PDA

View Full Version : ερωτηση για προοδευμενα-κρονο σε σχεση με συναστρια...

Fotini Christodoulou
08-09-2005, 10:04 AM
Καλημέρα σας!
Η ερωτηση μου αφορα καποια θεματα που μου προεκυψαν απο αναλυση του γενεθλιου μου και απο χαρτη συναστριας.
Τα στοιχεια:
1)στον γενεθλιο μου χαρτη η ο κρονος βρισκεται στον 4ο οικο και τετραγωνιζεται με τον 7ο,οψη η οποια μου ειπαν καθιστα αδυνατο εναν γαμο :eek: (κυβερνητης ωροσκοπιου μου η σεληνη).
2)με βαση προοδευμενα σεληνης(μου ειπαν πως οταν "πεσει"στον 7ο οικο,τοτε εχουμε γαμο-συμβιωση)φαινεται πως γαμος φαινεται σε 15 χρονια!!!-ενω για τον συντροφο μου οτι πέρασε ήταν το '94!!
3)Στην προβολη των πλανητων του συντροφου μου στον γενεθλιο μου,ειναι τονισμενος ο 5ος οικος και στον συναστριακο μας ο 7ος(αφροδιτη-διας-ερμης-ηλιος σε συνοδους μαλιστα στον Λεωντα,αλλα με εναν Κρονο που παραμενει στον 4ο).
(εχω γεννηθει στις 5-7-78,θεσ/νικη και ωρα γεννησης στο διαστημα 02:45 εως 3:15,τα ξημερωματα)
Αν οπως μου επιβεβαιωσε η κα Σιμου,η συμβιωση αντιστοιχει κατα καποιον τροπο με γαμο σ'εναν χαρτη,και αφου ηδη συζω,σημαινει πως
τα προοδευμενα μου ειναι λαθος.Αρα τι λαθος γινεται;
Μηπως ειναι πιο σωστο να βγαζουμε προοδευμενα με βαση τον συναστριακο χαρτη και οχι μεμονωμενα για τον καθένα;
Δεν ξερω αν μπορουν να απαντηθουν οι ερωτησεις μου, σε καθε περιπτωση ευχαριστω για τον χρονο σας!

σημ.αν και ειναι θέμα για αλλο thread, να πω οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρω αστρολογο(και οχι απατεωνα) και ειλικρινα εχω κουραστει να ψαχνομαι!!! :mad: :mad: Ειμαστε τελικα πολυ "πισω"στην θεσ/νικη..

Άκης Αντωνίου
08-09-2005, 10:57 AM
Κατ αρχην καλη μας φιλη μαλλον ο συναδελφος που πηγες δεν το εψαξε σωστα το πραγμα. Σε αυτα που σου ειπε η Κα Λιλιαν εχει απολυτο δικιο. Απλα να ξερεις πως οταν δουλευουμε τετοια συστηματα η διορθωση ωροσκοπιου δεν ειναι πολυτελεια αλλα επιβεβλημενη μιας και αποκλιση 4 λεπτα της ωρας = 1 ετος αποκλιση στην προβλεψη. Απο την αλλη ο συναδερφος που πηγες δεν σου ανεφερε καθολου για το συγκυβερνητη του 7ου ?( co-ruller). Απο αν εισαι γεννημενη μετα τις 02:58 ο Κρονος ειναι στον 5ο ,οποτε... αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Ακης Αντωνιου

Fotini Christodoulou
08-09-2005, 11:35 AM
Καταλαβα...!επιβαλλεται να το ξαναψαξω απ'την αρχη ολο το θεμα!
χιλια ευχαριστω!

Βασιλική Κόντη
08-09-2005, 06:55 PM
Καταλαβα...!επιβαλλεται να το ξαναψαξω απ'την αρχη ολο το θεμα!
χιλια ευχαριστω!
Αγαπητή φίλη,
στην Αστρολογία για να συμβεί ένα σημαντικό γεγονός πρέπει να επιβεβαιώνεται από πολλές πλευρές και με μια σύνθεση μεταξύ τους.Ενας γάμος δεν συμβαίνει μόνο από προοδευτικά συστήματα.Πρέπει να το δείχνουν και οι διελεύσεις και το ετήσιο (solar)και άλλοι πιο εξιδικευμένοι τρόποι που ο κάθε αστρολόγος χρησιμοποιεί στη δουλειά του.Δεν είναι αρκετή μια secondry σελήνη να περιδιαβαίνει τον έβδομό μας.
Φιλικά
Βασιλική Κόντη

Βασιλική Κόντη
08-09-2005, 07:03 PM
Καλημέρα σας!
Η ερωτηση μου αφορα καποια θεματα που μου προεκυψαν απο αναλυση του γενεθλιου μου και απο χαρτη συναστριας.
Τα στοιχεια:
1)στον γενεθλιο μου χαρτη η ο κρονος βρισκεται στον 4ο οικο και τετραγωνιζεται με τον 7ο,οψη η οποια μου ειπαν καθιστα αδυνατο εναν γαμο :eek: (κυβερνητης ωροσκοπιου μου η σεληνη).
2)με βαση προοδευμενα σεληνης(μου ειπαν πως οταν "πεσει"στον 7ο οικο,τοτε εχουμε γαμο-συμβιωση)φαινεται πως γαμος φαινεται σε 15 χρονια!!!-ενω για τον συντροφο μου οτι πέρασε ήταν το '94!!
3)Στην προβολη των πλανητων του συντροφου μου στον γενεθλιο μου,ειναι τονισμενος ο 5ος οικος και στον συναστριακο μας ο 7ος(αφροδιτη-διας-ερμης-ηλιος σε συνοδους μαλιστα στον Λεωντα,αλλα με εναν Κρονο που παραμενει στον 4ο).
(εχω γεννηθει στις 5-7-78,θεσ/νικη και ωρα γεννησης στο διαστημα 02:45 εως 3:15,τα ξημερωματα)
Αν οπως μου επιβεβαιωσε η κα Σιμου,η συμβιωση αντιστοιχει κατα καποιον τροπο με γαμο σ'εναν χαρτη,και αφου ηδη συζω,σημαινει πως
τα προοδευμενα μου ειναι λαθος.Αρα τι λαθος γινεται;
Μηπως ειναι πιο σωστο να βγαζουμε προοδευμενα με βαση τον συναστριακο χαρτη και οχι μεμονωμενα για τον καθένα;
Δεν ξερω αν μπορουν να απαντηθουν οι ερωτησεις μου, σε καθε περιπτωση ευχαριστω για τον χρονο σας!

σημ.αν και ειναι θέμα για αλλο thread, να πω οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρω αστρολογο(και οχι απατεωνα) και ειλικρινα εχω κουραστει να ψαχνομαι!!! :mad: :mad: Ειμαστε τελικα πολυ "πισω"στην θεσ/νικη..
Και κάτι που ξέχασα είναι ότι πραγματικά η προοδευτική συναστρία είναι ένα καταπληκτικό σύστημα το οποίο χρησιμοποιώ χρόναι και το αποδέχομαι πλήρως.
Βασιλική Κόντη

Fotini Christodoulou
09-09-2005, 10:00 AM
Κα Κόντη ,σας ευχαριστω και παλι!
Η απλη λογικη,συμφωνω,λεει πως αφου προκειται για υπαρχουσα σχεση,πρεπει να λαμβανουμε υποψη τα προοδευτικα της συναστριας.
Οπως ειπα και πριν πρεπει να το ξαναδω απ΄την αρχη το θέμα,συστηχως υπαρχουν πολλοι ασχετοι...καλα που ειστε κι εσεις σε αυτο το site(ολοι οι αστρολογοι του site ),για να βοηθατε την κατασταση και να αποδεικνυετε οτι υπαρχουν και σωστοι αστρολογοι!
Φιλικα,
Φωτεινή