PDA

View Full Version : Της ηλιακης :)



hattie23
25-10-2010, 05:36 PM
Καλησπερα σας!Βασικα δεν ειναι ερωτηση αυτο που θελω να κανω ακριβως .Γιατι κατι εχω αρχισει να σκαμπαζω και εγω απο αστρολογια (διαβασε-διαβασε μεσα στο σαιτ κατι μενει και ευχαριστουμε :bigsmile:) .Μαλλον περισσοτερο επιβεβαιωση (και παρηγορια :laugh:)ψαχνω (Γι αυτο θεμα στους "εραστες της αστρολογιας " γιατι δεν ψαχνω για ερμηνειες και "προβλεψεις" περισσοτερο ,θελω να βρω ατομα που ειχαν παλιοτερα τετοιες οψεις στην ηλιακη και τι εμπειριες αποκομισαν ,πως αισθανοντουσαν κ.λ.π.
Λοιπον στην ηλιακη μου επιστροφη εχω ωροσκοπο στον Ζυγο ετσι εχω σετακι και τον κρονο στο πρωτο οικο (που ολοι γνωριζουμε τι σημαινει κρονος στο πρωτο οικο ανασφαλεια στο φουλ),μια αφροδιτη αναδρομη στο πρωτο οικο στην μηδενικη μοιρα του σκορπιου (τουλαχιστον ας την ειχα στο ζυγο την ρημαδα :embarrest επρεπε να βρισκεται ΚΑΙ αναδρομη ΚΑΙ αδυναμη ???:toung:) και τελος σον 2ο οικο συσσωρευονται ηλιος,σεληνη,ερμης και αρης .Η σεληνη σε πτωση (2ος οικος σκορπιος) και σε συνοδο με τον γενεθλιο κρονο(4ος οικος ΚΑΙ η γενεθλια σεληνη (9ος κριος)μου σε αντιθεση με τον κρονο(1ος ζυγος)της ηλιακης επιστροφης .
Καταλαβαινω ξεκαθαρα:cheesy: οτι τρωω ταλαιπωρια φετος ιδιαιτερα συναισθηματικης φυσεως (η αδυναμη αφροδιτη μου στο σκορπιο κανει και μια συνοδο με τον γενεθλιο πλουτωνα (παρε και παραλογες εμμονες δηλαδη).
Το κακο ειναι οτι ειχα χαρει ιδιαιτερα με τον προοδευτικο μου χαρτη και το ηλιακο μου τοξο που δειχνουν οτι απο το Φλεβαρη και μετα υπαρχει κινητικοτητα στα βαλτωδη μου:toung: συναισθηματικα .Αλλα τωρα που βλεπω την ηλιακη μου επιστροφη σκεφτομαι να το βαλω στα ποδια (τι τζαμπα εχω τον κρονο φετος στον ωροσκοπο της ηλιακης?Να μην χτισω ενα τειχακι απο ανασφαλεια ?:bigsmile:) σε οτιδηποτε με πλησιασει παρα να "φορτωσω" ακομα περισσοτερο την ανασφαλεια (μου φτανει ηδη το αγχος για το πανεπιστημιο και τα χρηματα που, εχω μην τρεχω και στα βουνα )..
Υπαρχει πιθανοτητα να βγει κατι καλο απο αυτα ?(Ξερετε πειτε κατι του στυλ "ενδυναμωση" η καμμια πτυχη αυτων των οψεων και οικων που μπορει να ελαφρυνει λιγο την ατμοσφαιρα :bigsmile:)

hattie23
25-10-2010, 05:37 PM
Διορθωση στην προταση " Γι αυτο δεν εβαλα το θεμα στους "εραστες της αστρολογιας". Επισης δεν θα ηθελα να καμμια αναφορα σε σχεση με την σεληνη σε οτι αφορα τον συμβολισμο της ως μητερας....Ας δουμε χαλαρα το θεμα

Χρυσάνθη
25-10-2010, 06:12 PM
Θα μιλήσω από αυτά που εχω παρατηρήσει και εάν πετάξω και κανένα μαργαριτάρι παρακαλώ διορθώστε με!
Καταρχήν εγώ δε θα άρχιζα από τις σχέσεις γενέθλιων με ηλιακούς πλανήτες. Θα έβλεπα το χάρτη πρώτα μόνο του αλλά θα εξέταζα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε ποιόν γενέθλιο οίκο πέφτει ο ωροσκόπος της ηλιακής σου. Έτσι θα πάρεις μία ιδέα για το ποιά θέματα θα κινηθούν περισσότερο μέσα στη χρονιά.

Μετά θα έβλεπα τον οίκο του Ήλιου και ακολούθως της σελήνης. Δε θα ασχολιόμουν τόσο με τα ζώδια όσο με τον οίκο. Είναι προγνωστικό το σύστημα και μας ενδιαφέρει ο τομέας που θα κινηθεί όχι τα χαρακτηριστικά, εγώ τουλάχιστον ποτέ δεν έχω καταφέρει να ωγάλω σωστή ερμηνεία με τόσα δεδομένα ακόμα και για γεγονότα του παρελθόντος που τα ξέρω! Η Σελήνη στο 2 οίκο δείχνει ότι θα σε απασχολήσει πολύ το χρήμα όπως πολύ σωστά είπες!! Κοίτα λοιπόν τις όψεις που κάνει στο χάρτη της ηλιακής και βγάλε τα συμπεράσματά σου αν θα γίνει κάτι καλό με τα εισοδήματά σου ή όχι ή με ποιόν τρόπο θα έρθει το χρήμα... όψη με Κρόνο? με περοσπάθεια, όψη με Δία? Λαχείο... Ο Ήλιος πάλι δείχνει μία ιδιαίτερη κινητικότητα στον οίκο της ηλικάς που βρίσκεται.

Κυβερνήτης Ωρσκόπου Ηλιακής. Σε ποιόν οίκο πάει?? Στον πρώτο!!! .και πρόκειται για την Αφροδίτη!!! Ευνοικός πλανήτης!! ¶ρα τα πρσωπικά σου θέματα - ότι και αν σημαίνει αυτό, θα το δείξουν τα παραπάνω που ανέφερα - θα έχουν την τιμητική τους. Σπάει την δυσκολία του Κρόνου επίσης άρα την Αφροδιτούλα εκεί να την ευχαριστείς! Μπορεί να σημαίνει και στερέωση σχέσης .. ή χρήματα που θα έρθουν κοπιατικά... Πάλι εξέτασε τις όψεις (με άλλους ηλιακούς πλανήτες.)!!! Αν είναι βοηθητικες με καλούς πλανήτες οκ αν όχι ....

Η Αφροδίτη σου επειδή πρόκειται για ηλιακή επιστροφή θα βρίσκεται πάντα κάπου κοντά με το ζώδιό σου! Σκέψου το... ¶ρα το αδύναμη από θέση που λες δεν ισχύει... Αντιθέτως από τη στιγμή που είσαι Σκορπιός και ιδίως αν είναι κοντά στο γενέθλιο Ήλιο σου, είναι καλό. Ο οίκος εδώ μετράει... Ο οποίος οίκος διαποτίζει όλο το χάρτη (1ος) σου και επειδή είναι και ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου ακόμα περισσότερο, σα να σκορπίζει η Αφροδιτούλα τα οφέλη της μέσα στη χρονιά. ΟΙ όψεις και πάλι θα δείξουν κατά πόσο τα οφέλη της θα φανούν.

Εξέτασε ακόμα τους κυβερνήτες των οίκων (της ηλιακής) σε ποιόν οίκο πάνε. Εάν είναι τοποθετημένοι μέσα στον οίκο που κυβερνούν, η ενέργεια του συγκεκριμένου οίκου θα έιναι πιο έντονη μέσα στη χρονιά. Τότε θα κοιτάξεις τι άλλοι πλανήτες βρίσκονται μέσα....ίσως το ζώδιο και τι όψεις κάνουν. Πχ ο κυβερνήτης του 5ου μέσα στον 5ο,...θα φέρει φλερτ και χαρές μέσα στη χρονιά.

Τώρα για συνόδους πλανητών (ηλαικής) με γενέθλιους δεν ξέρω να σου πω. Νομίζω ενεργοποιούνται γεγονότα της φύσεως των γενέθλιων πλανητών, οπότε θα κοιτάξεις τη γενέθλια υπόσχεση.. όψεις γενέθλιου και οίκο που βρίσκεται ο πλανήτης και ποιόν κυβερνά ίσως.

Ακμή Κριού κοίτα σε ποιόν οίκο της ηλιακής πέφτει. Εκεί θα έχεις ένα ξεκίνημα. Εγώ πχ την είχα στο δέκατο οίκο και όντως άρχισα δουλειά αλλά είχα επίσης και Ουρανό μέσα.. ε.... να ταν κι άλλη!! (αλλαγή)

Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

hattie23
25-10-2010, 08:47 PM
Ναι αρκετα και ευχαριστω:bigsmile:. Αν και ηθελα περισσοτερο να μιλησουμε γενικα .Δηλαδη πως βιωσαν αλλα ατομα την ηλιακη επιστροφη και αν ειχαν να μου πουν καποια εμπειρια σχετικη .φανταζομαι καποια χρονια παραδειγμα καποιος ειχε κρονο στον ωροσκοπο της ηλιακης και πως εκεινος η εκεινη ενιωσε να τον επιρεαζει.
Γι αυτο δεν εγραψα στην ενοτητα για να μου εξηγησουν τον τροπο ,θελώ περισσοτερο να μοιραστουμε εμπειριες .
Προσωπικα ουτε και εω μπορω να βγαλω ακρη με την ηλιακη επιστροφη .Ενω παλιοτερα γεγονοτα τα βρισκω στο ηλιακο τοξο και στον προοδευτικο με την ηλιακη επιστροφη μπερδευομαι .Πιστευω τελικα περισσοτερο την εκδοχη οτι η ηλιακη επιστροφη μπορει να δειχνει πως το ατομο "βλεπει" η "συναισθανεται" τα γεγονοτα γυρω του και οχι πραγματικα καποιο γεγονος.Αν και τα πιο σημαντικα γεγονοτα φαινονται.
Σε χαρτη ηλιακης επιστροφης του 1991 η σεληνη μου βρισκεται παλι σε συνοδο με τον ηλιο μου .Τοτε η σεληνη επεφτε στον 8 οικο της επιστροφης και στον 4ο οικο στο γενεθλιο και ο κρονος απο τον 11ο οικο(7ο οικο στο γενεθλιο) τετραγωνιζε τον γενεθλιο κρονο στο 4ο .Ηταν η περιοδος η γιαγια μου εχασε το δευτερο συζυγο της .
Ολα οσα μου ειπες τα γνωριζω πανω κατω και αυτο εκανα :bigsmile: Ξερω οτι ο κρονος στο ζυγο βρισκεται σε εξαρση αλλα το γεγονος οτι βρισκεται στον ωροσκοπο και πεφτει στο 3ο οικο στο γενεθλιο λιγο με τρομαζει.Οσο για την αφροδιτη βρισκεται 13 μοιρες μακρια απο τον ηλιο μου και αυτη μεσα στον 4ο γενεθλιο οικο.
Δεν πιστευω οτι μια αναδρομη αφροδιτη στο σκορπιο ειναι καλη επειδη ειμαι σκορπιος..Αντιθετα πιστευω οτι αν οι σκορπιοι εχουμε εμμονες ,ζηλεια και κτητικοτητα με μια αναδρομη αφροδιτη αυτο θα παει στο τετραγωνο ..
Το παραξενο ειναι οτι ενω εχω μια δραστηρια χρονια ,στο εξωτερικο με σπουδες κ.λ.π βλεπω ολοι οι πλανητες μου να συσσωρευονται στους οικους 3,4,5,6 οπως ακριβως συμβαινει και με τους πλανητες μου στο γενεθλιο.
Αυτο το βλεπω σαν ενα καινουργιο ξεκινημα ετσι και αλλοιως .
Ωστοσο στην ηλιακη μου επιστροφη για το 2009-2010 οι οικοι της ηλιακης επιστροφης επεφταν πανω κατω στην ιδια οικοθεσια με τον γενεθλιο και ενω εχω διαβασει οτι αυτο σημαινει "σημαντικη χρονια " εκτος απο την καλητερευση (παρα πολυ ) των οικονομικων μου (πρεπει να ειμαι η μονη σε περιοδο κρισης που "εβγαλε " λεφτα στην ελλαδα) δεν αισθανθηκα ιδιαιτερες αλλαγες.
Ουφ!τα χω παιξει λιγο ..

koritsii
28-10-2010, 05:58 PM
Καλησπέρα σε όλους, Χρυσάνθη τα παραδείγματά σου ήταν πολύτιμα για μένα γιατί ψιλοέπεφτες μέσα σε αυτά που είδα για μένα και δε μπόρεσα να εξηγήσω, μιας και μόλις πριν από λίγο ανακάλυψα τα της ηλιακής επιστροφής (εδώ κολλάει η παροιμία κάλλιο αργά παρά ποτέ). Έπεσε το μάτι μου στον 7ο ηλιακό μου οίκο 17Υδρ-08Ιχθυ, ο οποίος (αν και άσχετη) καταλαβαίνω ότι δεν θα πάει καλά, διότι βλέπω είναι στον Υδροχόο και μέσα του φιλοξενεί ανάδρομους τους Ποσειδώνα και Χείρωνα, και τη λίλιθ (που δεν ξέρω τί είναι). Ο νοικοκύρης του σπιτιού Ουρανός επίσης ανάδρομος είναι στον 8ο. Ίσως κάνω λάθος, δεν ξέρω αν θα πρέπει να λάβω υπόψη μου ως συν-νοικοκύρη και τον Ποσειδώνα. Μια στεναχώρια την έχω για να είμαι ειλικρινής, μοναδικό φως ελπίδας, αν το σκέφτομαι σωστά, είναι το ηλιακό μεσουράνημα που πέφτει στον γενέθλιο 7ο (ο οποίος κατά τα άλλα είναι κενός). Θα ήθελα την άποψή σας, καλή κακή θα την αντέξω, τουλάχιστον να ξέρω να μην περιμένω πολλά για φέτος στο θέμα του γάμου... σόρυ για το μεγάλο μήνυμα, είναι το πρώτο και καταλαβαίνετε...

hattie23
28-10-2010, 06:49 PM
Μην ασχολησε με τους εξωκρονιους τοσο πολυ .Επειδη συνηθως παραμενουν αναδρομοι για πολυ καιρο και ολοι τους εχουν αναδρομους στην ηλιακη .δωσε περισσοτερη σημασια σε σεληνη,ερμη,αφροδιτη ,αρη και δια .Και σε πιο οικο πεφτει ο ηλιο σου στην ηλιακη και συνδυασε το με τον γενεθλιο οικο που εχεις τον ηλιο σου .
Ο υδροχοος εχει κυβερνητη τον ουρανο και παραδοσιακο κυβερνητη τον κρονο .Για ακμη υπολιγιζει μοναχα την εκει που αρχιζει ο οικος και οχι και το ζωδιο στο οποιο τελειωνει.Η ακμη του 7ου ειναι στον υδροχοο μοναχα.
Κοιτα τον ουρανο σε ποιον οικο της ηλιακης πεφτει και αντιστοιχισε τον με τον γενεθλιο σου ,μετα κοιτα να κανεις το ιδιο με τον κρονο για να παρεις καποιες επιπλεον πληροφοριες.
Κοιτα φυσικα και την αφροδιτη σε τι οικο πεφτει στην ηλιακη και στον γενεθλιο

katiakiss
28-10-2010, 06:55 PM
Μην ασχολησε με τους εξωκρονιους τοσο πολυ .Επειδη συνηθως παραμενουν αναδρομοι για πολυ καιρο και ολοι τους εχουν αναδρομους στην ηλιακη .δωσε περισσοτερη σημασια σε σεληνη,ερμη,αφροδιτη ,αρη και δια .Και σε πιο οικο πεφτει ο ηλιο σου στην ηλιακη και συνδυασε το με τον γενεθλιο οικο που εχεις τον ηλιο σου .
Ο υδροχοος εχει κυβερνητη τον ουρανο και παραδοσιακο κυβερνητη τον κρονο .Για ακμη υπολιγιζει μοναχα την εκει που αρχιζει ο οικος και οχι και το ζωδιο στο οποιο τελειωνει.Η ακμη του 7ου ειναι στον υδροχοο μοναχα.
Κοιτα τον ουρανο σε ποιον οικο της ηλιακης πεφτει και αντιστοιχισε τον με τον γενεθλιο σου ,μετα κοιτα να κανεις το ιδιο με τον κρονο για να παρεις καποιες επιπλεον πληροφοριες.
Κοιτα φυσικα και την αφροδιτη σε τι οικο πεφτει στην ηλιακη και στον γενεθλιοΚαλά τα λες, μόνο που έχεις μπερδευτεί λιγάκι με τους παραδοσιακούς κυβερνήτες. Στην Ηλιακή κοιτάζουμε για τον Υδροχόο τον κυβ. του Ουρανό και όχι τον Κρόνο. Αυτό ισχύει όταν μελετάμε Ωριαίο. :bigsmile:

koritsii
28-10-2010, 07:18 PM
ευχαριστώ κορίτσια για την άμεση απάντηση, όμως πάλι δε μπορώ να βγάλω άκρη... ο ουρανός που κυβερνά τον ηλιακό 7ο είναι ανάδρομος στον ηλιακό 8ο σε σύνοδο με τον ανάδρομο δία. Ο γενέθλιος ουρανός είναι στον 1ο οίκο. Στον ηλιακό 1ο έχω ανάδρομο ερμή, άσχημα+εκεί τα πράγματα. Μόνη χαρά ο ήλιος στο ηλιακό 2ο σε σύνοδο με σελήνη, αλλά έχω εκεί+τον κρόνο. Στο γενέθλιο ο κρόνος στο 10ο, ο ήλιος στο 11ο. ¶ρης+αφροδίτη σε σύνοδο δεν ξέρω τί κάνουν στο 3ο ηλιακό, πάντως στο γενέθλιο τους έχω στο 12ο (αλλά πολύ κοντά στον ωροσκόπο). Σας ζάλισα... ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-10-2010, 07:35 PM
ευχαριστώ κορίτσια για την άμεση απάντηση, όμως πάλι δε μπορώ να βγάλω άκρη... ο ουρανός που κυβερνά τον ηλιακό 7ο είναι ανάδρομος στον ηλιακό 8ο σε σύνοδο με τον ανάδρομο δία. Ο γενέθλιος ουρανός είναι στον 1ο οίκο. Στον ηλιακό 1ο έχω ανάδρομο ερμή, άσχημα+εκεί τα πράγματα. Μόνη χαρά ο ήλιος στο ηλιακό 2ο σε σύνοδο με σελήνη, αλλά έχω εκεί+τον κρόνο. Στο γενέθλιο ο κρόνος στο 10ο, ο ήλιος στο 11ο. ¶ρης+αφροδίτη σε σύνοδο δεν ξέρω τί κάνουν στο 3ο ηλιακό, πάντως στο γενέθλιο τους έχω στο 12ο (αλλά πολύ κοντά στον ωροσκόπο). Σας ζάλισα... ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση

για να βγαλεις ακρη θα πρεπει να μελετησεις παρα πολυ καλα
τον γενεθλειο σου χαρτη
να διαβασεις τα πολυ καλα αρθρα για
οικους,πλανητες ,αναδρομοι κτ.λ.

μετα θα ερθουν και τα αλλα..........
ηλιακες κ.τλ...

φιλικα:bigsmile:

koritsii
28-10-2010, 07:56 PM
Καλησπέρα Δέσποινα, ευτυχώς τον γενέθλιο χάρτη μου τον έχω εδώ και καιρό, έτσι είχα όλο το χρόνο να αναλύσω και να εξηγήσω γεγονότα, καταστάσεις και συμπεριφορές... Εδώ και λίγο καιρό που ανακάλυψα το σάητ άρχισα να μαθαίνω για την ηλιακή επιστροφή και σήμερα που βρήκα τον ηλιακό χάρτη μου θέλω πολύ να τα καταλάβω αυτά που ανακάλυψα και να προγραμματίσω κάποιες ενέργειές μου, όποιες δηλαδή μπορούν να προγραμματιστούν, αλλά και να μην έχω φρούδες ελπίδες (γι'αυτό και το πρώτο που κοίταξα ήταν ο ηλιακός 7ος)... αν είναι κάπου να προσέξω, προτιμώ να το ξέρω, έχω κάνει λάθος χειρισμούς και προσπαθώ να αποφύγω κάτι παρόμοιο και από ότι έχω καταλάβει για να γίνει αυτό πρέπει να δώσω έμφαση στον ηλιακό χάρτη (τον οποίο μέχρι χθες αγνοούσα... κλαψ)

hattie23
28-10-2010, 08:02 PM
Για να σου δωσω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις .Εγω εχω ηλιακο 7ο στον κριο ,κυβερνητης του κριου ειναι ο Αρης ,ο αρης στην ηλιακη επιστροφη πεφτει στον 2ο οικο μου που αντιστοιχει στον 5ο γενεθλιο οικο μου(τοξοτης) .Αντιστοιχα η ακμη του 7ο οικου πεφτει στο γενεθλιο 9ο οικο.
ΜΟΝΟ τωρα απο την οικοθεσια μπορουμε να συμπερανουμε οτι αυτη την χρονια θα υπαρξει ενα νεο ξεκινημα σε συνεργασιες με ατομα που ζουν στο εξωτερικο η εχουν σχεση με ανωτερες σπουδες (ο 7ο οικος δεν εχει να κανει μονο με τον γαμο αλλα γενικοτερα με ανθρωπους που συνδεομαστε στενα,συνεργατες,ανθρωπους με τους οποιους θελουμε να κανουμε παρεα ,εχθρους κ.λ.π).Ο αρης βρισκεται στον 2ο ηλιακο οικο που σημαινει οτι το νεο αυτο ξεκινημα θα επηρεασει τα υλικα αποκτηματα η τον τροπο που αντιλαμβανομαι τις προσωπικες μου αξιες η ακομα μπορει να μου αλλαξει το τροπο που απολαυνω τα πραγματα στην ζωη μου:love:.Ο 2ος ειναι αντιθετος απο τον 8ο οικο που εχει σχεση με την λιμπιντο στον 2ο οικο φαινεται πως βιωνω εγω το συγκεκριμενο κομματι .Επειδη ο αρης πεφτει στο γενεθλιο 5ο ΜΠΟΡΕΙ (τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη την ζωη .Δεν πρεπει να περνουμε μονο μια εμφαση του οικου .Ειδαμε οτι ο 2ος δειχνει τοσα πραγματα ,αντιστοιχα και ο 5ο οικος δειχνει παιδια,τον ερωτα ως φλερτ,την διασκεδαση,τις τεχνες ,τα σπορ.Δεν ειναι απαραιτητα λοιπον ενας καινουργιος ερωτας ,μπορει απλα οι καινουργιες γνωριμιες μου να με επηρεασουν και να ξεκινησω κατι σε τομεις του 5ο οικου) να σηματοδοτει μια νεα γνωριμια.
Επειτα περνας στις οψεις .Στην δικη σου περιπτωση δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν μου λες που πεφτουν στο γενεθλιο οι ηλιακοι σου πλανητες γι αυτο σου αναλυω τον δικο μου για να σου δωσω μια ιδεα.
Παραδειγμα ,σχετικα με τις οψεις ο αρης στον κυβερνητης του 7ου οικου ,βρισκεται στον 2ο οικο του τοξοτη που αντιστοιχει στο 5ο της ηλιακης .Ειδαμε τι ΜΠΟΡΕΙ να σημαινει αυτο κοιτωντας μονο την οικοθεσια ,ομως για να εχουμε μια πιο σαφη εικονα πρεπει να κοιταξουμε και τις οψεις γιατι θα μας δωσουν πιο συγκεγκριμενες πληροφοριες και ετσι θα μας καθοδηγησουν τι απο ολα που μπορει να σημαινει ενας οικος θα συμβει σε εμας.
Ο αρης κανει τριγωνο με την γενεθλια σεληνη στον 9ο στο κριο .Δειχνει οτι υπαρχει δραστηριοποιηση και καινουργια ξεκινηματα σε οτι αφορα το εξωτερικο και τις ανωτερες σπουδες ,ενδεχομενως επειδη ο ηλιακος οικος (7ο)πεφτει στον 9ο και ο αρης στον γενεθλιο 5ο να υπαρχει μια καινουργια γνωριμια με ατομο αλλοδαπο η που βρισκεται στο εξωτερικο
Ο αρης σε συνοδο με τον γενεθλιο ουρανο στον 5ο γενεθλιο οικο επισης ,ο οποιος ειναι κυβερνητης του 7ου γενεθλιου οικου μου ,δειχνει πανω κατω τα ιδια ,αν και δειχνει επισης πολυ ενταση στα θεματα του 5ου οικου ,μπορει να υπαρξει καποιο νεο ξεκινημα καλλιτεχνικο ,το οποιο να προκαλεσει αγχος ,η ο τροπος διασκεδασης να ειναι πιο εντονος ,γενικα πολυ ενεργεια και αναβρασμος.Και τελος σε τριγωνο με τον γενεθλιο ωροσκοπο που απλα δειχνει πανω κατω οτι και οι αλλες οψεις .δραστηριοποιηση κ.λ.π.
Αν ειχες πλανητες στο 7ο θα ελεγα να κοιταξεις και αυτων τις οψεις αλλα αφου δεν εχεις κοιτας οικο και οψεις κυβερνητη(ουτε και εγω εχω πλανητες στην ηλιακη μου επιστροφη στον 7ο αλλα επειδη αντιστοιχει στον 9ο γενεθλιο και εκει εχω την σεληνη μου ,κοιταξα τι οψεις σχηματιζει η γενεθλια σεληνη μου με τους πλανητες της ηλιακης επιστροφης.Θα ελεγα οτι ειναι καλο να το κανεις αν εχει καποιο πλανητη στον γενεθλιο οικο να αντιστοιχει στον 7ο ηλιακο,για να εχεις πιο ολοκληρωμενη εικονα ).Παραδειγμα αν εμενα μοναχα στις οψεις του Αρη θα ειχαμε χαρες και πανηγυρια .ομως η σεληνη που βρισκεται στο γενεθλιο οικο και κανει τριγωνο μαζι του δεχεται ενα χιαστι απο την σεληνη της ηλιακης επιστροφης στον σκορπιο ,πραγμα που δειχνει οτι πρεπει να υπαρξει καποιος συναισθηματικος συμβιβασμος ,αντιθεση απο τον κρονο στον ηλιακο ωροσκοπο που μπορει να δωσει απογοητευση ,φοβο για αυτο το καινουργιο ξεκινημα ,ο ωροσκοπος αντιθεση με σεληνη επισης και το μεσουρανημα τετραγωνο.Ενδεχομενως λοιπον αυτο το καινουργιο ξεκινημα να μην ειναι τοσο καλο οσο φαινεται αρχικα αφου ο συναισθηματικος μου κοσμος βρισκεται σε συγκρουση. Ενδεχομενως ακαταλληλες παρεες,ο ακαταλληλος συντροφος η δραστηριοτητες που δεν ταιριαζουν στις δικες μου συναισθηματικες αναγκες.
Μετα αφου εσυ ενδιαφερεσαι για γαμο περα απο τον 7ο κοιτα την αφροδιτη και τον δια.
Παλι κανωντας την ιδια διαδικασια .Παραδειγμα.
Η δικη μου αφροδιτη βρισκεται αναδρομη στον πρωτο οικο αντιστοιχει στο 4ο γενεθλιο .Δειχνει οτι αυτη την χρονια ισως αναθεωρησω πραγματα και αξιες που ειχαν καλλιεργηθει απο την οικογενεια μου ,η απο την πατριδα μου ,οτι εχει σχεση γενικοτερα με τις ριζες μου .Η αφροδιτη σε εξαγωνο με τον γενεθλιο ποσειδωνα στον 5ο οικο δειχνει ενδεχομενως μια ονειρικη κατασταση ( για καλο η για κακο ) σε θεματα του 5ου που θα επιρεασουν της μεχρι τωρα αξιες μου .Αφροδιτη σε συνοδο με γενεθλιο πλουτωνα στον 4ο δειχνει μια βαθια αναγεννηση και μεταλλαξη σε σχεση με αξιες και ιδανικα .Τελος και η αφροδιτη κανει τετραγωνο και αντιθεση αντιστοιχα με τον γενεθλιο ωροσκοπο και το μεσουρανημα .Δειχνει ακριβως αυτη την διαφορετικη σταση απεναντι στις γενεθλιες προδιαφραφες μου .Η αφροδιτη κυβερνα τα οικονομικα και το ερωτικα θεματα ,οποτε οι αλλαγες συμβαινουν μεσα σε αυτα τα πλαισια .(ευτυχως που ειμαι συμπαθητικη σαν εμφανιση γιατι ετσι οπως τα ερμηνευω ,θα νομιζα οτι θα ξεκινησω το πεζοδρομιο φετος:toung:)
Ο διας πεφτει στον 6ο ηλιακο οικο που αντιστοιχει στον 8ο οικο γενεθλιο στους ιχθυς .Ο διας κανει τετραγωνο με την γενεθλια αφροδιτη στον 5ο ,που δειχνει υπερβολες σε οτι αφορα το 5ο σπαταλες,λαιμαργια ,πολυτελεια .Εξαγωνο με γενεθλιο αρης στον 6ο που δειχνει δραση και επεκταση στο χωρο εργασιας και στην καθημερινοιτητα,τριγωνο με τον γενεθλιο κρονο στον 4ο ,βοηθεια απο την οικογενεια και απο την μερια του πατερα η ηλικιωμενων ατομων στην καθημερινοτητα και στην εργασια ,τετραγωνο με ποσειδωνα στον5ο σπαταλες,εξαπατησεις στο χωρο εργασιας ,ατομα αναξιοπιστα ,εξαγωνο με βορειο δεσμος στον 10ο οικο δειχνει αναγνωρισιμοτητα στο χωρο εργασιας οχι σημαντικη αλλα ικανοποιητικη .Σε εμενα προσωπικα λοιπον δεν υπαρχει ενδειξη για γαμο .
Ενας ρεμπεσκε διαισθανομαι οτι θα μου φερει η τυχη ,που θα μας πουλαει παραμυθι και θα το μασαμε σαν κατσικες ,θα μας παρει τα μυαλα και θα βρεθουμε εξω απο την ροτα μας .Αντιστοιχα αν κανεις την ιδια διαδικασια θα καταλαβεις και εσυ τι συμβαινει πανω κατω (αστρολογος δεν ειμαι και λαθη στην ερμηνεια του χαρτη μου θα κανω φανταζομαι)
Επισης η ηλιακη επιστροφη ειναι πολυ γενικολογη ,δεν σου λεει μονο τα σημαντικα γεγονοτα αλλα και τα ασημαντα και ετσι δεν μπορεις να καταλαβεις τι θα σε επιρεασει τοσο πολυ μεσα στην χρονια ,γι αυτο δωσε βαση περισσοτερο στο ηλιακο τοξο και στο προοδευτικο που δειχνουν πιο τρανταχτα γεγονοτα.
Επισης κατι το οποιο λενε συχνα οι αστρολογοι του σαιτ ,για να ενεργοποιηθει μια οψη πρεπει οι πλανητες αυτοι να κανουν οψη και στο γενεθλιο χαρτη (εμενα οι περισσοτεροι πλανητες ειναι "μουγκοι" χωρις οψεις οποτε επιρεαζομαι πιο πολυ διευλευσεις και προοδευτικα ) ετσι αμα υπαρχει δυσκολη οψη σε καποιο προγνωστικο χαρτη ενω υπαρχει αντιστοιχη οψη "ευκολη" αναμεσα στους πλανητες στο γενεθλιο ,τα πραγματα μπορει να φαινονται δυσκολα αλλα εχεις τις γενεθλιες προδιαγραφες να τα φερεις με το μερος σου:bigsmile:
Για μενα επειδη η ηλιακη επιστροφη εχει να κανει με τον ηλιο και ο ηλιος σημαινει προσωπικοτητα ,Εγω,,πιστευω οτι εχει να κανει και με το πως αντιλαμβανομαστε εμεις τα θεματα της χρονιας εσωτερικα σαν προσωπικοτητες .
Ειδες γραφω μεγαλυτερα μυνηματα απο εσενα ,αλλα πιστευω να βοηθησα για το πως πρεπει να κοιταξεις το χαρτη σου αντιστοιχα.
Περισσοτερη αναλυση δεν μπορω να σου κανω :bigsmile:

koritsii
28-10-2010, 08:40 PM
σε υπερ-ευχαριστώ για το μεγάλο μήνυμά σου και τα αναλυτικά παραδείγματα που έγραψες... επίσης μόλις έμαθα ότι θα πρέπει να συνδιάζονται οι όψεις των πλανητών στον ηλιακό χάρτη με αυτούς στο γενέθλιο χάρτη, κάτι που δεν γνώριζα και θα το κοιτάξω ευθύς αμέσως... θα καταχραστώ την καλοσύνη σου να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο που θέλω να διευκρινήσω για να κάνω σωστή δουλειά... Παράδειγμα, έχω αφροδίτη στην 1 σκορπιού και ωροσκόπο στην 2 σκορπιου, ενώ στο ηλιακό η αφροδίτη είναι π.χ 3 ζυγού στον 3ο οίκο. Ερώτηση: θα μελετήσω την ηλιακή αφροδίτη στον 3ο ως προς τον οίκο της γενέθλιας θέσης της αφροδίτης στον γενέθλιο 12ο-1ο οίκο ή θα την μελετήσω ως προς τον γενέθλιο οίκο που αντιπροσωπεύει η 3 του ζυγού δηλαδή στον 11ο γενέθλιο... ευχαριστώ

hattie23
28-10-2010, 08:59 PM
Δεν πολυ καταλαβα την τοποθετηση των πλανητων επειδη ειμαι και λιγο ψιλοσυναχωμενη και ζαλισμενη .Αλλα απο οτι καταλαβα εχεις αφροδιτη στην πρωτη μοιρα του σκορπιου που αντιστοιχει στο 12ο οικο της ηλιακης επιστροφης και απο την δευτερη μοιρα του σκορπιου ξεκινα ο ωροσκοπος της ηλιακης .Ενω η γενεθλια αφροδιτη σου πεφτει στην τριτη μοιρα του ζυγου ? Σωστα μεχρι εδω?
Αυτο που θα κοιταξεις ειναι ο 12ο οικος της ηλιακης που εχεις την αφροδιτη σου .Η αφροδιτη στο 12ο οικο δειχνει καταστασεις σε οτι αφορα συναισθηματικα και οικονομικα που για καποιο λογο πρεπει η να κρατηθουν κρυφα η να κρατηθουν σε χαμηλους τονους.Προφανως στον ηλιακο σου χαρτη αν ο ηλιακος σου ωροσκοπος κανει συνοδο με την ηλιακη αφροδιτη δειχνει δηλαδη οτι ειναι ενα θεμα που θα σε απασχολησει και θα σε επηρεασει την εικονα που θα βγαζεις προς τα εξω ( αν και κατα την γνωμη μου αγνοοησε τις οψεις που κανει ο ηλιακος χαρτης απο μονος του και κοιταξε μοναχα αν η αφροδιτη απο το 12ο οικο κανει οψη με πλανητη στον γενεθλιο χαρτη ,αυτο το γεγονος θα εχει αντιχτυπο στην ζωη σου στην πραγματικοτητα).
Αρα κοιτα πρωτα 12ο οικο ,ηλιακη αφροδιτη με γενεθλιους πλανητες .σε τι οικο πεφτει η ηλιακη αφροδιτη στο γενεθλιο και τι οψεις κανει .μετα πηγαινε στον ηλιακο ωροσκοπο και δες επισςη τι οψεις κανει με τους γενεθλιους και σε πιο οικο πεφτει .
Οσο αφορα την αφροδιτη στο 3ο οικο γενεθλιο δες αν καποιος ηλιακος πλανητης κανει οψη με την γενεθλια αφροδιτη για να παρεις πληροφοριες .
Αν μπορεις πες μου λιγο πιο ξεκαθαρα τις θεσεις και τις οψεις μπας και βγαλω καμμια ακρη (μην περιμενεις θαυματα βεβαια :bigsmile:)

koritsii
28-10-2010, 09:21 PM
αχ είσαι αρρωστούλα και εγώ σε παιδεύω... περαστικά να γίνεις γρήγορα καλά. Μπερδεύτηκες, ίσως εγώ δεν τα έγραψα καλά... Θα τα οργανώσω καλύτερα.
Γενέθλιος χάρτης αφροδίτη 1 σκορπιού, ωροσκόπος 2 σκορπιού, ουρανός 13 σκορπιού κλπ.
Ηλιακός χάρτης αφροδίτη σύνοδος άρη στον 3ο ηλιακό στο ζυγό. Η ερώτηση είναι αν θα συμβουλευτώ σε συνδιασμό με την ηλιακή αφροδίτη τον γενέθλιο οίκο της αφροδίτης δηλαδή τον 12ο που περιέχει την αφροδίτη Ή τον 11ο γενέθλιο οίκο που περιέχει το ζυγό? Ρώτησες πριν για τον ουρανό μου που κυβερνά το 7ο ηλιακό. Στο γενέθλιο είναι στον πρώτο οίκο...
αναμένω με ενδιαφέρον

hattie23
28-10-2010, 09:53 PM
Δηλαδη εχεις στο γενεθλιο αφροδιτη συνοδο με ωροσκοπο και εχεις τοσο αγχος για να παντρευτεις ??? Θα πρεπει να εχεις μια εμφανιση που να μαγνητιζει τους γυρω σου εκτος αν εχεις καποια οψη που "χτυπα" αλυπητα τους δυο πλανητες :cheesy:Με τετοια οψη δεν θα ανησυχουσα παντως.πρεπει να προσελκυεις ευκολα γαμπρους :bigsmile:
Τελοσπαντων ,αφησε λιγο εξω το γενεθλιο .Εχει αφροδιτη ηλιακη με ηλιακο αρη σε συνοδο στο 3ο η εχεις την ηλιακη αφροδιτη σε συνοδο με τον γενεθλιο αρη στο τριτο ?Οπως σου ειπα απο τα λεγομενα ανθρωπων που γνωριζουν κατι παραπανω ,ο ηλιακος χαρτης ΔΕΝ πρεπει να εξεταζεται μονο του αλλα ΠΑΝΤΑ σε συναρτηση με τον γενεθλιο .Αρα μια οψη στο ηλιακο χαρτη μονο δεν θα εχει μαλλον σημαντικη σημασια αμα δεν κανει οψη με το γενεθλιο.
Δηλαδη ,Αν μου ελεγες ξεκομενα παλι μια τετοια οψη συνοδου θα σου ελεγα ,"α,θα κανεις γνωριμια με καποιον που ειστε πολυ κοντα ,στενους φιλους,γειτονες ,καποιος κοντα στο οικογενειακο σου κυκλο " Γιατιη συνοδος των δυο αυτων πλανητων "δειχνει" σχεση (μπορει να δειχνει επισης και οικονομικα ρισκα που μπορει να παιρνεις εσυ για τους συγγενεις,φιλους η γειτονους) .
Αλλα αυτο αν φαινεται στο ηλιακο χαρτη μονο λιγη σημασια θα εχει μεσα στην χρονια ,πρεπει να εχει οψη μεταξυ αυτον τον δυο πλανητων με το γενεθλιο.ειτε η γενεθλια αφροδιτη με τον αρη ειτε ο γενεθλιος αρης με την αφροδιτη (εξαρταται επισης οπως ειπα και απο αν εχεις οψη και στο γενεθλιο μεταξυ των πλανητων ,ωστε να δεις πω το αντιμετωπιζεις )
Η ηλιακη αφροδιτη πεφτει στο ζυγο που ειναι ζωδιο της αφροδιτης αρα ,βρισκεται καλατοποθετημενη μεσα σε αυτον και προσφερει ευνοια σε σχεση με τα θεματα του τριτου οικου(επικοινωνια,γραπτα,χ ηματα απο τα παραπανω,μεσα μεταφορας,,χρηματα απο συγγενεις ,κοντινους γνωστους και ισως μια σχεση με ατομο που εχει σχεση με ολα τα παραπανω ).Θα δεις τι οψεις κανει αυτη η αφροδιτη με τους υπολοιπους γενεθλιους.
Οσο αφορα την ΓΕΝΕΘΛΙΑ αφροδιτη στον 12ο κοιτα αν αυτη δεχεται οψεις απο αλλους πλανητες της ηλιακης επιστροφης .Θα την κοιταξει μονο αμα ειναι σε σχεση με την ηλιακη αφροδιτη μονο αμα κανει οψη μαζι της .
Τωρα στην ερωτηση με τον ζυγο .Αφου η ηλιακη σου αφροδιτη "πεφτει" στον 3ο οικο που αντιστοιχει στον 11ο γενεθλιο σημαινει οτι καποιος απο το φιλικο σου περιβαλλον πολυ κοντα σε εσενα ,ισως καποιος κολλητος η κολλητος με καποιο μελος της οικογενεια σου εκδηλωσει ερωτικο ενδιαφερον.
Δεν μπορω να ειμαι σιγουρη αν μπορει να ειναι ερωτας η απλα καποια οικονομικη βοηθεια απο τετοιο προσωπο γιατι ο πλανητης κυβερνα και τα ερωτικα θεματα και τα οικονομικα και τα θεματα γυρω απο την τεχνη και δεν ειμαι και αστρολογος για να σου δωσω μια τελεσιδικη απαντηση .
Οτι ξερω σου λεω ,για να μην παρεξηγηθω :bigsmile:
Ο κυβερνητης του 7ου ειναι ο ουρανος αλλα σε ποιον ηλιακο οικο πεφτει ?βρισκεται και αυτος μεσα στον 7ο?

koritsii
28-10-2010, 10:07 PM
όχι, ο ηλιακός ουρανός είναι ανάδρομος στον ηλιακό 8ο στους ιχθύς οι οποίοι αντιστοιχούν στο γενέθλιο 5ο... έπεσες μέσα σε πάρα πολλά, σχεδόν σε όλα, με την εμφάνιση όλα καλά, δεν ξέρω αν η τρελή γυμναστική έχει να κάνει με τη σύνοδο πλούτωνα-άρη, πάντως το θέμα του γάμου είναι θέμα οικογένειας, ειδικά αν δεν έχεις μία

koritsii
28-10-2010, 10:22 PM
όχι, ο ηλιακός ουρανός είναι ανάδρομος στον ηλιακό 8ο στους ιχθύς οι οποίοι αντιστοιχούν στο γενέθλιο 5ο... έπεσες μέσα σε πάρα πολλά, σχεδόν σε όλα, με την εμφάνιση όλα καλά, δεν ξέρω αν η τρελή γυμναστική έχει να κάνει με τη σύνοδο πλούτωνα-άρη, πάντως το θέμα του γάμου είναι θέμα οικογένειας, ειδικά αν δεν έχεις μία

Υ.Γ. Γι'αυτό που με ρώτησες, έχω αφροδίτη σύνοδο άρη στο 3ο ηλιακό, ενώ στο γενέθλιο αφροδίτη σύνοδο άρη στο 12ο... και ναι, έχω έναν πλανήτη που χτυπά αλύπητα γενέθλια αφροδίτη+ωροσκόπο

hattie23
28-10-2010, 10:50 PM
:t
Υ.Γ. Γι'αυτό που με ρώτησες, έχω αφροδίτη σύνοδο άρη στο 3ο ηλιακό, ενώ στο γενέθλιο αφροδίτη σύνοδο άρη στο 12ο... και ναι, έχω έναν πλανήτη που χτυπά αλύπητα γενέθλια αφροδίτη+ωροσκόπο

Να φανταστω κανενας κρονος? :bigsmile: Γιατι ετσι ?ενω φαινεσαι πολυ παθιασμενη στε ερωτικα ζητηματα αισθανεσαι λιγο ντροπη και κρυβεις αυτη την πλευρα του εαυτου σου.
Ο ουρανος κυβερνητης στου 7ου δειχνει οτι ξαφνικα γεγονοτα θα συμβουν στα θεματα του οικου.Εγω γενικα τον ουρανο στον 7ο δεν το εχω για καλο και ας ειναι κυβερνητης του δικου μου γενεθλιου 7ου.Δειχνεις εκκεντρικοτητα,δυσκολια δεσμευσης .ανατροπες και γενικα πραγματα που δεν θες σε μια σχεση που θες να καταληξει σε γαμο.Πολυ σκαπανεβασμα ΑΛΛΑ εξαρταται και απο τον γενεθλιο σου αφου εχει τον ουρανο στο γενεθλιο ωροσκοπο σου μαλλον εσυ δινεις στους αλλους την εντυπωση οτι εισαι φευγατη και δεν θες δεσμευσεις και πολλα πολλα.Επισης ενα πολυ θελτικο ατομο οπως δειχνεις εσυ μεσω της οψης αφροδιτη -ωροσκοπο που αφορα εξωτερικη εμφανιση Και γενεθλια συνοδου Αφροδιτη -αρη μπορει να δημιουργει φοβο στους αλλους ωστε να δεσμευτουν μαζι σου (μην κοιτας που οι ανδρες λενε χαζομαρες οτι θελουν τις γκομενες μοντελα διπλα τους ,για νυφη παιρνουν συνηθως ψαροκασελες :toung: για να εχουν το κεφαλακι τους ησυχο:toung:)

Στον 8ο οικο μπορει να βαζει περιεργα ερωτικα γουστα η μια ξαφνικη κληρονομια η αποκτημα απο τριτο προσωπο..Μπορει λοιπον να ειναι καποιο προσωπο απο την εκκεντρικο ,αρκετα ελευθερο με το οποιο θα σχετιστεις η σχετιζεσαι το οποιο ομως δεν φαινεται σε σε χαλαει ιδιαιτερα γιατι και εσυ βγαζεις λιγο "τρελλα" στους αλλους.Αλλα με τετοιο συνδυασμο ,δυσκολο βλεπω το γαμο προς το παρον.Εξαρταται και απο τις οψεις βεβαια που κανει ο πλανητης .

Απο πειρα παντως σου λεω επειδη εχω γενεθλιο κυβερνητη του 7ου στον 5ο οικο μου δυσκολα στεκεται σχεση ηρεμη.Κοτζαμ ουρανος να μην εχεις μπρος -πισω ,πανω -κατω ?:toung:


Εξαρταται αν σ αρεσει αυτο.Ας πουμε εγω γκρινιαζω αλλα την ψιλοβρισκω .Κατι ο ουρανος κυβερνητης ,κατι ο τοξοτης στον 5ο με ουρανο,αφροδιτη και κατι η σεληνη στον κριο ,αμα δεν εχεις ενταση και πηγαινε -ελα ,να μαλλιοτραβηχτεις ,να βαλεις στην τελικη μια Αντζελα :bigsmile: βρε αδερφε (γιατι μαλλιοτραβηγμα και Φαραντουρη δεν παει ) ...Τι να τον κανεις το γκομενο βρε συ ? Τωρα αμα εισαι απο αυτους που θελουν σπιτακι,παντοφλιτσα την εχεις ασχημα ...

hattie23
28-10-2010, 10:53 PM
Τελικα καλα που εχω και τον κρονο μου :toung: αλλοιως τον αμαζευτο θα ειχα

koritsii
28-10-2010, 11:15 PM
χα χα χα δυστυχώς από αυτούς είμαι... πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση για τον ηλιακό 8ο, πάλι μέσα έπεσες... ο γενέθλιος ουρανός στον 1ο μου βγάζει πιο πολύ επαναστάτη παρά εκκεντρικότητα, και ναι πάλι ανάμεσα σε όλα αυτά που ανέφερες πέτυχες την αλήθεια... όταν νιώθω την αδικία είτε σε μένα είτε σε άλλους δε μπορεί να με συγκρατήσει τίποτα... και φαίνομαι τόσο ήρεμη!!! Σε ευχαριστώ καλή μου για τον πολύτιμο χρόνο σου... αύριο θα έχω πολύ διάβασμα με τον ηλιακό χάρτη

hattie23
20-02-2011, 12:07 AM
Τελικα ποσο μεσα επεσα στην αναλυση μου τοτε !:bigsmile: Και επεται και συνεχεια γιατι εχω ακομα την χρονια μπροστα μου :nuts: