PDA

View Full Version : Γενέθλια με Πανσέληνο

socio
27-09-2010, 11:52 AM
Καλημέρα!
Πόσο περισσότερο επηρεάζεται η γενέθλια χρονιά κάποιου όταν χρωματίζεται από μια πανσέληνο;
Το άτομο στο οποίο αναφέρομαι συγκεκριμένα είναι γεννημένο 23/9/1971, 11.30πμ στην 29° 42' 16" της Παρθένο

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!:bigsmile:

Αννα Σχοινοπλοκάκη
27-09-2010, 09:10 PM
καλησπέρα socio,
Επηρεάζεται όσο μια απλή διέλευση, μόνο που θα την έχει για όλη την χρονιά. Τίποτα περισσότερο. Μια απλή πανσέληνος είναι και την αναλύουμε στο ετήσιο ωροσκόπιο όπως αναλύουμε την διάμετρο Ήλιου Σελήνης σε ένα χάρτη. :love:

Naskout
29-09-2010, 12:58 AM
Καλησπέρα , ελπίζω να μην βγαίνω πολύ εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το ίδιο και για γενέθλια με νέα σελήνη . Συγκεκριμένα , τα γενέθλιά μου φέτος " έπεσαν " μια μέρα μετά τη νέα σελήνη στις 8 Σεπτεμβρίου.
Ευχαριστώ όποιον μπορεί να μου απαντήσει ...:bigsmile:

Αννα Σχοινοπλοκάκη
29-09-2010, 04:02 AM
Καλησπέρα Naskout.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την νέα Σελήνη. Είναι απλά μια σύνοδος Ήλιου Σελήνης (αν είναι σε σύνοδο) στο ετήσιο. Η νέα Σελήνη δηλώνει καινούργια ενδιαφέρονται και νέα ξεκινήματα και η Πανσέληνος μας ωθεί στην ολοκλήρωση αυτών που ξεκινήσαμε με την νέα Σελήνη ή να τα διορθώσουμε αν χρειάζεται διόρθωση. :love:

Καλησπέρα , ελπίζω να μην βγαίνω πολύ εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το ίδιο και για γενέθλια με νέα σελήνη . Συγκεκριμένα , τα γενέθλιά μου φέτος " έπεσαν " μια μέρα μετά τη νέα σελήνη στις 8 Σεπτεμβρίου.
Ευχαριστώ όποιον μπορεί να μου απαντήσει ...:bigsmile:

Naskout
29-09-2010, 08:03 PM
Μακάρι, τα χρειάζομαι τα νέα ξεκινήματα ! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! :bigsmile: