Κερδίστε τον αστρολόγο:, χάρτη, πρώτη, κάθε, πλανήτης, επίσης, αντιπροσωπεύει, σημειοδοτεί, οίκος, ποια, αυτού, οίκο, άνδρα, http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/17081960.png, μελετώντας, μυαλό, στοιχεία, μπορούμε, αντλήσουμε, ερώτηση, φάση, είναι, δυνατόν, αναλύσουμε, προσπαθήσουμε, ανάλυση, γενέθλιου, πλαίσια, ενός, προσεκτικά, εκτιμήσεις, φέρτε, παρατηρήστε, απαντήσετε, φόρουμ, παρακάτω, βιαστείτε" /> [Βεδική] Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη [Archive] - Αστρολογία για όλους

PDA

View Full Version : [Βεδική] Εκτιμήσεις και ανάλυση γενέθλιου χάρτη

Τίνα Ζαχαριάδου
09-09-2010, 08:30 PM
Θα προσπαθήσουμε να "αναλύσουμε" (όσο είναι δυνατόν στα πλαίσια ενός φόρουμ τον παρακάτω χάρτη.

Μη βιαστείτε να απαντήσετε.

Παρατηρήστε προσεκτικά τον χάρτη. Σε πρώτη φάση, φέρτε το μυαλό σας τι σημειοδοτεί ο κάθε οίκος. Επίσης τι αντιπροσωπεύει κάθε πλανήτης.

Η πρώτη ερώτηση
Ποια στοιχεία μπορούμε να αντλήσουμε μελετώντας τον 1ο οίκο αυτού του άνδρα.

http://i834.photobucket.com/albums/zz270/whisperer_m/17081960.png

John B
09-09-2010, 10:05 PM
:bigsmile: Σκανδαλο! Εχουμε ακριβως την ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΘΕΣΙΑ. :laugh: Και αν επιτρεπεις μια ερωτηση, σε ποια πολιτεια της Νεας Υορκης εχει γεννηθει; συγνωμη αλλα δεν ηξερα οτι ειχαμε τετοια οικοθεσια!

johnnyb
09-09-2010, 11:48 PM
ΜΕ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΝΕΜΕΛΕΙΑ . ΑΥΤΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑ (ΔΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ) ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ
Η ΥΠΑΡΞΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΩΚΑΙΡΟ (ΚΡΟΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΩΚΑΙΡΟ) ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Ο ΑΥΘΟΡΜΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΥΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ Yod ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Χρυσάνθη
10-09-2010, 12:26 AM
Έχει Τοξοτίσιο αέρα, δηλ είναι σχετικά άνετος, έτοιμος να φύγουμε που λέμε,... αθλητικός ίσως, αισιόδοξος με φυσική περιέργεα για τα πάντα,... του αρέσει να εξερευνά και να μαθαίνει,... κ όλα αυτά ενισχύονται από το Δία στον 1ο οίκο. Η παρουσία του Κρόνου στον ίδιο οίκο ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται να περιορίζει εντούτοις επειδή είναι στον Αιγόκερω, δηλ στη θέση του, πιστεύω ότι απλά λειτουργεί τα δύο αυτά χαρακτηριστικά της επέκτασης και της συγκράτησης στον βαθμό που τους αρμόζει. Σίγουρα πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει υπερβολές και είναι πολύ δίκαιος, στοιχεία που διαθέτουν και ο Δίας αλλά κ ο Κρόνος. ¶ρα μιλάμε για μία φιγούρα σοβαρή και ευχάριστη μαζί. Τώρα το ποιό από τα δύο στοιχεία θα υπερσκελίσει το άλλο, νομίζω του Δία γιατι εκεί βρίσκεται ο ωροσκόπος του και έχει πλανήτες και δεσμό στον 9ο οίκο.

Τίνα Ζαχαριάδου
10-09-2010, 12:29 AM
:bigsmile: Σκανδαλο! Εχουμε ακριβως την ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΘΕΣΙΑ. :laugh: Και αν επιτρεπεις μια ερωτηση, σε ποια πολιτεια της Νεας Υορκης εχει γεννηθει; συγνωμη αλλα δεν ηξερα οτι ειχαμε τετοια οικοθεσια!

Καλησπέρα Γιάννη μου!

Χμ έπρεπε να το ξέρω, θα έβαζα τον δικό σου χάρτη και δεν θα ψαχνόμουν :cheesy:

Στο Λος ¶ντζελες έχει γεννηθεί.....και μην ρωτήσεις τίποτα παραπάνω!!!! :bigsmile:

silverserfer
10-09-2010, 01:30 AM
Λοιπόν Αsc στον τοξότη και Δίας εντός δείχνουν οτι τα άμεσο περιβάλλον του ατόμου ή ακόμα και ο ιδίως σχετίζονται με θέματα Δια - τοξότη ( ανώτερη μόρφωση ,εκπαίδευση , συγγραφή διδασκαλία , δικαιοσύνη ) πόσο μάλλον που Δίας και Κρόνος είναι κυβερνήτες 3ου οίκου , πιθανότατα είχε κάποιο είδος εξουσίας ή αξιώματος σε Θέματα 3ου οίκου π.χ καταξιωμένος συγγραφέας , προπαγανδιστής κτλ .
Ο Δίας κυβερνήτης του 3ου - 1ου βρίσκετε σε ένα είδος μεικτής υποδοχής με τον Ν.Δεσμό που έχει αδυναμία στον Τοξότη αφού βρίσκετε στο σπίτι του Δια και σε κρίσιμη μοίρα , επίσης ο Αsc κάνει τετράγωνο με τους Δεσμούς , Τα παραπάνω( Δίας - Δεσμός - Asc) δείχνουν συνοπτικά : ¶τομο που συμμετείχε σε πολύ μεγάλες ομάδες ανθρώπων και πιθανότατα της επηρεάζει διανοητικά ή της κατευθύνει κατά κάποιο τρόπο -πλούσια άτομα στο περιβάλλον του ατόμου - Πετυχημένες σχέσεις και κοινωνικότητα στο Maximum - Οργανωτής κοινωνικών ή μαζικών εκδηλώσεων κτλ

John B
10-09-2010, 02:03 AM
Καλησπέρα Γιάννη μου!

Χμ έπρεπε να το ξέρω, θα έβαζα τον δικό σου χάρτη και δεν θα ψαχνόμουν :cheesy:

Στο Λος ¶ντζελες έχει γεννηθεί.....και μην ρωτήσεις τίποτα παραπάνω!!!! :bigsmile:Κουκλα μου οικοθεσια, και μην μου βαζεις χρονια, μολις τον ειδα επαθα,,πολυ ωραιο παντος, μ'αρεσε πολυ. :love:

MrGalaxy
10-09-2010, 02:28 AM
Κατα τη γνώμη μου μπορουμε να πούμε ότι δεν εχει και πολλα οικονομικα προβλήματα.... Και λόγω του Δια που είναι στον ίδιο οικο πιστεύω πως δεν έχει κανένα σοβαρό προβλημα που δεν μπορει να αντιμετοπίσει!! Επίσης λόγω του Χιαστι Κρόνο-Αρη..... Κάποιο μόνιμο ιατρικο προβλημα.... Ισως.... Επίσης κρονος-Σεληνη αντιθεση.... Εγκλωβισμενος στον εαυτό του....... ¶λλα όλως παραδόξως φαινεται αισιοδοξο άτομο...... Με εύνοια στα ερωτικά!! Αυτό πιστευω πως μας λέει ο πρώτος!!:bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
10-09-2010, 02:40 AM
Κατα τη γνώμη μου μπορουμε να πούμε ότι δεν εχει και πολλα οικονομικα προβλήματα.... Και λόγω του Δια που είναι στον ίδιο οικο πιστεύω πως δεν έχει κανένα σοβαρό προβλημα που δεν μπορει να αντιμετοπίσει!! Επίσης λόγω του Χιαστι Κρόνο-Αρη..... Κάποιο μόνιμο ιατρικο προβλημα.... Ισως.... Επίσης κρονος-Σεληνη αντιθεση.... Εγκλωβισμενος στον εαυτό του....... ¶λλα όλως παραδόξως φαινεται αισιοδοξο άτομο...... Με εύνοια στα ερωτικά!! Αυτό πιστευω πως μας λέει ο πρώτος!!:bigsmile:

Νάσο μου θα έλεγα να μην προσχωρήσουμε ακόμη στην Σελήνη, ας αναλύσουμε τον Ωροσκόπο, τον Δία και τον Κρόνο στον 1ο και ύστερα μιλάμε για τις όψεις.
Έχετε ακόμη πολλά να γράψετε ..........
Όλο τον χάρτη θα αναλύσετε, δείξτε υπομονή!

vikoza
10-09-2010, 02:41 AM
1ος οίκος

O κάτοχος του χάρτη έχει Ωροσκόπο Τοξότη, είναι ιδεαλιστής , αισιόδοξος, χαρούμενος, τίμιος, ανθρωπιστής. Του αρέσει η ελευθερία και η ανεξαρτησία, πράγμα που ίσως του δημιουργεί διακυμάνσεις στο γάμο και στις συνεργασίες του. Ενδιαφέρεται για φιλοσοφία, ταξίδια, λογοτεχνία, μόρφωση, από τα οποία μπορεί να έχει κάποιο κέρδος, το ίδιο και από τους συγγενείς ή άτομα από μακρυά. Αγαπά τα ζώα και κυρίως τα άλογα, τα σπορ και του αρέσει να ρισκάρει . Όλα τα παραπάνω δυσκολεύεται να τα εκφράσει( Δίας κυβερν. Ωροσκόπου ανάδρομος).

Είναι τυχερός σε οικονομικά θέματα από τρίτους και σύντροφο, σε κληρονομικά, ασφαλιστικά .Κάθε φορά που αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία , κάτι συμβαίνει την τελευταία στιγμή και την ξεπερνά ίσως και με τη βοήθεια από αδέλφια και συγγενείς δικούς του ή της συντρόφου. Κοντινά και μακρινά ταξίδια επικερδή .(Τρίγωνο με Ήλιο κυβ 9ου και Ουρανό κυβ 3ου).

Ο Κρόνος στον 1ο οίκο δηλώνει μία προσωπικότητα σοβαρή , υπεύθυνη που από τα πρώτα χρόνια της ζωής του ήρθε σε επαφή με διάφορα προβλήματα σε σχέση με το περιβάλλον του, ίσως με κάποιο γονέα (πιθανή απουσία ή απομάκρυνση ή στέρηση, ίσως μία μητέρα μελαγχολική ). Από νωρίς στη ζωή του αναγκάστηκε να αναλάβει κάποιες υποχρεώσεις ( Κρόνος ανάδρομος και σε πτώση από οίκο) , το ίδιο γεγονός του έδωσε την ικανότητα να αγωνίζεται για να κερδίζει τα προς το ζην (Κρόνος κυβερνήτης του 2ου οίκου στον 1ο).

Το αυστηρό πρόσωπο που βγάζει εξωτερικά στους άλλους του βρίσκεται σε αντίθεση με την γλυκιά συναισθηματική του φύση και ψάχνει να βρει ένα στήριγμα στις συνεργασίες και στις σχέσεις κυρίως στο γάμο του ( Σελήνη στον Καρκίνο στον 7ο σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο) , ίσως κάποια που να μοιάζει στη μητέρα του.

Προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και στον εργασιακό του χώρο, γιατί του αρέσει να ασχολείται με πολλά αντικείμενα, είναι περίεργος και δεν μπορεί έτσι να ολοκληρώσει ένα έργο, ενώ ο Κρόνος τον πιέζει για το αντίθετο. Ο ίδιος είναι γνώστης της κατάστασης, ότι πρέπει δηλαδή να συγκεντρωθεί και να αφοσιωθεί στο σκοπό του. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η επικοινωνία με τους άλλους. Μπορεί η σκέψη του να φτάνει στο βάθος των πραγμάτων, να είναι προσεκτικός αλλά από την άλλη μπορεί να γίνει πολύ συντηρητικός στις και να επιμένει στις απόψεις του. Φυσικά όλα τα παραπάνω χρειάζονται κάποια προσπάθεια ρύθμισης από τον ίδιο.(χιαστί Κρόνου με τον ¶ρη στους Διδύμους στον 6ο οίκο και Ερμή στο Λέοντα στον 8ο ).

Από τη δύσκολη θέση τον βγάζει εν μέρει η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας στην Παρθένο στον 9ο (τρίγωνο) που του προσφέρουν τη δυνατότητα να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες από τη μια και να βελτιώσει την κατάσταση από την άλλη αφήνοντας πίσω κάθε τρόπο, μέσο και τεχνική που δεν είναι εφαρμόσιμα.

Η πλαισίωση του Ωροσκόπου από το Δία και τον Ποσειδώνα μας μιλά για μία τάση να ζει σΆ ένα κόσμο ρομαντικό ή φανταστικό. Μπορεί να επεκταθεί σε τομείς που έχουν σχέση με το νερό, τη διαίσθηση, τη μουσική, την τέχνη. Πολλές δυσκολίες ή αοριστία κατά την ωριμότητα .

Ο Δίας πάνω στον Lesath δείχνει κίνδυνο, απελπισία και ανηθικότητα που είναι συνδεδεμένα με δυστυχήματα, καταστροφές, εγχειρήσεις και δηλητηριάσεις από επικίνδυνα οξέα.

Ο Ωροσκόπος στον Τοξότη μας δίνει μία προδιάθεση σε ηπατικές ανωμαλίες, προβλήματα με τη θρέψη και τις τοξινώσεις. Προστασία σε ατυχήματα εκτός κι αν συμβούν σε νερό. Η προσβολή του από τον ¶ρη στους Διδύμους δείχνει πιθανά προβλήματα σε πνεύμονες και νεύρα.

Ερώτηση: Προέκυψε κάποιο συνταρακτικό γεγονός στην οικογένεια του άντρα λίγο πριν τη γέννησή του ; Κάποια απώλεια (εργασίας, οικονομική, προσώπου) ή αλλαγή στην οικογενειακή κατάσταση ή μετακόμιση ; :unsure:

MrGalaxy
10-09-2010, 02:45 AM
Νάσο μου θα έλεγα να μην προσχωρήσουμε ακόμη στην Σελήνη, ας αναλύσουμε τον Ωροσκόπο, τον Δία και τον Κρόνο στον 1ο και ύστερα μιλάμε για τις όψεις.
Έχετε ακόμη πολλά να γράψετε ..........
Όλο τον χάρτη θα αναλύσετε, δείξτε υπομονή!

Ναι όμως για να δούμε τι αντιπροσωπεύει ο κάθε πλανήτης δεν πρεπει να δούμε απο πού επηρεάζεται.... Δηλαδή τις γωνίες.... Για παράδειγμα ένας κρόνος στον Δευτερο οίκο είναι οικονομικά προβλήματα...... Αλλά με μία καλή γωνία του Δία Ευνοείται....... Πιστεύω πως δεν μπορούμε να πούμε για κάποιον πλανήτη και να τον αναλύσουμε αν δεν ξέρουμε από που επηρεάζεται και τι επηρεάζει.........

vikoza
10-09-2010, 03:10 AM
Ερώτηση: Προέκυψε κάποιο συνταρακτικό γεγονός στην οικογένεια του άντρα λίγο πριν τη γέννησή του ; Κάποια απώλεια (εργασίας, οικονομική, προσώπου) ή αλλαγή στην οικογενειακή κατάσταση ή μετακόμιση ; :unsure:

:embarrest

Τίνα Ζαχαριάδου
10-09-2010, 03:22 AM
Ναι όμως για να δούμε τι αντιπροσωπεύει ο κάθε πλανήτης δεν πρεπει να δούμε απο πού επηρεάζεται.... Δηλαδή τις γωνίες.... Για παράδειγμα ένας κρόνος στον Δευτερο οίκο είναι οικονομικά προβλήματα...... Αλλά με μία καλή γωνία του Δία Ευνοείται....... Πιστεύω πως δεν μπορούμε να πούμε για κάποιον πλανήτη και να τον αναλύσουμε αν δεν ξέρουμε από που επηρεάζεται και τι επηρεάζει.........

Νάσο στην πορεία θα εξετάσουμε τις όψεις........εκτός κι αν βαριέστε να περιμένετε
Μέχρι τώρα τα πηγαίνετε καλά, αρκεί να μην βιάζεστε.
Σε πρώτη φάση εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να ερμηνεύσετε αυτά που αφορούν τον 1ο οίκο χωρίς όψεις.
Εννοείται πως μας ενδιαφέρει ο κάθε πλανήτης από που επηρεάζεται, επειδή όμως υπάρχουν αρχάρια μέλη θέλω να τους δώσουμε την ευκαιρία να μιλήσουν κι εκείνα χωρίς να περιπλέκουμε τα πράγματα.
Όσο πιο απλά τόσο πιο κατανοητά για όλους όσους δεν έχουν προχωρήσει στην αστρολογία.

Vikoza μου δεν θα σου απαντήσω ακόμη, όσα μουτράκια κι αν βάλεις :love:

Τίνα Ζαχαριάδου
10-09-2010, 09:45 AM
Λοιπόν Αsc στον τοξότη και Δίας εντός δείχνουν οτι τα άμεσο περιβάλλον του ατόμου ή ακόμα και ο ιδίως σχετίζονται με θέματα Δια - τοξότη ( ανώτερη μόρφωση ,εκπαίδευση , συγγραφή διδασκαλία , δικαιοσύνη ) πόσο μάλλον που Δίας και Κρόνος είναι κυβερνήτες 3ου οίκου , πιθανότατα είχε κάποιο είδος εξουσίας ή αξιώματος σε Θέματα 3ου οίκου π.χ καταξιωμένος συγγραφέας , προπαγανδιστής κτλ .
Ο Δίας κυβερνήτης του 3ου - 1ου βρίσκετε σε ένα είδος μεικτής υποδοχής με τον Ν.Δεσμό που έχει αδυναμία στον Τοξότη αφού βρίσκετε στο σπίτι του Δια και σε κρίσιμη μοίρα , επίσης ο Αsc κάνει τετράγωνο με τους Δεσμούς , Τα παραπάνω( Δίας - Δεσμός - Asc) δείχνουν συνοπτικά : ¶τομο που συμμετείχε σε πολύ μεγάλες ομάδες ανθρώπων και πιθανότατα της επηρεάζει διανοητικά ή της κατευθύνει κατά κάποιο τρόπο -πλούσια άτομα στο περιβάλλον του ατόμου - Πετυχημένες σχέσεις και κοινωνικότητα στο Maximum - Οργανωτής κοινωνικών ή μαζικών εκδηλώσεων κτλ

Καλημέρα Μανώλη!

Ο Δίας δεν είναι κυβερνήτης 3ου, ο Ουρανός είναι.
Εκτός κι αν τον μελετάς ως παραδοσιακό κυβερνήτη λόγω εμπεριεχόμενου Ιχθύ :unsure:
Κάτι για το οποίο διαφωνώ όχι γιατί δεν ισχύει όσο γιατί το θεωρώ υπερβολή να εξετάσω τους παραδοσιακούς κυβερνήτες ειδικά αφού δεν πρόκειται για χάρτη ωριαίας αστρολογίας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-09-2010, 10:16 AM
Διας στον 1ο οικο στον τοξοτη φυσικο κυβερνητη!!![λενε ειναι ενας μκρος ηλιος οπως εχω διαβασει σε αρθρο εδω]
ειναι ατομο δικαιο,ηθικο,κολοτυχο και με ευνοια σε οτι κανει...
με φιλοσοφικη διαθεση με πνευμα που ολα αυτα θελει να τα μεταδιδει στους συναθρωπους του
θα ελεγα υπερβολικο και σπαταλο ισως ψηλο και παχυ αντρα
ομως ο Κρονος στον 1ο στον αιγωκερω στην θεση του τον συγκρατει απο τις υπερβολες και τις σπαταλες..και πιστευω οτι δεν ειναι παχυς [προσεχει ]
Επισης η δουλεια του εχει κυρος ισως επηχειρηση με υψηλους στοχους
οτι αρχιζει το τελειωνει
Ειναι δικαιος και προστατευει τα δικαιωματα των αλλων
εχει ελπιδα μεσα σου εχει σιγουρια εχει βαθεια σκεψη
εχει διαβασει πολυ η γνωση για αυτον ειναι το παν
του αρεσει πολυ ισως η ιστορια ..
Ο κρονος στον 1ο ισως μας δειχνει και τον Πατερα του
αντρας με κυρος σε ανωτερη θεση
που εδωσε στον γιο του σιγουρια και γερα πατημα
υπηρχε απολυτος σεβασμος αναμεσα τους

Τωρα ολα αυτα αγαπημενη μου Τινα μπορει να τα εκανε με δυσκολια και με εμποδια
αναλογα με τις οψεις που θα δουμε παρακατω
προχωροντας οικο-οικο σιγα- σιγα.

Υ.Γ
Θα χαρω πολυ αν καπου επεσα μεσ:bigsmile:

Με αγαπη Δεσποινα κουκι:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-09-2010, 10:33 AM
Αντε αγαπημενα μου μελη γραψτε και εσεις κατι..
εχει τοσα αρθρα για τον Δια ,για τον 1ο οικο
διαβαστε και καποιο συμπερασμα θα βγαλετε
μην βλεπετε τον χαρτη σαν κατι το εξωπραγματικο για εσας..
ετσι θα μαθουμε σιγα σιγα ..
ετσι καπως ολοι μαθαινουν..
δεν προκειτε κανεις να γελασει μαζι μας
ισα ισα χαιρονται που συμετεχουμε
Ειναι η καλη μας αστρολογος Τινα διπλα μας να μας καθοδηγει
και να μας βοηθαει
για εμας το κανει αυτο το μαθημα!!!:bigsmile::love:

φιλικα κουκι:bigsmile::love:

vikoza
10-09-2010, 11:01 AM
Vikoza μου δεν θα σου απαντήσω ακόμη, όσα μουτράκια κι αν βάλεις :love:

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:: laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Kαλημέρα Τίνα,
μούφτιαξες το κέφι με το παραπάνω .;););)

Τίνα Ζαχαριάδου
10-09-2010, 11:18 AM
Διας στον 1ο οικο στον τοξοτη φυσικο κυβερνητη!!![λενε ειναι ενας μκρος ηλιος οπως εχω διαβασει σε αρθρο εδω]
ειναι ατομο δικαιο,ηθικο,κολοτυχο και με ευνοια σε οτι κανει...
με φιλοσοφικη διαθεση με πνευμα που ολα αυτα θελει να τα μεταδιδει στους συναθρωπους του
θα ελεγα υπερβολικο και σπαταλο ισως ψηλο και παχυ αντρα
ομως ο Κρονος στον 1ο στον αιγωκερω στην θεση του τον συγκρατει απο τις υπερβολες και τις σπαταλες..και πιστευω οτι δεν ειναι παχυς [προσεχει ]
Επισης η δουλεια του εχει κυρος ισως επηχειρηση με υψηλους στοχους
οτι αρχιζει το τελειωνει
Ειναι δικαιος και προστατευει τα δικαιωματα των αλλων
εχει ελπιδα μεσα σου εχει σιγουρια εχει βαθεια σκεψη
εχει διαβασει πολυ η γνωση για αυτον ειναι το παν
του αρεσει πολυ ισως η ιστορια ..
Ο κρονος στον 1ο ισως μας δειχνει και τον Πατερα του
αντρας με κυρος σε ανωτερη θεση
που εδωσε στον γιο του σιγουρια και γερα πατημα
υπηρχε απολυτος σεβασμος αναμεσα τους

Τωρα ολα αυτα αγαπημενη μου Τινα μπορει να τα εκανε με δυσκολια και με εμποδια
αναλογα με τις οψεις που θα δουμε παρακατω
προχωροντας οικο-οικο σιγα- σιγα.

Υ.Γ
Θα χαρω πολυ αν καπου επεσα μεσ:bigsmile:

Με αγαπη Δεσποινα κουκι:love:

Δέσποινα μπορείς να χαρείς :love:
Επεσες σε πολλά μέσα, και ναι, δεν είναι παχύς.
Γενικά είναι γενναιοδωρος και η μέχρι τώρα πορεία του έχει δείξει πως είναι ανοιχτοχέρης ειδικά όταν πρόκειται για την ελευθερία και τα δικαιώματα των άλλων.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-09-2010, 11:38 AM
καποιος απο την διαχειρηση δεν μπορει να κανει τιποτα μαγικα
για να βαλω καμμια 50ρια θενκς στην Τινα:bigsmile:

εγω σε ευχαριστω Τινα μου που μας μαθαινεις
και προσωπικα σε ευχαριστω που με βαζεις στο τρυπακι να σκεφτω
να συνδιασω οικο,πλανητες τι θελουν να μας πουνε..
που η επιπολαια σεληνη μου καμια φορα δεν με αφηνει να εμβαθεινω σε γραπτα ,κειμενα,αρθρα..
και κουραζομαι διπλα για να τα βαλω μεσα στο μυαλο μου[μαθησιακη δυσκολια που εχω]
Ομως τα μαθηματα αυτα οσες φορες τα ανεβασατε μου διμιουργουν μια προκληση στο μυαλο μου
και αναζητης γνωσης με υπομονη και βαθος
και το συμαντικοτερο μενουν μεσα στο μυαλο μου δεν τα ξεχναω.

και παλι σε ευχαριστω προσωπικα:love:
το κουκακι σου:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
10-09-2010, 03:36 PM
ο κρονος εχει σχεση με το παλιο
ισως αν εχει βρει μια επιχειρηση απο τον πατερα του '' αλλη κληρονομια -δουλεια-
με παλιες προδιαγραφες
αυτος να του εδωσε νεα πνοη νεες ιδεες
και την πηγε παρακατω να ανοιχτικε σε ολους τους οριζοντες της γης...
παντως νομιζω οτι κουβαλαει ονομα βαρυ και παλιο..με αξιωμα να πω...

Τινακι μου. βοηθησε με....:bigsmile:

12th house
10-09-2010, 04:52 PM
Ο Διας, ο πλανητης της επεκτασης βρισκεται στον 1ο οικο (αν και αναδρομος) θα μπορουσε να δωσει πολλα απο τα δωρα του.Ο κρονος βρισκεται στο ζωδιο που κυβεραει, αναδρομος κι αυτος. Πιστευω οτι το ατομο θα ειχε να ξεπερασει πολλα προβληματα πριν βγαλει το δυναμικο του. Απωλεια πατερα ισως. Εντονη προσωπικοτητα. Μου κανει κλικ και για δημοσιογραφος με αρη στους διδυμους στον 6ο. Παντως πρεπει αυτο το ατομο να μεταδιδει ιδεες.

12th house
10-09-2010, 07:10 PM
τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα, η τηλεοραση ειναι ενα καλο μεσο διαδοσης ιδεων. Εχει εντονα τα στοιχεια διδυμου-τοξοτη, ΒΔ και ΝΔ στον 3ο-9ο, ισως με μαζικη επικοινωνια να μην ειναι ασχετος. Γιατι οχι και τηλεοπτικος αστερας, λιονταρι ειναι εξαλλου.

Τίνα Ζαχαριάδου
11-09-2010, 02:10 PM
O άντρας τον οποίο μελετάμε είναι ένας άνθρωπος, ευχάριστος με χιούμορ, αισιοδοξία, τάση για ελευθερία κι ανεξαρτησία.
Του αρέσουν τα ταξίδια κι έχει κάνει πολλά στο εξωτερικό.
Προσπαθεί να είναι δίκαιος, είναι γενναιόδωρος, κοινωνικός, ιδεαλιστής αλλά και σκληρός, άκαμπτος και δογματικός.
Έχει την εύνοια τύχης στην ζωή του, ωστόσο από νεαρή ηλικία ξεκίνησε να δουλεύει σκληρά, αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις του.
Κερδίζει με την προσωπικότητά του, έχει εύνοια στα ερωτικά, είναι της υπερβολής, έχει κύρος, προστατεύει τα δικαιώματα των άλλων και προσφέρει την βοήθεια του στους λίγότερο τυχερούς από εκείνον.

Για τον πατέρα του (Δέσποινα ) νιώθει σεβασμό, κουβαλά οικογενειακό όνομα, εντούτοις νιώθει ανασφάλεια για το αν μπορεί να τον φτάσει, ακόμη και να τον ξεπεράσει.
Κινούνται κι εργάζονται στον ίδιο χώρο, η οικόγενεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την πορεία της καριέρας του, ωστόσο αν του ίδιου το άστρο δεν ήταν να λάμψει, δεν θα τα κατάφερνε.

Πράγματι Δήμητρα, είναι τηλεοπτικός αστέρας ασχολείται με πολλά πράγματα κι αν θυμάμαι καλά (αυτό πρέπει να κοιτάξω πάλι) έχει ασχοληθεί και με την δημοσιογραφία.

Αναρωτηθήκατε ποιος από τους δυο πλανήτες υπερισχύει στον 1ο οίκο.
Διααβάζοντας το βιογραφικό του κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο Δίας έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, δεν έχει ιδιαίτερη αυτοκυριαρχία, η τύχη όμως τον ακουλουθεί παντού.

Κι αφού ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας, τι θα λέγατε να πάμε στις όψεις Δία/Κρόνου και κατ' επέκταση σε Ήλιο/Σελήνη.

Μητσάκος
11-09-2010, 02:41 PM
....................................
Πράγματι Δήμητρα, είναι τηλεοπτικός αστέρας ασχολείται με πολλά πράγματα κι αν θυμάμαι καλά (αυτό πρέπει να κοιτάξω πάλι) έχει ασχοληθεί και με την δημοσιογραφία.

Αναρωτηθήκατε ποιος από τους δυο πλανήτες υπερισχύει στον 1ο οίκο.
Διααβάζοντας το βιογραφικό του κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο Δίας έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, δεν έχει ιδιαίτερη αυτοκυριαρχία, η τύχη όμως τον ακουλουθεί παντού.
..............................[/B]
Επειδή έτυχε να τον έχω ψιλομελετήσει τον χάρτη (και το συγκεκριμένο άτομο φυσικά), να σου πω ότι η δημοσιογραφική ιδιότητα έχει αναληφθεί από το άτομο αυτό περιστασιακά όμως και για άλλους λόγους, όχι κατ΄επάγγελμα.
Επιπλέον, ο Δίας πρέπει να είναι όχι απλώς ισχυρότερος του Κρόνου, αλλά να κυριαρχεί στον χάρτη, και να έπονται η Σελήνη και μετά ο ¶ρης,αν φυσικά δεν κάνω λάθος :bigsmile:

Χρυσάνθη
11-09-2010, 02:51 PM
Τίνα έιναι αυτό ακριβώς που μου έκανε εντύπωση!!! Ο άνθρωπος έχει 4 πλανήτες σε θέση!!!!!! Ήλιο Σελήνη Δία και Κρόνο! Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο, σημαίνει ότι λειτουργεί τις ενέργειες που σχετίζονται με τους πλανήτες αυτούς εύκολα? αβίαστα?,.... Με σύνοδο Ήλιου Ουρανού στον 8ο,... αποκτά μία εκκεντρικότητα ή την τάση να τα κάνει όλα με το δικό του τρόπο (Ήλιο στο Λέοντα=αρρχηγός), είναι παθιασμένος με την εξουσία με κάποιο τρόπο, θεατρικός στο φέρσιμό του (Ερμής στο Λέοντα) με υπομονή και χρειάστηκε να παλέψει πολλά πράγματα στη ζωή του. Το τρίγωνο Ήλιου Δία βέβαια τον βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση ξαφνικά (τρίγωνο Ουρανού Δία) και με τις σχέσεις του είναι λίγο ασταθής (Σελήνη στον 7ο) αν και αυτό το στοιχείο του δίνει διαλλακτικότητα και απαλύνει το άκαμπτο του Κρόνου του. Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να τον χαρακτηρίσουμε τελικά διότι οι 4 αυτοί πλανήτες στη θέση τους λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο ο καθένας δίνοντάς του διαφορετικά αντανακλαστικά στις διάφορες υποθέσεις που κυβερνούν. Γενικά ίσως να του δίνουν ένα πως να το πω, ζεν στοιχείο ισορροπίας που συνοδέυεται με μία δόση υπερβολής, ως εξέχων στοιχείο του Δία. Η επαγγελματική του ζωή συνέεται με ταξίδια,... τα θέματα τα οικονομικά θα τον απασχολήσουν αρκετα... ¶σχετο θα του πήγαινε καριέρα στην πολιτική??? Αυτά μπόρεσα να σκεφτω....

Katerina Paraskevopoulou
11-09-2010, 04:04 PM
Ο Δίας στον τοξότη από τον πρώτο οίκο τριγωνίζει τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στον Λέοντα και στον 8ο οίκο.
Ο Δίας από θέση, όπως είπε η αγαπητή Χρυσάνθη, ευνοεί ακόμη περισσότερο τον Ήλιο από θέση, ο οποίος παίρνει ακόμη ιδιαίτερη χροιά από τον Επαναστάτη Ουρανό που επιθυμεί την ανεξαρτησία του.
Η προσωπικότητα αυτού του άνδρα είναι ανεξάρτητη, παιχνιδιάρικη, λαμπερή και ασχολείται με πολλά καινούργια πράγματα με επιτυχία θα έλεγα, αφενός λόγω καλοτυχία και θετικής διάθεσης και αφετέρου λόγω ευφυΐας. Όλο αυτό τον εξελίσσει σαν προσωπικότητα.

vikoza
11-09-2010, 04:06 PM
Θεωρώ ότι ο Ήλιος είναι ο πιο ισχυρός πλανήτης απ΄όλους στο χάρτη του ατόμου αυτού. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το διάγραμμα των χορηγών πλανητών χωρίς βέβαια να παραβλέψουμε μία Σελήνη στον Καρκίνο , ένα Δία στον Τοξότη και ένα Κρόνο στον Αιγόκερω . :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
11-09-2010, 05:56 PM
Χρυσάνθη αυτό ακριβώς σημαίνει, ότι οι ενέργειες των πλανητών βγαίνουν αβίαστες.
Ναι, του ταιριάζει η πολιτική κι είναι έντονα πολιτικοποιήμενος άνθρωπος.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα πως αφήνει την ηθοποία για την πολιτική.
Αρκετά θεατρικός στις εκδηλώσεις του, αρχικά από Ήλιο κι εν συνεχεία από Ερμή, αγγίζει συχνά πυκνά την υπερβολή και είναι άκρως αντιδραστικός κι επαναστατικός.

Ο Ήλιος είναι πιο ισχυρός μέσα στον χάρτη.
Βρίσκεται στην κυριαρχία του, στην τριπλότητα του, στα όρια του Δία, στα πρόσωπα του ¶ρη και στην αδυναμία του Κρόνου. Η βαθμολογία του είναι +8, του Δία και του Κρόνου +7 κι ακολουθεί η Σελήνη με +5.
Αυτά ενημερωτικά και θα έλεγα να μην ασχοληθούμε άλλο με τέτοιες λεπτομέρειες για να μην μπερδευτούν τα αρχάρια μέλη.

Katerina Paraskevopoulou
11-09-2010, 06:04 PM
Αυτά ενημερωτικά και θα έλεγα να μην ασχοληθούμε άλλο με τέτοιες λεπτομέρειες για να μην μπερδευτούν τα αρχάρια μέλη.

Ευχαριστούμε Τίνα για τη διευκρίνηση, γιατί αλλιώς για ποιό λόγο να συμμετάσχουμε εμείς οι δεδηλωμένοι και όντως αρχάριοι, όταν τα προχωρημένα μέλη ή οι αστρολόγοι γράφουν πράγματα που τα καταλαβαίνουν μόνο μεταξύ τους....

Katerina Paraskevopoulou
11-09-2010, 06:34 PM
Κι αφού ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας, τι θα λέγατε να πάμε στις όψεις Δία/Κρόνου και κατ' επέκταση σε Ήλιο/Σελήνη.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω και στον 1ο δείχνουν μια τάση του άνδρα να πετύχει στον κοινωνικό-επαγγελματικό στίβο. Κάνει αντίθεση με τη σελήνη στον καρκίνο και στον 7ο. Κάνει χιαστί με τον ¶ρη στους Διδύμους στον 6ο, χιαστί με τον Ερμή στο Λέοντα στον 8ο και τριγωνάκι με την Αφροδίτη στην Παρθένο στον 9ο.
Δεν έχω την εμπειρία και τις γνώσεις να το εξηγήσω με λεπτομέρειες αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι:
ότι ο Ήλιος του, η αυτοέκφρασή του, το εγώ του ενισχύονται από τον ευεργέτη Δία.
ότι η Σελήνη του, ο συναισθηματικός του κόσμος είναι σε αντίθεση με τον κακεργέτη Κρόνο άρα μπλοκάρεται….
θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ήλιος του και η Σελήνη του είναι σαν να βρίσκονται <<σε δυσαρμονία>> αν και δεν έχουν μεταξύ τους όψεις;.......

vikoza
11-09-2010, 08:59 PM
Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, ανήκει στην Σταθερή Τριπλότητα και στο Στοιχείο της Φωτιάς. Είναι φιλόδοξος, θαρραλέος, δραστήριος, αποφασιστικός και του αρέσει η δράση και η πολυτέλεια. Θέλει να κατέχει μια θέση εξουσίας, ένα τομέα που μπορεί να διοικεί, να εξουσιάζει τους άλλους. Έχει αρχηγικές τάσεις και θέλει να έχει ένα κύκλο από φίλους, οι οποίοι να τον αποδέχονται και κυρίως να τον θαυμάζουν. Φύση ευγενική, γενναιόδωρη με τα άτομα που αγαπά και κυρίως τα παιδιά του . Πετυχαίνει αρκετά χάρη στις ικανότητές του και στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει. Τείνει να παρουσιάζει τις καταστάσεις πιο δραματικές απ΄ότι είναι στην πραγματικότητα.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ανήκει στην Παρορμητική Τριπλότητα και στο Στοιχείο του Νερού. Αυτή η θέση της Σελήνης μας δείχνει ότι έχει ευαίσθητο ψυχικό κόσμο και τρέφει βαθιά συναισθήματα για το οικογενειακό του περιβάλλον και ο,τιδήποτε θεωρεί οικογένεια . Συχνά αναπολεί το παρελθόν , την παιδική του ηλικία. Είναι φιλικός, συμπαθητικός , υπομονετικός αλλά και γκρινιάρης. Η φαντασία του μεγάλη και χρειάζεται να διοχετευτεί σε δημιουργικές δραστηριότητες. Φοβάται την απόρριψη και όταν θέλει να αμυνθεί κρύβεται στο καβούκι του, αλίμονο όμως αν κάποιος πάει να πειράξει την οικογένειά του.

Τα δύο Φώτα βρίσκονται στις πιο ισχυρές ζωδιακές θέσεις και δεν σχηματίζουν κάποια κύρια όψη μεταξύ τους. Βλέπουμε ότι από τη μια είναι μεγάλη η επιθυμία του να ξεχωρίσει , να διακριθεί σαν προσωπικότητα και να τον θαυμάζουν για τα κατορθώματά του. Από την άλλη όμως είναι επίσης έντονη η ανάγκη να αισθάνεται ασφαλής, ώστε να μπορεί να εκφράσει και να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους ανθρώπους που αγαπά.

Ανήκουν επίσης σε διαφορετικές τριπλότητες (Σταθερή και Παρορμητική). Από τη μια τάση για νέα ξεκινήματα και από την άλλη τάση για εδραίωση κα σταθεροποίηση. Διαφορές προκύπτουν και από τα στοιχεία της Φωτιάς(Ήλιος ) και Νερού ( Σελήνη).

΅Όλα αυτά πιστεύω ότι του δημιουργούν τρομερή ένταση. Η εξουσία κόντρα στο συναίσθημα .

:love:

Μητσάκος
11-09-2010, 09:49 PM
........
Ο Ήλιος είναι πιο ισχυρός μέσα στον χάρτη.
Βρίσκεται στην κυριαρχία του, στην τριπλότητα του, στα όρια του Δία, στα πρόσωπα του ¶ρη και στην αδυναμία του Κρόνου. Η βαθμολογία του είναι +8, του Δία και του Κρόνου +7 κι ακολουθεί η Σελήνη με +5.

Ενδέχεται να ακολουθούμε διαφορετική μεθοδολογία για τη βαθμολόγηση . Θα βρούμε την ευκαιρία να το κουβεντιάσουμε :bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-09-2010, 03:51 AM
O αντρας αυτος ισως παντρευτηκε σε νεαρη ηλικια ακμη 7ου δυδυμους
γιατι γυρευε συναισθηματικη ασφαλεια σεληνη στον καρκινο
πισυευω ομως οτι πηρε δυαζυγιο
επισης ο κρονος απο τον 1ο σε αντιθεση με σεληνη
μας λεει οτι στις σχεσεις του ηθελε να ειχε το πκυριαρχο λογο
σαν δασκαλος σαν καθοδηγητης ας πουμε..
αυτο ισως διμιουργουσε προβληματα με τους απεναντι -7ος-
επισης ηθελε οι αλλοι να ειναι ανθρωποι εξυπνοι με ευφιεια
η συντροφος του,οι συνεργατες του
Πιστευω οτι ηλιος και ουρανος 8ος σε οψη με δια 1ος
του εδωσε φαντασια και ισως μια μελαγχολια κλεινοταν καμμια φορα στον εαυτο του...
εκανε πιστευω αρκετες σχεσεις που οσο ξαφνικα αρχιναγαν ετσι και τελειωναν...
επισης και κρυφες σχεσεις...
ο Διας αναδρομος λενε φερνει την επυτυχια στην μεση ηλικια μετα τα 40..
πιστευω οτι ειχε εκτοξευση της καριερας του και κερδη

Με αγαπη :love:

Τινακι πες μου αν παω καλα ....:love:.

Τίνα Ζαχαριάδου
12-09-2010, 03:03 PM
Εχετε περιγράψει πολύ καλά τον Ήλιο στον Λέοντα, επίσης αρκετά καλά το τρίγωνο του με τον Δία.

Αρέσκεται στο ν' ασκεί εξουσία, τον ενδιαφέρει η εξέλιξη και πρόοδος της ανθρώπινης ψυχής, έχει έντονα πάθη και ενώ, είναι γενναιόδωρος, είναι ιδιαίτερα κτητικός με τα αποκτήματα του.
Ήλιος στον 8ο σε τρίγωνο με Δία, δίνει πολύ χρήμα το οποίο διαχειρίζεται αρκετά καλά, ειδικά όταν πρόκειται μ' αυτό να χειραγωγήσει πλήθη.
Ο Ουρανός σε όψη συνόδου με τον ζωοδότη Ήλιο, του δίνει ευφυία, ευφευρετικότητα και τον κάνει να αντιδρά σε οτιδήποτε κατεστημένο/συντηρητικό κάτι που έρχεται σε αντίφαση με τον Κρόνο στον 1ο που στοιχειοθετεί μια προσωπικότητα άκρως συντηρητική, στοιχείο που τονίζεται από την αντίθεση της Σελήνης.
Του αρέσει να βρίσκεται ανάμεσα σε ομοιδέατες γιατί έτσι ολοκληρώνεται ως προσωπικότητα και φυσικά πρέπει πάντα να ηγείται.
Προσωπικότητα σταθερή, απολυταρχικός άνθρωπος ο οποίος άνετα θα γινόταν δικτάτωρας προκειμένου να διατηρήσει την ελευθερία του και να υλοποιήσει τα οράματα τα δικά του και της ομάδας του.
Δυνατός και ανθεκτικός αντέχει κάτω από δύσκολες συνθήκες και λειτουργεί αρκετά δυναμικά στις κρίσιμες καταστάσεις.
Η Σελήνη τώρα, έρχεται σε σύγκρουση με τα παραπάνω στοιχεία, είναι ιδιαίτερα συνεσταλμένη και συντροφική, εξαρτημένη από τους άλλους και τις διαθέσεις τους
Δεν της αρέσει να φαίνεται, αντίθετα θέλει να κρύβεται για να νιώθει προστατευμένη.
Η αντίθεση με τον Κρόνο, θηλειά στον λαιμό της και μάλιστα από ένα Κρόνο σε κυριαρχία και πτώση ταυτόχρονα.
Θέλοντας και μη, ο Κρόνος της επιβάλλει εσωτερική μοναξιά και σκληρότητα.
Της θυμίζει τις υποχρεώσεις της, πρακτικές και κοινωνικές, αναστέλλοντας το σύναισθημα
Το εντυπωσιακό είναι πως ο άνθρωπος αυτός θεωρεί τους άλλους σκληρούς απέναντι του ( βάλλεται ο ψυχισμός ) ενώ ουσιαστικά εκείνος είναι που γίνεται σκληρός κι αυστηρός ( Κρόνος στον 1ο)τόσο με τον εαυτό του όσο και με τους άλλους.

ΥΓ Δέσποινα έχεις δίκιο, παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία και χώρισε 4 χρόνια μετά.
Έγινε γνωστός σε σχετικά νεαρή ηλικία όμως η καριέρα του εκτοξευτηκε κυρίως μετα τα 40 του χρόνια.

Έχετε να ερμηνεύσετε κι ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε σχέση με όλα τα παραπάνω κι αν δεν υπάρχει να προσθέσουμε κάτι άλλο, προχωράμε στον 2ο οίκο.

Καλή συνέχεια! :love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-09-2010, 05:15 PM
το τριγωνο αυτο Ποσειδωνα -σεληνης
ισως του εδωσε την δυνατοτητα να ιναι αγαπητος σε οτι εκανε μ τις παρεες του
με μπολικη φανντασια και σασπενς..μαγνιτικος..
με τα κοινα τους χομπυ και σε οτι αλλο καταπιανοταν
αρκετα δημοφιλης και απαραιτητος και με μεγαλη περαση στον γυναικειο πλυθυσμο θα ελεγα
κρεμονταν απο τα χειλη του
οπως το ιδιο και αυτος με τις γυναικες..
Νομιζω επισης οτι ηταν μελος σε κοινωφελη ιδρυματα
ισως βοηθουσε κακοποιημενες γυναικες..
η'' κατι που εχει σχεση με κατι κρυφο που αυτος το ανεδειξε οτι πρεπει να μην φοβομαστε και ολοι
ενωμενοι και με καταλληλη ενημερωση να βοηθησουμε τις μαζες των ανθρωπων..
ισως ειχε και σχεση με ομαδες που ασκουσε την αρχηγια ..

περιμενω αγαπημενη μου Τινα:love:

με αγαπη παντα:love:

ZOELINA
13-09-2010, 12:44 AM
θα ηθελα να αναλυσετε και το δικο μου χαρτη...γινετε;

kiaRRa
13-09-2010, 12:49 AM
θα ηθελα να αναλυσετε και το δικο μου χαρτη...γινετε;

Αγαπητό μέλος,

δεν κανουμε αναλύσεις χαρτων. Αυτό προκειται για ασκηση, γι'αυτό αλλωστε δεν δόθηκαν και τα στοιχεία του ατόμου του χάρτη. Δεν προκειται για τον χάρτη κάποιου μέλους μας. Αν επιθυμείς ανάλυση (http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php)του χάρτη σου, για τον γενέθλιο σου, παρεχεται δωρεάν ανάλυση από το forum μας, αν θες για κάποιον αλλο χάρτη εκτος γενέθλιου θα πρεπει να απευθυνθεις σε κάποιον επαγγελματια αστρολόγο.

Φιλικα
kiaRRa:bigsmile:

EPANASTATIS24
13-09-2010, 07:21 PM
Πιστεύω πως το τρίγωνο σελήνης-Ποσειδώνα, άσχετα από την οικοθεσία, δίνει έναν ευαίσθητο και ρομαντικό συναισθηματικό κόσμο, πλούσια φαντασία, που πολλές φορές χρησιμοποιείται σαν εσωτερικό αντίδοτο και αντιστάθμισμα στις πιέσεις του Κρόνου. Έμπνευση, καλλιτεχνική προδιάθεση, ιδεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Τώρα, σύμφωνα με την οικοθεσία, η σελήνη - κυβερνήτης του 7ου και στη θέση της - δηλώνει ότι το άτομο αναπτύσσει και χρειάζεται ρομαντικές σχέσεις, βαθιά συναισθηματικές και με ευαισθησία. Αναζητά δηλαδή τέτοιας ποιότητας άτομα για να σχετιστεί. Παρ'ολ'αυτά, μάλλον δυσκολεύεται τελικά στη ν αναζήτησή του και πέφτει ίσως θ'υμα αρκετές φορές της ευαισθησίας του (αντίθεση σελήνης Κρόνου). Επίσης, ίσως εύκολα λειτουργεί σε ομαδικές δραστηριότητες και ξέρει να συνεργάζεται (Ποσειδώνας στον 11ο).

Τίνα Ζαχαριάδου
14-09-2010, 02:20 AM
Πολύ σωστά EPANASTATI25, το αντιστάθμισμα στην σκληρότητα του Κρόνου είναι το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Εκτός των άλλων στοιχείων που δώσατε εσύ κι η Δέσποινα , να πούμε ότι με το τρίγωνο αυτό μαλακώνει η ψυχή του. Ωστόσο, την ευαισθησία του την βγάζει περισσότερο σε τομείς του 11ου, οι στόχοι και τα οράματα του αγγίζουν το ιδανικό και φυσικά δίνει έφεση στην καλλιτεχνία.

Δέσποινα, το άτομο που μελετάμε, έχει προσφέρει έργο, κοινωνική υπηρεσία (παρακάτω θα δούμε που και για γιατί).
Πάντως όχι σε κακοποιημένες γυναίκες, για την ακρίβεια η αντίθεση Σελήνης/Κρόνου δείχνει ότι είναι σκληρός με το γυναικείο φύλο.

EPANASTATIS24
14-09-2010, 02:25 PM
Πάντως, με τη σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο, μια μόνιμη αίσθηση ανασφάλειας και τάση για μελαγχολική διάθεση την έχει..Ποτέ δεν κατάλαβα πως ενεργούν Δίας και Κρόνος όταν ωρίσκονται στο ίδιο ζώδιο και τον ίδιο οίκο..Από τη μία ο Δίας τονίζει τα χαρακτηριστικά και τα ταλέντα του ζωδίου, από την άλλη ο Κρόνος απαιτεί προσπάθεια για την ανάπτυξή τους..Πιστέύω πως περισσότερο υπερισχύει η ανασφάλεια και ο καταθλιπτικός κάποιες φορές συναισθηματικός του κόσμος, παρόλ'αυτά διατηρεί και την αίσθηση αισιοδοξίας πως το μελλον υπόσχεται κάτι περισσότερο (τρίγωνο Ηλιου - Δία)..

Τίνα Ζαχαριάδου
15-09-2010, 02:13 AM
Πάντως, με τη σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο, μια μόνιμη αίσθηση ανασφάλειας και τάση για μελαγχολική διάθεση την έχει..Ποτέ δεν κατάλαβα πως ενεργούν Δίας και Κρόνος όταν ωρίσκονται στο ίδιο ζώδιο και τον ίδιο οίκο..Από τη μία ο Δίας τονίζει τα χαρακτηριστικά και τα ταλέντα του ζωδίου, από την άλλη ο Κρόνος απαιτεί προσπάθεια για την ανάπτυξή τους..Πιστέύω πως περισσότερο υπερισχύει η ανασφάλεια και ο καταθλιπτικός κάποιες φορές συναισθηματικός του κόσμος, παρόλ'αυτά διατηρεί και την αίσθηση αισιοδοξίας πως το μελλον υπόσχεται κάτι περισσότερο (τρίγωνο Ηλιου - Δία)..

Η αίσθηση ανασφάλειας κι η μελαγχολική διάθεση πιστεύω τον κυριεύουν περισσότερο, τις ώρες της μοναξιάς του.
Όταν βρίσκεται με κόσμο εκφράζει περισσότερο τον Ωροσκόπο και τον Ήλιο.
Αρχικά να σου πω ότι, οι Δίας Κρόνος δεν βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο αλλά στον ίδιο οίκο.
Έτσι έχουμε έναν Δία που εκφράζει τα στοιχεία του Τοξότη κι έναν Κρόνο που εκφράζει τα στοιχεία του Αιγόκερω.
Λειτουργεί και τους δυο πλανήτες ( αισιόδοξος πληθωρρικός, υπευθυνος και μεθοδικός κτλ.) κι ανάλογα με τις συνθήκες εκδηλώνει πότε τον Δία και πότε τον Κρόνο.
Ενίοτε και τους δυο σε συνδυασμό.
Πχ Του έρχονται ευκαιρίες επέκτασης τις οποίες εκμεταλλεύεται/αξιοποιεί με Κρόνιο τρόπο.

Αν δεν έχετε άλλη απορία να περάσουμε στον 2ο οίκο, τι λέτε?

Katerina Paraskevopoulou
15-09-2010, 08:07 AM
Ο δεύτερος οίκος δίνει πληροφορίες για τα αποκτήματα του άνδρα και ποιό τρόπο θα τα κερδίσει. Μιλάμε και για υλικά αλλά και πνευματικά. Ο οίκος είναι άδειος από πλανήτες. Θα κοιτάξουμε την ακμή, τον κυβερνήτη της και τις όψεις που κάνει. Η ακμή λοιπόν βρίσκεται στον Αιγόκερω, ένα παρορμητικό ζώδιο, δείχνει έμφαση και φιλοδοξία στην απόκτηση χρημάτων και επίσης κατάκτιση κοινωνικής αναγνώρισης και καταξίωσης. Ο κυβερνήτης Κρόνος βρίσκεται στον 1ο οίκο και δείχνει να φέρνει δυσκολίες και καθυστερήσεις στα πρώτα στάδια της ζωής του. Η επτυχία στα ζητούμενα του θα έρθει στη μέση ηλικία κατόπιν εργατικότητας και συστηματικής προσπάθειας. Είδαμε ότι ο Δίας του στο ωροσκόπιό του αμλύνει τις δυσκολίες του Κρόνου του και του προσφέρει καλές ευκαιρίες στα οικονομικά του και σε αυτά που επιθυμεί να αποκτήσει.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-09-2010, 01:00 PM
η δουλεια του- επιχειρηση στεγαζεται σε κλασικο κτηριο μαλλον λιτο με ιστορια ,
το οποιο αυτος εβαλε μεσα αντικειμενα αξιας[πινακες ζωγραφικης ισως κ.τλπ. ]
απο τον πατερα του περασαν σε αυτον
ολες οι αξιες που ελαβε απο τον γονιο του τις κρατησε
και τις πηγε ακομα πιο ψηλα
μεγαλωμενος πιστευω σε καλο περιββαλον
προχωρισε στα οικονομικα του εξυπνα με σκεψη και επενδυε παντα
με την αναλογη σοβαροτητα που του δινει η ακμη του 2ου οικου
επισης ηταν δικαιος,σοβαρος,ηθικος στις συναλλαγες του και παντα γνωστης
των πραγματων
δεν εκανε χαρες σε κανεναν
αυτο που αξιζε καποιος θα ειχε και τα αναλογα
Νομιζω οτι δεν δυσκολευτηκε ποτε οικονομικα [ κατι που καποιος θα ελεγε
λογο της ακμης στον 2ο]
[ξερωντας τον 1ο και 8ο του]
νομιζω οτι δυσκολευτικε να λαβει την αναγνωριση που του επρεπε περισσοτερο
τον δυσκολεψαν οι φιλοδοξιες του στο να γινει αναγνωρισιμος
κατι που ηρθε αργοτερα μετα κοπου..
Επισης δεν σπαταλησε τα χρηματα του
τα τοσα τα εκανε αλλα τοσα!
επενδυοντας σε κτηρια .γη με μεγαλη αξια
Δεν ξοδευε χρηματα σε περριτα ηθελε να επιαναν τοπο τα λεφτα του..
οπως δεν ξοδευε και συναισθηματα λιτος και εκει δεν
επιδυκνειε ουτε τα λεφτα του ουτε τις αγαπες του.......

με αγαπη κουκι:love:
αγαπημενη μου :love:Τινα:love: περιμενω οταν μπορεις να μου πεις αν παω καλα
σε ευχαριστω και παλι:love:

aktina
15-09-2010, 07:04 PM
Τα χρήματα και γενικότερα τα υπάρχοντα είναι σημαντικά για εκείνον.
Είναι φιλόδοξος και θέλει να αποταμιεύει, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρος με τα πράγματά του.
Έχει δουλέψει πολύ για να εξασφαλίσει οικονομική άνεση.
Μπορεί όμως να έχει και κληρονομιά από τον πατέρα (Κρόνος) , αν και θα αισθάνεται πως πρέπει να δουλέψει σκληρά για να σταθεί στο ύψος των προσδοκιών του πατέρα (Κρόνος αντίθεση Σελήνη) ή για να υπέρ-αναπληρώσει την ανασφάλειά του (Κρόνος χιαστί Ερμής).
Έχει ταλέντο στις επιχειρήσεις αφού είναι πολύ πρακτικός και με αυτοπειθαρχία (Κρόνος στο 1ο),παρόλο που δεν του φαίνεται με Ωροσκόπο Τοξότη.
Μπορεί οι επιχειρήσεις να είναι μια σημαντική πηγή των εσόδων του.
:blink:

Τίνα Ζαχαριάδου
16-09-2010, 10:29 AM
Καλημέρα.

Δέσποινα μου, όλα όσα περιγράφεις ισχύουν με κυβερνήτη 2ου οίκου τον Κρόνο, ωστόσο έχω ήδη αναφέρει πως πρόκειται για τηλεοπτικό αστέρα και συγκεκριμένα για ηθοποιό.
Οι αξίες του προέρχονται από το κοινωνικό περιβάλλον και κατεστημένο στο οποίο μεγάλωσε και φυσικά απ' τον πατέρα και την μητέρα (αντίθεση με Σελήνη)
Αυτό που έμαθε μεγαλώνοντας είναι πως πρέπει να είναι εργατικός, υπομονετικός, να δίνει σημασία στο χρήμα και τα υλικά αγαθά που προέρχονται κυρίως απ' εκείνον.
Με τον Κρόνο κυβερνήτη 2ου στον 1ο κατά κάποιο τρόπο νιώθει πως με τα υλικά αγαθά όχι μόνο γίνεται καταξιωμένος στην κοινωνία αλλά στον ίδιο του τον εαυτό, αυτό σημαίνει πως από νωρίς έμαθε πως έχει υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να αναλαβάνει μόνος του.
Τα χρήματα έρχονται πάνω του αλλά εξαιτίας του Κρόνου έρχονται μετά από σκληρή δουλειά και σωστή διαχείριση.
Από μικρό παιδί εμφανίστηκε στην τηλεόραση κατόπιν παρέμβασης του πατέρα του (σκηνοθέτης ο μπαμπάς).
Νιώθει γενικά ανασφαλής κι όσα έχει δεν του φτάνουν, θέλει άλλα τόσα, τα οποία όμως κερδίζει με το σπαθί του.

Δεν θα συνεχίσω, θα περιμένω να μου εξηγήσετε το τρίγωνο με την Αφροδίτη και το Γιοντ που σχηματίζεται με ¶ρη, Ερμή.
Μην σας τρομάζει η λέξη Γιοντ, ερμηνεύστε το εξάγωνο και τις 150αρες και κάντε τους συνδυασμούς.

Καλή συνέχεια!

aktina
16-09-2010, 01:32 PM
Ο Κρόνος δίνει δομή στα καλλιτεχνικά ταλέντα, κερδίζει χρήματα απο αυτά. Αγαπητός στο κοινό, μπορεί να γίνει πολύ καλός δάσκαλος. Εύστροφος και διαισθητικός, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να πιέζεται σε σημείο υπερκόπωσης.

EPANASTATIS24
16-09-2010, 04:35 PM
Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (άσχετα από οικοθεσία) : συνετή οικονομική διαχείριση, χωρίς εξάρσεις, υπερβολές και ρίσκο, πόσο μάλλον όταν η Αφροδίτη αυτή βρίσκεται στην Παρθένο, ένα πρακτικό ζώδιο που υπολογίζει τα πάντα (έσοδα-έξοδα). Επίσης, ίσως δηλώνει και μία αργή και σταθερή οικονομική πορεία στη ζωή του ατόμου, χτίζει το οικονομικό του υπόβαθρο με τα χρόνια και τα χρήματα δε θα του λέιψουν εύκολα. Στους οίκους τώρα, η αφροδίτη -κυβερνήτης Μεσουρανήματος και στον 9ο οίκο - υποδηλώνει ότι η καριέρα του έχει να κάνει με Μ.Μ.Ε., εκδόσεις, τα οποία πιθανότατα έχουν να κάνουν και με εξωτερικό (μεταφράσεις βιβλίων? διεθνής καριέρα? συχνά επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό?). Τα χρήματα δηλαδή προέρχονται από τέτοιες δραστηριότητες.

Τίνα Ζαχαριάδου
17-09-2010, 10:23 AM
Aktina, εύστροφος και διαισθητικός μπορεί να είναι αλλά δεν φαίνεται από τον κυβερνήτη του 2ου οίκου.
Η ευστροφία του φαίνεται κυρίως από τον 3ο οίκο (κυβερνήτης Ουρανός) κι η διασθητικότητα του από την Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Επαναστάτη, Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο δείχνει σωστή διαχείριση υλικών και συναισθηματικών κτήσεων όπως πολύ σωστά επισήμανες.

Έχετε μια τάση οι περισσότεροι όταν βλέπετε Κρόνο στα οικονομικά να προσδίδετε στο άτομο το στοιχείο της τσιγκουνιάς.
Δεν είναι λανθασμένη άποψη όμως μπορεί να δείχνει κι άλλα πράγματα.
Καταρχήν να πούμε πως ο Κρόνος πέραν της σωστής διαχείρισης, είναι δίκαιος και δεν θα αφήσει τις υποχρεώσεις του να τις αναλάβει άλλος κι ούτε θα κάνεις τόσες περικοπές ώστε να πληγεί η φήμη του και το όνομα του.
Θα κάνει τόσες περικοπές όσες χρειάζεται, αποφεύγοντας να κατηγορηθεί για τσιγκουνιά.

Αν θέλετε, πείτε την γνώμη σας για το Γιοντ που σχηματίζεται στον χάρτη για να προχωρήσουμε στον 3ο οίκο και 4ο οίκο.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-09-2010, 12:54 PM
Αγαπημενη μου Τινα :love:
εγω δεν θα πω τιποτα για το γιοντ
γιατι δεν μπορω να το κατανοησω ακομα:cry::cry::wacko:
για να πω τι μας δινει στον χαρτη του
το μονο που εχω καταλαβει ειναι οτι δινει μια πνοη
μια κινηση ωθηση σε κατι που ειναι στασιμο [για καλο η'' κακο δεν ξερω]
αυτο ομως δεν μου δινει τον αερα να πω κατι χωρις να το εχω κατανοησει

με μπερδευει,,,κολαει το μυαλο μου και το παραταω νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το μαθω....

περιμενω για τον επομενο οικο:love::bigsmile:

dvork
17-09-2010, 01:52 PM
Ελπίζω να μου επιτρέπεται να λάβω μέρος στο παιχνίδι σας και να μην μείνω μόνο στον πρώτο οίκο αν και δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά για το δώρο αλλά για την πρόκληση που μας δίνεται.
Εφόσον μας δίνεται ο αστρολογικός χάρτης είναι εύκολο να βρούμε για ποιον πρόκειται ιδιαιτέρα με τόσο σημαντικές και αξιοπρόσεκτες θέσεις πλανητών.
Ο πρώτος οίκος θεωρείται ο πιο σημαντικός, σηματοδοτεί την έναρξη, την καταγωγή, την κινητήρια ώθηση, την επαφή μεταξύ του ουρανού και της γης στην ψυχή.
Ο 1 ος οίκος μας δηλώνει τον εαυτό, την ταυτότητα, τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, την γενική κατεύθυνση της ψυχής.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονται στον πρώτο οίκο μας δηλώνουν φήμη και πλούτο αλλά ταυτόχρονα και δυσκολίες στην ζωή.

Συμφώνα με τις θέσεις των πλανητών και τους οίκους πρόκειται για έναν πολύ διάσημο άντρα και η καριέρα που έχει ακολουθήσει είναι του ηθοποιού και του σκηνοθέτη, σίγουρα όλοι των γνωρίζουν.
Ο Κρόνος τον κάνει ευέξαπτο και για αυτό έχει καταδικαστεί σε φυλακίσει.
Είναι πολύ πλούσιος.
Παντρεμένος και χωρισμένος με παιδιά.

Είχε δυο αδέλφια εκ των όποιων ο νεώτερος αδελφός του πέθανε από καρδιά στη στις 24 του Γενάρη του 2006.
Είναι το δεύτερο μέλος της οικογένειας καλλιτεχνών.
Ιδεολόγος και ακτιβιστής.
Γνωστός και για την δράση του και σε αυτόν τον τομέα.

Από τα 14χρονια του είναι ήδη γνωστός ως ηθοποιός.

Πρόκειται για έναν άντρα γεννημένο στις 17 Αυγούστου 1960 ώρα 15:17pm στην Καλιφόρνια της Αμερικής.

Ονομάζεται Sean Penn

Εφόσον έχουμε βρει για ποιον πρόκειται είναι πολύ εύκολο να μάθουμε για αυτόν, για αυτό δεν νομίζω να χρειάζεται να αναλύσω εκτενεστέρα τον χάρτη του.

Δεν πιθανολογώ είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για τον Sean Penn

Αν διερωτάστε πως το βρήκα αυτό, η απάντηση μου είναι με πολύ αγνό και καθαρό αστρολογικό τρόπο.

Ευχαριστώ

Χρόνια πολλά στις Σοφίες

παλίρροια
17-09-2010, 02:10 PM
Ελπίζω να μου επιτρέπεται να λάβω μέρος στο παιχνίδι σας και να μην μείνω μόνο στον πρώτο οίκο αν και δεν ενδιαφέρομαι πραγματικά για το δώρο αλλά για την πρόκληση που μας δίνεται.
Εφόσον μας δίνεται ο αστρολογικός χάρτης είναι εύκολο να βρούμε για ποιον πρόκειται ιδιαιτέρα με τόσο σημαντικές και αξιοπρόσεκτες θέσεις πλανητών.
Ο πρώτος οίκος θεωρείται ο πιο σημαντικός, σηματοδοτεί την έναρξη, την καταγωγή, την κινητήρια ώθηση, την επαφή μεταξύ του ουρανού και της γης στην ψυχή.
Ο 1 ος οίκος μας δηλώνει τον εαυτό, την ταυτότητα, τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, την γενική κατεύθυνση της ψυχής.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονται στον πρώτο οίκο μας δηλώνουν φήμη και πλούτο αλλά ταυτόχρονα και δυσκολίες στην ζωή.

Συμφώνα με τις θέσεις των πλανητών και τους οίκους πρόκειται για έναν πολύ διάσημο άντρα και η καριέρα που έχει ακολουθήσει είναι του ηθοποιού και του σκηνοθέτη, σίγουρα όλοι των γνωρίζουν.
Είναι πολύ πλούσιος.

Είχε δυο αδέλφια εκ των όποιων ο νεώτερος αδελφός του πέθανε από καρδιά στη στις 24 του Γενάρη του 2006.

Πρόκειται για έναν άντρα γεννημένο στις 17 Αυγούστου 1960 ώρα 15:17pm στην Καλιφόρνια της Αμερικής.

Ονομάζεται Sean Penn

Εφόσον έχουμε βρει για ποιον πρόκειται είναι πολύ εύκολο να μάθουμε για αυτόν, για αυτό δεν νομίζω να χρειάζεται να αναλύσω εκτενεστέρα τον χάρτη του.

Αν διερωτάστε πως το βρήκα αυτό, η απάντηση μου είναι με πολύ αγνό και καθαρό αστρολογικό τρόπο.

Ευχαριστώ

Χρόνια πολλά στις Σοφίες

.......:embarrest Παρ'ολα αυτά......περιμένω με αγωνία να ακούσω για το γιόντ:wacko: το οποίο με αφορά κιόλας καθότι.........το διαθέτω και γω στο ωροσκόπιό μου, και βρίσκομαι σε διερεύνηση.....
Παιδια συνεχίστε!!!!!:bigsmile:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-09-2010, 02:46 PM

Είναι πολύ πλούσιος.

Ονομάζεται Sean Penn

Ευχαριστώ

Χρόνια πολλά στις Σοφίες

σου ειπε κανενας οτι παιζουμε παιχνιδι ανακαλυψεως του ονοματος;;;
σου ειπε κανεις οτι δινουν δωρο ;
αυτο που κανουμε εδω ειναι μαθουμε προσπαθωντας
χωρις να ψαξουμε ποιος ειναι και τι εκανε....
τα θενκς της Αστρολογου Τινας Ζαχαριαδη
μας φτανουν για δωρο
για την βοηθεια που μας προσφερει

οποιος και να ειναι εμεις μαθημα κανουμε και εντελως δωρεαν!!!!

Τίνα Ζαχαριάδου
17-09-2010, 03:40 PM
Βλέπω ως Δίδυμος κατέχεις πολύ καλά την τέχνη του ρεπορτάζ, φαντάζομαι τα gossip news είναι το αγαπημένο σου θέμα.
Τα συγχαρητηρία μου για την τόσο γρήγορη αποκωδικοποίηση του χάρτη μας, εσύ ξεπέρασες κάθε προσδοκία.
Ωστόσο να σε ενημερώσω ότι εκτός του ότι δεν δίνουμε δώρο για την επίδειξη γνώσεων ή αλλιώς ξερολίαση, ο Κρόνος στον 1ο δεν δίνει ευάξαπτο άνθρωπο, αντίθετα δίνει αυτοκυριαρχία, σύνεση και ελεγχόμενη συμπεριφορά.
Αν εσύ θέλεις να συνδέσουμε τον Κρόνο με την φυλάκιση....οκ
Το άτομο "φυλακίζεται" από μόνο του, στερώντας από τον εαυτό του μικρές χαρές.
(Μήπως να το πάρεις αλλιώς?)

Όσο για τον αγνό αστρολογικό σου τρόπο, τι να πω, ενθουσιάστηκα!

EPANASTATIS24
17-09-2010, 04:45 PM
Για τη φυλάκιση, κοιτάμε το 12ο, αλλά και τον 9ο που συμβολίζει νομικά θέματα. Την ανάλυση του χάρτη δεν την κάνουμε για να απαντήσουμε στο quiz ''ποιος είναι'', θα μπορούσαμε να βάλουμε και το ωροσκόπιο ενός άσημου ατόμου. Τη συδυασμένη εφαρμογή των αστρολογικών γνώσεων και πώς εκφράζονται εμπειρικά στη ζωή μας ψάχνουμε.

EPANASTATIS24
17-09-2010, 04:47 PM
Και σας παρακαλώ, ποστάρετε λίγο πιο συχνά για να εξελίσσετε η συζήτηση, έχουμε ακόμα 10 οίκους που απομένουν...:bigsmile:

Katerina Paraskevopoulou
17-09-2010, 04:48 PM

Είναι πολύ πλούσιος.

Ονομάζεται Sean Penn

Ευχαριστώ

Χρόνια πολλά στις Σοφίες

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα γραφόμενα του ως άνω εισβολέα...
Νιώθω από τη μία προσβεβλημένη με την κίνησή του και από την άλλη ειλικρινά χαίρομαι για το ήθος των ενεργών και αξιαγάπητων μελών μας....

Ας συνεχίσουμε όμως αγνοώντας τον κ. Ξερόλα Δίδυμο.....

aktina
17-09-2010, 05:34 PM
Αρχικά , πρέπει να πω πως απογοητεύτηκα με τη δημοσιοποίηση του ονόματος. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον να μην ξέρεις και να ανακαλύπτεις στο τέλος αν οι σκέψεις σου είναι σωστές. Όπως και να έχει το προσπερνάω και συνεχίζω.

Για το γιοντ (Κρόνο χιαστι Ερμή, ¶ρη και Ερμή εξάγωνο ¶ρη):
Πιστεύω πως έχει αρκετή ενέργεια για δράση ('Αρης), μπορεί να δουλεύει ασταμάτητα και ακούραστα.
Πρέπει γενικά να έχει αντοχές, κυρίως σωματικές. (¶ρης στον 6ο)
Όσο για τη όψη με τον Ερμή στον 8ο:
η δράση αυτή είναι γρήγορη και αβέβαιη και ίσως να κινείται σύμφωνα με το ένστικτό του. - - ( από αυτό συμπέρανα πως είναι εύστροφος και διαισθητικός, μπορεί να είναι και λάθος):embarrest

Φαίνεται πως ο Ερμής και ο ¶ρης δίνουν μια σπιρτάδα στον αργό και σταθερό τρόπο που κινείται ο Κρόνος. Κατ΄επέκταση και μια επιπολαιότητα ,σε ορισμένες περιπτώσεις, ενάντια στις συντηρητικές αξίες του Κρόνου.

EPANASTATIS24
17-09-2010, 05:50 PM
Ναι, αλλά η όψη χιαστί προδιαθέτει και για εσωτερική ένταση και ανάγκη προσαρμογής σε μια κατάσταση. Ο ερμής βρίσκεται στο Λεόντα και τον 8ο οίκο, μήπως διακρίνεται από πείσμα και εγωιστικό λόγο? Επίσης, στον 8ο δε μιλάει πολύ, επικοινωνεί ίσως διαισθητικά περισσότερο. Σε όψη χιαστί με τον Κρόνο στον 1ο, μήπως εκφράζεται με ισχυρογνωμοσύνη και είναι αμετακίνητος στις απόψεις του? Η μήπως δυσκολεύεται να εκφράσει αυτά που σκέφτεται και νιώθει και καταπιέζεται?

Μητσάκος
17-09-2010, 05:57 PM
Και εγώ είχα βρει για ποιον πρόκειται, αλλά με την καταξιωμένη μέθοδο του εκκρεμούς σε συνδυασμό με την τράπουλα της Κατίνας :toung:

Τίνα Ζαχαριάδου
17-09-2010, 06:02 PM
Το Γιοντ ή αλλιώς δάκτυλο του Θεού είναι ένας αστρολογικός σχηματισμός που δουλεύει υποσυνείδητα.
Το άτομο συνήθως έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 2 επιλογές κι επειδή δυσκολεύεται, συνήθως δεν κάνει τίποτα.
Οι λύσεις που δίνονται, αρκετές φορές θα είναι εκτός ελέγχου του με αποτέλεσμα να υποχρεώνεται να προσαρμοστεί σε καταστάσεις οι οποίες δεν του αρέσουν.
Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς όμως, εκείνοι οι οποίοι το έχουν στον χάρτη τους το βιώνουν εντονότερα.

Στον συγκεκριμένο χάρτη το γιοντ σχετίζεται με τα οικονομικά, την εργασία και την υγεία του.
Ετσι, επιλογές που σχετίζονται με τους τομείς αυτούς ενδέχεται μην είναι σε θέση να τις χειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί δεν γνωρίζει τον τρόπο.

aktina, ο Αρης στον 6ο δίνει αντοχές σωματικές, ο Κρόνος όμως πρέπει να του δημιουργεί προβλήματα υγείας αναστέλλοντας την δράση του.
Η υπερκόπωση πρέπει να είναι συχνό φαινόμενο στην ζωή του, γενικότερα ο 6ος δεν δίνει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Υποθέτω λόγω 1ου, 6ου, 8ου πως η ψυχολογική του κατάσταση είναι εκείνη που επιβαρύνεται από το Γιοντ, γιατί τα οικονομικά του σίγουρα δεν είναι επιβεβαρυμένα.

Epanastati σου παραδίδω την σκυτάλη και περιμένω την συνέχεια!!!!!!

EPANASTATIS24
17-09-2010, 06:20 PM
Να ολοκληρώσω με το Γιοντ (που ούτε εγω το γνώριζα σαν έννοια να πω την αλήθεια), ο ερμής σε εξάγωνο με τον Αρη δίνει πιστεύω κοφτερό μυαλό, αλλά και κοφτερή..γλώσσα πολλές φορές. Αρα, οι χιαστί όχεις του Κρόνου και με τους δύο πλανήτες δημιουργούν ένα επικοινωνιακό πρόβλημα, μάλλον! Επειδή το εξάγωνο Ερμή-¶ρη υποθέτω ότι δίνει ροή στη λόγο, μάλλον μιλάει αρκετά και πολλές φορές σκληρά (ερμής στον 8ο), κάτι που ο Κρόνος δεν το επιτρέπει, γιατί του επιβάλλει μια πιο συγκρατημένη και μετριοπαθή εικόνα από τον Ωροσκόπο. Πιθανότατα δηλαδή να μετανιώνει μετά για τον τρόπο που κριτικάρει ή..για τον τρόπο που δεν εξέφρασε αυτά που ήθελε να πει.
Επίσης, ίσως αυτό το πρόβλημα να εντοπίζεται περισσότερο στο χώρο εργασίας του (Αρης κυβερνήτης του 4ου στον 6ο). Αυτό πάλι, το παίρνω και σαν οικογενειακή διαμάχη για τον επαγγελματικό δρόμο που θέλει να ακολουθήσει (με τον πατέρα ίσως, Αρης = αντρικό πρότυπο). Το παραχόντρυνα??? :toung:

Τίνα Ζαχαριάδου
18-09-2010, 12:57 AM
Να ολοκληρώσω με το Γιοντ (που ούτε εγω το γνώριζα σαν έννοια να πω την αλήθεια), ο ερμής σε εξάγωνο με τον Αρη δίνει πιστεύω κοφτερό μυαλό, αλλά και κοφτερή..γλώσσα πολλές φορές. Αρα, οι χιαστί όχεις του Κρόνου και με τους δύο πλανήτες δημιουργούν ένα επικοινωνιακό πρόβλημα, μάλλον! Επειδή το εξάγωνο Ερμή-¶ρη υποθέτω ότι δίνει ροή στη λόγο, μάλλον μιλάει αρκετά και πολλές φορές σκληρά (ερμής στον 8ο), κάτι που ο Κρόνος δεν το επιτρέπει, γιατί του επιβάλλει μια πιο συγκρατημένη και μετριοπαθή εικόνα από τον Ωροσκόπο. Πιθανότατα δηλαδή να μετανιώνει μετά για τον τρόπο που κριτικάρει ή..για τον τρόπο που δεν εξέφρασε αυτά που ήθελε να πει.
Επίσης, ίσως αυτό το πρόβλημα να εντοπίζεται περισσότερο στο χώρο εργασίας του (Αρης κυβερνήτης του 4ου στον 6ο). Αυτό πάλι, το παίρνω και σαν οικογενειακή διαμάχη για τον επαγγελματικό δρόμο που θέλει να ακολουθήσει (με τον πατέρα ίσως, Αρης = αντρικό πρότυπο). Το παραχόντρυνα??? :toung:

Ναι, το παρατράβηξες λίγο :bigsmile:

Ωστόσο, ο συνειρμός σου δεν είναι τελείως αβάσιμος.
Το Γιοντ επειδή δουλεύει υποσυνείδητα, θα μπορούσε να δείχνει όχι διαμάχες αλλά, πως εξαιτίας του πατέρα και της οικογενείας που απαρτίζεται από ανθρώπους του καλλιτεχνικού στερεώματος ( ο πατέρας σκηνοθέτης, η μητέρα ηθοποιός )ήταν σχεδόν βέβαιο πως το παιδί θα ακολουθούσε τα βήματα τους.

Αρχικά εκείνος ίσως ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό.
Η 1η φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση ήταν όταν ο πατέρας του σκηνοθέτησε κάποια επεισόδια της γνωστής σειράς "Το μικρό σπίτι στο λειβάδι".
Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση, κατόπιν αξίωσης του πατέρα στους εργοδότες του.
Η πορεία του γιου ως τώρα έχει δείξει πως αγαπάει το επάγγελμα του, ενδέχεται όμως να μην ήταν η αρχική του επιλογή.

Επιπλέον, η μητέρα πιθανόν να έκανε κάποιες υποδείξεις, συσχετίζοντας την επαγγελματική του καταξίωση με το χρήμα (κυβερνήτης 2ου ο Κρόνος στον 1ο σε αντίθεση με την Σελήνη).Αυτές όμως είναι λεπτομέρειες τις οποίες δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, υποθέσεις κάνουμε κι αυτός είναι ο λόγος που όσο κι αν μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον τα ωροσκόπια των διασήμων με εκνευρίζουν γιατί δεν μπορώ να έχω στην διάθεση μου τέτοιου είδους πληροφορίες.

Ο Ερμής με τον ¶ρη δίνει κοφτερό μυαλό, τον κάνει ετοιμόλογο, το πόσο έξυπνος είναι όμως, θα φανεί απο τον Ερμή και τον 3ο οίκο.
Ο Κρόνος από τον 1ο μπλοκάρει έτσι κι αλλιώς την έκφραση, σε χιαστί με τον Ερμή, τον κάνει μονοκόματο, ανασφαλή για όσα θέλει να πει ενώ η χιαστί με τον ¶ρη προσθέτει σκληρότητα στον λόγο του και φυσικά ειρωνεία.

Κι επειδή τα gossip news είναι και δικό μου αγαπημένο θέμα, αξίζει ν΄αναφέρω πως την βραδιά που κέρδισε το Όσκαρ για τον ρόλο του στην ταινία Μιλκ, όταν η πρώην σύζυγος του Μαντόνα πήγε να τον συγχαρεί, ύστερα από πολλά χρόνια που είχαν να μιλήσουν εξαιτίας του άσχημου διαζυγίου τους, εκείνος την ειρωνεύτηκε λέγοντας της .
"Έμαθα πως απέκτησες κι άλλο παιδί" και φυσικά μιλούσε τον νέο της σύντροφο που ηλιακά απέχει πολύ από την Μαντόνα.

Κι αφού φτάσαμε στον Ερμή, να τον αναλύσουμε μαζί με τον 3ο οίκο?

EPANASTATIS24
18-09-2010, 09:14 AM
Τρίτος οίκος στον Υδροχόο, με τον κυβερνήτη Ουρανό σε σύνοδο με τον Ήλιο. Εκκεντρικός, πρωτοποριακός και αντισυμβατικός τρόπος σκέψης. Στον 8ο οίκο βέβαια, και με την ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή εκεί, ενισχύεται το σκωπτικό ύφος στο λόγο, που λέγαμε, ο οποίος χρωματίζεται έντονα από την εκάστοτε συναισθηματική του κατάσταση. Επίσης, έντονη διαίσθηση και σωστό ένστικο.

Οικοθεσιακά τώρα, Ουρανός στον 8ο είναι ένδειξη αμφιφυλοφιλικής συμπεριφοράς, αν δεν κάνω λάθος. Επίσης, επειδή είναι και κυβερνήτης του 3ου, υπό προϋποθέσεις πάλι, μπορεί να δώσει ξαφνική απώλεια συγγενούς (αδέλφια, ξαδέλφια, θείοι κτλ.).

Katerina Paraskevopoulou
18-09-2010, 11:39 AM
Παίρνω τη σκυτάλη από τον αγαπητό:bigsmile: συνάδελφο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ και συμπληρώνω:

Ο 3ος οίκος έχει να κάνει με την επικοινωνία του, τα πρώτα σχολικά χρόνια,την γειτονιά, τα αδέλφια, τα γραπτά, την αλληλογραφία, την έκφρασή του γραπτά ή λεκτικά και τα κοντινά ταξίδια. Δηλώνει τον τρόπο που μαθαίνει.

Η ακμή 3ου στον Υδροχόο, σταθερό αέρινο ζώδιο μας δείχνουν έμμονες τάσεις αλτρουϊσμού, εκκεντρικότητας, ιδεαλισμού, πρωτοπωρίας, ανεξαρτησίας, επαναστατικότητας και αλλαγής με απρόβλεπτο τρόπο.

Κυβερνήτες του Υδροχόου, ο αυστηρός Κρόνος στον Αιγόκερω στον 1ο οίκο και ο επαναστάστης Ουρανός στον Λέοντα στον 8ο οίκο.

Νομίζω λοιπόν ότι στα θέματα του 3ου έχει μία ιδιαίτερη ευφυϊα, που ενώ ο Κρόνος του τον συγκρατεί και τον ελέγχει, ο Ουρανός του κάνει ένα boom και εκδηλώνεται με τρόπο που αφήνει το στίγμα του επώνυμα στην κοινωνία (ακμή Υδροχόου 27η μοίρα-4ο τέταρτο του ζωδίου). Ωφέλιμα ξεχωριστός δηλαδή....... και αναγνωρίσιμος για την συμπεριφορά του και τη ζωή του.

dvork
18-09-2010, 12:42 PM
Στον θέμα αναγράφεται Κερδίστε έναν αστρολόγο δεν ξέρω τι εννοείται με αυτό.
Όσο αφόρα τις κατηγορίες που μου απευθυνθήκαν ως ξερόλας δεν νομίζω ότι είναι βάσιμες, επίσης ούτε τα κουτσομπολιά δεν με ενδιαφέρουν.
Ο Κρόνος υπάρχει στον ωροσκόπο άρα επηρεάζει γενικά τον χαρακτήρα του.
Λυπάμαι όμως αν σας χάλασα το μάθημα σας.
Το ότι βρήκα για ποιον πρόκειται έχει ιδιαίτερη σημασία και αποδεικνύεται πως αστρολογία είναι μια επιστήμη και είναι πολύ ακριβής στις προβλέψεις.
Το ότι βρήκα για ποιον πρόκειται δεν σημαίνει ότι απλά βρήκα το όνομα του αλλά ότι μπορώ να έχω την πλήρη εικόνα του ατόμου.
Το είμαι δίδυμος ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι δυνατόν να βγει συμπέρασμα του χαρακτήρα μου.
Επαναλαμβάνω το βρήκα με πολύ καθαρό αστρολογικό τρόπο με βάση την θέση των πλανητών και όχι με οπουδήποτε άλλο τρόπο.
Αν κάποιος πραγματικά μπορέσει να μου αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο πολύ ευχαρίστως να τον σεβαστώ και να μάθω από αυτόν αλλά σε άλλη περίπτωση άντε γεια.

dvork
18-09-2010, 01:07 PM
Συγγνώμη εκ παραδρομής μου βγήκε ο Κρόνος στον ωροσκόπο αυτό ήθελα να πω είναι ότι ο Κρόνος βρίσκεται στον 1ο οίκο και πρώτος οίκος σημαίνει χαρακτήρας.

Τίνα Ζαχαριάδου
18-09-2010, 01:57 PM
Στον θέμα αναγράφεται Κερδίστε έναν αστρολόγο δεν ξέρω τι εννοείται με αυτό.
Όσο αφόρα τις κατηγορίες που μου απευθυνθήκαν ως ξερόλας δεν νομίζω ότι είναι βάσιμες, επίσης ούτε τα κουτσομπολιά δεν με ενδιαφέρουν.
Ο Κρόνος υπάρχει στον ωροσκόπο άρα επηρεάζει γενικά τον χαρακτήρα του.
Λυπάμαι όμως αν σας χάλασα το μάθημα σας.
Το ότι βρήκα για ποιον πρόκειται έχει ιδιαίτερη σημασία και αποδεικνύεται πως αστρολογία είναι μια επιστήμη και είναι πολύ ακριβής στις προβλέψεις.
Το ότι βρήκα για ποιον πρόκειται δεν σημαίνει ότι απλά βρήκα το όνομα του αλλά ότι μπορώ να έχω την πλήρη εικόνα του ατόμου.
Το είμαι δίδυμος ή οτιδήποτε άλλο δεν είναι δυνατόν να βγει συμπέρασμα του χαρακτήρα μου.
Επαναλαμβάνω το βρήκα με πολύ καθαρό αστρολογικό τρόπο με βάση την θέση των πλανητών και όχι με οπουδήποτε άλλο τρόπο.
Αν κάποιος πραγματικά μπορέσει να μου αποδείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο πολύ ευχαρίστως να τον σεβαστώ και να μάθω από αυτόν αλλά σε άλλη περίπτωση άντε γεια.

Το κερδίστε τον Αστρολόγο σημαίνει "Κερδίστε τον σε γνώσεις" και μπήκε από τον διαχειριστή μας ως κουίζ. Ούτε παίζουμε, ούτε δίνουμε δώρο, ανταλλαγή γνώσεων κάνουμε.
Το ότι βρήκες για ποιον πρόκειται σε διαβεβαιώ πως δεν έχει καμμία απόλύτως σημασία, 1ον γιατί δεν μπήκες στον κόπο να μας εξηγήσεις πως το βρήκες και 2ο) γιατί είναι φανερό πως δεν διάβασες τα ποστ των υπολοίπων μελών.

Αν τα είχες διαβάσει, με προσοχή τουλάχιστον, θα καταλάβαινες ότι αναλύαμε τον χάρτη βήμα βήμα.
Αν βαριόσουν να περιμένεις, δεν είχες κανέναν λόγο να πάρεις μέρος.
Αυτό σημαίνει ότι έκανες επίδειξη γνώσεων κάτι που δεν αφορά τα υπόλοιπα μέλη τα οποία μαθαίνουν τώρα αστρολογία.

Η αστρολογία πράγματι είναι πολύ ακριβής, όμως, αν δεν γνώριζες τον χάρτη εκ των προτέρων αποκλείεται να έβρισκες ποιος είναι, εκτός αν εννοείς ότι το βρήκες από τον Κρόνο στον 1ο. Παρεμπιπτόντως, δεν είδα να σχολιάσεις το λάθος που έκανες στην ερμηνεία του Κρόνου στον 1ο.

Κι εφ' όσον είσαι γνώστης της Αστρολογίας δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες με τον τίτλο του ξερόλα, ο Δίδυμος φημίζεται για την ξερολίαση του. Δεν αναλύσαμε τον χαρακτήρα σου όπως μας χρεώνεις, επισημάναμε ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου που το έχουν σχεδόν όλοι οι Δίδυμοι.
Δεν είδα να παρεξηγηθεί κανένας άλλος Δίδυμος εδώ μέσα επομένως δεν χρειάζεται να νιώθεις προσβεβλημένος εκτός κι αν δεν αποδέχεσαι εσύ ο ίδιος στοιχεία της προσωπικότητας σου, οπότε πάμε αλλού γι αυτό και το αφήνω.

Και για να τελειώνουμε, κανείς δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα εδώ μέσα, δεν δίνουμε ξετάσεις για μεταπτυχιακή, αν θέλεις να βοηθήσεις μπορείς να μας πεις πως κατέληξες στο σύμπερασμα για τον Σον Πεν, διαφορετικά στο "άντε γεια " που μας έστειλες, ευχαριστούμε κι ανταποδίδουμε!

Υγ Δεν μας χάλασες κανένα μάθημα, αντίθετα, εμένα προσωπικά μου έδωσες την ευκαιρία να κάνω διαφορετικές ερωτήσεις στα μέλη μας.
Όπως για παράδειγμα από που φαίνεται ότι θα έχανε τον αδερφό του.
Με δεδομένο αυτό μάλλον θα πρέπει να σε ευχαριστήσω.

Zackie
18-09-2010, 04:02 PM
Ο " πολύ καθαρός αστρολογικός τρόπος" αγαπητέ φίλε dvork στον οποίο αναφέρεσαι είναι κι εξαιρετικά απλός.Από τη θέση των βαρέων πλανητών βρήκες το έτος γέννησης (το πιθανότερο είναι ότι εκεί κοντά βρίσκεσαι κι εσύ γενεθλιακά),η θέση ¶ρη κι Αφροδίτης δείχνουν Αύγουστο του '60,η Σελήνη μας δίνει 17,18,19 και η αναζήτηση διασήμων Λεόντων στο google σε έφερε πρώτα στον Κέβιν Σπέισι (Ιούλιος του '59) και μετά στον Σον Πεν.Αν δεν είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα ότι είναι αμερικάνος ηθοποιός δεν θα το είχες ανακαλύψει.

aktina
18-09-2010, 04:10 PM
Φαίνεται ότι θα έχανε τον αδερφό του από τον Ερμή, που είναι ο φυσικός κυβερνήτης του 3ου οίκου και ο οποίος βρίσκεται στον 8ο. Σωστά;
Επίσης και ο Ουρανός που είναι ο κυβερνήτης του 3ου βρισκεται στον 8ο.

ScP
18-09-2010, 04:37 PM
Μια μικρη παρέμβαση στην τόσο ενδιαφέρουσα αναταλλαγή απόψεων.

Θέματα υγείας (σοβαρά), ή θανάτων να μην τα συζητάμε. Διότι

1. Εκ των προτέρων σπανίως έως καθόλου προβλέπονται. Εκ των υστέρων υπάρχουν πολλές "καθαρές μέθοδοι"
2. Το φόρουμ είναι μεγάλης αναγνωσιμότητας και αρκετά υψηλής εγκυρότητας. Κόσμος πάει και έρχεται. Διάβάζει και τις περισσότερες φορές επηρεάζεται αρνητικά και με το δίκιο του.

Τίνα Ζαχαριάδου
18-09-2010, 04:44 PM
Μια μικρη παρέμβαση στην τόσο ενδιαφέρουσα αναταλλαγή απόψεων.

Θέματα υγείας (σοβαρά), ή θανάτων να μην τα συζητάμε. Διότι

1. Εκ των προτέρων σπανίως έως καθόλου προβλέπονται. Εκ των υστέρων υπάρχουν πολλές "καθαρές μέθοδοι"
2. Το φόρουμ είναι μεγάλης αναγνωσιμότητας και αρκετά υψηλής εγκυρότητας. Κόσμος πάει και έρχεται. Διάβάζει και τις περισσότερες φορές επηρεάζεται αρνητικά και με το δίκιο του.

Συμφωνούμε ως παράδειγμα το έφερα κι όχι για να μας απαντήσουν.:love:

Τίνα Ζαχαριάδου
19-09-2010, 06:11 PM
Τρίτος οίκος στον Υδροχόο, με τον κυβερνήτη Ουρανό σε σύνοδο με τον Ήλιο. Εκκεντρικός, πρωτοποριακός και αντισυμβατικός τρόπος σκέψης. Στον 8ο οίκο βέβαια, και με την ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή εκεί, ενισχύεται το σκωπτικό ύφος στο λόγο, που λέγαμε, ο οποίος χρωματίζεται έντονα από την εκάστοτε συναισθηματική του κατάσταση. Επίσης, έντονη διαίσθηση και σωστό ένστικο.

Οικοθεσιακά τώρα, Ουρανός στον 8ο είναι ένδειξη αμφιφυλοφιλικής συμπεριφοράς, αν δεν κάνω λάθος. Επίσης, επειδή είναι και κυβερνήτης του 3ου, υπό προϋποθέσεις πάλι, μπορεί να δώσει ξαφνική απώλεια συγγενούς (αδέλφια, ξαδέλφια, θείοι κτλ.).

Κυβερνήτης 3ου οίκου ο Ουρανός δίνει όλα αυτά που περιγράφεις και πράγματι στον 8ο οίκο δείχνει πως ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα πράγματα εξαρτάται ως ένα μεγάλο βαθμό από την ψυχολογία και συναισθηματική του φόρτιση.
Δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός, οι σκέψεις τους απαισιόδοξες, μελαγχολικές.
Πονηρός, επιφυλακτικός μπλα μπλα για συνεχίστε σας παρακαλώ που τα περιμένετε από εμένα.:love::love:

dvork
19-09-2010, 09:13 PM
Αγαπητή Τίνα Κανείς δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα, λυπάμαι δεν ισχύει αυτό για μένα.
Συνεχόμενα καλούμαστε να αποδείξουμε και να καθιερώσαμε την Αστρολογία ως επιστήμη.
Μην στενοχωριέσαι δεν τα περιμένουμε όλα από εσένα.

Παρά την ευγενική μου συμπεριφορά στην ουσία προσπαθείς να υποβαθμίσεις το γεγονός μπόρεσα και βρήκα από τους πλάνητες και μόνο, για ποιον πρόκειται!
Στις μέρες μας δυστυχώς πολλοί θέλουν να δηλώσουν αστρολόγοι και βιάζονται να περιγράψουν τον χαρακτήρα κάποιου εκ του ασφαλούς χωρίς να είναι ικανοί να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία μπορεί να τους προκύψουν για παράδειγμα να περιγράψουν το παρελθόν ενός άγνωστου ατόμου ή να κάνουν έστω και μια επιτυχημένη πρόγνωση η οποία είναι σαφής και συγκεκριμένη.
Οι σημερινοί αστρολόγοι πολύ συχνά χρησιμοποιούν στις υποτιθέμενες προγνώσεις τους την λέξη ίσως και πιθανόν κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Το πώς το βρήκα λυπάμαι δεν πρόκειται να αποκαλύψω τώρα και εδώ επειδή απαιτείται αλλά να είσαι σίγουρη ότι μπορώ να το επαναλάβω και δημόσια αν χρειαστεί, με ποιο δύσκολους όρους και όχι μόνον, μπορώ να βρω τον οπουδήποτε αλλά και που θα βρίσκεται την κάποια δεδομένη στιγμή, για παράδειγμα αύριο μεθαύριο μετά από ένα χρόνο κλπ. Όπως επίσης και που ήταν πριν ένα χρόνο κλπ.

Ο επαγγελματίας δεν είμαι εγώ για να θέλω να προβληθώ.

Το μόνο που θέλω είναι να δώσω την αξία που πρέπει σε αυτήν την επιστήμη.
Σχετικά με τους δίδυμους λυπάμαι αλλά διαφωνώ αυτό είναι και ένα σοβαρό λάθος της σύγχρονης αστρολογίας το να θέλουν να προσδιορίσουν σε ένα άτομο τα χαρακτηριστικά των ζωδίων.
Για παράδειγμα είσαι δίδυμος άρα είσαι αυτό ή είσαι εκείνο και μιλάω γενικά για όλους τους διδύμους.

Μου ζητάς να βοηθήσω στην ανάλυση ήδη το έκανα αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες.
Το πρώτο που λαμβάνουμε υπόψη μας είναι οι πλάνητες μετά τα ζώδια και μετά τον οίκο στον οποίο βρίσκονται και αυτά συνθέτουν όλα μαζί ένα χρώμα.

θα δώσω την σειρά πως μπορούμε να κοιτάμε τα πράγματα με απλό τρόπο.
1) βήμα Πλανήτης Δίας = μιλώ, κηρύττω, πλούτος ευμάρεια
2) βήμα Ζώδιο τοξότης = ιδεαλισμός.
3) βήμα Οίκος πρώτος = χαρακτήρας, προσωπικότητα, γενικά ότι έχει σχέση με τον εαυτό , σώμα.
Ας δούμε λοιπόν τι βγαίνει από αυτό> Μιλώ, πλούτος, ευμάρεια, ιδεαλισμός, χαρακτήρας.

1) βήμα Πλανήτης Κρόνος = περιορισμός
2) βήμα Ζώδιο Αιγόκερος = πρακτικός
3) βήμα Πρώτος οίκος = χαρακτήρας, προσωπικότητα, γενικά ότι έχει σχέση με τον εαυτό , σώμα.
Ας δούμε λοιπόν τι βγαίνει από αυτό> περιορισμός, πρακτικός, χαρακτήρας.
Συμπέρασμα άκαμπτος στον χαρακτήρα ιδιαίτερα όταν επηρεάζεται αρνητικά από τον Κρόνο κατά την διέλευση του.

Φυσικά οι πλάνητες, τα ζώδια και οίκοι είναι οι σηματοδότες πολλών άλλων πραγμάτων απλά έδειξα ένα γρήγορο και απλό τρόπο.
Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι ο Δίας και ο Κρόνος είναι ανάδρομοι.
Θα μιλήσω μόνο για τον ανάδρομο Κρόνο

Ο ανάδρομος Κρόνος κάνει το άτομο να αναζήτηση ένα διαφορετικό είδος ευθύνης
και σκοπό στη ζωή. Το άτομο θα πιεστεί είτε από τον πατέρα ή από τις Αρχές
να αναλάβει μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις του. Ο οίκος που βρίσκεται μας δείχνει που θα απαιτηθεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση και να αναλάβει τις ευθύνες του.
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες πως προκύπτει η φυλάκιση του Sean Penn Σχέση με τον Κρόνο.

Αν τελικά δείξω τον τρόπο που βρήκα για ποιον πρόκειται σύμφωνα με την θέση των πλανητών θα εκπλαγείς από την ευκολία του, μέχρι τότε όμως κάνε και λίγο προπόνηση μην τα θέλεις όλα έτοιμα.

Αγαπητή Ζackie η λαϊκή παροιμία διδάσκει: <<ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια>>.
Στην τύχη το βρήκα πάτησα στο Google βρες αυτόν τον χάρτη σε ποιον ανήκει και μου το βρήκε δοκίμασε το και εσύ. Έχεις χιούμορ
Μετά την αναφορά σου διάβασα τα σχόλια και το μόνο που βρήκα είναι αυτό.
Στο Λος ¶ντζελες έχει γεννηθεί.....και μην ρωτήσεις τίποτα παραπάνω!!!!
Ο συγκεκριμένος γεννήθηκε σε προάστιο του Λος Αντζελες δηλ άντε ψάξε βρες με βάση του Google.
Στην άλλη περίπτωση να γνώριζα το χάρτη, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ήμουν βιβλιοθήκη διάσημων και να γνωρίζω πλήθος από χάρτες, κανείς δεν θυμάται από έξω διαφόρους χάρτες και να μπορεί να τους βρει ανά πάσα στιγμή.
Επίσης δεν βρήκα κάποιο καταγραμμένο σημείο ότι πρόκειται για διάσημο ηθοποιό.
Αλλά ας πάρουμε ακόμη και αυτήν την περίπτωση να σου δοθεί ότι πρόκειται για έναν διάσημο Αμερικανό ηθοποιό που έχει γεννηθεί στο Λος ¶ντζελες και εσύ να βρεις δια μέσου του Google ποιος είναι…… θα γεράσεις αλλά δεν πρόκειται να το βρεις.
Τον συγκεκριμένο ηθοποιό η γιαγιά μου μάλλον τον παρακολουθούσε στην tv.
Αλλά ίσως να θα ήταν καλυτέρα να αποκαλύπτω σίγα σίγα την προσωπικότητα του και έτσι θα ήμουν περισσότερο αποδεκτός αλλά δυστυχώς προέκυψε λόγο λάθους κατανόησης από την δική μου πλευρά, το μόνο που κοίταξα στην αρχή είναι ο χάρτης και η πρόκληση να αναλυθεί ο χάρτης στον 1ο οίκο τίποτα άλλο.

Μην υποβαθμίζεις την ικανότητα της αστρολογίας αυτό που έκανα εγώ μπορούσαν το κάνουν και πριν χιλιάδες χρονιά όταν δεν υπήρχε το Google.
Τέλος διευκρινίζω ότι αποτελώ απλό μέλος και δεν είναι δυνατόν να γνώριζα εκ των έσω.

kiaRRa
19-09-2010, 09:34 PM
Καλησπέρα προς όλους,

Επειδή διαβλέπω να ξεφεύγουμε από το θέμα που ήταν απλά η εξάσκηση πάνω σε εναν χάρτη με την καθοδήγηση των αστρολόγων, θα παρακαλέσω θερμά να μην συνεχιστουν οι προσπάθειες επιβολής μέσα από το ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο και να επανέλθουμε στο θέμα.
Το ότι βρεθηκε σε ποιον ανήκει ο χάρτης δεν μας εμποδίζει να τον αναλύσουμε. Αντιθέτως, μπορει να μας δώσει και εναν έξτρα μπούσουλα. Και σαφώς δεν υποβαθμίζεται η ικανότητα του μέλους dvork, εφόσον μέσα από τα παρεχόμενα στοιχεία ανακάλυψε την ταυτότητα του χαρτη!

Θα παρακαλέσω λοιπόν, να μην προκαλούμε απαντήσεις σε έντονο υφος και να κρατήσουμε χαμηλους τόνους. Δεν ειναι κρίμα να χαλάμε ενα κουιζ με προσωπικές αντιπαλότητες, όταν τόσα μέλη που το διαβάζουν μαθαίνουν μέσω αυτου? Τι συμπέρασμα λοιπόν να βγάλουν τα μέλη? Ότι οι διδυμοι ειναι ξερόλες ? Ή ότι το μελος dvork μπορεί ανα πάσα στιγμή να βρει τι κάνει ο καθένας μέσω του χάρτη του?

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο θέμα μας και τυχόν αντιπαλότητες ας λυθούν με pms.:bigsmile:

katiakiss
19-09-2010, 10:11 PM
Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που διαδραματίζεται στην ήσυχη και τίμια κοινότητά μας. Αυτό στην απλή γλώσσα λέγεται ξεκατίνιασμα!
Είχα κάτι μέρες να εισέλθω στον τόπο (που έγινε του εγκλήματος) και μπαίνοντας είδα αυτή την ωραία ιδέα της Τίνας να αναλυθεί ένα ωροσκόπιο και να γλιτώσουμε λιγάκι από τις άθλιες ερωτήσεις των οπισθίων που συνήθως έχουν να κάνουν με τον 5ο , 7ο , 8ο κτλ… Ωραία, είπα, εύγε και μετά… Αν είναι δυνατόν! Έλεος!
Γιατί dvork μας το έκανες αυτό; Και τι γράμμα είναι αυτό αγαπητέ συνάνθρωπε; Χολή, φαρμάκι, ειρωνεία, επιθετικότητα, σαρκασμός, ανταγωνιστικότητα… Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, αλλά θα γίνω γραφική και δεν υπάρχει άλλος τέτοιος ρόλος σε αυτό το «έργο».
Εδώ δεν είναι λαϊκό δικαστήριο, ούτε δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να ανακρίνουμε και να διενεργήσουμε έρευνα. Δεν ενημερώθηκες κατά την εγγραφή; Φάλαγγα, κεφαλοκλειδώματα, μαστιγώματα, αυγά στις μασχάλες και βγάλσιμο των νυχιών απαγορεύονται δια διαγραφής!
Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, και ούτε θέλω να μάθω!
Αυτό που ξέρω, είναι ότι η δημόσια προσβολή της προσωπικότητας ενός ανθρώπου είναι πολύ αγενές για το άτομο και άβολο για όσους θέλουν απλώς να διαβάσουν κάτι, να μάθουν, να περάσουν καλά…
Σαν να είναι λίγα τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε σΆ αυτή χώρα, κάποιος αποφασίζει φασιστικά να μας κάνει «ιερόδουλη» τον τρόπο που διαλέγουμε να ξεσκάσουμε λίγο.
Δεν υπάρχει κεντρικός νους και κανείς δεν είναι ο κάτοχος της απόλυτης αλήθειας.
Σιχαίνομαι την αγένεια και το θράσος. Εκθέτει το άτομο ακόμα και όταν έχει δίκιο.
Υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς όταν εισβάλεις σε ένα χώρο, ακόμα κι αν αυτός είναι ηλεκτρονικός. Υπάρχουν κανόνες που ή τους ακολουθείς ή αποχωρείς.
Στην πραγματικότητα την ευγένεια ψυχής, ή την έχεις ή δεν την έχεις. Δυστυχώς.
Αν η αστρολογική υπεροχή είναι το μόνο που έχεις στη ζωή, να μην στο στερήσουμε. Αλλά άσε να στο δώσουμε από μόνοι μας. Δεν είναι κομψό να το διεκδικείς με τόση φασαρία - υστερία- παραλήρημα. Εντελώς μπανάλ!

katiakiss
20-09-2010, 01:15 AM
Κυβερνήτης 3ου οίκου ο Ουρανός δίνει όλα αυτά που περιγράφεις και πράγματι στον 8ο οίκο δείχνει πως ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα πράγματα εξαρτάται ως ένα μεγάλο βαθμό από την ψυχολογία και συναισθηματική του φόρτιση.
Δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός, οι σκέψεις τους απαισιόδοξες, μελαγχολικές.
Πονηρός, επιφυλακτικός μπλα μπλα για συνεχίστε σας παρακαλώ που τα περιμένετε από εμένα.:love::love:Δεν θα «θανατολογήσω», για να το θέσω αδόκιμα, αλλά θα πω (μια και έγινε γνωστό ότι ο άνθρωπος αυτός είχε ένα τραγικό συμβάν στην ζωή του με τον αδελφό του) ότι φαίνεται πως στα θέματα 3ου (αδέλφια , επικοινωνία κτλ) είχε κάποιες εμπειρίες να ζήσει.
Παρατήρησα ότι ο φυσικός κυβερνήτης του 3ου που είναι ο Ερμής (Δίδυμος) αλλά και ο κυβερνήτης του από ωροσκόπο, που είναι ο Ουρανός, βρίσκονται στον 8ο και δέχονται αρκετά δυσαρμονικές όψεις και οι δύο.
Αυτό, εκτιμώ, ότι δεν θα σήμαινε κάτι τραγικό αν δεν είχε γενέθλια όψη Κρόνου σε αντίθεση με την Σελήνη που θα μπορούσε να σημαίνει κάτω από συνθήκες, σκληρές οικογενειακές καταστάσεις (σελήνη-Καρκίνος- οικογένεια), όψεις από γωνιακούς οίκους (1ος , 7ος ) . ¶σχετα με τους οίκους στους οποίους βρίσκετε αυτή η αντίθεση, δεν παύει η φύση των πλανητών να μας λέει από μόνη της κάτι που έρχεται να το υποστηρίξει η όψη ¶ρης(πάλι κυβερνήτης 4ου ) τετράγωνο με Πλούτωνα και Αφροδίτη, αλλά και 150ο με τον Κρόνο.
Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και κακή επικοινωνία μέσα στο σπίτι. Μία επικοινωνία που καθιστούσε την ατμόσφαιρα πνιγηρή και δεν ενθάρρυνε την αυθόρμητα επικοινωνιακή έκφραση. Αυτή η ανάγκη για έκφραση (έντονη και βαθιά 8ος ) στην περίπτωση του ηθοποιού, βρήκε τρόπο έκφρασης.

Κοραλλία και Σωκράτη, ξέρω τι θα σκεφτείτε… αλλά εγώ απαλά-απαλά θα «πετάξω» ότι ο λατρεμένος μου ηθοποιός έχει Νότιο δεσμό στον 3ο . Απλά το λέω, έτσι… για την παρατήρηση.

Τίνα μίλα! Τουλάχιστον, δέσε μου τα μάτια όταν θα με πυροβολούν… :blink:

Τίνα Ζαχαριάδου
20-09-2010, 01:56 AM
Αγγελική θα μου επιτρέψεις να σου πω, ότι τα μέλη μας έχουν κρίση κι είναι σε θέση να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Κανένα κουίζ δεν χαλάει με προσωπικές αντιπαλότητες ειδικά την στιγμή που ως διαχειριστές έχετε την δυνατότητα να βάλετε τα τελευταία ποστ σε άλλη ενότητα με άλλο τίτλο, άλλωστε κάτι παρόμοιο έχει γίνει και στο παρελθόν.Το να μην μου δίνεις όμως την ευκαιρία να απαντήσω με την αιτιολογία του κουίζ, χαλάει εμένα προσωπικά που δεν έχω καμμία δουλειά να μιλήσω σε προσωπικά μηνύματα με κανέναν.

Γράφεις dvork "πως συνεχόμενα καλούμαστε να καθιερώσουμε την Αστρολογία ως επιστήμη".
Να υποθέσω ότι είσαι αστρολόγος ή μιλάς γενικά?
Όπως και να χει διαφωνώ.
Ποτέ δεν με ενδιέφερε να αποδείξω ότι η Αστρολογία είναι επιστήμη εκείνο το οποίο με ενδιέφερε ήταν να καταλάβει ο κόσμος ότι λειτουργεί, αν θα την κατατάξουν ή όχι στις επιστήμες με αφήνει αδιάφορη. Όποιος δεν θέλει να πειστεί δεν θα πειστεί κι εγώ δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Μίλησες για επιτυχημένη πρόγνωση η οποία, πρέπει να είναι σαφής και συγκεκριμένη.
Πόσο σαφής και συγκεκριμένη μπορεί να είναι μια πρόβλεψη όταν αναλύεις για παράδειγμα την διέλευση του Κρόνου στον 4ο οίκο κι όταν η διέλευση αυτή δείχνει παραπάνω απο ένα, δυο ή τρία γεγονότα. Φυσικά πάντα παίζει η γυάλα, το μυρίζω τα νύχια μου και πάει λέγοντας.....

Σου ζήτησα να αποκαλύψεις τον 'Ασσο στο μανίκι σου" αν και εφ' όσον ήθελες να βοηθήσεις τα μέλη .......... ζήτησα κι όχι απαίτησα, υπάρχει διαφορά. Το αν θα το επαναλάβεις δημόσια, με ποιο δύσκολους όρους και το τι μπορείς να βρεις ή όχι δεν με αφήνει απλώς αδιάφορη αλλά παγερά αδιάφορη.

Πίστεψε με δεν δίνεις αξία στην "επιστήμη" προσπαθώντας να με προσβάλεις, αντίθετα ανεβάζεις τις μετοχές μου και σε αυτό το σημείο πρέπει να σε ευχαριστήσω.
Αστρολογικά δεν είδα να μου χρεώσεις λάθη πλην του πορίσματος σου (αν θεωρηθεί λάθος μου) ότι προσδίδω χαρακτηριστικά των ζωδίων σε ένα άτομο. Δεν προδίδω χαρακτηριστικά ζωδίων σε ένα άτομο, πρόσδωσα ένα χαρακτηριστικό στον Ήλιο του Δίδυμου.
Αναρωτιέμαι αν θα έγραφα ότι ο Ταύρος είναι πεισματάρης θα έλεγες το ίδιο?

Με χρέωσες που δεν κατάλαβα την βοήθεια που εδωσες στα μελη με την αναλυση σου.
Το να δωσεις πληροφοριες που κυκλοφορουν στο ιντερνετ για την ζωή του δεν είναι βοήθεια αλλα ρεπορταζ.
Το να ερμηνευσεις τον Κρονο στον 1ο ειναι βοήθεια αλλά........ο Κρόνος τον κάνει ευέξαπτο?
Συγνώμη αλλά αυτή την ερμηνεία για τον Κρόνο στον 1ο πρωτη φορά την ακούω.
Αφού όμως βοηθησες κι εγω είμαι η χαζή της παρέας και δεν το κατάλαβα αναρωτιέμαι γιατί δεν το κατάλαβαν τα υπόλοιπα μέλη.

Η σειρά που έδωσες για να δούμε τα πράγματα με απλό τρόπο, δεκτή, επίσης κι όλα όσα είπες για τον ανάδρομο Κρόνο, ωστόσο ο Κρόνος στον 1ο οίκο δίνει προσωπική φυλάκιση κι όχι φυλάκιση πίσω από τα σίδερα μιας φυλακής, όχι τουλάχιστον από μόνος του, όπως μας το παρέθεσες.

Το σχόλιο για την Zacκie είναι, όχι μόνο προσβλητικό αλλά και άδικο απέναντι σε όποιον μαθαίνει τώρα Αστρολογία. Για να γνωρίζεις έναν χάρτη δεν χρειάζεται να είσαι δημόσια βιβλιοθήκη, πολύ αφελές το επιχείρημα σου. Πάνω από 40 000 μέλη είναι εγγεγραμένα, τι φαντάζεσαι ότι κανείς δεν τον είχε δει ποτέ τον χάρτη του Σον Πεν, εμένα περίμεναν?
Υπήρξαν κάποιοι που τον είχαν δει να κυκλοφορεί στο διαδύκτιο, είχαν τα κότσια να μου στείλουν πρ. μήνυμα και να ρωτήσουν χωρίς να βγουν να το παίξουν ειδήμονες προσβάλλοντας τα υπόλοιπα μέλη που ακόμη μελετούσαν τον 2ο οίκο.

Αγαπητέ dvork το λάθος σου από την αρχή ήταν που βιάστηκες να απαντήσεις ( μήπως τελικά είσαι Κριός?) χωρίς να έχεις διαβάσει τα ποστ των υπολοίπων, αν το είχες κάνει θα ήξερες πως είχε ειπωθεί το επάγγελμα του κι ότι μελετούσαν τον χάρτη βήμα βήμα όχι γιατί ήθελα να προβληθώ αλλά γιατί μου το ζήτησαν τα ίδια τα μέλη επανειλλημένως. Αν λοιπόν το είχες κάνει δεν θα ένιωθαν προσβεβλημένα και θα είχαμε αποφύγει τις μεταξύ μας αντιπαραθέσεις.

Αν ήθελα να προβληθώ επειδή είμαι αστρολόγος σε αντίθεση με εσένα που δεν είσαι, θα έγραφα την ανάλυση του γενέθλιου του Σον Πεν και δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να απαντώ κάθε τρεις και λίγο. Τα μέλη έχεις προσβάλλει κι όχι εμένα κι απορώ πως δεν το καταλαβαίνεις.
Όσο για εμένα αδίκως κουράζεσαι, ούτε θίγομαι ούτε προσβάλλομαι τόσο εύκολα, έχει φροντίσει ο Κρόνος να με κάνει σκληρή και άκαμπτη όπου κι όταν χρειαστεί.
Ευτυχώς δεν βρίσκεται στον 1ο γιατί με τον εκρηκτικό χαρακτήρα που έχω, θα ήμουν στον Κορυδαλλό.

Σε αυτό το σημείο να πω, πως δεν σκοπεύω να απαντήσω σε κανένα άλλο ποστ παρά μόνο για το κουίζ. Αν η διαχείριση θέλει να βάλει το θέμα στην μαύρη τρύπα ....έχει το δικαίωμα να το κάνει κι είμαι η 1η που θα το σεβαστώ!

Τίνα Ζαχαριάδου
20-09-2010, 02:15 AM
Δεν θα «θανατολογήσω», για να το θέσω αδόκιμα, αλλά θα πω (μια και έγινε γνωστό ότι ο άνθρωπος αυτός είχε ένα τραγικό συμβάν στην ζωή του με τον αδελφό του) ότι φαίνεται πως στα θέματα 3ου (αδέλφια , επικοινωνία κτλ) είχε κάποιες εμπειρίες να ζήσει.
Παρατήρησα ότι ο φυσικός κυβερνήτης του 3ου που είναι ο Ερμής (Δίδυμος) αλλά και ο κυβερνήτης του από ωροσκόπο, που είναι ο Ουρανός, βρίσκονται στον 8ο και δέχονται αρκετά δυσαρμονικές όψεις και οι δύο.
Αυτό, εκτιμώ, ότι δεν θα σήμαινε κάτι τραγικό αν δεν είχε γενέθλια όψη Κρόνου σε αντίθεση με την Σελήνη που θα μπορούσε να σημαίνει κάτω από συνθήκες, σκληρές οικογενειακές καταστάσεις (σελήνη-Καρκίνος- οικογένεια), όψεις από γωνιακούς οίκους (1ος , 7ος ) . ¶σχετα με τους οίκους στους οποίους βρίσκετε αυτή η αντίθεση, δεν παύει η φύση των πλανητών να μας λέει από μόνη της κάτι που έρχεται να το υποστηρίξει η όψη ¶ρης(πάλι κυβερνήτης 4ου ) τετράγωνο με Πλούτωνα και Αφροδίτη, αλλά και 150ο με τον Κρόνο.
Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και κακή επικοινωνία μέσα στο σπίτι. Μία επικοινωνία που καθιστούσε την ατμόσφαιρα πνιγηρή και δεν ενθάρρυνε την αυθόρμητα επικοινωνιακή έκφραση. Αυτή η ανάγκη για έκφραση (έντονη και βαθιά 8ος ) στην περίπτωση του ηθοποιού, βρήκε τρόπο έκφρασης.

Κοραλλία και Σωκράτη, ξέρω τι θα σκεφτείτε… αλλά εγώ απαλά-απαλά θα «πετάξω» ότι ο λατρεμένος μου ηθοποιός έχει Νότιο δεσμό στον 3ο . Απλά το λέω, έτσι… για την παρατήρηση.

Τίνα μίλα! Τουλάχιστον, δέσε μου τα μάτια όταν θα με πυροβολούν… :blink:

Ε όχι και να σε πυροβολήσουν....
Εγώ πάντως θέλω την άποψη σου για τον Βόρειο δεσμό.

Κάτια μου, συμφωνώ μαζί σου, ο κυβερνήτης 3ου οίκου στον 8ο υποδηλώνει κρίσιμες καταστάσεις σχετικά με τα θέματα του 3ου οίκου κι αν συνηγορούν κι άλλα στοιχεία θα μπορούσαν να δώσουν αρκετά δύσκολα γεγονότα ειδικά στα εφηβικά χρόνια. Γνωρίζεις όμως πολύ καλά πως τα στοιχεία που δίνονται στην δημοσιότητα είναι όσα θέλουν να δώσουν.

Κυβερνήτης ωροσκόπου ο Ουρανός γιατί?
Ωροσκόπο Τοξότη έχει.
Μήπως θέλεις να πεις κυβερνήτης 3ου οίκου ότι είναι ο Ουρανός?

Εκείνο το οποίο θέλω να μου πείτε είναι αν πρόκειται για κάποιον ο οποίος είναι πολύ έξυπνος, ή όχι.
Θέλω την γνώμη σας και φυσικά τα επιχειρήματα σας.

katiakiss
20-09-2010, 03:09 AM
Ε όχι και να σε πυροβολήσουν....
Εγώ πάντως θέλω την άποψη σου για τον Βόρειο δεσμό.

Κάτια μου, συμφωνώ μαζί σου, ο κυβερνήτης 3ου οίκου στον 8ο υποδηλώνει κρίσιμες καταστάσεις σχετικά με τα θέματα του 3ου οίκου κι αν συνηγορούν κι άλλα στοιχεία θα μπορούσαν να δώσουν αρκετά δύσκολα γεγονότα ειδικά στα εφηβικά χρόνια. Γνωρίζεις όμως πολύ καλά πως τα στοιχεία που δίνονται στην δημοσιότητα είναι όσα θέλουν να δώσουν.

Κυβερνήτης ωροσκόπου ο Ουρανός γιατί?
Ωροσκόπο Τοξότη έχει.
Μήπως θέλεις να πεις κυβερνήτης 3ου οίκου ότι είναι ο Ουρανός?

Εκείνο το οποίο θέλω να μου πείτε είναι αν πρόκειται για κάποιον ο οποίος είναι πολύ έξυπνος, ή όχι.
Θέλω την γνώμη σας και φυσικά τα επιχειρήματα σας.

Τίνα μου το θέμα του Ουρανού έχει να κάνει με την διατύπωση όλης της φράσης. Αν διαβάσεις προσεχτικά θα δεις ότι δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Κυβερνήτης 3ου είναι λοιπόν… και για αρχή της ανίχνευσης της εξυπνάδας του, είναι καλός οιωνός που έχει τον 3ο στον Υδροχόο (Ουρανός είναι η ανώτερη οκτάβα του Ερμή).
Από την άλλη, με έναν Ερμή στον Λέοντα και σε εξάγωνο με τον ¶ρη, μάλλον ο άνθρωπος έχει γρήγορη σκέψη και βαθιά λόγω 8ου. Ερμής σε τρίγωνο με τον Ωροσκόπο! Κυβερνήτες 3ου και 9ου σε σύνοδο στον Λέοντα και όλο αυτό σε τρίγωνο με τον Δία στον 1ο και Τοξότη (Δίας φυσικός κυβερνήτης 9ου μην ξεχνάμε).
Είναι ένας Ερμής που «βασανίζεται» πολύ από αρκετές και διαφορετικές όψεις. Ωστόσο είναι φανερό ότι πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο, αυθεντικό και εμπνευσμένο άνθρωπο, με ισχυρές φιλοσοφικές -ηθικές-πολιτικές τοποθετήσεις.
Αυτό που πιθανά να είναι ένα πεδίο για να παλεύει αυτή η προσωπικότητα με τον εαυτό της, είναι το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ερμή. Εκεί χάνεται, αλλά και ισορροπεί ένα μυαλό που κουβαλά το «κρακ» μιας «ραγισμένης» ψυχικής τρωτότητας που γιατρεύεται μέσα από κάθε είδους ακραία και επαναστατική ιδεολογία . Ποσειδώνας στον Σκορπιό και 11ο οίκο. Ποσειδώνας συγκυβερνήτης 3ου σε τετράγωνο με Ερμή που είναι συγκυβερνήτης 9ου.

Δεν θα επεκταθώ στο Καρμικό θέμα του στον 9ο –3ο σε αυτή τη φάση Τίνα. Νομίζω ότι είναι ένα κεφάλαιο μόνο του. :bigsmile:

vikoza
20-09-2010, 12:28 PM
Συμφωνώ με την Κάτια στο θέμα της εξυπνάδας του Πεν. Ο Ερμής του σαν πλανήτης της νοημοσύνης και επικοινωνίας βρίσκεται στο Λέοντα. Στη συγκεκριμένη μοίρα (11ο κ 55΄) ο Ερμής μπορεί να εκφραστεί δυναμικά και χαρισματικά, να βγάλει τη θεατρικότητα του Λέοντα και να επικοινωνήσει με το κοινό του.

Είχα διαβάσει ότι όταν ο Ερμής στο Λέοντα βρίσκεται από τις 6ο - 13ο , το άτομο με Ερμή σ' αυτές τις θέσεις του αρέσει να ακούει τον ήχο της φωνής του και θέλει η φωνή του να αρέσει και στους άλλους.

Τίνα Ζαχαριάδου
21-09-2010, 01:41 AM
Καλησπέρα σε όλους.

Ας τα πάρουμε ένα ένα.

Κυβερνήτης 3ου οίκου ο Ουρανός ο οποίος μας προιδεάζει για έναν έξυπνο άνθρωπο. Οι ιδέες του είναι αρκετά προχωρημένες, πρωτοποριακές που ξεσηκώνουν ακόμη και τους πιο φιλήσυχους ανθρωπους. Αρκετά φιλελευθερες ενώ οτιδήποτε εξεζητημένο το πιάνει στον αέρα. Ο τρόπος που εκφράζεται είναι έντονα εκρηκτικός κι απολυταρχικός. Ως ακμή 3ου ο Ουρανός δείχνει κάποιον που τα πηγαίνει αρκετά καλά σε ένα θεωρητικό κι επιφανειακό επίπεδο, έχει την λογική του παραλόγου και προκειμένου να εκφράσει εκείνα τα οποία θέλει δεν υπολογίζει την γνώμη κανενός. Η σύνοδος του με τον Ήλιο τονίζει τα παραπάνω και δημιουργεί τον επαναστάτη δίχως αύριο, τον πολιτικό, τον ανθρωπιστή που διεκδικεί την ισότητα και την ισονομία όλων με τρόπο εντελώς αντισυμβατικό, εκτός ορίων και νόμων, πλην των δικών του.

Πηγαίνοντας στον 8ο οίκο ο κυβερνήτης του 3ου αυτομάτως περιορίζεται, στον χώρο αυτό πρέπει να μάθει να διεισδύει, να ψυχολογεί και να μετρά τα λόγια του. Οι σκέψεις του μάλλον μελαγχολικές κι απαισιόδοξες . Γίνεται εσωστρεφής, ριψοκίνδυνος, αυτοκαταστρατοφικός ενώ για τα θέματα του 3ου οίκου ( σχολικά χρόνια, αδερφιά, κοντινοί συγγενείς, γραπτός και προφορικός λόγος κτλ.) δείχνει σοβαρές και κρίσιμες καταστάσεις . Ο Ερμής στον Λέοντα μας παραπέμπει σε έναν θεατρινίστικο κι ευχάριστο λόγο, χρησιμοποιεί πομπώδεις εκφράσεις, επιβλητικές, ενώ είναι ένα επιπλέον στοιχείο, (σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται) του πόσο σταθερές απόψεις έχει. Δεν θα έλεγα πως είναι επιφανειακός ωστόσο με το πείσμα που επιδεικνύει διεκδικεί το άλαθητο των απόψεων και λεγομένων του, προκαλώντας προβλήματα επικοινωνιακά.

Ο Ερμής εκεί δεν δίνει ιδιαίτερα εφυή άνθρωπο καθώς δυσκολεύεται να εμπεδώσει όσα πρέπει να μάθει, είναι αργός κι αν ο τρόπος που διδάσκεται, δεν έχει στοιχεία που να επιδεικνύουν κάτι μεγαλειώδες, το σνομπάρει αδιαφορώντας να το μάθει. Σε σχέση με το Γιοντ (Κρόνος, Ερμής ¶ρης) ο Κρόνος καθυστερεί και δημιουργεί προβλήματα στην μάθηση και την έκφραση του λόγου. Η καθυστέρηση αυτή προκαλείται σαφώς από την ανασφάλεια του, όσοι έχετε ακούσει, διαβάσει συνεντεύξεις του θα έχετε παρατηρήσει πως αποφεύγει να μιλήσει εκτενώς για απλά καθημερινά πράγματα, εκτός κι αν πρόκειται να πετάξει κάποιο ευφυολόγημα.

Το εξάγωνο του ¶ρη αρκετά επιβοηθητικό για να τον βγάζει από την δύσκολη θέση που τον φέρνει κυρίως ο Ποσειδώνας. Δίνει δραστήριο νου, ετοιμόλογο κι ευθύ. Το τετράγωνο Ερμή/ Ποσειδώνα και μάλιστα από τον 11ο δείχνει ιδεαλισμό κι αλτρουισμό προς όλα τα ανθρώπινα όντα αρκεί να μην είναι οι δικοί του άνθρωποι. Δίνει ασάφεια πολλές φορές στην σκέψη και τον λόγο ενώ κάποιες φορές το υποκριτικό του ταλέντο επεκτείνεται στην προσωπική του ζωή μην μπορώντας να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα. Πιστεύω πως στον γραπτο λόγο είναι πολύ καλύτερος απ' ότι στον προφορικό γιατί εκεί έχει την δυνατότητα να μπλέξει το ουτοπικό με το πραγματικό αντίθετα με τον προφορικό που οφείλει να είναι σαφής και κατανοητός κάτι το οποίο, τον καταπιέζει.

Αν δεν έχετε να προσθέσετε κάτι, πάμε παρακάτω.

EPANASTATIS24
21-09-2010, 06:39 PM
Καλησπέρα σε όλους.

Ας τα πάρουμε ένα ένα.

Κυβερνήτης 3ου οίκου ο Ουρανός ο οποίος μας προιδεάζει για έναν έξυπνο άνθρωπο. Οι ιδέες του είναι αρκετά προχωρημένες, πρωτοποριακές που ξεσηκώνουν ακόμη και τους πιο φιλήσυχους ανθρωπους. Αρκετά φιλελευθερες ενώ οτιδήποτε εξεζητημένο το πιάνει στον αέρα. Ο τρόπος που εκφράζεται είναι έντονα εκρηκτικός κι απολυταρχικός. Ως ακμή 3ου ο Ουρανός δείχνει κάποιον που τα πηγαίνει αρκετά καλά σε ένα θεωρητικό κι επιφανειακό επίπεδο, έχει την λογική του παραλόγου και προκειμένου να εκφράσει εκείνα τα οποία θέλει δεν υπολογίζει την γνώμη κανενός. Η σύνοδος του με τον Ήλιο τονίζει τα παραπάνω και δημιουργεί τον επαναστάτη δίχως αύριο, τον πολιτικό, τον ανθρωπιστή που διεκδικεί την ισότητα και την ισονομία όλων με τρόπο εντελώς αντισυμβατικό, εκτός ορίων και νόμων, πλην των δικών του.

Πηγαίνοντας στον 8ο οίκο ο κυβερνήτης του 3ου αυτομάτως περιορίζεται, στον χώρο αυτό πρέπει να μάθει να διεισδύει, να ψυχολογεί και να μετρά τα λόγια του. Οι σκέψεις του μάλλον μελαγχολικές κι απαισιόδοξες . Γίνεται εσωστρεφής, ριψοκίνδυνος, αυτοκαταστρατοφικός ενώ για τα θέματα του 3ου οίκου ( σχολικά χρόνια, αδερφιά, κοντινοί συγγενείς, γραπτός και προφορικός λόγος κτλ.) δείχνει σοβαρές και κρίσιμες καταστάσεις . Ο Ερμής στον Λέοντα μας παραπέμπει σε έναν θεατρινίστικο κι ευχάριστο λόγο, χρησιμοποιεί πομπώδεις εκφράσεις, επιβλητικές, ενώ είναι ένα επιπλέον στοιχείο, (σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται) του πόσο σταθερές απόψεις έχει. Δεν θα έλεγα πως είναι επιφανειακός ωστόσο με το πείσμα που επιδεικνύει διεκδικεί το άλαθητο των απόψεων και λεγομένων του, προκαλώντας προβλήματα επικοινωνιακά.

Ο Ερμής εκεί δεν δίνει ιδιαίτερα εφυή άνθρωπο καθώς δυσκολεύεται να εμπεδώσει όσα πρέπει να μάθει, είναι αργός κι αν ο τρόπος που διδάσκεται, δεν έχει στοιχεία που να επιδεικνύουν κάτι μεγαλειώδες, το σνομπάρει αδιαφορώντας να το μάθει. Σε σχέση με το Γιοντ (Κρόνος, Ερμής ¶ρης) ο Κρόνος καθυστερεί και δημιουργεί προβλήματα στην μάθηση και την έκφραση του λόγου. Η καθυστέρηση αυτή προκαλείται σαφώς από την ανασφάλεια του, όσοι έχετε ακούσει, διαβάσει συνεντεύξεις του θα έχετε παρατηρήσει πως αποφεύγει να μιλήσει εκτενώς για απλά καθημερινά πράγματα, εκτός κι αν πρόκειται να πετάξει κάποιο ευφυολόγημα.

Το εξάγωνο του ¶ρη αρκετά επιβοηθητικό για να τον βγάζει από την δύσκολη θέση που τον φέρνει κυρίως ο Ποσειδώνας. Δίνει δραστήριο νου, ετοιμόλογο κι ευθύ. Το τετράγωνο Ερμή/ Ποσειδώνα και μάλιστα από τον 11ο δείχνει ιδεαλισμό κι αλτρουισμό προς όλα τα ανθρώπινα όντα αρκεί να μην είναι οι δικοί του άνθρωποι. Δίνει ασάφεια πολλές φορές στην σκέψη και τον λόγο ενώ κάποιες φορές το υποκριτικό του ταλέντο επεκτείνεται στην προσωπική του ζωή μην μπορώντας να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα. Πιστεύω πως στον γραπτο λόγο είναι πολύ καλύτερος απ' ότι στον προφορικό γιατί εκεί έχει την δυνατότητα να μπλέξει το ουτοπικό με το πραγματικό αντίθετα με τον προφορικό που οφείλει να είναι σαφής και κατανοητός κάτι το οποίο, τον καταπιέζει.

Αν δεν έχετε να προσθέσετε κάτι, πάμε παρακάτω.

Eδώ δεν υπάρχει μια αντίφαση? Είναιή δεν είναι ευφυής τελικά?

Μητσάκος
21-09-2010, 07:01 PM
Eδώ δεν υπάρχει μια αντίφαση? Είναιή δεν είναι ευφυής τελικά?
Ευφυής μάλλον δεν είναι. Έξυπνος μπορεί να είναι.

kinky_skorpina
21-09-2010, 09:45 PM
Καλέ μου Σκορπιέ υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ευφυία και την εξυπνάδα!:bigsmile: Κάποιος μπορεί να πετάξει μια εξυπνάδα και να θεωρηθεί έξυπνος αλλα να στερείται ευφυίας.Ευφυία είναι η "εξελιγμένη εξυπνάδα" που φτάνει σε ένα ανώτερο επίπεδο να το πω ετσι λαικά και δίνει εναν πιο ολοκληρωμένο πνευματικά ανθρωπο...με ενα πολυεπίπεδο μυαλό που διαθέτει ταχύτητα και ακρίβειας σκέψης...

liontarini
22-09-2010, 12:32 AM
Καλησπέρα και από εμένα:

Αν δεν απατώμαι έχει εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 3ο οίκο τους ιχθείς. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα θέματα που αναπτύξατε πριν χρειάστηκαν κάποια ισχυρή διέλευση ή πρόοδο ώστε να εκφραστούν οι δυνατότητες που προσφέρει ο 3ος οίκος. Ο Νότιος Δεσμός στον 3ο και ο Βόρειος στον 9ο. Μελετώντας τους δεσμούς συνδυαστικά μου προκλήθηκαν οι εξής απορίες.
Ο Νότιος Δεσμός στο εμπεριεχόμενο ζώδιο των ιχθύων και στον 3ο οίκο, στον οποίο από όσο γνωρίζω λειτουργεί πολύ καλά ο Βόρειος Δεσμός και όχι ο Νότιος. Γενικώτερα, πρόκειται για μια ψυχή με πολλά μάλλον κατάλοιπα από την προηγούμενη ζωή της, που έχει αισθανθεί τί εστι περιορισμός. Για αυτό και καλείται να δουλέψει σε βάθος τις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής (Β.Δεσμός στην παρθένο και στον 9ο) και να γίνει πιο πρακτικός.
Πέραν αυτών ο κυβερνήτης του 3ου βρίσκεται σε αδυναμία από απόψεως ζωδίου και σε έξαρση από πλευράς οίκου! Αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Ένας Ουρανός στον 8ο είναι πανίσχυρος, αλλά στο Λέοντα λειτουργεί με δυσκολία.
Πραγματικά περιμένω να δούμε ποιος ήταν και πως λειτούργησε ο Ουρανός όταν πέρασε από τον ωροσκόπο και έπιασε γενέθλειο Δία! Μήπως δεν κατάφερε τελικά λόγω υπεραισιοδοξίας όσα ήθελε λόγω γενέθλειας ζωδιακής θέσης ουρανού;

Παράκληση : Όσα μέλη γνωρίζουν ποιος είναι, καλό θα ήταν να μην μας τον αναφέρουν. Θα βαρεθούμε γρήγορα!

katiakiss
22-09-2010, 12:42 AM
Καλησπέρα και από εμένα:

Αν δεν απατώμαι έχει εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 3ο οίκο τους ιχθείς. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα θέματα που αναπτύξατε πριν χρειάστηκαν κάποια ισχυρή διέλευση ή πρόοδο ώστε να εκφραστούν οι δυνατότητες που προσφέρει ο 3ος οίκος. Ο Νότιος Δεσμός στον 3ο και ο Βόρειος στον 9ο. Μελετώντας τους δεσμούς συνδυαστικά μου προκλήθηκαν οι εξής απορίες.
Ο Νότιος Δεσμός στο εμπεριεχόμενο ζώδιο των ιχθύων και στον 3ο οίκο, στον οποίο από όσο γνωρίζω λειτουργεί πολύ καλά ο Βόρειος Δεσμός και όχι ο Νότιος. Γενικώτερα, πρόκειται για μια ψυχή με πολλά μάλλον κατάλοιπα από την προηγούμενη ζωή της, που έχει αισθανθεί τί εστι περιορισμός. Για αυτό και καλείται να δουλέψει σε βάθος τις λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής (Β.Δεσμός στην παρθένο και στον 9ο) και να γίνει πιο πρακτικός.
Πέραν αυτών ο κυβερνήτης του 3ου βρίσκεται σε αδυναμία από απόψεως ζωδίου και σε έξαρση από πλευράς οίκου! Αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Ένας Ουρανός στον 8ο είναι πανίσχυρος, αλλά στο Λέοντα λειτουργεί με δυσκολία.
Πραγματικά περιμένω να δούμε ποιος ήταν και πως λειτούργησε ο Ουρανός όταν πέρασε από τον ωροσκόπο και έπιασε γενέθλειο Δία! Μήπως δεν κατάφερε τελικά λόγω υπεραισιοδοξίας όσα ήθελε λόγω γενέθλειας ζωδιακής θέσης ουρανού;

Παράκληση : Όσα μέλη γνωρίζουν ποιος είναι, καλό θα ήταν να μην μας τον αναφέρουν. Θα βαρεθούμε γρήγορα!
Πολύ καλά τα όσα είπες αγαπητέ μου Σκορπιέ και είναι μια ενδιαφέρουσα θεώρηση των όψεων-πλανητών-οίκων κτλ, αλλά μάλλον δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα!
Τι να μην πούμε ποιος είναι; (πλ(λ)άκα με κάνεις; ) Εδώ σου λέμε έχει χυθεί αίμα!
Διάβασε τα προηγούμενα γιατί θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις, αλλά και να αποφύγεις τυχών επαναλήψεις. :cheesy:

Μητσάκος
22-09-2010, 08:47 AM
Καλέ μου Σκορπιέ υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ευφυία και την εξυπνάδα!:bigsmile: Κάποιος μπορεί να πετάξει μια εξυπνάδα και να θεωρηθεί έξυπνος αλλα να στερείται ευφυίας.Ευφυία είναι η "εξελιγμένη εξυπνάδα" που φτάνει σε ένα ανώτερο επίπεδο να το πω ετσι λαικά και δίνει εναν πιο ολοκληρωμένο πνευματικά ανθρωπο...με ενα πολυεπίπεδο μυαλό που διαθέτει ταχύτητα και ακρίβειας σκέψης...

Η βασική διαφορά μεταξύ του ευφυούς και του έξυπνου είναι ότι ο ευφυής μπορεί και αντιλαμβάνεται μια ιδέα, έστω και αργά, αλλά παράλληλα έχει την δυνατότητα να την αναπτύσσει, να παράγει από αυτήν και άλλες και να "οραματίζεται" (να "φυτεύει" σπόρους που έχουν μακροπρόθεσμο χαρακτήρα δλδ).
Ο δε έξυπνος μπορεί να αντιλαμβάνεται άμεσα κάτι (να είναι "ξύπνιος" , να μην "κοιμάται" δλδ) αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι έχει και τη δυνατότητα να οραματίζεται ή να κάνει σκέψεις με μακροπρόθεσμο ή σύνθετο χαρακτήρα.
Πιο πρακτικά:
Στον ευφυή θα πεις κάτι και μπορεί να μείνει ...μουγκός, σκεπτόμενος τις προεκτάσεις αυτών που του είπες, αναλογιζόμενος ποιες μπορεί να είναι οι προοπτικές, ενώ ο έξυπνος μπορεί να το πιάσει στον αέρα, αλλά να μην σκεφτεί ότι υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Ο πρώτος είναι αργός και η εγκεφαλική/διανοητική του λειτουργία έχει διάρκεια, ο δεύτερος είναι γρήγορος αλλά μέχρι εκεί.

Κοραλλία Μόζορα
23-09-2010, 01:24 PM
Γλωσσικά μιλώντας, ευφυής και έξυπνος είναι λέξεις συνώνυμες, δηλαδή έχουν την ίδια σημασία. Μετά, ιδιοφυία είναι ο άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα ευφυής σε ένα τομέα (π.χ. ιδιοφυία στα μαθηματικά) και μεγαλοφυία είναι ο άνθρωπος που είναι ιδιαίτερα ευφυής σε πολλούς τομείς.

planitaki
27-09-2010, 07:35 PM
Καλησπερα σε ολους. Μολις πριν απο 2 μερες σας ανακαληψα και ειπα , επι τελους να κατι που εψαχνα εδω και πολυ καιρο .Νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος για μας τους αρχαριους να προσπαθησουμε να καταλαβουμε πως ερμηνευουμε ενα οροσκοπιο βημα- βημα . Προς το παρον δεν τολμω να παρω μερος στη συζητηση ,ισως στην αναλυση του επομενου οροσκοπιου. Περιμενω με αγωνια τη συνεχεια της αναλυσης.
Σας ευχαριστω ολους.

Τίνα Ζαχαριάδου
27-09-2010, 11:49 PM
πλανιτάκι μου, εγώ λέω να τολμήσεις, είμαστε στην ανάλυση του 4ο οίκου.
Ξεκίνα με τον κυβερνήτη 4ου οίκου, δες σε ποιον οίκο πηγαίνει και πες μας τι νομίζεις ότι μπορεί να σημαίνει.
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις, απλά λόγια και κατανοητά, είμαι σίγουρη πως θα τα πας πιο καλά απ' όσο πιστεύεις.:love:

planitaki
28-09-2010, 01:36 PM
Tινα σ ευχαριστω πολυ για το θαρος που μου εδωσες. θα πω τι νομιζω κ διορθωστε με.
Λοιπον κυβερνητης του 4ου ειναι ο Αρης ( θεος του πολεμου ), μεσα στους Διδημους κ στον 6ο οικο.
Ισως, λεω εγω τωρα, αυτος ο ανθρωπος επαγγελματικα να ασχολειται με πολλα κ διαφορα πραγματα που εχουν σχεση με την επικοινωνια, ειναι περιεργος θελει να μαθαινει κ να διευρεινει τις γνωσεις του, να κανει πολλα κοντινα ταξιδια ισως επαγγελματικα να συνεργαζεται με τα αδελφια του η με κοντινους συγγενεις . Απο νεαρη ηλικια αρχισε να δουλευει. Τωρα μεσα στον 6ο οικο μπορει στη δουλεια του να ειναι λεπτολογος, τελειομανης επικριτικος αυστηρος. Ισως να εχει και καποια προβληματα με την υγεια του,με το αιμα του ενδεχομενως,η με πονοκεφαλους,με τα χερια η να ειναι πολυ νευρικος.
Αυτα Τινα μου, μπραβο μου μωρε που τα βρηκα ολα αυτα δεν το πιστευω οτι τα εγραψα εγω ολα αυτα.
Κι αυτο χαρις σε σενα . Πες μου σε παρακαλω τι λαθη εχω κανει ? Περιμενω με ανυπομονησια.
:banana

Τίνα Ζαχαριάδου
28-09-2010, 03:07 PM
Tινα σ ευχαριστω πολυ για το θαρος που μου εδωσες. θα πω τι νομιζω κ διορθωστε με.
Λοιπον κυβερνητης του 4ου ειναι ο Αρης ( θεος του πολεμου ), μεσα στους Διδημους κ στον 6ο οικο.
Ισως, λεω εγω τωρα, αυτος ο ανθρωπος επαγγελματικα να ασχολειται με πολλα κ διαφορα πραγματα που εχουν σχεση με την επικοινωνια, ειναι περιεργος θελει να μαθαινει κ να διευρεινει τις γνωσεις του, να κανει πολλα κοντινα ταξιδια ισως επαγγελματικα να συνεργαζεται με τα αδελφια του η με κοντινους συγγενεις . Απο νεαρη ηλικια αρχισε να δουλευει. Τωρα μεσα στον 6ο οικο μπορει στη δουλεια του να ειναι λεπτολογος, τελειομανης επικριτικος αυστηρος. Ισως να εχει και καποια προβληματα με την υγεια του,με το αιμα του ενδεχομενως,η με πονοκεφαλους,με τα χερια η να ειναι πολυ νευρικος.
Αυτα Τινα μου, μπραβο μου μωρε που τα βρηκα ολα αυτα δεν το πιστευω οτι τα εγραψα εγω ολα αυτα.
Κι αυτο χαρις σε σενα . Πες μου σε παρακαλω τι λαθη εχω κανει ? Περιμενω με ανυπομονησια.
:banana

Μπράβο πλανιτάκι!

Δεν έχω να διορθώσω τίποτα, όλα όσα έγραψες ισχύουν.
Περιμένουμε λοιπόν και τ' άλλα μέλη να δούμε τι έχουν να προσθέσουν.
Φυσικά αν θελήσεις να προσθέσεις κι άλλα, εννοείται πως μπορείς. :love:

Υγ Δέσποινα θ' αρχίσω να βάζω απουσίες :toung:

liontarini
28-09-2010, 03:50 PM
Ο ένας γονέας απαιτητικός, ίσως και επιθετικός. Απότομα και βίαια ξεκινήματα. ο 4ος πάει στον 6ο, άρα τα προηγούμενα εκφράζονται στην καθημερινή ρουτίνα και τις συνθήκες εργασίας, όπου υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, διαπληκτισμοί. Ο ¶ρης στους Διδύμους ( ό,τι πιάνει το αφήνει και όπως ενθουσιάζεται έτσι απότομα και γρήγορα τον αφήνει αδιάφορο) αλλά και σε τετράγωνο με Αφροδίτη στην Παρθένο ( ακριβείας) και Β. Δεσμό. Επομένως συγκρουσιακές καταστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο. Θέλει να προσφέρει, αλλά ίσως δεν μπορεί να προσαρμόσει την ανάγκη του/ της αυτή με τις απαιτήσεις του ¶ρη στους διδύμους ( βαριέται εύκολα- αναζητεί αλλαγή). Ο ¶ρης σε εξάγωνο με ήλιο δίνει καλή ανταπόκριση σε ασθένειες, που τυχόν εμφανίζονται, τις οποίες ξεπερνά εύκολα και αποτελεί ταυτόχρονα μια άκρως βοηθητική όψη σε θέματα καριέρας και εξέλιξης. Καλή θέση για δημοσιότητα.

EPANASTATIS24
28-09-2010, 04:56 PM
Κυβερνήτης του 4ου ο ¶ρης σε χιαστί με Κρόνο στον 1ο: Οικογενειακές διαμάχες (με πατέρα) για τους στόχους και την πορεία που θέλει να ακολουθήσει το άτομο ισως.
Σε τετράγωνο με Αφροδίτη και Πλούτωνα από τον 9ο= καριέρα διεθνής, έξω από τα όρια της πατρίδας του, αλλά και οικεγενειακές εμπλοκές πάλι σχετικά με τους στόχους (Πλούτωνας κυβερνήτης 11ου) οι οποίες επίσης γίνονται σκάναδαλο δημοσίως (Πλούτωνας στον 9ο)

Τίνα Ζαχαριάδου
28-09-2010, 05:39 PM
Ο ένας γονέας απαιτητικός, ίσως και επιθετικός. Απότομα και βίαια ξεκινήματα. ο 4ος πάει στον 6ο, άρα τα προηγούμενα εκφράζονται στην καθημερινή ρουτίνα και τις συνθήκες εργασίας, όπου υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, διαπληκτισμοί. Ο ¶ρης στους Διδύμους ( ό,τι πιάνει το αφήνει και όπως ενθουσιάζεται έτσι απότομα και γρήγορα τον αφήνει αδιάφορο) αλλά και σε τετράγωνο με Αφροδίτη στην Παρθένο ( ακριβείας) και Β. Δεσμό. Επομένως συγκρουσιακές καταστάσεις με τον ερωτικό σύντροφο. Θέλει να προσφέρει, αλλά ίσως δεν μπορεί να προσαρμόσει την ανάγκη του/ της αυτή με τις απαιτήσεις του ¶ρη στους διδύμους ( βαριέται εύκολα- αναζητεί αλλαγή). Ο ¶ρης σε εξάγωνο με ήλιο δίνει καλή ανταπόκριση σε ασθένειες, που τυχόν εμφανίζονται, τις οποίες ξεπερνά εύκολα και αποτελεί ταυτόχρονα μια άκρως βοηθητική όψη σε θέματα καριέρας και εξέλιξης. Καλή θέση για δημοσιότητα.

liontarini, δεν υπάρχει εξάγωνο Ήλιου /¶ρη, φαντάζομαι μιλάς για το εξάγωνο του Ερμή/¶ρη.

liontarini
28-09-2010, 05:53 PM
Το μάτι έπεσε σε λάθος γωνία!:embarrest

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-09-2010, 08:04 PM
Μπράβο πλανιτάκι!

Δεν έχω να διορθώσω τίποτα, όλα όσα έγραψες ισχύουν.
Περιμένουμε λοιπόν και τ' άλλα μέλη να δούμε τι έχουν να προσθέσουν.
Φυσικά αν θελήσεις να προσθέσεις κι άλλα, εννοείται πως μπορείς. :love:

Υγ Δέσποινα θ' αρχίσω να βάζω απουσίες :toung:

θα αρχισω και γω σιγα-σιγα ΞΑΝΑ παλι αγαπημενη μου Τινα
να γραφω...
μου στοιχησε ο βιασμος του μελους πανω στο μαθημα μας
μου -μας τσαλαπατησε τις προσπαθειες μας:cry:
εκεινει την στιγμη αν τον ειχα μπρος μου θα τον μπατσιζα
τοσο πολυ ειχα θυμωσει...
και να με συγχωρεσουν απο την διαχηρειση που εκφραζομαι ετσι...
ομως ορισμενοι ανθρωποι [οπως εγω ]αφομιωνουμε δυσκολα τα γραπτα
διαβαζα δεκα φορες το ιδιο αρθρο γαι να καταληξω και να εμπεδωσω την ερμηνεια
και να συγκρινω κ.τλ..
και το μελος αυτο τα εδωσε ολα μια κλωτσια..
Ομως θα προσπαθησω παλι αγαπημενη μου
γιατι ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑ ΕΜΑΣ
και εγω θελω να σε ανταμειψω που εισαι μαζι μας
και μας βοηθας:love:

με αγαπη πολυ
η κουκι σου:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-09-2010, 09:14 PM
ακμη 4ου κριος-αΡΗς-
γεννηθηκε σε ενα εντονο περιβαλλον
οπου ο ενας υψωνε την φωνη στον αλλον
ενα περιββαλλον μαχητικο που δεν το εβαζε κατω..
με αρχες

ομως ο πιο φασαριοζος καυγατζης ηταν ο ιδιος
ισως η μητερα του του τον ενεπνε του εδινε δυναμη
και συννεβαλε στις φιλοδοξιες του
Νομιζω οτι ηταν πιεστικος στο πατρικο του σπιτι
μεχρι να συμφωνησουν ολι με τις ιδεες του..

Ο α αρης μεσα στον 6ο -δυδυμους
ενας αντρας ευλυγιστος λεπτος με νευρο αρκετο
ο αθλητισμος και η δραση ηταν στο αιμα του που εβραζε...
αρκετα νευροσπαστος και ο ιδιος
σε οχι καλη θεση ομως στο ζωδιο αυτο
ισως ειχε σημαδια στο σωμα απο σπασιματα ακρων και στο προσωπο
πιστευω μικρος τσακωνοταν στις παρεες του
επισης η οχι καλη οψη με την αφροδιτη του εδινε και του δινει
τραχητητα σε αυτα που του αρεσαν
δεν ειχε γλυκα στο να φλερταρει..ειχε μαλλον μια ωμοτητα..και εκει θυμωνε
και γινοταν πολυ καυστικος-κακος.. [η αμυνα του ]
γιατι αν δεν επαιρνε αυτο που ηθελε..
την στιγμη που το ηθελε...εδω και τωρα
.μπαρουτι γινοταν...

επισης μαζευε απο μικρος αντικειμενα ,σιδερικα,κατασκευες απο σιδερο κτλ...

Προβληματα με τον νομο θα ελεγα
αν θυμαμαι καλα η αφρο στο 9ο ισως δωσει....

Τινακι μου αγαπημενο οταν μπορεις πες μου:love:

planitaki
28-09-2010, 09:21 PM
kουκι σε παρακαλω εμεις στο εργο μας κ μη δινεις σημασια σε πραγματα που μπορει να σε αποπροσανατολισουν.
Epanastati, μπορεις να μου εξηγησεις το (Αρης τετραγωνο με Αφροδιτη κ Πλουτωνα διεθνη καριερα) . Λογω του
9ου? Αφου κανουν τετραγωνο δεν θα μπορουσε να λειτουργησει αρνητικα?:banana

planitaki
28-09-2010, 09:58 PM
Νομιζω οτι με Αρη Πλουτωνα τετραγωνο ειναι βιαιος ,θελει να εξουσιαζει τους αλλους , ατιθασος, πολυ σεξουαλικος με ιδιαιτερα παθη σ αυτον τον τομεα.
Αρης Αφροδιτη τετραγωνο μαλλον βιαιος στις ερωτικες του σχεσεις .Ο εγωισμος με το συναισθημα συγκρουονται, κτητικος ,ζηλιαρης ,συνεταιρισμοι κ γαμος με προβληματα.
Περιμενω σχολια.
Τινα χαρις σε σενα βγηκα απο το καβουκι μου .
Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη που σας βρηκα .:banana

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-09-2010, 10:00 PM
kουκι σε παρακαλω εμεις στο εργο μας κ μη δινεις σημασια σε πραγματα που μπορει να σε αποπροσανατολισουν.
a

τι να κανω πλανιτακι μου:bigsmile:
εχω και εγω αρη μπολικο και θυμωνω ευκολα
εχω και σεληνη στον 8ο και κλεινωμαι μετα στον εαυτο μου
οταν μου πη......ξαν τις προσπαθειες μου
Ομως η Τινα μας σαν κριαρινα -δραση -μου εδωσε μια [θα σου βαλω απουσια :bigsmile:]
για να αντιδρασω...
οπως και εγινε
ξεθυμανα !-τα ειπα!:laugh:
και προσπαθω παλι στο μαθημα !!!!:love::love::bigsmile:

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΝΑΤΑ ΛΕΜΕΕΕ!!!!:love::bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
29-09-2010, 01:40 AM
Πολύ καλά τα πάτε, έχω όμως κάποιες ερωτησούλες.

Δέσποινα τόσο εσύ όσο και το liontarini μιλήσατε για τον έναν γονέα, έγραψες ότι η μητέρα του τον ενέπνεε και του έδινε δύναμη. Αυτό, από που το συμπεραίνεις?
Επίσης γράφεις πως ο ¶ρης δεν είναι καλός στην θέση αυτή κι ανέπτυξες τα αρνητικά του τα οποία πάνω κάτω είναι όλα δεκτά. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα θετικά του ¶ρη στην θέση αυτή. Δεν είναι άσχημη θέση για τον ¶ρη και μην ξεχνάς πως βρίσκεται στον 6ο οίκο, στον οίκο της χαράς του γιατί εκεί μπορεί να διοχετεύει την δράση του με ευκολία.

Ως κυβερνήτης 4ου δίνει φασαρίες, εντάσεις με τα μέλη της οικογενείας, δυναμικά άτομα που αναλώνουν πολύ από την ενέργεια τους στις καθημερινές πρακτικές τους ανάγκες.
Επίσης δείχνει πως κατά καιρούς εργαζόμαστε με την οικογένεια, δεν θυμάμαι αν έχω αναφέρει πως κι η μητέρα του ήταν ηθοποιός. Δεν γνωρίζω αν έχουν δουλέψει μαζί αλλά και μόνο που έχουν παρόμοια επαγγέλματα όλοι σ' αυτό το σπίτι καταλαβαίνουμε πως πέρα από τον δεσμό αίματος που τους ενώνει έχουν κοινές καθημερινές ασχολίες..

Δεν θα πω ότι εκείνος ήταν πιο εριστικός από τους υπολοίπους γιατί απλά δεν γνωρίζω τα ωροσκόπια των υπολοίπων, σίγουρα όμως προκαλούσε με την συμπεριφορά του και κυρίως με την εριστική και καυστική φλυαρία του. Δεν φαίνεται να είχε εύκολα παιδικά χρόνια, η οικογένεια παρα ήταν δραστήρια και κινητική ως προς την ανεύρεση εργασίας με αποτέλεσμα να μην παίρνει τόσο συναίσθημα όσο θα έπρεπε. Αρκετές μετακινήσεις, διπλά σπίτια και γενικά οικογένεια που συχνά πυκνά χωρίζονταν σε "στρατόπεδα"

Η δύσκολη όψη του ¶ρη με την Αφροδίτη ενδέχεται να δείχνει προβλήματα σε σχέση με την οικογένεια και την σύντροφο. Η οικογένεια δεν εγκρίνει γενικά τον τρόπο που μοιράζεται τον εαυτό του, τις συντρόφους του, τις επιλογές που έχει κάνει ως τώρα στην καριέρα του και φυσικά τα προβλήματα του με τον νόμο. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει βίαιες καταστάσεις μέσα στο σπίτι, παράνομες δραστηριότητες, ανεξέλεγκτες καταστάσεις και βία γενικότερα στην ζωή του.

Φαντάζομαι μιας κι όλοι γνωρίζουμε για ποιον μιλάμε θα γνωρίζετε ότι ο λόγος που καταδικάστηκε σε 60 ημέρες φυλακή (έκτισε τις 30) και δεν θυμάμαι σε πόσες ώρες κοινωνικής εργασίας, είναι γιατί χτύπησε έναν παπαράτσι.Λέγεται, ότι τους παρακολούθησε με την Μαντόνα σε κάποιο ξενοδοχείο κι όταν τον έπιασε ο Σον Πεν τον κρέμασε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου αφού πρώτα του έσπασε την φωτογραφική μηχανή.

Δεν θέλω να πάμε στα ερωτικά του ακόμη γι αυτό σταματώ εδώ.

Katerina Paraskevopoulou
29-09-2010, 02:37 AM
Πολύ καλά τα πάτε, έχω όμως κάποιες ερωτησούλες.

Δέσποινα τόσο εσύ όσο και το liontarini μιλήσατε για τον έναν γονέα, έγραψες ότι η μητέρα του τον ενέπνεε και του έδινε δύναμη. Αυτό, από που το συμπεραίνεις?.........

Έχω διαβάσει ότι ο τέταρτος οίκος δείχνει την επιρροή κυρίως της μητέρας στα παιδικά-οικογενειακά χρόνια ενός προσώπου. Επίσης ότι αν το ζώδιο της ακμής είναι της φωτιάς τότε φαίνεται ότι το παιδί υποστηρίζεται ώστε να έχει αυτοπεποίθηση.....

Ισχύει????

liontarini
29-09-2010, 03:37 AM
Εαν είναι άνδρας, τότε ο τέταρτος σηματοδοτεί τον πατέρα, εαν είναι γυναίκα την μητέρα.
Μάλλον, από τη συζήτηση προκύπτει ότι είναι άρρεν, άρα ο πατέρας εκφράζει αυτές τις ιδιότητες.

Εγώ όμως έχω μια απορία. Ο ¶ρης στον 6ο μου φαίνεται δύσκολος ούτως ή άλλως. Όλη η ενέργεια βγαίνει στο χώρο της εργασίας. Κάνω έρωτα με τη δουλειά μου ένα πράγμα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-09-2010, 10:30 AM
ΤΟο συμπερανα απο αυτα που εχω μελετησει απο τα αρθρα
εσυ θα μου πεις αν τα συνδιασα σωστα:love::bigsmile:

Λοιπον ο 4ος οικος ειναι οι ριζες μας
και αυτα που νιωθουμε μεσα στο σπιτι
'' νιωθω...σεληνη''κυταρρο-μανα
4ος οικος αντιστιχει με τον καρκινο κυβερνητης σεληνη -μητερα-
επομενως η μητερα του ηταν αυτη που
του ενισχησε τις φιλοδοξιες του και του εμφυσησε και του μετεδωσε
τα δικα της ονειρα και οραματα τα οποια επιασαν τοπο μεσα του
με το δυνατο τριγωνο σεληνης -πωσειδωνα σε νερο ...που εχει
το συνδυασα Τινα μου
αγαπη και τρυφεροτητα λιγες φορες επαιρνε [μην ξεχναμε την ασχημη οψη κρονου-σεληνης]
τα μπραβο γιε μου ηταν μονο για το οτι βαδισε εκει που αυτη ηθελε
και τα καταφερνε τοσο καλα ο γιος της
τα ονιερα της εβλεπε οτι θα πραγματοποιηθουν μεσα απο αυτον
η'' ειχαν κοινα οραματα

Ο Αρης στον 6ο νομιζω οτι του αυξησε την νευρικοτητα
σε αυτη την θεση και στο ζωδιο αυτο
σαρκασμος και γλωσσα - τσεκουρι πιο μεγαλη απο το μποι του που λενε...
ο ερμης κυβερνητης των δυδυμων
που ο 6ος αντιστιχει και σην παρθενο παλι ερμη εχουμε εδω
μας ενισχηει την καυστικοτητα μαζι με την κριτικη για ολους και για ολα
για αυτο ειπα οτι ισως δεν ειναι και πολυ καλη θεση.

Περιμενω αγαπημενη μου:love::love:

EPANASTATIS24
29-09-2010, 04:40 PM
liontarini, οι δύσκολες όψεις στο χάρτη δείχνουν αδυναμίες, διχασμό και κρίσεις που πρέπει να διαχειριζόμαστε, αλλά εκλύουν και τεράστια ποσά ενέργειας, που βοηθούν τον άνθρωπο να εξελίσσεται. Οι περισσότεροι χάρτες διάσημων ανθρώπων έχουν σκληρές όψεις, οι οποίες δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ξεχωριστοί. Μην λογίζεις, δηλαδή, τα τετράγωνα μόνο ως ελαττώματα και ένταση. Για παράδειγμα, σε μια συναστρία, το τετράγωνο Αφροδίτης-¶ρη δείχνει καβγάδες και διαμάχες, αλλά και ένοτνη ερωτική έξαψη, είναι κατεξοχήν ερωτικός δείκτης. ¶σχετα από την όψη, βλέπουμε ότι πλανήτες στον 6ο οίκο του συνδυάζονται με κάποιο τρόπο με πλανήτες στον 9ο (έστω και τετράγωνο). Αυτό σημαίνει εργασία (6ος) σε συνδυασμό με Μ.Μ.Ε., εξωτερικό, τηελοπτική προβολή (3ος-9ος σημαίνει επικοινωνία=τηλεόραση, έντυπα). Είναι το ίδιο με όταν ο Κρόνος π.χ. τετραγωνίζει τον Ηλιο μας. Φέρνει δυσκολίες και κάποια εμπόδια, αλλά και ανταμοιβή, αν έχουμε εργαστεί σκληρά, και νέες υποχρεώσεις ή ευθύνες με την ανάληψη σημαντικότερων θέσεων (επαγγελματικά, κοινωνικά κτλ.). (Ευλογάω τα γένεια μου, με λίγα λόγια, γιατί έχω stellium Αφροδίτης, Κρόνου, Πλούτωνα και Ήλιου στον 9ο-ακμή 10ου, κάποια μέρα θα λέτε ότι με ξέρατε :bigsmile::bigsmile: )

EPANASTATIS24
29-09-2010, 04:46 PM
Και να συμπληρώσω κάτι για τον Αρη στον 6ο, νομίζω ότι φέρνει και σκληρή κριτική εκεί, εκτός φυσικά από σχολαστικότητα και τελειομανία.

katiakiss
29-09-2010, 06:56 PM
Μια και πιάσαμε να αναλύουμε τον ¶ρη του συγκεκριμένου χάρτη, να προσθέσω ότι ο 6ος συνδέεται άμεσα με την προσφορά υπηρεσιών (Παρθένος) και ως κυβερνήτης 4ου (ο 4ος συνδέεται με την πατρίδα).
Ο συγκεκριμένος ¶ρης από αυτή την θέση κάνει τετράγωνο με την σύνοδο Πλούτωνα -Αφροδίτης στον 9ο που συνδέεται με τις φιλοσοφικές-πολιτικές- ηθικές αξίες. (φαίνεται πως μεγάλωσε με γονείς που είχαν ισχυρές τοποθετήσεις και άποψη)
Ο άνθρωπος αυτός, είναι φανερό ότι έχει έντονες αξίες και πιστεύω με κίνδυνο μάλιστα να γίνεται δογματικός ή και να έχει δικά του φιλοσοφικά κατασκευάσματα.
Το πιο πιθανό είναι να γίνεται δογματικός και ακραίος.
Σίγουρα πάντως, με αυτό τον ¶ρη παλεύει για τα πιστεύω του και προσφέρει εμπράκτως την ενέργειά του. (Ήταν από τους επώνυμους που δεν δίστασε να βουτήξει στα μολυσμένα νερά της Νέας Ορλεάνης και να βοηθήσει τους συμπατριώτες του δια της παρουσίας του και της προσωπικής του προσφοράς και όχι στα λόγια ή από το περίσσευμα μιας δωρεάς)

liontarini
29-09-2010, 10:14 PM
Δεν θα διαφωνήσω EPANASTATIS. Ωστόσο, έχω την πεποίθηση, ότι είναι το σύνολο του χάρτη που δείχνει αν και κατά πόσον ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλύσει τις συγκρούσεις. Χωρίς να θέλω να φανώ δογματικός, οι σημαντικοί άνθρωποι δεν έχουν μόνο δύσκολες όψεις. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τυχόν θετικές, που να λειτουργούν εξισορροπιστικά, την οικοθεσία πάνω από όλα, πού δηλαδή γίνονται οι όψεις, αλλά και τις θέσεις πλανητών σε ζώδια, ώστε ακόμη και αν υπάρχει περίπτωση δύσκολων όψεων, να έχουμε σημάδια δυνατότητας επίλυσης.

katiakiss
29-09-2010, 10:40 PM
Δεν θα διαφωνήσω EPANASTATIS. Ωστόσο, έχω την πεποίθηση, ότι είναι το σύνολο του χάρτη που δείχνει αν και κατά πόσον ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιλύσει τις συγκρούσεις. Χωρίς να θέλω να φανώ δογματικός, οι σημαντικοί άνθρωποι δεν έχουν μόνο δύσκολες όψεις. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τυχόν θετικές, που να λειτουργούν εξισορροπιστικά, την οικοθεσία πάνω από όλα, πού δηλαδή γίνονται οι όψεις, αλλά και τις θέσεις πλανητών σε ζώδια, ώστε ακόμη και αν υπάρχει περίπτωση δύσκολων όψεων, να έχουμε σημάδια δυνατότητας επίλυσης.

Τείνω να συμφωνήσω μαζί σου Liontarini, με την μόνη διαφορά ότι γενικά τα τετράγωνα δείχνουν τομείς της ζωής που λόγω της έντονης προσπάθειας που καταβάλλεται για να αντιμετωπιστούν αυτές οι δυσκολίες, εκεί υπάρχει και μεγάλη πρόοδος!
Μάλλον αυτό θα ήθελε να πει ο φίλος μας. Σαφώς, όπως λες, σε χάρτη επωνύμων θα βρεις σίγουρα μερικές δυναμικά καλές όψεις. Πως αλλιώς άλλωστε;
Ένας χάρτης όμως, χωρίς δύσκολες όψεις, δεν δίνει στον άνθρωπο την ανάγκη της προσπάθειας επίτευξης.

liontarini
30-09-2010, 01:59 AM
katiakiss πόσο δίκαιο έχεις. Αλλά την τύχη μου έναν τέτοιο χάρτη ήθελα.

katiakiss
30-09-2010, 03:43 AM
katiakiss πόσο δίκαιο έχεις. Αλλά την τύχη μου έναν τέτοιο χάρτη ήθελα.Αφού έχεις την αστρολογική γνώση, άδραξε την μέρα ρουφώντας το μεδούλι των καλών διελεύσεων! Βοηθάει σε κάθε περίπτωση χάρτη. (εύχομαι…)

Τίνα Ζαχαριάδου
30-09-2010, 04:03 AM
Χαίρομαι να σας σας βλέπω δραστήριους κι ενεργητικούς και κυρίως να δίνετε απαντήσεις ο ένας στον άλλον.

Parkat μου, η ακμή 4ου σε ζώδιο της φωτιάς δείχνει δυναμικούς γονείς οι οποίοι μαθαίνουν στο παιδί να είναι ανεξάρτητο, αισιόδοξο και με αυτοπεποίθηση. Ο κυβερνήτης όμως εδώ βρίσκεται σε τετράγωνο με Πλούτωνα. Δεν είναι ότι καλύτερο η επιρροή που ασκείται στο παιδί, είμαι σχεδόν βέβαιη ότι τα παιχνίδια ελέγχου που παίζονταν στο σπίτι τους τον επηρέασαν τόσο αρνητικά ώστε ο ίδιος να υπονομεύει την δράση του. Το ένστικτο της επιβίωσης, η συναισθηματική του κατάσταση αλλά κι αγάπη και τρυφερότητα που πρέπει να πάρει τα πρώτα χρόνια της ζωής του ένα παιδί στην συγκεκριμένη περίπτωση κλονίζονται από τις εμμονές, και την καταστροφική μανία του Πλούτωνα. Πόση αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει αυτό το παιδί? Ευτυχώς για εκείνον έχει Ήλιο στον Λέοντα σε τρίγωνο με Δία κι Ωροσκόπο στον Τοξότη.

Ο 4ος οίκος σε γενικές γραμμές συνδέεται με την μητέρα, απόλυτα λογικό αφού ο 4ος οίκος συνδέεται με τον Καρκίνο. Ας μην ξεχνάμε όμως πως η οικόγενεια δεν είναι μόνο η μητέρα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως κάθε ωροσκόπιο λειτουργεί κατά περίπτωση. Έχω δει πολλά ωροσκόπια γυναικών, οι οποίες όταν μιλούν για τον πατέρα τους ουσιαστικά περιγράφουν τον 4ο τους οίκο. Με γνώμονα αυτό, θα πω, πως ο 4ος ούτως ή άλλως σχετίζεται με τους δυο γονείς, την διαφορά όμως την κάνει ο Ήλιος/Κρόνος κι η Σελήνη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση κι εγώ πιστεύω πως οι ¶ρειες καταστάσεις είναι προνόμιο του πατέρα. Αφενός ο Ήλιος στον Λέοντα δείχνει ηγετικές τάσεις αφ' ετέρου, ή σύνοδος με τον Ουρανό δείχνει εκρηκτικό άνθρωπο σε αντίθεση με την μητέρα η οποία βρίσκεται στον Καρκίνο και θέλει να δώσει όλη της την αγάπη και στοργή. Η Αντίθεση της με τον Κρόνο περιορίζει το συναίσθημα της, δεν εκδηλώνεται με ευκολία εξαίτίας της καταπίεσης που τρώει από τον Κρόνο. Καταπιεσμένη γυναίκα που βίωσε σκληρότητα από τον σύζυγο/πατέρα και εν συνεχεία κι από τον γιο (Κρόνος στον 1ο).

Όσο για τον ¶ρη, είναι δύσκολος στον 6ο για όσους είναι τεμπέληδες εκ πεποιθήσεως.
Κατά τ' άλλα στον 6ο οίκο μια χαρά διοχετεύει την ενέργεια του, παρέχει υπηρεσίες (παντός είδους υπηρεσίες, ακόμη και με τον τρόπο που μας είπε η Κάτια) με αποτέλεσμα να εκτονώνεται η ενέργεια αυτή στον εργασιακό χώρο και στις καθημερινές του ασχολίες..

planitaki
30-09-2010, 06:45 PM
Τινα μου θα παθω. Ο γιος μου εχει τον 4ο οικο στον αιγοκερω ,ο κυβερνητης του ο κρονος ειναι στον 5ο οικο κ κανει αντιθεση με Αρη στο Λιονταρη κ ο Αρης τετραγωνιζει με την Αφροδιτη στον Ταυρο και τον Πλουτωνα στο Σκορπιο. Ο δε Κρονος κανει τετραγωνο με την Σεληνη στον Ταυρο. Ο Πλουτωνας κανει αντιθεση με τη Σεληνη.
Ειμαι εγω μια μεγαιρα μανα που εχω και Αφροδιτη στον Καρκινο? Νοιωθει τοσο μεγαλη καταπιεση απο μενα ο γιος μου οση εγω αντιλαμβανωμαι προσπαθωντας να ερμηνευσω τον 4ο οικο του?
Περιμενω τα σχολια σου.
Να ειστε ολοι καλα ,οποιος θελει ας σχολιαση αυτες τις πλανητηκες θεσεις , καθε καταπελτης ευπροσδεκτος
θα με βοηθησει να γινω καλυτερη.:sad:

planitaki
30-09-2010, 07:03 PM
Ενα λαθος εκανα ,ο Αρης τετραγωνιζει με την Σεληνη στον Ταυρο κ οχι με την Αφροδιτη που κ εκεινη βρισκεται στον Ταυρο. Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.
Περιμενω με αγωνια τις αποψεις σας
και παιδια, χωρις φοβο και παθος ,το ξερω οτι ολα θα ειναι καλοπροαιρετα .:banana

Fotini Christodoulou
30-09-2010, 07:07 PM
Αγαπητό πλανητάκι,

έχεις θέσει την απορία σου σε λάθος θέμα. Εδώ γίνεται ανάλυση συγκεκριμένου χάρτη. Μπορείς αν θέλεις να θέσεις εκ νέου το θέμα στην αναλογη ενότητα - εραστές της αστρολογίες - και όποιο μέλος μπορεί θα σου απαντήσει.:bigsmile:

Φιλικά,
Φωτεινή

planitaki
01-10-2010, 11:17 AM
Φωτεινη σ ευχαριστω πολυ για την ενημερωση.:banana

Τίνα Ζαχαριάδου
01-10-2010, 11:49 AM
Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να πάμε παράκατω αν κάποιος δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο!

Περιμένω τις αναλύσεις σας για τον 5ο οίκο!

aktina
01-10-2010, 04:48 PM
Ταύρος στον 5ο οίκο
Γήινος, γόνιμος, ερωτιάρης. Έχει ισχυρή αίσθηση αφής και του αρέσουν τα ωραία αλλά απλά πράγματα στη ζωή.

Αφροδίτη στην Παρθένο
Φοβάται να δείξει τα πραγματικά του αισθήματα. Φόβος απόρριψης. Είναι επικριτικός και δύσπιστος στις σχέσεις του. Προτιμά να μοιράζεται εργασιακά ενδιαφέροντα.

Αφροδίτη στον 9ο
Του αρέσουν τα ταξίδια, η περιπέτεια, η μελέτη, η διδασκαλία.

Αφροδίτη τετράγωνο ¶ρης
Προβλήματα με το νόμο(9ος) λόγω βίαιας συμπεριφοράς. Εριστικός. Επιδιώκει μανιωδώς το σεξ και τη συσσώρευση αγαθών.
Η σύνοδος με τον Πλούτωνα τονίζει την αυταρχική και βίαιη συμπεριφορά αλλά και τα βαθιά συναισθήματα!

Αφροδίτη εξάγωνο Ποσειδώνας
Δημιουργικός στις Τέχνες ενώ έλκεται από εκλεπτυσμένους και δημιουργικούς ανθρώπους.

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος
Δε βασίζεται στην τύχη. Δεν είναι τζογαδόρος. Πιστός στη σχέση, όταν αγαπήσει.
:love:

planitaki
02-10-2010, 08:42 PM
Kαλησπερα σε ολους,
λοιπον ο 5ος στον Ταυρο .
Ο 5ος ειναι ο οικος της δημιουργιας, των παιδιων,των απολαυσεων, της διασκεδασης, των τυχερων παιχνιδιων.
Σε ολα αυτα εκεινος θα λειτουργει σαν Ταυρος, δηλ. θα ειναι δημιουργικος με καλιτεχνικες τασεις, θα ειναι λατρης των καθε ειδους απολαυσεων.Δεν πιστευω οτι θα ειναι επιρεπης σε τυχερα παιχνιδια γιατι ο Ταυρος ειναι γηινος και δεν ρισκαρει. Με το θεμα των παιδιων τι λεμε?
Με την Αφροδιτη στην Παρθενο μπορει να εχει κανει περιουσια δουλευοντας σκληρα εφ οσον η Παρθενος κανει τετραγωνο με τον Αρη.
Αυτο το τετραγωνο τον κανει κ ζηλιαρη, κτητικο, και επιθετικο.
Αφροδιτη τριγωνο με τον Ποσειδωνα ,ζει πλατωνικους ερωτες και ειναι πολυ καλιτεχνικο ατομο.
Αφροδιτη τριγωνο με Κρονο, εχει βαθια συναισθηματα, επειδη η Αφροδιτη κανει συνοδο με Πλουτωνα , αλλα δεν τα εξωτερικευει ευκολα, αν κ επειδη η Αφροδιτη ειναι σε μεταβλητο ζωδιο εχει μια βοηθεια απο κει .
Το οτι η Αφροδιτη ειναι σε συνοδο μετον Βορειο Δεσμο κ αναδρομο μεσα στην Παρθενο , αυτο δεν ξερω να το ερμηνευω ,περιμενω απο σας .
Παρακαλω διορθωστε τα λαθη μου αν υπαρχουν.

Φωτεινη προσπαθησα να συνδεθω με το ¨αδελφακι μας" χωρις επιτυχια.
Θα σου πω τι εκανα
χρησιμοποιησα ονομα χρηστη κ κωδικο τα ιδια που χρησιμοποιω για να συνδεθω με το myhoroscope και email αυτο που εχω ,μου απαντησε οτι αυτα χρησιμοποιουνται απο αλλο χρηστη.
Δευτερη προσπαθεια,αλλο ονομα αλλο κωδικο το ιδιο email , απαντηση, το email ανηκει σε αλλο χρηστη.
Με επιασε απογνωση τι να κανω? Πρεπει να αλλαξω κ email? Βοηθεια :banana

katiakiss
02-10-2010, 08:45 PM
Καλησπέρα σε όλους! ( Τίνα…Με γεια το ¶βαταρ! Δεν άντεχα να μην πω κάτι…)

Προσπάθησα να απομονώσω τον 5ο στον χάρτη που εξετάζουμε, αλλά στάθηκε σχεδόν αδύνατο.

Αυτός ο κυβ. 5ου με κάνει να σκέφτομαι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται (Ταύρος). Βάση της ηλιακής του οικοθεσίας, το Λιοντάρι για το οποίο μιλάμε, έχει τον 5ο του στον τέταρτο ηλιακό του οίκο και ο κυβ. του, η Αφροδίτη, δέχεται έντονες όψεις ¶ρη, Πλούτωνα, Κρόνου. Εκτιμώ ότι θα πρέπει να αξιολογήσουμε το γεγονός ότι η σύνοδος Αφροδίτη-Πλούτωνα (κυβερνήτες δύο γωνιακών ηλιακά οίκων) μέσα στον 9ο , δίνουν στον 9ο μία ιδιαίτερη σημασία που γίνεται καθοριστική, αφού η ακμή του 9ου είναι στο ηλιακό του ζώδιο. Επίσης, ο Ήλιος του είναι σε τρίγωνο με τον κυβ του 9ου Δία. Με κάθε τρόπο φαίνεται ότι ο 9ος κυβερνά την δημιουργική έκφραση (5ος ) αυτού του ανθρώπου. Και τέλος… Ωροσκόπος Τοξότης- 9ος …
Αυτός ο 5ος είναι «βαμμένος» στον 9ο .

Θα προσπαθήσω λοιπόν να σας μεταφέρω την δική μου αίσθηση σʼ αυτό που βλέπω στον χάρτη.

Ο 5ος , εκτός από όλα τα κλασικά που ξέρουμε ότι σημαίνει, σημαίνει επίσης και τον τρόπο που ο άνθρωπος βρίσκει τη χαρά. Την ίδια την χαρά στη ζωή.
Ο δικός μας άνθρωπος εκφράζεται, δημιουργεί, ερωτεύεται, έρχεται σε επαφή με τα παιδιά, αυτοπροβάλλεται με όλους τους τρόπους και την φύση του 9ου . Τα στοιχεία της γήινης και σταθερής ακμής του στον Ταύρο(5ος) , προσαρμόζονται στον επεκτατικό και μεταβλητό 9ο, ανάγοντας τις υποθέσεις του 5ου σε ένα ιδιαιτέρα βαθύ και ευρύτερα φιλοσοφικά τοποθετημένο σύστημα αξιών.

Εδώ η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο και πάλι εμπλέκεται το στοιχείο της προσφοράς που είχαμε συναντήσει εξετάζοντας τον 4ο και τον ¶ρη του. Αφού ο κυβερνήτης του 5ου βρίσκεται στον τόσο καθοριστικό για τον άνθρωπο αυτό 9ο οίκο του, είναι έκδηλο (για μένα) ότι βρίσκει την χαρά της ζωής όταν προσφέρει μέσα στην ευρύτερη κοινωνία (9ος ) . Όταν ταξιδεύει… Όταν έρχεται σε σχέση με γυναίκες από άλλη πολιτιστική κουλτούρα ή έχει έντονες φιλοσοφικές πεποιθήσεις.

Τα «παιδιά» για εκείνον είναι έννοια και όχι μια απλή, προσωπική λέξη.
Πρακτικά μιλώντας, μπορεί να τους διαθέσει χρόνο για πνευματική καθοδήγηση και αυτού του είδους η επαφή να τον χαροποιεί, αλλά εύκολα θα μπορούσε να γίνει μαζί τους πνευματικά κυριαρχικός-καταπιεστικός . Να τα μεγαλώσει με συγκεκριμένα δόγματα ή να επιβάλλεται δια της πνευματικής του ισχύς. (μην ξεχνάμε ότι ο κυβ. του 5ου δέχεται το τετράγωνο του ¶ρη και την σύνοδο του Πλούτωνα).

Για τους ίδιους λόγους πιστεύω ότι οι αισθηματικές του σχέσεις υποφέρουν από την ανάγκη του να «σκορπίζεται» (κατά τους συντρόφους) στις πνευματικές και κοινωνικές ανησυχίες του.
Η ενέργειά του διοχετεύεται στις δεκάδες παγκόσμιες υποθέσεις που τον αφορούν και οι υποχρεώσεις τον μετατρέπουν σε απόντα (¶ρης τετράγωνο Αφροδίτη, ¶ρης στον 6ο - υποχρεώσεις). Αν σκεφτούμε δε και την παραδοσιακή έννοια αυτής της όψης, τότε ο αρσενικός και ο θηλυκός ρόλος στη σχέση, είναι μια ισορροπία που δυσκολεύεται να την διαχειριστεί, λόγω οικογενειακών μοντέλων και προτύπων που έπαιξαν ρόλο στην παιδική του ηλικία.

Γενικά μιλώντας θα καταλήξω ότι, στο βαθμό που ο 5ος σχετίζεται και με την αυτοέκφρασή μας, ο Πεν δικαιολογεί τις όψεις του απόλυτα με την στάση του στη ζωή. Έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την καλλιτεχνική του αξία, αλλά και για την ενεργή δράση του στα παγκόσμια θέματα κοινωνικής ανισότητας… Για την έντονη φιλανθρωπική του δράση… Για την «παράλογη» (για κάποιους) απορρόφησή του με την δυστυχία τριτοκοσμικών χωρών και μάλιστα με σοβαρό τρόπο (Κρόνος τρίγωνο Αφροδίτη και φυσικά εξάγωνο Ποσειδώνα). Ίσως να μην μπορούν να καταλάβουν ότι αυτό τον λυτρώνει και του δίνει χαρά. (μετά το σεισμό στην Αϊτή, πήγε στην χώρα και ανέλαβε δράση μένοντας επί καιρό στον τόπο της καταστροφής)

Δεν ξέρω με βεβαιότητα τι κάνει με τα παιδιά του και τις ερωμένες του, πάντως είναι υπεύθυνος για πολλά χαμόγελα παιδιών από άλλες χώρες 5ος – 9ος . Αν αυτό του δίνει χαρά, ας τον έχει το σύμπαν καλά!

katiakiss
02-10-2010, 09:59 PM
Να με διορθώσω στα προηγούμενα και να πω ότι η Αφροδίτη κυβερνάει τον 10ο ηλιακό , άρα ο 5ος του πέφτει στον 10ο ηλιακό. Καθόλου τυχαία η καλλιτεχνική του επιτυχία θα έλεγα. Έρχεται να δέσει κι εκείνο το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου. Επίσης δεν επεκτάθηκα αρκετά στο θέμα του Ποσειδώνα που αναμφισβήτητα συμβάλει σε όλα όσα ανέφερα, αλλά η ανοχή του εξαγώνου αυτού, δεν είναι μέσα στα αποδεκτά μου όρια.

Katerina Paraskevopoulou
02-10-2010, 11:09 PM
Να με διορθώσω στα προηγούμενα και να πω ότι η Αφροδίτη κυβερνάει τον 10ο ηλιακό , άρα ο 5ος του πέφτει στον 10ο ηλιακό. Καθόλου τυχαία η καλλιτεχνική του επιτυχία θα έλεγα. Έρχεται να δέσει κι εκείνο το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου. Επίσης δεν επεκτάθηκα αρκετά στο θέμα του Ποσειδώνα που αναμφισβήτητα συμβάλει σε όλα όσα ανέφερα, αλλά η ανοχή του εξαγώνου αυτού, δεν είναι μέσα στα αποδεκτά μου όρια.
Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη σκέψη σου με την αναφορά σου στους ηλιακούς οίκους. Αυτούς δεν τους χρησιμοποιούμε για γενικές προβλέψεις ζωδίων; Μπερδεύτηκα. Μπορείς να με βοηθήσεις;

katiakiss
03-10-2010, 01:38 AM
Αδυνατώ να παρακολουθήσω τη σκέψη σου με την αναφορά σου στους ηλιακούς οίκους. Αυτούς δεν τους χρησιμοποιούμε για γενικές προβλέψεις ζωδίων; Μπερδεύτηκα. Μπορείς να με βοηθήσεις;Γεια σου Κατερίνα μου.

Γιατί έχεις την εντύπωση ότι τους Ηλιακούς τους υπολογίζουμε μόνο για προβλέψεις; Αλλά ακόμα και στις προβλέψεις τους χρησιμοποιούμε ως δείκτες της καταγωγής του πλανήτη –κυβερνήτη (από πού έρχεται, ποιον οίκο ενεργοποιεί, με ποιο τρόπο, τι ποιότητα κτλ)
Μιλάμε για έναν οίκο ενός χάρτη που ξεκινάει με ωροσκόπο Τοξότη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ισχύει το τελικό φίλτρο των ιδιοτήτων του Ηλιακού ζωδίου που είναι ο Λέοντας.
Ο 10ος του Λέοντα είναι ο Ταύρος και ότι ωροσκόπο κι αν έχουμε στον χάρτη, ο 10ος του Λέοντα θα τον περάσει από το φίλτρο της Αφροδίτης στον Ταύρο.

Πάμε να δούμε που έχει πάει ο από ηλιακή θέση φυσικός κυβερνήτης του 10ου και 3ου (Ταύρος – Ζυγός για τους Λέοντες) και βλέπουμε ότι με ωροσκόπο Τοξότη, ο ηλιακός κυβ. 10ου και 3ου πέφτουν στις ακμές του 5ου και 11ου αντίστοιχα που θα έπρεπε να είναι ο Κριός-Ζυγός. (ο συγκεκριμένος χάρτης λόγω εμπεριεχόμενων δεν είναι ακριβής στα ζώδια που πέφτει κανονικά και γι’ αυτό στην περίπτωσή μας κυβερνά 4ο και 10ο )
Όμως κυβ. 10ου είναι η Αφροδίτη και από την Ηλιακή θέση των Λεόντων, που είναι στον Ταύρο!

Εδώ ο Ταύρος εμφανίζεται στην ακμή του 5ου με κυβερνήτη πάλι την Αφροδίτη και επειδή είναι τόσο καλά υποστηριγμένη όλη αυτή η ακολουθία, μας δίνει έναν άνθρωπο που θα ακολουθούσε καριέρα στην τέχνη (εμπλοκή 10ου-5ου με ισχυρή εμπλοκή της Αφροδίτης) .
Βλέπεις με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεί να τονίζεται κάτι, στον χάρτη που το υπόσχετε;

Katerina Paraskevopoulou
03-10-2010, 07:50 AM
Κάτια μου,:love: ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για πες μου κάτι ακόμα, με τους ηλιακούς οίκους τι σύστημα οικοθεσίας ακολουθείται, δεν το καταλαβαίνω.:unsure: Πώς δηλαδη προσπαθείς να τους απομονώσεις μέσα στο χάρτη του άντρα που εζετάζουμε.:embarrest Κι επιμένω ότι οι ηλιακοί οίκοι έχω δει να χρησιμοποιούνται σε γενικές προβλέψεις ζωδίων κι όχι για την ανάλυση χάρτη συγκεκριμένου ανθρώπου.Ή τέλος πάντων έχω ακούσει ότι χρησιμοποιούνται οι ηλιακοί οίκοι για την ερμηνία χάρτη ανθρώπου που δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησής του! Σε παρακαλώ τα φώτα σου! Ή κάποιο λινκ για να μελετήσω τον τρόπο ανάλυσής σου με τους ηλιακούς οίκους.
Ευχαριστώ :bigsmile:

katiakiss
03-10-2010, 02:36 PM
Κάτια μου,:love: ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για πες μου κάτι ακόμα, με τους ηλιακούς οίκους τι σύστημα οικοθεσίας ακολουθείται, δεν το καταλαβαίνω.:unsure: Πώς δηλαδη προσπαθείς να τους απομονώσεις μέσα στο χάρτη του άντρα που εζετάζουμε.:embarrest Κι επιμένω ότι οι ηλιακοί οίκοι έχω δει να χρησιμοποιούνται σε γενικές προβλέψεις ζωδίων κι όχι για την ανάλυση χάρτη συγκεκριμένου ανθρώπου.Ή τέλος πάντων έχω ακούσει ότι χρησιμοποιούνται οι ηλιακοί οίκοι για την ερμηνία χάρτη ανθρώπου που δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησής του! Σε παρακαλώ τα φώτα σου! Ή κάποιο λινκ για να μελετήσω τον τρόπο ανάλυσής σου με τους ηλιακούς οίκους.
Ευχαριστώ :bigsmile:Καλημέρα Κατερίνα μου.

Έχω αρχίσει και αισθάνομαι σαν την αιρετική του θέματος (ευτυχώς που δεν με λένε Ιωάννα και δεν ακούω φωνές όταν δεν μιλάω στο τηλέφωνο).

Γιατί με ρωτάς ποιο σύστημα οίκων χρησιμοποιώ; ΚΑΝΕΝΑ! Αυτού του είδους η συνειρμική σκέψη, έχει να κάνει με τις απλές αρχές της αστρολογίας.
Αν δεν ίσχυαν οι απλές αρχές, τότε θα έπρεπε να καταργηθούν οι έντυπες προβλέψεις για τα ζώδια και να δίνονται προβλέψεις μόνο για τους ωροσκόπους.
Θα έχεις διαβάσει συχνά αυτό στις διάφορες μηνιαίες προβλέψεις: «Αν ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου». «Αν!», που θα πει ότι αν δεν τον ξέρεις, διαβάζεις απλά το ζώδιο γιατί το ηλιακό μας ζώδιο δεν μπορεί να καταργηθεί εντελώς από τον ωροσκόπο.
Η ενέργεια του ηλιακού μας ζωδίου δίνει στον χάρτη μας κάποιους κραδασμούς.
Λέμε λοιπόν ότι ο τάδε είναι Λέοντας με ωροσκόπο Τοξότη και ξέρουμε ότι το Λιοντάρι αυτό θα εκφράσει το εγώ του μέσα από το ζώδιο του Τοξότη. Λέμε το «εγώ» του, γιατί ο πρώτος κυβερνάται από τον Κριό που είναι το πρώτο ζώδιο.
Με την ίδια λογική χρησιμοποιούμε τους ηλιακούς οίκους και τις αρχές που αυτές περιγράφουν, σύμφωνα με τα ζώδια που έχουν στις αντίστοιχες ακμές. Ο Λέοντας έχει 7ο στον Υδροχόο… 8ο στον Ιχθύ… 10ο στον Ταύρο κτλ.
Με τον ίδιο τρόπο που ξέρεις τις αρχές των οίκων γενικά, θα πρέπει να αξιολογείς τις αρχές των οίκων του ηλιακού ζωδίου που εξετάζεις και να τις συνυπολογίζεις στην ερμηνεία ενός χάρτη, γιατί σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τα αιτήματα και τις πρωταρχικές ανάγκες εκπλήρωσης του ηλιακού μας ζωδίου.
Θα έλεγα πως ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στην ανάλυση ενός χάρτη είναι χρήσιμη αυτή η λογική και όχι στην πρόβλεψη.
Θα στο πω και με παράδειγμα. Αν είσαι Κριός, σε εκφράζουν συντροφικά οι Ζυγοί που είναι ο 7ος σου. Αν είσαι Κριός με ωροσκόπο Ταύρο θα σε εκφράζουν οι Σκορπιοί, αλλά οι Ηλιακή σου ταυτότητα θα αποζητά πάντα τις αρχές του ζωδίου του Ζυγού.
Όταν λοιπόν κάνουμε την ανάλυση ενός γενέθλιου χάρτη και θέλουμε να πάμε λίγο πιο βαθιά στη φύση του ανθρώπου που εξετάζουμε, για να δούμε πως διάκειται στα θέματα του 7ου θα δούμε τον κυβ. που προκύπτει από τον ωροσκόπο, αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε και που βρίσκεται ο φυσικός κυβερνήτης του 7ου οίκου του ηλιακού του ζωδίου και να πάρουμε από αυτόν επιπλέον πληροφορίες.
Για να το κάνεις αυτό δεν χρειάζεται κανένας υπολογισμός ή λινκ. Εσύ συγκεκριμένα, ξέρεις όλα όσα σου χρειάζονται για να οδηγήσεις το μυαλό σου σε αυτού του είδους τους συνειρμούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι συνδυαστική σκέψη για να μπορείς να βάλεις την γνώση σου σε εφαρμογή.
Όλο αυτόν τον τρόπο σκέψεις, δεν τον έχω βγάλει από το κεφάλι μου φυσικά. Κάποιος μου τον έμαθε και ήταν επαγγελματίας αστρολόγος.

Αυτό, προσωπικά, το ονομάζω δημιουργική γνώση και χρήση της αστρολογίας, γιατί η στείρα χρίση των απλών ερμηνειών όψεων και οίκων, θα ήταν ένας μηχανικός τυφλοσούρτης ενώ αυτή η τέχνη θέλει ανάπτυξη της συνδιαστικότητας πολλών δεδομένων που μαθαίνεται με την εμπειρία και την εξάσκηση.

Τελειώνοντας να πω ότι ο λόγος που χρησιμοποίησα αυτή την λογική για την θεώρηση και αξιολόγηση του 5ου του συγκεκριμένου χάρτη που εξετάζουμε, είναι γιατί όλους τους άλλους τρόπους τους βλέπω να γράφονται από τους υπόλοιπους φίλους και εδώ το νόημα είναι να ανταλλάξουμε απόψεις και να γνωρίσουμε όλους τους τρόπους και τα «όπλα» που μας δίνει η αστρολογία.

Πριν καταργήσουμε τις αρχές για να επικεντρωθούμε σε πεντάγωνα… μισά τετράγωνα και αστεροειδείς που επηρεάζουν έναν γενέθλιο χάρτη, καλό θα ήταν να δίνουμε βάση σε αυτά που από καταβολής της αστρολογίας μας λέει. :toung:

planitaki
04-10-2010, 12:02 AM
Κατια
σ΄ευχαριστω πολυ γι΄αυτη σου την αναλυση. Ειναι πραγματι πολυ χρησιμη.

Τίνα Ζαχαριάδου
04-10-2010, 01:43 AM
Δεν έχω να προσθέσω και πολλά άλλωστε η Κάτια μας, τον ξετίναξε τον 5ο οίκο.

Λίγα πράγματα για τα ερωτικά του θέλω να πω που για κάποιο λόγο αποφύγατε να αναλύσετε εκτενώς.
Ο κυβερνήτης 5ου οίκου στον Ταύρο δείχνει έναν άνθρωπο που εκφράζεται ερωτικά μέσα από τον αισθησιασμό και την αποκλειστικότητα. Το παιχνίδι του φλερτ προτιμά να γίνεται υπό των φως των κεριών σ' ένα ήσυχο και πολυτελές εστιατόριο όπου θα μπορεί να τρώει και να μιλά άνετα για τα ταξίδια του, τις φιλοσοφικές και πνευματικές του αναζητήσεις. Πρόσχαρος, ερωτικός που φροντίζει να τονίζει στην εκάστοτε σύντροφο του πως απ' την στιγμή που τον γνώρισε έκλεισε ως γυναίκα.

Αρχικά μοιάζει να εξιδανικεύσει την σύντροφο ωστόσο με την Αφροδίτη στην Παρθένο η σύντροφος νομίζει πως έκλεισε ως γυναίκα. Η ανάγκη του για την τέλεια και ιδανική γυναίκα επιβάλλει ριζική μεταμορφώση πότε μέσα από την αρνητική κριτική του πότε μέσα από την βία λεκτική ή μη. Έχει βαθιά συναισθήματα, είναι ζηλιάρης, παθιασμένος κι εκδικητικός όταν δεν γίνεται το δικό του.Υποχόνδριος κι υπεραναλυτικός, μάλλον άπιστος αφού δύσκολα ικανοποιείται ενώ το όλα ή τίποτα πρέπει να είναι το μότο του εκτός κι αν πρόκειται για γυναίκες που συνδυάζουν την καλαισθησία με την πνευματική καλλιέργεια και το σήκω πάνω κάτσε κάτω. Μια τέτοια γυναίκα είναι όντως τέλεια για τον γνωστό ηθοποιό μας.

Με τα παιδιά του παρόμοια συμπεριφορά επιδεικνύει, όσο πηγαίνουν με τα νερά του κανένα πρόβλημα, τους μεταδίδει τις ιδέες του, τον ανθρωπισμό και την ανιδιοτέλεια του Ποσειδώνα και τα αγαπάει βαθιά. Αρκετές οι συγκρούσεις μεταξύ τους όμως ........ αλλιώς είναι η σύντροφος κι αλλιώς το αίμα μας.

Μεγάλη η αγάπη του για τις τέχνες, δημιουργικός με καλλιτεχνικές ευαισθησίες ενώ κάθε τι που δημιουργεί είναι γι αυτόν ένα ακόμη παιδί. Για τζογαδόρο δεν τον κάνω αν όμως αποφασίσει να επενδύσει θα ρισκάρει μεγάλα ποσά και ή που θα τα χάσει τελείως ή που θα τα υπερδιπλασιάσει, στάσιμα πάντως τα οικονομικά του δεν μένουν.

Αν δεν έχετε απορίες ή ενστάσεις πάμε στον 6ο οίκο που λίγο πολύ τον έχουμε αναλύσει λόγω ¶ρη.

Χρυσάνθη
04-10-2010, 02:18 AM
''''Η ανάγκη του για την τέλεια και ιδανική γυναίκα επιβάλλει ριζική μεταμορφώση πότε μέσα από την αρνητική κριτική του πότε μέσα από την βία λεκτική ή μη. Έχει βαθιά συναισθήματα, είναι ζηλιάρης, παθιασμένος κι εκδικητικός όταν δεν γίνεται το δικό του''''

Δηλαδή οι σχέσεις του (5ος) ή μεταμορφώνονται κατά πως θέλει αυτός ή .... τίποτα? Δεν μπορεί με λίγα λόγια να συμβιβαστεί με τις γυναίκες? Το σήκω σήκω κάτσε κάτσε είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα? ..και είναι τόσο δυνατή που μπορεί να επιφέρει μέχρι και βία? Λόγω τετραγώνου με άρη ?(το λεκτική φαντάζομαι έχει σχέση με το ζώδιο της Παρθένου)

Τίνα Ζαχαριάδου
04-10-2010, 02:29 AM
''''Η ανάγκη του για την τέλεια και ιδανική γυναίκα επιβάλλει ριζική μεταμορφώση πότε μέσα από την αρνητική κριτική του πότε μέσα από την βία λεκτική ή μη. Έχει βαθιά συναισθήματα, είναι ζηλιάρης, παθιασμένος κι εκδικητικός όταν δεν γίνεται το δικό του''''

Δηλαδή οι σχέσεις του (5ος) ή μεταμορφώνονται κατά πως θέλει αυτός ή .... τίποτα? Δεν μπορεί με λίγα λόγια να συμβιβαστεί με τις γυναίκες? Το σήκω σήκω κάτσε κάτσε είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα? ..και είναι τόσο δυνατή που μπορεί να επιφέρει μέχρι και βία? Λόγω τετραγώνου με άρη ?(το λεκτική φαντάζομαι έχει σχέση με το ζώδιο της Παρθένου)

Όχι αυτός δεν νομίζω πως μπορεί να συμβιβαστεί, η σύντροφος θα πρέπει να συμβιβαστεί, αυτός είναι απόλυτος στα ερωτικά του. Εφ' όσον η Αφροδίτη είναι ο τρόπος που μοιράζεται τον εαυτό του, με ¶ρη Πλουτωνα σε δύσκολες γωνίες μπορεί να δίνει ελευθερίες στην σύντροφο?
Μπορεί να είναι διαλλακτικός ή διπλωμάτης?
Από την άλλη η Αφροδίτη μας δείχνει τι γυναίκες ελκύει.
Τι γυναίκες πιστεύεις ελκύει?

Χρυσάνθη
04-10-2010, 03:53 AM
Όχι αυτός δεν νομίζω πως μπορεί να συμβιβαστεί, η σύντροφος θα πρέπει να συμβιβαστεί, αυτός είναι απόλυτος στα ερωτικά του. Εφ' όσον η Αφροδίτη είναι ο τρόπος που μοιράζεται τον εαυτό του, με ¶ρη Πλουτωνα σε δύσκολες γωνίες μπορεί να δίνει ελευθερίες στην σύντροφο?
Μπορεί να είναι διαλλακτικός ή διπλωμάτης?
Από την άλλη η Αφροδίτη μας δείχνει τι γυναίκες ελκύει.
Τι γυναίκες πιστεύεις ελκύει?

Κομψές, ελεγχόμενες, χωρίς εμφανείς συναισθηματιμούς, του καθήκοντος, σοβαρές και προσανατολισμένες στην εργασία?

Χρυσάνθη
04-10-2010, 04:00 AM
Τα χαρακτηριστικά της αφροδίτης δηλαδή περιγραφουν ειτε το πως σχετιζεται με τη συντροφο ειτε τι τυπους γυναικων ελκυει?? Αν ειναι ετσι τοτε θα πρεπει και οι γυναικες που ελκυει να εχουν χαρακτηριστικα Αρεια ή ΠΛουτώνεια...το οποίο με τη σειρα του μαλλον αποτρεπει τη συνεννοηση μεταξυ των δυο... (?)

planitaki
04-10-2010, 05:29 PM
ΟΙ γυναικες που ελκυει πιστευω οτι εχουν τα χαρακτηριστικα της Παρθενου,δηλ εργασιομανεις ,σοβαρες , να ασχολουνται με τη λεπτομερια,προσγηομενες ,να φροντιζουν αυτον κ το σπιτι του,να μην τον επισκιαζουν.
Τωρα αν αυτα τα εχει σε υπερβολικο βαθμο δεν ξερω κατα ποσο θα τα ανεχεται.

Τίνα Ζαχαριάδου
05-10-2010, 12:39 AM
Επειδή στοιχεία έχουμε μόνο για τις δυο συζύγους του περιληπτικά θα σας πω τα εξής.

Η 1η σύζυγος η γνωστή σε όλους μας Μαντόνα, είναι Λέων με Σελήνη στην Παρθένο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, επίσης στην Παρθένο.
Ο δε Ωροσκόπος (κι όχι η Σελήνη) βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα.
Ο Ήλιος της σε τετράγωνο με ¶ρη και τρίγωνο με κρόνο.

Η 2η σύζυγος η αλλιώς Ρόμπιν Γουάιτ είναι Τοξοτίνα με Σελήνη στον Σκορπιό σε σύνοδο με Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με Πλούτωνα.
Ο Ήλιος της σε εξάγωνο με Κρόνο.
Ο Ερμής, η Αφροδίτη κι ο ¶ρης στον Αιγόκερω κάνουν ωραιότατα τρίγωνα με Πλούτωνα.
Νομίζω πως από αυτά τα στοιχεία καταλαβαίνουμε πως οι γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή του έχουν στοιχεία Παρθενίστικα, Ποσειδώνεια (ακήκουν κι οι δυο στο καλλιτεχνικό στερέωμα) και Πλουτώνεια. Πληρούν την Αφροδίτη κατά γράμμα ενώ τα Κρόνια στοιχεία τους καθρεφτίζουν εξίσου καλά την αντίθεση Σελήνης/Κρόνου.

Γιατί άντεξε ο 2ο γάμος περισσότερο?
Μα φυσικά γιατί η 2η σύζυγος είναι μια αρκετά ανθεκτική και δυνατή γυναίκα.
Τα έντονα Κρόνια στοιχεία δείχνουν πως μπορεί να καταπιέζεται για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, να καταπίνει πολλά από τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στην ζωή της μην τυχόν και χαλάσει το κοινωνικό της προφίλ.
Τα τρίγωνα με τον Πλούτωνα δείχνουν πως με σχετική ευκολία αναγεννιώταν μέσα από τις στάχτες της, φαντάζομαι μέχρις ότου που ξεχείλησε το ποτήρι.
Όπως και να χει εμάς μας ενδιαφέρει ο σύζυγος και το δικό του ωροσκόπιο, το οποίο νομίζω περιγράφει επακριβώς την έλξη του από τις συγκεκριμένες γυναίκες.

Χρυσάνθη
05-10-2010, 04:21 AM
Ακμή 6ου οικου στοn Tαύρο, ισως καλλιτεχνικό επάγγελμα όπως ανέλυσε και η katiakiss ,φαινεται και από δω.. Ευαισθησίες στην υγεία και/ή διοχέτευση αρκετής ενέργειας στην εργασία, κοφτερή γλώσσα επίσης, κάτι που γίνεται ακόμα πιο έντονο με το εξάγωνο του Ερμή από 8ο...και του δίνει την ταχύτητα να αντιλαμβάνεται γρήγορα και να ξεστομίζει αιχμηρές ατάκες. Θετικό της όψης η ταχύτητα της σκέψης... ¶ρης στο δίδυμο χιαστί με Κρόνο στον πρώτο δημιουργεί ένα θέμα με το λόγο, κάποια δυσκολία.., που προέρχεται από έλλειψη αυτοπεποίθησης ίσως. Γενικά, πιθανά προβλήματα στο λόγο. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη αν και αναλύθηκε από την σκοπιά των σχέσεων, επίσης δίνει ένδειξη για καλλλιτεχνικό επάγγελμα που επηρεάζει πολυπληθές κοινό (Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας)..

Τίνα Ζαχαριάδου
07-10-2010, 01:01 AM
Ακμή 6ου οικου στοn Tαύρο, ισως καλλιτεχνικό επάγγελμα όπως ανέλυσε και η katiakiss ,φαινεται και από δω.. Ευαισθησίες στην υγεία και/ή διοχέτευση αρκετής ενέργειας στην εργασία, κοφτερή γλώσσα επίσης, κάτι που γίνεται ακόμα πιο έντονο με το εξάγωνο του Ερμή από 8ο...και του δίνει την ταχύτητα να αντιλαμβάνεται γρήγορα και να ξεστομίζει αιχμηρές ατάκες. Θετικό της όψης η ταχύτητα της σκέψης... ¶ρης στο δίδυμο χιαστί με Κρόνο στον πρώτο δημιουργεί ένα θέμα με το λόγο, κάποια δυσκολία.., που προέρχεται από έλλειψη αυτοπεποίθησης ίσως. Γενικά, πιθανά προβλήματα στο λόγο. Το τετράγωνο με την Αφροδίτη αν και αναλύθηκε από την σκοπιά των σχέσεων, επίσης δίνει ένδειξη για καλλλιτεχνικό επάγγελμα που επηρεάζει πολυπληθές κοινό (Αφροδίτη σύνοδος Πλούτωνας)..

Χρυσάνθη μου, η ακμή 6ου στον Ταύρο δείχνει επίσης πως στην καθημερινή του ζωή έχει την ανάγκη να ασχολείται με όμορφα πράγματα, θέλει σταθερότητα και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν διάβαζα πως του αρέσει να μαγειρεύει. Γενικά τις απολαύσεις της ζωής, την τεμπελιά και το ραχάτι τα θέλει, με τον ¶ρη όμως μέσα στον 6ο και στον Δίδυμο και να θέλει ν' αγιάσει δεν μπορεί. Γίνεται παρορμητικός, εριστικός, κι εύκολα πρέπει να προκαλεί ατυχήματα. Πεσίματα, κατάγματα, χτυπήματα στο κεφάλι, προβλήματα με έντερα, νεφρούς, με το αναπνευστικό, και την ωμοπλάτη θα πρέπει να τα προσέχει ιδιαιτέρως. Εργασιομανής, αυστηρός στην κριτική του, πρακτικός αλλά και τελειομανής. Όσο για την αδρεναλίνη του....ανεβασμένη στα ύψη. Ακούραστος εραστής, υποχόνδριος και πολυλογάς. Πηγαίνοντας η ακμή 6ου στον γενέθλιο 9ο καταλαβαίνουμε πως θέλει να δρα ανεξάρτητος και να φιλοσοφεί τις καταστάσεις τόσο όσο πρέπει ώστε να μην ρουτινιάζει. Του αρέσουν τα ταξίδια, οι πνευματικές αναζητήσεις κι οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητα του συμβάλλει στην πνευματική του εξέλιξη.

Δε νομίζω πως αφήσαμε κενά επομένως μπορούμε να πάμε παρακάτω?

Φτάσαμε στο καλό...........7ος οίκος και γάμος!!

Dell Piero
07-10-2010, 01:13 AM
Φτάσαμε στο καλό...........7ος οίκος και γάμος!!

Έχει κάνει δυο γάμους!!! Θα κάνει και τρίτο αλλά δεν μπορώ να πω την τεχνική που χρησιμοποιώ για να προβλέπω τα μελλούμενα :toung:

Οkay okay φεύγω

katiakiss
07-10-2010, 02:23 AM
Έχει κάνει δυο γάμους!!! Θα κάνει και τρίτο αλλά δεν μπορώ να πω την τεχνική που χρησιμοποιώ για να προβλέπω τα μελλούμενα :toung:

Οkay okay φεύγω:clapping:

vikoza
07-10-2010, 11:18 AM

Οkay okay φεύγω

¶μα το πω και είναι σωστό , θα το παραδεχτείς ; :bigsmile:

Dell Piero
07-10-2010, 03:07 PM
¶μα το πω και είναι σωστό , θα το παραδεχτείς ; :bigsmile:

Εσύ Βίκη με γυροφέρνεις να συνεχίσω την πλακίτσα για να μου ρίξει η Ζαχαριάδου κανα τετράγωνο στο καλάμι και καμιά χιαστί στη μούρη και να να ψάχνω τον Χείρωνα να με θεραπεύσει :laugh:

Τίνα συγνώμη έφυγαααααααα :offtopic:

vikoza
07-10-2010, 05:21 PM
Καλή η πλακίτσα , δε λέω, αλλά όταν μιλάμε σοβαρά, μιλάμε.
Θα ζητήσω συγνώμη από την Τίνα, δεν υπάρχει καμιά διάθεση
να δημιουργήσουμε πρόβλημα με την ανάλυση του χάρτη.

Κωστή, έχω ανοίξει ήδη νέο θέμα για τον αριθμό των γάμων που
θα κάνει ένα άτομο και , αν έχεις την ευγενική διάθεση και θέληση
να μας πεις δυο λόγια, θα σου είμαστε υπόχρεοι.:bigsmile:

katiakiss
07-10-2010, 07:24 PM
Νομίζω ότι βάλαμε όλοι λίγο το χεράκι μας για μια γενική χαλαρότητα και επειδή το διάλυμα τελείωσε, ας μπούμε και λίγο σε τάξη.
Θα κάνω την αρχή λέγοντας ότι κυβ. του 7ου είναι ο Ερμής και βρίσκεται στον 8ο όπου κυβ. 8ου είναι η σελήνη και βρίσκεται στον 7ο . Αυτό από μόνο του τονίζει ιδιαίτερα τα θέματα των δύο οίκων, αλλά αφού τώρα ασχολούμαστε με τον 7ο , αυτό θα πει ότι θέματα πάθους, βάθους, έντονων ψυχικών διεργασιών, ανασφάλειας-ασφάλειας, ελέγχου, ζήλιας και καχυποψίας, είναι σε πρώτο πλάνο. Η Σελήνη στον 7ο δείχνει έναν άνθρωπο που ωστόσο έχει απόλυτη ανάγκη από συντροφικότητα και δυσκολεύεται να διαχωρίσει την ψυχική του κατάσταση από αυτή του συντρόφου του. Η Σελήνη στον 7ο και σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τον κάνει τρυφερό, δοτικό και ιδιαίτερα ευαίσθητο στις ανάγκες του συντρόφου… (προσωπικά δεν με χάλαγε καθόλου ο Σον Πεν και είναι και «ταλεντάρα!» ο άνθρωπος) Επανέρχομαι… Επανέρχομαι…

Η ακμή του 7ου στον μεταβλητό Δίδυμο και τον κυβ. Ερμή να κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (στον 11ο) που αυτό είναι πολύ πιθανό να τον κάνει να έχει μια στρεβλή ή εξιδανικευμένη εικόνα για τις συντρόφους του (έδωσε ήδη τους δυο γάμους) ή ακόμα και μια ύστερη απογοήτευση για τις πρότερες εντυπώσεις του. (δεν το έχω αναλύσει μέσα μου αρκετά ακόμα, αλλά πολλές φορές ο 11ος μας δείχνει και θέματα με τα παιδιά του συντρόφου) Και εξαπατήσεις μην ξεχνάμε… Δεν τον έχω για φρόνιμο. (μη σας ξεγελάει το τρίγωνο Κρόνου -Αφροδίτης. Με τίποτα σας λέω! Το έχω κι εγώ. Δε δουλεύει πάντα.)
Στους γάμους του βέβαια, έβαλε το χεράκι του και η 150άρα του Κρόνου από τον πρώτο οίκο, καθώς επίσης και η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου στον άξονα 1ου – 7ο.
Το εξάγωνο του Ερμή με τον ¶ρη μας περιγράφει μία σχέση με την ανάγκη της ανταλλαγής απόψεων, ζωηρής επικοινωνίας… Την απόλαυση σε διανοητικά παιχνίδια και αστεϊσμούς… Επίσης τον παρορμητικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να σχετίζεται ιδικά στην αρχή των σχέσεων.
Αυτά σε ένα πρώτο περασματάκι από αυτόν τον 7ο που έχει πολλά ακόμα, αλλά λέω να αφήσω την συνέχεια σε κανέναν άλλο… :bigsmile:

Όπως λέει και ο Πανούσης: « όλο εμένανε σηκώνει, να πω μάθημα η δασκάλα, θα τη σφάξω σαν κουνέλι και θα βγω να παίξω μπάλα!»:nuts: (δεν είμαι στα καλά μου σήμερα! Είναι ολοφάνερο!)

Τίνα Ζαχαριάδου
07-10-2010, 10:57 PM
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Κάτια γιατί θα ρίξω το θέμα στην μαύρη τρύπα (Κωστή).

Κάτια μου καλά κάνεις και δεν τον έχεις για φρόνιμο.

Το ποτήρι ξεχείλησε με την 2η σύζυγο όταν πριν από δύο ή τρία χρόνια είχαν φύγει διακοπές για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Είχαν κλείσει διαφορετικά δωμάτια κι ένα βράδυ η Γουάιτ είχε την φαεινή ιδέα να τον επισκεφτεί στην σουίτα του.
Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν κάτι παραπάνω από τραγελαφικό, ο Πεν με δυο αλλοδαπές, γυμνοί και τόσο σκνίπα στο μεθύσι που ούτε είδηση δεν την πήραν.

Μες την φρονιμότητα ο Κύριος Μιλκ :toung:

Υγ Κωστή αν δεν βρεις τον Χείρωνα να σε θεραπεύσει..........ψάξε για την Λίλιθ.

katiakiss
07-10-2010, 11:11 PM
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Κάτια γιατί θα ρίξω το θέμα στην μαύρη τρύπα (Κωστή).

Κάτια μου καλά κάνεις και δεν τον έχεις για φρόνιμο.

Το ποτήρι ξεχείλησε με την 2η σύζυγο όταν πριν από δύο ή τρία χρόνια είχαν φύγει διακοπές για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Είχαν κλείσει διαφορετικά δωμάτια κι ένα βράδυ η Γουάιτ είχε την φαεινή ιδέα να τον επισκεφτεί στην σουίτα του.
Το θέαμα που αντίκρυσε ήταν κάτι παραπάνω από τραγελαφικό, ο Πεν με δυο αλλοδαπές, γυμνοί και τόσο σκνίπα στο μεθύσι που ούτε είδηση δεν την πήραν.

Μες την φρονιμότητα ο Κύριος Μιλκ :toung:

Υγ Κωστή αν δεν βρεις τον Χείρωνα να σε θεραπεύσει..........ψάξε για την Λίλιθ.Κατάλαβες Τίνα μου; Αυτά είναι τα καμώματα του Ουρανού. (Ηλιακός κυβ. 1ου σε σύνοδο με ηλιακό κυβ. 7ου δηλαδή, Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό μέσα στον 8ο ) Γιατί ξεχωριστές σουίτες χριστουγεννιάτικα; Για να έχει άλλοθι ότι του έφερε ο ¶γιος Βασίλης δυο αλλοδαπές;
Συμπέρασμα: Όταν ο άνθρωπός σου δεν το έχει… Κάμπινγκ! Κάμπινγκ και με τέτοιο 9ο το «αλεπουδών» κοντά!

Τίνα Ζαχαριάδου
09-10-2010, 01:38 AM
Κατάλαβες Τίνα μου; Αυτά είναι τα καμώματα του Ουρανού. (Ηλιακός κυβ. 1ου σε σύνοδο με ηλιακό κυβ. 7ου δηλαδή, Ήλιος σε σύνοδο με Ουρανό μέσα στον 8ο ) Γιατί ξεχωριστές σουίτες χριστουγεννιάτικα; Για να έχει άλλοθι ότι του έφερε ο ¶γιος Βασίλης δυο αλλοδαπές;
Συμπέρασμα: Όταν ο άνθρωπός σου δεν το έχει… Κάμπινγκ! Κάμπινγκ και με τέτοιο 9ο το «αλεπουδών» κοντά!

Κάτια μου πέρα από τον ηλιακό κυβερνήτη, έχω παρατηρήσει πως πολλά άτομα με Αφροδίτη στην Παρθένο κι ειδικά με τις όψεις αυτές είναι επιρρεπή στην απιστία.
Βάλε κι ακμή 7ου στον Δίδυμο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, βάλε κι Αφροδίτη στον 9ο, να πως βγαίνει το αλεπουδών.
Και ας μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό, η Σελήνη όπου πέσει φέρνει αστάθεια, είναι αεικίνητη κι όταν χτυπιέται δείχνει συναισθηματική αστάθεια σ' ένα αρκετά μεγάλο βαθμό.
Κάποιος που είναι συναισθηματικά ασταθής δεν περιμένουμε να είναι σταθερός στις σχέσεις του ειδικά όταν αυτό φαίνεται από πολλά στοιχεία μέσα στον χάρτη του.

planitaki
09-10-2010, 07:14 PM
Κάτια μου πέρα από τον ηλιακό κυβερνήτη, έχω παρατηρήσει πως πολλά άτομα με Αφροδίτη στην Παρθένο κι ειδικά με τις όψεις αυτές είναι επιρρεπή στην απιστία.
Βάλε κι ακμή 7ου στον Δίδυμο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, βάλε κι Αφροδίτη στον 9ο, να πως βγαίνει το αλεπουδών.
Και ας μην ξεχνάμε κάτι σημαντικό, η Σελήνη όπου πέσει φέρνει αστάθεια, είναι αεικίνητη κι όταν χτυπιέται δείχνει συναισθηματική αστάθεια σ' ένα αρκετά μεγάλο βαθμό.
Κάποιος που είναι συναισθηματικά ασταθής δεν περιμένουμε να είναι σταθερός στις σχέσεις του ειδικά όταν αυτό φαίνεται από πολλά στοιχεία μέσα στον χάρτη του.

Καλησπερα σε ολους
Τινα θα ηθελα να ρωτησω ¨η Αφροδιτη στον 9ο¨ ειναι ενδειξη απιστιας? Πως το εξηγεις γιατι δεν το ξερω.
Σ΄ευχαριστω. Ελπιζω να συνεχιστει αυτος ο τροπος αναλυσης χαρτη ,γιατι δεν σας κρυβω εχω κατ ' ενθουσιαστει & εχω λυσει αρκετες αποριες μου .Σας βιαβαζω ενελειπως

Τίνα Ζαχαριάδου
10-10-2010, 01:36 AM
Καλησπερα σε ολους
Τινα θα ηθελα να ρωτησω ¨η Αφροδιτη στον 9ο¨ ειναι ενδειξη απιστιας? Πως το εξηγεις γιατι δεν το ξερω.
Σ΄ευχαριστω. Ελπιζω να συνεχιστει αυτος ο τροπος αναλυσης χαρτη ,γιατι δεν σας κρυβω εχω κατ ' ενθουσιαστει & εχω λυσει αρκετες αποριες μου .Σας βιαβαζω ενελειπως

Γεια σου πλανιτάκι, χαίρομαι που μέσα απ' την ανάλυση μπορείς να λύνεις τις απορίες σου.

Η Αφροδίτη στον 9ο βρίσκεται στον οίκο του Τοξότη, αυτό σημαίνει πως ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεται τον εαυτό του ο Σον Πεν είναι Τοξοτίσιος κι ότι τον ελκύουν γυναίκες φιλοσοφημένες, αλλοδαπές κτλ. Η Αφροδίτη δεν φημίζεται για την πίστη της όσο για τα θέλγητρα της και την ανάγκη της για έρωτα, αγάπη και συντροφικότητα. Μέσα στο σπίτι του Δία χαλαρώνει απίστευτα, γίνεται περισσότερο διαχυτική, ζητά ανεξαρτησία κι ελεθευρίες που θα την κάνουν να χαίρεται ακόμη περισσότερο όσα εκφράζει.

Θέλει να δίνει και να παίρνει αγάπη, στην ανάγκη της αυτή μοιράζεται απλόχερα, χαρίζεται, γίνεται περισσότερο τυχερή χωρίς να νιώθει πως κάνει κάτι μεμπτό αφού το μόνο που κάνει είναι ν'αγαπιέται. Δεν έχει τύψεις κι είναι επιπόλαιη. Ωστόσο βρίσκεται στο σπίτι του μέγα νομοθέτη Δία, έτσι έχει το δικαιώμα όχι μόνο ν'αγαπιέται αλλά να νομιμοποιεί τις σχέσεις της γι αυτό συνήθως λέμε πως η Αφροδίτη στον Τοξότη ή σε όψεις με Δία φέρνει διπλό γάμο.
Από μόνη της χωρίς άλλα στοιχεία έχει την τάση , αν τελικά θ 'απιστήσει φαίνεται, εννοείται από το ζώδιο που βρίσκεται, από τις όψεις που σχηματίζει και πότε ενεργοποιούνται αυτές οι όψεις.

Για παράδειγμα αν έχουμε την συγκεκριμένη Αφροδίτη σε όψη με Κρόνο, καταλαβαίνεις πως θ' απιστήσει δυσκολότερα απ' ότι αν έχει όψη με Ποσειδώνα.

EPANASTATIS24
10-10-2010, 07:25 PM
Να περάσουμε στον 8ο οίκο? Κυβερνήτης ο Ήλιος και στη θέση του.Αυτό από μόνο του θα έδειχνε έναν άνθρωπο βαθιά συναισθηματικό, καχύποποπτο και εσωστρεφή, με έντονα συναισθηματα και τρομερή δύναμη. Επειδή όμως κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, τότε όλα τα παραπάνω διαφοροποιούνται, δηλαδή ο Ουρανός έρχεται να ανατρέψει αυτό που θα έδινε ο Ήλιος. Αρα, μάλλον πρόκειται για επιπόλαιο άτομο, που δεν ασχολείται με την ουσία των πραγμάτων αλλά με την επιφάνεια, βλέπη τη ζωή ελαφρά και δεν μπαίνει σε διαδικασίες ανάλυσης των γεγονότων. Δεν ξέρω αν όμως δίνω τη σωστή ερμηνεία.

Τίνα Ζαχαριάδου
11-10-2010, 12:53 AM
Να περάσουμε στον 8ο οίκο? Κυβερνήτης ο Ήλιος και στη θέση του.Αυτό από μόνο του θα έδειχνε έναν άνθρωπο βαθιά συναισθηματικό, καχύποποπτο και εσωστρεφή, με έντονα συναισθηματα και τρομερή δύναμη. Επειδή όμως κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, τότε όλα τα παραπάνω διαφοροποιούνται, δηλαδή ο Ουρανός έρχεται να ανατρέψει αυτό που θα έδινε ο Ήλιος. Αρα, μάλλον πρόκειται για επιπόλαιο άτομο, που δεν ασχολείται με την ουσία των πραγμάτων αλλά με την επιφάνεια, βλέπη τη ζωή ελαφρά και δεν μπαίνει σε διαδικασίες ανάλυσης των γεγονότων. Δεν ξέρω αν όμως δίνω τη σωστή ερμηνεία.

Κυβερνήτης ο Ήλιος και στη θέση του?????

Κυβερνήτης 8ου η Σελήνη με τις γνωστές της όψεις και μέσα στον 7ο.

Διαφωνώ με την ερμηνεία περί Ήλιου/Ουρανού, δεν τον κάνει επιπόλαιο, τον κάνει περισσότερο πεισματάρη. Ο Ουρανός εκεί βρίσκεται σε αρκετά καλή θέση που σημαίνει πως μπορεί να εκδηλώσει την ενέργεια του με άνεση.
Μήπως θέλεις να πεις ότι τον κάνει να αποστασιοποιείται και να μην διεισδύει σε βάθος?
και πάλι όμως δεν θα τον χαρακτήριζα επιπόλαιο από την όψη αυτή, αντίθετα νομίζω πως τον ανασυγχρονίζει πηγαίνοντας τον με το ρεύμα της εποχής κι ένα βήμα παραπάνω.

EPANASTATIS24
11-10-2010, 02:23 AM
Α, ναι, συγγνώμη, μπέρδεψα τις ακμές. Εννοούσα Ήλιος στο Λέοντα στη θέση του, αλλά στον 8ο οίκο.Ο Ουρανός όμως είναι σε πτώση στο Λέοντα,κάτι που δίνει ασταθείς σχέσεις, ανάγκη ανεξαρτησίας στον έρωτα και δημιουργεί πρόβλημα. Εαν τον τοποθετήσουμε στον 8ο, δε σημαίνει ότι καταπιέζεται από το δέσιμο και το βαθύ ψυχικό δεσμό που συμβολίζει ο οίκος?Νόμιζα ότι η σύνοδος με τον Ουρανό πάντα ανατρέπει αυτό που κανονικά θα έδινε ο πλανήτης και ο οίκος, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η αντίθετη συμπεριφορά.

Τίνα Ζαχαριάδου
11-10-2010, 02:44 AM
Α, ναι, συγγνώμη, μπέρδεψα τις ακμές. Εννοούσα Ήλιος στο Λέοντα στη θέση του, αλλά στον 8ο οίκο.Ο Ουρανός όμως είναι σε πτώση στο Λέοντα,κάτι που δίνει ασταθείς σχέσεις, ανάγκη ανεξαρτησίας στον έρωτα και δημιουργεί πρόβλημα. Εαν τον τοποθετήσουμε στον 8ο, δε σημαίνει ότι καταπιέζεται από το δέσιμο και το βαθύ ψυχικό δεσμό που συμβολίζει ο οίκος?Νόμιζα ότι η σύνοδος με τον Ουρανό πάντα ανατρέπει αυτό που κανονικά θα έδινε ο πλανήτης και ο οίκος, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η αντίθετη συμπεριφορά.

Ο Ουρανός βρίσκεται σε αδυναμία στον Λέοντα κι όχι σε πτώση, αυτό σημαίνει πως στο ζώδιο του Λέοντα πρέπει να λειτουργήσει εγωιστικά σε αντίθεση με την φύση του που επιθυμεί ανεξαρτησία και ίσα δικαιώματα για όλους. Ωστόσο το κοινό τους σημείο είναι η ηγεσία. Είτε στον Υδροχόο είτε στον Λεόντα αρνείται πεισματικά να μην έχει τα ηνία στα χέρια του. Σε όποια θέση κι αν βρισκεται η ανάγκη του για ανεξαρτησία δεν αλλάζει, καταπιέζεται, μπλοκάρεται ή αυξάνεται. Στον 8ο τώρα ως μεμονωμένη θέση, εξαλείφει τα ταμπού κι είναι υπέρμαχος της σεξουαλικής ελευθερίας. Επίσης, αν συνδυάσεις την έρευνα σε βάθος που εκφράζει ο οίκος αυτός, με την προηγμένη τεχνολογία καταλαβαίνεις πως έχουμε θαυμαστά έργα. Δεν καταπιέζεται σ' αυτήν την θέση ο Ουρανός αντίθετα απελευθερώνει τον ψυχισμό του από εμμονές και ψυχοφθόρες καταστάσεις.
Η αντίφαση της δύσκολίας που δίνει ο Ουρανός στον Λέοντα σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται δείχνει μια ανισορροπία ή μια συγκρούση αν το θέλεις που πρέπει να διαχειριστεί.

katiakiss
11-10-2010, 03:38 AM
Νομίζω ότι εδώ εμπλέκεται κάποια παρερμήνευση της ιδιότητας του Ουρανού. Δεν νομίζω ότι ο Ουρανός ανατρέπει τις ιδιότητες του πλανήτη με τον οποίο έρχεται σε επαφή. Αυτό που συμβαίνει, είναι ότι τον κάνει να εκφράζεται (ο πλανήτης) υπό την επιρροή του εξωκρόνιου «ξενιστή» του. Αυτό έχει να κάνει φυσικά με τους πλανήτες για τους οποίους μιλάμε.
Στην προκειμένη περίπτωση (Ήλιου-Ουρανού), σημαίνει ότι η προσωπικότητα (Ήλιος) εκφράζεται με πολύ ιδιαίτερο, εκκεντρικό, αιφνίδιο και σφοδρό τρόπο. Μην ξεχνάμε ότι ο μεν Ουρανός είναι κυβ. 3ου ο δε Ήλιος κυβ.9ου και η σύνοδος αυτή κάνει τρίγωνο με τον Δία από τον 1ο και είναι κυβ. 1ου. Εδώ το άτομο, χρησιμοποιεί θετικά αυτή την κατά τα άλλα «δύσκολη» όψη. Η διανόηση του ατόμου αποκτά το βάθος του 8ου , αλλά παρά την υποστήριξή του από τον Δία, μπορεί να εκφράσει και δογματισμό και εμμονές… και όλο το «υπόγειο» μεγαλείο του 8ου. Ωστόσο το άτομο, λόγω του Ήλιου του εκεί και σε συνδυασμό με τον Ουρανό, αποκτά μαγνητισμό και γοητεία. Ο Σον Πεν δεν είναι αντικειμενικά ωραίος, αλλά είναι σίγουρα γοητευτικός με έναν ιδιαίτερο τρόπο (Ουρανός).
Το εγώ (Ήλιος) δεν μπορεί να ανατραπεί από κανέναν πλανήτη.
Μπορεί φυσικά να φέρει ερωτικά σκάνδαλα μεγάλης εμβέλειας ή προβλήματα με την εφορία και την οικονομική διαχείριση σε ότι αφορά τα λεφτά τρίτων. Εντάσεις και περίεργες εμπειρίες ή σεξουαλικές προτιμήσεις.
Από την άλλη, στον οίκο των βαθύτερων εσωτερικών διεργασιών, αυτή η σύνοδος, κάθε φορά που ενεργοποιείται από κάποια διέλευση, σπρώχνει το άτομο σε μεταλλαγές της εσωτερικής και διανοητικής του ζωής. Κάτι μου λέει ότι οι εμπειρίες του είναι κάτι σαν σοκ για τον ίδιο. Βαθιές, εσωτερικές αποκαλύψεις τον μεταμορφώνουν σε έναν άλλο άνθρωπο με διαφορετικό εσωτερικό επίπεδο. Μόνο που στην περίπτωσή του, οι εσωτερικές του αλλαγές μας γίνονται γνωστές, γιατί ρυθμίζουν και την στάση του στη ζωή (μην ξεχνάμε το τρίγωνο του Δία από τον 1ο). Τις εσωτερικές του αλλαγές τις επικοινωνεί λόγω κυβερνητών 3ου-9ου όπως αναφέρω πιο πάνω.
Εκφράζει τις αρχές του αλτρουισμού που διέπουν τον Ουρανό (κυβ. Υδροχόου και 11ου και μιλήσαμε ξανά για την έντονη φιλανθρωπική του δράση σε παγκόσμιο επίπεδο 9ο ).
Δείχνει έναν άνθρωπο που δεν θα φοβηθεί να πάει ενάντια στο κατεστημένο και τους νόμους, χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα.
Αυτά από μένα… Και βλέπουμε… :bigsmile:

Αγγελικη
11-10-2010, 07:07 AM
lol.....Αντιπαθητικός...Αναξιό ιστος...Προβλήματα υγείας λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης/¶ρη. Ή απατά ή του αρέσουν οι σύντροφοι που τον απατούν (κάπου πρέπει να εκφραστεί αυτή η δυσαρμονία).
Ο Δίας πολύ κοντά στον ωροσκόπο και σε έξαρση δίνει άνθρωπο ελαφρόμυαλο (καλό μεν) αλλά σύμφωνα με τις Κρόνιες αντιλήψεις της εποχής μας, δεν παύει να θεωρείται ελαφρόμυαλος...Κατόπιν τον πιάνει και ο Κρόνος και ξαφνικά μετατρέπεται σε συντηρητικό...
Δεν ξέρει τί θέλει...
Και παρόλο που θα έχει την ευχέρεια να βγάζει χρήματα από ακίνητα, θα του τα φάνε οι γυναίκες ή η γυναίκα του...Μπορεί και η μητέρα του...¶βυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

katiakiss
11-10-2010, 10:45 AM
lol.....Αντιπαθητικός...Αναξιό ιστος...Προβλήματα υγείας λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης/¶ρη. Ή απατά ή του αρέσουν οι σύντροφοι που τον απατούν (κάπου πρέπει να εκφραστεί αυτή η δυσαρμονία).
Ο Δίας πολύ κοντά στον ωροσκόπο και σε έξαρση δίνει άνθρωπο ελαφρόμυαλο (καλό μεν) αλλά σύμφωνα με τις Κρόνιες αντιλήψεις της εποχής μας, δεν παύει να θεωρείται ελαφρόμυαλος...Κατόπιν τον πιάνει και ο Κρόνος και ξαφνικά μετατρέπεται σε συντηρητικό...
Δεν ξέρει τί θέλει...
Και παρόλο που θα έχει την ευχέρεια να βγάζει χρήματα από ακίνητα, θα του τα φάνε οι γυναίκες ή η γυναίκα του...Μπορεί και η μητέρα του...¶βυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Αγγελική, επειδή το ξενυχτίσαμε μαζί διαδικτυακά απόψε και εξαντλήσαμε τις δυνάμεις μας στο θέμα «Κρόνιοι τύποι», μάλλον αρχίζει και μας βγαίνει η κούραση.

Δεν ξέρω αν το πρόσεξες, αλλά είμαστε ακόμα στον 8ο οίκο και το τετράγωνο ¶ρη\Αφροδίτης δεν έχει καμία σχέση με το θέμα.
Αλλά έστω ότι… Το “lol” (Laugh out laud = κάτι σαν «γελάσαμε» ένα πράγμα, για όσους δεν το ξέρουν), τι ακριβώς εννοείς και που το στηρίζεις;
Επίσης, το «αναξιόπιστος» και «αντιπαθητικός» από πού το βλέπεις;
Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν να τους απατούν οι σύντροφοί τους; Αν ναι, από πού φαίνεται αυτό; Από τον Ουρανό τους;
Ο Δίας στον Τοξότη είναι σε κυριαρχία.
Πως καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι ο Δίας στον ωροσκόπο δίνει ελαφρόμυαλους; Και ποιες είναι οι νέες Κρόνιες αντιλήψεις που τον θέλουν ελαφρόμυαλο;
Οι μεσιτείες, τα κέρδη των οποίων κινδυνεύουν από συντρόφους και την μάνα που τον γέννησε, από πού προκύπτουν;
Μας περιγράφεις ένα μισοκακόμοιρο ανθρωπάκι περιορισμένης νοητικής δυνατότητας και μιλάμε για έναν κορυφαίο ηθοποιό, 2 φορές βραβευμένο με όσκαρ και με τεράστιο έργο κοινωφελούς σκοπού.
Και τέλος, ο Σον Πεν είναι υπαρκτό πρόσωπο και ίσως θα έπρεπε να προσέχουμε πως εκφραζόμαστε.

Δεν μας βλέπω σε φόρμα για την νέα Υδροχοϊκή εποχή! Δεν μας βλέπω…

...¶βυσσος δεν λες τίποτα!

katiakiss
11-10-2010, 11:10 AM
Τίνα μου, συγνώμη που θα παρεμβάλω στο θέμα μας μια προσωπική ερώτηση, αλλά μια και κάνουμε ανάλυση ωροσκοπίου θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό.
Μία φίλη μου που μένει στην Ανάβυσσο, έχει σοβαρό πρόβλημα και ο ψυχίατρος της έχει γράψει χάπια, αλλά εμείς που είμαστε στο άμεσο περιβάλλον της και παρακολουθούμε τις αντιδράσεις της, είμαστε σίγουροι ότι δεν τα παίρνει. Ποιο οίκο να κοιτάξω για το δω αυτό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τίνα Ζαχαριάδου
11-10-2010, 12:01 PM
Δεν ξέρει τί θέλει...

Αχ Αγγελική!!!!

Με Δία στον ωροσκόπο σε τρίγωνο με τον Ήλιο, αντιπαθητικός?

Επιπόλαιος μπορεί να γίνει γι αυτό όμως υπάρχει ο Κρόνος για να τον μαζεύει.

Περί απιστίας έχουμε γράψει ότι πράγματι είναι επιρρεπής, όμως κι εγώ έχω την ίδια απορία με την Κάτια, από βγάζεις το συμπέρασμα πως τα χρήματα του θα του τα φάνε οι γυναίκες ή η μητέρα του?
Από το τετράγωνο Αφροδίτη/¶ρη?

planitaki
12-10-2010, 01:46 AM
Tινα , σ' ευχαριστω πολυ για την αναλυση της Αφροδιτης στον 9ο,& να σκεφτης οτι ο ανδρας μου εχει την Αφροδιτη του στον 9ο &στον Υδροχωο ,αλλα επειδη κανει τριγωνο με τον κρονο " ευτυχως " ειμαι λιγο απατημενη
οχι πολυ !!!!!
Ας ειναι καλα τωρα τον καταλαβαινω!!!!!:banana

Τίνα Ζαχαριάδου
12-10-2010, 02:40 AM
Tινα , σ' ευχαριστω πολυ για την αναλυση της Αφροδιτης στον 9ο,& να σκεφτης οτι ο ανδρας μου εχει την Αφροδιτη του στον 9ο &στον Υδροχωο ,αλλα επειδη κανει τριγωνο με τον κρονο " ευτυχως " ειμαι λιγο απατημενη
οχι πολυ !!!!!
Ας ειναι καλα τωρα τον καταλαβαινω!!!!!:banana

Πλανιτάνι μου, είτε λίγο απατημένη είτε πολύ σε προκαλώ να συμπληρώσεις τυχόν κενά για τον 8ο οίκο αλλιώς να πας στον 9ο γιατί το κουίζ κατάντησε της ¶ρτας το Γιοφύρι.

EPANASTATIS24
12-10-2010, 01:29 PM
Nα συμπληρώσω εγώ για τον 8ο, φαίνεται ότι ανά περιόδους βιώνει βαθιές κρίσεις, με τη σελήνη κυβερνήτη 8ου να χτυπιέται από τον Κρόνο, αλλά και τον Ουρανό (ημιτετράγωνο), έχει τη δύναμη βέβαια να τις ξεπερνά, γιατί η ίδια σελήνη εξαγωνίζει τον Πλούτωνα και τροφοδοτείται από εκεί με αποθέματα αντοχής. Οι κρίσεις αυτές αφορούν τις αισθηματικές σχέσεις, όπως είπαμε, και το γάμο, αλλά και συνεργασίες. Πιθανότατα στη ζωή του να βίωσε και πραγματικές εγκληματικές επιθέσεις από αντιπάλους του, τις οποίες ξεπέρασε.

Τίνα Ζαχαριάδου
12-10-2010, 02:33 PM
Nα συμπληρώσω εγώ για τον 8ο, φαίνεται ότι ανά περιόδους βιώνει βαθιές κρίσεις, με τη σελήνη κυβερνήτη 8ου να χτυπιέται από τον Κρόνο, αλλά και τον Ουρανό (ημιτετράγωνο), έχει τη δύναμη βέβαια να τις ξεπερνά, γιατί η ίδια σελήνη εξαγωνίζει τον Πλούτωνα και τροφοδοτείται από εκεί με αποθέματα αντοχής. Οι κρίσεις αυτές αφορούν τις αισθηματικές σχέσεις, όπως είπαμε, και το γάμο, αλλά και συνεργασίες. Πιθανότατα στη ζωή του να βίωσε και πραγματικές εγκληματικές επιθέσεις από αντιπάλους του, τις οποίες ξεπέρασε.

Ο 8ος οίκος δείχνει κρίσιμες καταστάσεις όπως πολύ σωστά αναφέρεις.
Ο κυβερνήτης 9ου σε σύνοδο με τον κυβερνήτη 3ου στον 8ο οίκο, τι μπορεί να δείχνει?

Χρυσάνθη
12-10-2010, 04:07 PM
Ο 8ος οίκος δείχνει κρίσιμες καταστάσεις όπως πολύ σωστά αναφέρεις.
Ο κυβερνήτης 9ου σε σύνοδο με τον κυβερνήτη 3ου στον 8ο οίκο, τι μπορεί να δείχνει?

Ότι τα θέματα των σπουδών ίσως, ή των ταξιδιών καθώς και η σχέση με τα αδέρφια του έχει περάσει από κρίσιμες-επώδυνες καταστάσεις...Είναι τα θέματα που του προκάλεσαν τις μεγαλύτερες δοκιμασίες και πιθανόν να συνδεονται? Δεν ξέρω αν ισχύει με τον ηθοποιό μας, αλλά σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό? Επειδή κατοικούν στον ίδιο οίκο άρα έχουν κάτι κοινό??

EPANASTATIS24
12-10-2010, 11:08 PM
Κυβερνήτης 3ου και 9ου μαζί στον 8ο= ξαφνική απώλεια συγγενικού προσώπου σε ταξίδι, ξαφνική κληρονομιά από συγγενικό πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, εξειδίκευση και σπουδές σχετικά με ψυχολογία, έρευνες κτλ, συμβόλαια και συμφωνίες σχετικά με εξωτερικό που αποφέρουν πολλά κέρδη.

Τίνα Ζαχαριάδου
12-10-2010, 11:59 PM
Καλά προχωράτε αλλά άλλο είναι εκείνο το οποίο θέλω να μου πείτε :love:

Χρυσάνθη
13-10-2010, 12:26 AM
Ότι δεν τα εχει καθολου καλά με τη γνώση γενικώς...και σας ερέθισμα και σαν ανντίδραση=λόγος, ....είναι αντιδραστικός δηλαδή και στον τροπο που μαθαινει αλλα και επικοινωνει...ή έχει ταλέντο για κρυφές έρευνες... συμμετοχη σε μυστικιστικες οργανώσεις? Μελαγχολικες σκέψεις και έκφραση?

planitaki
13-10-2010, 05:15 PM
Κατι γινεται με Βορειο και Νοτιο δεσμο που βρισκονται μεσα στον 3ο & 9ο ?

Η συνοδος Ηλιου-Ουρανου δειχνει ενα πολυ ανεξαρτητο ατομο ,θελει να συνεργαζεται με αλλους αλλα να ηγηται, απειθαρχος με εντονο μαγνητισμο,δεν περνα απαρατηρητος,δεν τον εκφραζει ο παραδοσιακος γαμος .

Στον 8ο το ενδιαφερον του μπορει να στρεφεται γυρω απο τη μετα θανατο ζωη . Μπορει να διαζειριζεται οικονομικα τριτων & να εχει κερδη απο κει .

Ο Ουρανος απο τον 3ο , ο τροπος σκεψης ειναι εφευρετικος ,πρωτοτυπος & ευστροφος. Με το λογο του δεν χαιδευει τα αυτια κανενος ,ουτε του συγγενικου του περιβαλοντος.
Αμφισβητει τους παντες & ειναι πιθανον απο την παιδικη ηλικια να απορριπτει το εκπαιδευτικο συστημα.

Ο Ηλιος απο τον 9ο ,φιλοσοφικες αναζητησεις ,αγαπη για τα ταξιδια ισως & κερδη απο αυτα .

Τινα τα γραφω αναλητικα με τον τροπο που τα σκεφτωμαι & θελω να μου πεις αν ειναι σωστος η λαθος , γιατι μονο ετσι μπορω να καταλαβω πως θα ερμηνευω ενα χαρτη .

Περιμενω !!!!!:banana

Τίνα Ζαχαριάδου
14-10-2010, 12:15 AM
Όλα όσα γράφετε, πάνω κάτω σωτά είναι και λίγο έως πολύ τα έχουμε αναφέρει.

Ο 9ος τι άλλο είναι βρε παιδιά?

Το έχουμε αναφέρει κι αυτό, απλώς θέλω λίγη περισσότερη ανάλυση.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-10-2010, 01:08 AM
νομος ,νομικα προβληματα
3ο 8ο,9ο
μηπως εχασε λεφτα και ειχε προβληματα νομικης φυσης
και ηταν μπλεγμενα τα αδελφια του;

Τίνα Ζαχαριάδου
14-10-2010, 01:42 AM
Δέσποινα μου είσαι απίστευτη!!!!!!!!

Φυσικά κι είναι τα νομικά, δεν ξέρω τις νομικές υποθέσεις είχε κι αν είχε με τα αδέρφια του όμως ο ίδιος είχε, εξαιτίας της ανεξέλεγκτης συμπεριφορά του. Ο Σον Πεν φημίζεται για την αθυροστομία του, βάλε ότι σηκώνει και το χεράκι του... θέλει πολύ πολύ για να βρεθεί αντίμετωπος με τον νόμο.
Η πρώτη που τον κατηγόρησε ήταν η Μαντόνα, ο 2ος ήταν ο δημοσιογράφος που τον έσπασε στο ξύλο.
Όλο και κάποιος άλλος θα υπάρχει που μας διαφεύγει.
Για αναλύστε λίγο την σχέση του με τον νόμο.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-10-2010, 02:24 AM
εχει χασει δικες
εχει χασει λεφτα
αρης τετραγωνο με πλουτωνα και αφρο
εχει μπει φυλακη
ο πλουτωνας ειναι κυβερνητης του 12ου σκορπιος
να πω οτι ενιωθε καλα μεσα οταν μπηκε φυλακη;
ενιωθε μια ικανοποιηση ;
οτι τα εβαζε με ολα και με ολους αντιδραστικος
παραλογος αυτος ομως ενιωθε απολυτα ωραιος και ικανοποιημενος
σκληρος πολυ..
βιωνε τις εμπειριες του 9ου -βορειο δεσμο -δικες,δικαστηρια
αν μπορουσε θα αγορευε κιολας

Υ.Γ Τινακι μου τι εννοεις οταν λες να αναλυσουμε την σχεση του με τον νομο;

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-10-2010, 02:27 AM
Δέσποινα μου είσαι απίστευτη!!!!!!!!
.

σε ευχαριστω αγαπημενη μου
ηθελα να το γραψω απο το πρωι αλλα ενιωθα ανασφαλεια..:love:

EPANASTATIS24
14-10-2010, 10:25 AM
Kαταρχήν, βλέπουμε ότι και οι 3 πλανήτες στον 9ο οίκο τετραγωνίζουν τον ¶ρη στους Διδύμους, με πιο δυνατό το τετράγωνο το τετράγωνο της Αφροδίτης - κυβερνήτης του Μεσουρανήματος (σκάνδαλα, κοινωνικό στάτους, το "όνομα" γενικά που έχουμε στην πιάτσα). Αυτό είναι μια καλή ένδειξη για νομικά προβλήματα νομίζω. Επίσης, ο κυβερνήτης του 9ου οίκου - ο Ήλιος- τετραγωνίζει την ακμή του 12ου οίκου (εγκλεισμός, ιδρύματα, φυλακές) στο Σκορπιό. Ο οποίος 12ος έχει κυβερνήτη Πλούτωνα οικοθετημένο επίσης στον 9ο οίκο. Αλλη μία ένδειξη για καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του προφανώς. Επίσης, οι δύο κυβερνήτες του 3ου οίκου απέναντι, δηλαδή ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας (των αναχαιτισμένων Ιχθύων) βρίσκονται σε ακριβές ημιτετράγωνο, άλλη μία ένδειξη (?) για λογομαχίες και ασταθή συμπεριφορά.
όμως, βρε παιδιά, με κυβερνήτη 9ου τον Ήλιο σε ένα τόσο καραμπινάτο τρίγωνο με το Δία από τον ωροσκόπο, δε θα περίμενα φυλακή και καταδίκες, αλλά να τη σκαπουλάρει μονίμως. Εξάλλου, και ο Ερμής - δεύτερος κυβερνήτης του 9ου στην αναχαιτισμένη Παρθένο - εξάγωνο με τον ¶ρη κάνει...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-10-2010, 10:48 AM
o ηλιος αγαπητο μελος δεν ειναι του 9ου οικου κυβερνητης

EPANASTATIS24
14-10-2010, 11:09 AM
Mα ακμή 9ου οίκου στο Λέοντα έχει στις 27', ποιον κυβερνήτη έχει ο οίκος?

Χρυσάνθη
14-10-2010, 11:12 AM
Με μπερδέψατε και μένα!! κυβερνητης 9ου ο Ήλιος στον 8ο!..

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-10-2010, 11:19 AM
[QUOTE=EPANA

STATIS24;110889]Mα ακμή 9ου οίκου στο Λέοντα έχει στις 27', ποιον κυβερνήτη έχει ο οίκος?[/QUO

ναι εχει ακμη εκει
αλλα ο ηλιος του ειναι στον 8ο

Τίνα Ζαχαριάδου
14-10-2010, 11:22 AM
Kαταρχήν, βλέπουμε ότι και οι 3 πλανήτες στον 9ο οίκο τετραγωνίζουν τον ¶ρη στους Διδύμους, με πιο δυνατό το τετράγωνο το τετράγωνο της Αφροδίτης - κυβερνήτης του Μεσουρανήματος (σκάνδαλα, κοινωνικό στάτους, το "όνομα" γενικά που έχουμε στην πιάτσα). Αυτό είναι μια καλή ένδειξη για νομικά προβλήματα νομίζω. Επίσης, ο κυβερνήτης του 9ου οίκου - ο Ήλιος- τετραγωνίζει την ακμή του 12ου οίκου (εγκλεισμός, ιδρύματα, φυλακές) στο Σκορπιό. Ο οποίος 12ος έχει κυβερνήτη Πλούτωνα οικοθετημένο επίσης στον 9ο οίκο. Αλλη μία ένδειξη για καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του προφανώς. Επίσης, οι δύο κυβερνήτες του 3ου οίκου απέναντι, δηλαδή ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας (των αναχαιτισμένων Ιχθύων) βρίσκονται σε ακριβές ημιτετράγωνο, άλλη μία ένδειξη (?) για λογομαχίες και ασταθή συμπεριφορά.
όμως, βρε παιδιά, με κυβερνήτη 9ου τον Ήλιο σε ένα τόσο καραμπινάτο τρίγωνο με το Δία από τον ωροσκόπο, δε θα περίμενα φυλακή και καταδίκες, αλλά να τη σκαπουλάρει μονίμως. Εξάλλου, και ο Ερμής - δεύτερος κυβερνήτης του 9ου στην αναχαιτισμένη Παρθένο - εξάγωνο με τον ¶ρη κάνει...

Kαλημέρα!!!!

Από την στιγμή που ο κυβερνήτης του 9ου βρίσκεται στον 8ο οίκο καταλαβαίνουμε πως θα αντιμετώπιζε τέτοιου είδους προβλήματα.
¶λλη σοβαρή ένδειξη όλα τα παραπάνω που αναφέρεις.
Ποιος είπε ότι δεν την σκαπουλάρει, ποινή ήταν αυτή που έκτισε?
Συμπεριφέρσου και συ αναλόγως να δούμε την διαφορά.
Ή φαντάζεσαι πως η παραμονή του στην φυλακή΄και οι συνθήκες διαβίωσης ήταν κοινές με των υπολοίπων?
Με Ήλιο τρίγωνο Δία πασά θα τον είχαν.

Φαντάζομαι ότι το χειρότερο δεν ήταν η φυλακή όσο το γεγονός, ότι τον υποχρέωσαν να συμμετέχει σε συνεδρίες για να ελέγξει τον θυμό του. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 9ο επιθυμεί να τον αναδιαμορφώσει μέσα από τον νόμο. Λογικά η εμπειρία αυτή πρέπει να ήταν καταλυτική στην ζωή του, λόγω Πλούτωνα αλλά και 8ου.

Από την άλλη πλευρά η όλη ιστορία μπορεί να έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα.. Να του πρόσθεσε φανατισμό για παράδειγμα αλλά και την δυνατότητα να επηρεάζει με τρόπο Πλουτώνειο και να χει ο λογος του απήχηση σ' ένα ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε πως ήταν από τους πρώτους που καταφέρθηκε εναντίον του Μπους για τον πόλεμο στο Ιράκ.

Χρησιμοποιήσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (3ος / 9ος) πληρώνοντας υπέρογκα ποσά προκειμένου να βγεί να τον καταγγείλει. Κι ενώ κανείς δεν μπορούσε να ταξιδέψει με προορισμό το Ιράκ αυτός πήρε τους ανθρώπους τους, μαζί και την κόρη του την μεγάλη για να στηρίξει τα θύματα του πολέμου. Όλα αυτά είχαν νομικές διαδικασίες, δεν μιλάμε για μια απλή έκδοση διαβατηρίου.

EPANASTATIS24
14-10-2010, 11:24 AM
Bρε Δέσποινά μου, μου λες ο Ήλιος δεν είναι κυβερνήτης του 9ου και σου απαντάω πως είναι. Το ότι εναι στον 8ο οίκο δεν το αμφισβήτησα.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
14-10-2010, 03:59 PM
Bρε Δέσποινά μου, μου λες ο Ήλιος δεν είναι κυβερνήτης του 9ου και σου απαντάω πως είναι. Το ότι εναι στον 8ο οίκο δεν το αμφισβήτησα.

εχεις δικιο Επαναστατη:bigsmile:
πολλες φορες χανω την'' μπαλα''
λογω της βιασυνης μου και της παρορμητικοτης τας μου
και την επιπολαια γρηγορη αντιλιψη των γραπτων ..
ευτυχως δεν εχω καθολου εγωισμο
και λεεω για κατσε ρε παιδι μου να το δω παλι
ο επαναστης εχει απολυτο δικιο

και ναμαι!!!:bigsmile:

Υ.Γ αυτο το κουσουρι μου ποτε θα το καταπολεμησω και πως..δεν ξερω...:cry::cry::cry:

EPANASTATIS24
15-10-2010, 09:26 AM
Όλοι κάνουμε τέτοια λάθη, δεν πειράζει :cheesy:

μανταλένα
15-10-2010, 11:56 AM
Με μεγάλη επιφύλαξη..., θα έλεγα πως αρκετά θέματα του χάρτη περνάνε απο τον 8ο οικο..
Η κουβέντα βρίσκεται στον 9ο του οποίου κυβ., βρίσκεται στον 8ο...
Η αφροδίτη απο τον 9ο (κυβ. MC) τετραγωνο με Αρη
Η αντισκιά του ¶ρη στην ακμή του 8ου
Κυβερνήτης του 8ου είναι η Σελήνη στον 7ο (σχεσεις με άλλους κ.λ.π) σε αντίθεση με κρόνο απο τον 1ο (ερμηνεια: όταν ο κρόνος-χρόνος εξυγειάνει και σταθεροποιήσει συναισθήματα περνώντας απο το κόσκινο του 8ου., η ανώτερη γνώση του 9ου θα εμφανιστεί)
Πολλά μεσοδιαστήματα με πρώτο και καλύτερο Ήλιου - Σελήνης πέφτουν στον 8ο...
Νομίζω πως πραγματικά o 9oς εξαρτάται απο διεργασίες του 8ου...

Τίνα Ζαχαριάδου
16-10-2010, 03:43 AM
Με μεγάλη επιφύλαξη..., θα έλεγα πως αρκετά θέματα του χάρτη περνάνε απο τον 8ο οικο..
Η κουβέντα βρίσκεται στον 9ο του οποίου κυβ., βρίσκεται στον 8ο...
Η αφροδίτη απο τον 9ο (κυβ. MC) τετραγωνο με Αρη
Η αντισκιά του ¶ρη στην ακμή του 8ου
Κυβερνήτης του 8ου είναι η Σελήνη στον 7ο (σχεσεις με άλλους κ.λ.π) σε αντίθεση με κρόνο απο τον 1ο (ερμηνεια: όταν ο κρόνος-χρόνος εξυγειάνει και σταθεροποιήσει συναισθήματα περνώντας απο το κόσκινο του 8ου., η ανώτερη γνώση του 9ου θα εμφανιστεί)
Πολλά μεσοδιαστήματα με πρώτο και καλύτερο Ήλιου - Σελήνης πέφτουν στον 8ο...
Νομίζω πως πραγματικά o 9oς εξαρτάται απο διεργασίες του 8ου...

Σωστά μανταλένα μου.

Η 8ος οίκος είναι αρκετά ενεργοποιημένος επειδή όμως έχουμε αναλύσει περί 8ου ας μην γυρίσουμε πίσω.
Σε σχέση με τον 9ο, ας μείνουμε στα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον νόμο.
Να προσθέσω μόνο και αν δεν έχετε αντίρρηση να πάμε παρακάτω, πως τα ενεργοποιημένα Πλουτώνεια στοιχεία σχετίζονται με τις πρωτοβουλίες του για τον πόλεμο του Ιράκ, για τα θύματα του φονικού τυφώνα Κατρίνα και φυσικά με τα θύματα της Αιτής.
Ο Πλούτωνας σχετίζεται με τις μάζες, ερχόμενος σε επαφή ο Πεν με όλο τον κόσμο που ανάφερα, με θύματα πολέμου, σεισμών και καταποντισμών, πληγωμένους ανθρώπους σωματικά και ψυχολογικά, αλλάζει κι όλο το φιλοσοφικό του σύστημα για την ζωή μέσα από διεργασίες επώδυνες.
Και για να πάμε στο Μεσουράνημα, τι δείχνει ο 10ος του?
Δικαολογεί όλα όσα γνωρίζουμε για τον ηθοποιό?

liontarini
17-10-2010, 12:12 AM
Ο Ζυγός στην ακμή του 10ου θα μπορούσε να δικαιολογήσει πληθώρα επαγγελματικών επιλογών και όχι να περιορίζεται στο χώρο της τέχνης. Σίγουρα, όμως, οι τέχνες συγκαταλέγονται στα θέματα που κυβερνά η Αφροδίτη ( κυβερνήτης Ζυγού). Για να βγάλουμε συμπέρασμα θα ελέγξουμε και τον 5ο, γιατί ο κυβερνήτης του ( ταύρος - άρα Αφροδίτη) είναι ίδιος με του 10ου ( Ζυγός - άρα Αφροδίτη). έχουμε λοιπόν καταξίωση ( 10ος) που σχετίζεται με θέματα Αφροδίτης, η οποία κυβερνά και τον 5ο ( ηθοποιοί). Επομένως καταξιώνεται υποδυόμενος ρόλους. Επιπλέον η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον ¶ρη του 6ου ( εργασιακό περιβάλλον), άρα η καταξίωση που περιγράψαμε προέρχεται μέσα από το χώρο της εργασίας. Το τετράγωνο μπορεί να υποδεικνύει ότι καταξιώνεται για τον αισθησιασμό του, αλλά και ότι ο δρόμος δεν του είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ή/ και δηλώνει συγκρούσεις με συναδέλφους, δεσποτική συμπεριφορά και συγκρούσεις με τον ίδιο του τον εαυτό για να χτίσει την καριέρα του. Έπρεπε να δουλέψει πολύ σκληρά για να φθάσει εκεί που έφθασε ( ¶ρης = πόλεμος στον 6ο στο επάγγελμα). Δυνατότητα καταξιώσεως γιατί έχει όση ενέργεια χρειάζεται = Αρης να νικήσει εχθρούς στον εργασιακό χώρο.
Επίσης η Αφροδίτη κάνει καλές όψεις με Ποσειδώνα του 11ου ( μας παραπέμπει στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου) αλλά και του 1ου ( όπου ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι πανίσχυρος).
Πάντως η φήμη του εξαπλώνεται στο εξωτερικό ( 9ος) και γενικώτερα είναι καλότυχος γιατί η Αφροδίτη είναι υψωμένη στο χάρτη του.

Τίνα Ζαχαριάδου
17-10-2010, 01:26 AM
Μπράβο liontarini και να προσθέσω στην τελευταία σου πρόταση η Αφροδίτη είναι υψωμένη στον χάρτη και σε σύνοδο με Πλούτωνα που δείχνει την μεγάλη αναγνωρισιμοτητα και την βαθιά επιρροή που ασκεί στα πλήθη. Πάντως όσο προχωράμε τον χάρτη δεν μπορώ να μην αναφέρω -ξανά- πως πέρα από την ηθοποία θα του ταίριαζε το επάγγελμα του πολιτικού, κάτι το οποίο πιστεύω θα επιλέξει ν' ακολουθήσει κάποια στιγμή στη ζωή του.
Και για πάμε στον 11ο οίκο να μου πείτε για τις φιλικές του σχέσεις, τους στόχους του και τα οράματα του.
Τι οραματίζεται αυτός ο άνθρωπος?

Χρυσάνθη
17-10-2010, 03:39 AM
Τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε ότι η Αφροδίτη είναι υψωμένη στο χάρτη του? Επίσης το τετράγωνο του ¶ρη με τον κυβερνήτη του 10ου δε θα μπορούσε να δείξει και επιτυχία στο επάγγελμα, δεδομένου ότι ο ¶ρης σχετίζεται με την εργασία και είναι γενικά δείκτης επαγγελματικών? Έχω ακούσει ότι για τα επαγγελματικά οι όψεις τετραγώνου είναι καλές γιατί οπλίζουν τον άνθρωπο με δύναμη και ο επαγγελματικός χώρος είναι κατεξοχήν ανταγωνιστικός...? Ισχύει?
Τώρα για τον 11ο οίκο, κυβερνήτης 11ου ο Πλούτωνας στον 9ο η δημοτικότητά του δηλαδή σχετίζεται με τα ταξίδια του (φυσικό..) Μέσα στον 11ο ο Ποσειδώνας του δίνει υψηλά ιδανικά και εκεί βρίσκεται και πιθανή έφεση στην πολιτική (εκτός από Ήλιο σύνοδο με Ουρανό στον 8ο). Επίσης ο Ποσειδώνας κάνει ακριβές εξάγωνο με τον Πλούτωνα κυβερνήτη του οίκου ... η όψη συνόδου Πλούτωνα Αφροδίτης δείχνει ότι τον ωφελεί η στροφή στην πολιτική και μπορεί να επηρεάσει τα πλήθη. Σε αυτό συνηγορεί και η όψη τριγώνου Ποσειδώνα με τη Σελήνη στον 7 - συνεργασίες για κοινό σκοπό. Εν ολίγοις οι φιλίες του είναι ισχυρές (τρίγωνο με πλούτωνα) ωφέλιμες και καταγράφονται από τον ίδιο σε ψυχολογικό επίπεδο ως κάτι το άφθαρτο.. σχεδόν ιδανικό. Τις αντιμετωπίζει μέσα από ένα πρίσμα ιδεαλισμού και για αυτό σχετίζεται μόνο με φίλους που έχουν κοινή νοοτροπία και στόχους.
Τελικά επειδή και οι στόχοι φαίνονται μέσα από τον 11ο, μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχει πετύχει τους σκοπούς του ακόμα και του ήταν δύσκολο (Κρόνος στον 1ο).

liontarini
17-10-2010, 11:32 PM
Ως προς την πολιτική που αναφέρθηκες Τίνα με βρίσκεις σύμφωνο

Ο Κρόνος πανίσχυρος στον Ζυγό πλέον και πέρασε από το μεσουράνημά του. Ο Ουρανός και ο Δίας στον Κριό τετραγωνίζουν τον 1ο οίκο του. Ριζικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας, οπωσδήποτε πολιτικά χρωματισμένες. Κρόνος = εξουσία στον 10ο και στο ζώδιο της έξαρσής του. Θα κάνει και ένα ωραιότατο τετράγωνο με γενέθλιο Κρόνο όπου θα του αλλάξει εντελώς εικόνα ( 1ος) και επιθυμίες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ακμή 11ου στον Σκορπιό. Ποσειδώνας στον Σκορπιό και στον 11ο. Ο Ποσειδώνας σε πολύ καλή όψη με τη σύνοδο Αφροδίτης- Πλούτωνα του 9ου και σε σκληρή όψη με τον Ερμή του 8ου. ¶κρως ενδιαφέρουσες όψεις και οικοθεσία. Σίγουρα ο μυστικισμός και η φιλοσοφία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή του ( Ο Ποσειδώνας εδώ δίνει τη διάθεση να " δώσει κάτι στην ολότητα", γεγονός που τον μεταμορφώνει(Σκορπιός) τον ίδιο, ενώ εσωτερικός του σκοπός είναι η μεταμόρφωση( Σκορπιός) του συνόλου (11ος) διαμέσου μιας βαθειάς φιλοσοφίας, της μεταφυσικής και της θρησκείας. Μιας και ο Ποσειδώνας σχετίζεται με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα του 9ου, η φιλοσοφία του είναι η βαθύτερη δυνατή ( Πλούτωνας- σημειωτέον κυβερνήτης του 11ου), διευρυμένη λόγω 9ου, " μακρινή" κατά μια έννοια, άρα και αντίθετη από την ισχύουσα στον τόπο- κοινωνία όπου μεγάλωσε. Προσοχή όμως στο εξάγωνο Αφροδίτης και Ποσειδώνα. Η εξαπάτηση που μπορεί να προέλθει από τα ίδια του τα πιστεύω είναι ορατή. Το τετράγωνο με τον Ερμή του 8ου είναι μια δύσκολη όψη. Είναι ίσως φανατισμένος με τα πιστεύω του και ολίγον τι υποκειμενικός σχετικά με την υποχρέωση των άλλων να τα ενστερνίζονται. Επίσης, δείχνει μια υπερβολική αυτοτεποίθηση σε σχέση με τις " ψυχαναλυτικές" του ικανότητες. Μπορεί και να εξαπατηθεί εύκολα σχετικά με τα ψυχικά μηνύματα που δέχεται από τους άλλους.

Φιλίες : Κατ' εμέ, η ακμή του 11ου στον Σκορπιό δείχνει μια ριζική μεταμόρφωση μέσα από τις φιλίες του. Ο Ποσειδώνας λειτουργεί λίγο παραπλανητικά. Φίλοι που κρύβουν πολλά μυστικά ή και πάσχουν από εξαρτήσεις. Σίγουρα οι φιλίες του μπορούν να μετατραπούν σε ερωτικό δεσμό ( σύνοδος με Αφροδιτη) ή να χαρακτηρίζονται από στοιχεία πάθους λόγω της ίδιας συνόδου. Συνάπτει πολλούς φιλικούς δεσμούς όμως ( 9ος) με άτομα από ξένους πολιτισμούς, γεγονός που τον αναμορφώνει ριζικά τον ίδιο, αλλά και φιλίες που συνδέονται με τον χώρο εργασίας του - τετράγωνο με άρη 6ου στους διδύμους. Το στοιχείο της αναζήτησης φίλων που θα συμβάλλουν στην ικανοποίηση των εσωτερικών του αναζητήσεων και στην επίτευξη και διέγερση των πνευματικών εμπειριών που αναζητεί, φαίνεται από το τετράγωνο με τον άρη. Βαριέται εύκολα και το ψάχνει πολύ, αλλάζει συχνά φίλους και είναι σε διανοητική εγρήγορση. Οι τσακωμοί δεν αποκλείονται λόγω τετραγώνου.

Γενικά οι φίλοι του είναι ισχυροί λόγω σκορπιού στον 11ο, μπορεί όμως και να του " την φέρουν εύκολα". Τελικά θα επιλέξει μέσα από πολλές μεταμορφώσεις λόγω πλούτωνα τους λίγους και καλούς, γιατί οι πραγματικοί του σκοποί, οράματα αλλά και οι φίλοι θα περιορίζονται στο ασφαλές και προσωπικό βασίλειο του ζωδίου αυτού ( σκορπιός).

Τίνα Ζαχαριάδου
18-10-2010, 01:38 AM
Εύγε στους αναλυτές του 11ου οίκου (Χρυσάνθη και liontarini)

O 11oς εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ.
Θεωρώ ότι έχει πολλές δυνατότητες, με κυβερνήτη του 11ου τον Πλούτωνα μέσα στον 9ο αλλά και τον Ποσειδώνα μέσα στον οίκο που σχετίζεται με τις προσδοκίες΄, τα όνειρα κτλ. δεν υπάρχει περίπτωση να θέσει στόχους και να μην τους υλοποιήσει.
Οραματίζεται ένα κόσμο άκρως ιδεαλιστικό όπου τα αγνά συναισθήματα κι η συμπαντική αγάπη είναι δεδομένα.
Εχει τα φόντα να πετύχει επηρεάζοντας βαθιά και πάντα μέσα από την δική του φιλοσοφία ζωής.
Δεν αλλάζει εύκολα στόχους αν και λόγω Ποσειδώνα κάποιες φορές θα αποπροσανατολίζεται.
Ως πολιτικός θα μπορούσε να διαπρέψει κατά την γνώμη μου κι ενώ έχει την όψη του ψεύτη (Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνα) δεν πιστεύω ότι θα παραμύθιαζε τον κόσμο, τουλάχιστον όχι περισσότερο απ' ότι τον ίδιο του τον εαυτό.
Είναι ανθρωπιστής, αλτρουιστής κι ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο ωστόσο όλα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο και όντας αποστασιοποιημένος.
Σημαντικές γνωριμίες / φιλίες, από τις όποιες θα μπορούσε να εξαπατηθεί αλλά και να εξαπατήσει, φιλίες στο εξωτερικό, με εκδότες, δικηγόρους κτλ (9ου οίκου δηλαδή πρόσωπα).
Δεν δένεται εύκολα, όταν όμως το κάνει δίνει την ψυχή του και ...... τους ανάλογους τσαμπουκάδες.

planitaki
04-11-2010, 11:48 PM
Γεια σας παιδια , δεν θα συνεχισουμε την αναλυση του χαρτη?
Περιμενω με αγωνια:banana

Τίνα Ζαχαριάδου
05-11-2010, 12:14 AM
Πλανιτάκι μου είσαι ελεύθερη να συνεχίσεις με το 12ο οίκο και να ολοκληρωθεί η ανάλυση του γενέθλιου χάρτη.
Σου παραδίδω τη σκυτάλη :love:

runaway
05-11-2010, 11:49 PM
να πώ κ εγώ; με κρόνο στον πρώτο ίσως υπάρχει ένα θέμα με την όραση, φοράει γυαλιά; ο κρόνος περιορίζει το ύψος στην εμφάνιση αλλά ο δίας το αντίθετο επομένως βγαίνει ο μέσος όρος και το άτομο το κόβω γύρω στο 1,80 μαξιμουμ :bigsmile: με σελήνη στον 7ο το άτομο θα γνωρίσει ή θα χωρίσει από μια πολυ συμαντική σχέση ή συνεργασία μεταξύ της ηλικίας 27 - 29...με τόσους πλανήτες στον 9ο κάποια σχέση υπάρχει με το εξωτερικό ή πολλά ταξίδια. με ποσειδώνα στον 11ο θα εχει διαψεύδεται από τις φιλίες του γιατί δεν θα είναι ίσως αυτό που δείχνουν από την αρχή ή ίσως φίλοι που θα έχουν ''κακές συνήθειες '' όπως αλκοόλ κτλπ....με δία στον τοξότη έχει κάποια τάση για πάχος και αλωπεκία. στενό δέσιμο με τη μητέρα με σελήνη στον καρκίνο. η αφροδίτη στην παρθένο δείχνει πολλή γκρίνια στο γαμο..

a8nva888
06-11-2010, 01:17 AM
Θα μου επιτρέψετε να αναλάβω το ρόλο της κάπως ξενέρωτης:cheesy: και να κάνω μια μικρή διορθωσούλα!:embarrest!Ο πολυαγαπημένος μου ηθοποιός sean penn γεννήθηκε στη santa monica της καλιφόρνια!(international movie data base ή imdb!)

Katerina Paraskevopoulou
06-11-2010, 01:41 AM
Αγαπητή <<ξενέρωτη>> (σύ είπας), Santa Monica L.A. California ή αλλιώς Burbank L.A. California αν κοιτάξεις σε ένα χάρτη της περιοχής είναι κάποιες από τις απέραντες συνοικίες του Λος ¶νγκελες. Αν τώρα για εκπαιδευτικούς λόγους έβαλε το σάιτ μόνο Λος ¶νγκελες, συγχώρεσέ μας γιατί πρόθεσή μας ήταν να εξασκηθούμε στο χάρτη <<κάποιου>> κι όχι σε κάποιου συγκεκριμένα..... όπως κάποιος άλλος παραπάνω, που πάλι δεν είχε καταλάβει το σκοπό μας, άθελα του τελικά αποκάλυψε περί ποίου ο λόγος, αν διάβασες όλα τα ποστ ανωτέρω.....

Ευχαριστούμε πάντως και καλό Σαββατοκύριακο

a8nva888
06-11-2010, 02:10 AM
Αγαπητή <<ξενέρωτη>> (σύ είπας), Santa Monica L.A. California ή αλλιώς Burbank L.A. California αν κοιτάξεις σε ένα χάρτη της περιοχής είναι κάποιες από τις απέραντες συνοικίες του Λος ¶νγκελες. Αν τώρα για εκπαιδευτικούς λόγους έβαλε το σάιτ μόνο Λος ¶νγκελες, συγχώρεσέ μας γιατί πρόθεσή μας ήταν να εξασκηθούμε στο χάρτη <<κάποιου>> κι όχι σε κάποιου συγκεκριμένα..... όπως κάποιος άλλος παραπάνω, που πάλι δεν είχε καταλάβει το σκοπό μας, άθελα του τελικά αποκάλυψε περί ποίου ο λόγος, αν διάβασες όλα τα ποστ ανωτέρω.....

Ευχαριστούμε πάντως και καλό Σαββατοκύριακο

Διάβασα τα παραπάνω ποστ και διαπίστωσα ιδίοις όμμασι τον λόγο και το σκοπό του συγκεκριμένου θεματος!Μην εξάπτεστε :bigsmile:δεν ήθελα να θίξω το κύρος της έρευνας ούτε του σάιτ που το δίχως άλλο ειναι από τα εγκυρότερα και τα πληρέστερα!Ελπίζω να μην το εκλάβατε ως υπόδειξη ή αμφισβήτηση,αλλιως λυπάμαι!Μύγα δε δέχεστε στο σπαθί σας ρε παιδιά? :cheesy:χαριτολογώντας αυτοαποκαλέστηκα ξενέρωτη γιατί αποφεύγω να διορθώνω τους άλλους!Καλό σαββατοκύριακο και απο εμένα!

Τίνα Ζαχαριάδου
06-11-2010, 02:14 AM
Θα μου επιτρέψετε να αναλάβω το ρόλο της κάπως ξενέρωτης:cheesy: και να κάνω μια μικρή διορθωσούλα!:embarrest!Ο πολυαγαπημένος μου ηθοποιός sean penn γεννήθηκε στη santa monica της καλιφόρνια!(international movie data base ή imdb!)

Καλησπέρα Αθηνά!

Τα στοιχεία που έχω, δίνουν τόπο γέννησης το Burbank, CA (Los Angeles).
Είτε βάλουμε τόπο αυτόν που εχω δώσει στη διαχείριση είτε την santa monica που βρήκες εσύ, ο Ωροσκόπος δεν αλλάζει, βρίσκεται στις 16 Τοξότη.

a8nva888
06-11-2010, 02:18 AM
Καλησπέρα Αθηνά!

Τα στοιχεία που έχω, δίνουν τόπο γέννησης το Burbank, CA (Los Angeles).
Είτε βάλουμε τόπο αυτόν που εχω δώσει στη διαχείριση είτε την santa monica που βρήκες εσύ, ο Ωροσκόπος δεν αλλάζει, βρίσκεται στις 16 Τοξότη.

Ωραία!Αυτό έχει σημασία!:bigsmile:Τον λατρεύω αυτό τον ηθοποιό!Εξαιρετικά ταλαντούχος και προικισμένος και απ οτι φαινεται με άστρο!:bigsmile:

Μητσάκος
06-11-2010, 08:55 AM
Και φυσικά, ο 12ος επιβεβαιώνει τις ιδιότητές του και παραμένει κρυφός:cheesy:

Χρυσάνθη
06-11-2010, 08:41 PM
Οι σπουδές και τα ταξίδια παρόλο που του πάνε,... αποτέλεσαν μιας μορφής δοκιμασία για αυτόν.... και επειδή σήμερα είμαι κάπως,.... δε θα μπορούσε να ισχύει γαι το δωδέκατο ότι και για τον 11ο εκτός φυσικά από τον Ποσειδώνα?????? έτσι,.. όχι γιατί βαριέμαι ούτε επειδή είμαι ξεθεωμένη,...απλά γιατί βρε αδερφέ έχουν και τον ίδιο κυβερνήτηηηη?? επίσης αυτός ο άνθρωπος έχει ίσως ένα θέμα με το χρήμα... τον απασχολεί πολύ και δίνει μάχες για αυτό. ... φιου δεν μπορώ να σκεφτώ άλλοοοοο!

Μητσάκος
07-11-2010, 12:15 AM
Οι σπουδές και τα ταξίδια παρόλο που του πάνε,... αποτέλεσαν μιας μορφής δοκιμασία για αυτόν.... και επειδή σήμερα είμαι κάπως,.... δε θα μπορούσε να ισχύει γαι το δωδέκατο ότι και για τον 11ο εκτός φυσικά από τον Ποσειδώνα?????? έτσι,.. όχι γιατί βαριέμαι ούτε επειδή είμαι ξεθεωμένη,...απλά γιατί βρε αδερφέ έχουν και τον ίδιο κυβερνήτηηηη?? επίσης αυτός ο άνθρωπος έχει ίσως ένα θέμα με το χρήμα... τον απασχολεί πολύ και δίνει μάχες για αυτό. ... φιου δεν μπορώ να σκεφτώ άλλοοοοο!

Μπορεί και έτσι να δουλέψει. 12ος είναι, ποσειδώνιος είναι, οπότε...

Τίνα Ζαχαριάδου
07-11-2010, 01:03 PM

Χρυσάνθη μου, μην ξεκινάς με τον κυβερνήτη του 12ου που πηγαίνει αλλά με τον ίδιο τον κυβερνήτη.
Ο 12ος οίκος είναι δύσκολος στην ερμηνεία του, σκέψου όμως τι εκφράζει. Για παράδειγμα, δείχνει εκείνα τα οποία θέλουμε να κρύψουμε, δείχνει το υποσυνείδητο μας, δείχνει εγκλεισμούς σε κλειστούς χώρους κτλ.

Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα τι γίνεται???????????

Χρυσάνθη
07-11-2010, 02:08 PM
Χρυσάνθη μου, μην ξεκινάς με τον κυβερνήτη του 12ου που πηγαίνει αλλά με τον ίδιο τον κυβερνήτη.
Ο 12ος οίκος είναι δύσκολος στην ερμηνεία του, σκέψου όμως τι εκφράζει. Για παράδειγμα, δείχνει εκείνα τα οποία θέλουμε να κρύψουμε, δείχνει το υποσυνείδητο μας, δείχνει εγκλεισμούς σε κλειστούς χώρους κτλ.

Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα τι γίνεται???????????
Ένα σκοτεινό πλανήτη σε σκοτεινό οικο??? Κακά μαντάτα με ψυχολογικά-ανισορροπία, σκοτεινές σκέψεις, μυστικοπαθής, τάση για συνομωσίες,αλλά και πιθανόν καλός θεραπευτής καθώς έχει την τάση να ερευνά σε βάθος και να φέρνει τα κρυμμένα στην επιφάνεια... εεεε μια τάση για βία εγκλήματα την έχει λες, κακοποιός θα μπορούσε να είναι... αυτά... !

Κοραλλία Μόζορα
07-11-2010, 05:35 PM
Πριν λίγες μέρες, υπάλληλοι του ξενοδοχείου όπου διέμενε, βρήκαν τον Σον Πεν στουπί στο μεθύσι να κάθεται στην μέση του διαλυμένου δωματίου του αφού τα είχε σπάσει όλα εκεί μέσα. Ο Πλούτωνας/¶ρης όταν έχει... νευράκια δεν αστειεύεται!

kinky_skorpina
07-11-2010, 06:10 PM
Συγνωμη εκ των προτερων για την ασχετη παρεμβαση αλλα οφειλω ετσι για την ιστορια και τη στατιστικη(ισως φανούν διαφωτιστικά σε κάποιους τα στοιχεία που δίνω) να πω οτι εχω ακριβως την ιδια τοποθετηση(ακμή 12ου στο Σκορπιό) και μαλιστα επιπλεον να συμμετεχει σε μια επικινδυνη-για τον ψυχισμό μου-συνοδο...αυτή του κυβερνήτη του 8ου(Σελήνη) και του κυβερνήτη του 12ου(Πλούτωνας) σε πλήρη ταυτιση!!!!Σαφως λοιπον ισχυουν για μενα καποια απο αυτα που περιγραψε πολύ ορθα η Χρυσάνθη(οχι εγκληματίας δεν έγινα ακόμα!!!!) και πιο συγκεκριμένα...η "εκ του αποτελέσματος" μοιραια αυτη συνοδος σε συνδυασμο με καποιους αλλους παραγοντες [πχ. η Σελήνη βρίσκεται σε Κρόνιο οίκο(10ο), υπαρχει στο χαρτη συνοδος Αφροδιτης Κρόνου(που αφαιρει ολη τη ζαχαρη απο το γλυκό που προσφερει η σύνοδος Αφροδίτης-Δια και φερνει απογοητευσεις στις υπεραριθμες κατα τα αλλα γνωριμίες τις οποίες ο Διας ευνοεί,φλερταροντας κι αυτός την Αφρο),ο Κρόνος που δεσπόζει πανω στο Μεσουράνημα(πρόβλημα με τον πατερα) και τελος ο χωρις πτολεμαικες οψεις(περαν της συνόδου του με τον Ήλιο που εδω μαλλον κακό κανει με την υποκειμενικότητα που μου δίνει) ανάδρομος Ερμης στο Σκορπιό που στεκεται μονος του και αναγκαζεται να δουλέψει στα κόκκινα προκειμένου να αναπληρώσει το κενό(ειναι και κυβερνήτης του 7ου οίκου)...ενας Ερμής ομως που δεν μπορει να αξιοποιησει στο επακρο τις διανοητικές του ικανότητες μέσα στις σχέσεις καθως η διαλλακτική μου ικανότητα και η προσπάθεια μου να'μαι καλή συνομιλητής σαμποτάρονται απο την ευεξαπτη φύση μου(βλέπε Αρη στον 1ο,στον Τοξότη και σε συνοδο με Ωροσκόπο,έναν ¶ρη που παραδοσικά κυβερνά τον Σκορπιό οπου ανήκει το Ηλιοζώδιό μου και αρα ο Ήλιος μου εχει κι αυτός μεσα του την ενταση) που μαζι με την ταση μου να επιβληθω υψώνοντας τη φωνή οταν νιώσω θιγμένη η προσβεβλημένη(μια γενέθλια προδιάθεση που εγινε χειμαρρώδης και ανεξέλεγκτη πραγματικότητα εξαιτίας της χρονιας επιβλητικής και ωμής κριτικής που δεχτηκα απο μια ακατάλληλη πατρική φιγούρα)] με καθιστούν ανίκανη πολλές φορες να υπερασπιστω τιο δίκιο μου,καθότι ετσι ωριόμενη αυτόματα το χάνω(:cry:.)!!...Προς μεγαλη μου λύπη γίνονται αυτες οι διαπιστωσεις καθώς με τοσο τονισμένο Δια και 9ο στο χαρτη μου που τα παντα φιλοσοφεί και αναλύει,θεωρω αδιανόητο να μη μπορώ να διορθώσω αυτή μου την τάση,ελέγχοντας λιγάκι το θυμό μου!!Ο αυτοέλεγχος(προς αποφυγή του θυμού και γενικότερα και πολλών αλλων δεινών) φαινεται περίτρανα οτι δεν ειναι το δυνατό μου σημείο που θα μπορούσε ενδεχομένως να με γλιτώσει απο ολη αυτή την ταλαιπωρία!!!!:cheesy::laugh:
{Υ.Γ: Αν η Κορραλία αντέξει να μην επέμβει για να με διορθώσει....φθηνά θα τη γλιτώσω(γιατι να τα ΄γραψα ολα απολύτως σωστα,χλωμό το κόβω ;) )!!!:bigsmile: !:love:}

planitaki
07-11-2010, 10:38 PM
Νομιζω οτι η Χρυσανθη με καληψε.
Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο για τον 12ο.
Τινα περιμενω απο σενα κατι περισσοτερο.

Θα συνεχισουμε με την αναλυση αλλου χαρτη ?
Πολυ θα το ηθελα . Η επαναληψη ειναι ο καλητερος τροπος για μαθηση :love:
Ας μη χαθουμε !!!
Αν εχετε να προτεινετε και κατι αλλο εγω δεν εχω καμια αντιρηση , αρκει να μαθαινω :banana