PDA

View Full Version : Είναι πιστές οι υδροχόες σε μια σχέση;



gzmichael
20-09-2010, 10:14 PM
Eγώ ανήκω στο ζώδιο του Σκορπιού. Έχω προσέξει πως αρκετές φορές κάνω σχέση με υδροχοές. Όπως όλοι γνωρίζετε, υπάρχει μια ιδιαίτερη έλξη ανάμεσα σε αυτές τις δύο φυλές. Υπάρχουν όμως και αρκετά προβλήματα, τα οποία ισχυαν σε αυτή την τελευταία μου σχέση η οποία τελείωσε πριν μερικές βδομάδες και είχε κρατήσει σχεδόν για 1 χρόνο, με μια διακοπή αρχικά για 1 μήνα.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το εξής, κατά πόσο μια υδροχοα μπορεί να παραμείνει πίστη σε μια σχέση? Οκ, φτιάξαμε την σχέση μας, ως γνωστό όμως, οι υδροχόοι ερωτευοντε κάνοντας κάποιον αρχικά φίλο και στη συνέχεια αυτή η φιλία εξελίσσετε σε μια αξιόλογη σχέση. Πως μπορεί ο σύντροφος μιας υδροχωας να αισθανετε ασφαλείς σε μια σχέση όταν βλέπει πως:

1) Υπάρχει στενή σχέση με κάποια άτομα του αντιθέτου φύλου, τα οποία παρουσιάζονται ψευδώς ως 100% "φίλοι", στη συνέχεια όμως αποκαλύπτετε πως πρόκειτε για παλιές σχέσεις η ανεκπλήρωτοι έρωτες του παρελθόντος οι οποίοι δεν εξελικτηκαν σε σχέσεις.

2) Νέες γνωριμίες οι οποίες στην ουσία περιμένουν να χαλάσει η σχέση για να έρθει η σειρά τους, και ενώ είναι αρκετά ξεκάθαρο πως υπάρχει φλερτ ανάμεσα τους, ο υδροχόος τα αντιλαμβανετε όλα απόλυτος φιλικά, χωρίς να συνιδιτοποιεί τον κίνδυνο τον οποίο είναι δυνατό να προκληθεί μακροπρόθεσμα στην ίδια του την σχέση αφού σιγά σιγά αρχίζει να επενδιεί περισσότερο χρόνο σε αυτά τα άτομα παρά στην ίδια του την σχέση.

Και αυτά σιγά σιγά δημιουργούν προβλήματα και τριβές, ψέματα, τα οποία εξοργιοζουν τον σκορπιό, ενώ ο υδροχόος πνίγετε.

Συνδυάζοντας τα παραπάνω με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που όπως μου είπε, φοβατε να μείνει μοναχή της, φοβάται την εγκαταληψη, και γενικά έχει μια ανασφάλεια και θέλει να είναι αγαπητή σε όλους και πως ποτέ δεν αφήνει άτομα να φύγουν από την ζωή τις, μπορείτε να καταλάβετε πως αυτή η ανασφάλεια σιγά σιγά μεταφέρετε και σε εμένα. Δηλαδή, όταν ξέρεις πως κάποιο άτομο έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και σε θέλει συνέχεια κοντά του, όταν στη συνέχεια αρχίσει να απομακρινετε, αυτό το γεγονός γίνετε πολύ εύκολα αντιληπτό και δημιουργεί προβλήματα, και ειδικά όταν το άτομο είναι αυτού του στύλ, όταν βλέπεις πως ενω αρχικά ειναι προσκολλημένος σε εσένα και τώρα έχει αρχίσει να απομακρίνεται κάπως, τότε είναι λογικό να σκεφτείς πως έχει αρχίσει να κλείνει προς αλλού.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας πω για την περίπτωση μου πως ξεκίνησε η ζήλια μου. Της πρώτες 20 μέρες όλα ήταν πολύ καλά, κάθε βράδυ ήμασταν μαζί μέχρι τα ξημερώματα, εκείνο το βράδυ ενώ αρχικά με έψαχνε και είπαμε να βρεθούμε όπως και τις προηγούμενες ημέρες, αργότερα ξαφνικά μου τα άλλαξε και μου είπε πως είναι κουρασμένη και θα κοιμηθεί. Εγώ φυσικά και δεν το πίστεψα αν και τις είπα οκ και την καληνυχτησα χωρίς να δείξω οποιαδήποτε έκπληξη. Μέσα μου όμως ήξερα πως κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί τόσες μέρες είτε ήταν κουρασμένη είτε όχι, με ήθελε κοντά της, και κοιμόμασταν μαζί κάθε βράδυ. Έψαξα εγώ το θέμα να δω τη συμβαινει και έμαθα πως θα βρεθόταν με καποιο αγόρι εκείνο το βράδυ, θα ερχόταν κάποιος από την μητρική της πόλη το βράδυ στις 12 για να την επισκευθεί, και λογικά θα έμενε και μαζί τις αφού η άλλη πόλη ήταν 1 ώρα μακριά, εάν ερχόταν στις 12 δεν νομίζω να έφευγε πριν τα ξημερώματα. Εξάλου εαν ηθελε να ερθει απλά για επίσκεψη μπορούσε να το κάνει ένα απογευματάκι και όχι τα μεσάνυχτα. Την ίδια ώρα που κανόνιζε το ραντεβού (ότα την καληνυκτησα της ειχα πει πως θα κοιμόμουν και εγώ σπιτι μου), ταυτόχρονα έστελνε και σε εμένα ερωτικά μυνυματα στο κινητό πως της λείπω κτλ, αλλα δεν απαντούσα γιατι "κοιμόμουνα". Φρίκαρα, έχασα την εμπιστοσύνη μου και την πήρα τηλ και τσακωθήκαμε. Τελικά αυτός δεν ήρθε, μου είπε πως τις είπε ότι χάλασε ξαφνικά το αυτοκίνητο του και δεν μπορεί να έρθει, μου ζήτησε συγνώμη και τα βρήκαμε (ακουγεται αστείο πως χαλασε το αυτοκίνητο ξαφνικά, ίσως του είπε μην έρθεις αφου τελικά το έμαθα εγώ). Μου είπε πως είναι ένας πολύ καλός της φίλος που θα ερχόταν να την δει και δεν ήθελε να μου το πει για να μην ζηλέψω, αν και μέχρι εκείνη την μέρα δεν είχα δείξει ούτε μισό σημάδι ζήλιας, έτσι το πίστεψα και τα βρήκαμε αν και μου φάνηκε καπως υποπτο ειδικά η ώρα της επίσκεψης και το γεγονός πως εαν ερχόταν στις 12 ηταν σχεδον αδυνατο να ξεκινησει ταξιδι επιστροφης τα χαράματα. Αργότερα μετά από καιρό έμαθα πως αυτός, είναι μια αγάπη της που δεν εξελίχτηκε σε σχέση, αυτής παλιά της άρεσε, αυτός όμως δεν την βλέπει σοβαρά για σχέση την θυμάται όμως που και που και αυτή του ανταποκρίνεται και κάποτε βγαίνουν, φαντάζεστε όμως τι είναι πιθανό να παίζει μεταξυ τους αν και ακόμη μέχρι σήμερα μου λέει πως όλα είναι απόλυτος φιλικά, και πως μόνο μια φορά πήγε να κανει ερωτα μαζί της αλλά εκείνη την στιγμη τον σταμάτησε και του είπε πως πονάει (δεν έχει κανενα προβλημα, αλλα μου φαίνεται καπως παραξενο να την έβγαλε το παντελονι και να μην αντεδρασε και ακομη να τον κάνει παρεα, anw..)

Έγινα ζηλιάρης. Λίγες μέρες πριν κλείσουμε μήνα με χώρισε, και μετά από 2 μέρες την είδαν να αγκαλιάζει και να φιλάει κάποιον άλλο. Εγώ εξαφανιστικά από τη ζωή της έτσι ξαφνικά, χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να την παρακαλέσω. Μετά από 15 μέρες ήρθε πίσω και ήθελε την σημασία μου, αρχικά ήμουν ψυχρός και δεν ασχολούμουν ιδιαίτερα ένιωθα πως το έκανε απο ανάγκη επειδή ήθελε κάποιος δίπλα της, μετά μου είπε πως με θέλει πως με αγαπάει, και πως κατάλαβε πως μόνο εμένα αγαπάει πραγματικά, το κατάλαβε αυτές τις μέρες που ήταν μακριά μου και επέμενε επίμονα. Αρχικά ήμουν διστακτικός μετά όμως από περίπου 15 μέρες και αφού κάθε μέρα με έψαχνε και μου έλεγε διάφορα, την δεκτικά πίσω αρχικά όχι στα σοβαρά, μετά σιγά σιγά πιο σοβαρά αν και έδιχνα ακόμη σημάδια ζήλιας λόγο περισσότερο του 1 και του 2 που αναφερω πιο πάνω και ιδιαίτερα για το 2. Μιλάγαμε όμως και λύναμε τα προβλήματα μας, προσπαθούσαμε να έχουμε μια καλή επικοινωνία, γιατί δεν θέλαμε να χωρίσουμε ξανά.

H Ζήλια όμως μέσα μου ήταν πολύ έντονη, καθώς έβρισκα πράγματα που δεν μου άρεσαν και δεν θα θεωρούσα φυσιολογικά σε μια σχέση (είχα γνωρίσει τους γονείς της και αυτή τους δικους μου, οκ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο στην εποχή μας αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα βήμα προς τα μπροστά), νέες γνωριμίες με φλερτ που δεν τους έλεγε πως είχε σχέση, ψεματάκια όπως πχ ενα βραδυ μου είπε πως δεν μίλησε με κάποιο αγόρι ο οποίος οπως μου έλεγε της κολλούσε αλλά αυτή τον έβλεπε φιλικά και μόνο, αλλά 1 ώρα μετά της στέλνει μυνυμα και της λέει συγνώμη που δεν σου απάντησα προηγούμενος που μιλούσαμε με μυνυματα αλλά αποκοιμήθηκα κάποια στιγμή, και διάφορα άλλες τέτοιες καταστάσεις που έδειχνε πως απλά με ήθελε κοντά τις από ανασφάλεια, χωρίς να με εκτιμά ιδιαίτερα, αν και οπότε ήμασταν μαζί περνούσαμε 110% τέλεια και φαινόταν πως έχουμε αυτή την χημεία μεταξυ μας, είχα πλέον αυτή την αίσθηση ότι , οκ είμαστε μαζί και περνούμε ωραία, όταν δεν είμαστε μαζί όμως είναι διαθέσιμη να κάνει ότι νανε σαν να είναι ελεύθερη.

Τελικά, παρόλες, τις προσπάθειες που κάναμε για συζήτηση και λυση τον προβλημάτων μας, χωρίσαμε οριστικά, μερικές μέρες πριν κλείσουμε 1 χρόνο, χωρίς να το συζητήσουμε ιδιαίτερα. Απλά τραβήξαμε ο καθε ένας τον δρόμο του.

Θα ήθελα την άποψη σας, όχι ιδιαίτερα για αυτή τι συγκεκριμένη σχέση, αλλα γενικά για το πως συμπεριφέροντε οι υδροχόοι σε μια σχέση και αν μπορεί κάποιος σκορπιός να νιώθει άνετα και ασφάλεια κοντά τους, ιδαίτερα όταν έχουν την πιο πάνω συμπεριφορά. Επειδή γενικά με ελκύουν οι υδροχόες, πως μπορώ να αισθάνομαι άνετα κοντά τους, είναι φυσιολογικές και "αθώες" οι επαφές σαν τις πιο πάνω; Όταν βλεπεις πως γνώρίζει-γίνεται φίλη- και ταυτόχρονα υπάρχει το φλερτ ανάμεσα τους, που απο την άποψη του άντρα ξέρω που θα το πάει τελικά, πως μπορείς να είσαι σίγουρος πως δεν ψήνεται κάτι μεταξύ τους είτε εσκεμμένα είτε χωρίς να το θέλει; Και ειδικά όταν βλέπεις πως κάποια είναι αρκετά απελευθερωμένη γενικά και στό σεξ (αυτό το κατάλαβα απο τα λόγια της), δεκτική γενικκά σε όλες τις προτάσεις, και γενικά με τους φίλους της συμπεριφέρεται αρκετά οικία του στύλ, θα πάμε στο mall να περπατάμε αγκαλίτσα σε βαθμό που κάποιος που δεν τους ξέρει θα νομίσει πως τα'χουν, δεν έχει πρόβλημα να κοιμηθούν και μαζί στο κρεβάτι αν τύχει όλα όμως θα είναι όλα φιλικά. Είναι δυνατόν;

παλίρροια
21-09-2010, 06:07 PM
:embarrest:embarrest Εχω την εντύπωση,πως η κατάσταση που μας περιγράφεις δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως η κοπέλα ήταν Υδροχόος η όχι......:unsure:
Ουτε ασφαλώς "οι Υδροχόοι" είναι έτσι όλοι......:worried: και νομίζω οτι σε κάθε ζωδιακό τύπο περγράφονται οι συμπεριφορές που ανέφερες ασχετα αν κάποιος μπορεί να ταύρος η παρθένος η κάτι άλλο που ζωδιακά "θεωρείται" πιστο και να μην είναι....
Είναι θέμα προσωπικού ωροσκοπίου ,δεν λεει τίποτα απλά οτι είναι υδροχόος, και πολύ περισσότερο θέμα χαρακτήρα,ωριμότητος του να είναι κανείς σε μια σχέση και πολλά αλλα...
Εγώ θα σε συμβούλευα γνωρίζοντας πλέον τι ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ σε μια σχέση να σου κάνουν, και.....:bigsmile: λειτουργώντας και ως Σκορπιός :nuts: που μάλλον αναζητας αποκλειστικότητα και δέσιμο συναισθηματικό,:love: να επιλέγεις συντρόφους που με το χρόνο θα αντιλαμβάνεσαι(γιατί αυτό δεν φαίνεται) στην αρχή της σχέσης απαραίτητα,:weird: οι οποίοι δεν θα σου δημιουργούν αισθήματα ανασφάλειας :wacko:ούτε θα τα προκαλούν,θα έχουν σταθερή συμπεριφορά και κοινά θέλω.
Οι σχέσεις δεν γίνονται για να κυνηγάει ο ένας τον άλλο,και να τον κάνουν να:laugh: αφρίζει.....αλλά γιατί οι ανθρωποι θέλουν να είναι μαζί χωρίς να τους "αναγκάζει" κανένας για αυτό απλά γιατί το θέλουν,:bigsmile: και περνάνε καλα:toung::love::love:

Χρυσάνθη
21-09-2010, 08:18 PM
Ηλικία? Τέλος πάντων,....επειδή έχω Ωροσκόπο Υδροχόο θα σου πω ότι έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα, αλλά θα σου πω και που κάνεις λάθος. Ναι, η φιλία παίζει ρόλο για μας,.. γιατί δεν είμαστε στημένες (ενώ με κάποιον που θέλουμε πολύ από την αρχή, η γοητεία μας πάει για βρούβες... ) γιατί δεν μας προδίδει και δεν πληγωνόμαστε. Είναι η κατάσταση που μπορείς να εκφραστείς απόλυτα (ναι, και σεξουαλικά) χωρίς να υπάρχει ο φόβος να εκτεθείς, περίπου όπως αντιμετωπίζετε οι άντρες τις περισσότερες γυναίκες, σαν καναπεδάκια σε μπουφέ,...ωραίο εκείνο αλλά γιατί να το ξαναφάς? Το επόμενο έχει και σολωμό...!
Επίσης οι περισσότερες γυναίκες της σημερινής εποχής έχουν παραιτηθεί να ψάχνουν την πόλυτη αγάπη αλλά θέλουν να αισθάνονται θηλυκά.. Τώρα οι Υδροχοοίνες δίνουν βαρύτητα και στον χαρακτήρα του άλλου εκτός από το ερωτικό πάθος γιατί θέλουν να είναι και ο καλύτερός τους φίλος. Όμως να ξέρεις ότι ανήκουν στα σταθερά ζώδια και δεν διαλύουν εύκολα ότι κυλάει....το δικό σας προφανώς είχε θέματα συνεννόησης αλλά παρόλα αυτά κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο! Το ότι σε έκανε να αισθάνεσαι ανασφάλεια όμως ίσως εν μέρει να οφείλεται και το ότι εσύ ζητούσες μία ασφυκτική κατάσταση.... Θέλω να πω... 20 πρώτες μέρες μαζί???? ¶στην να εμπεδώσει ότι έχετε σχέση!! Επίσης όταν πάρεις την ασφάλεια που θέλεις μερικές φορές η παρουσία του άλλου δεν σου είναι τόσο απαραίτητη, είσαι σε μία ευχάριστη αύρα και θέλεις να επικεντρωθείς σε άλλα θέματα της ζωής σου έχοντας πάντα ένα σχυρό συναισθηματικό κέντρο. Να κάνεις κάτι άλλο, να δημιουργήσεις, να μιλήσεις με φίλους,... Η στιγμή που θα περνούσατε ένα βράδυ χωριστά θα ερχόταν μοιραία.... και θα ήταν φυσικό... Τι να σου πει?? Ότι θέλει το χώρο της?? Να βάλει τις κάλτσες της που δε θέλει να δεις, να κάνει τις μάσκες της,.. Δεν μπορείς να μετράς τις εξόδους με τους φίλους της και εφόσον κατάλαβε ότι θα είχε θέμα με αυτό σε απέκλεισε απλα διότι δεν ήσουν έτοιμος για την αλήθεια... Έχω δει άπειρες γυναικούλες τύπου δε μιλώ με αγόρι όταν είμαι σε σχέση και οι ίδιες με φοβερή ψυχρότητα έχουν ήδη βρει τον επόμενο αντικαταστάτη πριν καλά καλά χωρίσουν! ΟΙ Υδροχόες δε φοβούνται να σε στείλουν ανα πάσα στιγμή,..και η σεξουαλικότητα μιας γυναίκας δεν είναι ένδειξη για το πόσο πιστή είναι... η ηθική δεν κατοικεί στο βρακί μας. Στο μεταξύ για να σου λέει ότι ήταν στο κρεβάτι ενός άντρα αλλά ΕΠΕΛΕΞΕ να μην προχωρήσει (τα κάνουμε κάτι τέτοια!) σημαίνει ότι δεν είναι ένοχη,...μία έξυπνη θα σου έκρυβε τελείως το σκηνικό ενώ η εν λόγω ήθελε να σου αποδείξει ότι είχε την επιλογή δεν το έκανε άρα ο συγκεκριμένος είναι ακίνδυνος για σένα!! Να σε ησυχάσει ήθελε (με λάθος τρόπο...)
Την ηλικία τη ρώτησα γιατί έχω σταματήσει καιρό να δίνω ελπίδες στους πιθανούς μνηστήρες και γνωρίζω ότι όταν πρόκειται για άντρες δεν πάμε γυρεύοντας διότι ή που θα τους διαλύσουμε ψυχολογικά (και δεν είναι σικ) ή που θα μας ανεβούν στα αυτιά και άντε να τους συγκρατήσουμε... Μήπως η δικιά σου είναι ακόμα στο στάδιο του κοριτσιού??? Πάντως μόνο οι Υδροχοίνες έχουν την ικανότητα να διαχειρίζονται τα φλερτ τους,..να επιβεβαιώνονται χωρίς να ενδίδουν και χωρίς να τους προσβάλουν.... Εσύ από την πλευρά σου πάλι να βρεις μία Υδροοίνα που να μη σου λέει ψέματα να μην έχεις απιτήσεις τύπου δε θα επικοινωνείς με αρσενικά γιατί όλο έτσι θα καταλήγεις (πχ είχα ένα διάστημα ένα φίλο που όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο φλερτάραμε ασύστολα... δεν μπορούσα να το κάνω με κανέναν άλλο αυτό.. και γνωρίζαμε και οι δύο ότι δεν υπήρχε ουσιαστική έλξη απλά πετούσαμε ατάκες και διασκεδάζαμε... Εάν είχα σχέση εκείνη την περίοδο....δε θα το σταματούσα! Χωρίς να σημαίνει οτι κινδυνεύει η σχέση μου από αυτό!)
Τώρα σημαντικό θεωρώ να κοινοποιεί σε όλους τους γνωστούς ότι είστε μαζί. Αυτό είναι δικαίωμά σου και να το διεκδικείς! Καλό κουράγιο!

ΥΓ Συνήθως ναι έχουμε αυλή,...οι περισσότεροι φίλοι μας μας γουστάρουν....Οι άντρες δεν έχουν φαντασία ότι και να τους βάλεις δίπλα τους αν είναι σχετικά οκ, στο τέλος καταλήγουν ''Βρε τη Βασούλα που είναι καλό κορίτσι και την ξέρουμεε..... '' Αλλά σκέψου ότι αν τους θέλαμε εμείς, εσύ δε θα υπήρχες καν στο προσκήνιο!

παλίρροια
21-09-2010, 08:34 PM
Ηλικία? Τέλος πάντων,....επειδή έχω Ωροσκόπο Υδροχόο θα σου πω ότι έχεις δίκιο σε κάποια πράγματα, αλλά θα σου πω και που κάνεις λάθος. Ναι, η φιλία παίζει ρόλο για μας,.. γιατί δεν είμαστε στημένες (ενώ με κάποιον που θέλουμε πολύ από την αρχή, η γοητεία μας πάει για βρούβες... ) γιατί δεν μας προδίδει και δεν πληγωνόμαστε. Είναι η κατάσταση που μπορείς να εκφραστείς απόλυτα (ναι, και σεξουαλικά) χωρίς να υπάρχει ο φόβος να εκτεθείς, περίπου όπως αντιμετωπίζετε οι άντρες τις περισσότερες γυναίκες, σαν καναπεδάκια σε μπουφέ,...ωραίο εκείνο αλλά γιατί να το ξαναφάς? Το επόμενο έχει και σολωμό...!
Επίσης οι περισσότερες γυναίκες της σημερινής εποχής έχουν παραιτηθεί να ψάχνουν την πόλυτη αγάπη αλλά θέλουν να αισθάνονται θηλυκά.. Τώρα οι Υδροχοοίνες δίνουν βαρύτητα και στον χαρακτήρα του άλλου εκτός από το ερωτικό πάθος γιατί θέλουν να είναι και ο καλύτερός τους φίλος. Όμως να ξέρεις ότι ανήκουν στα σταθερά ζώδια και δεν διαλύουν εύκολα ότι κυλάει....το δικό σας προφανώς είχε θέματα συνεννόησης αλλά παρόλα αυτά κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο! Το ότι σε έκανε να αισθάνεσαι ανασφάλεια όμως ίσως εν μέρει να οφείλεται και το ότι εσύ ζητούσες μία ασφυκτική κατάσταση.... Θέλω να πω... 20 πρώτες μέρες μαζί???? ¶στην να εμπεδώσει ότι έχετε σχέση!! Επίσης όταν πάρεις την ασφάλεια που θέλεις μερικές φορές η παρουσία του άλλου δεν σου είναι τόσο απαραίτητη, είσαι σε μία ευχάριστη αύρα και θέλεις να επικεντρωθείς σε άλλα θέματα της ζωής σου έχοντας πάντα ένα σχυρό συναισθηματικό κέντρο. Να κάνεις κάτι άλλο, να δημιουργήσεις, να μιλήσεις με φίλους,... Η στιγμή που θα περνούσατε ένα βράδυ χωριστά θα ερχόταν μοιραία.... και θα ήταν φυσικό... Τι να σου πει?? Ότι θέλει το χώρο της?? Να βάλει τις κάλτσες της που δε θέλει να δεις, να κάνει τις μάσκες της,.. Δεν μπορείς να μετράς τις εξόδους με τους φίλους της και εφόσον κατάλαβε ότι θα είχε θέμα με αυτό σε απέκλεισε απλα διότι δεν ήσουν έτοιμος για την αλήθεια... Έχω δει άπειρες γυναικούλες τύπου δε μιλώ με αγόρι όταν είμαι σε σχέση και οι ίδιες με φοβερή ψυχρότητα έχουν ήδη βρει τον επόμενο αντικαταστάτη πριν καλά καλά χωρίσουν! ΟΙ Υδροχόες δε φοβούνται να σε στείλουν ανα πάσα στιγμή,..και η σεξουαλικότητα μιας γυναίκας δεν είναι ένδειξη για το πόσο πιστή είναι... η ηθική δεν κατοικεί στο βρακί μας. Στο μεταξύ για να σου λέει ότι ήταν στο κρεβάτι ενός άντρα αλλά ΕΠΕΛΕΞΕ να μην προχωρήσει (τα κάνουμε κάτι τέτοια!) σημαίνει ότι δεν είναι ένοχη,...μία έξυπνη θα σου έκρυβε τελείως το σκηνικό ενώ η εν λόγω ήθελε να σου αποδείξει ότι είχε την επιλογή δεν το έκανε άρα ο συγκεκριμένος είναι ακίνδυνος για σένα!! Να σε ησυχάσει ήθελε (με λάθος τρόπο...)
Την ηλικία τη ρώτησα γιατί έχω σταματήσει καιρό να δίνω ελπίδες στους πιθανούς μνηστήρες και γνωρίζω ότι όταν πρόκειται για άντρες δεν πάμε γυρεύοντας διότι ή που θα τους διαλύσουμε ψυχολογικά (και δεν είναι σικ) ή που θα μας ανεβούν στα αυτιά και άντε να τους συγκρατήσουμε... Μήπως η δικιά σου είναι ακόμα στο στάδιο του κοριτσιού??? Πάντως μόνο οι Υδροχοίνες έχουν την ικανότητα να διαχειρίζονται τα φλερτ τους,..να επιβεβαιώνονται χωρίς να ενδίδουν και χωρίς να τους προσβάλουν.... Εσύ από την πλευρά σου πάλι να βρεις μία Υδροοίνα που να μη σου λέει ψέματα να μην έχεις απιτήσεις τύπου δε θα επικοινωνείς με αρσενικά γιατί όλο έτσι θα καταλήγεις (πχ είχα ένα διάστημα ένα φίλο που όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο φλερτάραμε ασύστολα... δεν μπορούσα να το κάνω με κανέναν άλλο αυτό.. και γνωρίζαμε και οι δύο ότι δεν υπήρχε ουσιαστική έλξη απλά πετούσαμε ατάκες και διασκεδάζαμε... Εάν είχα σχέση εκείνη την περίοδο....δε θα το σταματούσα! Χωρίς να σημαίνει οτι κινδυνεύει η σχέση μου από αυτό!)
Τώρα σημαντικό θεωρώ να κοινοποιεί σε όλους τους γνωστούς ότι είστε μαζί. Αυτό είναι δικαίωμά σου και να το διεκδικείς! Καλό κουράγιο!

ΥΓ Συνήθως ναι έχουμε αυλή,...οι περισσότεροι φίλοι μας μας γουστάρουν....Οι άντρες δεν έχουν φαντασία ότι και να τους βάλεις δίπλα τους αν είναι σχετικά οκ, στο τέλος καταλήγουν ''Βρε τη Βασούλα που είναι καλό κορίτσι και την ξέρουμεε..... '' Αλλά σκέψου ότι αν τους θέλαμε εμείς, εσύ δε θα υπήρχες καν στο προσκήνιο!

:bigsmile:Καλησπέρα Χρυσάνθη:bigsmile:
Κατά την αποψή μου αυτό που είναι φανερό οτι αυτοί οι δυο ανθρωποι ζητούσαν διαφορετικά πράγματα........:embarrest
Εκτιμώ πως δεν είναι θέμα απαραίτητα ζωδιακού συνδιασμού....:bigsmile:
Ολοι οι Υδροχόοι επίσης πέρα απο τα γενικά χαρακτηριστικά δεν είναι ίδιοι,επίσης όλοι οι σκορπιοί δεν είναι ίδιοι....:bigsmile:
Απλά με την αφήγηση του μας "παρέδωσε" την συναισθηματική του φόρτιση.....η οποία είναι σεβαστή....
Καμιά φορα εμείς οι ανθρωποι πληγωνόμαστε χωρίς απαραίτητα να φταίνε οι άλλοι γιαυτό,απλα αυτό φαίνεται μερικές φορές....οτι το κάνουν οι άλλοι....:embarrest

Χρυσάνθη
21-09-2010, 08:40 PM
:bigsmile:Καλησπέρα Χρυσάνθη:bigsmile:
Κατά την αποψή μου αυτό που είναι φανερό οτι αυτοί οι δυο ανθρωποι ζητούσαν διαφορετικά πράγματα........:embarrest
Εκτιμώ πως δεν είναι θέμα απαραίτητα ζωδιακού συνδιασμού....:bigsmile:
Ολοι οι Υδροχόοι επίσης πέρα απο τα γενικά χαρακτηριστικά δεν είναι ίδιοι,επίσης όλοι οι σκορπιοί δεν είναι ίδιοι....:bigsmile:
Απλά με την αφήγηση του μας "παρέδωσε" την συναισθηματική του φόρτιση.....η οποία είναι σεβαστή....
Καμιά φορα εμείς οι ανθρωποι πληγωνόμαστε χωρίς απαραίτητα να φταίνε οι άλλοι γιαυτό,απλα αυτό φαίνεται μερικές φορές....οτι το κάνουν οι άλλοι....:embarrest

Καλησπέρα Παλίρροια!! Συμφωνώ ότι δεν είναι όλα τα ζώδια ίδια... Απλά προσπάθησα πλησιάζοντας το ζωδιακό να του δείξω αυτό που λες. Ότι δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο..και δεν εκφράζονται όλοι το ίδιο..