PDA

View Full Version : Απορία για όψεις γενεθλίου χάρτη

planitaki
04-10-2010, 07:07 PM
Καλησπερα σε ολους.
Οταν εχουμε Κρονο στον 5ο οικο στον Υδροχοο
αντιθεση με Αρη στον 11ο οικο στο Λιονταρι & ο Κρονος τετραγωνο με τη Σεληνη
ο Αρης τετραγωνο με τη Σεληνη στον 9ο οικο & στον Ταυρο, & τετραγωνο με τον Πλουτωνα
η Σεληνη αντιθεση με τον Πλουτωνα στον 3ο οικο στον Σκορπιο
ο Ερμης στον 10 οικο στον Καρκινο αντιθεση με Ουρανο Ποσειδωνα σε πολυ στενη συνοδο (1 μοιρα ) στον 4ο οικο στον αιγωκερο .

Πως θα ερμηνευσουμε αυτον τον μεγαλο σταυρο που δημιουργηται απο ολες αυτες τις αντιθεσεις ?
Ολα αυτα συμβαινουν μεσα σε σταθερα & παρορμητικα ζωδια .
Περιμενω να με διαφωτισεται.
Ελπιζω να μην σας μπερδεψα:banana Μη σας παραπλανα η μπανανα εχω μεγαλη αγωνια.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

katiakiss
04-10-2010, 08:40 PM
Καλησπερα σε ολους.
Οταν εχουμε Κρονο στον 5ο οικο στον Υδροχοο
αντιθεση με Αρη στον 11ο οικο στο Λιονταρι & ο Κρονος τετραγωνο με τη Σεληνη
ο Αρης τετραγωνο με τη Σεληνη στον 9ο οικο & στον Ταυρο, & τετραγωνο με τον Πλουτωνα
η Σεληνη αντιθεση με τον Πλουτωνα στον 3ο οικο στον Σκορπιο
ο Ερμης στον 10 οικο στον Καρκινο αντιθεση με Ουρανο Ποσειδωνα σε πολυ στενη συνοδο (1 μοιρα ) στον 4ο οικο στον αιγωκερο .

Πως θα ερμηνευσουμε αυτον τον μεγαλο σταυρο που δημιουργηται απο ολες αυτες τις αντιθεσεις ?
Ολα αυτα συμβαινουν μεσα σε σταθερα & παρορμητικα ζωδια .
Περιμενω να με διαφωτισεται.
Ελπιζω να μην σας μπερδεψα:banana Μη σας παραπλανα η μπανανα εχω μεγαλη αγωνια.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.Πλανιτακι, ένα τετράγωνο στον σταθερό σταυρό και μια αντίθεση σε παρορμητικά ζώδια, από μόνα τους δεν λένε κάτι.
Πήγαινε στο «Δωρεάν ωροσκόπιο», επέλεξε την επιλογή (δωρεάν ανάλυση γενέθλιου χάρτη) και θα διαβάσεις αρκετές ερμηνείες για τις όψεις που σε ενδιαφέρουν.
Είμαι σίγουρη ότι όταν διαβάσεις και μετά, οι απορίες σου θα είναι λιγότερες ή πιο συγκεκριμένες.
Ακόμα και αν κάποιος σου απαντήσει, τι κέρδος θα έχεις από μια ξεκομμένη ερμηνεία όψεων και οίκων;
Πάντως, μια σελήνη να δεσπόζει (φώτα) μέσα σε ένα τετράγωνο και μάλιστα σε σταθερό σταυρό… Τετράγωνο από Κρόνο και ¶ρη και αντίθεση Πλούτωνα… Που την βρήκες τέτοια Σελήνη;
Τι συμβαίνει με την μητέρα αυτού του ανθρώπου ή τον πατέρα αφού λες ότι κυβ. 10ου είναι ο Καρκίνος ή τέλος πάντων με την οικογένεια;
Για ψάξου…

planitaki
06-10-2010, 04:53 PM
Kατια σ΄ευχαριστω πολυ για την καθοδηγηση, πηγα εκει που μου υπεδειξες & διαβαζοντας ειναι αληθεια οτι εμεινα. Ξερεις προκειται για τον γιο μου που γεννηθηκε 17/6/1993 στις 2,05 το μεσημερι στη Λαρισα.
Νομιζεις οτι μπορω να τον βοηθησω ?γιατι δεν σου το κρυβω ειναι η αδυναμια μου.
Ελπιζω να βρης το χρονο να μου απαντησης.

katiakiss
06-10-2010, 05:18 PM
Kατια σ΄ευχαριστω πολυ για την καθοδηγηση, πηγα εκει που μου υπεδειξες & διαβαζοντας ειναι αληθεια οτι εμεινα. Ξερεις προκειται για τον γιο μου που γεννηθηκε 17/6/1993 στις 2,05 το μεσημερι στη Λαρισα.
Πλανιτάκι μου, έχω όλη την καλή διάθεση, αλλά μερικές υποθέσεις δεν είναι συνετό να αντιμετωπίζονται με την ανεύθυνη χρήση της αστρολογίας.
Δεν αισθάνομαι ότι έχω τα εχέγγυα εκείνα που πρέπει να έχει κάποιος για να ασχοληθεί με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όσο αυτό της σχέσης μητέρας-παιδιού.
Για να είμαστε μέλη αυτής της κοινότητας, θα πει ότι πιστεύουμε στην αστρολογία και οι ενδείξεις της Σελήνης του γιου σου δεν είναι καθόλου ευοίωνες.

Αυτός ο σταυρός τετραγώνων προς την Σελήνη του, κάτι σημαίνει. Κάτι στη σχέση σας θέλει δουλειά. Αν αυτό ισχύει, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι παιδοψυχολόγο και όχι αστρολογικές συμβουλές.
Για να μην παρεξηγηθώ, οι δύσκολες όψεις Σελήνης δεν σημαίνουν αναγκαστικά μια ψυχρή ή αδιάφορη μάνα. Αντίθετα, την ίδια ζημιά μπορεί να κάνει και μια υπερπροστατευτική μητέρα που εκφράζει την αγάπη της με πνιγηρό τρόπο. Ακόμα και μια μητέρα που λόγω των προσωπικών της προβλημάτων, ενώ αγαπά βαθιά το παιδί της, αδυνατεί να είναι ψυχικά παρούσα για εκείνο.

Τέλος, σε τι είναι αυτό που θέλεις να βοηθήσεις τον γιο σου; Συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο;

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι χρειάζεσαι έναν σοβαρό επαγγελματία αστρολόγο. Μπορείς να αποταθείς στους αστρολόγους του site μας ή σε όποιον άλλον εμπιστεύεσαι εσύ.

Πολύ φιλικά, Κάτια.

Μητσάκος
07-10-2010, 06:36 AM
Λογικό είναι να "μείνεις", αφού σίγουρα το μάτι σου κόλλησε στις αρνητικές όψεις και δεν συνδύασες όλες τις υποστηρικτικές που υπάρχουν (που δεν είναι ούτε λίγες ούτε ασθενείς). Το ζήτημα είναι να βλέπεις τον χάρτη συνδυαστικά, πράγμα που προφανώς δεν έκανες.
Επιπλέον, θα διαφωνήσω με τη φίλη μου την Κάτια και ένα μέρος των υποδείξεών της, καθώς αν με τις όψεις που έχει ο γιος σου ενδείκνυται η συνδρομή παιδοψυχολόγου, με βάση τον δικό μου χάρτη εγώ χρειάζομαι τουλάχιστον μια ψυχιατρική κλινική από μόνος μου (και μην διαβάσω σχολιάκια του τύπου "ευτυχώς που το κατάλαβα" :cheesy: )
"Οι καλύτεροι άνθρωποι έχουν τους χειρότερους χάρτες" διάβασα κάπου, και αυτό δεν απέχει από την αλήθεια :bigsmile:

katiakiss
07-10-2010, 06:51 AM
Λογικό είναι να "μείνεις", αφού σίγουρα το μάτι σου κόλλησε στις αρνητικές όψεις και δεν συνδύασες όλες τις υποστηρικτικές που υπάρχουν (που δεν είναι ούτε λίγες ούτε ασθενείς). Το ζήτημα είναι να βλέπεις τον χάρτη συνδυαστικά, πράγμα που προφανώς δεν έκανες.
Επιπλέον, θα διαφωνήσω με τη φίλη μου την Κάτια και ένα μέρος των υποδείξεών της, καθώς αν με τις όψεις που έχει ο γιος σου ενδείκνυται η συνδρομή παιδοψυχολόγου, με βάση τον δικό μου χάρτη εγώ χρειάζομαι τουλάχιστον μια ψυχιατρική κλινική από μόνος μου (και μην διαβάσω σχολιάκια του τύπου "ευτυχώς που το κατάλαβα" :cheesy: )
"Οι καλύτεροι άνθρωποι έχουν τους χειρότερους χάρτες" διάβασα κάπου, και αυτό δεν απέχει από την αλήθεια :bigsmile:
Καλημέρα σας Μητσάκο και ναι!, «καλά που το κατάλαβες!». :toung: (αυτά για τον Κριό στον Ωροσκόπο μου)

Για να σοβαρευτώ όμως, θα πω ότι η φίλη μας μίλησε για βοήθεια και υποπτεύτηκα ότι πιθανά να έχει κάποιο λόγο για να εκφράζει κάτι τέτοιο. Η υπόδειξη ήταν περισσότερο μαθηματική, δηλ «έστω ότι…» …είχαμε ένα πρόβλημα και όχι πραγματική. Που θα πει, έστω ότι…το παιδί μας έχει ένα πρόβλημα, δεν πάμε στον αστρολόγο, αλλά στον παιδοψυχολόγο.
Τον χάρτη, ούτε καν τον είδα. Μια διαπίστωση έκανα, από τις θέσεις που μας έδωσε η φίλη μας.
Εσύ που το είδες, κάτι θα ξέρεις. Πάντως, ολόκληρο σταυρό με Σελήνη, δεν το λες και ευκολάκι… Θέλει την προσπάθειά του. (Ακόμα κι αν ανάμεσα σε αυτό το σταυρό κάνει σλάλομ ο Δίας και όλοι οι φίλοι του!) :bigsmile:
Να προσθέσω ότι όλοι σηκώνουμε έναν… «σταυρό»… Και δεν έχουμε πάθει τίποτα!

vikoza
07-10-2010, 11:34 AM
Είχα διαβάσει ότι ο μεγάλος σταυρός προϋποθέτει τα ζώδια να ανήκουν στην ίδια ποιότητα.
Απ' ότι είδα ο Κρόνος βρίσκεται στους Ιχθείς (μεταβλητό), ενώ οι υπόλοιποι πλανήτες στη σταθερή ποιότητα. Θα το δεχτούμε τελικά σαν Μεγάλο Σταυρό ;

vikoza
07-10-2010, 11:46 AM
Πλανητάκι,

Όλες οι αντιθέσεις του στο χάρτη είναι διευκολυμένες( από εξάγωνα και τρίγωνα). Ότι και να φοβάσαι,
υπάρχει βοήθεια !

katiakiss
07-10-2010, 03:30 PM
Είχα διαβάσει ότι ο μεγάλος σταυρός προϋποθέτει τα ζώδια να ανήκουν στην ίδια ποιότητα.
Απ' ότι είδα ο Κρόνος βρίσκεται στους Ιχθείς (μεταβλητό), ενώ οι υπόλοιποι πλανήτες στη σταθερή ποιότητα. Θα το δεχτούμε τελικά σαν Μεγάλο Σταυρό ;
Vikoza, σε ένα γενέθλιο χάρτη με ένα μεγάλο σταυρό, είναι δύσκολο να μην υπάρχουν και κάποιες βοηθητικές όψεις. Το σύμπαν «εν σοφία εποίησε» .
Δεν θα επεκταθώ στο θέμα του σταυρού που όπως τα λες έχει γίνει ταυ-τετραγώνου και ταυτόχρονα σταυρός με Κρόνο διαφορετικής ποιότητας. (ας τοποθετηθούν οι ειδικοί )
Θα κλείσω την προσωπική μου γνώμη, λέγοντας ότι κάθε δυσκολία στον χάρτη ενός ανθρώπου, δεν σηματοδοτεί δεινά και αποτυχία στα θέματα των οίκων που αφορά. Αυτό που σηματοδοτείται είναι η κοπιαστική προσπάθεια και κάποια εμπόδια που πιθανά να αντιμετωπίσει το άτομο λόγω της ψυχοσύνθεσής του (στην προκειμένη περίπτωση η Σελήνη ενδέχεται να δείχνει κάτι τέτοιο).
Σε κάθε περίπτωση, όπου υπάρχει δυσκολία, υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος. Ο άνθρωπος έχει την διάθεση να αγωνιστεί και να κερδίσει τις μάχες του ανεξαρτήτου κόστους. :bigsmile:

planitaki
09-10-2010, 09:24 PM
Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα πολυ που κανατε τον κοπο να ασχοληθειτε με το θεμα μου.
Λοιπον το προβλημα με τον γιο μου ειναι οτι μου μιλαει πολυ αποτομα και επιθετικα τις περισσοτερες φορες,ενω εγω ειμαι παντα χαμηλων τονων.
Παρ ολο που ειναι στην εφηβεια ειναι πολυ καλο παιδι και συγκροτημενο.Ολοι εχουν να λενε τα καλυτερα για κεινον.
Τωρα πως εξηγω εγω αυτη τη Σεληνη.
Απο μενα παντα ζητουσε την απολητη αφοσιωση, μικρος με κοιτουσε μεσα στα ματια μ επιανε με τα χερια του τα μαγουλα & μουλεγε " μονο εμενα θα κοιτας ,κανεναν αλλον".

Οταν ειμαστε οι δυο μας στο σπιτι ειναι η καλητερη του. Ελα ομως που εχω & μια κορη γεννημενη 24/12/94 στις 7,30 πμ στη Λαρισα .Εκει ειναι το "μεγαλο μας προβλημα"
τη ζηλευει πολυ γιατι νοιωθει οτι με μοιραζεται. Αυτη τη ζηλεια μικρος την εκδηλωνε πολυ εντονα με διαφορους τροπους ( πχ μακαρι να μην ειχα αδελφη).

Οταν λεω πως μπορω να τον βοηθησω εννοω να απαλυνω αυτο που νοιωθει, και θελω να ρωτησω αν μεγαλωνοντας αυτα τα συναισθηματα θα αμβληνονται η θα χειροτερευουν.

Κατια, θελω να σου πω οτι εχω παρακολουθησει σχολη γονεων απο τοτε που τα παιδια ηταν μικρα γιατι παντα ψαχνομουν & συνεχιζω να ψαχνομαι γι αυτο & διαβαζω αστρολογια.

Τωρα ανακαληψα το forum ( αν το λεω σωστα) "αναληση ωροσκοποιου¨" και προσπαθω να καταλαβω πως ερμηνευουμε ενα ωροσκοποιο.

Κατια θελω να σου πω οτι οταν γεννηθηκε ο γιος μου ζητησα απο αστρολογο την αναλυση του ωροσκοπιου του αλλα δεν μου επεστησε την προσοχη μου σ αυτη τη Σεληνη. Μονη μου καταλαβα οτι καπου φταιω εγω αλλα δεν καταλαβα οτι φταιω τοσο πολυ.

Ελπιζω αυτη η Σεληνη να μην τον κανει σκληρο και απομακρο με τις γυναικες της ζωης του.
Πανω σε τετοια θεματα προσπαθω να καταλαβω πως μπορω να τον βοηθησω.
Ελπιζω να σας εδωσα μια εικονα περι τινος προκειται.
Σας ευχαριστω ολους και παλι.

Αν θελει & καποιος πιο ειδικος να μας πει κατι ας το κανει ,χωρις να προβληματιστει επειδη ειναι γιος μου γιατι
ξερω οτι "τα παντα εν σοφια εποιησε ", και ο ανδρας μου εχει ενα ταυ τετραγωνο σε σταθερα ζωδια & η ζωη του μεχρι τωρα καθε αλλο παρα δυσκολη ηταν.

Οσα περισοτερα μαθαινουμε τοσο καλητεροι γινομαστε.

Αυτο νομιζω οτι λεει πολλα απο μονο του.

planitaki
12-10-2010, 02:31 AM
Μητσακο σ' ευχαριστω "για το κουραγιο που μου δινεις " !!!!! αστειευομαι .
Ειναι αληθεια οτι οταν κοιταω ενα ωροσκοπιο ψαχνω να βρω τα δυσκολα ,παρ ολο που ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος απο τη φυση μου .
Που θα παει σιγα-σιγα θα μαθω , & εχω να μαθω παρα πολλα χαρις σε ολους εσας.:banana

Η μπαμπανα μου φτιαχνει το κεφι , εσας?????

Αγγελικη
12-10-2010, 03:55 AM
Πλανητάκι μου, πού είδες αυτόν το μεγάλο και επικίνδυνο σταυρό;;;;
Το παιδί σου θα είναι ανεξέλεγκτο μεν (πρόσεχε τους πλανήτες χωρίς όψη που έχει) αλλά εξαιρετικά τυχερό σε ό,τι αφορά το τί έχει να παίρνει από τους άλλους...2 πλανήτες σε έξαρση και κυριαρχία...στον 8ο...Έχει πολλά να παίρνει...Και ίσως να μην δίνει...
Ναι μεν θα είναι απόλυτο και ίσως απαιτητικό από την αδερφή του, αφού με Ταύρο θα εκφράζεται ίσως και με χαστουκάκια...Αλλά αν ανησυχείς για τον ίδιο, μια χαρά θα τα πάει...ο Ερμής εκεί στον Κάρκίνο, δίνει αυτό το συναίσθημα το γκρινιάρικο για τα αδέρφια αλλά το πρόβλημα είναι να χαλιναγωγίσεις το παιδί...Δεν φταίει κανένα μεγάλο τετράγωνο....Ζήτησε βοήθεια για τους πλανήτες χωρίς όψη...Η αδερφή του θα παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του, θα την αγαπάει με τον τρόπο του...Φρόντισε πολύ την κτητικότητα του...

Αγγελικη
12-10-2010, 04:30 AM
Χαμογελαστό παιδί, ευγενικό, αλλά ανεξέλεγκτο και κυριαρχικό... πρόσεχε τα κιλάκια του και την επιπολαιότητα του...

planitaki
13-10-2010, 06:10 PM
Αγγελικη σ' ευχαριστω που ασχοληθηκες με το χαρτη του γιου μου.

Η Σεληνη ειναι σε εξαρση στον 8ο, ποιος ειναι ο αλλος πλανητης στον 8ο ? η μηπως εννοεις τον Πλουτωνα στον
2ο στο Σκορπιο ?
Ποιοι ειναι οι πλανητες χωρις οψη ? γιατι εγω δεν τους βλεπω ? μηπως εννοεις τη Λιλιθ, τον κληρο της τυχης & το Βερτεξ,γιατι μονο αυτα ειναι χωρις οψη.

Ειναι αληθεια οτι ειναι πολυ κτητικος & εχει να παιρνει απο εμας , τους γονεις του.
Οσον αφορα τα κιλα του , προς το παρον ειναι πολυ λεπτος . Αυτο το λες γιατι ο Διας του ειναι στον 12ο στο Ζυγο?
Νομιζω οτι ο Διας δειχνει αυξηση βαρους μεσα απο τον 1ο. Εσυ που το βλεπεις για τα κιλα ?

Ολα τα αλλα τα πετυχες . Ειναι πραγματι πολυ γλυκο παιδι . Αλλα ας μην ευλογουμε τα γιενια μας .
χα!χα!:banana