PDA

View Full Version : ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΨΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

maria777
10-09-2010, 07:55 PM
Γεια σας σε όλους!!!!!!!!!:nuts:

Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει σε ένα γενεθλιο χάρτη να μην υπάρχουν όψεις ουρανού καθώς επισης και κρονου με κανέναν πλανητη όπου ουρανος ειναι στον τοξότη και στον 4 και ο κρόνος στον σκορπιο και στον 3 οικο???

ευχαριστω

kiaRRa
10-09-2010, 08:06 PM
Γεια σας σε όλους!!!!!!!!!:nuts:

Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει σε ένα γενεθλιο χάρτη να μην υπάρχουν όψεις ουρανού καθώς επισης και κρονου με κανέναν πλανητη όπου ουρανος ειναι στον τοξότη και στον 4 και ο κρόνος στον σκορπιο και στον 3 οικο???

ευχαριστω

Φανερώνεται η ασταθής όψη του Ουρανού που με επαναστατικές ιδέες αντιδρά στα καθεστωτα μοτίβα οικογενειας. Ίσως δείχνει και άτομο που δεν μεγάλωσε με τις συνηθισμένες οικογενειακές αρχές! Μάλλον όμως δυσκολεύεται να "εκφραστεί" τ, να εξωτερικεύσει αυτά που θέλει να δώσει στους άλλους να καταλάβουν.

Ο Κρόνος δείχνει ένα πειθαρχημένο άτομο που δεν ανοίγεται εύκολα αλλά αποτελεί πρόκληση γι'αυτό να εξωτερικεύσει τα συναισθηματα του. Μπορεί να υποδηλώνει έναν αδελφό που παίζει το ρόλο του γονιού για να κρατα την ισορροπία στην οικογένεια, ενώ φροντίζει να ελέγχει και να υποβαθμίζει τις δικές του ανάγκες:embarrest

maria777
10-09-2010, 08:12 PM
Έτσι ακριβως είναι........ και τα δύο...

και αν ο κρόνος ειναι κυβερνήτης του 5ου ??? αλλα μεσα στον 5ο γινεται συνοδος αφροδιτης-δια στενοτατη....

kiaRRa
10-09-2010, 08:19 PM
Χμ σε γενικές γραμμες ο Κρόνος ίσως εμποδίζει την δημιουργικότητα του ατόμου, αν και η σύνοδος εκει θα δώσει γοητεία στο άτομο και θα το κάνει κοινωνικό. Του αρέσει να ασχολείται με πρακτικά ζητήματα, ίσως η ορειβασία, η ενασχόληση με τη φυση

maria777
10-09-2010, 08:22 PM
αυτη η σύνοδος ομως στον 5ο μπορει να δείξει και ανθρωπο που κανει πολλες σχεσεις ή που ειναι απιστο?

kiaRRa
10-09-2010, 08:23 PM
Με κυβερνήτη του πέμπτου τον Κρόνο?
Δεν θα το έλεγα τόσο....

maria777
10-09-2010, 08:28 PM
αχ τι ανακουφιση..........

την ειχα για πολυ ''ατακτη'' αυτην την συνοδο.

μαλλον ο ποσειδωνας στον 7ο τα κανει αυτα... ευχαριστω παρα πολυ:love:

kiaRRa
10-09-2010, 08:33 PM
Ο ποσειδώνας έχει μια τάση να εξιδανικεύει και όταν δει την αλήθεια μάλλον ταράζεται και τρέχει προς την αντίθετη κατευθυνση:blink:

maria777
10-09-2010, 08:38 PM
Μπορεί επίσης να δείχνει και κάποιον που του ταιριάζει ένας ιχθύς ή κάποιος με ωροσκόπο ιχθύ για να του τονίζει το στοιχείο του ρομαντισμου και του ονειροπόλου και όλα γενικως τα ποσειδώνια?

kiaRRa
10-09-2010, 08:41 PM
Σε αυτό που ρωτάς δεν μπορώ να σου απαντησω ετσι. Θα κοιτάξεις αφρο και τις όψεις της αν πρόκειται για άντρα ή άρη και τις όψεις αν πρόκειται για γυναίκα. Και πάλι όμως θα ειναι πολύ γενική η απάντηση:embarrest

maria777
10-09-2010, 08:46 PM
Ρωτάω περισσοτερο ενημερωτικα... για να καταλαβω τι προσδιοριζει εναν αντρα που ειναι ατακτουλης εκ φυσεως... παρολα αυτα η αφροδιτη του κανει την συνοδο που λεγαμε παραπανω στον 5ο χωρις αλλη οψη.

Χρυσάνθη
10-09-2010, 09:12 PM
Αλήθεια, Κρόνος στον 9ο τι θα μπορούσε να σημαίνει?? (χωρίς όψεις-δηλ εξάγωνο με Σελήνη με ανοχή 8 μοιρών...)

kiaRRa
10-09-2010, 09:17 PM
Να υποθέσω ότι η δωρεάν ανάλυση του γενέθλιου που προσφέρει το forum μας δεν σας καλύπτει?

Μπορεί όμως ο Κρόνος στον 9 να αφορά ατομο που ασχολείται με τη θρησκεία και ειναι ίσως και λίγο σκληροπυρηνικό ως προς τις σχετικές με τα δόγματα απόψεις του. Γενικά ειναι όμως αξιόπιστο άτομο, που αν αναλάβει κατι θα το φέρει υπευθυνα εις πέρας.

Χρυσάνθη
10-09-2010, 09:26 PM
Εννοούσα Κρόνο στον 9 χωρίς όψεις.. το χωρίς όψεις έχει αναλυθεί, ο Κρόνος στον 9ο επίσης, ο συνδυασμός των παραπάνω μου διέφευγε... (δεδομένου πως ότι έχει ειπωθεί όχι, δε με εκφράζει, συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας απάντησης. Ευχαριστώ πάντως.)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-09-2010, 12:21 AM
Απλά προσπαθώ να δω από που φαίνεται ενας ατακτουλης άντρας...
Πάντως η Αφροδίτη του η μόνη όψη που κάνει είναι η παραπάνω σύνοδος!!!

Γιατι δεν κανεις μια περιηγηση στα αρθρα μελων;:bigsmile:
ας πουμε ''το Ζωδια και απιστια
η΄'' να πας στην ενοτητα Αστρολογια και Ερωτικες σχεσεις
θα βρεις πολλα και ενδιαφεροντα θεματα και αρθρα
που πιστευω θα σε καλυψουν αγαπητη Μαρια:bigsmile:

Φιλικα:bigsmile:

maria777
11-09-2010, 12:46 AM
Αχ τα έχω διαβάσει όλα.... Απλά ήθελα πιο εξειδικευμένα...

vikoza
11-09-2010, 01:25 AM
Αλήθεια, Κρόνος στον 9ο τι θα μπορούσε να σημαίνει?? (χωρίς όψεις-δηλ εξάγωνο με Σελήνη με ανοχή 8 μοιρών...)

Tελικά ο Κρόνος κάνει όψη με Σελήνη ή είναι χωρίς όψεις ???

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-09-2010, 01:46 AM
Αχ τα έχω διαβάσει όλα.... Απλά ήθελα πιο εξειδικευμένα...

τι εννοεις πιο εξειδικευμενα;
εχει ενα υπεροχο αρθρο τοσο πολυ αναλυτικο ''η ψυχολογια της απιστιας''
αν το διαβασες πιστευω θα ελυσες την απορια σου:bigsmile:
λεει τα παντα μεσα!!!!
λεει τις οψεις ..
τους οικους που ειναι εμπλεκομενοι και δειχνουν την ταση για την απιστια
ποιοι πλανητες μπλεκονται..
και φυσικα πρεπει να κοιταμε και τις διελευσεις για την χρονικη στιγμη
που θα αρχισει ..

φιλικα:bigsmile:

Χρυσάνθη
11-09-2010, 02:41 AM
Tελικά ο Κρόνος κάνει όψη με Σελήνη ή είναι χωρίς όψεις ???

Εξαρτάται τι ανοχή δίνει κανείς.... Στο πρόγραμμα του site δε μου βγαζει όψεις.. η αλήθεια είναι ότι σε εξάγωνο 8 μοίρες ανοχή είναι λίγο τραβηγμένο... παρόλα αυτά το ανέφερα ως ένα στοιχείο... (Σελήνη 18 μοίρες Παρθένου Κρόνος 10 μοίρες Σκορπιού). Εγώ θεωρώ ότι κάνει τείνει να μην κάνει καμία όψη ... αλλά επειδή με τις ανοχές ακούω διαφορετικές γνώμες το ανέφερα.

Χρυσάνθη
11-09-2010, 03:21 AM
Ρωτάω περισσοτερο ενημερωτικα... για να καταλαβω τι προσδιοριζει εναν αντρα που ειναι ατακτουλης εκ φυσεως... παρολα αυτα η αφροδιτη του κανει την συνοδο που λεγαμε παραπανω στον 5ο χωρις αλλη οψη.

Από όσο γνωρίζω, με κυβερνήτη 5ου τον Κρόνο, όχι η ροπή προς την απιστία δεν είναι σενάριο.... οπώς ανέφερε και η Kiarra, (ακμή 5ου στον Αιγόκερω!!???). Μάλλον αντοιμετωπίζει τις σχέσεις σοβαρα. Το χωρίς όψεις είναι ένα θέμα που δεν γνωρίζω εγώ. Αλλά με δύο πλανήτες και μάλιστα τους δύο ευεργέτες εκεί, ότι και να σημαίνει, η βαρύτητα πέφτει σε αυτούς. Οπωσδήποτε κοιτάμε τον κυβερνήτη του οίκου όταν δεν έχουμε πλανήτες μέσα, και σίγουρα δίνει το κύριο στίγμα όμως εσύ ήδη έχεις αρκετα στοιχεία!!
Η σύνοδος Δία-Αφροδίτης είναι γενικά πολύ τυχερή όψη, που δίνει εύνοια στα ερωτικά θέματα και όχι μόνο (είχα διαβάσει κάπου ότι οι άνθρωποι με αυτήν την όψη είναι σα να έχουν πάντα έναν φύλακα άγγελο). Βέβαια ούτε ο Δίας ούτε η Αφροδίτη αισθάνονται καλά στο ζώδιο του Αιγόκερω, οπότε δε θα βγάλει όλη της την πληθωρικότητα. Πάντως με απιστία δε συνδέεται. Στο 5ο σπίτι όμως η όψη αυτή λειτουργεί πολύ καλά. Η Αφροδιτούλα εκεί αποκτά στοιχεία Λέοντα, είναι γενναιόδωρη και ανοιχτή... Πιθανή ερμηνεία ότι γοητεύεται από γυναίκες με εξωτικά χαρακτηριστικά, ή από άλλη χώρα, γενικά ελκύεται από γυναίκες με χαρακτηριστικά εξωστρεφή, Τοξοτίσια και Λεονταρίσια ή Κρόνια... αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να έχουν αυτό το ζώδιο αλλά να έχουν κάποιο χαρακτηριστικό που αντιστοιχεί στα ζώδια αυτά. Μπορεί επίσης να φέρει έρωτες από το εξωτερικό και γνωριμίες κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου. Το άτομο με αυτή την όψη έχει βιώσει τις ερωτικές σχέσεις όμορφα, δεν έχει τραυματιστεί και είναι τυχερό στα θέματα αυτά.
Εάν η Αφροδίτη συνδέεται με τον Ποσειδώνα ή τον ¶ρη,....ναι έχει τάσεις απιστίας. (βλέπε απάντηση κ. Ζαχαριάδου στο http://www.myhoroscope.gr/75-%EF-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%FC%E3%EF%F2-%F3%F4%EF-%F3%F0%DF%F4%E9-%F3%E1%F2/9601-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E5%EE%F9%F3%F5%E6%F5%E3%E9%EA%FE%ED-%F3%F7%DD%F3%E5%F9%ED.html )
Ο Ποσειδώνας στον 7ο τώρα επίσης δε νομίζω ότι συνδέεται τόσο με την απιστία όσο με την εξειδανίκευση και την αυταπάτη όπως σωστά αναφέρθηκε. Μάλιστα ξέρω περίπτωση ανθρώπου ο οποίος παντρεύτηκε από έρωτα αληθινό, αλλά απογοητεύτηκε στην πορεία από τον τροπή των πραγμάτων και από τη στάση της γυναίκας του κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου. Η γυναίκα του δεν είχε καθόλου στοιχεία Ψαριού... απλά αυτός την έβλεπε με ροζ γυαλιά... Πιθανόν (λέω εγώ ..) μία σύντροφος που θα είχε πραγματι χαρακτηρισικά Ψαριού, να μην τον απογοήτευε.... Η ενέργεια του πλανήτη δηλ θα εκφραστεί, το θέμα είναι πως!
Γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για άνθρωπο με καλά πρότυπα στην ερωτική του ζωή, θετικό και ρομαντικό άρα δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι..

Τίνα Ζαχαριάδου
11-09-2010, 04:17 AM
Χρυσάνθη μου κάποιες κάποιες διευκρινήσεις να δώσω μόνο.
Γενικά τα πηγαίνεις πολύ καλά στις αναλύσεις σου, όμως, ο Κρόνος στον 5ο δεν αποτελεί σενάριο απιστίας εκτός, αν πρόκειται για σύντροφο μεγαλύτερο, ώριμο και σοβαρό.

Η σύνοδος Αφροδίτη/ Δία είναι μια μεγάλη παγίδα.
Εκτός απ' την εύνοια της τύχης σχτίζεται με τις υπεράριθμες ερωτικές σχέσεις, με επιπόλαιες και διπλές καταστάσεις και δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μένει μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η ζωδιακή θέση της συνόδου αυτής ενδεχομένως παρεμποδίζει τις πολλές διαχυτικότητες ωστόσο κατά την γνώμη μου συνδέεται με την απιστία όταν το άτομο νιώσει ανασφαλές ή όταν αισθανθεί πως ο σύντροφος τους δεν τον καλύπτει πια.

kinky_skorpina
11-09-2010, 12:45 PM
Μάλλον θα συμφωνήσω Τίνα μου,αν και δε με τιμαει κ τοσο να το ομολογω!:embarrest Αλλα εχω κι εγω τη σύνοδο Αφροδίτης-Δία στο Ζυγο...κ πάντα αμφέβαλλα για την ικανότητα μου να εμαι πραγματικά πιστή!Ξεκινούσα μια σχέση κ φοβομουν πιο πολύ τον εαυτό μου παρα το σύντροφό μου μην παρεκτραπώ!Μπορεί και γι'αυτό να είμαι επιεικής απέναντι σε μια ενδεχόμενη απιστία του συντρόφου μου,αν δεν εχει συναισθηματα για την αλλη φυσικα κι ειναι κατι επιπόλαιο!Βεβαια η σύνοδος που δεχεται η Αφρο μου παραλληλα κ απο τον Κρόνο νομίζω πως σώζει λίγο την κατάσταση...με την έννοια οτι εχω μια σοβαρή σταση απεναντι στις σχέσεις κι αν καταλάβω οτι αρχίζει να παίζει το ματάκι μου-που σημαίνει οτι κατι μου λείπει απο τη σχέση η το συντροφο μου-...φευγω απο τη σχέση!Τα στοιχεία της ευθύτητας και της ειλικρίνειας που διαθέτω-δεν το αντέχω να κρύβομαι κ να προσποιούμαι-με απωθούν απο το να μπω σε μια παράλληλη σχέση.Προτιμώ να την αφήσω σε ενα free επίπεδο(χωρις τη δεσμευση της αποκλειστικότητας δλδ),κι ας μην πάρω απο τον άλλο το δέσιμο ή την αγάπη που επιθυμώ,αυτό μου κοστίζει,αλλα θέλω εντιμες σχέσεις...

παλίρροια
11-09-2010, 01:06 PM
Χρυσάνθη μου κάποιες κάποιες διευκρινήσεις να δώσω μόνο.
Γενικά τα πηγαίνεις πολύ καλά στις αναλύσεις σου, όμως, ο Κρόνος στον 5ο δεν αποτελεί σενάριο απιστίας εκτός, αν πρόκειται για σύντροφο μεγαλύτερο, ώριμο και σοβαρό.

Εκτός απ' την εύνοια της τύχης σχτίζεται με τις υπεράριθμες ερωτικές σχέσεις, με επιπόλαιες και διπλές καταστάσεις και δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μένει μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η ζωδιακή θέση της συνόδου αυτής ενδεχομένως παρεμποδίζει τις πολλές διαχυτικότητες ωστόσο κατά την γνώμη μου συνδέεται με την απιστία όταν το άτομο νιώσει ανασφαλές ή όταν αισθανθεί πως ο σύντροφος τους δεν τον καλύπτει πια.

:nuts:Με Σύνοδο Αφροδίτης(σκορπιό),Δια(σκορ πιό) στον 5ο οίκο:nuts: κα.Τίνα εμένα περιγράφεται.......:laugh: εντάξει όλα αυτά .....εύνοια της τύχης ......δεν είδαμε ακόμα:bigsmile: όλα τα άλλα .........τα είδαμε...:nuts::nuts
Οχι με την έννοια της απιστίας αλλά με ο.....λα τα αλλα τα οποία περιγράφεται...

Χρυσάνθη
11-09-2010, 03:14 PM
[QUOTE=Τίνα Ζαχαριάδου;108984]Χρυσάνθη μου κάποιες κάποιες διευκρινήσεις να δώσω μόνο.

!!!! Αυτό πραγματικά είναι κάτι που δε θα φανταζόμουν!!! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν ισχύουν τα Κρόνια χαρακτηριστικά, θα υπάρχει και η τάση προς απιστία?!!

Εκτός απ' την εύνοια της τύχης σχτίζεται με τις υπεράριθμες ερωτικές σχέσεις,
Το υπεράριθμο για μένα δεν είναι αρνητικό ... αντιθέτως!

....με επιπόλαιες και διπλές καταστάσεις και δείχνει έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μένει μόνος του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Επίσης το θεωρώ θετικό αυτό... δηλ γιατί να μένει μόνος του? ΄Έχω προσέξει αυτό που λες, πως αν σταματήσει να τον καλύπτει μία σχέση απλά φεύγει, δεν το προσπαθεί... αλλά το παράλληλο του πράγματος είναι το θέμα μας... Στο οποίο συμφωνώ ότι θα μπορούσε να υποπέσει εύκολα, με ένα μικρό γλίστρημα, απλά δεν τη θεώρησα την όψη ως ντε φάκτο σημάδι απιστίας....Ίσως δεν είμαι αντικειμενική γιατί.....θα ήθελα να την έχω τη σύνοδο Αφροδίτης Δία στον 5ο!! Είναι το πρότυπό μου!
Το σημείο που επισήμανες με τον Κρόνο ούτε που το φανταζόμουν!
Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις και το χρόνο σου!!

maria777
11-09-2010, 06:42 PM
Μάλλον τότε, η Συνοδος Αφροδίτης δια τον κάνουν πολύ γοητευτικό και τραβάει τα βλέμματα πάνω του... Πάντως θέλω να σας ευχαριστώ όλες σας.... Είστε θεές!!!!!

παλίρροια
11-09-2010, 06:56 PM
Μάλλον τότε, η Συνοδος Αφροδίτης δια τον κάνουν πολύ γοητευτικό και τραβάει τα βλέμματα πάνω του... Πάντως θέλω να σας ευχαριστώ όλες σας.... Είστε θεές!!!!!

Οντως τα άτομα που διαθέτουν αυτή την σύνοδο τραβούν τα βλέμματα πανω τους:nuts: και είναι αρκετοί αυτοί που γνωρίζω,και τυχεροι και στα οικονομικά συνήθως ,αν συνηγορούν βέβαια και 2ος με 8ο οίκο:cheesy:....
Δυστυχώς στο δικό μου ωροσκόπιο δεν διαθέτω .....τέτοια:toung: επέκταση.......:laugh::laugh: