View Full Version : Αριθμός γάμων
vikoza
07-10-2010, 05:20 PM
Πόσους γάμους μπορούμε να κάνουμε ανεξάρτητα από το αν αποφασίσουμε τελικά να τους κάνουμε ;
Τί λέει ο γενέθλιος χάρτης μας ;
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το μάθουμε ;
Ας μας βοηθήσουν όσοι γνωρίζουν τον τρόπο ! :love:
Dimitraq
08-10-2010, 11:38 AM
Καλημέρα !!! :love:
Ενδιαφέρουσα απορία!!! Με αφορά άμεσα :embarrest
παλίρροια
08-10-2010, 08:50 PM
:love:Θέλω πολύ να παραμείνει το θεμα διότι είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.....:nuts:
Να για παράδειγμα εγώ έχω βγάλει το συμπέρασμα για μένα πως δεν θα κάνω 2ο γάμο!!!!
Πως? Εχω Δία στον 7ο οίκο με πολύ καλές όψεις με Αρη και Αφροδίτη,είναι μέσα στον 5ο οίκο που σημαίνει γάμος απο έρωτα,οι όψεις του είναι καλές και παρά τις χιαστί και το γιόντ που διαθέτω και μπλοκάρει λίγο τα πράγματα εντούτοις νομίζω πως δεν θα υπάρξει αλλη κατάσταση.....:embarrest....
Θα ηταν ενδιαφέρον να μας διαφωτίσει κάποιος αν φαίνεται απο κάπου άλλου στο γενέθλιο ωροσκόπιο.....:bigsmile: μέσω των διελεύσεων και πώς?
Ενατο και δέκατο οίκο στον υδροχόο άρα πως? Με τίποτα 2ος γάμος....:laugh::laugh:
Να σημειώσω εδώ πως ο συντροφός μου είναι υδροχόος με ωροσκόπο τοξότη.....(ναι και γω απορώ πως παντρεύτηκε.....αλλά έγινε).......
kiaRRa
08-10-2010, 08:55 PM
Για αρχή θα μπορούσαμε να δούμε τον οίκο του γάμου... ξεκινώντας από εκει να δούμε τι μπορεί να σημαίνουν τα διπλά ζώδια στην ακμή του?:embarrest
παλίρροια
08-10-2010, 09:27 PM
Μμμμμ......:cheesy: Ενας 7ος στούς Διδύμους μπορεί να σημαίνει επικοινωνιακό σύντροφο,ευέλικτο:cheesy:,πιθα νόν νεότερο λόγω κυβερνήτη ερμή,και με τάση για αλλαγές....
Ισως και το ιδιο το ατομο να επιδιώκει επικοινωνία και στίς κοινωνικές του σχέσεις(απαιτητικός εγκεφαλικά),και όχι απαραίτητα διπλή κατάσταση γάμου...
Απο κει και πέρα κοιτάμε που βρίσκεται ο ερμής κλπ,κλπ:bigsmile:
Οσο για τους ιχθυες εκεί θεωρώ ότι ειναι πιο συγγεχυμένη η κατασταση, με το δια κυβερνητη,πιο συναισθηματική σε σχέση με τους διδύμους ίσως γάμος που εξελίσεται σε συνθήκες που αλλάζουν κατά διαστήματα πολύ πρός το καλύτερο η προς το χειρότερο....:embarrest...Τον τοξότη δεν τον θεωρω διπλό ζώδιο....μήπως είναι???????:nuts:
katiakiss
08-10-2010, 10:26 PM
Μμμμμ......:cheesy: Ενας 7ος στούς Διδύμους μπορεί να σημαίνει επικοινωνιακό σύντροφο,ευέλικτο:cheesy:,πιθα νόν νεότερο λόγω κυβερνήτη ερμή,και με τάση για αλλαγές....
Ισως και το ιδιο το ατομο να επιδιώκει επικοινωνία και στίς κοινωνικές του σχέσεις(απαιτητικός εγκεφαλικά),και όχι απαραίτητα διπλή κατάσταση γάμου...
Απο κει και πέρα κοιτάμε που βρίσκεται ο ερμής κλπ,κλπ:bigsmile:
Οσο για τους ιχθυες εκεί θεωρώ ότι ειναι πιο συγγεχυμένη η κατασταση, με το δια κυβερνητη,πιο συναισθηματική σε σχέση με τους διδύμους ίσως γάμος που εξελίσεται σε συνθήκες που αλλάζουν κατά διαστήματα πολύ πρός το καλύτερο η προς το χειρότερο....:embarrest...Τον τοξότη δεν τον θεωρω διπλό ζώδιο....μήπως είναι???????:nuts:Παλίρροια!... Θα σε μαλώσω! :nea:Κυβερνήτης των Ιχθύων, παραδοσιακά είναι ο Δίας , αλλά στη σύγχρονη αστρολογία μελετάμε Ποσειδώνα! Αυτός είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων. …Και όχι, ο Τοξότης δεν είναι διπλό ζώδιο. Διπλά είναι μόνο Ιχθείς και Δίδυμοι. :lock:
katiakiss
09-10-2010, 12:27 AM
Παλίρροια!... Θα σε μαλώσω! :nea:Κυβερνήτης των Ιχθύων, παραδοσιακά είναι ο Δίας , αλλά στη σύγχρονη αστρολογία μελετάμε Ποσειδώνα! Αυτός είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων. …Και όχι, ο Τοξότης δεν είναι διπλό ζώδιο. Διπλά είναι μόνο Ιχθείς και Δίδυμοι. :lock:Για να μάθω να σου κάνω την έξυπνη, τώρα μου είπαν ότι διπλά είναι όλα τα μεταβλητά και όχι μόνο ο Ιχθεις και Δίδυμοι. Δηλαδή και οΤοξότης και η Παρθένος. Καλά να πάθω! :blink:
παλίρροια
09-10-2010, 12:35 AM
Για να μάθω να σου κάνω την έξυπνη, τώρα μου είπαν ότι διπλά είναι όλα τα μεταβλητά και όχι μόνο ο Ιχθεις και Δίδυμοι. Δηλαδή και οΤοξότης και η Παρθένος. Καλά να πάθω! :blink:
:bigsmile:Κάθε διόρθωση δεκτή!!:cheesy: Μην ξεχνάμε πως μαθαίνω.....:embarrest δεν είμαι γνώστης ,μαθαίνω και θέλω να με διορθώνεται όταν κάνω λάθη!!!:bigsmile:
Τώρα όμως.......:wacko: ανησύχησα γιατί έχω και γω ακμή του 7ου στον τοξότη.......και απο ότι έχω διαπιστώσει η σχέση με τον συντροφό μου βρίσκεται σε μεταβλητό αξονα....παρθένου-τοξότη:love:
Για να δούμε......:weird:
Εκείνος υδροχόος με ωροσκόπο τοξότη....:nuts::nuts: ζεί το μεγάλο του εφιάλτη μαζί μου:laugh::laugh::love::love:......να δούμε πόσο θα αντέξει!!:toung:
Τίνα Ζαχαριάδου
09-10-2010, 12:58 AM
Καλησπέρα.
Σταματήστε να ρωτάτε αν φαίνεται ο αριθμός των γάμων γιατί θα βγάλουμε φλύκταινες όλοι μαζί.
Η σωστή ερώτηση είναι "αν υπάρχουν ενδείξεις που να δείχνουν παραπάνω από ένα γάμο"
Πράγματι υπάρχουν, αυτές είναι
1) κυβερνήτης 7ου οίκου σε διπλό ζώδιο συν τον Τοξότη και την Παρθένο αγαπημένη μου Κάτια ειδικά αν οι κυβερνήτες 1ου/7ου σχηματίζουν μεταξύ τους δύσκολες γωνίες.
2) Ο κυβερνήτης του 7ου σε δύσκολες όψεις κυρίως με ¶ρη, Δία, Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα, ακόμη κι αν βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο.
Τον Κρόνο τον αφήνω απ' έξω όχι γιατί δεν μπορεί να φέρει χωρισμό αλλά γιατί δύσκολα φέρνει διαζύγιο. Συνήθως τα ζευγάρια επιλέγουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη ακόμη κι αν η σχέση τους έχει οριστικά τελειώσει.
3) Η Αφροδίτη σε διπλό ζώδιο σε αρνητικές όψεις με τους παραπάνω πλανήτες.
4) Πλανήτες μέσα στον 7ο σε δύσκολες όψεις.
5) Ήλιος σε δύσκολες γωνίες δίνει στοιχεία για τον σύζυγο, χωρίς απαραίτητα οι δύσκολες όψεις του να θεωρούνται ένδειξη διαζυγίου ωστόσο είναι ένα επιπλέον στοιχείο, κάτι το οποίο ισχύει και τον αγαπημένο μου Κρόνο.
Ο 2ο γάμος φαίνεται από τον 9ο οίκο όσο για τον 3ο θεωρητικά κοιτάμε τον 11ο εγώ όμως κοιτάζω τον 7ο σε συνδυασμό με τον 11ο κι αυτό γιατί 1ος/7ος είναι ο άξονας των διαπροσωπικών σχέσεων, το τί εκφράζουμε δηλαδή και τι εκλαμβάνουν όσοι μας γνωρίζουν.
Αυτό σημαίνει πως όσους γάμους κι αν κάνουμε η συμπεριφορά μας κι αυτό που προβάλλουμε στους άλλους δεν αλλάζει.
Δίας τώρα, ας είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης, διαζύγιο όχι μόνο φέρνει αλλά και με ευκολία.
Εύκολα μας παντρεύει, εύκολα μας χωρίζει με την διαφορά πως ακόμη κι αν φέρει χωρισμό πολύ σύντομα θα φέρει νέο σύντροφο για να μας παρηγορήσει.
Κοιτάξτε αυτά για αρχή σε ωροσκόπια χωρισμένων και ότι απορία έχετε τα λέμε πάλι.
Χρυσάνθη
09-10-2010, 01:02 AM
Δύσκολη όψη θεωρείται και η σύνοδος όταν πρόκειται για προσωπικο πλανήτη με εξωκρόνιο?
Τίνα Ζαχαριάδου
09-10-2010, 01:06 AM
Δύσκολη όψη θεωρείται και η σύνοδος όταν πρόκειται για προσωπικο πλανήτη με εξωκρόνιο?
Χρυσάνθη μου θα σε παραπέμψω στον χάρτη του Σον Πεν.
Πόσο εύκολη είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα?
Ναι, με εξωκρόνιους η σύνοδος θεωρείται δύσκολη, επίσης η σύνοδος με τον ¶ρη η οποία φέρνει γρήγορο γάμο ή γρήγορο διαζύγιο αντίστοιχα, (εννοείται όχι από μόνη της).
Μητσάκος
09-10-2010, 08:54 AM
Για να μάθω να σου κάνω την έξυπνη, τώρα μου είπαν ότι διπλά είναι όλα τα μεταβλητά και όχι μόνο ο Ιχθεις και Δίδυμοι. Δηλαδή και οΤοξότης και η Παρθένος. Καλά να πάθω! :blink:
Και για να μάθει ο άλλος που σου το είπε να μην κάνει τον έξυπνο, ρώτα τον για ποιον λόγο εντάσσει τον Τοξότη στα διπλά ζώδια.
Η κατηγοριοποίηση αυτή, δηλαδή σε διπλά, γόνιμα, άφωνα κλπ, είναι πολύ παλιά και εντάσσει στα διπλά κυρίως τους Ιχθείς και τους Δίδυμους, ορισμένοι (μεταγενέστεροι) και την Παρθένο... και όχι όλα τα μεταβλητά. Ο μεταβλητός Τοξότης (ιδίως του 3ου δεκανού) που συμβολίζεται με την μορφή ενός κενταύρου εντάσσεται στα "θηριώδη"...
katiakiss
09-10-2010, 02:54 PM
Και για να μάθει ο άλλος που σου το είπε να μην κάνει τον έξυπνο, ρώτα τον για ποιον λόγο εντάσσει τον Τοξότη στα διπλά ζώδια.
Η κατηγοριοποίηση αυτή, δηλαδή σε διπλά, γόνιμα, άφωνα κλπ, είναι πολύ παλιά και εντάσσει στα διπλά κυρίως τους Ιχθείς και τους Δίδυμους, ορισμένοι (μεταγενέστεροι) και την Παρθένο... και όχι όλα τα μεταβλητά. Ο μεταβλητός Τοξότης (ιδίως του 3ου δεκανού) που συμβολίζεται με την μορφή ενός κενταύρου εντάσσεται στα "θηριώδη"...Αχά! Γι’ αυτό μου βγήκε έτσι αυθόρμητα το Ιχθείς-Δίδυμος; Ωστόσο, αυτό που θα πω, είναι ότι είναι λογικό μέσα σε τόσα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε, να ξεχνάμε και κάποιες αρχές που είχαμε μάθει όταν διανύαμε την εποχή του χαλκού. Δεν έγινε δα και τίποτα… Δεν κάνουμε διαγωνισμό γνώσεων.
Ακόμα και έτσι συγκεχυμένο που το είχα στο μυαλό μου, μια χαρά έκανα τις μελέτες μου… Μια χαρά τολμούσα τις προβλέψεις μου… Και μια χαρά μου βγαίνουν τα κουκιά!
Αυτό το λέω γιατί κάτι τέτοιου είδους κανόνες, αρχές κτλ Καμιά φορά είναι σαν να κολλάς στο δέντρο και χάνεις το δάσος.
Πάντως, αν κάποιος έχει σίγουρη άποψη -εκτός του φίλου Μητσάκου που εμπιστεύομαι- ας την καταθέσει κι εκείνος να δούμε όλοι τέλος πάντων τι ισχύει τελικά.
Μητσάκος
09-10-2010, 03:37 PM
Αχά! ΓιΆ αυτό μου βγήκε έτσι αυθόρμητα το Ιχθείς-Παρθένος; Ωστόσο, αυτό που θα πω, είναι ότι είναι λογικό μέσα σε τόσα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε, να ξεχνάμε και κάποιες αρχές που είχαμε μάθει όταν διανύαμε την εποχή του χαλκού. Δεν έγινε δα και τίποτα… Δεν κάνουμε διαγωνισμό γνώσεων.
Ακόμα και έτσι συγκεχυμένο που το είχα στο μυαλό μου, μια χαρά έκανα τις μελέτες μου… Μια χαρά τολμούσα τις προβλέψεις μου… Και μια χαρά μου βγαίνουν τα κουκιά!
Αυτό το λέω γιατί κάτι τέτοιου είδους κανόνες, αρχές κτλ Καμιά φορά είναι σαν να κολλάς στο δέντρο και χάνεις το δάσος.
Πάντως, αν κάποιος έχει σίγουρη άποψη -εκτός του φίλου Μητσάκου που εμπιστεύομαι- ας την καταθέσει κι εκείνος να δούμε όλοι τέλος πάντων τι ισχύει τελικά.
Η Δ. Γιαννακοπούλου στο βιβλίο της "Ωριαία Αστρολογία/Τα χαμένα κλειδιά", πέρα από την τεχνική της ωριαίας που δίνει με πολύ καλό, αναλυτικό και πρακτικό τρόπο, έχει και μια μεγάλη εισαγωγή για την κατανόηση της τέχνης της αστρολογίας, με συνοπτική ιστορική περιγραφή αλλά και αναδημοσιεύσεις αρχαίων, μεσαιωνικών αλλά και ύστερων αστρολογικών κειμένων για την καλύτερη κατανόηση.
Εκεί αναδημοσιεύει και αποσπάσματα του "Christian Astrology" του William Lilly, και πιο συγκεκριμένα για το θέμα που μας ενδιαφέρει από το 1ο βιβλίο (που είναι η εισαγωγή στην αστρολογία) τις σελίδες 88 και 89, όπου αναφέρει τις υποδιαιρέσεις των ζωδίων από τον Λίλι. Εκεί αναφέρονται ως διπλά ζώδια οι Ιχθείς και οι Δίδυμοι. Στο γλωσσάρι που έχει στο τέλος του βιβλίου όμως, αναφέρονται ως διπλά αυτά τα δύο αλλά και ο ...Τοξότης, με την επισήμανση ότι κάποιοι προσθέτουν και την Παρθένο.
Ο Παΐζης σε αυτήν του τη δημοσίευση http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/455-%EF%E9-%E4%E9%E1%E9%F1%DD%F3%E5%E9%F2-%F4%F9%ED-%E6%F9%E4%DF%F9%ED-%EC%DD%F1%EF%F2-3%EF.html, η οποία όμως δεν έχει βιβλιογραφία, αναφέρει τους Δίδυμους και τους Ιχθείς, αναφέροντας ότι κάποιοι εντάσσουν και την Παρθένο, χωρίς να κατανοεί το γιατί, και τον τελευταίο δεκανό του Τοξότη.
Προσωπικά, μένω στα δύο πρώτα ζώδια, χωρίς να το πολυψάχνω, στηριζόμενος στην απλή λογική και μόνο. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, στηριζόμενος στις λεκτικές-εκφραστικές δυνατότητες που έχει και αναπτύσσοντας είτε με λεκτικούς ακροβατισμούς είτε με απλό ξεχείλωμα των εννοιών αυτό που εκείνος κατανοεί -όπως γίνεται συνήθως στην αστρολογία, η οποία έχει μια μεγάλη αγκαλιά και μπορούν να χωρέσουν όλοι...
Έτσι, και πέρα από τη δική μου απλή λογική, αν θέλετε, μπορούμε να προσθέσουμε στα διπλά ζώδια εκτός από όλα τα μεταβλητά και τον Ζυγό, παρ' όλο που είναι παρορμητικός, με τη λογική ότι συμβολίζεται με τους δύο δίσκους της ζυγαριάς, τους εξίσου παρορμητικούς Κριό, Καρκίνο και Αιγόκερω επειδή έχουν δύο κέρατα ή δύο δαγκάνες. Για τον ίδιο λόγο μπορούμε να βάλουμε και τον Ταύρο, τον Λέοντα επειδή έχει 2 ζευγάρια πόδια και τον Σκορπιό γιατί απλώς έτσι μας αρέσει... και το αποδεικνύουν και οι μελέτες μας...:bigsmile:
katiakiss
09-10-2010, 03:44 PM
Μητσάκο μου... :laugh: :love: :laugh:....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ! :clapping:
Κοραλλία Μόζορα
09-10-2010, 07:28 PM
Μητσάκο μου,
εγώ είπα στην Κάτια ότι όλα τα μεταβλητά ζώδια είναι και διπλά. Αυτό δεν είναι μόνο παραδοσιακή αστρολογική άποψη. Και δεν έχει σχέση με τα σύμβολα των ζωδίων (διπλά κέρατα και δαγκάνες κ.λπ) . Τα μεταβλητά είναι διπλά από την φύση τους ως λειτουργία γιατί συμβολίζουν στον ζωδιακό μια μεταβατική φάση και οι μεταβατικές φάσεις είναι διπλές από την φύση τους γιατί πάντα περιέχουν δυο καταστάσεις.
Δείμων
09-10-2010, 08:34 PM
Θέλω να καταθέσω απλά τη σκέψη μου περί διπλών, καθώς και τους προβληματισμούς μου επάνω στο θέμα.
Πρώτα απ' όλα τι ακριβώς είναι εκείνο που ορίζει τον Δίδυμο και το Ψάρι σαν διπλό ζώδιο? Τι κάνουν που δεν κάνει ας πούμε ο Ζυγός ή ο Παρθένος? Μία απάντηση που επί του παρόντος ασπάζομαι είναι ότι οι δύο πρώτοι μπορούν να ζουν ταυτόχρονα σε δύο κόσμους (ή και βάλε..!) θεωρώντας και πιστεύοντας και τους δύο σαν πραγματικούς. Η ίδια ακριβώς ιδιότητα τους επιτρέπει να υποστηρίζουν γνώμες ακόμα και διαμετρικές με θέρμη και την πίστη ότι είναι εξ ίσου σωστές. Ο μεν Δίδυμος με την βοήθεια του Ερμή που ανακαλύπτει και την παραμικρή λεπτομέρεια βαφτίζοντάς την επιχείρημα, ο δε Ιχθύς με την βοήθεια του Ποσειδώνα που του αποκρύπτει οτιδήποτε δεν τον εξυπηρετεί στην θεώρηση που έχει επιλέξει! Θετικά δηλαδή λειτουργώντας ο πρώτος, τα βλέπω όλα και διαλέγω, αφαιρετικά ο δεύτερος, δεν μου κάνει άρα δεν υπάρχει.
Περνάμε τώρα στην αντίπερα όχθη. Τα πολικά τους, Παρθένοι και Τοξότες, θεωρητικά οφείλουν να συμπληρώνουν αυτούς τους δύο. Πώς γίνεται όμως μία μονάδα να συμπληρώσει μία πολλαπλότητα? Ο φιλοσοφικός («βαθύς») και ολιστής Τοξότης συμμαζεύει τον πληροφοριακό («ρηχό») και λεπτομερή Δίδυμο, έχοντας σαν κοινό σύνθημα το Μαθαίνω, όπως ο τακτικός Παρθένος συμμαζεύει τον ασταθή Ιχθύ έχοντας σαν κοινή τους λέξη το Υπηρετώ (το αρχαίο Θεραπεύω). Μέχρι εδώ μια χαρά. Όταν όμως οι Διπλοί ξεφύγουν σε άλλους κόσμους, οι πολικοί τους θα πρέπει να είναι σε θέση ακολουθήσουν με συνέπεια για να λειτουργήσει ο χαρακτήρας τους. Έτσι, υποχρεωτικά θα πρέπει να έχουν στοιχεία διπλότητας και αυτοί. Στο μυαλό μου δηλαδή, είναι θέμα ισορροπίας - άσχετα αν σαν μυαλό πιθανόν να είναι ανισόρροπο :toung:
Οι Ζυγοί επίσης μπορεί να δείχνουν διπλοί λόγω της αναποφασιστικότητάς τους και της ικανότητας να προσλαμβάνουν τα πάντα όλα κάνοντάς τα... κουβάρι, :bigsmile: όμως στην πραγματικότητα από όλους τους κόσμους που θα αντιληφθούν έναν στο τέλος θα κρατήσουν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή μπορεί να σέβονται κάθε τι που θα πέσει στην αντίληψή τους όμως από φύση είναι φτιαγμένοι για το τέρμα και όχι για την πορεία. 'Αρα δεν μπορούν να ενταχθούν στα διπλά.
Κάθε ένσταση δεκτή.
katiakiss
09-10-2010, 10:22 PM
Καλησπέρα σε όλους. Νομίζω ότι ο Δείμων μας έγραψε μερικά πολύ σωστά πράγματα. Τελικά είμαι σίγουρη πως η διπλότητα των μεταβλητών έγκειται στην ετοιμότητά τους για το παραπέρα. Ο Τοξότης με την επέκτασή του, ο Δίδυμος με την περιέργειά του , η Παρθένος με την ανάλυση της και οι Ιχθείς – ήταν άψογο όπως το διατύπωσες Δείμων – με το να μην υπάρχει ότι δεν τους αρέσει.
Αφού λοιπόν όταν τα βλέπω στην ακμή του 7ου -ένα από αυτά τα ζώδια- έχω αυτή την αίσθηση της ρευστότητας, μάλλον πρέπει να την πω διπλότηπα και να δεχτώ ότι τα μεταβλητά είναι ζώδια «διπλά».
Προσωπικά το έλυσα και σας ευχαριστώ όλους κυρίες και κύριοι.
Πάντως, το τελευταίο μέρος στο ποστ του Μητσάκου, ήταν όλα τα λεφτά! Γέλασα πολύ!
Χρυσάνθη
09-10-2010, 10:49 PM
Ωραια όλα αυτά,....αλλά τελικά ο κύριος Dell PIero δεν μας αποκάλυψε πως βρήκε το πολλαπλόν του πράγματος!!!
Εντάξει έχει ακμή στο Δίδυμο (που ναι είναι και διπλός!) ο κύριος SEan Penn αλλά.......υπάρχει και κάτι άλλο?????? αναρωτιέμαι.... !
Dell Piero
09-10-2010, 11:47 PM
Η τεχνική μου είναι ένας συνδυασμός ουρανίας αστρολογίας σε συνδυασμό με τους δεσμούς της Σελήνης και το Βέρτεξ. Μια εσάνς από αστρο*χαρτο*γραφία και σύγκριση ηλιοκεντρικού με γεωκεντρικό σύστημα.
Φυσικά το μεγάλο μυστικό βρίσκεται στις μεταφυσικές ή αλλιώς απόκρυφες μοίρες του Κωστέλλι.
Στην υπό έκδοση Εγκυκλοπαίδεια μου (έχω αρχίσει τα copy paste ήδη) θα γίνει μια υπερανάλυση όλων.
Δεν θα εντοπίζονται μόνοι οι διπλοί και τριπλοί γάμοι αλλά και η οδός και ο αριθμός των εκκλησιών / δημαρχείων.
Τόχω.... ! .... !
κρασακι
10-10-2010, 12:19 AM
Μου άρεσε το ποστ του Δείμων και συμφωνώ με αυτά που γράφει για τα πολικά ζώδια, και έχω την ίδια άποψη.
Αν το σκεφτώ με τη λογική απο την άλλη..η δική μου λογική μου βάζει μέσα Διδύμους, Ιχθείς και Τοξότες..η Παρθένος δεν μου κολλάει ιδιαίτερα.. ο Τοξότης απο την άλλη μου κολλάει ωραιότατα, μιας και έχει δυαδική φύση ανθρώπου-ζώου (Κενταύρου). Ένας άνθρωπος που έχει τη συνείδηση και παίρνει τις αποφάσεις του, αλλά λειτουργεί και με ένα ένστικτο που πηγάζει και απο τη ζωώδη φύση του και στοχεύει στην εξέλιξη, στην αναζήτηση του ανώτερου εαυτού του, γι'αυτό στοχεύει και ψηλά με το τόξο του. Ο Κένταυρος φυσικά στη μυθολογία συμβόλιζε πάντα και τη σοφία, αλλά δεν έπαυε να έχει και ζωώδη ένστικτα και να έχει μια δυαδική φύση. Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα αρνηθούμε. Μια χαρά μου κολλά σαν διπλό. Αν το πάρω και απο άλλη μια σκοπιά έχει και κυβερνήτη τον Δία ο οποίος ήταν ο μετρ των αλλαγών, μια θεός, μια άνθρωπος, μια ζώο, έπαιρνε πολλές μορφές. Τραβηγμένο να μου πείτε..ξέρω ξέρω.. η παρθένος απο την άλλη, τι να πω..όσο και να προσπαθώ με αντίστοιχο τρόπο δεν το βρίσκω..
Για τα δίπολα συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Όσο για ακμή 7ου...προσωπικά σκιάζομαι περισσότερο όταν τη βλέπω στον τοξότη..:nuts: παρά το πόσο αγαπώ αυτό το ζώδιο!
Όσο για για σένα Dell Piero..δεν μας λες και μας ποιες είναι οι μεταφυσικές σου μοίρες??:toung:
ααα..όσο για τη διεύθυνση των εκκλησιών τσάμπα κόπο θα κάνεις και άδικα θα κουράσεις το τρίτο σου μάτι..2 επιλογές θα υπάρχουν απο δω και πέρα..γαμπρού η νύφης..προνόησε η ''αγαπητή'' εκκλησία και το ''αγαπητό μας'' κράτος..μη χάνουν λεφτά οι ενορίες ντεε:cry:
για δημαρχείο πάω πάσο.. αφού το χεις δώωσεεεε!
Dell Piero
10-10-2010, 12:28 AM
αφού το χεις δώωσεεεε!
Ένας αστρολόγος που σέβεται τον εαυτό του ΔΕΝ δίνει ποτέ τσάμπα εάν δεν τον ασημώσεις. Σιγά μη δώσω εγώ που είναι και ΔΑΣΚΑΛΟΣ :cheesy:
κρασακι
10-10-2010, 12:40 AM
Ένας αστρολόγος που σέβεται τον εαυτό του ΔΕΝ δίνει ποτέ τσάμπα εάν δεν τον ασημώσεις. Σιγά μη δώσω εγώ που είναι και ΔΑΣΚΑΛΟΣ :cheesy:
Κωστάκη δεν μου περισσεύουν άλλα κατοστάρικα, πενηντάρικα να διώξω το σύννεφο για να δεις καλύτερα (αλα Βλαχοπούλου) ούτε ευρώπουλα η δόλια..μου τα πήρε ο ''Κωστάκης'' και ο ''Γιωργάκης'' με μη αλφαβητική σειρά..
Ως μεγαλόκαρδος Λέων θα κάνεις το καλό δωρεάν αν χτενίσουμε τη χαίτη σου για ώρα? :toung:
Επανέρχομαι στην τάξη..:embarrest
katiakiss
10-10-2010, 12:41 AM
Αν το πάρω και απο άλλη μια σκοπιά έχει και κυβερνήτη τον Δία ο οποίος ήταν ο μετρ των αλλαγών, μια θεός, μια άνθρωπος, μια ζώο, έπαιρνε πολλές μορφές. Τραβηγμένο να μου πείτε..ξέρω ξέρω.. η παρθένος απο την άλλη, τι να πω..όσο και να προσπαθώ με αντίστοιχο τρόπο δεν το βρίσκω..Κρασάκι… Η αστρολογία όπως και η ψυχολογία σηκώνουν πολύ νερό και συζήτηση. Έχουν κανόνες με μεγάλη ελαστικότητα στην φιλοσοφική τους προσέγγιση και γι’ αυτό προκύπτουν διαμάχες.
Θα στο πω απλά. Μέχρι τώρα, όταν έβλεπα μεταβλητά στην ακμή του 7ου , ήξερα ότι η μονιμότητα δεν είναι προτεραιότητα. Αν αυτό λέγεται διπλότητα… τριπλότητα… ή πιρουέτα, λίγο με νοιάζει. Προτιμώ την απλότητα. :bigsmile:
κρασακι
10-10-2010, 12:59 AM
Κρασάκι… Η αστρολογία όπως και η ψυχολογία σηκώνουν πολύ νερό και συζήτηση. Έχουν κανόνες με μεγάλη ελαστικότητα στην φιλοσοφική τους προσέγγιση και γιΆ αυτό προκύπτουν διαμάχες.
Θα στο πω απλά. Μέχρι τώρα, όταν έβλεπα μεταβλητά στην ακμή του 7ου , ήξερα ότι η μονιμότητα δεν είναι προτεραιότητα. Αν αυτό λέγεται διπλότητα… τριπλότητα… ή πιρουέτα, λίγο με νοιάζει. Προτιμώ την απλότητα. :bigsmile:
Ώρες ώρες νιώθω ότι πολύ κρασί σηκώνει για να αντέξω την τόση ελαστικότητα..
Πέρα απο την πλάκα τώρα, τα μεταβλητά είναι μεταβλητά, αυτό δεν αλλάζει. Και εγώ την ακμή του 7ου μου σε διπλό την έχω. Τη μονιμότητα την αποζητώ και την εκτιμώ ιδιαίτερα, τώρα αν θα μου βγει αλλιώς στην πορεία εδώ είμαστε. αλλά αυτό με τα διπλά και τον αριθμό των γάμων δεν κάθομαι να το πάρω και 100% στα σοβαρά, μπορεί να δείχνει και άλλα πράγματα και αυτό εμένα προσωπικά μου λέει πολλά. Δεν είμαι άλλωστε του άσπρου ή του μαύρου. Όπως έχουμε ξαναπει αν ήταν έτσι όλοι με ακμή σε διπλό θα είχαν κορνιζαρισμένο και ένα διαζύγιο στον τοίχο μαζί με τα πτυχία..:bigsmile:
Δείμων
10-10-2010, 01:46 AM
η Παρθένος δεν μου κολλάει ιδιαίτερα.. ...όσο και να προσπαθώ με αντίστοιχο τρόπο δεν το βρίσκω..
H Παρθένος (σαν ενήλικη φιγούρα) έχει την διπλή φύση του παιδιού και της γυναίκας. Κάτι που από μόνο του αναδύει αναποφασιστικότητα και καθαρότητα όπως και το ίδιο το ζώδιο, που αρέσκεται περισσότερο στο να ακολουθεί τελειομανώς παρά την αβέβαιη ηγεσία και πρωτοπορία. Το «πέρασμα» (γκουχ :cheesy:) από την αθωότητα στην αντίπερα όχθη άλλωστε είναι μια μεγάλη απόφαση, που ο ερωτικά τεχνικός και όχι παθιασμένος Παρθένος δεν μπορεί να διαχειριστεί με συναισθηματική διευκόλυνση.
Πρόσθετα, ο κυβερνήτης του Ερμής που παρεμπιπτόντως είναι φύσης αμφίφυλης, ωθεί στην υπερανάλυση των λεπτομερειών με προσήλωση που κάνει την Παρθένο να δείχνει όχι μόνο διπλή, αλλά σαν να βγήκε από τη μηχανή που κάνει μακαρόνια και μπροστά της τον Δίδυμο να φαίνεται σαν τσουρέκι πασχαλιάτικο! Αυτά μου έρχονται τώρα στο συμβολικό επίπεδο, και πάλι κάθε περεταίρω διαφωτισμός ευπρόσδεκτος.
Δείμων
10-10-2010, 02:03 AM
Αν ήταν έτσι όλοι με ακμή σε διπλό θα είχαν κορνιζαρισμένο και ένα διαζύγιο στον τοίχο μαζί με τα πτυχία..:bigsmile:
Η Τίνα έδωσε πιο πάνω μια σειρά ενδείξεων για διπλό ή πολλαπλό γάμο (χμ - τώρα που το σκέφτομαι ευλογημένες στους Μωαμεθανούς! :toung::toung::laugh:) Και με την ευκαιρία να πω ότι υπάρχει και ο Αραβικός Κλήρος του διαζυγίου, ο οποίος στην δική μου περίπτωση απόλυτα ακριβούς αντίθεσης με την Αφροδίτη επαληθεύτηκε, παρ' όλη την ακμή του 7 μου σε Κριό. Επίσης έχω και την Αφροδίτη σε διπλό με τετράγωνο Πλούτωνα.
Τώρα, ακμή του 9 μου είναι στους Δίδυμους με τον κυβερνήτη Ερμή στο ίδιο ζώδιο και μέσα στον 9 Σελήνη (Καρκίνος) αντίθεση Κρόνος. Εάν προκύψει Β' γάμος είδομεν, θα σας ειδοποιήσω...! :cheesy:
Τίνα Ζαχαριάδου
10-10-2010, 02:08 AM
Εύγε στην κοραλλία και τον Γιάννη!
Η Παρθένος σημειοδοτεί την περίοδο που η φύση μεταβάλλεται για να υποδεχτεί το Φθινόπωρο, το οποίο έρχεται με το ζώδιο του Ζυγού και σταθεροποιείται με το ζώδιο του Σκορπιού.
Ας μην ξεχνάμε πως η Αστρολογία έχει την ρίζα της στην εποχολογία.
Δημήτρη μου, ο Κύριος Παίζης πότε έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο? σε ρωτώ γιατί όταν εγώ έκανα μαζί του μάθημα εκείνο το οποίο είπε ήταν, πως πράγματι ο Τοξότης είναι διπλός κι ανήκει ο τρίτος δεκανός στα θηριώδη ωστόσο για την Παρθένο είχε πει πως κάποιοι την θεωρούν διπλή και πως τώρα πια έτσι την εξετάζει κι εκείνος.
Αυτό σημαίνει πως από τότε που έγραψε το άρθρο μέχρι την περίοδο που έκανα μαθήμα μαζί του, για κάποιους λογους άλλαξε γνώμη.
Θα μου πεις που να το γνωρίζουν όσοι διαβάζουν το άρθρο αυτό?
Γι αυτό βρε έχετε εμένα :toung:
Πέρα όμως από Παίζη και λοιπούς συγγενείς με λεκτικές ικανότητες έκφρασης ή ακροβατισμούς νομίζω πως η μεταβατική περίοδος που υποδεικνύει η εποχολογία είναι η σωστή απάντηση την οποία σαφώς όποιος θέλει ακολουθεί.
katiakiss
10-10-2010, 02:12 AM
σαν τσουρέκι πασχαλιάτικο! Εμένα πάλι Δείμων (παρ' ότι συμφωνώ με όσα πολύ όμορφα έγραψες) ...Η όλη υπόθεση νομίζω πως έχει γίνει σαν τσουρέκι πασχαλιάτικο! :pleasantry: Έλεος παιδιά! Verneigung Ακόμα αυτό λύνουμε; Εδώ και πολλά ποστ είμαστε :offtopic:
κρασακι
10-10-2010, 02:13 AM
H Παρθένος (σαν ενήλικη φιγούρα) έχει την διπλή φύση του παιδιού και της γυναίκας. Κάτι που από μόνο του αναδύει αναποφασιστικότητα και καθαρότητα όπως και το ίδιο το ζώδιο, που αρέσκεται περισσότερο στο να ακολουθεί τελειομανώς παρά την αβέβαιη ηγεσία και πρωτοπορία. Το «πέρασμα» (γκουχ :cheesy:) από την αθωότητα στην αντίπερα όχθη άλλωστε είναι μια μεγάλη απόφαση, που ο ερωτικά τεχνικός και όχι παθιασμένος Παρθένος δεν μπορεί να διαχειριστεί με συναισθηματική διευκόλυνση.
Πρόσθετα, ο κυβερνήτης του Ερμής που παρεμπιπτόντως είναι φύσης αμφίφυλης, ωθεί στην υπερανάλυση των λεπτομερειών με προσήλωση που κάνει την Παρθένο να δείχνει όχι μόνο διπλή, αλλά σαν να βγήκε από τη μηχανή που κάνει μακαρόνια και μπροστά της τον Δίδυμο να φαίνεται σαν τσουρέκι πασχαλιάτικο! Αυτά μου έρχονται τώρα στο συμβολικό επίπεδο, και πάλι κάθε περεταίρω διαφωτισμός ευπρόσδεκτος.
Στα κατράμι ικανοποιημένη, στα υπόλοιπα χμμμ..δεν είμαι σίγουρη.. θέλω κάτι περισσότερο..
αλλά φτάνει για απόψε..:bigsmile:
Δείμων
10-10-2010, 02:51 AM
Χμ Κάτια μου από τη στιγμή που το διπλό ζώδιο είναι βασικός δείκτης του θέματός μας, η οριοθέτησή του έμμεσα εξυπηρετεί την συζήτηση :unsure: Σοφία τα μή κατραμί δν λένε και τίποτα σημαντικό, Ερμήσιο μπλαμπλα! :toung::bigsmile:
katiakiss
10-10-2010, 03:54 AM
Χμ Κάτια μου από τη στιγμή που το διπλό ζώδιο είναι βασικός δείκτης του θέματός μας, η οριοθέτησή του έμμεσα εξυπηρετεί την συζήτηση :unsure: Σοφία τα μή κατραμί δν λένε και τίποτα σημαντικό, Ερμήσιο μπλαμπλα! :toung::bigsmile: Συγνώμη Δείμων! :embarrest Μετά από όλα αυτά, είχα ξεχάσει ποιο είναι το θέμα μας. Είχε γίνει ήδη το θέμα της "διπλότητας" και όχι του "δείκτη" .:unsure: Δεν υπάρχουν άλλοι δείκτες; :unsure: ...Σελιδοδείκτες;...
Δείμων
10-10-2010, 04:14 AM
Υπάρχει ο Κλήρος των πολλαπλών γάμων και νομικών συμβολαίων :toung: (Ακμή 9 + Ακμή 3 - Αφροδίτη!)
katiakiss
10-10-2010, 04:45 AM
Υπάρχει ο Κλήρος των πολλαπλών γάμων και νομικών συμβολαίων :toung: (Ακμή 9 + Ακμή 3 - Αφροδίτη!) Να μην δούμε πρώτα το ενδεχόμενο ενός Ουρανού στον 7ο; :wink2: Αμέσως στον κλήρο μας πήγες; Θες να φάμε άλλα 10 ποστ στο κεφάλι; :amazed:
τσεβω
10-10-2010, 10:20 PM
γεια σας εγω δυστυχως δεν ξερω την ακριβη ωρα γεννησης μου με αποτελεσμα να μη ξερω καν τους οικους μου:sad:.υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το δω?εχω κανει ηδη ενα γαμο.....και τελικα εγω ποτε θα γινω μανα?πως μπορω να τα δω αυτα?:cry:
jungle
10-10-2010, 10:44 PM
[QUOTE=katiakiss;110469]Να μην δούμε πρώτα το ενδεχόμενο ενός Ουρανού στον 7ο; :
πριν λιγουτσικα χρονακια, κ πριν ο ουρανος πιασει καλα-καλα την ακμη
του 7ου μου στους ιχθεις, ...εγιναν ολα σκ..... ουπς! σορυ!::embarrest
μου 'ρθε ο ουρανος στο κεφαλι......ξαφνικα κ απο το πουθενα....
κ τωρα ως αναδρομος, ετσι κ ξαναπερασει........
θα το φαω το ρυζογαλο....χιχι
katiakiss
10-10-2010, 11:28 PM
γεια σας εγω δυστυχως δεν ξερω την ακριβη ωρα γεννησης μου με αποτελεσμα να μη ξερω καν τους οικους μου:sad:.υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το δω?εχω κανει ηδη ενα γαμο.....και τελικα εγω ποτε θα γινω μανα?πως μπορω να τα δω αυτα?:cry: Τσεβω μου... :cry: Ατυχώς θα πρέπει να συμβουλευτείς αστρολόγο για να βρεις την ώρα γέννησής σου. Ένας επαγγελματίας μπορεί να την προσδιορίσει σχεδόν με ακρίβεια, βάση των γεγονότων της ζωής σου. Αυτό είναι μια επίπονη εργασία που πρέπει να την έχεις διδαχτεί.
katiakiss
10-10-2010, 11:41 PM
[QUOTE=katiakiss;110469]Να μην δούμε πρώτα το ενδεχόμενο ενός Ουρανού στον 7ο; :
πριν λιγουτσικα χρονακια, κ πριν ο ουρανος πιασει καλα-καλα την ακμη
του 7ου μου στους ιχθεις, ...εγιναν ολα σκ..... ουπς! σορυ!::embarrest
μου 'ρθε ο ουρανος στο κεφαλι......ξαφνικα κ απο το πουθενα....
κ τωρα ως αναδρομος, ετσι κ ξαναπερασει........
θα το φαω το ρυζογαλο....χιχιΔεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς μας λες, αλλά για να φέρει ο Ουρανός «σφοντύλι», στα θέματα του 7ου, ή θα πρέπει να τον πλησίασε πολύ ή μπορεί από την θέση του 6ου να σου έκανε κάποιες δυσαρμονικές όψεις. Αν είναι έτσι, πέρασε, θα ξαναπεράσει ανάδρομος και μετά θα περάσει άλλη μία και ορθόδρομος (εκεί συνήθως δίνει και το γεγονός…) για την τρίτη και φαρμακερή! Οπότε, κανέλλωσε το ρυζόγαλο για να το απολαύσεις…
Πάντως, για να είμαστε και λίγο σοβαροί, μην το παίρνεις επί πόνου γιατί ο ουρανός στον 7ο δεν σημαίνει ντε και καλά διαζύγιο.
¶λλωστε εγώ αναφέρθηκα στον Ουρανό στον 7ο , ως γενέθλια θέση και όχι σαν διέλευση. Αν πάλι σου πέφτει βαρύς ο Ουρανός από τον 7ο σου, θέλεις να ανταλλάξουμε με τον Κρόνο από τον δικό μου 7ο ; (Θα σου δώσω δώρο και τον Πλούτωνα να τα σετάρεις!)
τσεβω
11-10-2010, 03:21 PM
ναι το ξερω οτι πρεπει να παω σε αστρολογο αλλα δυστυχως τα οικονομικα μου δε μου το επιτρεπουν:embarrest με αποτελεσμα ενω μου αρεσει η αστρολογια να μη μπορω να μελετησω τον προσωπικο μου χαρτη..:cry:
katiakiss
11-10-2010, 03:27 PM
ναι το ξερω οτι πρεπει να παω σε αστρολογο αλλα δυστυχως τα οικονομικα μου δε μου το επιτρεπουν:embarrest με αποτελεσμα ενω μου αρεσει η αστρολογια να μη μπορω να μελετησω τον προσωπικο μου χαρτη..:cry:
...:cry:...?...:cry:...
atrium
11-10-2010, 03:51 PM
Kαλησπέρα.
Κα Ζαχαριάδου λέτε πως ο 2ο γάμος φαίνεται από τον 9ο. Αυτό σημαίνει ότι εξετάζουμε τον 9ο οίκο με τις ενδείξεις που δίνετε για τον 7ο? Δηλαδή κυβερνήτης 9ου, δύσκολες όψεις.... κλπ, ή οι ενδείξεις που αφορούν στον 9ο είναι διαφορετικές????
Ευχαριστώ πολύ
vikoza
11-10-2010, 06:32 PM
Υπάρχει τελικά κάποια ένδειξη ότι ένα άτομο θα κάνει περισσότερους από ένα γάμο; Όχι πως θα είναι ο 2ος γάμος του αν κάνει δεύτερο γάμο για να εξετάσουμε τον 9ο, αλλά τι λέει η προδιάθεση του γενέθλιου χάρτη.:love:
Δείμων
11-10-2010, 06:51 PM
Νομίζω η Τϊνα έδωσε κάποιες ενδείξεις στην αρχή της συζητησης. Συνδυασμένες με ενδείξεις διαζυγίου (πχ δυσαρμονικές όψεις Ουρανού με τις βασικές ακμές τους σχετικούς οίκους 5/7 και τους προσωπικούς πλανήτες) μπορούμε να κοιμόμαστε λιγότερο ή περισσότερο ήσυχοι τα μοναχικά ή όχι βράδια μας..
nilia
15-10-2010, 03:26 PM
Και οταν παντευομαστε τον ιδιο συζυγο για δευτερη φορα θα παμε στον 9 οικο για την δευτερη φορα ή επειδη ειναι το ιδιο ατομο παραμενουμε στον 7 οικο???