PDA

View Full Version : Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στον Σκορπιό. Λανθάνουσα πορεία...



Αννα Σχοινοπλοκάκη
02-11-2010, 03:02 PM
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 7:51 πμ. στις 13ο40΄ του Σκορπιού. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο ωροσκόπος του χάρτη, ο Ερμής και η Αφροδίτη, βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού. Επηρεάζονται απΆ την Νέα Σελήνη αυτή, τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου. Κύριος στόχος αυτής της Νέας Σελήνης είναι η αυτογνωσία. Ο καθένας μας ξεχωριστά, θα αναλογιστεί τα σωστά και τα λάθη του, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες του, τη δύναμή και τις αδυναμίες του, τα οποία μας έφθασαν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, είτε είναι θετικό το αποτέλεσμα είτε αρνητικό.

Ο ωροσκόπος του χάρτη στο ζώδιο του Σκορπιού, μας ωθεί σε μια ενστικτώδη προσπάθεια, να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων και των γεγονότων. Η επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο, μας βοηθά στην αναθεώρηση απόψεων και συμπεριφορών. Εμποδίζεται η απρόσκοπτη έκφραση των συναισθημάτων και περιορίζεται ο αυθορμητισμός και η αισιοδοξία. Ο καθένας από μας κρατά για τον εαυτό του τα συναισθήματα του. Τα γεγονότα τα οποία διαδραματίζονται αυτή την περίοδο ωθούν τη σκέψη να γυρίζει πίσω και να ανασύρει δύσκολες καταστάσεις από το παρελθόν.

Ήλιος και Σελήνη βρίσκονται στον 1ο οίκο του χάρτη και στο Σκορπιό. Και λόγω ζωδίου και λόγω οίκου, αυτή η Νέα Σελήνη είναι δύσκολη. Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις τις οποίες ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, μας ωθούν ώστε να αμφισβητούμε τα πάντα και να αισθανόμαστε δυσαρεστημένοι με τους πάντες. Παλιές συνήθειες τελειώνουν και παίρνουν τη θέση τους καινούργιες. Όμως σε κάθε τι που γίνεται υπάρχει η αίσθηση του ανικανοποίητου.
Είναι άδικο να στεκόμαστε μόνο στα δυσάρεστα και στις δυσκολίες, η ζωή δεν χρειάζεται πολλά για να είναι όμορφη. Θα κάνουμε μια προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών της ζωής μας, όμως θα πρέπει να μην ωθούμαστε από εγωιστικά κίνητρα. Το ζητούμενο είναι, πως εννοούμε την βελτίωση αυτή. Με το να κλείνεται ο καθένας μας, στον εαυτό του και να ενδιαφέρεται εγωιστικά μόνο ότι εξυπηρετεί το ατομικό του καλό, χωρίς καμία προσωπική προσπάθεια για να το πετύχει, και αμφισβητώντας τους πάντες και τα πάντα, από την άνεση του καναπέ του. Αυτό δεν είναι πρόοδος ούτε επίλυση των όποιων προβλημάτων.


Για την Ελλάδα αυτή η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό πραγματοποιείται στον 6ο οίκο, του χάρτη της και στον πρώτο του χάρτη της Νέας Σελήνης. Δείχνει μεγάλη δραστηριότητα στο εσωτερικό της χώρας και αλλαγές – θυμό, δυσαρέσκεια και τάσεις εκδίκησης.

Η Νέα Σελήνη γίνεται "focus" στη διάμετρο Ήλιου Κρόνου (4ο – 10ο ) της Ελλάδας, δείχνει ό,τι στην καθημερινότητα του ο Έλληνας αντιμετωπίζει δυσκολίες, δεν υπάρχει σταθερότητα και σιγουριά στη ζωή του και όλα αυτά τον γεμίζουν με συναισθήματα ανασφάλειας. Τα αποθέματα υπομονής, εξαντλήθηκαν και δημιουργείται η ανάγκη να εκφραστεί η δυσαρέσκεια τιμωρώντας το πολιτικό σύστημα. Αυτό εκφράζεται με το μόνο “όπλο” που διαθέτει ο καθένας – την ψήφο του.

Αυτή η Η Νέα Σελήνη δεν έχει αρνητικές όψεις, παρα μόνο μόνο ένα ανοιχτό τρίγωνο με Δία και Ουρανό οι οποίοι είναι σε σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη της Ελλάδας. Αυτό δηλώνει ότι οι όποιες απώλειες ή απογοητεύσεις, θα λειτουργήσουν θετικά για να πετύχουμε να αλλάξουμε την αρνητική πορεία της ζωής μας. Ίσως είναι μία περίοδος για να διορθώσουμε κάποια απΆ αυτά που δεν πήγαν καλά στο προηγούμενο διάστημα. Τα προβλήματα από την δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, ίσως μας κάνουν πιο σοφούς και επινοητικούς για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες.



http://i904.photobucket.com/albums/ac244/hryssa-p/scorpiomoon550copy.jpg


Ας δούμε αναλυτικά τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.
(Για πληρέστερη ενημέρωση, διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)


Κριός

Αυτή την περίοδο θα επανεξετάσετε την σχέση σας με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά, αλλά και ότι θεωρείτε εσείς ως αξίες στη ζωή σας. Τα γεγονότα ή οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε όλα αυτά. Η συνειδητοποίηση ότι όλα αυτά που συσσωρεύετε στην ζωή σας δεν είναι όλα χρήσιμα θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, έτσι λοιπόν θα πετάξετε τα περιττά και να κρατήσετε τα ωφέλημα είτε αυτά είναι συναισθήματα είτε πρόσωπα είτε υλικά αγαθά. Επίσης θα αντιληφθείτε ότι τίποτα δεν σας ανήκει πραγματικά και τίποτα δεν είναι σίγουρο στη ζωή μας το οποίο μπορούμε να το εξουσιάζουμε. Όλα μπορούν να αλλάξουν ξαφνικά γι αυτό πρέπει να είστε αυτοδύναμοι και αυτάρκεις. ¶ρα θα πρέπει να μάθετε να κάνετε οικονομία, να μην σπαταλάτε σε περιττά πράγματα και να μάθετε την αποταμίευση για τις δύσκολες ώρες. Να αποφύγετε κάθε οικονομική εξάρτηση ακόμα και τον δανεισμό, διότι ίσως να μην μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Αυτό το διάστημα πρέπει να προστατέψετε την υγεία σας και ιδιαίτερα την ψυχική, προσπαθήστε να χαλαρώνετε, να ξεκουράζεστε και να αποφεύγετε τις εντάσεις.


Ταύρος

Η νέα Σελήνη αυτή επηρεάζει το ζώδιο σας και ιδιαίτερα τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου. Αυτό το διάστημα πρέπει να υιοθετήσετε χαμηλούς τόνους με τους ανθρώπους γύρω σας και ιδιαίτερα με τον/ην σύντροφο σας, ώστε να μην δημιουργηθούν συγκρούσεις μεταξύ σας. Είναι επιβεβλημένο να διατηρήσετε το ήπιο κλίμα στη σχέση σας και να καλύπτετε και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Η περίοδος που θα ακολουθήσει, θα αναδειχθούν σταδιακά τα προβλήματα στη σχέση με τον/ην σύντροφο σας, οι υγιείς σχέσεις δεν θα έχουν σοβαρά προβλήματα. Οι σχέσεις όμως που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά που διατηρούνται εξαιτίας άλλων παραγόντων θα υπάρξει ένταση και ίσως βγουν επιφάνεια απωθημένα ετών. Αν η σχέση σας με τον/ην σύντροφο σας, ικανοποιεί τις ανάγκες σας, αποφύγετε όσο είναι δυνατόν τα πείσματα, την ισχυρογνωμοσύνη και τις ζήλιες, γιατί φθείρετε χωρίς λόγο, την σχέση σας. Θα επανεξετάσετε τυχόν επαγγελματικές συνεργασίες θα μπουν νέες βάσεις στις σχέσεις αυτές και νέες συμφωνίες θα γίνουν. Αυτό το διάστημα ολοκληρώνετε ότι εκκρεμότητες έχετε από το παρελθόν και ξεκινάτε κάτι νέο. Αποφύγετε κάθε ανάμιξη με δικαστήρια ή δικαστικούς αγώνες.


Δίδυμοι

Αλλαγές και άγχος, στην καθημερινότητα και στην εργασία σας, φέρνει αυτή η νέα Σελήνη για σας. Μπορεί να αλλάξουν οι όροι ή το αντικείμενο εργασίας σας μειώνοντας τις μεγάλες ευθύνες τις οποίες έχετε αναλάβει. Αν συνεχίσετε να εργάζεστε με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς θα καταπονήσετε τον οργανισμό σας και θα εκδηλωθεί κάποιο πρόβλημα στην υγεία σας που θα σας αναγκάσει να ελαττώσετε τις υποχρεώσεις σας. Είναι ευκαιρία να ξεφύγετε από τις μεγάλες απαιτήσεις των προϊσταμένων σας παίρνοντας μια μικρή άδεια. Ίσως όμως νοιώθετε κατά κάποιο τρόπο ανασφάλεια ή φόβο για την εργασία την οποία έχετε αναλάβει. Ίσως δεν αισθάνεστε σίγουροι για τις ικανότητες σας, ή αγωνιάτε ότι μπορεί να χάσετε την δουλειά σας. Ενδεχομένως όμως να επαναστατήσετε με τις συνθήκες εργασίας και να φερθείτε σκληρά στους υφισταμένους ή τους συναδέλφους σας. Σε κάθε περίπτωση αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα σας είτε με μια αλλαγή συνθηκών εργασίας, είτε απέχοντας από τη δουλειά για ένα χρονικό διάστημα, είτε από κάποιο πρόβλημα που σας αναγκάζει να μειώσετε την ένταση της καθημερινότητας σας.


Καρκίνος

Είναι μια περίοδος η οποία θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα αισθηματικά σας προβλήματα, θα μπορέσετε να καταλάβετε τις προθέσεις του/ης ερωτικού σας συντρόφου. Ίσως ανακαλύψετε θετικά πράγματα για την ζωή ή τον χαρακτήρα του/ης που μέχρι σήμερα αγνοούσατε. Αυτό τον καιρό σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή, το βέβαιο είναι ότι δεν θα πλήξετε καθόλου. Σας περιμένουν νέες εμπειρίες και νέοι πειραματισμοί, δημιουργικότητα και αυτοέκφραση. Αν είστε γονείς, μπορεί τα παιδιά να επαναστατήσουν για την υπερπροστατευτικότητα σας. Αν είστε αδέσμευτοι αυτή την περίοδο να είστε σίγουροι ότι οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και συνεχώς θα έχετε καινούργια ερεθίσματα. Ο έρωτας θα σας κτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, υπόσχεται συγκινήσεις και εκπλήξεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι με σοβαρή σχέση και ικανοποιεί τις ανάγκες σας, δεν θα πρέπει να ρισκάρετε με ερωτικά παιχνίδια. Είναι ο καιρός που θα θελήσετε να κάνετε πράγματα τα οποία σας δίνουν χαρά, ανακαλύπτετε ότι κάποια πράγματα δεν σας γεμίζουν όπως εσείς θα θέλατε και θα τα αλλάξετε είτε αυτά αφορούν πρόσωπα είτε καταστάσεις.


Λέων

Για εσάς τους Λέοντες, η νέα Σελήνη αυτή επηρεάζει οικογένεια και καριέρα, ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Θα αντιληφθείτε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν μας χαρίζεται, κάθε στιγμή πρέπει εργαζόμαστε για να διατηρήσουμε αυτά που έχουμε. Ίσως δημιουργηθούν αλλαγές στην οικογένεια οι οποίες θα αναστατώσουν την οικογενειακή γαλήνη. Ίσως κάποιο πρόβλημα στην υγεία κάποιου δικού σας ανθρώπου, να ανησυχήσει όλη οικογένεια. Ίσως όμως να αλλάξετε κατοικία. Επειδή το σπίτι μας είναι ο δικός μας χώρος, το θεμέλιο της ύπαρξης μας, οποιαδήποτε αλλαγή σΆ αυτό, όσο απλή κι αν είναι, προκαλεί αναστάτωση. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, μπορεί να φέρει επίσης στον προσκήνιο προβλήματα τα οποία δεν λύθηκαν στο παρελθόν. Ίσως όμως κάποιο μέλος της οικογενείας να θελήσει να αποκτήσει το δικό του σπίτι αποκτώντας ταυτόχρονα την προσωπική του ανεξαρτησία και πάλι δεν θα πρέπει να το εμποδίσετε. Στον επαγγελματικό σας χώρο πρέπει να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους, δεν είναι κατάλληλη εποχή να επιβάλλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει την ζήλια των ανωτέρων σας.


Παρθένος

Αν είστε σπουδαστές, αυτή την περίοδο, θα μπορούσατε να προγραμματίσετε την ολοκλήρωση των σπουδών σας και την απόκτηση του πτυχίου σας. Οι ρυθμοί της ζωής σας θα αλλάξουν, η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη με εκπλήξεις και αναπάντεχα περιστατικά τα οποία ανατρέπουν το πρόγραμμα σας. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν, αφορούν τις αλλαγές στα καθημερινά σας ζητήματα, τις σπουδές, τα ταξίδια, τις σχέσεις με τα αδέλφια ή τα εξαδέλφια ή τους κοντινούς σας συγγενείς. Μπορεί να διαταραχτούν οι σχέσεις σας με κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας, αν θέλετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα στις σχέσεις σας, αποφύγετε να έλθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους. Ενδεχομένως να σας έχει κουράσει να τρέχετε στις υπηρεσίες για να πληρώνετε τους λογαριασμούς και να επιλέξετε έναν άλλο τρόπο πληρωμής ή να αναθέσετε σε κάποιον άλλο να το κάνει. Αυτή την περίοδο κλείνετε συμφωνίες υπογράφετε συμβόλαια τα οποία θα σας δεσμεύσουν για καιρό. Θα είστε σε συνεχή κίνηση αυτή την περίοδο η καθημερινότητα σας θα είναι γεμάτη από γεγονότα, συναντήσεις, συζητήσεις και καθημερινές συναλλαγές με κόσμο. Μπορεί να προκύψουν αναπάντεχες μετακινήσεις για λόγους οικογενειακούς ή ξαφνικά επαγγελματικά ταξίδια.


Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας. Ο τρόπος με τον οποίο κερδίζετε το εισόδημα σας ή ο τρόπος πληρωμής σας αλλάζει κάπως. Ίσως εμφανιστούν απρόοπτες επιπλοκές στην οικονομική σας κατάσταση. Αυτή την περίοδο τα γεγονότα τα οποία διαδραματίζονται σας αναγκάζουν να αντιληφθείτε ότι τίποτα στη ζωή μας δεν είναι σταθερό και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όλα μπορούν να αλλάξουν. Ίσως ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αφού όμως να ολοκληρώσετε αυτό το οποίο ξεκινήσατε στο παρελθόν. Ασυνείδητα θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας αλλά δεν είναι κατάλληλη εποχή να επενδύσετε σε νέες επιχειρήσεις. Αν επιχειρήσετε κάτι τέτοιο να είστε προετοιμασμένοι για κάθε απρόοπτη κατάσταση που μπορεί να συναντήσετε. Δεν είναι βέβαια απαραίτητο να συμβούν μόνο αρνητικά γεγονότα όσον αφορά τα οικονομικά σας, ενδεχομένως να έχετε ένα επιπλέον κέρδος ή μια οικονομική ευκολία η οποία θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από οικονομικές δεσμεύσεις ή από υποχρεώσεις κι ευθύνες που έχετε αναλάβει από το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση τα γεγονότα σας βοηθούν να αντιληφθείτε ότι πρέπει να είστε ανεξάρτητοι, να μην εξαρτάστε από άλλους ούτε υλικά ούτε συναισθηματικά.


Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στο ζώδιο σας θα επηρεάσει, περισσότερο τους Σκορπιούς του δευτέρου δεκαημέρου. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος πραγμάτων και ξεκινάτε καινούργια πράγματα, κάποιοι από σας απελευθερώνεστε από μία σχέση που έχει φθαρεί και σας καταπίεζε. ¶λλοι μπορεί τώρα να παντρεύεστε ή να γίνεστε γονείς. Κάποιοι άλλοι αλλάζετε επάγγελμα ή αλλάζετε τόπο ή τρόπο εργασίας. Κάποιοι απελευθερώνεστε από βάρη και ευθύνες από το παρελθόν, άλλοι αποφασίζετε να μείνετε μόνοι και ανεξάρτητοι. Τα γεγονότα τα οποία θα διαδραματιστούν αυτό το διάστημα θα εξαρτηθούν από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθένα ξεχωριστά. Σε κάθε περίπτωση πάντως καλωσορίστε αυτές τις αλλαγές που θα γίνουν, μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε, γιατί ανήκετε σΆ ένα ζώδιο όπου οι αλλαγές και οι εκπλήξεις δεν είναι το στοιχείο σας. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε σε μια νέα γοητευτική γνωριμία γιατί μια ερωτική σχέση που θα ξεκινήσει τώρα υπόσχεται σταθερότητα και διάρκεια. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι και η σχέση αυτή, σας ικανοποιεί, αποφύγετε να ρισκάρετε με κρυφές περιπέτειες.


Τοξότης

Αυτή την περίοδο τα γεγονότα τα οποία θα διαδραματιστούν θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες για να απελευθερωθείτε από τα απωθημένα και τις φοβίες σας. Θα ανακαλύψετε αυτό που κρύβουν οι κοντινοί σας άνθρωποι στην ψυχή τους και ακόμα θα φανερωθούν οι πραγματικοί φίλοι και αυτοί που ήταν δήθεν φίλοι. Εσείς οι ίδιοι θα ανακαλύψετε κρυφές πλευρές του εαυτού σας τις οποίες δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι υπάρχουν. Απωθημένες εμπειρίες οι οποίες τραυμάτισαν τον ψυχικό σας κόσμο, στο παρελθόν δεν είναι αρεστές στη συνείδηση και το υποσυνείδητο τις έχει καταπνίξει. Η αποκάλυψη τους δεν είναι ούτε εύκολη ούτε ευχάριστη υπόθεση. Θα αποκαλυφθούν, παρασκηνιακές ή παράνομες ενέργειες οι οποίες έγιναν στο παρελθόν. Δεν αποκαλύπτεται μόνο η δική σας κρυφή ζωή αλλά θα αποκαλυφθούν οι κρυφές ενέργειες των άλλων, άρα έχετε κι εσείς να μάθετε πράγματα που έκαναν άλλοι πίσω από την πλάτη σας. Είστε πολύ αγχωμένοι τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν αρκετές εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ίσως δεν σας αρέσει να σας κάνουν κριτική για την συμπεριφορά σας και αυτό σας εκνευρίζει με αποτέλεσμα να ξεσπάτε με σκληρό τρόπο.


Αιγόκερως

Θα σας απασχολήσει έντονα μια φιλική σχέση ίσως κάνετε ένα ξεκαθάρισμα με τους ανθρώπους που έχετε φιλική σχέση μαζί τους. Θα δείτε ποιοι άνθρωποι πραγματικά δεν σας ταιριάζουν και ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι. Κάποια περιστατικά θα σας αναγκάσουν να βγάλετε από την ζωή σας κάποιους ανθρώπους που δεν εκτιμάτε ή δεν σας ταιριάζουν. Θα αλλάξει το τρόπος που επιλέγετε μια φιλία, τώρα θα γίνετε πιο σίγουροι γι αυτό που ζητάτε από τη σχέση αυτή. Ακόμα ίσως αποφασίσετε ότι θέλετε να συμμετέχετε στα κοινά, π.χ. να γίνετε μέλος σε μια οργάνωση, ένα σωματείο, μια ομάδα, ένα σύλλογο ή ένα πολιτικό κόμμα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια ομάδα ενδεχομένως να αντιληφθείτε ότι δεν σας εκφράζει ή δεν σας ικανοποιεί ο τρόπος που λειτουργεί αυτή η ομάδα και θα αποχωρήσετε. Είστε ενθουσιασμένοι για κάποια καινούργια σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και ανυπομονείτε να τα πραγματοποιήσετε. Βρίσκεστε σε συνεχή αναζήτηση νέων στόχων, το μυαλό σας λειτουργεί συνεχώς και παράγει ιδέες και τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Χρειάζεται να κάνετε πολύ προετοιμασία πριν από κάθε πρωτοβουλία σας για να έχει την επιτυχία που επιθυμείτε.


Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα φέρει κάποιες αλλαγές, στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Χάνετε την υπομονή σας εύκολα με τους συνεργάτες σας και μπερδεύετε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά. Ίσως ανατρέπονται τα δεδομένα και ότι θεωρούσατε σίγουρο και σταθερό στη ζωή σας με αποτέλεσμα να αναστατώνεστε. Υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε χωρίς δουλειά και αυτό σας αποδιοργανώνει, όμως μπορεί η αλλαγή εργασίας να είναι από δική σας πρωτοβουλία δηλαδή, αν δεν σας εκφράζει ή δεν σας ικανοποιεί η παρούσα εργασία σας, αποφασίζετε να δεχτείτε μια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση που θα παρουσιαστεί. Αυτό το διάστημα ολοκληρώνετε ότι έχετε ξεκινήσει στο παρελθόν και ξεκινάτε κάτι καινούργιο. Αποφύγετε αυτό το διάστημα να κάνετε περιττά έξοδα, διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με πολύ προσοχή γιατί αργότερα θα προβληματιστείτε. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σας ωθήσει σε λανθασμένες αγορές ή να μην σας είναι τόσο απαραίτητες. Αυτό το διάστημα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και στην υγεία των γονιών σας. Η κοινωνική σας ζωή, είναι αρκετά απαιτητική και αυτό σας κουράζει.


Ιχθείς

Καλό διάστημα από τώρα και στο εξής να προγραμματίσετε την ολοκλήρωση των σπουδών σας ή την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας παρακολουθώντας κάποια σεμινάρια ή να εγγραφείτε σε μια σχολή. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν ή οι καταστάσεις θα σας κάνουν να αλλάξετε απόψεις ή πεποιθήσεις σε κάποια θέματα. Θα σας αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Τα γεγονότα αυτά θα αποτελέσουν αφορμή να αντιληφθείτε τα λάθη σας και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι που επιθυμούσατε από καιρό, για να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς. Ίσως όμως αποφασίσετε αν φύγετε στο εξωτερικό για σπουδές ή για μόνιμη κατοικία. Το μυαλό σας είναι πολύ δημιουργικό, συλλαμβάνετε πρωτοποριακές ιδέες και χειρίζεστε το λόγο, γραπτό και προφορικό με άνεση. Παίρνετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που σας χρειάζονται για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Αυτό τον καιρό η κοινωνικότητα σας είναι αυξημένη, επιθυμείτε να είστε σε συχνή επαφή με τους γνωστούς και τους φίλους, είτε δια τηλεφώνου, είτε διά της προσωπικής επαφής.

zw_epimenontas
02-11-2010, 10:46 PM
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Εχοθμε να ζησουμε ενα ακομα δραμα :sad2::sad: ππφφφ κ αλλα προβληματα? αμαν

επισης ευχαριστουμε αγαπητη αννα για το αρθρο . :embarrest:embarrest:love:

λιλλιαν
05-11-2010, 01:56 AM
:wacko::wacko:διαβαζω συνεχεια για προβλεψεισ εξεγερσεων του ελληνικου λαου αλλα δεν γινεται τιποτα

Μητσάκος
05-11-2010, 06:51 AM
:wacko::wacko:διαβαζω συνεχεια για προβλεψεισ εξεγερσεων του ελληνικου λαου αλλα δεν γινεται τιποτα
Μα τι λες, καλή μου; Δεν είδες την εξέγερση του ...τσιγάρου;
Δεν έχει υπάρξει τα τελευταία 40 χρόνια τέτοια παλλαϊκή και αυθόρμητη εξέγερση! Κόψανε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς και σχεδόν δεν κουνήθηκε φύλο. Για την απαγόρευση του τσιγάρου όμως δραστηριοποιήθηκε και εξεγέρθηκε όλος ο κόσμος και κατήργησε στην πράξη αυτό το επαχθές μέτρο!!
Και το άλλο πού το πας; Τόσες και τόσες επαναστατικές σελίδες υπάρχουν στο facebook, "ελάτε να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο ΔΝΤ", "ελάτε να αντιδράσουμε στα νέα μέτρα", "ελάτε να καταγγείλουμε τη φαυλότητα" (φυσικά στο μεσοδιάστημα του ταΐσματος της κότας και του χτισήματος του φράχτη της φάρμας).
Μα, πού ζεις; Δεν έχεις καταλάβει ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την κατάληψη των χειμερινών ανακτόρων και μισό μέτρο προ του γκρεμίσματος της Βαστίλλης:nuts:

Αννα Σχοινοπλοκάκη
05-11-2010, 01:09 PM
:wacko::wacko:διαβαζω συνεχεια για προβλεψεισ εξεγερσεων του ελληνικου λαου αλλα δεν γινεται τιποτα
Έχεις δίκιο Λίλιαν,:love:
Αυτοί που μας κυβερνούν σε αντίθεση με μας τους απλούς ανθρώπους έχουν διδαχθεί από το παρελθόν. Έχουν μάθει καλά το μάθημά τους, δεν έρχονται σε "μετωπική" με τον κόσμο, απλά στρέφουν πολύ έντεχνα την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, με αποτέλεσμα να λέμα "καλά τους κάνουν". Δεν σκεφτόμαστε ότι κι αυτοί με τους οποίους θυμώνουμε είναι απλοί εργαζόμενοι. Μας "δουλεύουν" πολύ καλά οι επικοινωνιολόγοι. Αλλά είμαστε κι εμείς, ένας λαός που ευχόμαστε την τιμωρία του διπλανού μας "να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα" άρα καλά να πάθουμε. Οι βαρείς πλανήτες που σημετέχουν σ' αυτές τις όψεις λειτουργούν αργά και με σύστημα, δεν είναι πλανήτες που λειτουργούν με συγκρούσεις και αντιδράσεις. ¶ρα "βγάζουμε το σκασμό και κολυμπάμε" μέχρι να χάσουμε όλα όσα δικαιώματα αποκτήσαμε με αγώνες και αίμα τον προηγούμενο αιώνα. Δυστυχώς!!!!!

Fotini Christodoulou
05-11-2010, 01:21 PM
Οι βαρείς πλανήτες που σημετέχουν σ' αυτές τις όψεις λειτουργούν αργά και με σύστημα,

Συμφωνώ απολυτως με την αποψη σου ¶ννα!:love:

Απλά προσωπικά (θέλω να...)ελπίζω πως είμαστε απλά κατσαρόλα που σιγοβράζει με καπάκι κλειστό και επίσης ελπίζω...ΌΤΑΝ βγεί ο ατμός...να βγεί με εποικοδομητικό και όχι βίαιο τρόπο...

Μητσάκος
05-11-2010, 03:15 PM
Συμφωνώ απολυτως με την αποψη σου ¶ννα!:love:

Απλά προσωπικά (θέλω να...)ελπίζω πως είμαστε απλά κατσαρόλα που σιγοβράζει με καπάκι κλειστό και επίσης ελπίζω...ΌΤΑΝ βγεί ο ατμός...να βγεί με εποικοδομητικό και όχι βίαιο τρόπο...
Έχεις υπόψιν σου κάποιο ιστορικό παράδειγμα που να δείχνει κάτι αντίστοιχο;

Fotini Christodoulou
05-11-2010, 03:27 PM
Έχεις υπόψιν σου κάποιο ιστορικό παράδειγμα που να δείχνει κάτι αντίστοιχο;

Κανένα.:bigsmile:

melina_fofi
07-11-2010, 11:46 PM
:suspiciouΝαι αλλά κι αυτό δε μπορεί να κρατήσει για πάντα...Κάποια στιγμή από το πολύ ζόρι ο κόσμος θα σταματήσει να στέκεται αμήχανος να ζει στο φόβο και να συγκατοικεί με την ανασφάλεια. Αυτό στις πλανητικές επιρροές του μέλλοντος δε φαίνεται; κι αν ναι πότε σε ποιο χρονικό διάστημα θα σταματήσει η χειμαιρία νάρκη;

taurine
07-11-2010, 11:58 PM
Έσεται ήμαρ..

Μητσάκος
08-11-2010, 07:37 AM
:suspiciouΝαι αλλά κι αυτό δε μπορεί να κρατήσει για πάντα...Κάποια στιγμή από το πολύ ζόρι ο κόσμος θα σταματήσει να στέκεται αμήχανος να ζει στο φόβο και να συγκατοικεί με την ανασφάλεια. Αυτό στις πλανητικές επιρροές του μέλλοντος δε φαίνεται; κι αν ναι πότε σε ποιο χρονικό διάστημα θα σταματήσει η χειμαιρία νάρκη;



Έσεται ήμαρ..

Χοντρά χοντρά, το ήμαρ θα το δούμε ( ; ) μετά το ...'22 :bigsmile:

lefkas
08-11-2010, 10:37 PM
Χοντρά χοντρά, το ήμαρ θα το δούμε ( ; ) μετά το ...'22 :bigsmile:

Μέχρι τότε...ήμαρτον:cheesy:

Αννα Σχοινοπλοκάκη
09-11-2010, 07:54 PM
:suspiciouΝαι αλλά κι αυτό δε μπορεί να κρατήσει για πάντα...Κάποια στιγμή από το πολύ ζόρι ο κόσμος θα σταματήσει να στέκεται αμήχανος να ζει στο φόβο και να συγκατοικεί με την ανασφάλεια. Αυτό στις πλανητικές επιρροές του μέλλοντος δε φαίνεται; κι αν ναι πότε σε ποιο χρονικό διάστημα θα σταματήσει η χειμαιρία νάρκη;


Αγαπητή melina_fofi,
Οι όψεις οι οποίες θα μπορούσαν να δείξουν αναστάτωση και αντίδραση έγιναν στο τέλος Ιουλίου αρχές Αυγούστου. Όμως ο κόσμος βρισκόταν σε διακοπές. Οι όψεις οι οποίες θα γίνουν στο άμεσο μέλλον δεν δείχνουν επανάσταση. ¶λλωστε οι χορτάτοι δεν αντιδρούν, όταν πεινάσουμε τότε, μπορεί και να αντιδράσουμε.
Δεν έχουμε όμως καταλλάβει κάτι, ότι για νά αντιδράσουμε χρειαζόμαστε ένα φως, μια ιδέα που να μας εμπνέει και να μας οδηγεί, μια εναλλακτική πρόταση τουλάχιστον. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει και αφού δεν υπάρχει, γυρίζουμε την πλάτη, αδιαφορούμε και κλεινόμαστε στον εαυτό μας.

plutoprincess
10-11-2010, 02:28 PM
Πολύ καλό άθρο, αλλά να ρωτήσω κάτι πιο συγκεκριμένο αν είναι εύκολο?

τι γίνεται αν αυτη η νεα "ιδιαίτερη " Σελήνη πραγματοποιείται σε σύνοδο με τη γενέθλια Σελήνη ενός ωροσκοπίου??
(συν οτι η Αφροδιτη εκεινη την ημέρα ειναι σε σύνοδο με τον ωροκόπο του χάρτη)

Αννα Σχοινοπλοκάκη
11-11-2010, 06:08 PM
Πολύ καλό άθρο, αλλά να ρωτήσω κάτι πιο συγκεκριμένο αν είναι εύκολο?

τι γίνεται αν αυτη η νεα "ιδιαίτερη " Σελήνη πραγματοποιείται σε σύνοδο με τη γενέθλια Σελήνη ενός ωροσκοπίου??
(συν οτι η Αφροδιτη εκεινη την ημέρα ειναι σε σύνοδο με τον ωροκόπο του χάρτη)

plutoprincess :love:

Αυτό που μπορεί να κάνει μια απλή Νέα Σελήνη σε σύνοδο με την Σελήνη σας, είναι να σας κάνει λίγο πιο ευσυγκίνητη και να το εκφράζετε αυτό, να αισθάνεστε πιο ευάλωτη συναισθηματικά και να έχετε ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγκαλίτσες. Μπορεί ακόμα να επανέλθουν στην μνήμη σας γεγονότα του παρελθόντος τα οποία σας πλήγωσαν.
Λόγω της Αφροδίτης στον ωροσκόπο σας, θα δίνετε μεγαλύτερη σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση, γίνεστε ακόμα πιο γλυκιά και κοινωνική. Λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης ενδεχομένως να έχετε μία συνάντηση ή να θελήσετε να μάθετε νέα από έναν παλιό έρωτα.

plutoprincess
11-11-2010, 07:49 PM
Ουαου!!!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση κυρία Σχοινοπλοκάκη.
Πραγματικά μόλις περιγράψατε αυτό ακριβώς που ζω!!!

τουλάχιστον τώρα βρήκα μια εξήγηση :bigsmile:

Σας ευχαριστώ παρα πολύ! :love: