PDA

View Full Version : ¶ρης κι Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο

UltraViolet
03-10-2010, 05:44 PM
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία παρακαλώ.. έχοντας κάνει τον αστρολογικό χάρτη (μέσω του site βεβαίως βεβαίως) για πολλά φιλαράκια μου Σκορπιούς γεννημένους το 1985, παρατήρησα το εξής : η πλειοψηφία τους έχει ¶ρη κι Αφροδίτη στον Ζυγό.
α) Αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά, και σύνοδο μεταξύ ¶ρη κι Αφροδίτης, έτσι;
β) Μια φίλη μου είπε ότι κάθε άνθρωπος που έχει ¶ρη κι Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο (με εξαίρεση το ζώδιο των Ιχθύων), είναι αυτάρκης και μπορεί να ζήσει μόνος του , κατά πόσο ισχύει αυτό; Και τελικά, τι σημαίνει να έχει κάποιος ¶ρη κι Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο;

Και κάτι ακόμα.. Έχω τον ¶ρη στις 2 μοίρες του Αιγόκερου.. διαβάζοντας τόσο καιρό για αυτό, κατάλαβα ότι δεν μου αρμόζει κάθολου, δηλαδή, ούτε κάποιον με κοινωνική καταξίωση ψάχνω, ούτε σχέσεις με πολύ μεγαλύτερους κάνω, ούτε οι ένστολοι μ'άρεσουν (χαχα - αντίθετα, έχω απέχθεια!). Βλέπω πιο πολλά κοινά στον εαυτό μου με τον ¶ρη στον Τοξότη. Ισχύει ότι θα μπορούσα να επιρεάζομαι περισσότερο από τον Τοξότη, ακριβώς επειδή είναι στις πρώτες πρώτες μοίρες του Αιγόκερου.

Με συγχωρείτε για τις πολλές -κι ίσως κάπως ανόητες- ερωτήσεις αλλά με ενδιαφέρουν αρκετά όλα αυτά και θα ήθελα να λύσω πρώτα αυτές τις βασικές απορίες μου.

Ευχαριστώ πολύ

Τίνα Ζαχαριάδου
05-10-2010, 02:08 AM
Αγαπητή Κριαρίνα, τα ωροσκόπια των φίλων σου εχουν παρόμοιο ¶ρη κι Αφροδίτη στον Ζυγό γιατί είναι γεννημένοι περίπου τις ίδιες ημέρες.
Σύνοδο έχουμε όταν η Αφροδίτη με τον ¶ρη έχουν απόσταση 8 με 10 μοίρες.
Αν για παράδειγμα η Αφροδίτη βρίσκεται στις 3 μοίρες του Ζυγού κι ο ¶ρης στις 25 μοίρες δεν σχηματίζουν σύνοδο.

Δεν γνωρίζω από που αντλεί τα συμπαράσματα της η φίλη σου όμως δεν συμφωνώ.

Για αρχή ,κανείς δεν θεωρώ ότι μπορεί να ζήσει μόνος του ακόμη κι αν νιώθει αυτάρκης, επιπλέον, ανάλογα με την ζωδιακή θέση των πλανητών ενισχύεται η θέση αυτή ή όχι.
Κάποιος που έχει σύνοδο Αφροδίτη/¶ρη στον Ζυγό, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν μπορεί να ζήσει μόνος.
Κάποιος που έχει την ίδια σύνοδο στον Υδροχόο τα καταφέρνει καλύτερα ωστόσο κι αυτός θέλει να χει ένα "φιλαρακι" να κοιμάται κάποια βράδια μαζί του.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με τον έρωτα, την συντροφικότητα, τον γάμο και τις σχέσεις, είναι ήρεμη κι ο ρόλος της ειρηνευτικός. Ο ¶ρης σχετίζεται με την δράση μας, την σεξουαλικότητα, το θάρρος, είναι νευρικός και πολεμοχαρής.

Όταν αυτοί οι δυο βρεθούν στο ίδιο ζώδιο ο ένας χρωματίζει τον άλλον με βάση το ζώδιο που βρίσκονται ενώ η ενέργεια τους διοχετεύεται στον οίκο που κατοικούν.
Όσο για τον ¶ρη σου, μην βιάζεσαι, καταρχάς είσαι γεννημένη το 85 όπως κι οι φίλοι σου?
Αν ναι, τότε έχεις χρόνο μπροστά σου ν' ανακαλύψεις τα του ¶ρεως σου.
Κι εγώ έχω ¶ρη στον Αιγόκερω κι ουδέποτε μου άρεσαν οι σχέσεις με άντρες που δεν ήταν κοντά στην ηλικία μου.
Κατανόησε τι ακριβώς είναι ο ¶ρης στον Αιγόκερω κι άσε τον χρόνο ( Κρόνο ) να κάνει την άχαρη δουλειά του.

UltraViolet
05-10-2010, 11:54 AM
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Εγώ είμαι του 1986, χαχα, όποτε όντως υπάρχει χρόνος να ανακαλύψω τον ¶ρη μου!
Ευχαριστώ πολύ, σας εύχομαι μια πολύ πολύ ωραία μέρα!
:bigsmile: