View Full Version : ακμη οικου και μελετη
RINAMA
16-09-2010, 03:04 AM
Παρακαλω θα ηθελα να μαθω το εξης,λεμε οτι οταν θελουμε να ερμηνευσουμε εναν οικο κοιταζουμε την ακμη του και ρωταω π.χ. εγω εχω ακμη 8 οικου απο 20,50 μοιρες στους ιχθεις και τελειωνει ο οικος στις 19,12 του κριου,τωρα που π.χ. ο διας μπαινει στον κριο η ο ουρανος εγω τι θα μελετησω τον 8 οικο που περιεχει μοιρεσ 19,12 του κριου?η θα μελετησω τον 9 οικο ως ακμη κριου?σας ευχαριστω θερμα για τις τυχον απαντησεις σας.( για οποιον θελει να δει -μελετηση τον χαρτη μου ειμαι γεννημενη 30/12/1959 αθηνα και ωρα 21,10 )
Τίνα Ζαχαριάδου
16-09-2010, 09:53 AM
Καλημέρα Μαρίνα.
Η ακμή 8ου οίκου, ξεκινά από τον Ιχθύ και τελειώνει στον Κριό.
Επομένως, μέχρι οι πλανήτες να φτάσουν στις 19 μοίρες του Κριού, θα βρίσκονται στον 8ο οίκο.
Μόλις φτάσουν τις 19 μοίρες αλλάζουν οίκο και μπαίνουν στον 9ο.
RINAMA
16-09-2010, 11:00 AM
Σας ευχαριστω πολυ ετσι το ειχα και εγω στο μυαλο μου,τωρα εξηγητε η απιστευτη οικονομικη ταλαιπωρια με κρονο στην παρθενο και μετεπειτα στον ζυγο στον 2 οικο κατι παρομοιο ειχα περασει απο το 1981-1983 που και τοτε ηταν ο κρονος στον ζυγο.Τωρα εχω και τον ουρανο που φευγει απο τον 7 οικο και παει στον 8,αφηστε που υπαρχει και ενας πλουτωνας στον ηλιο μου και στον κρονο στον αιγοκερω στον 5 οικο,δηλαδη δεν ξερω τι εχω να περιμενω ακομη......ειμαι σε απογνωση,αν μπορειτε να μου δωσετε καποια συμβουλη θα σας ειμαι ευγνωμων,ζω ασχημα και ψυχολογικα και οικονομικα,κουραστηκα πια δεν αντεχω.........!!!!!!
Τίνα Ζαχαριάδου
16-09-2010, 06:46 PM
Σας ευχαριστω πολυ ετσι το ειχα και εγω στο μυαλο μου,τωρα εξηγητε η απιστευτη οικονομικη ταλαιπωρια με κρονο στην παρθενο και μετεπειτα στον ζυγο στον 2 οικο κατι παρομοιο ειχα περασει απο το 1981-1983 που και τοτε ηταν ο κρονος στον ζυγο.Τωρα εχω και τον ουρανο που φευγει απο τον 7 οικο και παει στον 8,αφηστε που υπαρχει και ενας πλουτωνας στον ηλιο μου και στον κρονο στον αιγοκερω στον 5 οικο,δηλαδη δεν ξερω τι εχω να περιμενω ακομη......ειμαι σε απογνωση,αν μπορειτε να μου δωσετε καποια συμβουλη θα σας ειμαι ευγνωμων,ζω ασχημα και ψυχολογικα και οικονομικα,κουραστηκα πια δεν αντεχω.........!!!!!!
Μαρίνα μου, για αρχή θα σου έλεγα με τον Ουρανό στην ακμή του 8ου, να αποφύγεις τα οικονομικά ανοίγματα.
Ο Ουρανός υποδεικνύει ξαφνικά κέρδη αλλά κι απώλειες.
Όσο για τον Κρόνο/Πλούτωνα στον Ήλιο.................παθούσα κι εγώ εδώ και πολύ καιρό.
Νομίζω πως όταν θα φύγουν, θα μου λείψουν :wacko:
Είναι όψεις που βαραίνουν την ψυχολογία μας, ωστόσο δίνουν τεράστια αντοχή κι αναγεννησιακή δύναμη.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού. :love:
RINAMA
16-09-2010, 09:55 PM
Τινα μου δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω χαιρομαι που μου γραφεις γιατι μαθαινω και περνω κουραγιο,εν τω μεταξυ να πω μια βλακεια?οταν ο ουρανος κανει τριγωνο (δεν ξερω ποτε θα γινει αλλα εχω υπομονη )απο την διελευση του στον 8 οικο με τον δια (18,28 μοιρες στον 4 οικο )επισης με αρη (19,26 -4 οικο ) και ερμη (23,11 παλι 4 οικο )δεν θα μου φερει καλα πραγματα?υπομονη που την εχω ομως?τι μπορει να φερει αν θα εχω επιζηση μετα απο κρονο και πλουτωνα ?ελπιζω κανεναν αντρα η λεφτα καλο ειναι και αυτο.........σ'ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα.
Τίνα Ζαχαριάδου
17-09-2010, 12:55 AM
Μαρίνα μου εγώ θα έλεγα πως αντί να περιμένεις τον Ουρανό να πάει τον Μαίο του 2015 στον Κριό, να εστιάσεις στον Δία που θα πάει στις 18 Κριού και θα τριγωνίσει τους πλανήτες σου, τον Απρίλιο του 2011, δεν είναι προτιμότερο? :unsure:
Καταρχήν, όχι μόνο θα επιζήσεις από τον Κρόνο/πλούτωνα αλλά θα πάρεις και πολλά μαθήματα.
Τώρα, με τον Δία σε αυτή την θεση θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές στην ζωή σου, θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με τα μέλη της οικογενείας, λογικά θα έρθουν χρήματα ενώ ενδέχεται να αγοράσεις σπίτι ή να μετακομίσεις σε άλλο σπίτι.
Το βέβαιο είναι πως θα είσαι περισσότερο αισιόδοξη, ευχάριστη και κοινωνική.
Όμως για να έχουν όλα αυτά τα τρίγωνα θετική επιρροή, θα πρέπει να ενεργοποιούν και αντίστοιχες γενέθλιες
Αν για παράδειγμα στον χάρτη σου έχεις γενέθλιο τετράγωνο ¶ρη/Δία θα συμβεί το αντίθετο, θα ενεργοποιηθεί το τετράγωνο και μάλλον εντείνονται οι εντάσεις στο σπίτι.
Αυτά, και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
RINAMA
17-09-2010, 10:51 AM
Τινα μου καλημερα δεν φανταζεσαι την χαρα που περνω οταν ανοιγω τα ματια μου και βλεπω μηνυμα σου ,μονο που στεναχωριεμαι που σε κουραζω,βλεπεις δεν εχω μαθει να περνω απο τους ανθρωπους ετσι απλοχερα και οπως λεω και στο fb οι ανθρωποι δανειζονται ,δεν χαριζονται.Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει οτι ο διασ οταν φτασει στις μοιρες του γενεθλειου δια θα φερει κατι καλο,ισως μετακομισω μακαρι πολεμαω να πουλησω το πατρικο μου σπιτι στην φιλαδελφεια ειναι μια παλια μονοκατοικια με ρωγμες απο τον σεισμο του 1999.γι'αυτο δεν πουλιεται εχει επισης και μα δυσκολια ακομη,επειδη ειναι κτισμα του 1955 δεν δινουν δανεια ετσι και αλλιως οι τραπεζες στους αγοραστες,ετσι ειμαι μια συσμοπληκτη,χωρις δουλεια,και εναν νοικαρη απο ενα αλλο σπιτι που εχω που δεν με πληρωνει απο το 1/1/2009 και εχω ενα σωρο τραβηγματα με δικαστηρια κ.λ.π.Τωρα ειπε οτι κατι θα μου δωσει για να δουμε.Περναω δυσκολα η αληθεια αλλα πηρα το μαθημα μου.Εν το μεταξυ το δυσκολο ειναι οτι ειμαι και χωρις καποια σχεση ετσι να μοιραζομαι με εναν ανθρωπο,να πινουμε ενα καφεδακι να ξεχνιεμαι λιγο.Α να μην ξεχασω να σου πω οτι στον γενεθλειο χαρτη μου ο διας με τον αρη ειναι σε συνοδο στον τοξοτη αυτο σε σχεση με τι θα προκαλεσει το τριγωνο του δια στον κριο?Χιλια ευχαριστω πραγματικα απο καρδιας σου ευχομαι τα καλυτερα σε σενα και την οικογενεια σου.
Τίνα Ζαχαριάδου
17-09-2010, 11:23 AM
Τινα μου καλημερα δεν φανταζεσαι την χαρα που περνω οταν ανοιγω τα ματια μου και βλεπω μηνυμα σου ,μονο που στεναχωριεμαι που σε κουραζω,βλεπεις δεν εχω μαθει να περνω απο τους ανθρωπους ετσι απλοχερα και οπως λεω και στο fb οι ανθρωποι δανειζονται ,δεν χαριζονται.Εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτει οτι ο διασ οταν φτασει στις μοιρες του γενεθλειου δια θα φερει κατι καλο,ισως μετακομισω μακαρι πολεμαω να πουλησω το πατρικο μου σπιτι στην φιλαδελφεια ειναι μια παλια μονοκατοικια με ρωγμες απο τον σεισμο του 1999.γι'αυτο δεν πουλιεται εχει επισης και μα δυσκολια ακομη,επειδη ειναι κτισμα του 1955 δεν δινουν δανεια ετσι και αλλιως οι τραπεζες στους αγοραστες,ετσι ειμαι μια συσμοπληκτη,χωρις δουλεια,και εναν νοικαρη απο ενα αλλο σπιτι που εχω που δεν με πληρωνει απο το 1/1/2009 και εχω ενα σωρο τραβηγματα με δικαστηρια κ.λ.π.Τωρα ειπε οτι κατι θα μου δωσει για να δουμε.Περναω δυσκολα η αληθεια αλλα πηρα το μαθημα μου.Εν το μεταξυ το δυσκολο ειναι οτι ειμαι και χωρις καποια σχεση ετσι να μοιραζομαι με εναν ανθρωπο,να πινουμε ενα καφεδακι να ξεχνιεμαι λιγο.Α να μην ξεχασω να σου πω οτι στον γενεθλειο χαρτη μου ο διας με τον αρη ειναι σε συνοδο στον τοξοτη αυτο σε σχεση με τι θα προκαλεσει το τριγωνο του δια στον κριο?Χιλια ευχαριστω πραγματικα απο καρδιας σου ευχομαι τα καλυτερα σε σενα και την οικογενεια σου.
Μαρίνα μου, κάνε υπομονή να περάσουν αυτές οι δύσκολες όψεις (Ηλιου/Κρόνου, Πλούτωνα) και θα βγεις κερδισμένη και αναννεωμένη.
Η ενεργοποίηση της συνόδου αυτής (Αρη/Δία) δείχνει νέα ξεκινήματα επέκτασης στα θέματα του σπιτιού. Ενδεχομένως θα υπάρξει εύνοια στα θέματα του σπιτιού όμως θα πρέπει να προσέχεις επιπόλαιες κινήσεις από μέρους σου. Η υπερβολική αισιοδοξία του Δία φέρνει τέτοιες συμπεριφορές.
Πάντως με τόσο ενεργοπποιημένο 8ο και 4ο θα έχεις σημαντικές εξελίξεις στα θέματα που σε απασχολούν και κάτα πάσα πιθανότητα, θετικές. :love:
RINAMA
18-09-2010, 02:36 AM
βαλσαμο τα λογια σου στην πικρα που εχω περασει,απο καρδιας, να εισαι καλα να εχεις την υγεια σου και εσυ και ολοι στην οικογενεια σου,χιλια ευχαριστω πραγματικα.
RINAMA
21-09-2010, 05:10 PM
Τινα μου ευχομαι να εισαι καλα και σ'ευχαριστω για ολα τα ωραια θεματα που γραφεις εδω,περνω πολλες γνωσεις και ο σκοπος της μαθησης μου δεν ειναι μονο για προβλεψη αλλα εγω πιστευω οτι η αστρολογια μου δινει την γνωση να γινω καλυτερος ανθρωπος,και μεσα απο τα μαθηματα πλανητων να κανω φοκους σε αλλες αξιες οπως τιμιοτητα,ηθικη,αγαπη,καρμ ..κ.λ.π.Αν δεν σε κουραζω ηθελα να ρωτησω το εξης,εγω εχω στον 5 οικο ηλιο στον αιγοκερω στις 8,21 μοιρες,επισης συνοδο με κρονο στις 9,18 μοιρες και λιγο παρακατω την σεληνη παλι στον αιγοκερω στις 22,27 μοιρες.Η ερωτηση μου ειναι η εξης,ο πλουτωνας θα κανει συνοδο και με τα φωτα μου και με τον κρονο τι μπορει να προκαλεσει?παιζει ρολο οτι ειναι ο 5 οικος αρα ''το χτυπημα ''δεν θα ειναι τοσο βαρυ?επισης θα μου κανει τετραγωνο και ο ουρανος απο τον κριο.......σε ολους αυτους τους πλανητες..........θελω να καταλαβω αν και διαβασα τι σημαινει ο 5 οικος δεν καταφερα να εστιασω τον συνδιασμο των γεγονοτων που θα μου συμβουν.......αν θελεις και φυσικα εχεις λιγο χρονο βοηθησεμε η προφυλαξεμε για να ξερω τι με περιμενει.Θελω να σου πω οτι δεν εχω παιδια ουτε ειμαι παντρεμενη ετσι για να ξερεις λιγα για μενα.Σ'ευχαριστω παρα πολυ δεν θελω να κανω καταχρηση της ευγενειας σου ,αν εχεις χρονο θα χαρω να λαβω μηνυμα σου,χιλια ευχαριστω.μαρινα
Τίνα Ζαχαριάδου
27-09-2010, 12:46 AM
Μαρίνα ο 5ος οίκος δεν είναι μόνο τα παιδιά, είναι οι χαρές της ζωής γενικότερα, οι ερωτικές σχέσεις, η ψυχαγωγία, η διασκέδαση, η δημιοργικότητά μας, οι επενδύσεις, τα τυχερά παιχνίδια.
Σε συνδυασμό με τα παραπάνω ποστ θα έλεγα (για 2η φορά) να αποφύγεις επενδύσεις οποιουδήποτε τύπου.
Επίσης, θα πρέπει να βρεις περισσότερο δημιουγικούς τρόπους να αναλώνεις τον χρόνο σου ώστε η ενέργεια του Πλούτωνα να διοχετευθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Όσο για τα ερωτικά, εφ' όσον όπως λες είσαι μόνη δεν αποκλείεται να ζήσεις έναν δυνατό και παράφορο έρωτα με όλα τα πλουτώνια στοιχεία ........
RINAMA
29-09-2010, 01:38 PM
ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου,να εισαι καλα,να εχεις υγεια και δυναμη να βοηθας τους ανθρωπους,χιλια ευχαριστω απο καρδιας.