PDA

View Full Version : Διελεύσεις

paraskeyh
01-11-2010, 03:04 AM
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω για τις διελεύσεις γιατί βρίσκω στα μηνύματα διελεύσεις πχ συγκεκριμμάνων πλανητών,ενώ θέλω να μάθω την τεχνική.Σας παρακαλώ να με διαφωτήσετε όποιος μπορεί.Ποια είναι τα βήματα με την σειρά που ακολουθούμε:Για παράδειγμα έστω οτι περνάει ένας Κρόνος από τον 3ο οίκο και κάνει όψεις με κάποιους γενέθλιους και μπορεί να ενεργοποιεί και μια γενέθλια όψη μεχρί εδώ καλά.Από εκεί και πέρα τι γίνεται;Μετράει τίνος κυβερνήτης είναι ο Κρόνος στον γενέθλιο;Ενεργοποιεί και τις υπόλοιπες όψεις που κάνει ο ίδιος πλανήτης στον γενέθλιο;Μετράει τίνος κυβερνήτες ήταν οι άλλοι στον γενέθλιο;Μετράει ο ίδιος πλανήτης που βρισκόταν στον γενέθλιο ή πιο πολύ μετράει τίνος κυβερνήτης ήταν στον γενέθλιο;Και αν μετρούν οι όψεις που ενεργοποιούνται ενεργοποιούν και τους γενέθλιους οίκους;Και γενικά με τι σειρα γίνεται η ανάλυση;Γενικά έχω κάποια εικόνα αλλά θέλω να την ξεκαθαρίσω για να μην βγάλω εντελώς λάθος συμπεράσματα.Σόρυ για την κούραση,αλλά όπου και αν ψάχνω δίνουν μεμονομένες όψεις και άμα το αναλύσω έτσι σίγουρα θα το κάνω λάθος.:bigsmile:

Μητσάκος
01-11-2010, 08:06 AM
Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω για τις διελεύσεις γιατί βρίσκω στα μηνύματα διελεύσεις πχ συγκεκριμμάνων πλανητών,ενώ θέλω να μάθω την τεχνική.Σας παρακαλώ να με διαφωτήσετε όποιος μπορεί.Ποια είναι τα βήματα με την σειρά που ακολουθούμε:Για παράδειγμα έστω οτι περνάει ένας Κρόνος από τον 3ο οίκο και κάνει όψεις με κάποιους γενέθλιους και μπορεί να ενεργοποιεί και μια γενέθλια όψη μεχρί εδώ καλά.Από εκεί και πέρα τι γίνεται;Μετράει τίνος κυβερνήτης είναι ο Κρόνος στον γενέθλιο;Ενεργοποιεί και τις υπόλοιπες όψεις που κάνει ο ίδιος πλανήτης στον γενέθλιο;Μετράει τίνος κυβερνήτες ήταν οι άλλοι στον γενέθλιο;Μετράει ο ίδιος πλανήτης που βρισκόταν στον γενέθλιο ή πιο πολύ μετράει τίνος κυβερνήτης ήταν στον γενέθλιο;Και αν μετρούν οι όψεις που ενεργοποιούνται ενεργοποιούν και τους γενέθλιους οίκους;Και γενικά με τι σειρα γίνεται η ανάλυση;Γενικά έχω κάποια εικόνα αλλά θέλω να την ξεκαθαρίσω για να μην βγάλω εντελώς λάθος συμπεράσματα.Σόρυ για την κούραση,αλλά όπου και αν ψάχνω δίνουν μεμονομένες όψεις και άμα το αναλύσω έτσι σίγουρα θα το κάνω λάθος.:bigsmile:
Εντελώς συνοπτικά, η διέλευση ενός πλανήτη από κάποιον Οίκο ενεργοποιεί θέματα αυτού του Οίκου. Αν ακουμπήσει γενέθλια όψη, την ενεργοποιεί. Αν ο διελαύνων είναι βαρύς κι αργός είναι πιο πιθανό να βγάλει κάτι συγκεκριμένο.
Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω και κυρίως στις εισαγωγές τους, όπου περιγράφεται η φύση και η δράση των των πλανητών σε διέλευση. Θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν ήδη ανέβει και τα κείμενα για Δία, Ουρανό, Κρόνο, που είναι και πιο ενδιαφέροντα, δεν αποκλείεται όμως να ανέβουν εντός των ημερών...
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/9890-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED.html
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/10011-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED-%E5%F1%EC%DE%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/10109-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7.html
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/10161-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED-%DC%F1%E7%F2.html

Χρυσάνθη
01-11-2010, 12:49 PM
ΟΚ, έτσι μπορεί να είναι αλλά αν κάποιος για παράδειγμα έχει πλανήτες σε 4 οίκους οι υπόλοιποι δε θα ενεργοποιηθούν ποτε??? Το ρωτάω αυτό γιατί έχω προσέξει ότι η όψη πάντα μου βγαίνει αλλά οι οίκοι......? ..όχι πάντα. Για παράδειγμα η γενέθλια Αφροδίτη σε όποιον οίκο και να είναι πάντα θα συμβολίζει τα συναισθηματικά και τα οικονομικά μας.. Μήπως οι οίκοι είναι λίγο πιο περίπλοκη ιστορία τελικά??? Αναμένω με ενδιαφέρον απάντηση!

hattie23
01-11-2010, 02:15 PM
Και βεβαια ενεργοποιουνται αλλα εχουν ως συνδεση τις περισσοτερες φορες με τους οικους μεσα στους οποιους περιεχεται ο κυβερνητης του οικου .
Δηλαδη ας υποθεσουμε οτι ο κυβερνητης του 7ου οικου βρισκεται στο 9 οικο τοτε οποτε ενεργοποιειτε ο πλανητης κυβερνητης του 7ου απο διευλευση στον 9ο φερνει και γεγονοτα που συνδεονται με τον 7ο οικο.Ισως παραδειγμα μπορει να εχεις παρατηρησει σε αυτη την περιπτωση οτι οι συνεργασιες σου ,οι πιο στενες σου σχεσεις να ειναι απο το εξωτερικο κ.λ.π
Τελος ακομα και ενας αδειος οικος δεν σημαινει οτι επειδη δεν εχει πλανητη δεν δινει γεγονοτα.Αφου οταν κανει διευλευση σχεδον παντα θα δημιουργησει οψη με καποιον γενεθλιο πλανητη αρα θα δωσει ενα στιγμα.
Αν και απο δικη μου πειρα η περιπτωση να ενεργοποιειται ο αδειος οικος οταν ο πλανητης κανει οψη με τον κυβερνητη του σε μενα τουλαχιστον λειτουργει πιο εντονα .

Μητσάκος
01-11-2010, 06:50 PM

Εντελώς συνοπτικά, η διέλευση ενός πλανήτη από κάποιον Οίκο ενεργοποιεί θέματα αυτού του Οίκου. Αν ακουμπήσει γενέθλια όψη, την ενεργοποιεί. Αν ο διελαύνων είναι βαρύς κι αργός είναι πιο πιθανό να βγάλει κάτι συγκεκριμένο.
Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω και κυρίως στις εισαγωγές τους, όπου περιγράφεται η φύση και η δράση των των πλανητών σε διέλευση. Θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν ήδη ανέβει και τα κείμενα για Δία, Ουρανό, Κρόνο, που είναι και πιο ενδιαφέροντα, δεν αποκλείεται όμως να ανέβουν εντός των ημερών...
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/9890-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED.html
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/10011-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED-%E5%F1%EC%DE%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/10109-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED-%E1%F6%F1%EF%E4%DF%F4%E7.html
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/10161-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED-%DC%F1%E7%F2.html
Πάρε και τον Δία :bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/10229-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED-%E4%DF%E1%F2.html

paraskeyh
01-11-2010, 10:20 PM
Μητσάκο αν κατάλαβα καλά θα δώσω το παρακάτω παράδειγμα να μου πεις αν το ΄πιασα.
Εστω οτι περνάει ο Ποσειδώνας από τον 4ο οίκο και κάθεται χρόνια πχ.ενεργοποιώντας από τετράγωνο το γενέθλιο τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα με όλα τα επακόλουθα.Λοιπόν εγώ για τώρα για να το ερμηνεύσω αυτό θα πω τα εξής αν κατάλαβα καλά:Οτι ο Ποσειδώνας φέρνει οτι φέρνει στον 4ο αλλά ακόμη ενεργοποιεί την γενέθλια όψη του τριγώνου από δυσαρμονία αλλά στην ουσία ενεργοποιεί το γενέθλιο τρίγωνο;Αν στον γενέθλιο υπάρχουν πχ και άλλες όψεις του Ηλιου ή του Ποσειδώνα στον γενέθλιο ενεργοποιούνται και αυτές ταυτόχρονα;Ακόμη αν δεν κάνω λάθος ανατρέχουμε στον γενέθλιο για να δούμε ποιανού οίκου κυβερνήτες είναι και οι δύο.Η τοποθεσία τους στους οίκους μετράει;Πχ ο Ποσειδώνας ναι μεν στο γενέθλιο είναι κυβερνήτης του 5ου αλλά βρίσκεται στον 2ο τοποθετημένος.Δήλαδή σε μια τέτοια διέλευση μπορώ να πω οτι μπλέκονται θέματα του 10ου(γενέθλιος Ηλιος κυβερνήτης),του 5ου (γενέθλιος Ποσειδώνας κυβερνήτης),και αυτά έχουν αντίκτιπο στον 4;Η μπλέκονται θέματα του 9ου(γενέθλιος Ηλιος τοποθετημένος όμως),του 2ου (γενέθλιος Ποσειδώνας τοποθετημένος επίσης),και αυτά έχουν αντίκτιπο στον 4;Και ένα τελευταίο:οι φυσικοί κυβερνήτες παίζουν καθόλου ρόλο στις διελεύσεις;

hattie23
02-11-2010, 03:18 PM
Αν και περιμενεις απαντηση απο συγκεγκριμενο ατομο πιστευω οτι μπορω να σου απαντησω ικανοποιητικα :bigsmile:

Καταρχην οταν εχουμε μια δυσαρμονικη διελευση σημαινει οτι τα γεγονοτα τα οποια μας συμβαινουν δεν ειναι ευκολα σε σχεση με τον τροπο που εχουμε μαθει να διαχειριζομαστε με βαση τον γενεθλιο χαρτη μας τις καταστασεις.Η δυσαρμονικη επιρροη δεν "εξαφανιζεται" επειδη τυχαινει να ενεργοποιειται ταυτοχρονα μια θετικη οψη αναμεσα στους δυο πλανητες ,απλα οτι ,εξαιτιας της καλης γενεθλιας οψης το ατομο μπορει να ανταπελξεθει αυτης της δυσκολης καταστασης καλυτερα ,απο οτι ενα ατομο που δεν εχει θετικη οψη αναμεσα στους δυο πλανητες η καθολου οψη αναμεσα τους."Ασχημες καταστασεις μπορει να δημιουργηθουν ακομα και σε τομεις της ζωης μας που ειμαστε δυνατοι η τυχεροι ομως επειδη εχουμε καλες επιρροες "προστατευομαστε " κατα καποιο τροπο αλλα δεν ειναι πανακεια .Καθε οψη που σχηματιζεται θελει προσοχη οσο θετικο χαρτη και αν εχουμε .Ιδιαιτερα με τους εξωκρονιους που η επιρροη τους ειναι μεγαλη σε διαρκεια και οι καταστασεις που διαμορφωνουν δεν ειναι τοσο γρηγορες και εντυπωσιακες ωστε να καταλαβουμε την διαφορα.

Αν ενεργοποιουνται και οι αλλες οψεις του γενεθλιου ? Σε αυτο νομιζω οτι ολος ο χαρτης μας ειναι "ενεργοποιημενος" με την εννοια οτι ειμαστε ατομα τα οποια χαρακτηριζομαστε απο το συνολο του χαρτη μας αναπασα στιγμη.Παραδειγμα,τοσο η προσωπικοτητα μας οσο και οι συναισθηματικες μας αναγκες ειναι το ενα και το αυτο οταν ,και οι αισθητικες μας αξιες κ.λ.π. Απλα με μια διελευση η μια προοδο το ενδιαφερον μας στρεφεται σε ενα συγκεκριμενο τομεα της ζωης μας, σε μια συγκεγκριμενη επιρροη.

Παραδειγμα αν μια οψη σου ενεργοποιει τα ερωτικα σου στον 5ο ακομα και ο ηλιος σου (προσωπικοτητα) ,η ο ωροσκοπος (εξωτερικη εικονα),η συναισθημα(σεληνη) ,η αρης (σεξουαλικοτητα) θα ενεργοποιηθουν ετσι και αλλοιως αφου ο χαρτης εισαι εσυ .Δεν παυει να ειχει παραδειγμα αρη συνοδο με κρονο αμα η αφροδιτη σου κανει συνοδο με τον ηλιο σου .Ολος ο χαρτης ειναι ενεργος απλα αυτη η καινουργια θεση της αφροδιτης ευνοοει τα ερωτικα σου και μπορει να ελαφρυνει λιγο και την γενεθλια οψη αρη -κρονου ,αλλα αυτη συνεχιζει να υπαρχει και να ειναι ενεργη αφου μιλαμε οτι ετσι βιωνεις εσυ την γενεθλια οψη σου.δεν ξερω αν πιανεις τι θελω να σου πω .

Οσο αφορα τους πλανητες και την τοποθετηση τους μεσα στο χαρτη .Ο γενεθλιος ποσειδωνας στον 5ο οικο σε κανει πολυ ευαισθητη και ρομαντικη στις ερωτικες σου σχεσεις .πολυ συχνα εξειδικευεις τον ερωτικο σου συντροφο,ζεις σε ενα ροζ συννεφακι ,το οτι βρισκεται μεσα στον 2ο οικο σου δειχνει οτι πολυ συχνα μπερδευεις ενδεχομενως την ιδανικη εικονα που εχεις για το συντροφο σου με το καταποσο αυτη η ονειρικη εικονα μπορει να σου προσφερει ασφαλεια τοσο συναισθηματικη ,οσο οικονομικη. απο την αλλη μια τετοια τοποθετηση μπορει να δειχνει και εξαπατηση απο τον ερωτικο συντροφο σε δικα σου οικονομικα θεματα η ακομα χασιμο απο τζογο. Μπορει να δωσει επισης ταλαντουχα παιδια τα οποια να σε γεμιζουν με χαρα ,ικανοποιηση ,υπερηφανεια και ασφαλεια.κ.λ.πΑυτη ειναι η γενεθλια προδιαθεση που εχεις .Δεν αλλαζει ,ομως με μια οψη απο διευλευση η προοδο μπορει να δωσει γεγονοτα που θα σε απασχολησουν γυρω απο τα ζητηματα αυτα .Οταν δεν υπαρχει οψη ,δεν μενει "ανενεργος" ο οικος η ο πλανητης απλα δεν δινει καποιο χτυπητο γεγονος.

Τωρα η ερμηνεια που θα μπορουσε να δωθει οταν ο κυβερνητης του 5ο οικου (περα απο τα ερωτικα ,τα παιδια,τα παιχνιδια και την διασκεδαση ,ο οικος δειχνει επισης πως ξοδευουμε το χρημα στην ζωη μας ) τοποθετημενος στο 4ο απο διελευση ,δωσε προσοχη στα οικονομικα σου και σε οτι εχει σχεση με αγορα σπιτιου,θεματα με σα στην οικογενεια ,παιδιων ,συντροφου ,γιατι ο ποσειδωνας ακομα και σε καλες οψεις μας κανει να υπεραισιοδοξουμε για τα αποτελεσματα που περιμενουμε .Παντα τους πλανητες τους κοιταμε συνδυαστικα.

Αν ενας γενεθλιος ηλιος στον 4ο δεχεται οψη και ο ηλιος ειναι κυβερνητης του 7ου θα δωσει γεγονος που θα αφορα και τα θεματα ου 7ου.

Κοραλλία Μόζορα
03-11-2010, 12:47 PM
Νομίζω ότι περιμένετε πολλά από τους τράνζιτς. Οι τράνζιτς δείχνουν το είδος των εμπειριών που θα βιώσουμε το χρονικό διάστημα που διαρκούν αλλά μόνο με τους τράνζιτς δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβείς προβλέψεις.

paraskeyh
04-11-2010, 12:05 AM
Αν και περιμενεις απαντηση απο συγκεγκριμενο ατομο πιστευω οτι μπορω να σου απαντησω ικανοποιητικα :bigsmile:

Καταρχην οταν εχουμε μια δυσαρμονικη διελευση σημαινει οτι τα γεγονοτα τα οποια μας συμβαινουν δεν ειναι ευκολα σε σχεση με τον τροπο που εχουμε μαθει να διαχειριζομαστε με βαση τον γενεθλιο χαρτη μας τις καταστασεις.Η δυσαρμονικη επιρροη δεν "εξαφανιζεται" επειδη τυχαινει να ενεργοποιειται ταυτοχρονα μια θετικη οψη αναμεσα στους δυο πλανητες ,απλα οτι ,εξαιτιας της καλης γενεθλιας οψης το ατομο μπορει να ανταπελξεθει αυτης της δυσκολης καταστασης καλυτερα ,απο οτι ενα ατομο που δεν εχει θετικη οψη αναμεσα στους δυο πλανητες η καθολου οψη αναμεσα τους."Ασχημες καταστασεις μπορει να δημιουργηθουν ακομα και σε τομεις της ζωης μας που ειμαστε δυνατοι η τυχεροι ομως επειδη εχουμε καλες επιρροες "προστατευομαστε " κατα καποιο τροπο αλλα δεν ειναι πανακεια .Καθε οψη που σχηματιζεται θελει προσοχη οσο θετικο χαρτη και αν εχουμε .Ιδιαιτερα με τους εξωκρονιους που η επιρροη τους ειναι μεγαλη σε διαρκεια και οι καταστασεις που διαμορφωνουν δεν ειναι τοσο γρηγορες και εντυπωσιακες ωστε να καταλαβουμε την διαφορα.

Αν ενεργοποιουνται και οι αλλες οψεις του γενεθλιου ? Σε αυτο νομιζω οτι ολος ο χαρτης μας ειναι "ενεργοποιημενος" με την εννοια οτι ειμαστε ατομα τα οποια χαρακτηριζομαστε απο το συνολο του χαρτη μας αναπασα στιγμη.Παραδειγμα,τοσο η προσωπικοτητα μας οσο και οι συναισθηματικες μας αναγκες ειναι το ενα και το αυτο οταν ,και οι αισθητικες μας αξιες κ.λ.π. Απλα με μια διελευση η μια προοδο το ενδιαφερον μας στρεφεται σε ενα συγκεκριμενο τομεα της ζωης μας, σε μια συγκεγκριμενη επιρροη.

Παραδειγμα αν μια οψη σου ενεργοποιει τα ερωτικα σου στον 5ο ακομα και ο ηλιος σου (προσωπικοτητα) ,η ο ωροσκοπος (εξωτερικη εικονα),η συναισθημα(σεληνη) ,η αρης (σεξουαλικοτητα) θα ενεργοποιηθουν ετσι και αλλοιως αφου ο χαρτης εισαι εσυ .Δεν παυει να ειχει παραδειγμα αρη συνοδο με κρονο αμα η αφροδιτη σου κανει συνοδο με τον ηλιο σου .Ολος ο χαρτης ειναι ενεργος απλα αυτη η καινουργια θεση της αφροδιτης ευνοοει τα ερωτικα σου και μπορει να ελαφρυνει λιγο και την γενεθλια οψη αρη -κρονου ,αλλα αυτη συνεχιζει να υπαρχει και να ειναι ενεργη αφου μιλαμε οτι ετσι βιωνεις εσυ την γενεθλια οψη σου.δεν ξερω αν πιανεις τι θελω να σου πω .

Οσο αφορα τους πλανητες και την τοποθετηση τους μεσα στο χαρτη .Ο γενεθλιος ποσειδωνας στον 5ο οικο σε κανει πολυ ευαισθητη και ρομαντικη στις ερωτικες σου σχεσεις .πολυ συχνα εξειδικευεις τον ερωτικο σου συντροφο,ζεις σε ενα ροζ συννεφακι ,το οτι βρισκεται μεσα στον 2ο οικο σου δειχνει οτι πολυ συχνα μπερδευεις ενδεχομενως την ιδανικη εικονα που εχεις για το συντροφο σου με το καταποσο αυτη η ονειρικη εικονα μπορει να σου προσφερει ασφαλεια τοσο συναισθηματικη ,οσο οικονομικη. απο την αλλη μια τετοια τοποθετηση μπορει να δειχνει και εξαπατηση απο τον ερωτικο συντροφο σε δικα σου οικονομικα θεματα η ακομα χασιμο απο τζογο. Μπορει να δωσει επισης ταλαντουχα παιδια τα οποια να σε γεμιζουν με χαρα ,ικανοποιηση ,υπερηφανεια και ασφαλεια.κ.λ.πΑυτη ειναι η γενεθλια προδιαθεση που εχεις .Δεν αλλαζει ,ομως με μια οψη απο διευλευση η προοδο μπορει να δωσει γεγονοτα που θα σε απασχολησουν γυρω απο τα ζητηματα αυτα .Οταν δεν υπαρχει οψη ,δεν μενει "ανενεργος" ο οικος η ο πλανητης απλα δεν δινει καποιο χτυπητο γεγονος.

Τωρα η ερμηνεια που θα μπορουσε να δωθει οταν ο κυβερνητης του 5ο οικου (περα απο τα ερωτικα ,τα παιδια,τα παιχνιδια και την διασκεδαση ,ο οικος δειχνει επισης πως ξοδευουμε το χρημα στην ζωη μας ) τοποθετημενος στο 4ο απο διελευση ,δωσε προσοχη στα οικονομικα σου και σε οτι εχει σχεση με αγορα σπιτιου,θεματα με σα στην οικογενεια ,παιδιων ,συντροφου ,γιατι ο ποσειδωνας ακομα και σε καλες οψεις μας κανει να υπεραισιοδοξουμε για τα αποτελεσματα που περιμενουμε .Παντα τους πλανητες τους κοιταμε συνδυαστικα.

Αν ενας γενεθλιος ηλιος στον 4ο δεχεται οψη και ο ηλιος ειναι κυβερνητης του 7ου θα δωσει γεγονος που θα αφορα και τα θεματα ου 7ου.
Eυχαριστώ πολύ Ηattie ,άρα εννοείς οτι όλα κατα κάποιο τρόπο ενεργοποιούνται.Το μόνο τελευταίο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:άμα δηλαδή πχ ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του 5ου και βρίσκεται στον 2ο στον γενέθλιο,όταν από Διέλευση περνάει από τον 4ο τότε ενεργοποιεί (εκτός από θέματα 4ου)και θέματα 2ου και 5ου;

paraskeyh
04-11-2010, 12:10 AM
Νομίζω ότι περιμένετε πολλά από τους τράνζιτς. Οι τράνζιτς δείχνουν το είδος των εμπειριών που θα βιώσουμε το χρονικό διάστημα που διαρκούν αλλά μόνο με τους τράνζιτς δεν μπορούμε να κάνουμε ακριβείς προβλέψεις.
Κοραλλιά μου συμφωνώ ,απλά είπα να ξεκινήσω από εκεί γιατί με τις προόδους δυσκολεύομαι ακόμα αρκετα.

hattie23
04-11-2010, 01:42 AM
Εχω την εντυπωση οτι για να δωσει γεγονοτα 2ου και 5ου πρεπει να σχηματιζει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνα σου η να κανει διελευση απο αυτους τους γενεθλιους οικους.οταν δεν σχηματιζει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνα ,τον διελευοντα ποσειδωνα τον ερμηνευουμε σαν ποσειδωνα απλα στον 4 γενεθλιο οικο μας και κοιταμε τι οψεις σχηματιζει αν ,σχηματιζει με τους αλλους γενεθλιους πλανητες μας.

paraskeyh
04-11-2010, 02:00 AM
Α εντάξει σε ευχαριστώ:love:

Χρυσάνθη
04-11-2010, 02:22 AM
Εχω την εντυπωση οτι για να δωσει γεγονοτα 2ου και 5ου πρεπει να σχηματιζει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνα σου η να κανει διελευση απο αυτους τους γενεθλιους οικους.οταν δεν σχηματιζει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνα ,τον διελευοντα ποσειδωνα τον ερμηνευουμε σαν ποσειδωνα απλα στον 4 γενεθλιο οικο μας και κοιταμε τι οψεις σχηματιζει αν ,σχηματιζει με τους αλλους γενεθλιους πλανητες μας.

Εγώ πάλι νομίζω ότι οι όψεις που λες ότι κοιτάμε (του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τους γενέθλιους πλανήτες μας) είναι αυτές που, εάν συντρέχουν και άλλοι παράγοντες (προγνωστικά συστήματα) μπορούν να δώσουν γεγονότα που να αφορούν 2ο και 5ο. Εάν δεν υπάρχουν κρατάμε την ερμηνεία της διέλευσης από τον 4ο οίκο. (Και στην άλλη περίπωση πάλι ερμηνεία διέλευσης κρατάμε η οποία όμως θα έιναι πιο σύνθετη λόγω δύο πλανητών, και ίσως μας υποψιάσει ώστε να κοιτάξουμε και τα προοδευτικά)

ScP
04-11-2010, 02:29 AM
Ένας διελεύνων πλανήτης και οι όψεις του θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν μια ασφάλεια. Χωρίς τον διελεύνοντα πλανήτη πολλές φορές η ασφάλεια δεν παίρνει τροφοδοσία.
Χωρίς εμπλοκή προοδευτικού πλανήτη στην άλλη άκρη της ασφάλειας δεν υπάρχει "έκρηξη"

Μια προοδευτική όψη οπλίζει το φυτίλι της "βόμβας", μια διελεύνουσα όψη οπλίζει την ασφάλεια.
ΜΠΟΥΜ!

Χρειάζεσαι και τα δυο to "cause" something που λένε και στο Τέξας

lefkas
04-11-2010, 02:58 AM
Eυχαριστώ πολύ Ηattie ,άρα εννοείς οτι όλα κατα κάποιο τρόπο ενεργοποιούνται.Το μόνο τελευταίο που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:άμα δηλαδή πχ ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης του 5ου και βρίσκεται στον 2ο στον γενέθλιο,όταν από Διέλευση περνάει από τον 4ο τότε ενεργοποιεί (εκτός από θέματα 4ου)και θέματα 2ου και 5ου;

Ακριβώς!!! :cheesy: Και επίσης και τις τυχόν όψεις που κάνει (ο Ποσειδώνας) στον γενέθλιο:bigsmile Αλλά πρέπει να δεις και τα προοδευτικά για νάχεις ολοκληρωμένη
εικόνα πρόβλεψης!

Υ.Γ. Τώρα είδα την 2η σελίδα και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!

hattie23
04-11-2010, 11:53 AM
Νομιζω οτι η ερωτηση ηταν καθαρα για τις διελευσεις και οχι για τον προοδευτικο .στις διελευσεις οταν ενα πλανητης περνα απο ενα οικο τον ερμηνευουμε αναλογα με τον οικο στον οποιο βρισκεται και οχι με τις ιδιοτητες που εχει αυτος μεσα στο γενεθλιο χαρτη.

Τουλαχιστον εγω ετσι το εβλεπα ,διορθωστε με αν κανω λαθος.Αλλα εχω διελευση π.χ δια στον 8ο οικο μου τον ερμηνευω απλα σαν δια που βρισκεται στον 8ο και ο οποιος σχηματιζει οψη εξαγωνου με τον γενεθλιο αρη στον 6ο αρα τον ερμηνευω σαν 8ο και 6ο οικο και τον αρη μου σαν κυβερνητη του γενεθλιου μεσουρανηματος μου ,αρα,8ο,6ο και 10ο. Δεν υπολογιζω τον δια στον 8ο ,ουτε σαν κυβερνητη του 5ο μου γενθλιου που βρισκεται επισης στον 6ο.

Νομιζω οτι δεν εχει σχεση ο γενεθλιος διας μου με τον δια που περνα απο τον 8ο οικο.Για να δωσει "γεγονος" (μια που και εγω συμφωνω οτι οι διελευσεις δεν δειχνουν¨"γεγονος" χωρις να υπαρχουν αλλες προγνωστικα συστηματα που δειχνον κατι τετοιο) ο διας μου ως κυβερνητης του 5ου γενεθλιου οικου ,που βρισκεται στον 6ο οικο πρεπει να κανει οψη ειτε με τον δια στον 8ο ειτε με καποιο αλλο πλανητη .

Διορθωστε με αν κανω λαθος και θα πρεπει να ερμηνευω τον δια στον 8ο και ως κυβερνητη του 5ου και 6ου γενεθλιου

vikoza
04-11-2010, 12:09 PM
Αγαπητή hattie 23,

Έχω την εντύπωση ότι ο Δίας στην ερμηνεία των διελεύσεων συμμετέχει όχι μόνο σαν κυβερνήτης του Χ οίκου, αλλά το πόσο ισχυρός είναι στο χάρτη από πλευράςοίκου , ζωδίου αλλά και με τις γενέθλιες όψεις του.

Φιλικά,
vikoza

Μητσάκος
04-11-2010, 12:52 PM
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E3%ED%F9%F3%E7%F2/10229-%EF-%EA%FC%F3%EC%EF%F2-%F4%F9%ED-%E4%E9%E5%EB%E5%FD%F3%E5%F9%ED-%E4%DF%E1%F2.html

lefkas
04-11-2010, 09:37 PM
Δηλαδή hattie (συνοψίζοντας) διέλευση έχουμε όταν τα φώτα ή ένας πλανήτης σχηματίζουν όψη με τη γενέθλια θέση φώτων, πλανητών ή σημαντικών σημείων ή όταν διελαύνουν από τις ακμές ή δια μέσου των οίκων.
Επίσης οι διελεύσεις ενεργοποιούν τις γενέθλιες σχέσεις των πλανητών, δίνοντας μας στοιχεία σε ποιό τομέα και με ποιά γεγονότα θα δεχτούμε την επίδραση τους.
Το πότε θα ενεργοποιηθούν - κυρίως οι διελεύσεις του Δία & των εξωκρόνιων πλανητών - θα μας το υποδείξουν τυχόν ταυτόχρονες διελέυσεις των γρηγορότερα κινούμενων - Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη,¶ρης - και με αρωγό αυτών την Σελήνη
(οι μεν ενδυναμώνουν τις διελεύσεις των δέ).
Καθοριστικός παράγοντας επίσης για σωστή πρόβλεψη το προοδευτικό!!!

Έτσι τα έχω καταλάβει και αυτό το σύστημα ακολουθώ για τις κατ΄ ιδίαν ή οικείες προβλέψεις:cheesy:
Δεν είπε κανείς πως είναι εύκολες οι προβλέψεις της Αστρολογίας και αυτό το αποδεικνύει η πολυπλοκότητα των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στα "αστρολογικά δρώμενα" ενός ατόμου! Αυτή είναι άλλωστε η "γοητεία της Αστρολογίας" Προσωπικά δηλώνω "γοητευμένη" και της ζητώ συγγνώμη που μέχρι πριν 11 χρόνια την περιγελούσα περιφρονητικά:bigsmile:

hattie23
04-11-2010, 10:35 PM
? :blink:

Ευχαριστω ,αλλα η ερωτηση μου ηταν εντελως αλλη απο αυτο που μου απαντησατε.

Μαλλον μπερδευτηκατε .Οι διελευσεις δεν ηταν δικια μου απορια .Αντιθετα εγω μπηκα στην συζητηση και απαντησα στην κοπελα που εθεσε την ερωτηση .Εκεινη με ξαναρωτησε μετα ,αν η διελευση του ποσειδωνας της και αν αυτος θα "δωσει " γεγονοτα 2ου και 5ου οικου καθοτι ο γενεθλιος ποσειδωνας της ειναι μεσα στο 2ο και κυβερνητης του 5ου οικου της .

Η απαντηση μου ηταν οτι για να "εχει τετοια γεγονοτα πρεπει καποιος πλανητης να σχηματισει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνας της .Ο ποσειδωνας που κανει διελευση τωρα στο 4ο οικο της ,επηρεαζει τον συγκεγκριμενο οικο και τους γενεθλιους πλανητες και οικους που μπορει να "πιανει" με οψη .Δεν εχει λοιπον καμμια σχεση με τον 2ο και 5ο που επηρεαζονται απο το γενεθλιο ποσειδωνα .Δεν σημαινει δηλαδη ,οτι οποτε ο ποσειδωνας σχηματιζει οψη δινει και γεγονος 2ου η 5ου (μοναχα αν επηρεαζει τον γενεθλιο ποσειδωνα η αν ο γενεθλιος ποσειδωνας απο διελευση επηρεαζεται απο καποιο αλλο πλανητη)

Η ερωτηση η δικη μου λοιπον ηταν ,αν αυτο που της ειπα ειναι σωστο η οχι .Οτι δηλαδη αλλο ο ποσειδωνας που βρισκεται στον 4ο οικο και αλλο ο γενεθλιος ποσειδωνας που συνδεεεται με συγκεγκριμενους γενεθλιους οικους.

hattie23
04-11-2010, 10:45 PM
Με λιγα λογια .Οταν κοιτουσα διελευσεις ελεγα π.χ
Η αφροδιτη μου βρισκεται στον 4ο οικο μου και κανει εξαγωνο με τον γενεθλιο δια στον 6ο .Χονδρικα αυτο μπορει να σημαινει οτι υπαρχει καποιο οικονομικο κερδος το οποιο προερχεται απο την εργασια μου η μπορει να κερδισω καποια χρηματα απο ενα κτιριο ,γη κ.λ.π .
Η γενεθλια αφροδιτη ειναι στον 5ο οικο και κυβερνητης του 3ου και του 11ου οικου μου αλλα δεν σχηματιζει οψη με την αφροδιτη που βρισκεται τωρα στον 4ο αρα δεν εμπλεκονται θεματα αυτων των οικων στην συγκεγκριμενη διελευση .Και ουτε η αφροδιτη στον 4ο εχει σχεση με ποιους οικους μου κυβερνα στο γενεθλιο ...

Σωστο η λαθος?

lefkas
04-11-2010, 10:46 PM
? :blink:

Ευχαριστω ,αλλα η ερωτηση μου ηταν εντελως αλλη απο αυτο που μου απαντησατε.

Μαλλον μπερδευτηκατε .Οι διελευσεις δεν ηταν δικαι μου απορια .Αντιθετα εγω μπηκα στην συζητηση και απαντησα στην κοπελα που εθεσε την ερωτηση .Εκεινη με ξαναρωτησε μετα ,αν η διελευση του ποσειδωνας της και αν αυτος θα "δωσει " γεγονοτα 2ου και 5ου οικου καθοτι ο γενεθλιος ποσειδωνας της ειναι μεσα στο 2ο και κυβερνητης του 5ου οικου της .

Η απαντηση μου ηταν οτι για να "εχει τετοια γεγονοτα πρεπει καποιος πλανητης να σχηματισει οψη με τον γενεθλιο ποσειδωνας της .Ο ποσειδωνας που κανει διελευση απο τωρα στο 4ο οικο της ,επηρεαζει τον συγκεγκριμενο οικο και τους γενεθλιος πλανητες και οικους που μπορει να "πιανει" με οψη .Δεν εχει λοιπον καμμια σχεση με τον 2ο και 5ο που επηρεαζονται απο το γενεθλιο ποσειδωνα .Δεν σημαινει δηλαδη ,οτι οποτε ο ποσειδωνας σχηματιζει οψη δινει και γεγονος 2ου η 5ου (μοναχα αν επηρεαζει τον γενεθλιο ποσειδωνα η αν ο γενεθλιος ποσειδωνας απο διελευση επηρεαζεται απο καποιο αλλο πλανητη)

Η ερωτηση η δικη μου λοιπον ηταν ,αν αυτο που της ειπα ειναι σωστο η οχι .Οτι δηλαδη αλλο ο ποσειδωνας που βρισκεται στον 4ο οικο και αλλο ο γενεθλιος ποσειδωνας που συνδεεεται με συγκεγκριμενους γενεθλιους οικους.

Συγγνώμη hattie:love:συμπάθα με είμαι γριά γυναίκα;) διορθώνω λοιπόν: Δηλαδή Παρασκευή (συνοψίζοντας ...

paraskeyh
05-11-2010, 01:49 AM
Παιδιά για να το καταλάβω και εγώ γιατί πραγματικά μπερδεύτικα, δηλαδή ειναι αυτό που λέει η Hattie23 οτι δεν μετράει τίνος οίκου κυβερνήτης είναι ο κάθε πλανήτης ή που βρίσκονταν στο γενέθλιο .Αν δεν αγγίζεται από διελαύνων πλανήτη δεν ενεργοποιεί και του αντίστοιχους γενέθλιους οίκους;Δηλαδή αν ο Ποσειδώνας περναει τώρα από τον 4ο δεν έχει σημασία που ήταν τοποθετημένος στον γενέθλιο ή ποιον οίκο κυβερνούσε απλά ερμηνεύεται ως Ποσειδώνας στον 4ο με τις όψεις που κάνει με τους γενέθλιους.Και κοιτάμε τον γενέθλιο Ποσειδώνα αν ενεργοποιείτε για να μας δώσει γεγενότα του οίκου που κυβερνα και τον οίκο που είναι τοποθετημένος στον γενέθλιο.Αν όμως ο Ποσειδώνας διελαυνει από τον 4ο και κάνει πχ όψη με τον γενέθλιο Ηλιο τότε εξετάζουμε και το που ήταν τοποθετημένος ο Ηλιος σε οίκο και ποιον οίκο κυβερνούσε για να πάρουμε πληροφορίες;Και όλη αυτή η ενέργεια διοχετεύεται στον οίκο που ενεργοποιείται από κάποια διελευση ή μοιράζεται στους οίκους που συμμετέχουν;

lefkas
06-11-2010, 12:45 AM
Παιδιά για να το καταλάβω και εγώ γιατί πραγματικά μπερδεύτικα, δηλαδή ειναι αυτό που λέει η Hattie23 οτι δεν μετράει τίνος οίκου κυβερνήτης είναι ο κάθε πλανήτης ή που βρίσκονταν στο γενέθλιο .Αν δεν αγγίζεται από διελαύνων πλανήτη δεν ενεργοποιεί και του αντίστοιχους γενέθλιους οίκους;Δηλαδή αν ο Ποσειδώνας περναει τώρα από τον 4ο δεν έχει σημασία που ήταν τοποθετημένος στον γενέθλιο ή ποιον οίκο κυβερνούσε απλά ερμηνεύεται ως Ποσειδώνας στον 4ο με τις όψεις που κάνει με τους γενέθλιους.Και κοιτάμε τον γενέθλιο Ποσειδώνα αν ενεργοποιείτε για να μας δώσει γεγενότα του οίκου που κυβερνα και τον οίκο που είναι τοποθετημένος στον γενέθλιο.Αν όμως ο Ποσειδώνας διελαυνει από τον 4ο και κάνει πχ όψη με τον γενέθλιο Ηλιο τότε εξετάζουμε και το που ήταν τοποθετημένος ο Ηλιος σε οίκο και ποιον οίκο κυβερνούσε για να πάρουμε πληροφορίες;Και όλη αυτή η ενέργεια διοχετεύεται στον οίκο που ενεργοποιείται από κάποια διελευση ή μοιράζεται στους οίκους που συμμετέχουν;

:wacko:Τιιι έγινε βρε παιδιά?:wacko: Λοιπόν π.χ. διελ. Ποσεισώνας μπαίνει στον 4ο γεν.:
α) σύνοδος με ακμή 4ου ( κοιτάμε & κυβερνήτη 4ου & την "σχέση" που έχει ο Ποσειδώνας με αυτόν)
β) διέλευση του Ποσειδώνα στον 4ο και ποιού οίκου κυβερνήτης είναι στον γεν. π.χ κυβ. γεν. 2ου άρα σκεπτικό: ο Ποσειδώνας του 2ου στον 4ο!!!
Τα παραπάνω τα κοιτάμε ανεξάρτητα αν κάνει ή δεν κάνει όψη με άλλον πλανήτη γενέθλιο!
γ) Αν κάνει όψη - όψεις με άλλους ή με τον εαυτό του πάμε ένα βήμα παραπάνω...να μη σου πώ δύο & τρία & τέσσερα...:bigsmile:

Και επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα σε προηγούμενο ποστ:
Δηλαδή Παρασκευή (συνοψίζοντας) διέλευση έχουμε όταν τα φώτα ή ένας πλανήτης σχηματίζουν όψη με τη γενέθλια θέση φώτων, πλανητών ή σημαντικών σημείων ή όταν διελαύνουν από τις ακμές ή δια μέσου των οίκων.
Επίσης οι διελεύσεις ενεργοποιούν τις γενέθλιες σχέσεις των πλανητών, δίνοντας μας στοιχεία σε ποιό τομέα και με ποιά γεγονότα θα δεχτούμε την επίδραση τους.
Το πότε θα ενεργοποιηθούν - κυρίως οι διελεύσεις του Δία & των εξωκρόνιων πλανητών - θα μας το υποδείξουν τυχόν ταυτόχρονες διελέυσεις των γρηγορότερα κινούμενων - Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη,¶ρης - και με αρωγό αυτών την Σελήνη

angeo
06-11-2010, 01:04 AM
στο site υπαρχουν μονο πληροφοριες για τις διελευσεις και τισ ερμηνειες τους και
μιας και ολοι γραφουν για την σπουδαιότητα του προδευτικου χαρτη θα μπορουσε καποιος να εξηγησει πως διαβαζουμε τον προδευτικο χαρτη και τις οψεις των πλανητων του προδευτικου με αυτους του γενεθλιου;

Αν μαλιστα καποιος πλανητης του προδευτικου ειναι σε συνοδο ή κανει αλλου ειδους οψη με τον ιδιο πλανητη του γενεθλιου (πχ διας συνοδο με δια) τι σημαινει αυτο;;;:bigsmile:

lefkas
06-11-2010, 01:22 AM
στο site υπαρχουν μονο πληροφοριες για τις διελευσεις και τισ ερμηνειες τους και
μιας και ολοι γραφουν για την σπουδαιότητα του προδευτικου χαρτη θα μπορουσε καποιος να εξηγησει πως διαβαζουμε τον προδευτικο χαρτη και τις οψεις των πλανητων του προδευτικου με αυτους του γενεθλιου;

Αν μαλιστα καποιος πλανητης του προδευτικου ειναι σε συνοδο ή κανει αλλου ειδους οψη με τον ιδιο πλανητη του γενεθλιου (πχ διας συνοδο με δια) τι σημαινει αυτο;;;:bigsmile:
Απλά θα χρησιμοποιήσεις τις ερμηνείες των διελεύσεων για τα προοδευτικά:cheesy:
Τώρα όσο για το ότι αν θα κάνει ο προοδ. Δίας σύνοδο με τον γενέθλιο Δία:bigsmile: αυτό πρέπει να συνέβει μόνο στον Μαθουσάλα και μάλιστα 2 φορές και παρά έναν αιώνα παραλίγο 3 :laugh::love:

paraskeyh
06-11-2010, 03:16 AM
:wacko:Τιιι έγινε βρε παιδιά?:wacko: Λοιπόν π.χ. διελ. Ποσεισώνας μπαίνει στον 4ο γεν.:
α) σύνοδος με ακμή 4ου ( κοιτάμε & κυβερνήτη 4ου & την "σχέση" που έχει ο Ποσειδώνας με αυτόν)
β) διέλευση του Ποσειδώνα στον 4ο και ποιού οίκου κυβερνήτης είναι στον γεν. π.χ κυβ. γεν. 2ου άρα σκεπτικό: ο Ποσειδώνας του 2ου στον 4ο!!!
Τα παραπάνω τα κοιτάμε ανεξάρτητα αν κάνει ή δεν κάνει όψη με άλλον πλανήτη γενέθλιο!
γ) Αν κάνει όψη - όψεις με άλλους ή με τον εαυτό του πάμε ένα βήμα παραπάνω...να μη σου πώ δύο & τρία & τέσσερα...:bigsmile:

Και επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα σε προηγούμενο ποστ:
Δηλαδή Παρασκευή (συνοψίζοντας) διέλευση έχουμε όταν τα φώτα ή ένας πλανήτης σχηματίζουν όψη με τη γενέθλια θέση φώτων, πλανητών ή σημαντικών σημείων ή όταν διελαύνουν από τις ακμές ή δια μέσου των οίκων.
Ρίτσα μετράει και η τοποθέτηση του κάθε πλανήτη στον γενέθλιο έστω και αν δεν αγγίζεται από διέλευση:Πχ ναι μεν ο Ποσειδώνας κυβερνά στον γενέθλιο κάποιον οίκο αλλά είναι σε κάποιον άλλο οίκο τοποθετημένος.Και στο παράδειγμα που έδωσα παραπάνω πχ σε όψη του με τον Ήλιο χωρίς να ενεργοποιείται γενέθλια όψη θα πρέπει να προσέξουμε και ποιον οίκο κυβερνά ο Ηλιος στον γενέθλιο;Επίσης τι ανοχή περίπου δίνουμε στις διελεύσεις για τις ακμές των οίκων;

lefkas
06-11-2010, 03:28 AM
Ρίτσα μετράει και η τοποθέτηση του κάθε πλανήτη στον γενέθλιο έστω και αν δεν αγγίζεται από διέλευση:Πχ ναι μεν ο Ποσειδώνας κυβερνά στον γενέθλιο κάποιον οίκο αλλά είναι σε κάποιον άλλο οίκο τοποθετημένος.Και στο παράδειγμα που έδωσα παραπάνω πχ σε όψη του με τον Ήλιο χωρίς να ενεργοποιείται γενέθλια όψη θα πρέπει να προσέξουμε και ποιον οίκο κυβερνά ο Ηλιος στον γενέθλιο;Επίσης τι ανοχή περίπου δίνουμε στις διελεύσεις για τις ακμές των οίκων;
Μετράει, ναι... & σε ποιόν οίκο είναι τοποθετημένος!
Αν εννοείς ο διελ. Ποσειδώνας σε όψη με διελ. Ήλιο... όχι δεν εξετάζουμε την γενέθλια θέση του Ήλιου κλπ.
Αν όμως εννοείς σε όψη με γεν. Ήλιο και βέβαια πρέπει να το λάβεις υπόψην σου!
Όσο για την ανοχή που ρωτάς εγώ δίνω μέχρι μισή μοίρα...

paraskeyh
06-11-2010, 03:31 AM
Να ΄σαι καλά με ξεμπλοκάρισες:wacko:

paraskeyh
06-11-2010, 03:42 AM
Μετράει, ναι... & σε ποιόν οίκο είναι τοποθετημένος!
Αν εννοείς ο διελ. Ποσειδώνας σε όψη με διελ. Ήλιο... όχι δεν εξετάζουμε την γενέθλια θέση του Ήλιου κλπ.
Αν όμως εννοείς σε όψη με γεν. Ήλιο και βέβαια πρέπει να το λάβεις υπόψην σου!
Όσο για την ανοχή που ρωτάς εγώ δίνω μέχρι μισή μοίρα...
Τώρα το πρόσεξα:¨Οχι με διελαύνοντα Ηλιο.Με γενέθλιο ¨Ηλιο ο Διελαύνοντας Ποσειδώνας.

paraskeyh
06-11-2010, 03:50 AM
Ολα τα παραπάνω ισχύουν και οταν συγκρίνουμε τις διελεύσεις με τις προόδους;¨Η είναι προτιμότερο να συγκρίνουμε τον προοδευτικό με τον γενέθλιο;Σας ζάλισα το ξέρω:bigsmile:

katiakiss
06-11-2010, 03:52 AM
Ολα τα παραπάνω ισχύουν και οταν συγκρίνουμε τις διελεύσεις με τις προόδους;¨Η είναι προτιμότερο να συγκρίνουμε τον προοδευτικό με τον γενέθλιο;Σας ζάλισα το ξέρω:bigsmile:Θα πρέπει να κάνεις και τα δύο Παρασκεύη μου. :bigsmile:

κρασακι
10-11-2010, 10:06 PM
Κάθε φορά που ο Δίας πλησιάζει τον ήλιο μου ανοίγει η όρεξη μου βρε παιδιά! Το παρατηρώ ξανά και λέω σύμπτωση να ναι?
Τα γλυκά ειδικά έχουν την τιμητική τους!:toung:

κρασακι
18-11-2010, 10:30 PM
Γιούυυππιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιι!!!!!
Ορθοδρόμησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλληλούϊα!
Εύχομαι η καθυστέρηση σε όλο της το μεγαλείο να στρώσει.....:bigsmile:

κρασακι
19-11-2010, 12:13 AM
Αναφέρομαι στον Δία..είναι πάνω στον ήλιο μου αυτές τις μέρες..αλλά παίρνει η μπάλα και την αφροδίτη..να μη την αφήσω παραπονεμένη..:toung:

paraskeyh
20-11-2010, 12:11 AM
Ε καιρός ήταν πια να δούμε και καμμιά ασπρη μέρα:bigsmile: