View Full Version : περί διαζυγίου
εναςαμερικανος φιλος
27-10-2010, 10:06 PM
Επειδή είμαι σχετικά νέα χρήστρια και δεν έχω μεγάλη τριβή με το σάιτ σύγχωρέστε μου εκ των προτέρων μια πιθανή λάθος καταχώρηση του θέματος. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: και εγώ και ο άντρας μου έχουμε όλες τις ενδείξεις για διαζύγιο στα ωροσκόπιά μας. Σελήνες σε διπλά ζώδια, ακμή των έβδομων οίκων σε διπλά, χτυπημένους κυβερνήτες των εβδόμων κ.α.. Απελπισία δηλαδή. Ο γιος μας όμως - έχουμε ένα αγοράκι 2,5 ετών - έχει έναν υπέροχο 4ο οίκο ( σπίτι-οικογένεια ). Η ακμή του βρίσκεται στον Αιγόκερο και έχει μέσα τη σελήνη και τον δία σε ακριβέστατη σύνοδο στη 19η μοίρα, η σύνοδος δε αυτή κάνει εξάγωνα με τον ερμή, την αφροδίτη και τον ουρανό στους Ιχθείς. Εξ αιτίας αυτού, μήπως έχω λόγους να ελπίζω πως μπορεί και να μην χωρίσω; Ευχαριστώ.
Μητσάκος
27-10-2010, 10:32 PM
Επειδή είμαι σχετικά νέα χρήστρια και δεν έχω μεγάλη τριβή με το σάιτ σύγχωρέστε μου εκ των προτέρων μια πιθανή λάθος καταχώρηση του θέματος. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: και εγώ και ο άντρας μου έχουμε όλες τις ενδείξεις για διαζύγιο στα ωροσκόπιά μας. Σελήνες σε διπλά ζώδια, ακμή των έβδομων οίκων σε διπλά, χτυπημένους κυβερνήτες των εβδόμων κ.α.. Απελπισία δηλαδή. Ο γιος μας όμως - έχουμε ένα αγοράκι 2,5 ετών - έχει έναν υπέροχο 4ο οίκο ( σπίτι-οικογένεια ). Η ακμή του βρίσκεται στον Αιγόκερο και έχει μέσα τη σελήνη και τον δία σε ακριβέστατη σύνοδο στη 19η μοίρα, η σύνοδος δε αυτή κάνει εξάγωνα με τον ερμή, την αφροδίτη και τον ουρανό στους Ιχθύες. Εξ αιτίας αυτού, μήπως έχω λόγους να ελπίζω πως μπορεί και να μην χωρίσω; Ευχαριστώ.
Δεν είναι απαραίτητο οι διαζευγμένοι γονείς να έχουν δυστυχισμένα τέκνα. Μπορείτε κάλλιστα να χωρίσετε και να μεγαλώσετε το παιδί σας έτσι ώστε να μην του δημιουργηθούν προβλήματα :bigsmile:
εναςαμερικανος φιλος
27-10-2010, 10:58 PM
ναι, πιθανόν. Μερικές φορές η γνώση της αστρολογίας είναι σκληρή γιατί, προς το παρόν τουλάχιστον, τίποτα δεν προμηνύει το επερχόμενο τέλος. Τα σύνθετα ωροσκόπια πόσο βάρος έχουν σε σχέση με τα προσωπικά; ( γιατί και εκεί καλά τα πάμε ). Και προς Θεού δεν άνοιξα αυτό το θέμα για να μου πείτε ότι δε θα χωρίσω, απλώς εξετάζω όλες τις παραμέτρους
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-10-2010, 11:35 PM
αγαπητο μελος μην σκεφτεσε το αν ο χαρτης σου εχει ασχημες οψεις
για δυαζυγιο..
Και ο δικος μου χαρτης εχει σεληνη σε διπλο και του συζυγου επισης οπως και ηλιο
και ουρανο σε ασχημες οψεις και γενικα απ'ολα εχει ο μπαξες..
ομως ειμαστε μαζι 30 χρονια
δουλεψε την σχεση σου μην το βαζεις κατω και μην ανγχωνεσαι αγαπημενη μου
ο αστρολογικος μας χαρτης ειναι ο πλοηγος μας η πορεια μας
και ο δρομος αυτος εχει και εμποδια
εσυ ομως με το πρωτο λαστιχο που θα παθεις
δεν θα πρεπει να το βαλεις κατω..
η'' με τις θυελες που θα βρεις μπρος σου...
θελει ψυχη θελει καρδια και κοτσια
και θα δεις ολα στο χερι σας ειναι για να τα καταφερετε :bigsmile:
φιλικα :love:
Χρυσάνθη
27-10-2010, 11:46 PM
Δεν είναι απαραίτητο οι διαζευγμένοι γονείς να έχουν δυστυχισμένα τέκνα. Μπορείτε κάλλιστα να χωρίσετε και να μεγαλώσετε το παιδί σας έτσι ώστε να μην του δημιουργηθούν προβλήματα :bigsmile:
Ωχ! Τι της είπες τώρα!!! Θετικό που το παιδί σου έχει τόσο καλές όψεις δε φαντάζεσαι τη ταλαιπωρία που είναι το οικογενειακό υπόβαθρο να μην το πάρει καλά ...!!! Ρώτα κ μένα! Καλη και η στρολογια αλλα το δυσκολο και το ευκολο το εχουμε εφευρει εμεις ... ταμπέλες είναι μόνο - απλά αυτό που ξεχωρίζει το εύκολο από το δύσκολο είναι συνήθως η περισσότερη προσπάθεια. τιποτα δε γινεται ερημην μας. Δεν ξερω τι εχετε αλλα αν χωρισετε θα ειναι απο θεματα που ηδη ξερεις οτι πρεπει να δουλεψετε... Αν σε νοιάζει λοιπόν, κάνε κάτι. Εσύ θα βρεις τι! Εύχομαι βίον ανθόσπαρτον !!
εναςαμερικανος φιλος
27-10-2010, 11:50 PM
κα Κούκι ευχαριστώ για την απάντησή σας. Προσπαθώ κι εγώ να είμαι αισιόδοξη και να μη σκέφτομαι αρνητικά- ξέρω πως κάθε ωροσκόπιο είναι μια συνεχής προσπάθεια για να αποφύγεις τις παγίδες του, να δεις πού βρίσκονται τα προβλήματα και να περάσεις πάνω από αυτά. Πραγματικά το δικό σας παράδειγμα μου δίνει πολύ κουράγιο. Χρυσάνθη, έχεις δίκιο, υπάρχουν θέματα που θέλουν λύσιμο αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δε δείχνουν και πολύ σπουδαία, ίσα-ίσα η συμβίωσή μας είναι πολύ καλή γιατί έχουμε και τις σελήνες σε σύνοδο. Πάντως ο μικρός είναι όντως σκληρό καρύδι και δυνατός χαρακτήρας- δε μου φαίνεται ένα παιδί που θα έπεφτε σε κατάθλιψη μετά από κάποιο διαζύγιο.
jungle
27-10-2010, 11:57 PM
Θα συμφωνησω με τη Δεσποινα.
Κ εγω εχω ακμη 7ου στους ιχθυς, κ ποσειδωνα χιαστι με αφροδιτη
κ ο αντρας μου σεληνη στους διδυμους,
ασε δε η συναστρια μας....χαλια.....
οι περισσοτεροι πλανητες, κρονοι, αφροδιτες, ουρανοι σε αντιθεσεις κ τετραγωνα
κ κουτσα στραβα, ζουμε μαζι 30 χρονια!
...επομενως φιλε αμερικανε, τιποτα δεν προμηνυει το τελος
(παρα μονο ο φοβος μας).
εναςαμερικανος φιλος
28-10-2010, 12:37 AM
jungle, χαίρομαι όταν ακούω για ζευγάρια που καταφέρνουν να ξεπερνούν τις αντιξοότητες και να ζούνε χρόνια μαζί. Είμαι λίγο απαισιόδοξη από τη φύση μου.
Μήπως γνωρίζετε ποιά είναι η αξία του σύνθετου ωροσκοπίου σε σχέση με τα γεννέθλια; δηλαδή αν τα γεννέθλια ωροσκόπια υποδεικνύουν μια καταστροφή σε σχέση με το γάμο, αλλά τα δυο ωροσκόπια σε σύνθεση είναι καλά με καλή οικοθέτηση πλανητών και όψεις, τί βαραίνει περισσότερο στην κρίση μας;
κρασακι
28-10-2010, 01:13 AM
jungle, χαίρομαι όταν ακούω για ζευγάρια που καταφέρνουν να ξεπερνούν τις αντιξοότητες και να ζούνε χρόνια μαζί. Είμαι λίγο απαισιόδοξη από τη φύση μου.
Μήπως γνωρίζετε ποιά είναι η αξία του σύνθετου ωροσκοπίου σε σχέση με τα γεννέθλια; δηλαδή αν τα γεννέθλια ωροσκόπια υποδεικνύουν μια καταστροφή σε σχέση με το γάμο, αλλά τα δυο ωροσκόπια σε σύνθεση είναι καλά με καλή οικοθέτηση πλανητών και όψεις, τί βαραίνει περισσότερο στην κρίση μας;
Γεια σου αγαπητή! (είναι μεγάλο το νικ σου οπότε μένω εκεί..:bigsmile:)
Το τι έχει περισσότερο βάρος στα ωροσκόπια και τι ισχύει περισσότερο σηκώνει μεγάλη συζήτηση και ανάλυση..
Πρώτα απο όλα έχει να κάνει με τους γενέθλιους χάρτες. Μπορεί στον καθένα απο αυτούς να υπάρχουν κάποιες όψεις ενδεικτικές διαζυγίου. Αυτό μας δίνει κάποιες πιθανότητες και κάποιες τάσεις να εκδηλωθεί και κάποιες όχι. Μην κολλάς εκεί αποκλειστικά. Το ότι έχετε και οι 2 σε διπλά ζώδια σελήνη και ακμή 7ου δε σημαίνει ότι θα χωρίσετε. Υπάρχουν αρκετοί δείκτες σε ένα χάρτη που δείχνουν περαιτέρω τάσεις, αλλά και πάλι αυτό δεν είναι δεδομένο.
Μια συναστρία απο την άλλη μπορεί να έχει αρκετές κακές όψεις οι οποίες βγάζουν προβλήματα, αλλά να έχει και καλές όψεις επικοινωνίας και έτσι να βοηθά να λυθούν τυχόν θέματα με τη συζήτηση ή άλλες όψεις έλξης και αγάπης που να βοηθά να λυθούν θέματα με άλλους τρόπους..:cheesy:
Ο σύνθετος.. πρώτα απο όλα να υποθέσω ότι πιστεύεις στο σύνθετο χάρτη. Για αρχή θα πω αυτό. Αν πιστεύεις και θεωρείς ότι ισχύει στην περίπτωση σου και ότι λειτουργεί σωστά και λειτουργείτε κατα κάποιο τρόπο όπως υποδεικνύει σαν ζευγάρι πολύ ωραία.
Υπάρχουν και περιπτώσεις ζευγαριών που ένας σύνθετος χάρτης είχε πολλά καλά σημεία ενώ η συναστρία να μην έδειχνε κάτι καλό και να μείνανε μαζί αγαπημένοι. Αλλά να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να σου το πω σαν κανόνα αυτό, ότι ισχύει. Δεν ξέρω αν κάποιος απο τους αστρολόγους μας μπορεί να σου πει κάτι τέτοιο με σιγουριά..
Μην μένεις στη σκέψη πάντως. Μελέτα αρχικά καλά τους προσωπικούς χάρτες αν δε το έχεις κάνει ήδη. Μπορεί εσύ να έχεις αρκετά στα μεταβλητά εκείνος σε πιο σταθερά και να υπάρχει μια ισορροπία ή και το ανάποδο. Μπορεί η μεταβλητότητα των σεληνών σας να σας κάνει ευπροσάρμοστους σε αλλαγές και γεγονότα και πιο προσαρμοστικούς.. δε λέω ότι δεν έχει και τα άσχημα της. Επίσης γνώμη μου, η σύνοδος σεληνών είναι πολύ καλή γιατί όντως το ζευγάρι έχει παρόμοιες ανάγκες, υπάρχει κατανόηση και σύμπνοια! Ένα κακό που έχει και το έχει ξαναπεί κάποιος ότι οι διαθέσεις και των δυο αλλάζουν ταυτόχρονα με τον ίδιο τρόπο ή και επηρεάζονται παράλληλα και παρόμοια απο διελεύσεις κλπ..με όποιες καλές και κακές συνέπειες μπορεί αυτό να έχει.
Ψάξε καλύτερα τη συναστρία σας, μπορεί να σου διέφυγαν καλύτερα καλά σας σημεία..που πέφτουν οι πλανήτες του ενός και του άλλου? σε ποιους οίκους?
Μην σου κολλάνε ιδέες περί διαζυγίου βρε αν όλα είναι καλά! Και αν δεν είναι ακριβώς καλά όλοι περνάνε φάσεις και θέλει υπομονή όπως σου λένε και άλλα μέλη με πολυετή πείρα!:bigsmile:
Αν είναι να ρθει και δεν μπορείτε να το νικήσετε και να προσπαθήσετε θα ρθει, αλιώς κάνε τις μελέτες σου ήρεμη καθαρά ερευνητικά..
όσο για σύνθετο τι να πω..
Bonne nuit!
κρασακι
28-10-2010, 01:42 AM
Συζήτηση γενική περί σύνθετου..
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7285-%F3%F5%ED%E8%E5%F4%EF%F3-%F7%E1%F1%F4%E7%F3-2.html
εναςαμερικανος φιλος
28-10-2010, 02:22 AM
κρασάκι, σε ευχαριστώ πολυ για την απάντησή σου. Δεν υπάρχει τίποτα από το οποίο να πιαστώ και να μη δω διαζύγιο στους χάρτες και των δυο μας. Οι σελήνες μας είναι στους διδύμους, η ακμή του 7ου του στους διδύμους και ο ερμής σε σύνοδο με τον πλούτωνα, η δε ακμή του 7ου μου στον τοξότη και ο δίας μου σε τετράγωνο με τον ουρανό αλλά και άλλες ενδείξεις που αν στις καταγράψω όλες θα με πιάσει πάλι απελπισία. Η συναστρία μας όμως είναι καλή και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αγαπιόμαστε ( άλλωστε γνωριστήκαμε όταν οι προοδευμένοι μας πλούτωνες έκαναν σημαντικές όψεις με προσωπικούς μας πλανήτες ). Για τα σύνθετα ωροσκόπια δεν ξέρω τί άποψη έχεις ( μάλλον όχι και την καλλίτερη ) άλλα όταν γνώρισα τον άντρα μου και έφτιαξα το σύνθετό μας είδα ότι ο τέταρτος οίκος είχε μέσα τον ήλιο, τον ερμή , το δία και τον ποσειδώνα και τελικά όντως παντρευτήκαμε αν και στην αρχή ξεκίνησε καθαρά σαν περιπέτεια. Αυτό άρχισε να με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως κάποια αλήθεια να υπάρχει εκεί πέρα.
κρασακι
28-10-2010, 02:54 AM
κρασάκι, σε ευχαριστώ πολυ για την απάντησή σου. Δεν υπάρχει τίποτα από το οποίο να πιαστώ και να μη δω διαζύγιο στους χάρτες και των δυο μας. Οι σελήνες μας είναι στους διδύμους, η ακμή του 7ου του στους διδύμους και ο ερμής σε σύνοδο με τον πλούτωνα, η δε ακμή του 7ου μου στον τοξότη και ο δίας μου σε τετράγωνο με τον ουρανό αλλά και άλλες ενδείξεις που αν στις καταγράψω όλες θα με πιάσει πάλι απελπισία. Η συναστρία μας όμως είναι καλή και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αγαπιόμαστε ( άλλωστε γνωριστήκαμε όταν οι προοδευμένοι μας πλούτωνες έκαναν σημαντικές όψεις με προσωπικούς μας πλανήτες ). Για τα σύνθετα ωροσκόπια δεν ξέρω τί άποψη έχεις ( μάλλον όχι και την καλλίτερη ) άλλα όταν γνώρισα τον άντρα μου και έφτιαξα το σύνθετό μας είδα ότι ο τέταρτος οίκος είχε μέσα τον ήλιο, τον ερμή , το δία και τον ποσειδώνα και τελικά όντως παντρευτήκαμε αν και στην αρχή ξεκίνησε καθαρά σαν περιπέτεια. Αυτό άρχισε να με κάνει να σκέφτομαι ότι ίσως κάποια αλήθεια να υπάρχει εκεί πέρα.
Το ότι έχετε σελήνη στους διδύμους οκ δε λέει ότι θα χωρίσετε κιόλας βρε! Και εγώ εκεί την έχω εεε..:toung: ούτε η ακμή 7ου απαραίτητα..ο δίας σου (κυβερνήτης 7ου) κάνει τετράγωνο με ουρανό, σύμφωνοι φέρνει απρόσμενα η όψη αυτή και δεν είναι πάντα καλή, αλλά πάντα παίζει ρόλο και η οικοθεσία όπως και οι υπόλοιπες όψεις που κάνει ο Δίας. Η αφροδίτη επίσης και ο ήλιος σου τι όψεις κάνουν κλπ..πολλά μα πολλά παίζουν ρόλο μη μένεις εκεί!
Δεν είπα ότι δεν πιστεύω στο σύνθετο. Τον κοιτάζω αλλά δεν τον έχω μελετήσει τόσο πολύ όσο τα υπόλοιπα ώστε να είμαι βέβαιη πάντα για τη λειτουργία του. I keep walking..Αυτό και μόνο! Για αυτό σε ρώτησα, αν το έχεις ψάξει πρώτα.
Ok, έχεις έντονο δίδυμο στο χάρτη, αλλά και πάλι..! Έχεις σκεφτεί ότι ο άντρας σου μπορεί να βρήκε στοιχεία σημαντικά για αυτόν στο πρόσωπο σου, με ακμή 7ου του στους διδύμους? Πιθανό η ακμή 7ου του να έχει μέσα τη σελήνη σου, αλλά και τον ωροσκόπο σου..αυτό κάτι πολύ καλό μας λέει, πέρα απο τα άσχημα! Αντίστοιχα με τα κακά δες και τέτοιου τύπου καλά! Μπορεί οι χάρτες σας να βγάζουν μια μεταβλητότητα, μια αστάθεια ίσως λέμε τώρα.. αλλά εσείς να ενώσατε την τρέλα σας και να είστε σούπερ μαζί!
¶σχετο, ο ερμής του σε σύνοδο με πλούτωνα του γιατί είναι κακό δεν βλέπω.
Όπως είπες ο σύνθετος σας είχε κάποια στοιχεία.. άρα ψάξτο και συνδυαστικά περισσότερο..
Μήπως ο Sepharial επηρέασε κόσμο τελευταία?? λέωω εγώ τώρα.:bigsmile: Έλα ας μην επηρεαζόμαστε! Μελετάμε, ερευνούμε, συνδυάζουμε, αντιλαμβανόμαστε αλλά ποτέ δεν αφηνόμαστε έρμαια σε υποψίες και τάσεις να καθορίσουν το αποτέλεσμα! Χωρίς τουλάχιστον να προσπαθήσουμε!
Να είσαι καλά και συνέχισε ήρεμα να ψάχνεις χωρίς να προκαταβάλλεις τον εαυτό σου. Κρίμα και άδικο είναι!
Καλό βράδυ να έχεις!:bigsmile:
Fotini Christodoulou
28-10-2010, 03:20 AM
Αν και το κρασάκι όπως και τα προηγούμενα μέλη με κάλυψαν να πώ κι εγώ την γνώμη μου..
Το ότι υπάρχουν δείκτες για οτιδήποτε, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα έχουμε και γεγονός. Πάντοτε οι επιλογές είναι δικές μας και ο ρόλος της αστρολογίας δεν είναι να δεχόμαστε μοιρολατρικά καθετί που βλέπουμε, αλλά να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη αλλά και τον εαυτό μας επίσης με τις γνώσεις των αδύνατων σημείων μας.:bigsmile:
Αναφέρετε ¨δεικτες"
Οι σελήνες μας είναι στους διδύμους,
Βάση κανόνων συναστρίας μία ισχυρότατη "κολλα" σε μια σχέση αποτελεί η συμβατότητα της Σελήνης του ζευγαριού - στην προκειμένη σε ίδιο ζώδιο, που είναι πολύ καλό!
Περί ακμών 7ου που αναφέρετε επίσης, υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν ανάλογες ακμές και δεν χωρίζουν. Επιπλέον δείτε πιο προσεκτικά το θέμα που εξετάζετε. Η συνοδος ερμή πλουτωνα δεν είναι αρνητική. Όπως επίσης και το τετρ. Δία Ουρανού μπορεί να περιγράφει απλούστατα την φύση, επάγγελμα, προσωπικότητα του συζύγου σας και τιποτα παραπάνω.
Οπως καταλαβαίνετε το διαζύγιο δεν είναι μονόδρομος για κανέναν, εκτός αν αυτό θέλει κάποιος πραγματικά, ασχέτου Σελήνης και ακμής 7ου:bigsmile: Διαφορετικά, όλα μα όλα, παλεύονται, ακόμα και η ρευστότητα των μεταβλητών. Σαν Υδροχόος μπορείτε να επιμείνετε και να τα καταφέρετε.:bigsmile:
εναςαμερικανος φιλος
28-10-2010, 10:51 AM
Ευχαριστώ πολύ τα μέλη κρασάκι και roadrunner για τις απαντήσεις τους. Πράγματι έχω επηρεαστεί πολύ από τον μπούσουλα της παραδοσιακής αστρολογίας για το διαζύγιο. Roadrunner, μου έδωσες μια ιδέα που δεν την είχα σκεφτεί ποτέ πιο πριν όσον αφορά στο τετράγωνο δία - ουρανού μου. Όντως περιγράφει τη ζωή του άντρα μου που είναι μετανάστης από τη Ρωσία. Λες να εννοεί αυτό και να το φάγαμε το τετράγωνο;
Κρασάκι, το σύνθετο το έχω ξανατσεκάρει και σε άλλη μια περίπτωση και πάλι λειτούργησε. Τώρα, δυο φορές δεν είναι αρκετές για να πεις ότι ισχύει, αλλά εγώ θα το κοιτάω πάντα γιατί βλέπω ότι έχει επιτυχίες.
εναςαμερικανος φιλος
28-10-2010, 12:06 PM
Χαίρομαι πάντως πάρα πολύ που βρήκα αυτό το σάιτ όπου γράφουν άνθρωποι προχωρημένοι και με αγάπη στην αστρολογία και μπορούμε να ανταλλάσουμε απόψεις.Έχω βαρεθεί να βλεπω στην τηλεόραση τις κύριες Τούλες- Σούλες να εξηγούν πόσες μέρες θα μείνει ανάδρομος ο ερμής και πόσο άσχημα θα επηρεάσει αυτό όλους ανεξαιρέτως τους Υδροχόους! Με είχε κουράσει αυτή η κατάσταση