PDA

View Full Version : Ενδείξεις για εγκυμοσύνη στην Ηλιακή Επιστροφή και ΕΥΧΕΣ για καλά γεννητούρια

joanna1975
25-10-2010, 02:41 PM
Καλησπέρα. Μήπως θα μπορούσαν οι μαμάδες του my horoscope να μας αναφέρουν τις ενδείξεις που υπήρχαν για τεκνοποίηση στην ηλιακή επιστροφή το συγκεκριμένο έτος;
Σας ευχαριστώ πολύ!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Αφροδίτη
25-10-2010, 06:09 PM
Γειά σου Joanna :bigsmile:
Αν και πιστεύω ότι το θέμα της τεκνοποίησης δεν το βλέπουμε αποκλειστικά και μόνο απο την ηλιακή επιστροφή, θα σου πω ότι εγω και στις δύο μου εγκυμοσύνες ο ωροσκόπος της ηλιακής "έπεφτε" μέσα στον 3ο μου οίκο (γεννέθλιο). Στην πρώτη μου είχα σελήνη στον 5ο (γονιμότητα) και μάλιστα στον Ταύρο και στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα δία και ποσειδώνα στον 5ο.
Ρίξε όμως και μία ματιά σε ένα πολύ ωραίο άρθρο που έχει γράψει η κα Τίνα Ζαχαριάδου για το θέμα Γάμος και τεκνοποίηση.

Χρυσάνθη
25-10-2010, 07:22 PM
Να πω ότι σε χάρτες ανάλογους (όχι δεν έχω γινει μάνα ακόμα αλλά έχω μελετήσει...) υπήρχε μερικές φορές και η εμπλοκή του 8 οίκου (γέννα) όχι μόνο του 5ου. Επίσης μία Αφροδίτη να δεσπόζει στο χάρτη της ηλιακής...ή Έναν Δία στον πρώτο οίκο (ή κυβερνήτη Ωροσκόπου). Γενικά η ένδειξη δεν ήταν ποτέ μία και μοναδική για την ηλιακή επιστροφή... συνηπήρχαν πολλές. Επίσης ο κυβερνήτης 5ου μέσα ατον 5ο, το ίδιο για τον 8ο στον ίδιο χάρτη ή αμοιβαία υποδοχή..(του 5ου στον 8ο και αντίστροφα). Εκλείψεις μέσα στον 5 οίκο της γυναίκας μπορεί να της φέρουν τον πελαργό και σίγουρα δε φαίνεται μόνο από ένα σύστημα.. ένα τέτοιο γεγονός!!!

taurine
25-10-2010, 07:41 PM
Να πω ότι σε χάρτες ανάλογους (όχι δεν έχω γινει μάνα ακόμα αλλά έχω μελετήσει...) υπήρχε μερικές φορές και η εμπλοκή του 8 οίκου (γέννα) όχι μόνο του 5ου. Επίσης μία Αφροδίτη να δεσπόζει στο χάρτη της ηλιακής...ή Έναν Δία στον πρώτο οίκο (ή κυβερνήτη Ωροσκόπου). Γενικά η ένδειξη δεν ήταν ποτέ μία και μοναδική για την ηλιακή επιστροφή... συνηπήρχαν πολλές. Επίσης ο κυβερνήτης 5ου μέσα ατον 5ο, το ίδιο για τον 8ο στον ίδιο χάρτη ή αμοιβαία υποδοχή..(του 5ου στον 8ο και αντίστροφα). Εκλείψεις μέσα στον 5 οίκο της γυναίκας μπορεί να της φέρουν τον πελαργό και σίγουρα δε φαίνεται μόνο από ένα σύστημα.. ένα τέτοιο γεγονός!!!
Όπως μπορούν και οι εκλείψεις στον 5ο να σου φέρουν και μία παλίνδρομη κύηση από το πουθενα..... :cry:

lefkas
25-10-2010, 11:46 PM
Προσωπικά να σου δώσω πληροφορίες για την δική μου περίπτωση που ίσως σε βοηθήσουν :cheesy:
Σελήνη ηλιακής στον 5ο και κυβερνήτης του 10ου
Ακμή 8ου ηλιακής σε σύνοδο με γεν. Σελήνη του 4ου
Ερμης ηλιακής σε σύνοδο με γεν. κλήρο Τύχης του γεν. 8ου( αυτό το παιδί το μοναδικό μου είναι και το μόνο τυχερό πράγμα που μου έτυχε στην μέχρι σήμερα μισού αιώνα ζωή μου)
Αφροδίτη ηλιακής σε ακριβείας συνοδο με την γενέθλια(9ος) κυβερνήτης του 5 & 10 γενεθλίων και σε σύνοδο με ηλιακό Ωροσκόπο
Κρονος ηλιακής σύνοδο με γεν. Δία μου
Δίας (2ος) - Κρόνος(5ος) - Μεσουράνημα και ¶ρης ηλιακής μεγάλο τρίγωνο & χαρταετό με κορυφή του τον Κλήρο Τύχης(11ος)
Τώρα να δώσω μερικές επιπρόσθετες πληροφορίες από το χάρτη του γιού μου...
Ο Ήλιος του σε ακρ. σύνοδο με τον Ηλιακό Ωροσκόπο μου
Η Αφροδ. του σε ακριβείας σύνοδο με ηλιακή αφροδ. μου
Η Σελήνη του σε ακρ. αντιθ. με ακμή ηλιακού μου 8ου και γεν. Σελήνης μου( κατακρεουργήθηκα από χασάπη γυναικολόγο, ενώ έπρεπε να κάνω καισαρική γιατί έβγαινε με το χέρι στο αυτί τυλιγμένος με το λώρο, δεν μου έκανε)
Η Ακμή 10ου του σε ακριβ. σύνοδο με γεν. Σελήνη μου
Ελπίζω να φανούν χρήσιμα:love:

popininja
26-10-2010, 04:09 AM
Συνοπτικά στο δεύτερο παιδί μου -γιατί στο πρώτο ο χάρτης είναι ότι να΄ναι-
Στον 5ο με ακμή στον Κριό ο Ήλιος επιστρ.
Στον 8ο με ακμή Καρκίνο και Σελήνη επιστρ. τον Καρκίνο που κάνει 6γωνο με τον γενν. Ήλιο στον 5ο.
Αφροδίτη, Ουρανός, ¶ρης επιστρ. στον 4ο οίκο.
Γεννέθλια Σελήνη με 6γωνο Πλούτωνα επιστροφής στον ωροσκόπο.
Οι Ουρανοί -αγάλλονται- σε τρίγωνο.
Αυτά και άλλα πολλά...:bigsmile:

joanna1975
27-10-2010, 08:02 PM
Η συγκεκριμένη ηλιακή επιστροφή που έχω κοιτάξει υπάρχει συσσώρευση παληνητών στον 5ο όικο: ήλιος, ερμης, αφροδίτη, κρόνος, κλήρος τύχης, και βέρτεξ στον 5ο οίκο.Η σελήνη βρίσκεται στους διδύμους στον 1ο οίκο, έχει καλές όψεις. ο 8ος οίκος της ηλιακής πέφτει στον 5ο γενεθλιο οίκο, όμως οι οψεις δεν καλές:κρόνος σύνοδοσ με γεθλ. ήλιο, αντίθεση με γεν. δία και χείρων αλλά έχει και τρίγωνο με γεν. βέρτεξ.
5ος οίκος ηλιακης επιστροφής στον ζυγό, ο οποιος πέφτει στον γενεθλιο 2ο οίκο και η αφροδίτη κάνει καλές όψεις.
Αυτό που με απασχολεί είναι με τον ηλιακο 8ο οίκο, που αναφέρω παραπάνω.
θα ήθελα τις γνώμες σας!!
Σας ευχαριστώ!!!:bigsmile:

jungle
28-10-2010, 12:31 AM
Οταν εμεινα εγκυος στην πρωτη κορη μου,
η ακμη του ηλιακου 5ου, ηταν μεσα στον γενεθ.8ο
κ η ακμη του γενθλ. 5ου μεσα στον ηλιακο 1ο.
Κρονος, πλουτωνας σε ασχημες οψεις με γενεθλ. ηλιο κ αλλους.
Στην δευτερη κορη μου, η ακμη του ηλιακου 8ου μεσα στον
γενεθλ. 5ο κ η ακμη του ηλιακου 5ου σε ακριβειας συνοδο
με τον γενεθλ. ποσειδωνα μου.
Οταν εμεινε εγκυος η κορη μου, ο ηλιακος 5ος ηταν μεσα στον
γενεθλ. 8ο της κ υπηρχε Νεα σεληνη.
Νομιζω παντως οτι ο συνδιασμος 5ου-8ου ηλιακου-γενεθλ.
παιζει σημαντικο ρολο στην τεκνοποιηση

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-10-2010, 01:40 AM
Οταν εμεινα εγκυος στην πρωτη κορη μου,
η ακμη του ηλιακου 5ου, ηταν μεσα στον γενεθ.8ο
κ η ακμη του γενθλ. 5ου μεσα στον ηλιακο 1ο.
Κρονος, πλουτωνας σε ασχημες οψεις με γενεθλ. ηλιο κ αλλους.
Στην δευτερη κορη μου, η ακμη του ηλιακου 8ου μεσα στον
γενεθλ. 5ο κ η ακμη του ηλιακου 5ου σε ακριβειας συνοδο
με τον γενεθλ. ποσειδωνα μου.
Οταν εμεινε εγκυος η κορη μου, ο ηλιακος 5ος ηταν μεσα στον
γενεθλ. 8ο της κ υπηρχε Νεα σεληνη.
Νομιζω παντως οτι ο συνδιασμος 5ου-8ου ηλιακου-γενεθλ.
παιζει σημαντικο ρολο στην τεκνοποιηση

αγαπημενη μου
μηπως μπορεις να μου πεις λιγα πραγματα για την δικη σου ηλιακη
την χρονια που εμεινε εγκυος η'' οταν γεννησε η κορη σου;
με ενδιαφερει πολυ

σε ευχαριστω πολυ:bigsmile:

jungle
28-10-2010, 02:25 AM
Δεσποινα
Οταν εμεινε εγκυος, ο γενεθλιος 5ος μου ηταν εμπεριεχομενος στον ηλιακο 4ο.
Η ακμη του ηλιακου 9ου(εγγονι) εκανε συνοδο με γενεθλ. μεσουρανημα.
Για τα γεννητουρια, η ακμη του ηλιακου 9ου στον γενεθλ. 7ο,
ηλιακη αφροδιτη (κυβερν. γενεθλιου 9ου), μεσα στον γενεθλ. 9ο,
ηλιακη σεληνη πολυ κοντα με γενεθλια,
ηλιακο μεσουρανημα συνοδο με γενεθλ ηλιο.
Ομως συνηγορουσε κ το ηλιακο τοξο....
Ακμη 9ου ηλιακου τοξου εκανε συνοδο με γενεθλια σεληνη μου,
ερμης τοξου στον 9ο,τριγωνο με δια μου.
Αυτα εχω εντοπισει προς το παρον....
Νικη

Κοραλλία Μόζορα
28-10-2010, 06:46 PM
Η συγκεκριμένη ηλιακή επιστροφή που έχω κοιτάξει υπάρχει συσσώρευση παληνητών στον 5ο όικο: ήλιος, ερμης, αφροδίτη, κρόνος, κλήρος τύχης, και βέρτεξ στον 5ο οίκο.Η σελήνη βρίσκεται στους διδύμους στον 1ο οίκο, έχει καλές όψεις. ο 8ος οίκος της ηλιακής πέφτει στον 5ο γενεθλιο οίκο, όμως οι οψεις δεν καλές:κρόνος σύνοδοσ με γεθλ. ήλιο, αντίθεση με γεν. δία και χείρων αλλά έχει και τρίγωνο με γεν. βέρτεξ.
5ος οίκος ηλιακης επιστροφής στον ζυγό, ο οποιος πέφτει στον γενεθλιο 2ο οίκο και η αφροδίτη κάνει καλές όψεις.
Αυτό που με απασχολεί είναι με τον ηλιακο 8ο οίκο, που αναφέρω παραπάνω.
θα ήθελα τις γνώμες σας!!
Σας ευχαριστώ!!!:bigsmile:

Τον Κρόνο τον συναντάμε συχνά σε περιόδους εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα γέννας επειδή η γυναίκα μπαίνει σε μια φάση μεγάλης σωματικής και ψυχικής κούρασης με τις ευθύνες του νεογέννητου, περιορίζεται πολύ ο χρόνος της για τον εαυτό της και τα πράγματα που πριν απολάμβανε να κάνει. Σε μερικές περιπτώσεις παρουσιάζεται και κάποια κατάθλιψη μετά την γέννα.

taurine
28-10-2010, 07:39 PM
Ααααααααααααααχχχχχ! Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!! Όταν γέννησα το γλυκό μου κοριτσάκι πέρυσι, ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με την ακμή του 9ου οίκου μου στην Παρθένο. Όσο καλή εγκυμοσύνη και εύκολη γέννα είχα, άλλο τόσο "λάλησα" από τις αυπνίες, το μακροχρόνιο θηλασμό, και τη στέρηση του προσωπικού χρόνου. Την επόμενη της γέννας μου, είχαμε μία ωραιότατη έκλειψη σελήνης στα ψάρια σε αντίθεση με τον Κρόνο.
Εγώ ήμουν στο μαιευτήριο μόνη με το μωρό και έψαχνα να βρω τη μανα μου, η οποία μπήκε στον Ευαγγελισμό με ανακοπή καρδιάς και έλειπαν όλοι.
(Οι μανούλες του site μπορούν να καταλάβουν πόσο χρειάζεται μια λεχώνα τη μαμά της τις πρώτες μέρες..)

jungle
28-10-2010, 08:17 PM
Τον Κρόνο τον συναντάμε συχνά σε περιόδους εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα γέννας επειδή η γυναίκα μπαίνει σε μια φάση μεγάλης σωματικής και ψυχικής κούρασης με τις ευθύνες του νεογέννητου, περιορίζεται πολύ ο χρόνος της για τον εαυτό της και τα πράγματα που πριν απολάμβανε να κάνει. Σε μερικές περιπτώσεις παρουσιάζεται και κάποια κατάθλιψη μετά την γέννα.

Πραγματικα κ. Κοραλλια.
Κ στις δυο εγκυμοσυνες μου ο κρονος συμμετειχε.
Στην πρωτη με ακριβειας αντιθεση με τον ηλιο μου κ στη δευτερη με τριγωνο.
Οταν εμεινε η κορη μου εγκυος, ο κρονος ηταν σε ....ακριβειας... τριγωνο με ηλιο της.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-10-2010, 08:23 PM
Kοραλλια μου ο κρονος στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν στον 1ο ηλιακη;και γενεθλειου 12ο
δυσκολια στο να καταλαβω πως βρεθηκα με γαμο και μωρο στα 16 μου
και επρεπε να προσαρμοστω
Και στην δευετερη εκγυμοσυνη κρονος στον 6ο ηλιακη μεσα στον 2ο γενεθλειο [τοξοτης]
σκληρη καθημερηνοτητα με τα οικονομικα σε αθλεια κατασταση
με δανεικα χρηματα γεννησα σε νοσοκομειο [ με 8 κρεββατια στο θαλαμο ημουν]
και περιμενα να σαραντισω να πιασω δουλεια σε εργοστασιο
δεν επαθα σε προσωπικο επιπεδο τιποτα-υγεια-καταθλιψη-
γιατι ηταν στον τοξοτη - δραση-αισιοδοξια-φλογα ,
και εγω σαν γνησια τοξοτινα εδωσα κινηση σε αυτα που υπαρχουν στην φυση μου

παρα τις δυσκολιες.....................
ποτε δεν θα επετρεπα στον εαυτο μου να με παρει απο κατω.........:bigsmile:
και ας μην ειχα κουνια να βαλω το μωρο
και καροτσι να το παω βολτα σαν μανουλα και εγω ..
το μονο που με ενοιαζε ηταν να του προσφαιρω γαλα και αγαπη.........

αυτα για τον κρονο!..
και ολα περνανε την υγεια μας να εχουμε..:bigsmile:

με πολυ αγαπη κουκι:love:

taurine
28-10-2010, 09:11 PM
Όταν γέννησα το γλυκό μου κοριτσάκι πέρυσι, ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με την ακμή του 9ου οίκου μου στην Παρθένο.

Με συγχωρείτε, διορθώνω και επανέρχομαι πως ο 5ος της ηλιακής επιστροφής οίκος "έπεφτε" πάνω στον 9ο . Συγνώμη και πάλι.:embarrest

Τίνα Ζαχαριάδου
28-10-2010, 09:51 PM
Την 1η φορά που γέννησα είχα στην ηλιακή επιστροφή την ίδια οικοθεσία που έχω και στον γενέθλιο με ακμή 1ου στον Καρκίνο και πολυαστρία στον 12ο οίκο.
Κυβερνήτης 8ου ηλιακής ο Πλούτωνας στον γενέθλιο 5ο και σε τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη από τον 8ο, ¶ρη ηλιακής σε σύνοδο με γενέθλιο ¶ρη και τετράγωνο με τον Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκου, ενεργοποιούσε γενέθλιο τετράγωνο , με κατάσφαξε ο γιατρός. :mad:
Ο Δίας της ηλίακής μέσα στον 5ο και σε τρίγωνο με Ήλιο γενεθλιο ενεργοποιούσε το γενέθλιο τρίγωνο μου, επίσης από 5ο οίκο, αυτός ήταν κι ο λόγος που τη γλυτώσαμε μητέρα και παιδί.
Ο Κρόνος επιστροφής βρισκόταν στο γενέθλιο 12ο κι ο τράνζιτ σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου :sad:

Στην 2η γέννα, του 5ου η ακμή έπεφτε καρφί στον γενέθλιο ωροσκόπο, σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκο (χειρουργείο για παιδία), ο Κρόνος από τον 6ο της ηλιακής έκανε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο. Τι να πω γι αυτό, απίστευτη κούραση, απίστευτα ξενύχτια από ένα θηλασμό που διήρκησε 2 χρόνια :wacko:
Ο κυβερνήτης του 8ου στον 4ο γενέθλιο σε τρίγωνο με την γενέθλια Σελήνη κι Αφροδίτη, ενεργοποιούσε γενέθλια σύνοδο.

3η φορά ....... απλώς δεν θα υπάρξει :love:

Υγ Αγαπητή Ταυρίνα παρηγόρησου, στην 2η γέννα κι εγώ μόνη ήμουν σχεδόν όλες τις ημέρες, ούτε σύζυγος ούτε μαμά, ευτυχώς όχι για λόγους υγείας.

lefkas
28-10-2010, 10:17 PM
Την 1η φορά που γέννησα είχα στην ηλιακή επιστροφή την ίδια οικοθεσία που έχω και στον γενέθλιο με ακμή 1ου στον Καρκίνο και πολυαστρία στον 12ο οίκο.
Κυβερνήτης 8ου ηλιακής ο Πλούτωνας στον γενέθλιο 5ο και σε τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη από τον 8ο, ¶ρη ηλιακής σε σύνοδο με γενέθλιο ¶ρη και τετράγωνο με τον Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκου, ενεργοποιούσε γενέθλιο τετράγωνο , με κατάσφαξε ο γιατρός. :mad:
Ο Δίας της ηλίακής μέσα στον 5ο και σε τρίγωνο με Ήλιο γενεθλιο ενεργοποιούσε το γενέθλιο τρίγωνο μου, επίσης από 5ο οίκο, αυτός ήταν κι ο λόγος που τη γλυτώσαμε μητέρα και παιδί.
Ο Κρόνος επιστροφής βρισκόταν στο γενέθλιο 12ο κι ο τράνζιτ σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου :sad:

Στην 2η γέννα, του 5ου η ακμή έπεφτε καρφί στον γενέθλιο ωροσκόπο, σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκο (χειρουργείο για παιδία), ο Κρόνος από τον 6ο της ηλιακής έκανε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο. Τι να πω γι αυτό, απίστευτη κούραση, απίστευτα ξενύχτια από ένα θηλασμό που διήρκησε 2 χρόνια :wacko:
Ο κυβερνήτης του 8ου στον 4ο γενέθλιο σε τρίγωνο με την γενέθλια Σελήνη κι Αφροδίτη, ενεργοποιούσε γενέθλια σύνοδο.

3η φορά ....... απλώς δεν θα υπάρξει :love:

Υγ Αγαπητή Ταυρίνα παρηγόρησου, στην 2η γέννα κι εγώ μόνη ήμουν σχεδόν όλες τις ημέρες, ούτε σύζυγος ούτε μαμά, ευτυχώς όχι για λόγους υγείας.

Τίνα μήπως δεν κατάλαβα καλά? Λες ίδια οικοθεσία με τον γενέθλιο με ακμή 1ου στον Καρκίνο και μετά λες κυβ. 8ου ηλιακής ο Πλούτωνας:wacko: πως γίνεται?
¶α !! πιό κάτω λες κυβερνήτης 8 ο ουρανός
¶στο τόπιασα αναφέρεσαι σε 2 ηλιακές επιστροφές !!!

Τίνα Ζαχαριάδου
28-10-2010, 11:51 PM
Τίνα μήπως δεν κατάλαβα καλά? Λες ίδια οικοθεσία με τον γενέθλιο με ακμή 1ου στον Καρκίνο και μετά λες κυβ. 8ου ηλιακής ο Πλούτωνας:wacko: πως γίνεται?
¶α !! πιό κάτω λες κυβερνήτης 8 ο ουρανός
¶στο τόπιασα αναφέρεσαι σε 2 ηλιακές επιστροφές !!!

Κι όμως Ρίτσα μου έχεις δίκιο.

Μόλις τα ξανακοίταξα, δεν είχα ίδια οικοθεσία με του γενέθλιου, ( την επόμενη χρονιά είχα ίδια οικοθεσία) είχα ωροσκόπο Κριό, γι αυτό είχα κυβερνήτη 8ου τον Πλούτωνα, κατά τ' άλλα δεν αλλάζει τίποτα από όσα έγραψα (σε όψεις). Δεν θυμόμουν τον ωροσκόπο, τωρα που τα είδα ξανά, είδα πως και στην πρώτη γέννα ο κυβερνήτης του 5ου οίκου της ηλιακής, όπως και στην δεύτερη γέννα έπεφτε στον 1ο οίκο χωρίς όμως να κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Σ' ευχαριστώ Ρίτσα!

lefkas
29-10-2010, 12:31 AM
Κι όμως Ρίτσα μου έχεις δίκιο.

Μόλις τα ξανακοίταξα, δεν είχα ίδια οικοθεσία με του γενέθλιου, ( την επόμενη χρονιά είχα ίδια οικοθεσία) είχα ωροσκόπο Κριό, γι αυτό είχα κυβερνήτη 8ου τον Πλούτωνα, κατά τ' άλλα δεν αλλάζει τίποτα από όσα έγραψα (σε όψεις). Δεν θυμόμουν τον ωροσκόπο, τωρα που τα είδα ξανά, είδα πως και στην πρώτη γέννα ο κυβερνήτης του 5ου οίκου της ηλιακής, όπως και στην δεύτερη γέννα έπεφτε στον 1ο οίκο χωρίς όμως να κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο.

Σ' ευχαριστώ Ρίτσα!

¶ρα σε μια ηλιακή συνέβησαν τα καθέκαστα της 1ης γέννας. Τώρα μπήκαμε σε σειρά:laugh:
Αυτός ο χασάπης ο δικός σου μήπως είναι ο χασάπης ο δικός μου?:cheesy:
Πολύ χρήσιμα όλα τα στοιχεία των μελών όταν παρατίθενται σε συνάρτηση με γεγονότα.
Είναι ουσιαστικότερη η μάθηση μέσω της έρευνας και της στατιστικής από τη θεωρητική πλευρά της αστρολογίας!!!

Τίνα Ζαχαριάδου
29-10-2010, 01:51 AM
¶ρα σε μια ηλιακή συνέβησαν τα καθέκαστα της 1ης γέννας. Τώρα μπήκαμε σε σειρά:laugh:
Αυτός ο χασάπης ο δικός σου μήπως είναι ο χασάπης ο δικός μου?:cheesy:
Πολύ χρήσιμα όλα τα στοιχεία των μελών όταν παρατίθενται σε συνάρτηση με γεγονότα.
Είναι ουσιαστικότερη η μάθηση μέσω της έρευνας και της στατιστικής από τη θεωρητική πλευρά της αστρολογίας!!!

Αμφιβάλλω ότι πρόκειται για τον ίδιο, άλλωστε από "χασάπηδες" έχουμε βρωμίσει.

Ναι σε μια ηλιακή συνέβησαν, η ηλιακή αυτή είχε ξεκίνησει τον Μάρτιο και γέννησα τον Νοέμβριο.

konstantina318
29-10-2010, 11:37 AM
Στον μονάκριβο μου
Ωροσκόπος ηλιακής Καρκίνος και στον 1ο γενέθλιο,ακμή 1ου-7ου ηλιακής στην 29η του Καρκίνου,σελήνη ηλιακής απο τον 5ο ηλιακ. στον 5ο γεν και στο Σκορπιό,Πλούτωνας ηλιακ. απο 5ο ηλ.στον 5ο γενέθλιο,Ουρανός ηλ απο 8ο στον 8ο (καισαρική).

Απο διελεύσεις τώρα, είχα επιστροφή Κρόνου ο οποίος διέλαυνε απο το 12ο οίκο μου και έκανε σύνοδο με Ήλιο Ερμή και Κρόνο γενέθλιο,τετράγωνο με Ουρανό 4ου και Πλούτωνα 3ου (τα λόγια είναι περιττά)
αλλά ευτυχώς και τρίγωνα με Σελήνη-Δία 9ου
Αυτά τα κυριότερα@

μανταλένα
29-10-2010, 11:46 AM
Καλημέρα σε όλους..! :love:Συνοπτικά θα σας μεταφέρω τη δική μου εμπειρεία παραθέτοντας ότι νομίζω ότι είναι σχετικό με το θέμα...
Γέννησα τρία υπέροχα παιδιά με διαφορά 9 χρόνια το καθένα...
1ο παιδί
- Ήλιος στην ακμή του 5ου ηλιακής (οπότε η ακμή του 5ου ηλιακού σε σύνοδο με γενέθλιο ήλιο στον Τοξότη)
- Ο Δίας κυβερν. Ωροσκόπου γενέθλιου(τοξότης) στον 5ο ηλιακής.
- Αφροδίτη (κυβερν. 5ου γενέθλιου) στον 6ο ηλιακής και η ακμή του 6ου σε σύνοδο με τον γενέθλιο ¶ρη.
- Ωροσκόπος ηλιακής στον Λέοντα (ο ηλιος κυβερν. του ηλιακού Ωροσκ. στην ακμή του 5ου) στον 8ο γενέθλιο
2ο παιδί
- Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτη-Ερμή-¶ρη στον 3ο ηλιακής (1ος γενέθλιος)
- Ακμή 10ου ηλιακ. και γενέθλιας στο ζυγό (κυβ. Αφροδ.)
- Διας στον 1ο ηλιακό σε σύνοδο με γενέθλια Σελήνη
- Σελήνη+Κρόνος σε σύνοδο στον 5ο ηλιακό
- 8ος ηλιακός=5ος γενέθλιος
3ο παιδι
- Ακμή 1ου ηλιακού σε σύνοδο με ακμή 1ου γενέθλιου (ανοχή 4ο).
- Πλούτωνας σε σύνοδο με γενέθλιο Ωροσκ.
- ¶ρης (κυβερν. 5ου ηλιακού) σε σύνοδο με Αφροδίτη (κυβερν.. 5ου γενέθλιου)
- Δίας στον 8ο ηλιακής τρίγωνο με την σύνοδο Πλούτωνα-Ωροσκόπου
Αυτά σε πολύ γενικές γραμμές...
Υ.Σ..........Θυμηθήτε μανούλες... να καθαρίζετε το βλέμμα σας απο την σκοτινειά του πόνου και του θυμού όταν στρέφεστε στα παιδάκια σας... Πέρασα και περνάω μια δύσκολη ζωή αλλά είναι δικά μου λάθη... Όταν απευθύνομαι στα παιδιά μου,... όσο μπορώ η ματιά μου και η ψυχή μου βγάζουν τη γλύκα και τη ζεστασιά πως τους αξίζει και δικαιούνται απο τη μάνα τους.... Έτσι θεωρώ πως έχω καταφέρει κατά γενική ομολογία να μεγαλώνω ισορροπημένα και χαμογελαστά παιδιά... Έχουν "ελαφρύ δισάκι" στις πλάτες τους... Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε τόσο.., χωρίς να το ξέρετε....!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
02-11-2010, 03:53 PM
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας
κατι σημαντικο που μου συνεβη..
.
1997
[ συγγενης του συζυγου μου- ανηπαντρη ετων 33]
Δεσποινα ειμαι εγκυος μου λεει...
θελω να το κρατησω θα με βοηθησεις;

ηλιακη του ετους 1996-97

Βλεπω τωρα την ηλιακη εκεινου του ετους
και βλεπω να καθετε καρφι πανω στον γενεθλειο μου:nuts:
ολοι οι οικοι ,οι μοιρες ιδιες οπως οταν γεννηθηκα
κατι συμαντικο -κατι πολυ μεγαλο θα μου συμβει...
πανω στον ωροσκοπο γενεθλειου και ηλιακης [ 25η του ζυγου]
καθησμενος ο χειρωνας 26η ζυγου [ γεενεθλειος ειναι μεσα στον 5ο ιχθεις ]
εδειχνε καθαρα οτι ειχε να κανει με παιδι
μεσα στον 3ο οικο ηλιακης ο Διας επεκταση -συγγενεις-αδελφια,
ακμη 3ου
τριγωνο
με ακμη 7ου.
Αφροδιτη ηλιακης στον 1ο σε εξαγωνο με αφρο γενεθλειο 3ο οικο
Στον γενεθλειο μου εχω ενα μεγαλο τριγωνο στο νερο
Πωσειδωνα 1ος -χειρωνα 5ος - βορειο δεσμο 9ος
αυτο απο μονο του μου επιτασει οτι εγω πρεπει να δωσω
με αγαπη, με ανιδοτελεια
να κανω υπερβαση περα απο το εγω μου
περα απο τα συνηθισμενα ,περα απο τα τετριμμενα
[τοτε ουτε τον ωροσκοπο μου δεν ηξερα]
Πωσειδωνας ηλιακης 25η αιγωκερω να κοντευει να ζυγωνει τον 4ο οικο
μου ενοργοποιηουσε την ακμη του ωροσκοπου 25η ζυγου -25η κριου
τον αξονα 1ο -7ο

Επρεπε να κανω ενα μεγαλο βημα στην ψυχη μου και να με ακολουθησει και η οικογενει μου
για κατι που αφορουσε αλλον [ 7ος]
.Αποφασισαμε να συγκατοικισουμε .με την συγγενη μας για να την βοηθεισουμε
Κρονος ηλιακης πανω στην ακμη του 6ου [ ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ 2 χρονια ]
Ουρανος ηλιακης 4ο οικο μετακομισα σε ποιο μεγαλο σπιτι
αλλαξαν σχολεια τα παιδια μου [ξαφνικα και ανεπαντεχα θεματα σπιτιου]
και μειναμε μαζι με την εγκυο συγγενη μου ..
και προσπαθησαμε να συμβιωσουμε για οσο χρειαστει...
Γεννηθηκε ενα πανεμορφο κοριτσακι[ ζυγος με ωροσκοπο λεων :love::love:]
εδωσα ολον τον εαυτο μου τοτε σε μητερα και μωρο τους φροντιζα
και την βοηθησα να το παει εως ενος ετους ..
Σταθηκε στα ποδια της και μετα χωρισανε οι δρομοι μας -καθενας στο σπιτι του.
Βλεπω στην τοτε ηλιακη μου τον πωσειδωνα-4ο σε ταφ
τα εβλεπα με πολυ αγαπη;τα εβλεπα πολυ ροζ;
δεν ηθελα τοτε να δω το ποσο δυσκολα θα ηταν [δεν ταιριαζα καθολου μαζι της]
γιατι με συνεπηρε η αγαπη του μωρου που θα ερχονταν
στιριγμα σε ολα αυτα ηταν ο αντρας μου και τα παιδια μου
ενα μεγαλο τριγωνο της ηλιακης ηλιος -σεληνης-κρονος βοηθησε τις γενεθλειες θεσεις που εχουν
Και φυσικα ολοι μου ελεγαν γιατι το κανεις αυτο Δεσποινα;;;
Το εκανα αγαπημενα μου μελη γιατι κοριτσια εχω και εγω
και ισως βρεθουν σε αναλογη θεση
και εγω να μην ζω...
Πιστευω οτι καποια Δεσποινα θα βρεθει να τα αγκαλειασει και να τα βοηθεισει..
ετσι απλα...το σκεφτηκα τοτε ..:love:

Η μικρουλα μας τωρα ειναι 13 ετων
την βαφτησαμε εγω και οι κορες μου......
και εχω ιδιαιτερη σχεση σαν μανα με κορη μαζι της

σας ευχαριστω που το διαβασατε
Δεσποινα κουκι:bigsmile:

joanna1975
31-12-2010, 08:41 PM
Χρόνια πολλά και Καλή χρόνια!!!Διάβασα σε κάτι σημειωσεις που ξεσκόνιζα ότι εκτός απο τον 5ο και 8ο οίκο και ο 6ος οίκος δείχνει την περίοδο εγκυμοσύνης καθώς και κάποιες ενδείξεις στον 10ο οίκο θα μπορούσαν να δείξουν εγκυμοσύνη. Ποιές είναι αυτές οι ενδείξεις στην ηλιακή επίστροφή όσο αφορά τον 6ο και 10ο οίκο που θα μπορούσαν να δείξουν ένα τέτοιο γεγονός;
Σας ευχαριστώ πολύ!

Marilam
03-01-2011, 01:44 AM
Εχουμε τις ίδιες θέσεις στο τρίπτυχο..είμαι Λέων με σελήνη στον Ταύρο και ωροσκόπο τοξότη..ουαο!
Στην δεύτερη μου εγκυμοσύνη είχα πλανήτες στον 5ο οίκο..

ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ
03-01-2011, 03:37 AM
Την χρονιά που έμεινα έγκυος, ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής ήταν πολύ χαρακτηριστικός!!
- Η ακμή του 4ου της επιστροφής σε σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκόπο μου.
- Η ακμή του 5ου της επιστροφής σε σύνοδο με την γενέθλια σελήνη μου. Να σημειώσω ότι η σελήνη είναι κυβερνήτης του 5ου οίκου μου στον γενέθλιο χάρτη.
- Η σελήνη του χάρτη της επιστροφής σε σύνοδο με την ακμή του 5ου οίκου του γενέθλιου χάρτη
- Ο ωροσκόπος της επιστροφής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που είναι ο κυβερνήτης του γενέθλιου ωροσκόπου μου.
Την ημέρα που γέννησα, ο διευλαύνων βόρειος δεσμός, ήταν σε σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκοπο μου.
Η προοδευμένη μου αφροδίτη ήταν σε σύνοδο με τον γενέθλιο άρη μου και ο προοδευμένος άρης σε σύνοδο με το γενέθλιο Part of Fortune (Εχω διαβάσει ότι στο θέμα της τεκνοποίησης, πάντα εμπλέκεται ο άρης. Αυτό επιβεβαιώνεται εδώ).

Κοραλλία Μόζορα
06-01-2011, 09:53 AM
Ο 6ος οίκος δεν έχει σχέση με γεννήσεις παιδιών. Ο 10ος οίκος συχνά συμμετέχει στα προγνωστικά συστήματα στα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας όπως γάμοι, γεννήσεις παιδιών κ.λπ.

errikaki
22-12-2011, 08:32 PM

κ.Τίνα θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πολυαστρία στον 12ο οίκο και ειδικά ο κρόνος μπορεί να δείχνει μια τάση για εγκυμοσύνη?:)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
22-12-2011, 09:28 PM
Ταυρινα μου
,παιδάκι μου κανε λιγο ακομα υπομονη
απο την καρδιά μου σου ευχομαι γρηγορα να γεννήσεις
σε έχω στο νου μου συνέχεια καλό μου :love:
Δεν ξερω αλλα νιωθω μεσα μου οτι σημερα-αυριο θα γεννησεις.
Αν μπορεσεις να μας το πεις προτου φυγεις για το μαιευτηριο ε;:love:
σε φιλω γλυκα:love:

:Snow:

το μωρο σου θα εχει μια ωραια τριγωναρα Ηλιου -Δια !!!

Τίνα Ζαχαριάδου
22-12-2011, 10:17 PM
κ.Τίνα θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πολυαστρία στον 12ο οίκο και ειδικά ο κρόνος μπορεί να δείχνει μια τάση για εγκυμοσύνη?:)

errikaki δεν θα έλεγα ότι μια πολυαστρία στον 12ο σημειοδοτεί εγκυμοσύνη, όσο για τον Κρόνο, συνήθως όταν βρίσκεται στον 12ο έχουμε δύσκολη εγκυμοσύνη, πολλούς περιορισμούς απομόνωση, κρεββάτωμα, καταθλίψεις, φοβίες μην τυχόν κι αποβάλλουμε κτλ.

Στον 1ο οίκο ή σε όψη με τον Ήλιο συχνά έχουμε γέννα μιας και ο Κρόνος δείχνει τις καινούριες υποχρεώσεις που αναλαμβάνουμε αλλά και την ψυχική και σωματική κούραση που νιώθουμε. Σχεδόν όλες οι γυναίκες μετά τη γέννα περνάμε μια φάση κατάθλιψης (λοχεία περίοδος), ενώ ο οργανισμός μας εξασθενεί από τα ξενύχτια και όλες τις φροντίδες του παιδιού σε σχέση πάντα με όλα τα υπόλοιπα του σπιτιού.

Οσο για τον Κρόνο στον δικό μου χάρτη, όταν γέννησα ήταν στις 12 μοίρες του Καρκίνου, ο ωροσκόπος μου είναι στις 15 μοίρες Καρκίνου, επομένως μιλάμε για σύνοδο με τον γενέθλιο ωροσκόπο.

taurine
22-12-2011, 10:39 PM
Ταυρινα μου
,παιδάκι μου κανε λιγο ακομα υπομονη
απο την καρδιά μου σου ευχομαι γρηγορα να γεννήσεις
σε έχω στο νου μου συνέχεια καλό μου :love:
Δεν ξερω αλλα νιωθω μεσα μου οτι σημερα-αυριο θα γεννησεις.
Αν μπορεσεις να μας το πεις προτου φυγεις για το μαιευτηριο ε;:love:
σε φιλω γλυκα:love:

:Snow:

το μωρο σου θα εχει μια ωραια τριγωναρα Ηλιου -Δια !!!

Δεσποινάκι, οι ευχές σας είναι βάλσαμο.:love:
Πραγματικά, η ιώβια ταυρίσια υπομονή μου άρχισε να εξαντλείται σιγά σιγά, γιατί χρονιάρες μέρες συνήθως τα μαιευτήρια υπολειτουργούν και οι γιατροί εξασκούνται στις καισαρικές, χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές, επειδή τελειώνουν γρήγορα και πάνε ταξιδάκια.
Μόνο αυτό φοβάμαι, τίποτε άλλο. Ούτε πόνους, ούτε το ζόρισμα.
Ο κυβ. του 8ου μου είναι στον 1ο οικο, σε τρίγωνο με το διελαύνοντα Δία, και αυτό με κάνει να ελπίζω.
Τελευταία μερα είναι η 26η, και φοβάμαι αυτό το τρίγωνο Ηλιου-Δία, γιατί η μπέμπα έχει περάσει τα 3,700 :wacko:. Μανούλα είσαι και ξέρεις από ...ζόρια!

Εννοείται πως θα σας στείλω μηνυματάκια!
Α! Και για το θέμα μας, η ηλιακή επιστροφή μου φέτος έχει ωρ.Κριό και μεσα σε αυτόν Ηλιο/Δια/Ερμη/Αφροδίτη/Αρη! Και πέφτει πάνω στον 3ο γενέθλιο!

Φιλιά σε όλα τα αστερόπαιδα! Δεσποινάκι, σε ευχαριστω και πάλι!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
23-12-2011, 10:36 PM
:xmas-smiley-032:
Όταν γέννησα το γλυκό μου κοριτσάκι πέρυσι, ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με την ακμή του 9ου οίκου μου στην Παρθένο.

Aντε τωρα με το καλο πιστευω αυριο με την νεα Σεληνη να μας γεννησεις το δευτερο κοριτσακι:love:
Ταυρακι μου ομορφο λιγο υπομονη ακομα:love:

taurine
24-12-2011, 12:00 AM

Aντε τωρα με το καλο πιστευω αυριο με την νεα Σεληνη να μας γεννησεις το δευτερο κοριτσακι:love:
Ταυρακι μου ομορφο λιγο υπομονη ακομα:love:

Αμήν και πότε!
Κοντεύω να εκραγώ!
Αμάν αυτός ο 5ος οίκος με το Δία μεσα!:p

Χρυσάνθη Σπίγγου
24-12-2011, 03:43 PM
Γεια σας κορίτσια,

Προσωπικά γέννησα τρία παιδιά με την μέθοδο Γιόνας! Είναι μία εκπληκτική αστρολογική μέθοδος η οποία έχει βρει απήχηση και τέλεια αποτελεσματικότητα τουλάχιστον στην Γερμανία όπου ζούσα εγώ τότε. Σημασία μεταξύ των άλλων αυτής της μεθόδου - η οποία είναι εφαρμόσιμη ακόμα και από το σπίτι με λίγη περίσσια προσοχή σε κάποιους αστρολογικούς κανόνες - είναι και η επιθυμητή επιλογή φύλου.

Μετά από αυτήν την εκπληκτική εμπειρία ξεγένησσα -αλληγορικά μιλώντας - πλήθος φιλενάδων, συγγενών και γνωστών κ.λ.π., με την μέθοδο αυτή και πάντα με επιτυχία όσον αφορά και την υγεία και την επιλογή φύλου του μωρού. Αποψης μου μετά από όλες αυτές τις προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές εμπειρίες είναι ότι η ηλιακή επιστροφή από μόνη της -εμείς τότε ούτε καν που την χρησιμοποιούσαμε - δεν είναι ή για να είμαστε πιο σωστοί δεν θα πρέπει καν να εκληφθεί αυτή μόνη της ως ενδεικτική μιας εγκυμοσύνης. Αυτό γιατί από μόνη της δεν επαρκεί.

Ποτέ να μην ξεχνάτε δε -αυτό λέει και η σοφία των άστρων - πως αν κανείς θέλει πραγματικά να διεισδύσει στα άδυτα αυτού του χώρου πρέπει να λαμβάνει υπόψη του το προσωπικό γενέθλιο + το προοδευτικό και των δύο συντρόφων, τον σύνθετο χάρτη τους σε συναστρία με τον εκάστοτε προοδευτικό, και ενδεχομένως και τον ηλιακό.

Αλλωστε για το το εάν κανείς επιθυμεί και θέλει να αποκτήσει κορίτσι ή αγόρι είναι εξαιρετικά σημαντικοί οι παράγοντες που αφορούν αντίστοιχα τον Αρη ή την Αφροδίτη, καθώς και το εάν οι Σελήνη/Ηλιος είναι σε αρσενικά ή θηλυκά ζώδια.

Αυτό συχνά σημαίνει εγρήγορση και έμφαση ακόμα και σε οίκους που κανείς δεν θα φανταζόταν ότι μπορεί να συμμετάσχουν στην κυοφόρηση ενός μωρού.

Κατά μία γενικότερη πάντως έννοια, σημασία έχει να δει κανείς στο κατά πόσο η ακμή του 5ου ή ο 5ος οίκος ενεργοποιείται με κάποιον ουσιώδη τρόπο.

Κλείνοντας περιχαρής να σας πω, ότι βάση της μεθόδου Γιόνας -σίγουρα θα βρείτε σχετική βιβλιογραφία και εδώ στην Ελλάδα - μπορεί κανείς να επιλέξει μέχρι και το πως, πότε και τι φύλο θα είναι τα εγγόνια που θα αποκτήσει κάποτε.

Οπερ και είχα την τύχη να έχω ένα γιό και μία νύφη που βασίστηκαν στις σχετικές αστρολογικές υποδείξεις μου οι οποίες στηρίζονται στην μέθοδο Γιόνας, και τσακ, δεν την τσάκωσαν μόνο την επιθυμητή τσούπρα αλλά της χάρισαν και το επιθυμητό ζώδιο της γιαγιάς!

Καλό ; Το ότι ενώ δεν βγήκε καν απο το αβγό μετράει πλανήτες απο τώρα δεν χρειάζεται καν να το αναφέρω. Πως να το κάνουμε πήρε την μούρλα της αστρολογίας απο την γιαγιά της.

Κορίτσια να είστε όλες καλά και να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται.

Χρόνια σας Πολλά,

Φιλικά

Χρυσάνθη Σπίγγου

taurine
27-12-2011, 10:49 AM
Καλημέρα και πάλι σε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια!;)

Φαίνεται πως όταν η σελήνη κόβει βόλτες στον Υδροχόο στο 2ο οίκο μου, (όπως και στην πρωτη κόρη μου) εγω θα γεννάω!!!!

Φεύγουμε για το μαιευτήριο!

Πολλά πολλά φιλιά!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-12-2011, 12:27 PM
Καλημέρα και πάλι σε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια!;)

Φαίνεται πως όταν η σελήνη κόβει βόλτες στον Υδροχόο στο 2ο οίκο μου, (όπως και στην πρωτη κόρη μου) εγω θα γεννάω!!!!

Φεύγουμε για το μαιευτήριο!

Πολλά πολλά φιλιά!

Ταυρινα μου με εναν πονο κοριτσι μου!
Ο Θεος μαζι σου
σε αγαπαμε πολυ και με το καλο να μας ερθεις ξανα με την μπεμπα σου!!:love:

Lena_P
29-12-2011, 02:17 AM
Με κανέναν πόνο taurine!!! Ό,τι καλύτερο!!

Επειδή εγώ δεν έχω και πολλά να πω για τον 5ο μου της Ηλιακής Επιστροφής όταν έγινα μαμά (άδειοι και οι 2 5οι..), παρά μόνο τον Ήλιο επιστροφής στον 3ο μου και μία σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στον 1ο, είπα να ρίξω μια ματιά σε μεσοδιαστήματα..

Στο γενέθλιο midP. Σελήνης/Αφροδίτης έχω Κρόνο 180ο, Ουρανό 90ο και Ερμή 90ο.
Όταν γέννησα, ο Ουρανός ήταν στις 135ο, ο Κρόνος 45ο και ο Ερμής στις 45ο
Όταν συνέλαβα, ΒΔ και Δίας ήταν σε σύνοδο με το μεσοδιάστημα Σελήνης/Αφροδίτης στον 8ο...

joanna1975
29-12-2011, 03:18 PM
taurine με το καλο να υποδεχθείς το μωρακι σου!Σου ευχομαι να πανε όλα τελεια!!

jungle
30-12-2011, 05:15 PM
taurine! ευχομαι το κοριτσακι σου να ειναι παντα υγιεστατο κ να φερει πολλη αγαπη
στη οικογενεια σου!

errikaki
30-12-2011, 10:26 PM
:xmas-smiley-016:taurine!!! :) Εύχομαι από την καρδιά μου όλα τα καλά του κόσμου!!!!! Να έχει πάντα υγεία και καλή τύχη σε ό,τι κάνει!!

Είναι τόσο γλυκό και τρυφερό να είσαι μανούλα... η πιο αγνή και αληθινή αγάπη...
διαπιστώνεις ότι η αγάπη πολλαπλασιάζεται όταν διαιρείται :xmas-smiley-029:
:xmas-smiley-020: