View Full Version : 7 οικος
desperateneptune
21-10-2010, 08:56 AM
Καλημέρα σας, είμαι καινούργιο μέλος και μόλις εχω ξεκινήσει να μελετώ το χάρτη μου. Θα ηθελα να μου δωσετε μια πιθανή ερμηνεία για τον κυβερνητη του 7 οικου οταν είναι ανάδρομος, (διας) και βρίσκεται στον 2 οίκο. Μέσα στον 7 οικο βρίσκεται ο ποσειδώνας ο οποιος κανει εξάγωνο με την αφροδίτη και αντίθεση με τη σελήνη και τον ωροσκόπο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση σας.
Τίνα Ζαχαριάδου
21-10-2010, 10:28 AM
Καλημέρα!
Ο ανάδρομος κυβερνήτης πάντα δείχνει μια καθυστέρηση στα θέματα τα οποία κυβερνά.
Στην δική σου περίπτωση, τα οφέλη που φέρνει ένας γάμος, τα οποία κατά κύριο λόγο σημαίνουν κάλυψη συναισθηματική και υλική, εμποδίζονται κατά κάποιο τρόπο.
Όταν από πρόοδο ορθοδρομήσει ο Δίας τότε θα είσαι σε θέση ν' αποκομίσεις τα οφέλη αυτά.
Με τον Ποσειδώνα μέσα στον 7ο θα πρέπει να είσαι πιο συνειδητή στην επιλογή συντρόφου ώστε ο σύντροφος να επιλεγεί γι αυτό που πραγματικά είναι κι όχι γι αυτό το οποίο εσύ φαντάζεσαι ότι είναι.
Με την Σελήνη σε αντίθεση μάλλον έχεις την τάση να κρίνεις με βάση το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος επιλογές οι οποίες σου προσθέτουν ανάσφάλεια κι εν τέλει απογοήτευση.
desperateneptune
21-10-2010, 10:48 AM
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! μήπως τα δεδομένα αυτά δείχνουν οτι ισως θα ήταν καλύτερα να αποφευχθεί ο γάμος και γενικά οι σοβαρές σχέσεις, λόγω του οτι είναι σαφές οτι ο ανθρωπος δεν εχει την ικανότητα να επιλέξει σωστά?
Τίνα Ζαχαριάδου
21-10-2010, 11:38 AM
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! μήπως τα δεδομένα αυτά δείχνουν οτι ισως θα ήταν καλύτερα να αποφευχθεί ο γάμος και γενικά οι σοβαρές σχέσεις, λόγω του οτι είναι σαφές οτι ο ανθρωπος δεν εχει την ικανότητα να επιλέξει σωστά?
Φυσικά και όχι.
Ακόμη και μέσα από τις λάθος επιλογές παίρνουμε μαθήματα τα οποία είναι απαραίτητα για την εξέλιξη μας.
¶λλωστε με Ωροσκόπο Καρκίνο ποτέ δεν θα πρότεινα να αποφευχθεί ο γάμος :love:
desperateneptune
21-10-2010, 12:03 PM
Τα στοιχεια της γέννησης μου είναι 30/10/1977 ωρα 19:00. Μέχρι στιγμής νόμιζα οτι ο ωροσκόπος μου ήταν στους διδύμους, ελπιζω να μην είναι και τα υπόλοιπα λανθασμένα!!!
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι οταν καποιος εχει ενα τομέα στον οποιον είναι αδύνατον να τα παει καλά μήπως θα έπρεπε να το αποδεχθεί (ομολογουμένως είναι πολύ δύσκολο!!) και να βρει απ το χαρτη του πχ με τι μπορει να τον αντισταθμίσει? σας ευχαριστω πολυ.
Τίνα Ζαχαριάδου
21-10-2010, 02:42 PM
Κοριτσάκι μου δεν υπάρχει τομέας που να μην τα πάμε ποτέ καλά στην ζωή μας.
Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της, έτσι είναι φτιαγμένη.
Και μόνο που έχεις κυβερνήτη 7ου τον Δία υπάρχει μια εύνοια στα θέματα που σχετίζονται με τον γάμο.
Ο Δίας στον 2ο είναι αρκετά καλός επίσης για οικονομικές απολαβές μέσα από τον γάμο, ωστόσο, δεν μου έχεις πει τί όψεις κάνει ο Δίας που είναι κυβερνήτης 7ου.
Η Αφροδίτη επίσης κάνει θετική όψη με Ποσειδώνα.
Διακρίνω μια ηττοπάθεια (περίεργο για Σκορπίνα) η οποία θα μπορούσε να μοιάζει με ρεαλισμό, κάτι που δεν πιστεύω, αλλά λέμε τώρα.
Εκείνο το οποίο πρέπει να προσέχεις είναι να μην επιλέγεις σύντροφο παρορμητικά, βιαστικά κρίνοντας τον μέσα από φόρτιση συναισθηματική.
Δεν ξέρω που ακριβώς είναι ο Ερμής σου όμως συνδύασε την λογική σου ικανότητα με το συναισθημα και θα δεις πως όλα θα είναι καλύτερα.
Με ενεργοποιημένο Ποσειδώνα πρέπει να είσαι ένα πολύ ρομαντικό κορίτσι που μοιράζει απλόχερα αγάπη.
Μην το στερήσεις αυτό από κανέναν σύντροφο και κυρίως από τον ίδιο σου τον εαυτό φοβούμενη πως θα αποτύχεις.
desperateneptune
21-10-2010, 03:05 PM
Σας ευχαριστώ πολύ και για αυτή σας την απάντηση, ο διας μου είναι στον καρκίνο και κανει τρίγωνο με τον ουρανό, τετράγωνο με τον πλούτωνα και εξάγωνο με τον χείρωνα. Ο ερμής μου είναι στο σκορπιό στον 6 οικο και είναι σε σύνοδο με τον ουρανό και τρίγωνο με το δια. Ειναι απίστευτο οτι μου είναι αδύνατον να κάνω μια σωστή επιλογή στις σχέσεις ενώ στους άλλους τομείς εχω μια σχετικά λογική πορεία. Σας ευχαριστώ
Τίνα Ζαχαριάδου
21-10-2010, 06:34 PM
Mάλιστα, ο Ερμής σε ζώδιο νερού, δεν βοηθά την κατάσταση για να δεις τα πράγματα περισσότερο λογικά καθώς τα φιλτράρει όλα μέσα απ' το συναίσθημα.
Όπως και να χει, όλα τα στοιχεία που έχεις δώσει ως τώρα δεν δείχνουν μια καταδικασμένη αισθηματική ζωή.
Λίγο υπομονή και περισσότερη εκλογίκευση των συναισθημάτων σου, επιβάλλεται.
Καλή συνέχεια!!
desperateneptune
21-10-2010, 07:27 PM
Σας ευχαριστω!