View Full Version : Συναστρίες...
glikoulinaa
13-09-2005, 06:08 PM
Καλησπέρα!!Θα ήταν δύσκολη η δημιουργία μιας φόρμας ώστε να μπορούμε τοποθετώντας τα στοιχεία τα δικά μας και του συντρόφου μας να μπορούμε να έχουμε κάποια ανάλυση σχετικά με τη σχέση????????!!!!!!!!!
:eek: :confused:
apn3a
13-09-2005, 08:01 PM
glikoulinaa
Το site και οι αστρολόγοι του, εδώ και πολύ καιρό έχουν σταματήσει να απαντούν σε θέματα προσωπικά. Οι απαντήσεις πλέον είναι μόνο για ερωτήσεις αστρολογικού περιεχομένου. Οι υπόλοιπες διαγράφονται η μεταφέρονται.
mtheo
03-12-2007, 10:55 PM
Τι σημαίνει η σύνοδος λίλιθ του άντρα στο 7ο οικο του με Β. Δεσμό της γυναίκας στο 5ο οικο της και τα 2 τοποθετημένα στο κριό??
Λίλιαν Σίμου
04-12-2007, 08:19 PM
Αγαπητή mtheo
Γενικά σημαίνει μοιραία έλξη που θέλει προσοχή. Καλό είναι να στηρίζεται η συναστρία από πιο συναισθηματικούς παράγοντες.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
mtheo
05-12-2007, 11:12 PM
Σας ευχαριστώ πολύ κ. Λίλιαν Σίμουν μήπως θα μπόρουσατε να γράψετε αναλυτικότερα ποιον επηρεάζει περισσότερο? Γενικότερα η Αφροδίτη και ο Ηλιος της γυναίκας βρισκεται στο 1ο οίκο του άνδρα και η σελήνη της σε σύνοδο με το Δία του στο 4ο οίκο του
Λίλιαν Σίμου
06-12-2007, 12:44 AM
Αγαπητή mtheo
Τα στοιχεία των πλανητών που αναφέρατε είναι θετικά γενικά, σαν πρώτη εικόνα. Αλλά στο θέμα της Μαύρης Σελήνης, το άτομο με τον Δεσμό επηρεάζεται και δέχεται μία γοητεία που μπορεί να μην έχει την δύναμη να ελέγξει.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
mtheo
07-12-2007, 10:51 AM
Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Να ρωτήσω και κάτι άλλο, εγώ που έχω Β.Δεσμό στο κρίο στο 5ο οίκο και λίλιθ στον λέοντα στο 9ο οίκο , και όλα αύτα σε όψη τριγώνου μεταξύ τους, τι σημαίνει?
Λίλιαν Σίμου
08-12-2007, 11:38 PM
Αγαπητή mtheo
Η όψη που αναφέρετε δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική, καθώς η Μαύρη Σελήνη αναφέρεται σε καθαρά γήινες ανάγκες, ενώ ο Β. Δεσμός σε καρμικές ανάγκες. Βέβαια, εδώ διαπιστώνεται πως η Μαύρη Σελήνη, δηλαδή τα πάθη, δεν παρεμποδίζουν το μονοπάτι της εξέλιξης στη ζωή σας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
xenaki
22-03-2008, 03:35 PM
Γεια σας και απο εμένα,θα ηθελα να μάθω αν είναι αλήθεια αυτό που λένε σε μια συναστρια οτι όταν οι πλανήτες του αλόυ με εκείνου που σχετίζεται βρίσκονται κάποιοι στην ίδια θέση με του αντιθέτου πως είναι καλό στο ότι ταιριάζουν σαν σχέση!αληθεύει?πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψη όσοι δεν ξέρουμε και πολλά για τις συναστριες?ελπίζω να καταλάβατε την ερώτηση μου.