Η Κοραλλία απαντά, είναι, στην, χάρτη, θέμα, γενέθλιο, υπάρχει, είμαι, έχει, ερώτησή, κάποιος, πλανήτης, οίκος, γίνονται, πιστεύω, θέλω, κάποιο, λοιπόν, σκοπός, λόγο, ατόμου, πάρει, ακολουθήσει, δυνατόν, υπ΄όψιν, λάβει, όντως, αμβλυνθούν, ολοκληρωθεί, αφού, όψεις, δύσκολες, επιρροή, πλανητική, καθένας, άτομο, πρέπει, μάθημα, ποιο, μπορεί, φτασει, τέτοια, ανώδυνα, σκοπό, δείχνει, δύσκολο, 9.30, στις, 25/06/1977, γεννημένη" /> Πώς φτάνεις στην Ιθάκη; [Archive] - Αστρολογία για όλους

PDA

View Full Version : Πώς φτάνεις στην Ιθάκη;

runaway
24-10-2010, 01:57 PM
Σας παραθέτω την ερώτησή μου γιατι θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον με εμπειρία στην αστρολογία. Είμαι γεννημένη 25/06/1977 στις 9.30 π.μ. στην Αθήνα, ξέρω τον γενέθλιο χάρτη μου καλά, έχω διαβάσει πάρα πολλές αναλύσεις των πλανητικών επιρροών και όψεων μεσα από το site σας κ όχι μόνο. Το θέμα είναι πως όπως και να το δω το θέμα βλέπω έναν πολύ δύσκολο γενέθλιο χάρτη πράγμα που έχει επαληθευτεί στη ζωή μου αλλά επειδή είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο θέλω να πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Η ερώτησή μου λοιπόν είναι αν υπάρχει κάποιος πλανήτης/ όψη/ οίκος που να δείχνει ποιο είναι το μάθημα που πρέπει να πάρει ο καθένας στη ζωή του και κ πως μπορεί να φτασει στο σκοπό του πιο ανώδυνα..αν υπάρχει τέτοια πλανητική επιρροή όντως και κάποιος τη λάβει υπ΄όψιν του και την ακολουθήσει είναι δυνατόν να αμβλυνθούν οι δύσκολες όψεις στο χάρτη αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο σκοπός του ατόμου;

Κοραλλία Μόζορα
24-10-2010, 02:34 PM
Αγαπητή μου Λία,

η προσωπική μου γνώμη είναι ότι κανείς μας εδώ δεν είναι Δάσκαλος ώστε να μπορεί να υποδείξει σε κάποιον ποιο είναι το παρελθόν της ψυχής του, τι "μάθημα" πρέπει να πάρει σ' αυτή την ζωή και ποιος είναι ο σκοπός της ψυχής του. Αυτά δεν τα γνωρίζουμε ούτε για τον εαυτό μας, πόσο μάλλον να τα υποδείξουμε σε τρίτους. Μακάρι να ήταν τόσο απλό αυτό το θέμα.

Αντί λοιπόν να ξεκινάμε από τα πράγματα που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, καλύτερα να ξεκινάμε από τα πράγματα που μπορούμε να γνωρίσουμε και από αυτά που μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τα διορθώσουμε. Κι αν στην πορεία της ζωής μας έρθει και η εσωτερική γνώση τόσο το καλύτερο.

Αυτά που μπορούμε να γνωρίσουμε και να διορθώσουμε είναι τις ψυχολογικές λειτουργίες των πλανητικών θέσεων και όψεων μας. Κάθε δυσαρμονική πλανητική θέση και όψη υποδεικνύει κάποια λανθασμένη ψυχική ανάπτυξη της λειτουργίας του πλανήτη, που προέρχεται από τις εμπειρίες (συνήθως της παιδικής μας ηλικίας) της ζωής μας. Αυτή η δυσλειτουργία έχει επιπτώσεις στην ζωή μας γιατί προκαλεί δύσκολες εμπειρίες.

Αν εμβαθύνεις στον χάρτη σου και κατανοήσεις ποιες είναι οι ψυχολογικές δυσκολίες που υποδεικνύουν οι πλανήτες σου τότε θα φτάσεις σε μια καλύτερη ψυχική ισορροπία και κατ' επέκταση θα βελτιωθεί πολύ και η ζωή σου.

runaway
24-10-2010, 02:47 PM
ευχαριστώ για την απάντηση κυρία Μόζορα. Απλά αναρωτιέμαι, αν υποθέσουμε πως το ωροσκόπιο μας ανατέλλει με τη γέννησή μας τότε οι πλανητικές επιρροές προυπάρχουν των εμπειριών μας και μάλλον κάποιος γεννιέται με ένα δύσκολο ωροσκόπιο, δεν γίνεται. Δηλαδή σκέφτηκα πως εάν είχα γεννηθεί 20 μέρες αργότερα, επειδή θα άλλαζαν δύο πλανητικές επιρροές που δημιουργούν το περισσότερο μπλέξιμο θα είχα διαφορετική ζωή μεν αλλά στην ίδια οκογένεια δε. Πράγμα που σημαίνει πως θα αντιλαμβανόμουν διαφοτερικά τα πράγματα..άρα τελικά είναι λάθος τα πράγματα ή εμείς τα αντιλαμβανόμαστε λάθος; Γι αυτό και ρώτησα άν υπάρχει κάποια τέτοια πλανητική επιρροή γιατί αν δεν υπάρχει τότε είμαι δυσλειτουργική από τη φύση μου και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό; Πέσατε μέσα στα βιώματα από παιδική ηλικία αλλά σ αυτό έχουν μερίδιο ευθύνης κ άλλοι...αν είχα γεννηθέι 20 Ιουλίου δηλαδη θα ήταν κ οι αλλοι καλύτεροι άνθρωποι; προσπαθώ να καταλάβω την αστρολογία σε βάθος κ οχι επιφανειακά μόνο.

Κοραλλία Μόζορα
24-10-2010, 06:12 PM
Αγαπητή μου φίλη,

αν θέλεις να συζητήσουμε μεταφυσικά το θέμα, θα σου πω την ταπεινή μου γνώμη. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος είναι φορέας μιας αθάνατης ψυχής που αποτελεί έκφραση του Θεού και πιστεύω στην μετενσάρκωση. Κάθε άνθρωπος έχει ένα παρελθόν πίσω του. Η μέρα και η ώρα που γεννιέται δεν είναι τυχαία αλλά θέμα συγχρονικότητας, δηλαδή γεννιέται την στιγμή που εκφράζονται καλύτερα οι τάσεις και τα χαρακτηριστικά που κουβαλά από το παρελθόν.

Οι τάσεις αυτές και τα χαρακτηριστικά ενεργοποιούνται στην παιδική του ηλικία (και μερικά αργότερα) με τρόπο ώστε να εκδηλωθούν και σ' αυτή την ζωή του και να γίνουν μέρος της παρούσας προσωπικότητας του. Αυτές οι τάσεις που θα ενεργοποιηθούν είναι αυτές ακριβώς που πρέπει να δουλέψει σ' αυτή την ενσάρκωση. Επομένως, αυτό που είμαστε κι αυτό που πρέπει να δουλέψει ο καθένας μας είναι το σύνολο του χάρτη του, όσο καλύτερα μπορεί. Κι αντί να κάνουμε υποθέσεις για το παρελθόν μας που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, ας επικεντρωθούμε στην παρούσα ζωής μας και όσα μπορούμε σήμερα να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε, με πυξίδα ολόκληρο τον χάρτη μας.

runaway
24-10-2010, 06:33 PM
σ ευχαριστώ πολύ, πραγματικά η απάντηση σου αυτή φαίνεται πως είναι κ η σωστή. ΄Αρα πρέπει να είχα κάνει πολλές παρατυπίες σε προηγούμενες ζωες και είναι μακρύς ο δρόμος για την εξιλέωση:worried: πώς να διαχειριστώ τόσες πολλές δυνατές όψεις στο ωροσκόπιό μου; κρόνος σύνοδο με ωροσκόπο στον 12ο τετράγωνο με αφροδίτη και άρη στον 10ο, ουρανός αντίθεση με αφροδίτη και άρη στον 10ο,:wacko: πλούτωνας τετράγωνο με ήλιο κ σύνοδο με σελήνη.....ούφ! για ότι έχω πετύχει στη ζωή μου έχω φτύσει αίμα και πάλι τίποτα δεν είναι κεκτημένο, όλα κρέμονται σε μια κλωστή... αυτή οι δύο πλανήτες στον ταυρο, αφροδίτη κ άρης, μου κάνουν τη ζημιά γιατι κονταροχτυπιούνται με τους γίγαντες κρόνο κ ουρανο!

Κοραλλία Μόζορα
25-10-2010, 10:56 AM
σ ευχαριστώ πολύ, πραγματικά η απάντηση σου αυτή φαίνεται πως είναι κ η σωστή. ΄Αρα πρέπει να είχα κάνει πολλές παρατυπίες σε προηγούμενες ζωες και είναι μακρύς ο δρόμος για την εξιλέωση:worried: πώς να διαχειριστώ τόσες πολλές δυνατές όψεις στο ωροσκόπιό μου; κρόνος σύνοδο με ωροσκόπο στον 12ο τετράγωνο με αφροδίτη και άρη στον 10ο, ουρανός αντίθεση με αφροδίτη και άρη στον 10ο,:wacko: πλούτωνας τετράγωνο με ήλιο κ σύνοδο με σελήνη.....ούφ! για ότι έχω πετύχει στη ζωή μου έχω φτύσει αίμα και πάλι τίποτα δεν είναι κεκτημένο, όλα κρέμονται σε μια κλωστή... αυτή οι δύο πλανήτες στον ταυρο, αφροδίτη κ άρης, μου κάνουν τη ζημιά γιατι κονταροχτυπιούνται με τους γίγαντες κρόνο κ ουρανο!

Έχεις Κρόνο πάνω στον ωροσκόπο και Πλούτωνα σε σύνοδο με την Σελήνη και τετράγωνο με τον Ήλιο και το πρόβλημα σου είναι η Αφροδίτη και ο ¶ρης; Θα σου συνιστούσα να ξεκινήσεις από τα φώτα και τον ωροσκόπο, να δεις πρώτα τι σημαίνουν αυτά τα στοιχεία στην ζωή σου και μετά να πας στους άλλους πλανήτες.