View Full Version : Χείρωνας, Ic και Συναστρία - Δεσμοί, Κυβερνητης 7ου οίκου
astral_dreamer
09-09-2005, 01:42 PM
Γεια σας και απο μενα. Συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια και το εργο που επιτελειτε! Μπορειτε να μου δωσετε μια ερμηνεια για δυο οψεις συναστριας; Ο χειρωνας μου πεφτει πανω στο IC της κοπελας (2 μοιρες) και ο δικος της στο IC μου (1 μοιρα). Ειναι θετικο; Αρνητικο; Θετικο, γιατι δειχνει οικειοτητα;; Αρνητικο, γιατι υπαρχει διπλη αντιθεση με τα MC;;
Επισης, αν σημαινει κατι το εξης: Ο κυβερνητης του 7ου Οικου μου Ερμης σχηματιζει εξαγωνο με τον Βορειο Δεσμο της (2 μοιρες) και ο κυβερνητης του 7ου Οικου της Ηλιος σχηματιζει τριγωνο με το δικο μου Βορειο Δεσμο (2 μοιρες)
Ευχαριστω πολυ :)
Συμπληρωμα: Αν τυχον βοηθαει το εξης: Ο Χειρωνας μου ειναι στο 2ο Οικο και ο δικος της στον 5ο.
Άκης Αντωνίου
10-09-2005, 04:44 PM
Με βαση τα στοιχεια που μας εδωσες ( και μονο με αυτα) προκυπτει οτι ειναι μια αρκετα καλη σχεση η οποια ενδεχομενως να εχει προοπτικες. Ομως η παρουσια του Χειρωνα δειχνει οτι μεταξυ σας εχει αναπτυχθει μια σχεση μεντορα -μαθητη ( οι ρολοι εναλλασονται). Μεσα απο αρνητικα βιωματα του παρελθοντος θελετε να βαλετε τις βασεις για ενα ασφαλες μελλον. Ενδεχομενως η κοπελα να αρχισει να ΄΄βλεπει'' λιγο διαφορετικα τα πραγματα για τις σχεσεις.
Θα ηθελα να σημειωσω πως πρεπει να ελεγχει το συνολο των ωροσκοπιων. Τα ανωθι αποτελουν μια ετοιμολογια των οψεων που μας παρεθεσες.
Ακης Αντωνιου
astral_dreamer
12-09-2005, 11:50 AM
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Αυτο που λετε για τα αρνητικα βιωματα, εννοειτε μεταξυ μας ή γενικα σε σχεσεις; Επισης, τι εννοειτε οτι ισως εκεινη αρχισει να βλεπει τα πραγματα διαφορετικα οσον αφορα τις σχεσεις; Και τελος, δεν καταλαβα τη φραση σας:
Θα ηθελα να σημειωσω πως πρεπει να ελεγχει το συνολο των ωροσκοπιων.
Άκης Αντωνίου
12-09-2005, 12:12 PM
Σου ανεφερα καλε μου φιλε πως πρεπει να ελεγχθει το συνολο και των δυο ωροσκοπιων για να βγουν ασφαλη συμπερασματα. Αποσπασματικα παντως αυτα λενε. Ηκοπελα ου θα δει με ΄΄αλλα ματια΄΄ αυτη την σχεση μιας και εχει ενα ποιο πολυσυνθετο χαρακτηρα.
Ακης Αντωνιου
Fotini Christodoulou
12-09-2005, 12:19 PM
Καλημερα σας!
Δεν ειμαι αστρολογος ,αλλα θα προσπαθησω να εξηγησω.
Υπαρχει μια καρμικη σχεση μεταξυ σας (χειρων,ic κτλ).
Η απαντηση που σου δοθηκε αφορα ΜΟΝΟ τα στοιχεια που εδωσες(τις συγκεριμενες οψεις-αυτο εννοει ο κος Ακης ).
Για να εχεις ακριβη εικονα,θα πρεπει να σου κανουν αναλυση συναστριας,γιατι υπαρχουν παρα πολλες ακομα παραμετροι,που θα δειξουν αλλες πτυχες της σχεσης ,πως συνδεεστε κτλ.Τα συγκεκριμενα στοιχεια που εδωσες,ειναι ένα πολυ μικρο κομματι του χαρτη σας.Συμπερασμα βγαινει μονο οταν ολα τα στοιχεια ενος χαρτη συνδυαστουν απο καποιον επαγγελματια.
Ελπιζω να σε βοηθησα!
Φιλικα,
Φωτεινη
astral_dreamer
12-09-2005, 12:54 PM
@Κ. Αντωνιου: Οκ, καταλαβα, ευχαριστω! Απλα στην παραθεση που ειχα κανει, αντι για "ελεγχθει" ηταν "ελεγχει" οποτε ετσι μπερδευτηκα.
@roadrunner: Ευχαριστω για την παρεμβαση σου! Ναι, εχεις δικιο, η πληρης αναλυση εχει παρα πολλα στοιχεια, εγω ρωτησα αυτα που'χα απορια και δεν ηξερα πως να τα ερμηνευσω.. Οχι, οτι ειμαι αστρολογος! Απλα ασχολουμαι. Για το αν ειναι καρμικη η σχεση, πιθανοτατα να ειναι γιατι υπαρχουν κ αλλα στοιχεια, οπως οτι ο βορειος δεσμος της κανει συνοδο με τον ωροσκοπο μου (αρα οι δυο αξονες Βορειος-Νοτιος δεσμος και Ωροσκοπος-Descendant(δε ξερω πως ειναι στα ελληνικα!) ειναι ο ενας πανω στον αλλο), και επαφες με τον αξονα Vertex-Antivertex μου (συνοδο με τη Σεληνη της και αντιθεση με την Αφροδιτη της). Η χειροτερη αρνητικη "καρμικη" οψη θα πρεπει να ειναι οτι ο Κρονος μου κανει τετραγωνο με τον Ηλιο της (0 μοιρες 32'). Σταματαω εδω γιατι θα φαμε κοκκινη καρτα απ'τον Del Pierro! :p
Fotini Christodoulou
12-09-2005, 01:27 PM
Ολοι στα ιδια ειμαστε!
Προτεινω να ξεκινησεις διαβαζοντας ολα τα αρθρα(εκει να δεις τι αποριες θα σου προκυψουν!) κι επειτα να αρχισεις απο τα βασικα.(οικους,ωροσκοπος,πλ ανητες,κυβερνητες κι επειτα στα πιο περιπλοκα).
Καλη τυχη ευχομαι, επεσες κι εσυ στα "βαθια",οπως ολοι μας! :) ;)
Άκης Αντωνίου
12-09-2005, 01:35 PM
@Κ. Αντωνιου: Οκ, καταλαβα, ευχαριστω! Απλα στην παραθεση που ειχα κανει, αντι για "ελεγχθει" ηταν "ελεγχει" οποτε ετσι μπερδευτηκα.
@roadrunner: Ευχαριστω για την παρεμβαση σου! Ναι, εχεις δικιο, η πληρης αναλυση εχει παρα πολλα στοιχεια, εγω ρωτησα αυτα που'χα απορια και δεν ηξερα πως να τα ερμηνευσω.. Οχι, οτι ειμαι αστρολογος! Απλα ασχολουμαι. Για το αν ειναι καρμικη η σχεση, πιθανοτατα να ειναι γιατι υπαρχουν κ αλλα στοιχεια, οπως οτι ο βορειος δεσμος της κανει συνοδο με τον ωροσκοπο μου (αρα οι δυο αξονες Βορειος-Νοτιος δεσμος και Ωροσκοπος-Descendant(δε ξερω πως ειναι στα ελληνικα!) ειναι ο ενας πανω στον αλλο), και επαφες με τον αξονα Vertex-Antivertex μου (συνοδο με τη Σεληνη της και αντιθεση με την Αφροδιτη της). Η χειροτερη αρνητικη "καρμικη" οψη θα πρεπει να ειναι οτι ο Κρονος μου κανει τετραγωνο με τον Ηλιο της (0 μοιρες 32'). Σταματαω εδω γιατι θα φαμε κοκκινη καρτα απ'τον Del Pierro! :p
Καλε μου φιλε astral dreamer να παρουμε ενα ενα τα θεματα. Το πρωτο ΄΄στοιχειο΄΄που μας παραθετεις ( περι Ωροσκοπου &descedant)ειναι αρκετα καλο. Οσον αφορα το απεναντι σημειο απο τον ωροσκοπο ( descedant) μπορεις να το λες ακμη 7ου.. Η σχεση σας εχει εναν ''διδακτικο'' χαρακτηρα αλλα μεσα απο βιωματικες καταστασεις. Το τετραγωνο που κανει ο Κρονος σου στον Ηλιο της εχει να κανει με το οτι νιωθει εναν ''ελεγχο'' απο την μερια σου. Ακομα ομως και να μην συμβαινει στην πραγματικοτητα (κατα την δικη σου γνωμη) αυτη το νιωθει. Αυτος ομως ο ''ελεγχος'' μπορει να πηγαζει και απο μια αναγκη δικη σου να προστατεψεις την σχεση σου. Σε καθε περιπτωση θα πρεπει να γνωριζεις πως η πειρα δεν μεταδιδεται . Κατα συνεπεια δες τα πραγματα πιο ηρεμα. Απλα μελετησε το χαρτη της συναστριας σας καλα και βρες τα υπερ και τα κατα της σχεσης. Να θυμασε πως ''ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΄΄
Άκης Αντωνιου
astral_dreamer
12-09-2005, 01:44 PM
Thanks for the advice roadrunner! Κυριως εμπαινα σε ξενα sites --σχεδον μονο ξενα ειχα βρει-- http://www.astro.com/ , http://groups.msn.com/HOROSCOPESCHAT/welcomepage.msnw κλπ)..
Καλη συνεχεια και σε σενα, καλο κολυμπι ;)
astral_dreamer
12-09-2005, 02:04 PM
Καλε μου φιλε astral dreamer να παρουμε ενα ενα τα θεματα. Το πρωτο ΄΄στοιχειο΄΄που μας παραθετεις ( περι Ωροσκοπου &descedant)ειναι αρκετα καλο. Οσον αφορα το απεναντι σημειο απο τον ωροσκοπο ( descedant) μπορεις να το λες ακμη 7ου.. Η σχεση σας εχει εναν ''διδακτικο'' χαρακτηρα αλλα μεσα απο βιωματικες καταστασεις. Το τετραγωνο που κανει ο Κρονος σου στον Ηλιο της εχει να κανει με το οτι νιωθει εναν ''ελεγχο'' απο την μερια σου. Ακομα ομως και να μην συμβαινει στην πραγματικοτητα (κατα την δικη σου γνωμη) αυτη το νιωθει. Αυτος ομως ο ''ελεγχος'' μπορει να πηγαζει και απο μια αναγκη δικη σου να προστατεψεις την σχεση σου. Σε καθε περιπτωση θα πρεπει να γνωριζεις πως η πειρα δεν μεταδιδεται . Κατα συνεπεια δες τα πραγματα πιο ηρεμα. Απλα μελετησε το χαρτη της συναστριας σας καλα και βρες τα υπερ και τα κατα της σχεσης. Να θυμασε πως ''ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΄΄
Άκης Αντωνιου
Τωρα ειδα το μηνυμα σας. Ευχαριστω για την ερμηνεια και τις συμβουλες.. Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας και ενα αλλο "παραδοξο" που συμβαινει. Επειδη εχουμε γεννηθει την ιδια μερα, οι οψεις που δεχονται γενεθλια οι Ηλιοι μας, ειναι ιδιες με εκεινες της συναστριας! Αλλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι μονο συνολικα (χαρτες) μπορεις να διαπιστωσεις κατι σημαντικο.. Ωραια φραση αυτη που ειπατε: ''ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ "
Μη προσωποποιείτε τόσο έντονα τα θέματα και τις ερωτήσεις σας παρακαλώ. Ας μείνουμε μόνο σε θέματα αστρολογικής γνώσης και όχι συμβουλευτικής. Ο Αστρολόγος στο σπίτι σας και το Συζητήσεις και απορίες δεν είναι ούτε Ενότητες αστρολογικής σχολής, αλλά ούτε και προσωπικό ραντεβού με έναν αστρολόγο. Με αποσπασματικές ερωτήσεις θα μπερδευτείτε περισσότερο από τις ανάλογες απαντήσεις.