου χρόνια θα ξανακάνει σύνοδο.
Ναι κάθε σχεδόν 18 μήνες και γιά όσο χρονικό διάστημα ισχύει η διελαύνουσα σύνοδος + - 2 μοίρες... βέβαια κάθε φορά δεν θα είναι για τις ίδιες υποθέσεις μιά και διελαύνουν και άλλοι πλανήτες σε διαφορετικά ζώδια κάθε φορά:bigsmile:
Παραμένει όμως ίδια η έντονη δραστηριότητα.
lolitsa
02-11-2010, 04:47 PM
Οι σχέσεις & οι συνεργασίες απ΄όσο ξέρω άπτονται του 7ου.
Ο 5ος αφορά την αισθηματική ζωή, την δημιουργικότητά μας, τα παιδιά, τις αγαπημένες ενασχολήσεις μας, τα τυχερά παιχνίδια, τον τζόγο κλπ
Εσύ τώρα που έχεις αυτή την όψη - υποθέτω είναι στον Τοξότη αφού εκεί είναι ο ¶ρης τώρα - θα έχεις μια υπερβολική δραστηριοποίηση προς αυτούς τους τομείς (π.χ. αν ήσουν αθλήτρια θα έκανες ένα ρεκόρ:cheesy:) και έναν υπερβάλοντα ενθουσιασμό!
Αναλόγως βέβαια και των όψεων που έχει ο ¶ρης σου, αλλά δεδομένου της φύσης του καλό είναι να αυτοσυγκρατείς την υπερβολική δόση δύναμης & σιγουριάς που θα σου δώσει η σύνοδος και να είσαι προσεχτική & συνετή σε όλα τα θέματα που αφορούν τον οίκο και γενικώς σε ότι δραστηριοποιεί η όψη στον γενέθλιό σου:love:
Υ.Γ. Πρόσεξε το ρεκόρ μην το κάνεις "στα παιδιά" και βρεθείς με τετράδυμα!!!
Ελπιζω να κανω ρεκορ δημιουργικοτητας μιας και ρεκορ γονιμοτητας εκ των πραγματων δεν γινεται!!!!!
Ευχαριστω για την απαντηση!!
maria76
03-02-2011, 11:29 PM
συνηθως στο 9ο σπιτι ανιχνευουμε τον 2ο γαμο αλλα δεν ειναι απαραιτητο. συνηθως συντελουν πολλοι παραγοντες. εγω εχω κανει δευτερο γαμο και εχω αρη στο σκορπιο και στο 7ο και δια στον τοξοτη και 8ο. μπορει ομως να ειναι ενδειξη και ενας ουρανος στον λεοντα , δεν ειναι παντα ομως απο μια και μονη οψη
Ερώτηση,κάνω γκάλοπ:bigsmile:με τον Αρη στον 7ο δεν μαλώνεις μες το γάμο?Εννοώ σε συχνότητα.Το έχω τσεκάρει πως ο Αρης εκεί δυσκολεύει γάμο και συνεργασίες.Εξαρτάται κι απ'τις όψεις,αλλά όλο και κάποια όψη θα έχει κι ο ευέξαπτος Αρούλης..
maria76
04-02-2011, 02:12 AM
Ευχαριστώ τη διαχείριση για την ευγενική μεταφορά του ποστ μου,αλλά μια διέλευση Αρη απ'τον 7ο σε κακές όψεις,δεν είναι πιθανότητα διαζυγίου?Και συνεπώς με τα όσα προείπατε, πιθανότητα μετά 2ου γάμου?
Τίνα Ζαχαριάδου
04-02-2011, 11:17 AM
Καλημέρα Μαρία.
Τοποθετημένος ο ¶ρης μέσα στον 7ο γενέθλιο, δείχνει έτονη δραστηριοποίηση στα θέματα του οίκου.
Συνήθως όπου δραστηριοποιούμαστε έντονα, υπάρχει δυναμισμός κι ένταση.
Η φύση του ¶ρη καθαρά πολεμική και ταυτόχρονα ηγετική.
Δεν συνεργάζεται εύκολα με τους άλλους κι αν το κάνει σημαίνει πως πρέπει να καταπιεστεί.
Πόσο μπορεί να καταπιεστεί ο Αρης;
Από κει προκύπτουν και οι διαμάχες με τον σύζυγο ή τους συνεργάτες.
Συνήθως τα άτομα με ¶ρη στον 7ο ή με κυβερνήτη 7ου τον ¶ρη παντρευονται σε νεαρή ηλικία εξαιτίας της βιασύνης και του παρορμητισμού με αποτέλεσμα ο γάμος να διαρκεί μικρό χρονικό διάστημα.
Ωστόσο με ευνοικές όψεις, δεν έχουμε απαραίτητα χωρισμό στην ζωή μας.
Όταν από διέλευση περάσει στον 7ο μας αυξάνονται οι διαπληκτισμοί αφού δεν υπάρχει καμία διάθεση συνεργασίας από κανέναν. Το αν θα έρθει ο χωρισμός εξαρτάται απ' το τι ενεργοποιείται μέσα στον χάρτη και φυσικά πρέπει να "χτυπιέται" ο 7ος οίκος κι από αλλού.
Ο ¶ρης δεν δείχνει 2ο γάμο, το γεγονός πως κάποιος μπορεί να χωρίσει στην ζωή του δεν σημαίνει απαραίτητα 2 στεφάνι.:bigsmile:
maria76
04-02-2011, 01:01 PM
Tίνα μου πάντα απολαμβάνω να σε διαβάζω,και μαθαίνω απ'όσα γράφεις.Αν όμως ο Αρης στον 7ο οίκο κάποιου σημαίνει και έντονη δραστηριοποίηση σε σχέσεις και συνεργασίες,σύμφωνα με τον νόμο των πιθανοτήτων,ίσως και να ξαναπαντρευτεί.Αυτό εννοούσα.Πολλές σχέσεις,πολλές επιλογές,ξέρω γω?Πολεμάει,χάνει,ξαναπροσ αθεί..:bigsmile:
aurelia
04-02-2011, 01:21 PM
Καλημέρα σε όλους! Συμφωνόντας με όλα τα παραπάνω θέλω να προσθέσω πως ο ¶ρης στον 7ο φωνάζει ανταγωνιστική διάθεση, κι αν λάβουμε υπόψη πως βρίσκεται μέσα σε΄ένα σπίτι 'αδυναμίας' για αυτόν, στο οποίο επιβάλλεται να υποχωρήσει η 'τα ξέρω όλα και κάνω το δικό μου' διάθεσή του και να επικρατήσει η 'μαθαίνω να συνεργάζομαι και να πορεύομαι με τους άλλους' καταλαβαίνουμε πως είναι σίγουρο η θέση αυτή να φέρνει διαπλεκτισμούς και τάση επιβολής στο σύντροφο.
Εχώ δει με μεγάλη ακρίβεια να φέρνει βιαστικούς γάμους σε νεαρή ηλικία όπως έγραψε κι η Τίνα, αλλά όπως λέμε πάντα για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα ας έχουμε πάντα υπόψη μας το σύνολο του ωροσκοπίου..Ο κυβερνήτης του 7ου κι επίσης του 5ου αλλά και του πρώτου, τα ζώδια και οι εμπεριεχόμενοι σε αυτους πλανήτες θα μας δώσουν περαιτέρω στοιχεία.
Φιλάκια!
SAGIVI
04-02-2011, 02:21 PM
Για να βοηθησω στιην ερευνα σας κοριτσια, θα σας πω τα παρακατω. Εγω κι ο πρων ανδρας μου, εχουμε Αρη στον 7ο, στα γενεθλια μας. Εγω Αρη στον Καρκινο:cry:, κι εκεινος Αρη στον Τοξοτη.
Οταν παντρευτηκαμε μετα απο 4 χρονια σχεσης, εγω ημουν 26, εκεινος 42.
Απ την αρχη ξεραμε οτι διαφωνουσαμε πολυ, κυριως στην καθημερινοτητα μας. Σημειωτεον εγω εχω ωροσκοπο Τοξοτη.
Γνωριζαμε ομως οτι εχουμε κοινες αξιες και κοινα ενδιαφεροντα σε αλλους τομεις.
Για να απαντησω στο αλλο σκελος της ερωτησης, πραγματι και οι δυο ειχαμε μεγαλη δραστηριοτητα σε συνεργασιες και σχεσεις λογω επαγγελματος
Εγω με τον Αρη στον Καρκινο, μονο μια φορα στην ζωη μου ηρθα σε μεγαλη αντιπαραθεση με συνεργατες μου η υφισταμενους μου.
Εκεινος πολυ συχνα.
Δεκα χρονια μετα το διαξυγιο μας,(οντως προκυψαν διαφορες σχεσεις), ειμαστε ξανα μαζι.:bigsmile:
Θεωρω πολυ ,πολυ πολυ σημαντικο, οτι παρα τις εντονες διαφωνιες μας και τον ανταγωνισμο, δεν ανταλλαξαμε π ο τ ε προσβλητικα λογια.
Ελπιζω να βοηθησα.
aurelia
04-02-2011, 02:55 PM
Έφη! Μου άρεσε πολύ η κατάληξη :love: με τον πρώην άντρα σου! Ενδιαφέρον θα είναι να μας δώσεις κάποια στιγμή (ίσως σε θέμα με άλλο τίτλο για να μην ανακατεύουμε τις συζητήσεις) τα στοιχεία της συναστρίας σας. Κυρίως το ηλιοσεληνιακό δίπολο θα με ενδιέφερε και αν παίζει μεταξύ σας καθόλου έντονος Πλούτωνας!
Συμπληρωματικά να πω, μιας και το'χουμε αναλύσει ξανά το θέμα '¶ρης στον Καρκίνο' ότι εγώ τον έχω στον 6ο οίκο, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι έρχομαι σε αντιπαράθεση στο χώρο εργασίας (με τόσο Ζυγό θα ήταν παράλογο!) αλλά νομίζω ότι είμαι αρκετά δυναμική όσον αφορά τις δουλειές. Παράλληλα, κι αφού ο 6ος είναι και οίκος υγείας, να πω πως μου έχει δώσει ευαισθησία στο στομάχι (καρκίνος).
Τίνα Ζαχαριάδου
04-02-2011, 03:50 PM
Έφη το γεγονός πως δεν ανταλλάξατε προσβλητικά λόγια σχετίζεται με τον Ερμή και τις όψεις του στην συναστρία
aurelia για τέτοιου είδους επανασυνδέσεις πρέπει να παίζει έντονα ο Κρόνος στους γενέθλιους αλλά και στην μεταξύ τους συναστρία.
SAGIVI
04-02-2011, 06:44 PM
Έφη το γεγονός πως δεν ανταλλάξατε προσβλητικά λόγια σχετίζεται με τον Ερμή και τις όψεις του στην συναστρία
aurelia για τέτοιου είδους επανασυνδέσεις πρέπει να παίζει έντονα ο Κρόνος στους γενέθλιους αλλά και στην μεταξύ τους συναστρία.
Τινα μου, ο Ερμης του καθενος, κανει εξαγωνο με τον Κρονο του αλλου.
Την ημερα του γαμου ο προοδευμενος Ηλιος μου ηταν σε συνοδο με τον γενεθλιο Ερμη (κυβερ,7ου), σε ακριβεστατο τριγωνο με τον γεν. Κρονο μου.
Στην επανασυνδεση ο διελ. Κρονος εκανε συνοδο με τον γεν. Ερμη.
Αυτα ειναι λιγα στοιχεια για την επιρροη του Κρονου.
Ειχες απολυτο δικιο.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
SAGIVI
04-02-2011, 06:54 PM
Έφη! Μου άρεσε πολύ η κατάληξη :love: με τον πρώην άντρα σου! Ενδιαφέρον θα είναι να μας δώσεις κάποια στιγμή (ίσως σε θέμα με άλλο τίτλο για να μην ανακατεύουμε τις συζητήσεις) τα στοιχεία της συναστρίας σας. Κυρίως το ηλιοσεληνιακό δίπολο θα με ενδιέφερε και αν παίζει μεταξύ σας καθόλου έντονος Πλούτωνας!
Συμπληρωματικά να πω, μιας και το'χουμε αναλύσει ξανά το θέμα '¶ρης στον Καρκίνο' ότι εγώ τον έχω στον 6ο οίκο, παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι έρχομαι σε αντιπαράθεση στο χώρο εργασίας (με τόσο Ζυγό θα ήταν παράλογο!) αλλά νομίζω ότι είμαι αρκετά δυναμική όσον αφορά τις δουλειές. Παράλληλα, κι αφού ο 6ος είναι και οίκος υγείας, να πω πως μου έχει δώσει ευαισθησία στο στομάχι (καρκίνος).
Αurelia μου , πραγματι υπαρχει εντονος Πλουτωνας και στα προσωπικα μας ωροσκοπια και στη συναστρια. δυστυχως σε δυσαρμονικες οψεις ως επι το πλειστον.
Το διπολο, δινει μονο εξαγωνα.
Στην επανασυνδεση, εκτος απο τον Κρονο οπως ανεφερα στην Τινα, ο διελ Πλουτωνας εκανε τετραγωνο με τον γεν Ερμη που ειναι κυβερν, του γεν 7ου οικου.
Δεν τρελλαινομαι με τα τετραγωνα αυτα, αλλα ελπιζω οτι τωρα ,που ειμαστε πολυ πολυ μεγαλα παιδια, θα δειξουμε παραπανω ωριμοτητα.
Ο Κρονος κι ο Πλουτωνας δεινουν μια παραξενη κατα την γνωμη μου ευκαιρια. οποτε θα δουμε.............
jungle
04-02-2011, 11:56 PM
Αurelia μου , πραγματι υπαρχει εντονος Πλουτωνας και στα προσωπικα μας ωροσκοπια και στη συναστρια. δυστυχως σε δυσαρμονικες οψεις ως επι το πλειστον.
Το διπολο, δινει μονο εξαγωνα.
Στην επανασυνδεση, εκτος απο τον Κρονο οπως ανεφερα στην Τινα, ο διελ Πλουτωνας εκανε τετραγωνο με τον γεν Ερμη που ειναι κυβερν, του γεν 7ου οικου.
Δεν τρελλαινομαι με τα τετραγωνα αυτα, αλλα ελπιζω οτι τωρα ,που ειμαστε πολυ πολυ μεγαλα παιδια, θα δειξουμε παραπανω ωριμοτητα.
Ο Κρονος κι ο Πλουτωνας δεινουν μια παραξενη κατα την γνωμη μου ευκαιρια. οποτε θα δουμε.............
Στο ηλιακο τοξο, τι οψεις υπαρχουν για επανασυνδεση?
aurelia
05-02-2011, 12:24 AM
Έφη, το φαντάστηκα για τον Πλουτωνα..Όχι το ότι θα έφερνε επανασύνδεση αφού δεν έχει σχέση με αυτό, αλλά στη συναστρία (και ιδίως οι αρνητικές όψεις) λειτουργούν τόσο μεταμορφωτικά στις ζωές των ανθρώπων που συνδέονται που δεν τους ξεχνάς ποτέ! Συνεπώς αν υπάρχει το ευνοικό έδαφος και συνηγορούν και τα υπόλοιπα στοιχεία σας ξαναήρθατε κοντά...
SAGIVI
05-02-2011, 12:28 AM
Στο ηλιακο τοξο, τι οψεις υπαρχουν για επανασυνδεση?
Jungle μου γεια σου.
συγκεκριμενα για το ηλιακο τοξο δεν γνωριζω να σου πω δεντο τσεκαρα ποτε στο παρελθον,
Γενικοτερα ομως, θα βρεις δυο τουλαχιστον απαντησεις απο αστρολογους,
αν κλικαρεις <επανασυνδεση.>