View Full Version : Ζητούνται συμμετέχοντες για έρευνα.
Χρήστος Άρχος
14-10-2010, 08:44 PM
Όσα άτομα έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα ή μία μέρα πάνω η κάτω απο τις παρακάτω ημερομηνίες καλούνται αν το θελήσουν να συμμετάσχουν σε μία έρευνα.
Η συμμετοχή σας στην κάθε έρευνα είναι σημαντική γιατι μας δίνεται η δυνατότητα στους αστρολόγους να κάνουμε σοβαρές έρευνες και απο αυτές να βγάλουμε σοβαρά συμπεράσματα που θα βοηθήσουν την εγκυρότητα της αστρολογίας αλλά σαφώς και τον ίδιο τον άνθρωπο.
Μέσα απο κάθε έρευνα το άτομο που συμμετέχει αλλάζει και βρίσκει πράγματα απο τον εαυτό του οπότε πάντα είναι μία διαδικασία που κερδίζουν και τα δύο άτομα. Σαφώς τα προσωπικά δεδομένα (αν υπάρξουν) και οποιεσδήποτε πληροφορίες θα προστατευτούν.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται και ανήκουν στις παρακάτω ημερομηνίες και είναι ακόμη και 1 μέρα πάνω η κάτω αν θέλουν ας στείλουν μήνυμα εδώ η αν ντρέπονται δημόσια ας στείλουν pm.
http://astroconfess.files.wordpress.com/2010/10/capture2222.png
Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος
akiverniti
14-10-2010, 09:00 PM
Πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό, δυστυχώς η δική μου ημ. γεν. δεν αντιστοιχεί σε κάποια από τις παραπάνω..... Εύχομαι να απολαύσετε τη διαδικασία και να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα που θα βοηθήσουν όλους μας........ α, και αργότερα να συμπεριλάβετε και άλλες ημερομηνίες (μήπως την επόμενη φορά είμαστε πιο τυχεροί!!) :bigsmile: Καλή συνέχεια
whisperer
15-10-2010, 12:09 AM
χμμμ ενδιαφέρουσα κίνηση....και ίσως πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα...! :bigsmile:
αυτό όμως που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής....
φαντάζομαι ότι στα άτομα που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή θα ακολουθήσει η αποστολή μιας φόρμας....ή ενός ερωτηματολογίου....κάτι...(φα ντάζομαι....μπορεί να κάνω λάθος....)
μήπως λοιπόν θα ήταν καλό....να μας πείτε λίγα πράγματα για το τι αφορά αυτή η έρευνα....?
πιστεύω ότι θα λειτουργήσει και ενεργοποιητικά στα μέλη με τις αντίστοιχες γενεθλιακές ημερομηνίες να γνωρίζουν τι αφορά η έρευνα αυτή....
ευχαριστώ! :bigsmile:
paraskeyh
15-10-2010, 12:43 AM
Aν και δεν αντιστοιχεί κάποια ημερομηνία και σε εμένα πολύ χαίρομαι που γίνονται επιτέλους έρευνες.Αλήθεια με τι στο περίπου ασχολείται η έρευνα;
Χρήστος Άρχος
15-10-2010, 02:32 AM
Αγαπητοί φίλοι whisperer kai παρασκευή.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Σαφώς και ότι έρευνα γίνει θα έχει την απαραίτητη εχεμύθεια και φόρμα αναφοράς μάλιστα όχι με απλό προσωπικό κώδικα εχεμύθειας αλλά σύμφωνα με τους όρους και τον κανόνα δεοντολογίας του BPS (British Psychological Society καθότι είμαι εκτός απο αστρολόγος και Ψυχολόγος) που θεωρείται απο τους πλέον σημαντικούς κώδικες που προστατεύουν τον συμμετέχοντα.
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση του συμμετέχοντα σε προσωπική επικοινωνία και απο μέρους σαφέστατη δήλωση προστασίας των δεδομένων που μπορεί να υπάρξουν και πληροφοριών απο την έρευνα.
Λόγω του μεταπτυχιακού μου στη Ψυχολογία στον τομέα "Research Design and Statistics" ο σεβασμός και η προστασία του συμμετέχοντα στην έρευνα είναι κάτι παραπάνω απο υπευθυνότητα μου. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει επιτέλους η αστρολογία να αποκτήσει πραγματικό πειραματικό υπόβραθρο με ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες.
Το τι ακριβώς ψάχνει η έρευνα δεν μπορώ να το αναλύσω καθότι υπάρχει κίνδυνος η αποκάλυψη αυτού να επηρεάσει την συζήτηση με τον συμμετέχοντα και θέλω τα όποια συμπεράσματα να είναι πραγματικά και να μην έχει δημιουργηθεί "μόλυνση" στα όποια αποτελέσματα.
Αυτό όμως που θα χρειαστεί είναι μία συζήτηση σε διάφορα θέματα μαζί μου να κάνει ο συμμετέχοντας. Σαφώς στο Debriefing της έρευνας και ο ίδιος θα ενημερωθεί ποιος ο σκοπός των ερωτήσεων.
aries engineer
15-10-2010, 11:25 AM
Πάλι τα Κριαράκια αντικείμενο έρευνας...:toung: λοιπον 3 απριλιου 1978:bigsmile:
RAZOR
15-10-2010, 01:22 PM
Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να συμμετάσχω στην έρευνα !! Ημερομηνία γέννησης 1 Απριλίου 1972
Χρήστος Άρχος
15-10-2010, 01:45 PM
Σας ευχαριστώ καταρχάς όλους για το ενδιαφέρον σας πραγματικά. Να πούμε και κάποια πράγματα που μπορεί να παρερμηνευτούν, όταν μιλάμε για μόλυνση μιλάμε για τον κίνδυνο να χάσει μία έρευνα την εσωτερική της εγγυρότητα. Αν δηλαδή μάθει ο συμμετέχοντας ότι ψάχνει να βρει πχ ότι τρώγοντας φέτα περιμένω να φανεί πιο νευρικός πολλές φορές ο συμμετέχων θα μιμηθεί αυτή τη συμπεριφορά για να μην "στεναχωρήσει" τον ερευνητή. :bigsmile: Στην αστρολογία ένα παράδειγμα είναι επειδή πχ ένας αστρολόγος να ψάχνει την Αφροδίτη Αντίθεση κρόνο πως λειτουργεί στον προσωπικό χάρτη, ο συμμετέχων μπορεί να έχει απο μόνος του μία άποψη απο βιβλία και αντί να αντιδράσει όπως είναι ο χαρακτήρας του σε ερωτήσεις να αρχίζει να αντιδρά ανάλογα με αυτά που ξέρει απο τα βιβλία.
Όσοι δηλώσατε ενδιαφέρον για την έρευνα θα σας στείλω σήμερα μία φόρμα όπου θα έχει πιο περιεκτικά κάποια πράγματα της έρευνας έτσι για να αποφασίσετε και σίγουρα αν θέλετε να συμμετέχετε.
To κεντρικό θέμα της έρευνας είναι : Μελέτη απόψεων και συμπεριφοράς των ατόμων που γεννήθηκαν με τις παραπάνω ημερομηνίες. Παρουσιάζονται σε αυτά τα άτομα κάποιες φορές κάποιες διαφοροποιήσεις απο αυτά που βλέπουμε στους υπόλοιπους Κριούς με βάση την εμπειρία αστρολόγων και η έρευνα αναζητά να εμβαθύνει και να κατανοήσει περισσότερο τα θέλω τους ώστε να είναι πιο αποτελεσματική η αστρολογία στην παροχή γνώσης σε αυτά τα άτομα
Μετα τιμής
Χρήστος ¶ρχος
aries engineer
15-10-2010, 02:54 PM
Mπορω να δωσω το ερωτηματολογιο και στον αδερφο μου???06 Απριλιου 1982..:bigsmile:
Χρήστος Άρχος
15-10-2010, 02:56 PM
Mπορω να δωσω το ερωτηματολογιο και στον αδερφο μου???06 Απριλιου 1982..:bigsmile:
Αγαπητή Φίλη ουσιαστικά η έρευνα θα είναι με τη μέθοδο της συνέντευξης και όχι με τη μορφή ερωτηματολογίου ( αν και θα έχει και απο αυτό) οπότε αν θέλει να μιλήσει μαζί μου πολύ ευχαρίστως!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ_1980
15-10-2010, 03:09 PM
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 5/4/1983 . ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
Χρήστος Άρχος
15-10-2010, 03:26 PM
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ! Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 5/4/1983 . ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
Αγαπητή Αγγελική άν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις ημερομηνίες πολύ ευχαρίστως. Αν παρόλα αυτά μιλάς για τον αδελφό σου μόνο πρέπει ο αδελφός σου να συμφωνήσει αν θέλει να συμμετάσχει στην έρευνα καθότι η έρευνα είναι "first person" μόνο δηλαδή τα άτομα που τα ίδια έχουν γεννηθεί σε αυτή την ημερομηνία και όχι γνωστοί, συγγενείς ή φίλοι που έχουν άτομα σε αυτή την κατηγορία.
RAZOR
15-10-2010, 05:01 PM
Aγαπητέ κ. Αρχο, η φόρμα που αναφέρατε νωρίτερα θα μας σταλεί με email ?
Χρήστος Άρχος
15-10-2010, 05:24 PM
Aγαπητέ κ. Αρχο, η φόρμα που αναφέρατε νωρίτερα θα μας σταλεί με email ?
Ουσιαστικά ναι. Θα επικοινωνήσω μαζί σας σε pm και θα σας στείλω το pdf να το διαβάσετε. Καλό είναι αν δεν θέλετε να καθυστερήσουμε να μου στείλετε το mail σας σε pm οπότε και θα μπορείτε να το έχετε πιο γρήγορα.
H έρευνα είναι συνέντεξη οπότε και χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα 2 ωρών και άν θέλει ο συμμετέχοντας μπορεί να χρειαστεί και μία 2η συνάντηση.
Η συνάντηση μπορεί να γίνει είτε ζωντανά είτε μέσω ηλεκτρονικών μέσων όπως το msn η το skype.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι πίσω απο την έρευνα δεν κρύβετε καμία προσπάθεια κέρδους, ούτε και διάθεση για ανάπτυξη πελατειακών σχέσεων. Οι συνεντεύξεις έχουν καθαρά ερευνητικό χαρακτήρα και σκοπός τους είναι η ανακάλυψη της αλήθειας.
Σαφώς αν προκύψουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αυτά θα προσπατευτούν.
mariakouk
15-10-2010, 06:26 PM
Kalispera,
eho gennithi 2 apriliou 1972, me endiaferi alla afti tin stigmi vriskome gallia. epistrefo ellada stis 5 noemvri. mas dimiourgi provlima afto?
theresa_alma
15-10-2010, 07:21 PM
Τελεια Ιδεα!
Παντα αναρωτιομουνα τι γεγονοτα να συνεβησαν στην ζωη των ανθρωπων που γεννηθηκαν την ιδια μερα με εμενα.
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!
Χρήστος Άρχος
15-10-2010, 08:31 PM
Kalispera,
eho gennithi 2 apriliou 1972, me endiaferi alla afti tin stigmi vriskome gallia. epistrefo ellada stis 5 noemvri. mas dimiourgi provlima afto?
Αγαπητή Mariakouk αν έχεις msn h skype μπορούμε να κάνουμε τη συνέντευξη online. Ο τρόπος είναι καθαρά δική σου επιλογή.
whisperer
15-10-2010, 09:06 PM
Κε ¶ρχο, σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. :bigsmile:
Όντως το παράδειγμα που φέρατε με τη φέτα ήταν αρκετά περιγραφικό και εύστοχο και σε αυτό συμφωνώ μαζί σας. Αν μου επιτρέπετε όμως θα ήθελα να κάνω την εξής παρατήρηση – πρόταση (ίσως για κάποια μελλοντική σας έρευνα) Ακριβώς λοιπόν για να μην υπάρχουν «μολύνσεις» στα αποτελέσματα μιας έρευνας (τόσες τουλάχιστον που θα μπορούσαν σημαντικά να αλλοιώσουν το ίδιο της το αποτέλεσμα και την εγκυρότητά της), και υποσυνείδητα κατευθυνόμενες «ψευδείς» απαντήσεις και εντυπώσεις φροντίζουμε πάντα να υπάρχει και η λεγόμενη ομάδα ελέγχου....(control group). Ίσως λοιπόν θα μπορούσατε κάλλιστα να αποκρύψετε ότι τα κριάρια αυτών των ημερομηνιών είναι τα υπό μελέτη άτομα της συγκεκριμένης έρευνας (τολμώντας ακόμα και να αποκαλύψετε ποιός είναι ο σκοπός της έρευνας αυτής), ζητώντας και από άτομα που έχουν γεννηθεί και σε άλλες ημερομηνίες να συμμετάσχουν τα οποία θα λειτουργούσαν ως ομάδα ελέγχου. Δε ξέρω αν με αντιλαμβάνεστε...είναι κάτι σαν το placebo που δίνεται σε clinical trials στις οποίες ο ασθενής δε γνωρίζει αν παίρνει το φάρμακο ή το ψευδοφάρμακο. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και εδώ. Θεωρώ ότι θα βοηθούσε ιδιαίτερα, και στη διαφορετικότητα που μπορεί να προκύψει ανάμεσα στις δύο ομάδες κατόπιν σύγκρισής τους (experimental και control group) αλλά και στην στατιστική επεξεργασία και εκτίμηση της διαφορετικότητας αυτής και ως εκ τούτου και των αποτελεσμάτων σας.
Σας ευχαριστώ και πάλι! :bigsmile:
Μηπως θα επρεπε να διευρυνετε τις ημερομηνιες απο μια μερα πανω η κατω γιατι εγω εχω γεννηθει 5/4/1967 και εχω ελαχιστη σχεση με το κριο ή αλλιως δεν εχω χαρακτηριστικα κριου. Ευχαριστω.
Χρήστος Άρχος
16-10-2010, 12:13 AM
Κε ¶ρχο, σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. :bigsmile:
Όντως το παράδειγμα που φέρατε με τη φέτα ήταν αρκετά περιγραφικό και εύστοχο και σε αυτό συμφωνώ μαζί σας. Αν μου επιτρέπετε όμως θα ήθελα να κάνω την εξής παρατήρηση – πρόταση (ίσως για κάποια μελλοντική σας έρευνα) Ακριβώς λοιπόν για να μην υπάρχουν «μολύνσεις» στα αποτελέσματα μιας έρευνας (τόσες τουλάχιστον που θα μπορούσαν σημαντικά να αλλοιώσουν το ίδιο της το αποτέλεσμα και την εγκυρότητά της), και υποσυνείδητα κατευθυνόμενες «ψευδείς» απαντήσεις και εντυπώσεις φροντίζουμε πάντα να υπάρχει και η λεγόμενη ομάδα ελέγχου....(control group). Ίσως λοιπόν θα μπορούσατε κάλλιστα να αποκρύψετε ότι τα κριάρια αυτών των ημερομηνιών είναι τα υπό μελέτη άτομα της συγκεκριμένης έρευνας (τολμώντας ακόμα και να αποκαλύψετε ποιός είναι ο σκοπός της έρευνας αυτής), ζητώντας και από άτομα που έχουν γεννηθεί και σε άλλες ημερομηνίες να συμμετάσχουν τα οποία θα λειτουργούσαν ως ομάδα ελέγχου. Δε ξέρω αν με αντιλαμβάνεστε...είναι κάτι σαν το placebo που δίνεται σε clinical trials στις οποίες ο ασθενής δε γνωρίζει αν παίρνει το φάρμακο ή το ψευδοφάρμακο. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και εδώ. Θεωρώ ότι θα βοηθούσε ιδιαίτερα, και στη διαφορετικότητα που μπορεί να προκύψει ανάμεσα στις δύο ομάδες κατόπιν σύγκρισής τους (experimental και control group) αλλά και στην στατιστική επεξεργασία και εκτίμηση της διαφορετικότητας αυτής και ως εκ τούτου και των αποτελεσμάτων σας.
Σας ευχαριστώ και πάλι! :bigsmile:
Αυτά που αναφέρετε είναι πολύ σωστά αλλά συμβαίνουν στις ποσοτικές αναλύσεις όπου η ερεύνα θέλει να γενικεύσει και να βγάλει γενικευμένα συμπεράσματα. Ουσιαστικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε placebo η κάποιο control group αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε κάποιο λόγο για αυτό εξάλλου και θα λειτουργήσουμε με απλή συνέντευξη. Η έρευνα είναι ποιοτική ανάλυση καθότι οι ημερομηνίες που ζητάμε είναι πολύ συγκεκριμένες και είναι τρομερά δύσκολο να γίνει μία ποσοτική έρευνα με 10 άτομα το πολύ 50 καθότι τότε το power της έρευνας πάντα με βάση τη συνιστώσα της αστρολογίας θα ήταν πολύ μικρό, αν με καταλαβαίνεται θα ήταν σαν να κάνουμε μία έρευνα η οποία δεν ισχύει. Για να πούμε ότι μπορούμε να κάνουμε μία ποσοτική έρευνα θα έπρεπε να είχαμε ένα group ανθρώπων όπως αυτό στην έρευνα μου με τους ανθρώπους που κάνουν yoga που η σχολή στο Chennai μου είχε μαζέψει 400 άτομα 200 άνδρες και 200 γυναίκες και είχαμε την πολυτέλεια να κάνουμε. Επίσης ένα απο τα βασικά προβλήματα που δεν μπορούμε να κάνουμε ποσοτική ανάλυση είναι ότι δεν έχουμε να ξεκινήσουμε με κάποια ιδέα δηλαδή δεν ξεκινά η έρευνα να λέει: Η ΦΕΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, η έρευνα ξεκινάει με το οτι έχω κάτι και θέλω να δω που θα με βγάλει δεν ξέρω δεν υπάρχουν δηλαδή IV (independent variables) και DV (dependent variables).
Αυτό που ακολουθούμε στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι μία ποιοτική ανάλυση που σκοπό έχει να ανακαλύψει νέα στοιχεία για κάτι που δεν ξέρουμε όμως στα άτομα πως λειτουργεί για αυτό και ουσιαστικά η ποιοτική αρχικά είναι ένας μονόδρομος (πάμε για ΝEW THEORY δηλαδή structure και όχι επιβεβαίωση η μη μιας συνθήκης).
Ευχαριστώ όμως πολύ για το ενδιαφέρον :)
Χρήστος Άρχος
16-10-2010, 12:17 AM
Μηπως θα επρεπε να διευρυνετε τις ημερομηνιες απο μια μερα πανω η κατω γιατι εγω εχω γεννηθει 5/4/1967 και εχω ελαχιστη σχεση με το κριο ή αλλιως δεν εχω χαρακτηριστικα κριου. Ευχαριστω.
Αν είχατε γεννηθεί μεταξύ 1978 - 1989 θα ήμουν πολύ χαρούμενος καθότι τότε οι γεννημένοι στις 5/4 θα μπορούσαν να συμμετέχουν. Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
paraskeyh
16-10-2010, 01:41 AM
Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που υπήρξε τέτοια πρωτοβουλεία από μέρους σας κ.Αρχο και είναι πολύ σημαντικό που είστε Ψυχολόγος και μας βοηθάτε με την γνώση σας.Επίσης πιστεύω οτι πολλά μέλη θα συμφωνήσουν στο οτι στο μέλλον θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να γίνει μια έρευνα σε θέματα ψυχολογίας και υγείας.
RAZOR
16-10-2010, 08:42 AM
Ουσιαστικά ναι. Θα επικοινωνήσω μαζί σας σε pm και θα σας στείλω το pdf να το διαβάσετε. Καλό είναι αν δεν θέλετε να καθυστερήσουμε να μου στείλετε το mail σας σε pm οπότε και θα μπορείτε να το έχετε πιο γρήγορα.
H έρευνα είναι συνέντεξη οπότε και χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα 2 ωρών και άν θέλει ο συμμετέχοντας μπορεί να χρειαστεί και μία 2η συνάντηση.
Η συνάντηση μπορεί να γίνει είτε ζωντανά είτε μέσω ηλεκτρονικών μέσων όπως το msn η το skype.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι πίσω απο την έρευνα δεν κρύβετε καμία προσπάθεια κέρδους, ούτε και διάθεση για ανάπτυξη πελατειακών σχέσεων. Οι συνεντεύξεις έχουν καθαρά ερευνητικό χαρακτήρα και σκοπός τους είναι η ανακάλυψη της αλήθειας.
Σαφώς αν προκύψουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα αυτά θα προσπατευτούν.
Καλημέρα και πάλι,
το email μου είναι ************, θα περιμένω να επικοινωνήσετε μαζί μου. Απο αυτά πάντως που περιγράψατε έχω την αίσθηση ότι πραγματικά πρόκειτε για πολύ ενδιαφέρουσα απόπειρα !!
Σημείωση από διαχειριστή. Το email αφαιρέθηκε για προστασία του λογαριασμού από τις αυτόματες μηχανές αναζήτησης
Χρήστος Άρχος
16-10-2010, 03:43 PM
Σήμερα ενεργοποιήθηκε και ο μηχανισμός προσωπικών μηνυμάτων. Αν κάποιος ενδιαφέρετε να στείλει προσωπικό μήνυμα και δεν θέλει να φανεί δημόσια μπορεί να μου στείλει με τίτλο στο μήνυμα "Έρευνα".
Ευχαριστώ πολύ.
katiakiss
16-10-2010, 04:16 PM
Σήμερα ενεργοποιήθηκε και ο μηχανισμός προσωπικών μηνυμάτων. Αν κάποιος ενδιαφέρετε να στείλει προσωπικό μήνυμα και δεν θέλει να φανεί δημόσια μπορεί να μου στείλει με τίτλο στο μήνυμα "Έρευνα".
Ευχαριστώ πολύ.Πιθανά να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, γιατί δεν κατάφερα να σας στείλω.
FireStarter
16-10-2010, 07:00 PM
Πολυ ενδιαφερουσα η ιδεα σας Κ Αρχο.
Δυστυχώς δεν ανήκω σ αυτές τις ημερομηνίες, αλλιώς θα δήλωνα οπωσδηποτε παρούσα! Ελπίζω να εχετε συγκεντρώσει την ομάδα που θέλετε.
Καλη επιτυχία σας εύχομαι
και ελπίζω να μοιραστειτε μαζί μας τις σκέψεις σας όταν τελειώσει η έρευνα :)
pitpit
17-10-2010, 01:56 PM
Καλημερα κ Αρχο ! Θα ηθελα να συμετεχω και εγω αλλα γεννηθηκα στις 12/04/1966. Εχω εναν φιλο ομως που εναι γεννημενος στις 1/04/1966. Θα τον ρωτισω αν θελει, αφου δεν εχει σχεση με την αστρολογια, αλλα ειναι ενδιαφερον ατομο...
theresa_alma
17-10-2010, 10:07 PM
Ευχαριστώ πολύ.
Καλησπερα κε Αρχο,
προσπαθησα να σας στειλω pm, αλλα δεν ειναι ενεργοποιημενο.
Χρήστος Άρχος
18-10-2010, 03:05 PM
Κανονικά αγαπητή φίλη θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο.
Σε ευχαριστώ πολύ!
Χρήστος Άρχος
18-10-2010, 03:08 PM
Επίσης κοιτάξτε κάτω απο το pm που θέλετε να στείλετε μήπως δεν έχετε σημειώσει ότι μπορείτε να στείλετε pm σε κόσμο που δεν ανήκει στη λίστα των φίλων σας. :bigsmile:
ZOELINA
18-10-2010, 06:03 PM
Αγαπητοί φίλοι whisperer kai παρασκευή.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
Σαφώς και ότι έρευνα γίνει θα έχει την απαραίτητη εχεμύθεια και φόρμα αναφοράς μάλιστα όχι με απλό προσωπικό κώδικα εχεμύθειας αλλά σύμφωνα με τους όρους και τον κανόνα δεοντολογίας του BPS (British Psychological Society καθότι είμαι εκτός απο αστρολόγος και Ψυχολόγος) που θεωρείται απο τους πλέον σημαντικούς κώδικες που προστατεύουν τον συμμετέχοντα.
Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση του συμμετέχοντα σε προσωπική επικοινωνία και απο μέρους σαφέστατη δήλωση προστασίας των δεδομένων που μπορεί να υπάρξουν και πληροφοριών απο την έρευνα.
Λόγω του μεταπτυχιακού μου στη Ψυχολογία στον τομέα "Research Design and Statistics" ο σεβασμός και η προστασία του συμμετέχοντα στην έρευνα είναι κάτι παραπάνω απο υπευθυνότητα μου. Αυτός όμως είναι και ο λόγος που με ενδιαφέρει επιτέλους η αστρολογία να αποκτήσει πραγματικό πειραματικό υπόβραθρο με ποσοτικές και ποιοτικές έρευνες.
Το τι ακριβώς ψάχνει η έρευνα δεν μπορώ να το αναλύσω καθότι υπάρχει κίνδυνος η αποκάλυψη αυτού να επηρεάσει την συζήτηση με τον συμμετέχοντα και θέλω τα όποια συμπεράσματα να είναι πραγματικά και να μην έχει δημιουργηθεί "μόλυνση" στα όποια αποτελέσματα.
Αυτό όμως που θα χρειαστεί είναι μία συζήτηση σε διάφορα θέματα μαζί μου να κάνει ο συμμετέχοντας. Σαφώς στο Debriefing της έρευνας και ο ίδιος θα ενημερωθεί ποιος ο σκοπός των ερωτήσεων.
Πολυ ενδιαφερον οντως!!!
Αχ κυριε Αρχο, δεν γινοταν να συμπεριλαβανοταν και η δικια μου ημερομηνια; Πολυ θαθελα να ξερω τι γινεται με αλλους που εχουν γεννηθει πανω κατω στην δικη μου ημερομηνια γεννησης!!!
Ευχομαι καλη επιτυχια!!!!:love: