View Full Version : Ηλιακή επιστροφή
super_lela
04-09-2010, 02:13 AM
Καλησπέρα σε όλους!
Κοιτάζω μια ηλιακή επιστροφή και θα ήθελα συμβουλές, διορθώσεις, προτάσεις...
Ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής δίνει τα ακόλουθα:
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο είναι στον 5ο Οίκο της ηλιακής (και στον Ζυγό), οπότε και αυτός ο Οίκος θα "φωτιστεί" περισσότερο αυτόν τον χρόνο, αλλά με τον Ήλιο σε πτώση το "φως" που θα πέσει είναι συζητήσιμο. Μάλλον για "δημιουργικό" σκότος το κόβω με τον Κρόνο δίπλα. Στον 5ο είναι και ο Ερμής.
Ο ¶ρης και η Αφροδίτη σε σύνοδο στον 6ο Οίκο (και στον Σκορπιό) επιρρεάζουν τα θέματα υγείας, οπότε και η υγεία είναι ένα θέμα στο οποίο θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή (κακεργέτης σε ελαφρά θετική θέση και ευεργέτης σε πτώση).
Ο Πλούτωνας είναι στον 8ο Οίκο (και στον Αιγόκερω) δλδ στον "φυσικό" του Οίκο. Αυτό δεν μου πολυαρέσει. Επιπλέον είναι σε σύνοδο με ανοχή πέντε μοιρών με τον Β. Δεσμό και τετραγωνίζει τον (πεσμένο) Ήλιο.
Ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας σε ακριβή σύνοδο στον 10ο Οίκο προμηνείουν πλάνη και χτυπήματα/ μαθήματα στον/ από τον κοινωνικό περίγυρο.
Ο Δίας σε ακριβή σύνοδο με τον Ουρανό είναι στον 11ο Οίκο, οπότε και υπάρχει περιορισμένα θετική προδιάθεση (λόγω ευεργέτη που ξεκινά την άνοδο) για ξαφνική (λόγω Ουρανού) ώθηση στις ελπίδες και τα ιδανικά του.
Η Σελήνη είναι στην ακμή του 3ου Οίκου (και στον Καρκίνο).
Η ακμή του 9ου Οίκου είναι στον Αιγόκερω και ο Κρόνος στον Ζυγό. Οπότε και υπάρχουν καλές ενδείξεις για σταθερές βάσεις (λόγω Κρόνου) σε ανώτατες σπουδές και ταξίδια;
Σε ανάγνωση με τον γενέθλιο βλέπω τα ακόλουθα:
Ο Ωροσκόπος της επιστροφής πέφτει στον 7ο του γενέθλιου, οπότε και η προσοχή του ατόμου θα προσανατολίζεται σε σταθερές συνεργασίες.
Το Μεσουράνημα της επιστροφής είναι στον 3ο Οίκο του γενέθλιου, οπότε και υπάρχει η προδιάθεση για αύξηση των εσόδων. Στον 3ο Οίκο του γενέθλιου πέφτει και η ακμή του 9ου Οίκου. Οπότε από την ενασχόλησή του με ανώτατες σπουδές θα προκύψουν έσοδα.
Ο ¶ρης της επιστρφής κάνει σύνοδο ακριβείας με τον γενέθλιο Ωροσκόπο. Αυτό πώς ερμηνεύεται; Ότι θα εκλαμβάνεται ως επιθετικό άτομο από τον περίγυρό του;
Ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας της επιστροφής κάνουν αντίθεση με το μεσοδιάστημα ¶ρη/Κρόνου του γενέθλιου. Ενεργοποιείται έτσι μεσοδιάστημα;;!!
Ο Χείρωνας της επιστροφής τέλος κάνει αντίθεση με την γενέθλια Αφροδίτη. Ούτε αυτό μου αρέσει ιδιαίτερα. Έχω την αίσθηση ότι θα την "κάψει¨.
Διορθώσεις ευπρόσδεκτες! :bigsmile:
:love:
super_lela
04-09-2010, 02:15 AM
Ψέμματα, διορθώστε το τελευταίο: Ο γενέθλιος Χείρωνας κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη της επιστροφής. Την πυρκαγιά κρατήστε την :bigsmile:
vikoza
04-09-2010, 02:36 PM
Aγαπητή super_lela,
Να ξεκαθαρίσω πρώτα- πρώτα ότι έχω ασχοληθεί πολύ λίγο με την Ηλιακή επιστροφή και μη δέσεις κόμπο ότι σου γράψω. Θα περιμένω από τους πιο έμπειρους από μένα να με διορθώσουν σε ό,τι είναι ανακριβές.
- Ήλιος σε σύνοδο με Κρόνο στον 5ο της Ηλιακής στο Ζυγό δείχνει κάποιου είδους στέρηση, καθυστέρηση, στενοχώριες ή και προβλήματα που έχουν σχέση με αντρικά πρόσωπα, με θέματα αισθηματικής φύσης, δημιουργίας, παιδιών … (δεν γνωρίζω την οικογενειακή σου κατάσταση ). Επίσης θα ήταν βοηθητικό γιΆ αυτή την όψη αν ο γενέθλιος Ωροσκόπος σου είναι στον Αιγόκερω και αν οι δύο πλανήτες(Ήλιος και Κρόνος σχηματίζουν ευνοϊκές όψεις μεταξύ τους. Ο Ερμής στον 5ο οίκο δείχνει σκέψεις για θέματα αισθηματικά, δημιουργίας, παιδιών(5ος οίκος), κάποια πρόταση που ίσως κρύβει κάποιο ρίσκο, επίσης ίσως όλα τα παραπάνω θέματα τα αναλύεις κατά κάποιο τρόπο(σύμφωνα με το ζώδιο του Ερμή στην Ηλιακή Επιστροφή).
- Ο ¶ρης και η Αφροδίτη στον 6ο δείχνουν μία ερωτική ένταση, σεξουαλικότητα ίσως και ταραχές σε σχέση με αισθηματικά θέματα με άτομα από τον εργασιακό σου χώρο αν εργάζεσαι ή στην καθημερινότητά σου. Επίσης κάποια κινητοποίηση από μέρους σου στο θέμα της υγείας για να αισθανθείς πιο όμορφη (γυμναστήριο, ινστιτούτο αισθητικής …)
- Ο Πλούτωνας στον 8ο οίκο δείχνει θέματα ισχύος σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, ασφάλειες ή κάποια σημαντική αλλαγή στους ίδιους τομείς. Κάποια ανησυχία για την τακτοποίηση οικονομικών ή για την υγεία κάποιου συγγενή. Ο Β. Δεσμός στον ίδιο οίκο ενισχύει τη θέση του Πλούτωνα στον 8ο και το τετράγωνό του με τον Ήλιο τον αγώνα για την επικράτηση του ποιου η γνώμη θα υπερισχύσει.
- Ο Ποσειδώνας στο 10ο οίκο δείχνει κάποια ασάφεια ή αβεβαιότητα με τα κοινωνικο-επαγγελματικά σου, δείχνει επίσης διακυμάνσεις στην επιχείρηση (είτε δική σου είτε άλλων , αν εργάζεσαι για άλλους).Ίσως κάποια όνειρα που κάνεις επαγγελματικά , ακόμη και κάποιου είδους μυστικότητα ή σκάνδαλα. Όλα εξαρτώνται από τις όψεις, οπότε ίσως να φανεί χρήσιμος τελικά ο Κρόνος στον 5ο οίκο, να σε μαζέψει λίγο από υπερβολικά και μεγαλόπνοα σχέδια.
- Ο Δίας με τον Ουρανό στον 11ο οίκο από τη μια μας μιλά για την επέκταση (Δίας) και από την άλλη για ξαφνικές αλλαγές σε σχέδια και φιλίες. Οι θετικές όψεις νομίζω μιλούν για βοήθεια από μέρους των φίλων και οι δύσκολες για παρεξηγήσεις και δυσκολίες μΆ αυτούς. Αλλαγές στα οικονομικά της επιχείρησης ή εταιρείας σου. Προσοχή σε νέες φιλίες.
- Η Σελήνη στον 3ο οίκο είναι ένδειξη αλλαγών στις σχέσεις με συγγενικά ή κοντινά πρόσωπα κυρίως γυναικεία , ένδειξη ταξιδιών, αλλαγή στις σχέσεις με αδέλφια(αν υπάρχουν) ή γείτονες. Κάποια μετακόμιση ίσως ?
- Για τον Κρόνο που γράφεις του 9ου οίκου νομίζω ότι παίζουν ρόλο οι όψεις που σχηματίζει ο Κρόνος .
Όταν ο Ωροσκόπος της επιστροφής πέφτει στον 7ο του γενέθλιου δείχνει σημαντικές αλλαγές στην μέχρι τώρα κατάσταση.
Το Μεσουράνημα της Επιστροφής στο 3ο οίκο δείχνει κάποια μετακίνηση ή ταξίδια σε σχέση με τα επαγγελματικά τα δικά σου ( αν εργάζεσαι ή του συντρόφου σου αν είσαι παντρεμένη). Τα έσοδα που λες νομίζω είναι θέμα 2ου οίκου και όχι 3ου.
Ο ¶ρης της Επιστροφής σε σύνοδο με το γενέθλιο Ωροσκόπο δείχνει δραστηριοποίηση σε προσωπικά θέματα με τον τρόπο του ζωδίου που βρίσκεται ο ¶ρης.
Ο Χείρωνας της Επιστροφής με την Αφροδίτη μου φαίνεται σαν κάποια συναισθηματική ή οικονομική πληγή ή εκμετάλλευση από άλλους ή τουλάχιστον έτσι θα το νομίζεις εσύ. Ποιος ξέρει ? Μερικές φορές πράγματα που κάνουμε οι ίδιοι βλέπουμε να μας το κάνουν οι άλλοι.
Αυτά από μένα, περιμένω από τους πιο ειδικούς τις διορθώσεις τους. :bigsmile::love::bigsmile:
Τίνα Ζαχαριάδου
04-09-2010, 03:53 PM
Αγαπητή Vikoza αρκετά σωστές οι αναλύσεις σου.
Αυτό όμως που πρέπει να τονίσουμε στην φίλη μας (στην αρχή της ανάλυσης σου αναφέρεις κάτι παρόμοιο) είναι πως τα περισσότερα δεν θα έχουν μεγάλη επιρροή αν δεν ενεργοποιούν γενέθλιες όψεις.
Η Αφροδίτη και ο ¶ρης στον 6ο της ηλιακής δείχνουν ένταση στην ερωτική ζωή με άτομο από τον εργασιακό μας χώρο ωστόσο η Αφροδίτη κι ο ¶ρης πρέπει να κοιτάξουμε σε ποιον οίκο γενέθλιο πέφτουν και αν ενεργοποιούν γένεθλια όψη Αφροδίτη/¶ρη.
Αν για παράδειγμα πέφτουν στον 5ο γενέθλιο και ενεργοποιούν γενέθλιο τρίγωνο, τότε το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση με Σκορπίσια χαρακτηριστικά.
Αν ενεργοποιήσει γενέθλιο τετράγωνο ενδέχεται το άτομο να χωρίσει με Σκορπίσιο τρόπο.
Επομένως, όταν αναλύετε μια όψη επιστροφής κοιτάτε σε ποιον γενέθλιο πηγαίνει για να δείτε σε ποιον τομέα θα εκδηλωθεί η όψη και αν ενεργοποιεί γενέθλια.
Αν δεν ενεργοποιεί, δεν θα φέρει σημαντικό γεγονός.
Και φυσικά για εμένα προσωπικά το πρώτο που μελετάμε είναι οι ακμές, ξεκινώντας από τον 1ο οίκο.
Καλή συνέχεια!
vikoza
04-09-2010, 05:25 PM
Ευχαριστώ πολύ κα Τίνα για τις παρατηρήσεις σας ! :love:
Αυτό όμως που πρέπει να τονίσουμε στην φίλη μας (στην αρχή της ανάλυσης σου αναφέρεις κάτι παρόμοιο) είναι πως τα περισσότερα δεν θα έχουν μεγάλη επιρροή αν δεν ενεργοποιούν γενέθλιες όψεις.
Μπορεί να είναι γεγονότα δευτερεύουσας σημασίας οι όψεις που δεν ενεργοποιούν γενέθλιες ???
Ή δεν θα φέρουν καθόλου γεγονότα ?
Η Αφροδίτη και ο ¶ρης στον 6ο της ηλιακής δείχνουν ένταση στην ερωτική ζωή με άτομο από τον εργασιακό μας χώρο ωστόσο η Αφροδίτη κι ο ¶ρης πρέπει να κοιτάξουμε σε ποιον οίκο γενέθλιο πέφτουν και αν ενεργοποιούν γένεθλια όψη Αφροδίτη/¶ρη.
Πως θα ερμηνεύαμε την παραπάνω σύνοδο αν έπεφτε π.χ στον 4ο οίκο ??
:bigsmile: :love: :bigsmile:
vikoza
04-09-2010, 05:29 PM
Και φυσικά για εμένα προσωπικά το πρώτο που μελετάμε είναι οι ακμές, ξεκινώντας από τον 1ο οίκο.
Καλή συνέχεια!
Κάπου είχα διαβάσει ότι σημασία έχει και το ζώδιο του Ωροσκόπου . Συμφωνείτε ?
Τίνα Ζαχαριάδου
04-09-2010, 07:26 PM
Vikoza μου αρχίζω από την τελευταία σου ερώτηση.
Εννοείται πως το ζώδιο που βρίσκεται ο ωροσκόπος έχει μεγάλη σημασία, ανάλογα με την ζωδιακή του θέση μαθαίνουμε ποια είναι εκείνα τα οποία θα μας απασχολήσουν έντονα μες στην χρονιά.
Όταν ξεκινάμε την ανάλυση αρχίζουμε από την ανάλυση του ωροσκόπου και εν συνεχεία κοιτάμε σε ποιον γενέθλιο οίκο πέφτει και τι όψεις κάνει.
Το ίδιο κάνουμε και για τις υπόλοιπες ακμές και όλους τους πλανήτες της ηλιακής.
Αν οι όψεις της ηλιακής δεν ενεργοποιούν γενέθλιες τα γεγονότα είναι δευτερευούσης σημασίας, δεν πιστεύω όμως πως δεν θα βγάλουν κάτι, αν μη τι άλλο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην συμπεριφορά μας και στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε κάποια πράγματα.
Για παράδειγμα, έχουμε ένα τετράγωνο Ερμή ¶ρη το οποίο δεν ενεργοποιεί καμμιά γενέθλια όψη, αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε περισσότερο εριστικοί από ότι συνήθως χωρίς όμως να δημιουργούνται έντονα προβλήματα.
Αν όμως ενεργοποιεί γενέθλια σύνοδο, τότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερως προσεκτικοί στην έκφραση μας ώστε να αποφεύγουμε τους έντονους διαπληκτισμούς.
Επίσης, μεγάλη προσοχή ως προς τις μετακινήσεις μας γιατί ενδεχομένως να προκαλέσουμε οδικό ατύχημα εξαιτίας της ανυπομονησίας μας.
Φύσικά για ένα ατύχημα δεν αρκετή μια η όψη, θέλω απλώς να σου δώσω να καταλάβεις την διαφορά.
Η σύνοδος αυτή αν έπεφτε στον γενέθλιο 4ο πιθανόν να έδειχνε μετακόμιση στο σπίτι του συντρόφου, μετακόμιση δική μας σε σπίτι που μπορεί να έρχεται ο σύντροφος, μετακόμιση ύστερα από λήψη δανείου(Σκορπιός), μια τάση για ισοοροπία και αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον η οποία δύσκολα επιτυγχάνεται εξαιτίας των αποθημένων του ¶ρη και φυσικά μέσα από τέτοιους είδους γεγονότα αλλάζει η καθημερινότητα μας κάτι το οποίο φαίνεται από την σύνοδο της επιστροφής στον 6ο.
Φυσικά υπάρχουν κι άλλες ερμηνείες, ενδεικτικά αναφέρω τα παραπάνω για να καταλάβετε πως γίνοται οι συνδυασμοί.
melina28
04-09-2010, 08:20 PM
Να κάνω μια βασική ερώτησή?Τόσο καιρό ακούω από τους αστρολόγους τνν φράση ¨"οταν ενεργοποιηθει η όψη" τι εννουνε?Δηλαδή πότε ενεργοποιήτε μια όψη?
Θα εκτιμούσα αν μου το εξηγούσε κάποιος που γνωρίζει καλά απο αστρολογία και να μου πεί λίγα πραγμάτα!
Τίνα Ζαχαριάδου
04-09-2010, 09:22 PM
Να κάνω μια βασική ερώτησή?Τόσο καιρό ακούω από τους αστρολόγους τνν φράση ¨"οταν ενεργοποιηθει η όψη" τι εννουνε?Δηλαδή πότε ενεργοποιήτε μια όψη?
Θα εκτιμούσα αν μου το εξηγούσε κάποιος που γνωρίζει καλά απο αστρολογία και να μου πεί λίγα πραγμάτα!
Αγαπητή Μελίνα όταν λέμε πως ενεργοποιείται μια όψη εννοούμε πως ξεκινά η λειτουργία της όψης.
Η όψη υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη, η τάση δηλαδή, μπαίνει σε λειτουργία όμως όταν την πιάσει με όψη ένας πλανήτης είτε από διέλευση, ηλιακή επιστροφή κτλ.
Παράδειγμα, έχουμε σε γενέθλιο χάρτη ένα τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού.
Αυτό σημαίνει πως η γενέθλια τάση είναι οι σχέσεις να ξεκινούν και να διακόπτονται εντελώς ξαφνικά.
Αν στην ηλιακή επιστροφή υπάρχει οποιαδήποτε όψη μεταξύ Αφροδίτης Ουρανού τότε ενεργοποιείται το γενέθλιο τετράγωνο και φέρνει τα ανάλογα γεγονότα.
vikoza
04-09-2010, 09:50 PM
Vikoza μου αρχίζω από την τελευταία σου ερώτηση.
Εννοείται πως το ζώδιο που βρίσκεται ο ωροσκόπος έχει μεγάλη σημασία, ανάλογα με την ζωδιακή του θέση μαθαίνουμε ποια είναι εκείνα τα οποία θα μας απασχολήσουν έντονα μες στην χρονιά.
Όταν ξεκινάμε την ανάλυση αρχίζουμε από την ανάλυση του ωροσκόπου και εν συνεχεία κοιτάμε σε ποιον γενέθλιο οίκο πέφτει και τι όψεις κάνει.
Το ίδιο κάνουμε και για τις υπόλοιπες ακμές και όλους τους πλανήτες της ηλιακής.
Μας ενδιαφέρει περισσότερο σε ποιό οίκο βρίσκεται ο Ωροσκόπος στο χάρτη της Ηλιακής Επιστροφής ή στο Γενέθλιο χάρτη ???
Η σύνοδος αυτή αν έπεφτε στον γενέθλιο 4ο πιθανόν να έδειχνε μετακόμιση στο σπίτι του συντρόφου, μετακόμιση δική μας σε σπίτι που μπορεί να έρχεται ο σύντροφος, μετακόμιση ύστερα από λήψη δανείου(Σκορπιός), μια τάση για ισοοροπία και αρμονία στο οικογενειακό περιβάλλον η οποία δύσκολα επιτυγχάνεται εξαιτίας των αποθημένων του ¶ρη και φυσικά μέσα από τέτοιους είδους γεγονότα αλλάζει η καθημερινότητα μας κάτι το οποίο φαίνεται από την σύνοδο της επιστροφής στον 6ο.
Φυσικά υπάρχουν κι άλλες ερμηνείες, ενδεικτικά αναφέρω τα παραπάνω για να καταλάβετε πως γίνοται οι συνδυασμοί.
Το ευχαριστώ είναι λίγο. Εκείνο που με κάνει να χαίρομαι τη συμμετοχη μου σε αυτό το φόρουμ είναι ότι οι υπεύθυνοι και οι συνεργαζόμενοι συντελεστές και αστρολόγοι δεν διστάζουν να μοιράσουν απλόχερα τις γνώσεις τους.
Συγχαρητήρια σε όλους σας ! Να συνεχίσετε έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigsmile: :love: :bigsmile:
vikoza
04-09-2010, 10:19 PM
Αγαπητή Μελίνα όταν λέμε πως ενεργοποιείται μια όψη εννοούμε πως ξεκινά η λειτουργία της όψης.
Η όψη υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη, η τάση δηλαδή, μπαίνει σε λειτουργία όμως όταν την πιάσει με όψη ένας πλανήτης είτε από διέλευση, ηλιακή επιστροφή κτλ.
Παράδειγμα, έχουμε σε γενέθλιο χάρτη ένα τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού.
Αυτό σημαίνει πως η γενέθλια τάση είναι οι σχέσεις να ξεκινούν και να διακόπτονται εντελώς ξαφνικά.
Αν στην ηλιακή επιστροφή υπάρχει οποιαδήποτε όψη μεταξύ Αφροδίτης Ουρανού τότε ενεργοποιείται το γενέθλιο τετράγωνο και φέρνει τα ανάλογα γεγονότα.
Aν ο ετήσιος Ωροσκόπος βρίσκεται σε σύνοδο με γενέθλιο πλανήτη π.χ. τον Ουρανό στον 11ο οίκο, τότε ενεργοποιούνται οι γενέθλιες όψεις του Ουρανού.
Εξετάζουμε και τις όψεις του ετήσιου Ωροσκόπου ? Αν ναι, πώς αυτές θα μας επηρεάσουν στη χρονιά ?
Ευχαριστώ και πάλι. :love:
super_lela
04-09-2010, 11:46 PM
Τώρα επέστρεψα σπίτι και είδα τις απαντήσεις. Τα θερμά μου ευχαριστώ σε όλους!!
Τίνα Ζαχαριάδου
05-09-2010, 12:44 AM
Aν ο ετήσιος Ωροσκόπος βρίσκεται σε σύνοδο με γενέθλιο πλανήτη π.χ. τον Ουρανό στον 11ο οίκο, τότε ενεργοποιούνται οι γενέθλιες όψεις του Ουρανού.
Εξετάζουμε και τις όψεις του ετήσιου Ωροσκόπου ? Αν ναι, πώς αυτές θα μας επηρεάσουν στη χρονιά ?
Ευχαριστώ και πάλι. :love:
Vikoza μου, οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ωροσκόπο, μας ενδιαφέρει.
Μην ξεχνάμε πως η τέχνη της της αστρολογίας είναι συνδυαστική, μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Αν ο Ωροσκόπος βρίσκεται στον γενέθλιο Ουρανό, τότε αυτομάτως σχηματίζει τις όψεις του γενέθλιου Ουρανού.
Στην περίπτωση αυτή συνδυάζουμε τις ιδιότητες που δίνει η σύνοδος σε σχέση με τις υπόλοιπες όψεις δίνοντας περισσότερη σημασία σε αυτές που ενεργοποιούν γενέθλιες.
Το ίδιο κάνουμε και για το Μεσουράνημα.
Ο Ωροσκόπος δεν ενεργοποιεί ακριβώς τις όψεις του Ουρανού, οι όψεις του Ουρανού χρωματίζουν τον Ωροσκόπο και γενικότερα υπάρχει μια αλληλεπίδραση.
Παράδειγμα, έχουμε ετήσιο ωροσκόπο επάνω στον γενέθλιο Ουρανό, ο Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, (ένδειξη για κεραυνοβόλους έρωτες, σχέσεις με εκκεντρικούς τύπους κτλ) αυτομάτως ο ετήσιος Ωρ. κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη.
Σε αυτήν την περίπτωση λέμε πως αυτή την χρονιά το άτομο θα είναι αρκετά δημοφιλές, θα προσέχει την εμφάνιση του, θα είναι γοητευτικό με τάσεις ανεξαρτησίας ενώ με την εκκεντρική συμπεριφορά του, προσελκύει τους ανάλογους ανθρώπους, εκκεντρικούς κτλ.
Συνδυασμός πραγμάτων Vikoza μου, είναι τα πάντα.
vikoza
05-09-2010, 01:44 AM
Μας ενδιαφέρει περισσότερο σε ποιό οίκο βρίσκεται ο Ωροσκόπος στο χάρτη της Ηλιακής Επιστροφής ή στο Γενέθλιο χάρτη ???
Το ευχαριστώ είναι λίγο. Εκείνο που με κάνει να χαίρομαι τη συμμετοχη μου σε αυτό το φόρουμ είναι ότι οι υπεύθυνοι και οι συνεργαζόμενοι συντελεστές και αστρολόγοι δεν διστάζουν να μοιράσουν απλόχερα τις γνώσεις τους.
Συγχαρητήρια σε όλους σας ! Να συνεχίσετε έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigsmile: :love: :bigsmile:
:unsure::unsure::unsure:
Τίνα Ζαχαριάδου
05-09-2010, 01:50 AM
:unsure::unsure::unsure:
Γενέθλιο πρώτα κι ύστερα όλα τα άλλα.
Καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρουσα η ηλιακή επιστροφή!! Θα μπορούσα να ρωτήσω κάτι γιατι έχω μπερδευτεί αρκετά? Ενδιαφέρομαι κυρίως για τα αισθηματικά. Πώς πρέπει να διαβάσω το χάρτη σωστά? Σίγουρα κοιτάζω 5ο και 7ο οίκο που είναι κάπως έτσι΄
Γενεθ. Πλανήτης Ζώδιο - Μοίρες Θέση Οίκου Πλανήτης Ηλ. Επιστροφής Ζώδιο - Μοίρες
Κρόνος Λέων 02° 18' 55" 5 Κρόνος Παρ 28° 24' 57"
Πλούτωνας Ζυγ 08° 56' 24" 7 Πλούτωνας Αιγ 04° 06' 09" R
και
Ακμές Γενέθλιων οίκων Ζώδιο/Μοίρες Ακμές οίκων Ηλ. Επιστροφής Ζώδιο/Μοίρες
Ωροσκόπος Ιχθ 14° 15' 28" Ωροσκόπος (Asc) Δίδ 27° 06' 51"
Οίκος 5 Καρ 12° 51' 27" Οίκος 5 Ζυγ 08° 43' 25"
Οίκος 7 Παρ 14° 15' 28" Οίκος 7 Τοξ 27° 06' 51"
Μετά τι? Κοιτάζω τί όψεις κάνουν μεταξύ τους? π.χ. στον 5ο οικο η γενεθλια σελήνη με την αφροδίτη της επιστροφής?
:weird:
liontarini
05-09-2010, 02:54 PM
Η συζήτησή σας είναι βάλσαμο αποριών! Στη δική μου φετινή ηλιακή επιστροφή, δεν έχω ίδιες όψεις με τις γενέθλιες, ούτε ανοχές που να τον κάνουν τον χάρτη της ηλιακής άξιο προς μελέτη, παρά ένα άλλο περίεργο πράγμα. Ο ηλιακός έχει περίπου την ίδια οικοθεσία με τον γενέθλιο! Για να είμαι ακριβής, ο ωροσκόπος είναι κριάρι πάλι ( δεν κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο αφού απέχει αρκετές μοίρες, αλλά είναι στο ίδιο ζώδιο όπως όλοι οι οίκοι). Αυτό σημαίνει απαραίτητα κακή ή δύσκολη χρονιά;
Τίνα Ζαχαριάδου
05-09-2010, 04:13 PM
Η συζήτησή σας είναι βάλσαμο αποριών! Στη δική μου φετινή ηλιακή επιστροφή, δεν έχω ίδιες όψεις με τις γενέθλιες, ούτε ανοχές που να τον κάνουν τον χάρτη της ηλιακής άξιο προς μελέτη, παρά ένα άλλο περίεργο πράγμα. Ο ηλιακός έχει περίπου την ίδια οικοθεσία με τον γενέθλιο! Για να είμαι ακριβής, ο ωροσκόπος είναι κριάρι πάλι ( δεν κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο αφού απέχει αρκετές μοίρες, αλλά είναι στο ίδιο ζώδιο όπως όλοι οι οίκοι). Αυτό σημαίνει απαραίτητα κακή ή δύσκολη χρονιά;
Αγαπητό liontarini η πανομοιότυπη οικοθεσία ενεργοποιεί όλο τον γενέθλιο χάρτη σου.
Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα είναι δύσκολη η χρονιά, σίγουρα όμως θα είναι σημαντική.
Πάντως μου κάνει εντύπωση να μην ενεργοποιείται καμμία γενέθλια όψη.
Υγ Δεν χρειάζεται να είναι οι ίδιες όψεις αλλά οι ίδιοι πλανήτες που σχηματίζουν όψεις στον γενέθλιο.
Πχ. Αν στην ηλιακή έχεις τετράγωνο Δία Πλούτωνα και στον γενέθλιο οι ίδιοι πλανήτες έχουν σύνοδο, τότε η σύνοδος ενεργοποιείται.
Μήπως να τα ξανακοιτάξεις λίγο?
Χρυσάνθη
05-09-2010, 04:23 PM
Αυτό σημαίνει σημαντική χρονιά!!! τώρα για καλό ή κακό δεν ξέρω να σου πω... εμένα για καλό ήταν πάντως... και σίγουρα είναι άξιος προς μελέτη ο χάρτης... Η δική μου παρατήρηση από την ηλιακή επιστροφή είναι τα εξής τα οποία δεν ισχύουν 100% σε κάθε περίπτωση αλλά έχω δει στατιστικά ότι βγαίνουν σε μεγάλο ποσοστό... και είναι η ακμή κριού (ο οίκος στον οποίο βρίσκεται συνήθως γίνεται ένα ξεκίνημα), ενίοτε ο ΒΔ... εάν ο κυβερνήτης του 1ου είναι στον 1ο, τονίζει τις προσωπικές μας υποθέσεις, όπως και για όλους τους οίκους αντίστοιχα, δηλ δίνει βαρύτητα στα θέματα του οίκου,... όταν επικρατούν γωνιακοί οίκοι (1-4-7-10) η χρονιά έχει περισσότερη δράση,... και βεβαίως όταν ενεργοποιούνται γενέθλιες όψεις, προσέχουμε τους πλανήτες που εμπλέκονται, κοιτάμε δηλ τι ρόλο παίζουν στο γενέθλιο. Τώρα αν ο χάρτης σου έχει έναν ωραιότατο Δία στον 1ο, για παράδειγμα, κάτι καλό σου επιφυλλάσσει η χρονιά. Κοίτα επίσης σε ποιόν οίκο πέφτει η Αφροδιτούλα (μερικές φορές όντως φέρνει κάτι καλό στον τομέα που βρίσκεται) Γενικά προσπάθησε να καταλάβεις το γενικό χρώμα... εγώ αυτό κάνω μέχρι στιγμής γιατί κατάλαβα ότι τα συστήματα πρόβλεψης είναι πολύ δύσκολα για λεπτομερείς αναλύσεις. Ίσως οι αστρολόγοι σου απαντήσουν πιο εμπεριστατωμένα..
liontarini
05-09-2010, 04:26 PM
Ευχαριστώ πολύ, αλλά μάλλον δεν χρειάζεται. Το είπατε μόνη σας. Δεν γνώριζα ότι ενεργοποιούνται τοιουτοτρόπως οι γενέθλιες όψεις. Όντως, υπάρχει η σύνοδος π.χ. στον γενέθλιο που αναφέρατε και το τετράγωνο στον ετήσιο. Μαζί με τις ευχαριστίες μου και τα συγχαρητήρία- σέβη μου, λοιπόν, αν δικαιούμαι και μου επιτρέπεται.
Natalia10
05-09-2010, 08:32 PM
Καλησπερα σε ολους:bigsmile:
Το συγκεκριμενο θεμα εμφανιζει μεγαλο ενδιαφερων.
Στην δικη μου ηλιακη επιστροφη για το 2010 υπαρχει μεγαλος συσχετισμος για οτι εχει σχεση με καριερα.
Στο χαρτη της ηλιακης επιστροφης το μεσουρανημα βρισκεται στην 21 μοιρα του Αιγοκερου,με συνοδο του Βορειου Δεσμου.
Στο γενεθλιο η Αφροδιτη μου βρισκεται στην 23 μοιρα του Αιγοκερου στον 6-7 οικο.Οποτε η γενεθλια Αφροδιτη κανει συνοδο με το ηλιακο Μεσουρανημα.
Τον Ιουνιο τελειωσα την σχολη μου και τον Αυγουστο ξεκινησα πρακτικη.Τον ιδιο μηνα βρηκα δουλεια ημιαπασχολησης (προς το παρον) πανω στο αντικειμενο σπουδων μου., και ξεκινησα να εργαζομαι απο 1 Σεπτεμβριου.:bigsmile:...(ευχομα να πανε ολα καλα):bigsmile:
Επισης ο Γενεθλιος Ωροσκοπος πεφτει στον 4 οικο της Ηλιακης επιστροφης,κατι το οποιο με κανει να σκεφτομαι πολυ εντονα να μετακομησω (αν ολα πανε καλα οικονομικος).
Αυτο που σκεφτομαι ειναι αν αυτο θα μπορουσε να σημαινει μετακομηση (μονη μου) η συγκατοικηση με τον συντροφο μου ?
Επισης πιστευω πως η επομενη χρονια (2011) θα ειναι σημαντικη γιατι ο Ηλιακος Ωροσκοπος πεφτει στον 1 οικο μου και σχεδον ενεργοποιειτε ολος ο γενεθλιος χαρτης μου.
Το ευχαριστο ειναι πως 3 σημαντικοι εσωτερικοι πλανητες μαζι και ο Ηλιος (ο οποιος θα ειναι ο Ηλιακος μου Ωροσκοπος -Λεων-) θα βρισκοντε στον 7 οικο (Ηλιακος χαρτης) με καλες οψεις,οπου και στον γενεθλιο θα βρισκοντε στον 7-8 οικο,παλι με καλες οψεις (και ιδιαιτερα με ενα τριγωνο του Κρονου ο οποιος θα βρισκεται στην ακμη του 4 οικου).Οποτε σκεφτομαι πως θα ειναι καλη χρονια οσο αφορα τα αισθηματικα-σχεσεις (η εγω το ερμηνευω λαθος)?
Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι πως στον Ηλιακο χαρτη για το 2011 η Αφροδιτη κανει συνοδο με τον Πλουτωνα ιδιομοιριας:blink: στον 6 οικο και στον γενεθλιο πεφτει στον 6 οικο μου,ενεργοποιοντας το γενεθλιο τετραγωνο Αφροδιτης-Πλουτωνα (δεν ειναι στις ιδιες μοιρες η συνοδος και το τετραγωνο).
Απο αυτην την θεση και οικοθεσια τι θα μπορουσα να περιμενω???Αυτο πως θα μπορουσε να ερμηνευτει?Η αληθεια ειναι πως με τρομαζει αυτο (Πλουτωνας γαρ).
Θα το εκτιμουσα αν θα μπορουσατε να μου δωσετε τα φωτα σας.
Φιλικα:bigsmile:
απαντήστε μου σας παρακαλω πάρα πολύ...Verneigung
παλίρροια
05-09-2010, 09:17 PM
απαντήστε μου σας παρακαλω πάρα πολύ...Verneigung
:laugh:Δεν ξέρω τι....:wacko:ακριβώς ρωτάς γιατί δεν μπορώ να παρακολουθήσω ολα τα πόστ....:embarrest αλλα.......μακάρι να μπορούσα να το κάνω!!!!:unsure:
:wacko: Εχω μπερδευτεί τόσο πολύ......:dizzy:.είναι τόσο ενδιαφέρον το θέμα:nuts: και θελω τόσο πολύ να μάθω....:embarrest αλλά.......που να παρακολουθήσω την συζήτηση....:toung: οι γνώσεις μου είναι στα......σπάργανα ακόμα......
Ανοιξα την ηλιακή μου επιστροφή και την κοιτώ......:wacko: σαν να 'ναι χάρτης της ΝΑΣΑ.....:laugh::laugh:.......και μου βγαίνει και ωροσκόπος στον Αιγόκερω,μην με ρωτήσετε για οίκο.....:embarrest.....
Και αναρωτιέμαι.......όλα φέτος στον Αιγόκερο πάνε και κάθονται:nuts: χάθηκε να είναι ........κάπου άλλού..........:nuts:
vikoza
06-09-2010, 10:08 AM
Καλημέρα! Πολύ ενδιαφέρουσα η ηλιακή επιστροφή!! Θα μπορούσα να ρωτήσω κάτι γιατι έχω μπερδευτεί αρκετά? Ενδιαφέρομαι κυρίως για τα αισθηματικά. Πώς πρέπει να διαβάσω το χάρτη σωστά? Σίγουρα κοιτάζω 5ο και 7ο οίκο που είναι κάπως έτσι΄
Γενεθ. Πλανήτης Ζώδιο - Μοίρες Θέση Οίκου Πλανήτης Ηλ. Επιστροφής Ζώδιο - Μοίρες
Κρόνος Λέων 02° 18' 55" 5 Κρόνος Παρ 28° 24' 57"
Πλούτωνας Ζυγ 08° 56' 24" 7 Πλούτωνας Αιγ 04° 06' 09" R
και
Ακμές Γενέθλιων οίκων Ζώδιο/Μοίρες Ακμές οίκων Ηλ. Επιστροφής Ζώδιο/Μοίρες
Ωροσκόπος Ιχθ 14° 15' 28" Ωροσκόπος (Asc) Δίδ 27° 06' 51"
Οίκος 5 Καρ 12° 51' 27" Οίκος 5 Ζυγ 08° 43' 25"
Οίκος 7 Παρ 14° 15' 28" Οίκος 7 Τοξ 27° 06' 51"
Μετά τι? Κοιτάζω τί όψεις κάνουν μεταξύ τους? π.χ. στον 5ο οικο η γενεθλια σελήνη με την αφροδίτη της επιστροφής?
:weird:
Σε κάποιο άλλο ποστ η κα Τίνα είχε γράψει ότι για να δεις τα αισθηματικά της χρονιάς πρέπει να κοιτάξεις τον 5ο, 7ο οίκο και την Αφροδίτη, πού είναι και τί όψεις κάνουν. Δηλ στη δική σου περίπτωση κυβερνήτης του 5ου οίκου σου στο ετήσιο είναι ο Ήλιος. Σε ποιο οίκο βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη σου ? Τί όψεις κάνει με τους γενέθλιους και ετήσιους πλανήτες ?
Το ίδιο θα κάνεις και με τον 7ο οίκο και την Αφροδίτη. :bigsmile:
vikoza
06-09-2010, 10:12 AM
Αν δεν ενεργοποιεί, δεν θα φέρει σημαντικό γεγονός.
Παίρνουμε υπόψη μας μόνο τις κύριες όψεις στο γενέθλιο χάρτη ή χρησιμοποιούμε και κάποιες δευτερεύουσες ?
vikoza
06-09-2010, 10:19 AM
Καλησπερα σε ολους:bigsmile:
Το συγκεκριμενο θεμα εμφανιζει μεγαλο ενδιαφερων.
Στην δικη μου ηλιακη επιστροφη για το 2010 υπαρχει μεγαλος συσχετισμος για οτι εχει σχεση με καριερα.
Στο χαρτη της ηλιακης επιστροφης το μεσουρανημα βρισκεται στην 21 μοιρα του Αιγοκερου,με συνοδο του Βορειου Δεσμου.
Στο γενεθλιο η Αφροδιτη μου βρισκεται στην 23 μοιρα του Αιγοκερου στον 6-7 οικο.Οποτε η γενεθλια Αφροδιτη κανει συνοδο με το ηλιακο Μεσουρανημα.
Τον Ιουνιο τελειωσα την σχολη μου και τον Αυγουστο ξεκινησα πρακτικη.Τον ιδιο μηνα βρηκα δουλεια ημιαπασχολησης (προς το παρον) πανω στο αντικειμενο σπουδων μου., και ξεκινησα να εργαζομαι απο 1 Σεπτεμβριου.:bigsmile:...(ευχομα να πανε ολα καλα):bigsmile:
Επισης ο Γενεθλιος Ωροσκοπος πεφτει στον 4 οικο της Ηλιακης επιστροφης,κατι το οποιο με κανει να σκεφτομαι πολυ εντονα να μετακομησω (αν ολα πανε καλα οικονομικος).
Αυτο που σκεφτομαι ειναι αν αυτο θα μπορουσε να σημαινει μετακομηση (μονη μου) η συγκατοικηση με τον συντροφο μου ?
Επισης πιστευω πως η επομενη χρονια (2011) θα ειναι σημαντικη γιατι ο Ηλιακος Ωροσκοπος πεφτει στον 1 οικο μου και σχεδον ενεργοποιειτε ολος ο γενεθλιος χαρτης μου.
Το ευχαριστο ειναι πως 3 σημαντικοι εσωτερικοι πλανητες μαζι και ο Ηλιος (ο οποιος θα ειναι ο Ηλιακος μου Ωροσκοπος -Λεων-) θα βρισκοντε στον 7 οικο (Ηλιακος χαρτης) με καλες οψεις,οπου και στον γενεθλιο θα βρισκοντε στον 7-8 οικο,παλι με καλες οψεις (και ιδιαιτερα με ενα τριγωνο του Κρονου ο οποιος θα βρισκεται στην ακμη του 4 οικου).Οποτε σκεφτομαι πως θα ειναι καλη χρονια οσο αφορα τα αισθηματικα-σχεσεις (η εγω το ερμηνευω λαθος)?
Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι πως στον Ηλιακο χαρτη για το 2011 η Αφροδιτη κανει συνοδο με τον Πλουτωνα ιδιομοιριας:blink: στον 6 οικο και στον γενεθλιο πεφτει στον 6 οικο μου,ενεργοποιοντας το γενεθλιο τετραγωνο Αφροδιτης-Πλουτωνα (δεν ειναι στις ιδιες μοιρες η συνοδος και το τετραγωνο).
Απο αυτην την θεση και οικοθεσια τι θα μπορουσα να περιμενω???Αυτο πως θα μπορουσε να ερμηνευτει?Η αληθεια ειναι πως με τρομαζει αυτο (Πλουτωνας γαρ).
Θα το εκτιμουσα αν θα μπορουσατε να μου δωσετε τα φωτα σας.
Αγαπητή μου Ναταλία,
Από πότε αρχίζει η Ηλιακή Επιστροφή σου για το 2011 ? :bigsmile:
vikoza
06-09-2010, 10:33 AM
:laugh:Δεν ξέρω τι....:wacko:ακριβώς ρωτάς γιατί δεν μπορώ να παρακολουθήσω ολα τα πόστ....:embarrest αλλα.......μακάρι να μπορούσα να το κάνω!!!!:unsure:
:wacko: Εχω μπερδευτεί τόσο πολύ......:dizzy:.είναι τόσο ενδιαφέρον το θέμα:nuts: και θελω τόσο πολύ να μάθω....:embarrest αλλά.......που να παρακολουθήσω την συζήτηση....:toung: οι γνώσεις μου είναι στα......σπάργανα ακόμα......
Ανοιξα την ηλιακή μου επιστροφή και την κοιτώ......:wacko: σαν να 'ναι χάρτης της ΝΑΣΑ.....:laugh::laugh:.......και μου βγαίνει και ωροσκόπος στον Αιγόκερω,μην με ρωτήσετε για οίκο.....:embarrest.....
Και αναρωτιέμαι.......όλα φέτος στον Αιγόκερο πάνε και κάθονται:nuts: χάθηκε να είναι ........κάπου άλλού..........:nuts:
Αγαπητή παλίρροια,
Ο Ωροσκόπος σου πέφτει στον 7ο γενέθλιο οίκο σου !
Στον Αιγόκερω δεν υπάρχει άλλος ετήσιος πλανήτης εκτός από τον Πλούτωνα.
:bigsmile:
joanna1975
06-09-2010, 01:09 PM
Καλησπέρα! Μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να με βοηθήσει να πάρω μια ιδέα για τον χάρτη της ηλιακής μου επιστροφής;Φοβάμαι βέβαια ότι δεν θα είναι και τόσο καλός! Αρκετοί πλανήτες στον 8ο οίκο!ήλιος, κρόνος και ερμής στον 8ο οίκο.Τι μπορεί να σημαίναι αυτό; ¶ρης - αφροδίτη στον 9ο. Σελήνη - δίας - ουρανός-μαύρη σελήνη - χείρων και ποσειδώνας στον 1ο οίκο. βόρειος δεσμός και πλούτωνας στον 11ο και βέρτεξ στον 7ο.
Περιμένω τις απόψεις εναγωνίως!
Τίνα Ζαχαριάδου
06-09-2010, 01:21 PM
Παίρνουμε υπόψη μας μόνο τις κύριες όψεις στο γενέθλιο χάρτη ή χρησιμοποιούμε και κάποιες δευτερεύουσες ?
Vikoza, πάντα λαμβάνω υπόψη μου την χιαστί, επίσης την 45αρα και 135αρα όταν δεν υπάρχουν κύριες όψεις.
vikoza
06-09-2010, 01:59 PM
:respect: :bigsmile:
kinky_skorpina
06-09-2010, 02:57 PM
Μήπως μπορει να με διαφωτισει κάποιος στα παρακατω σημεία?Εκανα το χάρτη της ηλιακής επιστροφής για το 2010...1) αυτο σημαίνει οτι η γενέθλια χρονιά ξεκινά απο την ημερομηνία των γενεθλίων μου δλδ είναι απο 6/11/10-6/11/11? 2)Σε αυτό το χάρτη μου έκανε εντύπωση οτι η Αφροδίτη είναι στον 7ο οίκο μαζί με Ήλιο,Ερμη και Σελήνη!!!Αυτό σημαίνει οτι ολη τη χρονιά θα ενεργοποιηθούν περισσότερο θέματα σχέσεων,αισθηματικά και οτι απτεται του 7ου οίκου φαντάζομαι ε?Αυτή η συσσώρευση πλανητών στοον 7ο μπορεί να δηλώνει και την πιθανότητα γάμου?Ο Ωροσκόπος ειναι στον Κριο...νέα ξεκινήματα που?ίσως μια νέα προσωπικότητα???;)
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
Ευχαριστω
joanna1975
06-09-2010, 03:51 PM
Καλησπέρα! Μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να με βοηθήσει να πάρω μια ιδέα για τον χάρτη της ηλιακής μου επιστροφής;Φοβάμαι βέβαια ότι δεν θα είναι και τόσο καλός! Αρκετοί πλανήτες στον 8ο οίκο!ήλιος, κρόνος και ερμής στον 8ο οίκο.Τι μπορεί να σημαίναι αυτό; ¶ρης - αφροδίτη στον 9ο. Σελήνη - δίας - ουρανός-μαύρη σελήνη - χείρων και ποσειδώνας στον 1ο οίκο. βόρειος δεσμός και πλούτωνας στον 11ο και βέρτεξ στον 7ο.
Καμμία γνώμη;
vikoza
06-09-2010, 04:00 PM
Αγαπητή Ιωάννα,
Οι πλανήτες στον 8ο βρίσκονται σε σύνοδο ή όχι ? Το ίδιο και οι πλανήτες του 9ου. Είναι λίγο αόριστη η περιγραφή που κάνεις ! :unsure:
Φιλικά,
vikoza
vikoza
06-09-2010, 04:11 PM
Μήπως μπορει να με διαφωτισει κάποιος στα παρακατω σημεία?Εκανα το χάρτη της ηλιακής επιστροφής για το 2010...1) αυτο σημαίνει οτι η γενέθλια χρονιά ξεκινά απο την ημερομηνία των γενεθλίων μου δλδ είναι απο 6/11/10-6/11/11? 2)Σε αυτό το χάρτη μου έκανε εντύπωση οτι η Αφροδίτη είναι στον 7ο οίκο μαζί με Ήλιο,Ερμη και Σελήνη!!!Αυτό σημαίνει οτι ολη τη χρονιά θα ενεργοποιηθούν περισσότερο θέματα σχέσεων,αισθηματικά και οτι απτεται του 7ου οίκου φαντάζομαι ε?Αυτή η συσσώρευση πλανητών στοον 7ο μπορεί να δηλώνει και την πιθανότητα γάμου?Ο Ωροσκόπος ειναι στον Κριο...νέα ξεκινήματα που?ίσως μια νέα προσωπικότητα???;)
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
Ευχαριστω
Aγαπητή Σκορπίνα,
Σωστά απάντησες στο πρώτο ερώτημα αν φυσικά ο Ήλιος επιστρέφει στην ακριβή γενέθλια θέση του στις 6/11/2010 και στο δεύτερο . Τώρα πρέπει να δείς σε ποιό γενέθλιο οίκο πέφτει ο ετήσιος Ωροσκόπος για να δεις πού θα γίνουν τα νέα ξεκινήματα. Για την πιθανότητα γάμου, γιατί όχι , αν συμφωνούν και άλλα προγνωστικά συστήματα εκτός από την Ηλιακή Επιστροφή ?
joanna1975
06-09-2010, 04:37 PM
Αγαπητή Ιωάννα,
Οι πλανήτες στον 8ο βρίσκονται σε σύνοδο ή όχι ? Το ίδιο και οι πλανήτες του 9ου. Είναι λίγο αόριστη η περιγραφή που κάνεις ! :unsure:
Φιλικά,
vikoza
ο ερμης βρίσκεται σε σύνοδος με τον κρόνο(γενεθλιο) και ο κρόνος σε σύνοδο με ερμη(γενεθλιο)
Οι πλανήτες του 9ου δεν κάνουν σύνοδο.
Ουρανός στον 1ο σύνοδο με σελήνη πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί; επειδη ο ηλιακός μου ωροσκόπος είναι στον υδροχόο.
Σ' ευχαριστώ πολύ vikoza!
vikoza
06-09-2010, 05:18 PM
ο ερμης βρίσκεται σε σύνοδος με τον κρόνο(γενεθλιο) και ο κρόνος σε σύνοδο με ερμη(γενεθλιο)
Οι πλανήτες του 9ου δεν κάνουν σύνοδο.
Ουρανός στον 1ο σύνοδο με σελήνη πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί; επειδη ο ηλιακός μου ωροσκόπος είναι στον υδροχόο.
Σ' ευχαριστώ πολύ vikoza!
Iωάννα μου δεν νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς. Πιστεύω ότι ο Κρόνος με τον Ερμή θα σε κάνουν πιο επιλεκτική στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Θα αποφασίσεις ποιούς ανθρώπους θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και ποιούς όχι. Αυτό νομίζω ότι είναι πολύ θετικό !
Ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο σου και όχι το γενέθλιο Κρόνο , αν είδα καλά !
Ο Ωροσκόπος της χρονιάς δείχνει κύρια ενασχόλιση με θέματα 6ου οίκου ( θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας).
Σε σύνοδο με τη γενέθλια Σελήνη σου δεν είναι μόνο ο Ουρανός αλλά και ο Δίας. Θα θεωρούσα πολύ πιθανό κάποια αλλαγή σε θέματα 6ου που θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, ίσως και κάποια μετακίνηση θέσης ή και σπιτιού ακόμα. Παίζει καμμία μετάθεση ?
Δεν ξέρω καν αν εργάζεσαι και με τι ασχολείσαι !!!!!! :unsure:
Εύχομαι όλα να γίνουν όπως τα θέλεις και ακόμα καλύτερα !!! :love:
vikoza
06-09-2010, 05:22 PM
Να συμπληρώσω ότι σ' αυτή την Ηλιακή Επιστροφή ενεργοποιούνται οι παρακάτω γενέθλιες όψεις σου :
-Σελήνη αντίθεση Ερμή, τετράγωνο ¶ρη, τρίγωνο Κρόνο
- Ήλιος αντίθεση Δίας
- Ερμής εξάγωνο Ποσειδώνας
-¶ρης τρίγωνο Ουρανός.
vikoza
06-09-2010, 05:26 PM
Να συμπληρώσω ότι σ' αυτή την Ηλιακή Επιστροφή ενεργοποιούνται οι παρακάτω γενέθλιες όψεις σου :
- Ήλιος αντίθεση Δίας
-¶ρης τρίγωνο Ουρανός.
Ερώτηση για την κα Τίνα ή όποιον άλλο μπορεί να μας απαντήσει :
Βλέποντας ότι ενεργοποιείται κάποια γενέθλια όψη καταλαβαίνουμε ότι θα βιώσουμε αυτό που λέει η συγκεκριμένη όψη. Πού θα ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη όψη, στους γενέθλιους οίκους ή στους οίκους της Ηλιακής Επιστροφής ???
Ευχαριστώ πολύ :love:
joanna1975
06-09-2010, 05:36 PM
- Ήλιος αντίθεση Δίας
-¶ρης τρίγωνο Ουρανός.
Γλυκιά μου vikoza σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες με την ερωτησή σου!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Χρυσάνθη
06-09-2010, 05:56 PM
Ιωάννα, δεν έχω κοιτάξει το χάρτη σου ακόμα, αλλά ... 8ο οίκο ενεργοποιημένο έχω συναντήσει σε χρονιές τεκνοποίησης... μπορεί επίσης να υποδηλώνει μία παύση σε μία κατάσταση που να δίνει τη θέση της σε κάτι καινούριο..
Αννα Σχοινοπλοκάκη
06-09-2010, 07:27 PM
Ερώτηση για την κα Τίνα ή όποιον άλλο μπορεί να μας απαντήσει :
Βλέποντας ότι ενεργοποιείται κάποια γενέθλια όψη καταλαβαίνουμε ότι θα βιώσουμε αυτό που λέει η συγκεκριμένη όψη. Πού θα ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη όψη, στους γενέθλιους οίκους ή στους οίκους της Ηλιακής Επιστροφής ???
Ευχαριστώ πολύ :love:
Αγαπητή μου vikoza καλησπέρα:love:
Κατά την γνώμη μου, στη διάρκεια της ζωής μας θα εκδηλωθούν τα γεγονότα αυτά, τα οποία υπόσχεται το γενέθλιο ωροσκόπιο. Μια γενέθλια όψη όταν ενεργοποιείται φέρνει γεγονός του γενέθλιου οίκου. Το ετήσιο εξετάζεται σε συνδυασμό με το γενέθλιο. Ο ετήσιος οίκος θα δείξει πως θα αισθανθούμε ή σε ποιο τομέα θα επηρεαστεί η ζωή μας την συγκεκριμένη χρονιά από το γεγονός αυτό.
παλίρροια
06-09-2010, 08:15 PM
Αγαπητή παλίρροια,
Ο Ωροσκόπος σου πέφτει στον 7ο γενέθλιο οίκο σου !
Στον Αιγόκερω δεν υπάρχει άλλος ετήσιος πλανήτης εκτός από τον Πλούτωνα.
:laugh::laugh:Kαλή μου vikoza να κοιμάμαι ανήσυχη δηλαδή.......:wacko: Διότι.......απο τα λίγα που ξέρω ο Αιγόκερως βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών πραγματων φέτος:embarrest, και παρατήρησα πως ο Ουρανός μου (10ος) θα βρεθεί σε ισχυρή όψη αντίθεσης:dizzy: με τον Πλούτωνα:nuts: και επίσης παλι.......ο Ουρανός.....:wacko: (ατακτος ο ουρανός φέτος).:bigsmile:....σε σύνοδο με τον Κρόνο απο τον 5ο οίκο.....:nuts:
Οπότε να είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες....:laugh::laugh:
Την Ιθάκη να δούμε πότε θα βρούμε,γιατί πολύ φοβάμαι πως ο Ποσειδώνας.........:laugh: πάλι θα την αναποδογυρίσει την βάρκα!!!!!:laugh::laugh::laugh:
A ξέχασα και τον Δια με μια ωραία χιαστή όψη την οποία επισήμανε και ο Μητσακος!!!
Ερε γλέντια.......
vikoza
06-09-2010, 09:08 PM
Αγαπητή μου vikoza καλησπέρα:love:
Κατά την γνώμη μου, στη διάρκεια της ζωής μας θα εκδηλωθούν τα γεγονότα αυτά, τα οποία υπόσχεται το γενέθλιο ωροσκόπιο. Μια γενέθλια όψη όταν ενεργοποιείται φέρνει γεγονός του γενέθλιου οίκου. Το ετήσιο εξετάζεται σε συνδυασμό με το γενέθλιο. Ο ετήσιος οίκος θα δείξει πως θα αισθανθούμε ή σε ποιο τομέα θα επηρεαστεί η ζωή μας την συγκεκριμένη χρονιά από το γεγονός αυτό.
Θα ήθελα να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο. Ας υποθέσουμε ότι στο γενέθλιο χάρτη υπάρχουν οι παρακάτω όψεις:
1. Σελήνη στον Αιγόκερω στον 11ο σε εξάγωνο με Ερμή στο Σκορπιό στον 9ο οίκο και
2. Σελήνη στον Αιγόκερω στον 11ο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό στον 8ο οίκο
και ας υποθέσουμε ότι οι δύο παραπάνω όψεις ενεργοποιούνται σε κάποια Ηλιακή Επιστροφή όπου
1. Η Σελήνη στο Σκορπιό στον 4ο ετήσιο κάνει εξάγωνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω στον 5ο οίκο κα
2. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο οίκο.
Πώς θα ερμηνεύαμε για τη συγκεκριμένη χρονιά τις παραπάνω όψεις ? :unsure:
Ευχαριστώ πολύ ! :love:
vikoza
06-09-2010, 09:35 PM
:laugh::laugh:Kαλή μου vikoza να κοιμάμαι ανήσυχη δηλαδή...... Διότι.......απο τα λίγα που ξέρω ο Αιγόκερως βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών πραγματων φέτος
Στις 24/9 και 9/10 ενεργοποιούνται οι Εκλείψεις του Ιουνίου και Ιουλίου 2010. Εκείνο το διάστημα λέγεται ότι αναμένουμε κάποια γεγονότα που έχουν σχέση με την έκλειψη και αγγίζει τον Παρορμητικό Σταυρό και όχι μόνο τον Αιγόκερω. Περιμένουμε , γιατί λίγο πολύ , όλοι κάποιο πλανήτη έχουμε εκεί.
παρατήρησα πως ο Ουρανός μου (10ος) θα βρεθεί σε ισχυρή όψη αντίθεσης:dizzy: με τον Πλούτωνα:: και επίσης παλι.......ο Ουρανός.....(ατακτος ο ουρανός φέτος).....σε σύνοδο με τον Κρόνο απο τον 5ο οίκο.....:nuts:
Οπότε να είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες...
Εδώ έχεις ενεργοποίηση γενέθλιας συνόδου ευρείας βέβαια και δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει :unsure: (Ουρανός-Πλούτωνας)
Την Ιθάκη να δούμε πότε θα βρούμε,γιατί πολύ φοβάμαι πως ο Ποσειδώνας.........:laugh: πάλι θα την αναποδογυρίσει την βάρκα!!!!!:laugh:
Ένα ψιλομπουρίνι το βλέπω νάρχεται, δεν μπορώ να πώ όχι . Θα δείξει όμως ... Μπορεί να φυσήξει ο άνεμος και να αλλάξουν τα πράγματα ! :bigsmile:
A ξέχασα και τον Δια με μια ωραία χιαστή όψη την οποία επισήμανε και ο Μητσακος!!!
Ερε γλέντια.......
Τη χιαστή δεν τη βλέπω , κρατώ μικρή ανοχή όψεων και δεν μου τη βγάζει.
Οι καιροί απαιτούν αλλαγές και προσαρμογες για να επιβιώσουμε και εμείς και η φύση. Η επιλογή στο χέρι του καθένα μας!!!!
Σε κάποιο άλλο ποστ η κα Τίνα είχε γράψει ότι για να δεις τα αισθηματικά της χρονιάς πρέπει να κοιτάξεις τον 5ο, 7ο οίκο και την Αφροδίτη, πού είναι και τί όψεις κάνουν. Δηλ στη δική σου περίπτωση κυβερνήτης του 5ου οίκου σου στο ετήσιο είναι ο Ήλιος. Σε ποιο οίκο βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη σου ? Τί όψεις κάνει με τους γενέθλιους και ετήσιους πλανήτες ?
Το ίδιο θα κάνεις και με τον 7ο οίκο και την Αφροδίτη. :bigsmile:
ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!! :)
παλίρροια
06-09-2010, 11:47 PM
Στις 24/9 και 9/10 ενεργοποιούνται οι Εκλείψεις του Ιουνίου και Ιουλίου 2010. Εκείνο το διάστημα λέγεται ότι αναμένουμε κάποια γεγονότα που έχουν σχέση με την έκλειψη και αγγίζει τον Παρορμητικό Σταυρό και όχι μόνο τον Αιγόκερω. Περιμένουμε , γιατί λίγο πολύ , όλοι κάποιο πλανήτη έχουμε εκεί.
Εδώ έχεις ενεργοποίηση γενέθλιας συνόδου ευρείας βέβαια και δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει :unsure: (Ουρανός-Πλούτωνας)
Ένα ψιλομπουρίνι το βλέπω νάρχεται, δεν μπορώ να πώ όχι . Θα δείξει όμως ... Μπορεί να φυσήξει ο άνεμος και να αλλάξουν τα πράγματα ! :bigsmile:
Τη χιαστή δεν τη βλέπω , κρατώ μικρή ανοχή όψεων και δεν μου τη βγάζει.
Οι καιροί απαιτούν αλλαγές και προσαρμογες για να επιβιώσουμε και εμείς και η φύση. Η επιλογή στο χέρι του καθένα μας!!!!
:embarrest Το βλέπω να ρχεται το μπουρίνι εδώ και καιρό.......:embarrest
Τουλαχιστον να ενεργοποιηθούν και κάποιες όψεις μεταξύ 2ου-8ου που είδα ,:toung: αν είδα και έκρινα καλα, τουλάχιστον να χουμε και κάτι καλό να περιμένουμε.......γιατί όντως αλλαγές ερχονται ,και ξέρεις το πεπρωμένο δεν αλλάζει απλά "εξυπηρετείται' την κατάλληλη στιγμη που εκείνο όμως κρίνει "καταλληλη" και απλά η μόνη λύση είναι η προσαρμογή,:embarrest γιατί στην αντίθετη περίπτωση αντιστέκομαι σημαίνει" καταστρέφομαι":unsure:
kinky_skorpina
07-09-2010, 12:38 PM
Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση αγαπητή ομοιδεάτισσα Vikoza!Ο ετήσιος Ωροσκόπος πέφτει στον 4ο γενέθλιο οίκο μου.Αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα στην οικογένεια?Απόκτηση απογόνου π.χ ή ανακαίνιση/αγορά σπιτιού?
Με ποιο προγνωστικό σύστημα θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί η πιθανότητα γάμου κ τι ακριβώς πρέπει να μελετήσω σε αυτό?
Οποιος άλλος γνωρίσει ας με διαφωτίσει!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
Μητσάκος
07-09-2010, 12:42 PM
Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση αγαπητή ομοιδεάτισσα Vikoza!Ο ετήσιος Ωροσκόπος πέφτει στον 4ο γενέθλιο οίκο μου.Αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα στην οικογένεια?Απόκτηση απογόνου π.χ ή ανακαίνιση/αγορά σπιτιού?
Με ποιο προγνωστικό σύστημα θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί η πιθανότητα γάμου κ τι ακριβώς πρέπει να μελετήσω σε αυτό?
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
Βρε Μαρία, εσύ που είσαι και παλιό μέλος δεν επιτρέπεται να κάνεις τέτοιες ερωτήσεις :love:
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7904-%E5%ED%E4%E5%DF%EE%E5%E9%F2-%E3%DC%EC%EF%F5-%EA%E1%E9-%F4%E5%EA%ED%EF%F0%EF%DF%E7%F3%E7%F2.html
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/4874-%E3%DC%EC%EF%F2-%F0%FE%F2-%E1%ED%E9%F7%ED%E5%FD%E5%F4%E1%E9-%F3%F4%EF-%E3%E5%ED%DD%E8%EB%E9%EF-%F7%DC%F1%F4%E7.html
kinky_skorpina
07-09-2010, 12:51 PM
Οσοι ζεις(κ δει οσο μεγαλώνεις) μαθαίνεις,Μητσάκο!!Τι νομίζεις οτι τα ξέρω όλα εγω?Μπορεί στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη να έχω αρκετές γνώσεις, αλλα ειδικά τα προγνωστικά συστήματα δε τα κατέχω καλά όλα!(τα ταλέντα μου βεβαια που είναι ουκ ολίγα((:amuse:)) μάλλον εντοπίζονται σε άλλους τομείς αλλα τα κρατώ κρυφά...μακριά απο τα αδιάκριτα βλέμματα...!:love: ;) χαχαχα )
vikoza
07-09-2010, 01:23 PM
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
Aγαπητή Σκορπίνα,
Ναι, θα μπορούσε να δείχνει αλλαγή σπιτιού, επίσης αν θέλεις να αλλάξεις τη διαρύθμιση ή διακόσμηση στο σπίτι σου, γεγονότα που έχουν σχέση με κάποιο γονέα(τον 4ο τον παίρνω για τη μητέρα συνήθως για τις γυναίκες). Για απόγονο θα έπαιρνα τον 5ο οίκο , δεν ξέρω τι λένε οι πιο ειδικοί του είδους από μένα, γιατί και γω προσπαθώ να βάλω σε σειρά κάποια λίγα που γνωρίζω. Ο 4ος οίκος επίσης δείχνει και το τέλος κάποιων καταστασεων .
Για να καταλάβεις για τι ακριβώς πρόκειται, ρίξε μια ματιά στους πλανήτες του ετήσιου, που βρίσκονται και τις όψειςκάνουν με το γενέθλιο και με το ετήσιο, αν ενεργοποιεί κάποιες γεν. όψεις και οίκους. Επίσης νομίζω ότι καλό θα ήταν να δείς τις δευτερεύουσες κατευθύνσεις και το Ηλιακό Τόξο (αν φυσικά έχεις ακριβή ώρα γέννησης).
Υπομονή, θέλει δουλειά το πράγμα !!!! :bigsmile:
Natalia10
07-09-2010, 11:16 PM
Αγαπητή μου Ναταλία,
Από πότε αρχίζει η Ηλιακή Επιστροφή σου για το 2011 ? :bigsmile:
Καλησπερα Vikoza :bigsmile:
Λογω δουλειας σημερα βρηκα χρονο να μπω.:wacko:
Η ηλιακη επιστροφη του 2011 ξεκιναει απο τις 09/02/2011.
Το προηγουμενο ποστ μου ειναι με τον αριθμο 21.
Να εισαι καλα.
παλίρροια
07-09-2010, 11:45 PM
:embarrest Απορία....δεν έχω αρχίσει να μελετώ ηλιακή επιστροφή είναι νωρίς για μένα,αλλά προσπαθώντας να παρακολουθήσω τη συζήτηση ασχολήθηκα λίγο με την δική μου αλλά και καποιου συγγενικού προσώπου.....:weird: η ερώτηση....:unsure:με εντυπωσιασε ότι οι ακμές της ηλιακής της επιστροφής,είναι όλες μα όλες στα ιδια ζώδια με τις γενέθλιες ακμές.....σε όλα......:embarrest απλά διαφέρουν κατά....λίγο οι μοίρες.....
Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό δεδομένου του ότι τον τελευταίο χρόνο διανύει μια πολύ ασχημη περίοδο η μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα?????:weird:
whisperer
07-09-2010, 11:50 PM
Αγαπητή ¶ννα...κοίτα το ποστ #17 του ίδιου θέματος, και την απάντηση της Τίνας στο ποστ #18 :cheesy:
vikoza
08-09-2010, 11:07 AM
Θα ήθελα να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο. Ας υποθέσουμε ότι στο γενέθλιο χάρτη υπάρχουν οι παρακάτω όψεις:
1. Σελήνη στον Αιγόκερω στον 11ο σε εξάγωνο με Ερμή στο Σκορπιό στον 9ο οίκο και
2. Σελήνη στον Αιγόκερω στον 11ο σε τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό στον 8ο οίκο
και ας υποθέσουμε ότι οι δύο παραπάνω όψεις ενεργοποιούνται σε κάποια Ηλιακή Επιστροφή όπου
1. Η Σελήνη στο Σκορπιό στον 4ο ετήσιο κάνει εξάγωνο με τον Ερμή στον Αιγόκερω στον 5ο οίκο κα
2. Η Αφροδίτη βρίσκεται σε σύνοδο με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο οίκο.
To ερώτημα απευθύνεται προς όλουςόσους μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πώς λειτουργεί η Ηλιακή Επιστροφή.
Σας ευχαριστώ :love::love::love:
vikoza
08-09-2010, 07:21 PM
Καλησπερα Vikoza :bigsmile:
Λογω δουλειας σημερα βρηκα χρονο να μπω.:wacko:
Η ηλιακη επιστροφη του 2011 ξεκιναει απο τις 09/02/2011.
Το προηγουμενο ποστ μου ειναι με τον αριθμο 21.
Να εισαι καλα.
Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει μία Ηλιακή Επιστροφή για να ασχοληθούμε με την επόμενη. Το 2011 είναι η συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς και ό,τι έχει φέρει αυτή.
Συνήθως λίγους μήνες πρίν (1-3) παίρνουμε μια ιδέα για του τι θα ακολουθήσει. Τότε είναι καλό να ασχοληθείς κατά την ταπεινή μου γνώμη. :bigsmile:
Αννα Σχοινοπλοκάκη
08-09-2010, 10:30 PM
Vikoza μου καλησπέρα, :love:
Ξέρεις αρκετά πράγματα στην αστρολογία άρα ασφαλώς γνωρίζεις ότι μια όψη για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται ένα τουλάχιστον βαρύ transit και προοδευτικό πλανήτη να κάνει δυνατή όψη με την όψη αυτή και ιδιαίτερα σύνοδο.
Τώρα στο ερώτημα σου, οι οίκοι με τις όψεις και τους πλανήτες όπως τους περιγράφεις, δηλώνουν ότι οι στόχοι και τα όνειρα σου ολοκληρώνονται, βάζεις σε εφαρμογή (γωνιακός οίκος) τα σχέδια σου και τα ολοκληρώνεις με την υποστήριξη ενός σχετικά νέου αγαπημένου θείου, συγγενή εξ αγχιστείας ή κάποιου οικείου προσώπου (Ερμής Σελήνη και 9ος οίκος). Χτίζεις δηλαδή κάτι στέρεο στη ζωή σου, για το οποίο θα ξοδέψεις χρήματα του συντρόφου ή θα πάρεις δάνειο (Αφροδίτη στο ζυγό στον 8ο) Ενδεχομένως αυτό σου το όνειρο να είναι μια αλλαγή στο σπίτι, οικογένεια (Σελήνη) ή μια κληρονομιά. Τα συναισθήματα σου θα είναι ανάμικτα, η χαρά με την λύπη μαζί ή μια ανησυχία. Οι αλλαγές πολλές φορές μας φέρνουν αυτού του είδους τα συναισθήματα. Ακόμα μπορεί να μάθεις ένα μυστικό που αφορά μια καλή φίλη.
vikoza
09-09-2010, 09:55 AM
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Vikoza μου καλησπέρα, :love:
Ξέρεις ... άρα ασφαλώς γνωρίζεις ότι μια όψη για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται ένα τουλάχιστον βαρύ transit και προοδευτικό πλανήτη να κάνει δυνατή όψη με την όψη αυτή και ιδιαίτερα σύνοδο.
Η ενεργοποίηση υποθέτω ότι μπορεί να γίνει και από το εξάγωνο της προοδευτικής Σελήνης με τη γενέθλια Σελήνη μου.:blink:
Τώρα στο ερώτημα σου, οι οίκοι με τις όψεις και τους πλανήτες όπως τους περιγράφεις, δηλώνουν ότι οι στόχοι και τα όνειρα σου ολοκληρώνονται, βάζεις σε εφαρμογή (γωνιακός οίκος) τα σχέδια σου και τα ολοκληρώνεις με την υποστήριξη ενός σχετικά νέου αγαπημένου θείου, συγγενή εξ αγχιστείας ή κάποιου οικείου προσώπου (Ερμής Σελήνη και 9ος οίκος). Χτίζεις δηλαδή κάτι στέρεο στη ζωή σου, για το οποίο θα ξοδέψεις χρήματα του συντρόφου ή θα πάρεις δάνειο (Αφροδίτη στο ζυγό στον 8ο) Ενδεχομένως αυτό σου το όνειρο να είναι μια αλλαγή στο σπίτι, οικογένεια (Σελήνη) ή μια κληρονομιά. Τα συναισθήματα σου θα είναι ανάμικτα, η χαρά με την λύπη μαζί ή μια ανησυχία. Οι αλλαγές πολλές φορές μας φέρνουν αυτού του είδους τα συναισθήματα.
Αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου γράφετε, όταν ενεργοποιείται κάποια γενέθλια όψη , την ερμηνεύουμε όπως είναι στο γενέθλιο προσθέτοντας και τα στοιχεία της Ηλιακής. Το γωνιακός αναφέρεται στη θέση της Σελήνης και από κει λέμε ότι ολοκληρώνονται τα σχέδια ?
Ακόμα μπορεί να μάθεις ένα μυστικό που αφορά μια καλή φίλη.
Σύνοδος Σελήνης και Αφροδίτης στον 4ο ετήσιο να υποθέσω? :unsure:
Αννα Σχοινοπλοκάκη
09-09-2010, 07:03 PM
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Η ενεργοποίηση υποθέτω ότι μπορεί να γίνει και από το εξάγωνο της προοδευτικής Σελήνης με τη γενέθλια Σελήνη μου.:blink:
Αν κατάλαβα καλά από αυτά που μου γράφετε, όταν ενεργοποιείται κάποια γενέθλια όψη , την ερμηνεύουμε όπως είναι στο γενέθλιο προσθέτοντας και τα στοιχεία της Ηλιακής. Το γωνιακός αναφέρεται στη θέση της Σελήνης και από κει λέμε ότι ολοκληρώνονται τα σχέδια ?
Σύνοδος Σελήνης και Αφροδίτης στον 4ο ετήσιο να υποθέσω? :unsure:
Ναι, μπορεί να γίνει, όμως πιο δυνατές είναι οι "σκληρές" όψεις σύνοδος, τετράγωνο και διάμετρος. Επίσης οι βαρείς πλανήτες οι οποίοι βρίσκονται στις αρχές των παρορμητικών πιάνουν καθόλου αυτή την όψη; Αν ναι είναι πολύ σημαντικό γιατί το γεγονός είναι σχεδόν σίγουρο, αν όχι όλα αυτά θα σου βγουν στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου.
Ακριβώς έτσι, την ερμηνεύουμε, Στους γωνιακούς οίκους γίνονται γεγονότα, στους διάδοχους σταθεροποιούνται καταστάσεις και στους κατιόντες γίνεται ο σχεδιασμός και η προετοιμασία για την χρονιά που οι πλανήτες θα βρεθούν στους γωνιακούς.
Η ολοκλήρωση βγαίνει από τους πλανήτες στον 4ο οίκο, ο οποίος είναι το τέλος των καταστάσεων
Το μυστικό από φίλη βγαίνει από τη Σελήνη στη θέση του Ερμή στο σκορπιό και η σχέση τους με τον 11ο οίκο. Η αγαπημένη φίλη είναι η σύνοδος της Αφροδίτης.:love:
vikoza
09-09-2010, 07:24 PM
Ευχαριστώ και πάλι !!!!
Να ρωτήσω και κάτι άλλο ?
Στο ετήσιο κάποιας φίλης βλέπω ένα Τ- τετράγωνο 1ου αντίθ 7ου , τετράγωνο με 4ο οίκο( ετήσιοι οίκοι).
Σχηματίζει μεγάλο σταυρό με ένα γενέθλιο πλανήτη , τη Σελήνη συγκεκριμένα.
Μπορούμε γενικά να το ερμηνεύσουμε ότι οι γενέθλιοι οίκοι που εμπλέκονται( δηλ. εκεί που πέφτουν οι ετήσιοι) θα έχουν ιδιαίτερη δραστηριότητα ? Θα λειτουργήσει ο μεγάλος σταυρός στους γενέθλιους ή ετήσιους οίκους ? :unsure:
παλίρροια
09-09-2010, 07:31 PM
:laugh::laugh: Εγώ να......ρωτήσω κάτι άλλο γιατί έχω μπερδευτεί πολύ με αυτά που ακούω????:wacko::wacko:
..........από που πρέπει να ξεκινήσω ως αρχάρια για να δώ τις γενικές τάσεις στην ηλιακή μου επιστροφή του 2010???:embarrest
Απο τις ακμές των οίκων?:embarrest απο τις όψεις που κάνουν τα ζώδια στους οίκους?? Να δω αν υπάρχουν όψεις με τις γενέθλιες??????:wacko:
Ξέρω ζητάω πολλά αλλα.......θέλω να μάθω:bigsmile: αλλά δεν ξέρω .......απο που να αρχίσω.......
Αν έχει κάποιος υπομονή ας μου απαντήσει.....:embarrest
vikoza
09-09-2010, 07:43 PM
Ναι, μπορεί να γίνει, όμως πιο δυνατές είναι οι "σκληρές" όψεις σύνοδος, τετράγωνο και διάμετρος. Επίσης οι βαρείς πλανήτες οι οποίοι βρίσκονται στις αρχές των παρορμητικών πιάνουν καθόλου αυτή την όψη; Αν ναι είναι πολύ σημαντικό γιατί το γεγονός είναι σχεδόν σίγουρο, αν όχι όλα αυτά θα σου βγουν στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου.
:
Για να πραγματοποιηθεί το γεγονός η διέλευση " βαρύ" πλανήτη είναι προτιμότερο να γίνει από γενέθλια ή ετήσια θέση των πλανητών ? π.χ.
η ετήσια Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού,
ο ετησιος Ερμής συγκεκριμένα στις 2ο Αιγόκερω
ενώ η γενέθλια θέση του Ερμή είναι στο Σκορπιό
και η γενέθλια θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω, αλλά καμμία σχέση με τις πρώτες μοίρες.
Πότε υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το γεγονός ? Όταν περάσει "βαρύς" πλανήτης
ή κάνει όψη με ποιόν από όλους ?
Ελπίζω να μην κουράζω με τις ερωτήσεις μου !:embarrest
Αννα Σχοινοπλοκάκη
09-09-2010, 10:31 PM
Για να πραγματοποιηθεί το γεγονός η διέλευση " βαρύ" πλανήτη είναι προτιμότερο να γίνει από γενέθλια ή ετήσια θέση των πλανητών ? π.χ.
η ετήσια Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού,
ο ετησιος Ερμής συγκεκριμένα στις 2ο Αιγόκερω
ενώ η γενέθλια θέση του Ερμή είναι στο Σκορπιό
και η γενέθλια θέση της Σελήνης στον Αιγόκερω, αλλά καμμία σχέση με τις πρώτες μοίρες.
Πότε υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί το γεγονός ? Όταν περάσει "βαρύς" πλανήτης
ή κάνει όψη με ποιόν από όλους ?
Ελπίζω να μην κουράζω με τις ερωτήσεις μου !:embarrest
Καλησπέρα,
Δεν με κουράζεις καθόλου κοριτσάκι μου, :love:
Όταν ένας βαρύς πλανήτης από το Δία και μετά κάνει σκληρή όψη με γενέθλιο (προσοχή!!! μόνο με γενέθλιο) προσωπικό πλανήτη από Δία και κάτω, τότε είναι ένα καμπανάκι ότι κάτι πάει να συμβεί. Τότε κοιτάμε τα προοδευτικά ωροσκόπια, αν προοδευτικός πλανήτης κάνει όψει με τον ίδιο πλανήτη τον οποίο κτυπάει ο βαρύς transit είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμβεί το γεγονός. Το ετήσιο το κοιτάμε συμβουλευτικά για περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύντομα θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα τα λέμε πιο συχνά
vikoza
10-09-2010, 05:04 PM
Καλησπέρα,
Όταν ένας βαρύς πλανήτης από το Δία και μετά κάνει σκληρή όψη με γενέθλιο .
Γιατί μόνο σκληρή όψη ? :blink:
vikoza
10-09-2010, 05:06 PM
Μην ξεχνάτε και το post # 59 #. Eίναι σε αναμονή :bigsmile:
zw_epimenontas
10-09-2010, 05:47 PM
να κανω και εγω την ερωτηση μου ;;;;;;; οταν σε ηλιακη επιστροφη εχουμε ιδιες οψεις με τουσ ιδιους πλανητες με τον γεννεθλιο τι σημαινει αυτο ;;;; μπορει καποιος να με βοηθησει;;;;;; για παραδειγμα το εξης
Ήλιος Τετράγωνο Σελήνη 1.26
Ήλιος Σύνοδος Ερμής 1.72
εχω πολλα τετοια και μου φανηκαν λιγο περιεργα. αν καποιος μπορει να με βοηθησει και να μ εξηγησει τι συμβενει θα ημουν ευγωμων
vikoza
10-09-2010, 06:21 PM
Σημαίνει ότι ενεργοποιούνται οι γενέθλιες οψεις και ότι θα έχεις γεγονότα της φύσης αυτών των πλανητών και των γενέθλιων οίκων.
zw_epimenontas
10-09-2010, 06:42 PM
ευχαριστω για την απαντηση σου :cheesy:
θα ηθελα να επεκτηνω την ερωτηση μου :cheesy::embarrest:love:
Ήλιος Τετράγωνο Σελήνη 1.26( ηλιος στον ταυρο στις 14 μοιρες ακριβως και στους 2 χαρτες και η σεληνη στον γεννεθλιο στις 13 μοιρες στον λεωντα και επιστροφησ στον υδροχοο στισ 8)
Ήλιος Σύνοδος Ερμής 1.72( ο ερμης και στοθσ 12 στον ταυρο στο γεννεθλιο στις 13 μοιρεσ στην επιστοφη στισ 8 αναδρομος)
Ήλιος Τετράγωνο Ωροσκόπος ( ωροσκοπος υδροχοος 12 και επιστροφ παρθενος 15)
Σελήνη Τετράγωνο Ερμής κτλ
και τωρα ρωταω--> στον γεννεθλιο καποια ζωδια ειναι ιδια μεταξυ τους και καποια οχι
να παρω ως παραδειγμα την σεληνη μου στο γεννεθλιο χαρτη ειναι στον λεωντα και στην επιστροφη στον υδροχοο. αυτο πως ερμηνευετε??
επισης πως ερμηνευετε το αλλο φαινομενο που και στουσ 2 χαρτεσ εχω ιδια ζωδια??
zw_epimenontas
10-09-2010, 06:46 PM
δεν το εξηγησα καλα δεν ξερω πως θα το καταλαβετε :cry:
ελπιζω να καταλαβετε παντως :cheesy:
vikoza
10-09-2010, 07:43 PM
Ο Ήλιος ατην Ηλιακή Επιστροφή είναι ακριβώς στην ίδια θέση με το γενέθλιο χάρτη όχι σε οίκο, αλλά σε ζώδιο , μοίρες, λεπτά. Ο Ερμής δεν απομακρύνεται πολύ από τον Ήλιο, άρα έχει πολλές πιθανότητες να είναι κοντά στη γενέθλια θέση, στο προηγούμενο ή στο επόμενο ζώδιο. Η Σελήνη κινείται πολύ γρήγορα και αλλάζει θέση σε ζώδιο κάθε 2,5 μέρες περίπου. :bigsmile:
zw_epimenontas
10-09-2010, 07:50 PM
:cheesy::love: ειδες? :cheesy:αυτεσ οι οψεις τι σημαινουν
vikoza
10-09-2010, 08:03 PM
Ο Ωροσκόπος σου δεν είναι στον Υδροχόο. Όταν γεννήθηκες είχαμε θερινή ώρα. Ο πραγματικός σου γενέθλιος Ωροσκόπος είναι στις 23 Αιγόκερου 18΄, δηλαδή τρίγωνο με τον Ήλιο σου. :bigsmile:
zw_epimenontas
10-09-2010, 10:53 PM
Ο Ωροσκόπος σου δεν είναι στον Υδροχόο. Όταν γεννήθηκες είχαμε θερινή ώρα. Ο πραγματικός σου γενέθλιος Ωροσκόπος είναι στις 23 Αιγόκερου 18΄, δηλαδή τρίγωνο με τον Ήλιο σου. :bigsmile:
:blink:
αληθεια ? αμαν πια :cry: ως τωρα ηξερα ετσι εγω ομως. κ μαρεσει ο υδροχοος :cry::cry::cry::cry:
δεν ειμαι αιγοκεροοοοοοςςςς :cry::cry::cry::cry: δεν ειμαι απαισιοδοξηηη :wacko::wacko: δεν τεριαζω με τα χαρακτιριστικα εκεινα :cry:
απογοητευτικα τωρα
zw_epimenontas
10-09-2010, 10:55 PM
και τι σημαινει το τριγωνο με τον ηλιο? αν και μαλλον ειμαστε :offtopic::dizzy: αλλα οκκκκ
Το πρόγραμμα του site τι ωροσκόπο σου δίνει;
:blink:
αληθεια ? αμαν πια :cry: ως τωρα ηξερα ετισ εγω ομως. κ μαρεσει ο υδροχοος :cry::cry::cry::cry:
δεν ειμαι αιγοκεροοοοοοςςςς :cry::cry::cry::cry: δεν ειμαι απαισιοδοξηηη :wacko::wacko: δεν τεριαζω με τα χαρακτιριστικα εκεινα :cry:
απογοητευτικα τωρα
zw_epimenontas
10-09-2010, 11:11 PM
Το πρόγραμμα του site τι ωροσκόπο σου δίνει;
υδροχοο μου δινει στισ 12 μοιρες
Στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία σου σε προσωπικό μήνυμα για να δούμε γιατί η Βίκη μάς γράφει ότι είσαι Αιγόκερως
Για να αποκαταστήσουμε τα πράγματα, το πρόγραμμα του σάιτ συ δίνει ωροσκόπο Αιγόκερω. Έκανες νέα καταχώρηση και το είδες με τα μάτια σου ότι δουλεύει άψογα.
Για κάποιο λόγο δεν ζεις επιμένοντας σωστά :toung: και βιάζεσαι, εξού και πολλές από τις καταχωρήσεις σου όπως μου ανέφερες είναι λανθασμένες,
Τέλος, επειδή τα "χοντράδια" περιοδικώνν και αστρολόγων δεν μου αρέσουν όπως σου εξήγησα δεν υπάρχει μπούσουλας για την θερινή ώρα ή την αλλαγή σε άλλη ώρα ζώνης. Δεν αλλάζει πάντα κάθε χρόνο την ίδια στιγμή και την ίδια ώρα.
Ο τελευταίος αστρολογικός άτλαντας του myhoroscope είναι από τους πλέον αξιόπιστους και μπορεί να δοικιμαστεί ανά πάσα στιγμή από τον όποιο δύσπιστο.
υδροχοο μου δινει στισ 12 μοιρες
zw_epimenontas
11-09-2010, 05:29 PM
Για να αποκαταστήσουμε τα πράγματα, το πρόγραμμα του σάιτ συ δίνει ωροσκόπο Αιγόκερω. Έκανες νέα καταχώρηση και το είδες με τα μάτια σου ότι δουλεύει άψογα.
Για κάποιο λόγο δεν ζεις επιμένοντας σωστά :toung: και βιάζεσαι, εξού και πολλές από τις καταχωρήσεις σου όπως μου ανέφερες είναι λανθασμένες,
Τέλος, επειδή τα "χοντράδια" περιοδικώνν και αστρολόγων δεν μου αρέσουν όπως σου εξήγησα δεν υπάρχει μπούσουλας για την θερινή ώρα ή την αλλαγή σε άλλη ώρα ζώνης. Δεν αλλάζει πάντα κάθε χρόνο την ίδια στιγμή και την ίδια ώρα.
Ο τελευταίος αστρολογικός άτλαντας του myhoroscope είναι από τους πλέον αξιόπιστους και μπορεί να δοικιμαστεί ανά πάσα στιγμή από τον όποιο δύσπιστο.
ευχαριστω σωκρατη που ασχολιθηκεσ μαζι μου και με τον ωροσκοπο που και με συμβουλεψες.
το εκτιμω
ομως εσυ βιαστικες σε ενα σημειο :toung: παντα ζω και επιμενω σε κατι :toung: μεχρι να με πεις και σπαστικο χαχαχαχαχ:toung: οσο για το προγραμμα δεν ειπα κατι απλα επειδη μου ειπες οτι βαζει την ωρα αυτοματα και αυτο το ηξερα απο την στιγμη που μπηκα στο φορουν ειπα οτι αυτο θα ειναι το σωστο ομως χθεσ μου εβγαλες εσυ οτι ειναι λαθος :toung::toung: κ να το αλλαξω:love::embarrest:love: ετσι και εκανα. αλλωστε στις τελευταιες μοιρες ειναι και ο αιγοκερως σχετικα αρα ..:toung: απο τον υδροχοο εγω δεν ξεφευγω εχω προοδευμενο :toung::toung::toung::bigsmile:
:love::embarrest
maria777
13-09-2010, 10:41 AM
Μπορώ να κάνω μια ερωτηση και εγώ και όποιος ξέρει ας μου απαντήσει...
Σε μια ηλιακή επιστροφή τι σημαίνει όταν γίνεται σύνοδος αφροδίτης άρης στον άξονα 4ου-10ου οικου????
Σας ευχαριστώωωωω!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-09-2010, 01:02 PM
δεν ξερω αν πρεπει να χαρω..
δεν ξερω αν υπερβαλω ..και θελω να τα βλεπω ετσι..
[σχεδον ολοι ξερετε τι λαχταραω:laugh::bigsmile:]
βλεπω την ηλιακη της κορης μου..
ελευθερα σχολιαστε αν εχετε χρονο και διαθεση :bigsmile:
καταρχην η ηλιακη της ξεκιναει απο τους γενεθλειους γωνειακους
που σημαινει οτι κατι πολυ συμαντικο θα γινει ...
ηλιακος ωροσκοπος υδροχοος 29,34 ,με πωσειδωνα πανω , με σεληνη και Δια-ουρανο [ ιχθεις]
- πανω στον 7ο-8ο γενεθλειο της
Ο ηλιος ηλιακης 4ος - γενεθλειος ηλιος 10ος
[ο πλουτωνας εχει πιασει με βορειο δεσμο απο διελευση στον 5ο οικο
και κανουν συνοδο με πωσειδονα της .]
και η αφροδιτη της ηλιακης μεσα στον 5ο καρκινο
η γενεθλεια αφροδιτη στον 10ο ταυρο
ο Αρης της ηλιακης κανει συνοδο με τον γενεθλειο ωροσκοπο
ο αρης της ηλιακης κανει τριγωνο με ουρανο γενεθλειο
ευχαριστω πολυ
φιλικα Κουκι:love:
joanna1975
15-09-2010, 12:29 PM
Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες ενδείξεις στην ηλιακή επιστροφή μας δείχνουν για την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου δηλ. αν θα πάρει κιλά ή θα χάσει;
Σας ευχαριστώ!
maria777
15-09-2010, 02:44 PM
Νομίζω ένας Διας στον 1ο οικο θα μπορούσε να δείξει αυξηση βαρους ενώ ενας άρης ισως θα μπορουσε να δειξει παραπανω ενεργεια και αρα μειωση του βάρους (διορθώστε με οι γνώστες αν κανω λαθος).
joanna1975
15-09-2010, 03:40 PM
Νομίζω ένας Διας στον 1ο οικο θα μπορούσε να δείξει αυξηση βαρους ενώ ενας άρης ισως θα μπορουσε να δειξει παραπανω ενεργεια και αρα μειωση του βάρους (διορθώστε με οι γνώστες αν κανω λαθος).
Επειδή έχω στην ηλιακη επιστροφή Δία στον 1ο οίκο, γιαυτό φοβάμαι! Μήπως κάποιες όψεις θα μπορούσαν να δείξουν απώλεια βάρους και ας είναι ο Δίας στον 1ο οίκο;
zw_epimenontas
15-09-2010, 04:11 PM
χωρις απολυτη βεβαιαοτητα θα πω οτι με σχεση το βαρος ισως παιζει ρολο η αφροδιτη στον ταυρο παραδειγμα η σε ζωδιο αλλο που ειναι λατρης του φαγητου. εκτως αν ο πρωτος οικος σου ειναι σε ενα απο αυτα τα ζωδια η ο ηλιος σου. τυαρος ιχθυς λεωντες σκορπιοι περισσοτερο ειναι λατρης του φαγητου. αν κανω καποιο λαθος παρακαλω να με διορθωσει καποιος ποιο εμπειρος
:bigsmile::cheesy:
zw_epimenontas
15-09-2010, 04:16 PM
απο οτι ειδα μολις γιατι δενν το ειχα παρατηρησει :cheesy: εισαι ζυγος οποτε ο κυβερνητης πλανητης σου ειναι η αφροδιτη ;);) δες ομως αν στην ηλιακη επιστριφη σου την εχεις σε καποιο αλλο ζωδιο .:amuse:
joanna1975
15-09-2010, 04:50 PM
απο οτι ειδα μολις γιατι δενν το ειχα παρατηρησει :cheesy: εισαι ζυγος οποτε ο κυβερνητης πλανητης σου ειναι η αφροδιτη ;);) δες ομως αν στην ηλιακη επιστριφη σου την εχεις σε καποιο αλλο ζωδιο .:amuse:
Δυστυχώς η αφροδίτη μου αλλάζει ζώδιο και είναι στον σκορπιό!
Dimitraq
15-09-2010, 05:14 PM
Με τις διατροφικές συνήθειες συνδέεται και η Σελήνη, ίσως να κοιτούσες την όψη της με την Αφροδίτη, και του Δία στον 1ο που αναφέρεις :unsure:. Ας μιλήσει κάποιος ειδικός βρε παιδιά...
Στην δική μου ηλιακή επιστροφή ο ωροσκόπος μου στους Ιχθείς (πέφτει στον 9ο γενέθλιο οίκο), έχει μέσα Ουρανό και Δία, με απασχολεί και μένα το γεγονός
Χρυσάνθη
15-09-2010, 05:16 PM
Ο Δίας στην ηλιακή επιστροφή είναι μάλλον καλός....γενικά...τώρα για ακρίβεια δηλ που θα εντοπιστούν τα δώρα της χρονιάς δεν ξέρω...
Πάντως προσωπικά θεωρώ ότι δε σχετίζεται με το βάρος-ρεζουμέ απάντησης-αν θες διαβάζεις και τις σάλτσες..
...Αρχίζω....Είσαι Ζυγός άρα και μόνο αυτό είναι ένα θέμα... σου αρέσουν τα γλυκά και τα ζυμαρικά εκ φύσεως και πάντα θα πρέπει να προσέχεις για το βάρος σου... Τα δύο ζώδια της Αφροδίτης δείχνουν τάση για πάχος αλλά έχουν κ ιδιαίτερη ομορφιά..Οι Ζυγοί επίσης έχουν μία έμφυτη ανάγκη για κομψότητα και αυτή να καλλλιεργήσεις..
Κοίτα επίσης το γενέθλιο Δία σου αν είναι σε ζώδιο που δείχνει στρογγυλάδες όπως Τοξότη,Ταύρο, Καρκίνο... Εάν ο διελαύνων Δίας σε τετραγωνίζει μπορεί να υπάρχει κίνδυνος να πάρεις κιλά.
Η Αφροδίτη όπως αναφέρθηκε πρέπει να εξεταστεί. Αν έχεις Αφροδίτη σε Τοξότη, Λέοντα ή Ζυγό έχεις πιο αυξημένη ακόμα ροπή προς τις απολαύσεις. Στα άλλα πιθανά ζώδια σε βοηθάει για να χάνεις. Τίποτα όμως δεν είναι δύσκολο...δώσε λοιπόν τροφή στις πλανητικές επιρροές με την αντίστοιχη δράση (Τοξότης=κίνηση, Ζυγός=βάλε μία φωτογραφία σου στα καλύτερά σου πάνω στο ψυγείο και κόψε λιπαρά ζυμαρικά και περιόρισε γλυκά Λέων=αγόρασε κοσμήματα και ωραία ρούχα σε νούμερο ελαφρώς μικρότερο)
Αλλά αυτό που πρέπει να σου πω είναι ότι ο Κρόνος πάνω σου φέρνει έναν περιορισμό, σκοτούρες αν δεν έχεις κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες στο παρελόν, και γενικά ένα κλείσιμο. Πρόσεχε να μην το μετατρέψεις σε παρόρμηση προς το φαγητό γιατί τα κιλά του Κρόνου τα χάνουμε πιο δύσκολα.. Οπότε πάρε τα μέτρα σου από τώρα-γυμναστήριο??. Εδώ να πω ότι ο Κρόνος από μόνος του δε φέρνει προδιάθεση για πάχος.. στο δικό σου χέρι είναι !
PS ξηρούς καρπούς (όχι ένα σακουλάκι!) στη δουλειά ή ταπεράκι και όχι απέξω! Να φροντίζεις οπωσδήποτε να τρως συχνά για να μην εξαντλείσαι! Καλή τύχη!
joanna1975
15-09-2010, 05:55 PM
Σ' ευχαριστώ πολύ χρυσάνθη για την λεπτομερή αναφορά σου!
Addicted
16-09-2010, 08:40 AM
Η Ηλιακή επιστροφή αποτελεί το πιο πλούσιο σύστημα πληροφοριών γιά τις τάσεις της χρονιάς που ακολουθεί τα γενεθλιά μας και συγκεκριμένα τη στιγμή που ο Ηλιος βρίκεται ξανά στην ακριβή γενέθλια θέση του,με ακρίβεια λεπτού.
Μαζι με τις διελεύσεις και τα προοδεευτικά ωροσκόπια δίνουν τις πιο έγκυρες προβλέψεις.Δεν υπήρξε ούτε μία χρονιά που η ηλιακή μου επιστροφή δεν επιβεβαιώθηκε πλήρως,έστω και εκ των υστέρων όταν κανείς προχωρώντας και εμβαθύνοντας στη τέχνη της Αστρολογίας ανακαλύπτει όλο και περισσότερο τα μυστικά της.
Η Ηλιακή επιστροφή είναι ένα κεντρικό σύστημα πρόβλεψης της οποίας ο όγκος των πληροφοριών ειναι πράγματι εντυπωσιακός.
Αφού λοιπόν εκτυπώστε τον χάρτη της ηλιακής σας επιστροφής στρωθείτε στη δουλειά και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.Δείξτε υπομονή,τυπώστε αυτόν τον χάρτη σας από κάποιο αστρολογικό πρόγραμμα που είστε σίγουροι ότι δίνει σωστά αποτελέσματα και κυρίως κάνετε τον κόπο να ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΣΑΣ.
Η ηλιακή επιστροφή ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ να αρχίζει με μία ανάλυση των σχέσεων μεταξύ των ετήσιων και των γενέθλιων οίκων.Μην ερμηνεύσεται τον χάρτη της ηλιακής επιστροφής μόνο του.
Είναι λογικό πως για ένα χάρτη που γίνεται για μία στιγμή απευθείας καθορισμένη απο τον Ηλιο η ΣΥΓΚΡΙΣΗ μεταξύ των γενέθλιων και των ετήσιων οίκων να λάβει πρωταρχική σημασία γιατί και η διαφορά μεταξύ τους είναι η πρώτη συνέπεια της Ηλιακής επιστροφής στην γενέθλια θέση της.
Ο προσδιορισμός του ετήσιου Ωροσκόπου είναι ο κύριος παράγοντας όπως και ο Ωροσκόπος στον γενέθλιο χάρτη αλλά αντίθετα με τον γενέθλιο Ωροσκόπο ο Ωροσκόπος στην ηλιακή επιστροφή ενεργεί πάντα σύμφωνα με την φύση του ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ ΟΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ.
Ο γενέθλιος οίκος που καταλαμβάνει ο ετήσιος ωροσκόπος συνδέεται πάντα με το πιο σημαντικό γεγονός της χρονιάς και τις πιο χαρακτηριστικές συνθήκες της ζωής κατά τη διάρκεια του έτους,αντιπροσωπεύει την ατμόσφαιρα,το περιβάλλον μέσα στο οποίο το άτομο ζει.
Σημαντικές πληροφορίες δίνουν οι όψεις του ετήσιου ωροσκόπου με τον γενέθλιο ωροσκόπο και μεσουράνημα καθώς και με τους γενέθλιους πλανήτες αλλά και οι όψεις του ετήσιου ωροσκόπου με τους πλανήτες της ηλιακής επιστροφής.
Κοιτάξτε τον ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ του ωροσκόπου της επιστροφής.Σε ποιό οίκο βρισκόταν στον γενέθλιο χάρτη σας και που βρίσκεται τώρα στην ηλιακή επιστροφή?Εχει κάποιες θεμελιώδεις δυνάμεις ή αδυναμίες και τι όψεις κάνει αυτός ο πλανήτης?
Ο Ωροσκόπος της ηλιακής τι όψη κάνει με τον γενέθλιο Ωροσκόπο?Εάν είναι σε τετράγωνο η αντίθεση η χρονιά θα είναι περισσότερο ή λιγότερο δυσμενής.Εάν βρίσκονται σε ευνοική όψη η χρονιά θα είναι λιγότερο απαιτητική.
Την ίδια ανάλυση θα πρέπει να κάνουμε και με το Μεσουράνημα.Το Μεσουράνημα είναι σχεδόν τόσο σημαντικό όσο και ο Ωροσκόπος.Σε ποιό γενέθλιο οίκο πέφτει το ετήσιο Μεσουράνημα.Τι όψεις κάνει με τον γενέθλιο ωροσκόπο και μεσουράνημα,ποιός είναι ο κυβερνήτης και που πέφτει στο ετήσιο,υπάρχουν πλανήτες στον 10=ο οίκο της επιστροφής?Γιατί αν υπάρχουν πλανήτες στον 10=ο οίκο της επιστροφής δηλώνουν πλήρη δραστηριότητα εξ αυτών.
Φυσικά η ίδια δουλειά γίνεται και με τους υπόλοιπους οίκους του ετήσιου χάρτη αλλά ποιό σημαντικός είναι φυσικά ο οίκος μέσα στον οποίο πέφτει ο Ήλιος μιας και μιλάμε για ηλιακή επιστροφή.Είναι καλύτερο μετά την ανάλυση του οίκου που πέφτει ο Ηλιος να μελετήσουμε πρώτα τους οίκους εκείνους που περιέχουν πλανήτες.
Επίσης το ζώδιο που βρίσκεται πάνω στην ακμή κάθε οίκου χρωματίζει τα θέματα του συγκεκριμένου οίκου με τη δική του σημασία.Πχ ένας ετήσιος ωροσκόπος στον Σκορπιό ανεξαρτήτως σε ποιό γενέθλιο οίκο πέφτει δείχνει ένα έτος ανυποχώρητων δυσκολιών ,προσπαθειών,αποσύνθεσης,α ώνων και συγκρούσεων.Ο οίκος που καταλαμβάνει στο γενέθλιο χρωματίζει την ερμηνεία ανάλογα και είναι φανερό πως ενεργοποιείται ο γενέθλιος Πλούτωνας και Αρης.
Φυσικά η Ηλιακή επιστροφή έχει τεράστιο όγκο σημαντικών πληροφοριών ας αναφέρω επιγραμματικά,την ενεργοποίηση γενέθλιου πλανήτη ή οίκου από ετήσιο πλανήτη ειδικά με σύνοδο,την ύπαρξη stellium σε ένα οίκο που δείχνει έμφαση στα θέματα οίκου,τους οίκους που γίνονται οι εκλέιψεις την χρονιά αυτή,τους εμπεριεχόμενους οίκους της ηλιακής επιστροφής που αφήνουν ένα δυνατό σημάδι στην χρονιά που ακολουθεί,την σύνοδο η αντίθεση Ηλιου-Σελήνης στον ετήσιο χάρτη πράγμα που σημαινει πως τα γενέθλια μας πέφτουν πάνω σε νέα σελήνη ή πανσέληνο,την οικοθεσία του βόρειου-Νότιου Δεσμού κ.λ.π
Αξιόλογη σημασία έχουν και οι μέθοδοι που υπάρχουν για να δούμε την χρονική περίοδο εκδήλωσης των γεγονότων.Οι όψεις που πραγματοποιούνται στον ετήσιο χάρτη τις πρώτες 24 ώρες μετά την επιστροφή του Ηλιου,η μετακίνηση του Ωροσκόπου κατα 1 μοίρα περίπου την μέρα ,οι διελεύσεις μέσα στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής και κυρίως η κίνηση του Ηλιου ,Αρη,Αφροδίτης.Επίσης η κίνηση της Σελήνης κατά το σύστημα Μerry έχω βρει πως δείχνει την περίοδο της εκδήλωσης των γεγονότων μέσα στη χρονιά.
Πάντως έχω παρατηρήσει πως οι περισσότερρες ηλιακές επιστροφές είναι ιδιάιτερα δραστήριες ειδικά το ΠΡΩΤΟ και λιγότερο το δεύτερο τετράμηνο που ακολουθούν τα γενέθλια μας.Το τρίτο τετράμηνο φαίνεται σαν να ατονούν κάπως οι επιδράσεις και τα γεγονότα της ηλιακής επιστροφής.
Είναι σαν το άτομο να αναμένει την επόμενη ηλιακή επιστροφή ,τον επόμενο γενεθλιακό του κύκλο που ορίζει η επιστροφή του Ηλιου.Επίσης καμία ηλιακή επιστροφή δεν είναι ανεξάρτητη από την προηγούμενη και την επόμενη που ακολουθεί.Εχω παρατηρήσει μάλιστα πως ενδείξεις της επόμενης Ηλιακής επιστροφής πέρνει κανείς ακόμα και 3-4 μήνες πριν τα γενέθλια του.Συνήθως μέσα σε αυτό το διάστημα -με έμφαση τους 3 μήνες πριν-συμβαίνουν γεγονότα που αντανακλούν εμφανώς το κλίμα της χρονιάς που ακολουθεί.
Πάντως επειδή το θέμα της Ηλιακής επιστροφής είναι πραγματικά ενδιαφέρον και ανεξάντλητο θα είναι σοφό να δείξουμε υπομονή πριν βγάλουμε συμπεράσματα.Και εγώ θα ήθελα να είχα περισσότερο ελέυθερο χρόνο για να μοιραστώ τις σκέψεις μου με τους υπόλοιπους χρήστες.....
kinky_skorpina
16-09-2010, 01:23 PM
Αγαπητέ addicted σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τις γνώσεις σου μαζί μας.Λύσε μου σε παρακαλώ αν μπορείς μια απορία: Τι σημαίνει το γεγονός οτι τα γενέθλιά μας πέφτουν πάνω σε Νέα σέλήνη?Στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής μου για το 2010 εχω σύνοδο της ετήσιας Σελήνης με το γενεθλιο Ήλιο στο Σκορπιό και στον 7ο οίκο (οπου μεσα στον 7ο ετήσιο επικρατεί συνωστισμός πλανητών :) Ήλιος,Σελήνη,Ερμής και Αφροδίτη...λες να ντυθώ στα άσπρα φέτος?χαχα!!!)...και ...αν θυμάμαι καλα στις 6 Νοεμβριού 2010(ημερα+μήνας γέννησης μου) θα εχουμε Νέα Σελήνη.Τι σημαίνει αυτό πρακτικά?Να υποθέσω κάποιο νέο ξεκίνημα για μένα στους τομείς που άπτονται της ετήσιας οικοθεσίας της συνόδου?Αν θέλεις δωσμου τα φώτα σου...
Μςε εκτίμηση
Το Μαράκι
Addicted
16-09-2010, 06:56 PM
Αγαπητέ addicted σε ευχαριστώ που μοιράστηκες τις γνώσεις σου μαζί μας.Λύσε μου σε παρακαλώ αν μπορείς μια απορία: Τι σημαίνει το γεγονός οτι τα γενέθλιά μας πέφτουν πάνω σε Νέα σέλήνη?Στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής μου για το 2010 εχω σύνοδο της ετήσιας Σελήνης με το γενεθλιο Ήλιο στο Σκορπιό και στον 7ο οίκο (οπου μεσα στον 7ο ετήσιο επικρατεί συνωστισμός πλανητών :) Ήλιος,Σελήνη,Ερμής και Αφροδίτη...λες να ντυθώ στα άσπρα φέτος?χαχα!!!)...και ...αν θυμάμαι καλα στις 6 Νοεμβριού 2010(ημερα+μήνας γέννησης μου) θα εχουμε Νέα Σελήνη.Τι σημαίνει αυτό πρακτικά?Να υποθέσω κάποιο νέο ξεκίνημα για μένα στους τομείς που άπτονται της ετήσιας οικοθεσίας της συνόδου?Αν θέλεις δωσμου τα φώτα σου...
Μςε εκτίμηση
Το Μαράκι
Kinky skorpina,δεν έχω την οικοθεσία του γενέθλιου και του ετήσιου χάρτη σου.Αρα δεν γνωρίζω σε ποιό γενέθλιο οίκο σου πέφτει ο ετήσιος ωροσκόπος σου και φυσικά σε ποιό γενέθλιο οίκο σου πέφτει η ακμή του ετήσιου 7ου.Μπορείς όμως να μας δώσεις αυτές τις πληροφορίες αργότερα.
Η σελήνη είναι σε ακριβείας σύνοδο με τον γενέθλιο Ηλιο σου?Γιατί όπως ξέρεις η σελήνη κινείται πολύ γρήγορα και απο μία πρόχειρη ματιά είδα πως στις 6/11/2010 θα διανύσει το τόξο από 10 μοίρες έως και περίπου 24 μοίρες του Σκορπιού.Πόσο κοντά είναι λοιπόν η σελήνη στον ήλιο σου?Η νέα σελήνη στις 6/11/2010 γίνεται στις 6 και 53' το πρωί ώρα Ελλάδας στις 13 και 40΄ του
Σκορπιού.Την στιγμή της Ηλιακής σου επιστροφής έχει πραγματοποιηθεί η νέα σελήνη ?ή αλλιώς η σελήνη είναι μπροστά ή πισω απο τον γενέθλιο ηλιο σου.?
Πάντως σωστά το έχεις πιάσει το όλο θέμα γιατί και μόνο η παρουσία του ηλιου στον 7=ο ετήσιο οίκο σου σημαίνει πως την χρονιά που ακολουθεί θα φωτιστούν δεόντως τα θέματα του 7ου οίκου.Πόσο μάλλον που μέσα στον 7=ο υπάρχουν η σελήνη,ο ερμής και η Αφροδίτη.Που σημαίνει πως αν ο ωροσκόπος της επιστροφής σου είναι Ταύρος και ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου είναι μέσα στον 7=ο οίκο (και αυτός!!)
Πάντως η σύνοδος Ηλιου-Σελήνης σε έναν ετήσιο χάρτη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στα θέματα του οίκου που πέφτει.Δημιουργεί πάντα ένα ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ στον ετήσιο χάρτη.
Σύμφωνα με κάποια άποψη εάν υπήρχε σύνοδος των φώτων και κατά τη στιγμή της γέννησης,το γεγονός που δεικνύει θα τροποποιήσει ολοκληρωτικά το πεπρωμένο του ατόμου.
Επίσης η φύση του ζωδίου που γινεται η σύνοδος φανερώνεται πολύ έντονα,στην δική σου περίπτωση ο Σκορπιός.Αρα αυτές οι δυνάμεις θα δράσουν καταλυτικά σε θέματα 7ου οίκου δηλαδή σχέσεις,συνεργασίες,γάμος.
Μια καινούργια σημαντική σχέση?Μία καινούργια συνεργασία εξέχουσας σημασίας?Μία δίκη ίσως?Ο ετήσιος χάρτης σου πρέπει να ερμηνευθεί συνδυαστικά και δεν γνωρίζω ούτε τις όψεις ούτε την οικοθεσία σε σχέση με το γενέθλιο.Στο πρηγούμενο όμως post ανέφερα πως ο κάθε οίκος πρέπει να ερμηνευτεί συνδυαστικά με το γενέθλιο.
Θέλω επίσης να σου επιστήσω την προσοχή σε 2 παραμέτρους του ετήσιου χάρτη σου.Μιας και μιλάμε για θέματα 7ου οίκου παρατήρησες πως η Αφροδίτη του ετήσιου είναι μεν στον 7=ο αλλά ανάδρομη?Και επιπλέον είχες κάποια ένδειξη των γεγονότων της ηλιακής επιστροφής που ακολουθεί 3 μήνες περίπου πριν τα γενέθλια σου...δηλαδή τέλη Ιουλίου 1=ο δεκαήμερο Αυγούστου?
kinky_skorpina
17-09-2010, 12:08 AM
Για να σου δώσω σωστά και με ακρίβεια τις πληροφορίες που μου ζητάς σου παραθέτω τους χαρτες της ηλιακής επιστροφής μου(τον απλό κ το διπλό τροχό) ωστε να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα γιατι σίγουρα θα σου δημιουργηθούν κι άλλες απορίες!Αν έχω πιάσει σωστά το νόημα αυτών πουμε ρωτάς ...η σύνοδος Ήλιου-Σελήνης είναι ανοχής 5μοιρών,ο Ήλιος είναι στις 14μοίρες του Σκορπιού και η Σελήνη στις 19 του ίδιου ζωδίου,δλδ. ο Ήλιος είναι μπροστα απο τη Σελήνη.Επίσης ο Ωροσκόπος της επιστροφής είναι Κριός και πέφτει στον 4ο γενέθλιο οίκο-αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα στην οικογένεια?Αναικαίνηση,αγο ρά σπιτιού,αποκτηση απογόνου?!Κ τέλος η ακμή του ετήσιου 7ου πέφτει στο 10 γενέθλιο...αρα αυτο θα μπορούσε να σηματοδοτεί π.χ μια νέα σχέση με καποιο συνάδελφο?Η μια γνωριμία που λαμβάνει χώρα στο επαγγελματικό μου περιβάλλον?Ή ένασ σύντροφος που θα με βοηθήσει στην ευρεση εργασίας?Λέω εγω διαφορα σενάρια που μου φέρνει στο μυαλό ο συνδυασμός 7ου και 10ου οίκου...εσυ σαφώς γνωρίζεις καλύτερα πως ερμηνευονται όμως όλα αυτα τα στοιχεία συνδυαστικά και διόρθωσε με όπου κάνω λάθος. Επιπλέον το ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη μπορεί να σημαίνει επιστροφή προσώπου απο το παρελθόν?Ίσως να μην είναι καλό διάστημα για να πάρω αποφάσεις γιατι μετα μπορεί να αναθεωρήσω?Αλλα ποσο μεγάλο ειναι αυτό το διάστημα όμως?Όσο για το τελευταίο σου ερώτημα...για ποια γεγονότα λες αν είχα κάποια ενδειξη?Καποια σημαντική εξέλιξη σε θέματα σχέσεων δεν υπήρξε πάντως.
Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ που ασχολήθηκες μαζί μου!Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο post σου.
Με εκτίμηση...
Το Μαράκι...:love:
Addicted
17-09-2010, 05:19 PM
Για να σου δώσω σωστά και με ακρίβεια τις πληροφορίες που μου ζητάς σου παραθέτω τους χαρτες της ηλιακής επιστροφής μου(τον απλό κ το διπλό τροχό) ωστε να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα γιατι σίγουρα θα σου δημιουργηθούν κι άλλες απορίες!Αν έχω πιάσει σωστά το νόημα αυτών πουμε ρωτάς ...η σύνοδος Ήλιου-Σελήνης είναι ανοχής 5μοιρών,ο Ήλιος είναι στις 14μοίρες του Σκορπιού και η Σελήνη στις 19 του ίδιου ζωδίου,δλδ. ο Ήλιος είναι μπροστα απο τη Σελήνη.Επίσης ο Ωροσκόπος της επιστροφής είναι Κριός και πέφτει στον 4ο γενέθλιο οίκο-αυτό σημαίνει νέα ξεκινήματα στην οικογένεια?Αναικαίνηση,αγο ρά σπιτιού,αποκτηση απογόνου?!Κ τέλος η ακμή του ετήσιου 7ου πέφτει στο 10 γενέθλιο...αρα αυτο θα μπορούσε να σηματοδοτεί π.χ μια νέα σχέση με καποιο συνάδελφο?Η μια γνωριμία που λαμβάνει χώρα στο επαγγελματικό μου περιβάλλον?Ή ένασ σύντροφος που θα με βοηθήσει στην ευρεση εργασίας?Λέω εγω διαφορα σενάρια που μου φέρνει στο μυαλό ο συνδυασμός 7ου και 10ου οίκου...εσυ σαφώς γνωρίζεις καλύτερα πως ερμηνευονται όμως όλα αυτα τα στοιχεία συνδυαστικά και διόρθωσε με όπου κάνω λάθος. Επιπλέον το ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη μπορεί να σημαίνει επιστροφή προσώπου απο το παρελθόν?Ίσως να μην είναι καλό διάστημα για να πάρω αποφάσεις γιατι μετα μπορεί να αναθεωρήσω?Αλλα ποσο μεγάλο ειναι αυτό το διάστημα όμως?Όσο για το τελευταίο σου ερώτημα...για ποια γεγονότα λες αν είχα κάποια ενδειξη?Καποια σημαντική εξέλιξη σε θέματα σχέσεων δεν υπήρξε πάντως.
Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ που ασχολήθηκες μαζί μου!Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο post σου.
Με εκτίμηση...
Το Μαράκι...:love:
Μαράκι αφού μου το ζητάς θα σου πω την αποψη μου για το φετινό solar σου τώρα που βλέπω και την οικοθεσία του σε σχέση με το γενέθλιο.
Λοιπόν Μαρία ο ωροσκόπος σου στο είναι στον Κριό στον 4=ο γενέθλιο οίκο σου.Αυτό το γνωρίζεις ήδη μάλιστα διάβασα και τα προηγούμενα post σου που δεν τα είχα διαβάσει πριν και το είχες αναφέρει.Η Θέση του ετήσιου ωροσκόπου στο Κριό αυξάνει την ενέργεια ,την ανεξαρτησία αλλά δημιουργεί μία τάση για απερίσκεπτες,βιαστικές πράξεις και αυτοσχέδια λίγο-πολύ ξεκινήματα.Υποδηλώνει έλλειψη υπομονής αλλά ο ωροσκόπος Κριός φαίνεται τα χρόνια εκείνα που το άτομο ξεκινάει κάτι από μόνο του ή απελευθερώνεται από κάποιου είδους καταπίεση.Είναι σημάδι έναρξης μίας καινούργιας ζωής και κάποιας αλλαγής που σηματοδοτεί την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου.Ξεφεύγεις από μια προηγούμενη κατάσταση,ανανεώνεσαι.
Πού όμως θα συμβούν όλα αυτά?Σε ποιό τομέα της ζωής σου?Στον 4=ο οίκο.Αν λοιπόν ο ωροσκόπος στο Κριό αντιπροσωπεύει το άτομο...δηλαδή εσένα, ο γενέθλιος 4=ος οικος στον οποίο πέφτει αντιπροσωπεύει την ατμόσφαιρα,το περιβάλλον στο οποίο ζει και αναπνέει και εν τέλει ενεργεί αυτός ο Ωροσκόπος στον Κριό.
Ο ετήσιος λοιπόν Ωροσκόπος στο στον 4=ο οίκο συμπίπτει συχνά με αλλαγή κατοικίας,με αποπεράτωση και ολοκλήρωση σχεδίων ,το τέλος μίας επιχείρησης ή με ένα περιστατικό που έχει σχέση με τους γονείς,την οικογένεια ή το σπίτι του ατόμου.Δείχνει έντονη επιθυμία για σταθεροποίηση,υλική και συναισθηματική ασφάλεια.
Μήπως λοιπόν είναι μία χρονιά αλλαγής κατοικίας με δική σου πρωτοβουλία ?Μήπως αυτό είναι το αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση κάποιου κύκλου σπουδών επιτυχώς ή το ξεκίνημα κάποιου νέου? Μήπως είναι η επένδυση σε ένα ακίνητο?Γιατί φέτος ενεργοποιείται ο γενέθλιος Αρης σου που βρισκεται στον 1=ο οίκο και που στο ετήσιο κάθεται στον 8=ο.Κάτι μου κάθεται πολύ έντονα με το θέμα σπουδές στον ετήσιο χάρτη σου.( Μάλλον ολοκληρώνονται τώρα)
Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το ετήσιο Μεσουράνημα στον 1=ο γενέθλιο οίκο σου που σε καθιστά ικανή να προσανατόλίσεις την καριέρα σου προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς.Σημαίνει επίσης ατομική δράση που ''στρώνει'' κατά κάποιο τρόπο και το μέλλον σου,επιλογή επαγγέλματος προς μια νέα κατεύθυνση.Η τύχη θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο αλλά δεν θα σε αφήσει ακάλυπτη.Αυτή η γωνιακή σχέση δηλαδή το ετήσιο Μεσουράνημα στον 1=ο γενέθλιο οίκο είναι ένα πολύ καλό σημάδι για βοήθεια,χρήματα,προστασία. αι μάλιστα βοήθεια από ένα αντρικό πρόσωπο.
Αλλά πως να αφήσει κανείς ασχολίαστο τον 7=ο ετήσιο οίκο σου?Και με τον Ηλιο μέσα?Καλά για την Νεα σελήνη μιλήσαμε,δεν είναι μεγάλη η ανοχή των 2 φώτων και όντως υποδηλώνει ένα νέο ξεκίνημα.Μία νέα συνεργασία από την οποία εξαρτάται η κοινωνική και επαγγέλματική σου θέση.Δείχνει ανταγωνισμό στο επάγγελμα ή στην κατάκτηση μιας δουλειάς και διακυμάνσεις στις επιχειρήσεις οι οποίες διακυμάνσεις όμως οφείλονται στις δραστηριότητες κάποιου άλλου ατόμου....( Ετήσιος 7ος στον γενέθλιο 10).Παρατηρώ πως ο ΑΞΟΝΑΣ 1ου - 7ου οίκου βρίσκεται πάνω σε κρίσιμες μοίρες,25η Κριου - Ζυγού και η Αφροδίτη του 7ου μέσα στον 7=ο ανάδρομη στην μηδενική του Σκορπιού?
Μήπως πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνεργασία με μία άλλη γυναίκα από την οποία εξαρτάται και η επαγγελματική σου θέση ? και η οποία συνεργασία θα συναντήσει προβλήματα και πισωγυρίσματα?Μήπως πρόκειται για μία γυναίκα του φιλικού σου κύκλου?Γιατί αυτή η συσσώρευση στον 7=ο δεν σημαίνει απαραίτητα πως ντύνεσαι στα άσπρα...ΧΑ,ΧΑ αν και στο εύχομαι ολόψυχα.Η ανάδρομη Αφροδίτη τείνει να περιπλέξει τα πράγματα ή μιλά για διπλές καταστάσεις,κάποια ερώτική ιστορία από τα παλιά που επανέρχεται?κάποια συνεργασία με άτομο που ήδη γνωρίζεις?Τολμώ να πώ κάποια συγκατοίκηση ή μήπως η ίδρυση μίας εταιρείας με άλλους μαζί?Εσύ θα μου πεις...
Δεν ξέρω ,σενάρια κάνω και για να γελάσουμε το ήξερες πως ο ετήσιος 7ος στον γενέθλιο 10 θα μπορούσε να δείξει καινουργιο γάμο της μητέρας??
Πάντως αυτός ο ετήσιος είναι πολύ καλύτερος από το δικό μου.Τι θα έλεγες αν είχες ετήσιο ωροσκόπο Σκορπιό του γενέθλιου 8ου??
παλίρροια
17-09-2010, 07:05 PM
Είναι χειρότερος ο ωροσκόπος στον σκορπιό και στον 8ο, στην ηλιακή,απο το να έχεις ετήσιο ωροσκόπο στον αιγώκερο και στον 7ο οίκο?
Ρωτάω γιατί....η δεύτερη εκδοχή:laugh: μου ......φαίνεται χειρότερη, και με έναν πλούτωνα μέσα σε αντίθεση με τον ουρανό και δεν συμμαζεύεται:nuts:
Δεν ξέρω:embarrest χέιρότερη μου φαίνεται......:unsure:
kinky_skorpina
17-09-2010, 08:17 PM
Αγαπητέ Addicted(που είσαι επιπλέον αγαπητός και επειδή θαυμάζω τους εκπροσώπους του ζωδίου σου για το φιλευθερο πνευμα τους,το ανοιχτο μυαλό τους και άλλα πολλά) καταρχάς να σε ευχαριστήσω για αλλη μια φορά για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσες και τη γνώση που τόσο απλόχερα μοιράζεσαι μαζι μου! Βασικά να σου πω οτι...σκούρα τα πράγματα με το δικό σου ετήσιο Ωροσκόπο αλλα κι εγω μη νομίζεις...περνάω δύσκολη φάση,μιας και δεν έχω ούτε δουλείά ούτε μια σχέση που να έχει σοβαρές προοπτικές και...παρόλο που είμαι αισιόδοξη απο τη φύση μου,μου την έχει δώσει όλη αυτή η κατάσταση!Να σημειώσω οτι περνάω Επιστροφή Κρόνου αυτό το διάστημα και μάλιστα αυτές ακριβώς τις μέρες ο Κρόνος μου κάνει σύνοδο ακριβείας με τη γενέθλια θέση του στην 5η μοίρα του Ζυγού και αγγίζει μάλιστα απο διέλευση με σύνοδο και τη γενέθλια Αφροδίτη μου που είναι στην 8η μοίρα του Ζυγού...ενεργοποιώντας τη γενέθλια σύνοδο Κρόνου-Δία-Αφροδίτης αλλα και τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Αφροδίτης-Δία,Αφροδίτης-MC και Ουρανού-Β.Δ...όλα αυτά συνδιαστικά τι μπορεί να σημαίνουν δε ξέρω...δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη,αν έχεις καμιά ιδέα εσυ πες τη!!!:wacko: Εκέινο που αισθάνομαι σίγουρα είναι πως με εχει πιάσει μια φοβερή ανυπομονησία να κερδίσω το χαμένο χρόνο και να θέσω τις βάσεις της επαγγελματικής μου αποκατάστασης γιατι νιώθω οτι άργησα-ειμαι 30 και δεν εχω κάνει τίποτα στη ζωή μου,σκέφτομαι!!!!-αυτη η σκέψη με πιέζει αφόρητα τελευταία και όσο δε βρίσκω μια δουλεια που να με ικανοποιεί τόσο το κενό μέσα μου μεγαλώνει!Και στης κρίσης τον καιρό βρήκα κι εγω να έχω αξιώσεις όχι απλα να βρω δουλειά αλλα να με ικανοποιεί κιόλας,να με κάνει να νιώθω χρήσιμη και δημιουργική,να μου δίνει τη χαρά της προσφοράς ασχολούμενη με πράγματα που με ευχαριστούν!Τραγελαφικό δε φαντάζει?:laugh: Κάποιο θέμα με σπουδές δεν παίζει,εκτός κι αν μου τη δώσει κι αποφασίσω να σπουδάσω καμια τέχνη ξαφνικά,όλα μπορεί να συμβούν μ'εμένα!!Λέω δε παίζουν σπουδές γιατί αυτές τις ολοκλήρωσα πέρυσι τον Οκτώβριο που πήρα το πτυχίο μου(τελέιωσα Διαχείριση Πληροφοριών-ας πούμε Πληροφορική δλδ- στο ΤΕΙ Καβάλας) και μετά δουλεψα περιστασιακά σε ένα καφε αλλα που να με ικανοποιήσει εμενα αυτή η δουλειά?!Ένιωθα οτι χαραμιζόμουνα εκει πέρα και έπαιρνα και ψίχουλα,οτι έμεναν αναξιοποίητες όλες μου οι ικανότητες και έτσι έφυγα!Αλλα δε μπορείς να φανταστείς πόσο ασχημα νιώθω όταν βλέπω τους άλλους γυρω μου να έχουν δουλειά και να παινεύονται κιόλας κι εγω να υποφέρω ένα χρόνο τώρα έχοντας και τη γκρίνια του μπαμπά που και σκρούτζ να μην ήταν πάλι θα γκρίνιαζε,ως πότε θα με ταίζει!Το βρίσκω πολύ αδικο ρε συ όλο αυτο...μόνο μια ευκαιρία χρειάζομαι,ας ελπίσουμε να τα καταφέρω!!Και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι να κάνω μόλις βρώ μια καλή δουλειά είναι να νοικιάσω ενα μικρό σπιτάκι-αυτή είναι και η μοναδική κίνηση που έχει σχέση με ακίνητο που ανέφερες γαιτί να αγοράσω εγω δικό μου...χλωμό!!χαχα!Για δίπλωμα αυτοκινήτου δεν ξέρω αν θα το τολμήσω,με φοβάμαι λίγο στο τιμόνι,αμα δεις το γενέθλιό μου θα καταλάβεις!!(Να στον βάλω ως συνημμένο?Ηave a look!)).Εταιρεία δε σκέφτομαι να ιδρύσω,αν και περνάνε απο το μυαλό μου σκέψεις να κάνω κάτι δικό μου...χωρίς να ξέρω όμως τι!Τώρα για τη συνεργασία που λες με μια άλλη γυναίκα...δε ξέρω...κάτι μου πρότειναν σήμερα για promotion σε μια εταιρεία,το οποίο είναι να ξεκινήσει αρχές Νοέμβρη στη Λάρισα και το project το έχει αναλάβει η γυναίκα του κυρίου με τον οποίο μίλησα και στον οποίο κύριο με σύστησε ένας φίλος μου(να και η βοήθεια απο αντρικό πρόσωπο που έγραψες!)...!χαχα!Λες?:toung: Τι να πω?Μακάρι να βγεί κάτι καλό,αρκεί να μ'αρέσει γιατι είμαι και δύσκολη,σου είπα,αν και στο τέλος-αν δε βρώ κάτι καλό σύντομα- με βλέπω να κάνω πάλι εκπτώσεις στα θέλω μου και συμβιβασμούς γιατί δε πάει άλλο έτσι!Όσο για την επιστροφή προσώπου απο το παρελθόν...μέχρι στιγμής δεν παίζει κάτι,αλλα μπορεί να συμβεί...!
Α να σου πω οτι στο χάρτη της προηγούμενης ηλιακής επιστροφής μου,τον οποίο ίσως αξίζει να μελετήσουμε-αντε θα στον βάλω κι αυτόν ως συνημμένο να τον δεις-είναι αξιοσημείωτη η τοποθέτηση Ήλιου,Ερμη και Αφροδίτης στο 10ο οίκο και είχα χαρεί μόλις το είδα...αντε λέω θα βρω δουλειά φέτος,αλλα μέχρι τώρα τζίφος! :(
Αυτά...ουφ...ελπίζω να μη σε κούρασα με τη γκρίνια μου...θα συνέλθω μωρε που θα πάει!Είμαι Σκορπίνα εγω και με ένα πολύ αισιόδοξο Ωροσκόπο,δε το βάζω εύκολα κατω!:bigsmile: Θα περιμένω το post σου!
Φιλια...Το Μαράκι...:love:
παλίρροια
17-09-2010, 09:42 PM
Αγαπητέ Addicted(που είσαι επιπλέον αγαπητός και επειδή θαυμάζω τους εκπροσώπους του ζωδίου σου για το φιλευθερο πνευμα τους,το ανοιχτο μυαλό τους και άλλα πολλά) καταρχάς να σε ευχαριστήσω για αλλη μια φορά για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσες και τη γνώση που τόσο απλόχερα μοιράζεσαι μαζι μου! Βασικά να σου πω οτι...σκούρα τα πράγματα με το δικό σου ετήσιο Ωροσκόπο αλλα κι εγω μη νομίζεις...περνάω δύσκολη φάση,μιας και δεν έχω ούτε δουλείά ούτε μια σχέση που να έχει σοβαρές προοπτικές και...παρόλο που είμαι αισιόδοξη απο τη φύση μου,μου την έχει δώσει όλη αυτή η κατάσταση!Να σημειώσω οτι περνάω Επιστροφή Κρόνου αυτό το διάστημα και μάλιστα αυτές ακριβώς τις μέρες ο Κρόνος μου κάνει σύνοδο ακριβείας με τη γενέθλια θέση του στην 5η μοίρα του Ζυγού και αγγίζει μάλιστα απο διέλευση με σύνοδο και τη γενέθλια Αφροδίτη μου που είναι στην 8η μοίρα του Ζυγού...ενεργοποιώντας τη γενέθλια σύνοδο Κρόνου-Δία-Αφροδίτης αλλα και τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Αφροδίτης-Δία,Αφροδίτης-MC και Ουρανού-Β.Δ...όλα αυτά συνδιαστικά τι μπορεί να σημαίνουν δε ξέρω...δυσκολεύομαι να βγάλω άκρη,αν έχεις καμιά ιδέα εσυ πες τη!!!:wacko: Εκέινο που αισθάνομαι σίγουρα είναι πως με εχει πιάσει μια φοβερή ανυπομονησία να κερδίσω το χαμένο χρόνο και να θέσω τις βάσεις της επαγγελματικής μου αποκατάστασης γιατι νιώθω οτι άργησα-ειμαι 30 και δεν εχω κάνει τίποτα στη ζωή μου,σκέφτομαι!!!!-αυτη η σκέψη με πιέζει αφόρητα τελευταία και όσο δε βρίσκω μια δουλεια που να με ικανοποιεί τόσο το κενό μέσα μου μεγαλώνει!Και στης κρίσης τον καιρό βρήκα κι εγω να έχω αξιώσεις όχι απλα να βρω δουλειά αλλα να με ικανοποιεί κιόλας,να με κάνει να νιώθω χρήσιμη και δημιουργική,να μου δίνει τη χαρά της προσφοράς ασχολούμενη με πράγματα που με ευχαριστούν!Τραγελαφικό δε φαντάζει?:laugh: Κάποιο θέμα με σπουδές δεν παίζει,εκτός κι αν μου τη δώσει κι αποφασίσω να σπουδάσω καμια τέχνη ξαφνικά,όλα μπορεί να συμβούν μ'εμένα!!Λέω δε παίζουν σπουδές γιατί αυτές τις ολοκλήρωσα πέρυσι τον Οκτώβριο που πήρα το πτυχίο μου(τελέιωσα Διαχείριση Πληροφοριών-ας πούμε Πληροφορική δλδ- στο ΤΕΙ Καβάλας) και μετά δουλεψα περιστασιακά σε ένα καφε αλλα που να με ικανοποιήσει εμενα αυτή η δουλειά?!Ένιωθα οτι χαραμιζόμουνα εκει πέρα και έπαιρνα και ψίχουλα,οτι έμεναν αναξιοποίητες όλες μου οι ικανότητες και έτσι έφυγα!Αλλα δε μπορείς να φανταστείς πόσο ασχημα νιώθω όταν βλέπω τους άλλους γυρω μου να έχουν δουλειά και να παινεύονται κιόλας κι εγω να υποφέρω ένα χρόνο τώρα έχοντας και τη γκρίνια του μπαμπά που και σκρούτζ να μην ήταν πάλι θα γκρίνιαζε,ως πότε θα με ταίζει!Το βρίσκω πολύ αδικο ρε συ όλο αυτο...μόνο μια ευκαιρία χρειάζομαι,ας ελπίσουμε να τα καταφέρω!!Και το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι να κάνω μόλις βρώ μια καλή δουλειά είναι να νοικιάσω ενα μικρό σπιτάκι-αυτή είναι και η μοναδική κίνηση που έχει σχέση με ακίνητο που ανέφερες γαιτί να αγοράσω εγω δικό μου...χλωμό!!χαχα!Για δίπλωμα αυτοκινήτου δεν ξέρω αν θα το τολμήσω,με φοβάμαι λίγο στο τιμόνι,αμα δεις το γενέθλιό μου θα καταλάβεις!!(Να στον βάλω ως συνημμένο?Ηave a look!)).Εταιρεία δε σκέφτομαι να ιδρύσω,αν και περνάνε απο το μυαλό μου σκέψεις να κάνω κάτι δικό μου...χωρίς να ξέρω όμως τι!Τώρα για τη συνεργασία που λες με μια άλλη γυναίκα...δε ξέρω...κάτι μου πρότειναν σήμερα για promotion σε μια εταιρεία,το οποίο είναι να ξεκινήσει αρχές Νοέμβρη στη Λάρισα και το project το έχει αναλάβει η γυναίκα του κυρίου με τον οποίο μίλησα και στον οποίο κύριο με σύστησε ένας φίλος μου(να και η βοήθεια απο αντρικό πρόσωπο που έγραψες!)...!χαχα!Λες?:toung: Τι να πω?Μακάρι να βγεί κάτι καλό,αρκεί να μ'αρέσει γιατι είμαι και δύσκολη,σου είπα,αν και στο τέλος-αν δε βρώ κάτι καλό σύντομα- με βλέπω να κάνω πάλι εκπτώσεις στα θέλω μου και συμβιβασμούς γιατί δε πάει άλλο έτσι!Όσο για την επιστροφή προσώπου απο το παρελθόν...μέχρι στιγμής δεν παίζει κάτι,αλλα μπορεί να συμβεί...!
Α να σου πω οτι στο χάρτη της προηγούμενης ηλιακής επιστροφής μου,τον οποίο ίσως αξίζει να μελετήσουμε-αντε θα στον βάλω κι αυτόν ως συνημμένο να τον δεις-είναι αξιοσημείωτη η τοποθέτηση Ήλιου,Ερμη και Αφροδίτης στο 10ο οίκο και είχα χαρεί μόλις το είδα...αντε λέω θα βρω δουλειά φέτος,αλλα μέχρι τώρα τζίφος! :(
Αυτά...ουφ...ελπίζω να μη σε κούρασα με τη γκρίνια μου...θα συνέλθω μωρε που θα πάει!Είμαι Σκορπίνα εγω και με ένα πολύ αισιόδοξο Ωροσκόπο,δε το βάζω εύκολα κατω!:bigsmile: Θα περιμένω το post σου!
Φιλια...Το Μαράκι...:love:
:bigsmile:Συμφωνώ μαζί σου για τον Addicted μου έκαναν εντύπωση οι γνώσεις του και η προθυμία του να τις προσφέρει.!:bigsmile: Γιατί βοηθά και όλους εμάς που είμαστε αρχάριοι με το να παρακολουθούμε τις συζήτησεις σας!:bigsmile:
Ετσι είναι οι Υδροχόοι....:cheesy:
Θα ήθελα να σου πώ επειδή διαβασα με προσοχή το πόστ και διέκρινα το αγχος σου,να μην απογοητεύεσαι!
Ακόμα και όταν βρέθηκα εγώ πρίν χρόνια σε αναζήτηση εργασίας οι εποχές ήταν εξίσου δύσκολες....
Κάθε εποχή έχει την δυσκολία της και δεν έχει να κάνει απαραίτητα με ΔΝΤ,χρεοκωπία,κλπ,κλπ
Πρέπει όμως να αποφασίσεις να ξεκινήσεις απο κάπου(δεν εννοω σε καφέ η κάτι παρόμοιο) κάτι στο αντικείμενο σου και ας είναι με λιγότερες αποδοχές 700 ευρώ? Ναι γιατί όχι?
Ισως να χρειαστεί να κάνεις και συμβιβασμούς είς ότι αφορα τα εργασιακά δεδομένα,όμως ξεκίνα απο κάπου ωστε να σου δωθεί η δυνατότητα να προσπαθήσεις να εδραιώσεις την θέση σου και την αξία σου
Είμαι σίγουρη οτι θα πετύχεις,απλα΄θα χρειαστούν θυσίες....:cry: όλοι κάτι θυσιάσαμε κάποτε,άλλοι κάποια ονειρα,αλλοι παιδικά χρόνια και άλλοι μπήκαν σε "στείρα" περιβαλλοντα που δεν σε προάγουν σαν ανθρωπο απλα σου προσφέρουν ένα μισθό,είναι σημαντικό όμως να ζεί κανείς με αξιοπρέπεια.....:bigsmile:
Δεν συνεχίζω,συγγνώμη απο τους διαχειριστές αν είμαι:offtopic:
Addicted
17-09-2010, 09:45 PM
Mαρία σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.Μην νομίζεις η αστρολογία έχει τεράστιο βάθος και συνεχώς το ψάχνουμε.
Να ξέρεις πως είχα δει προσεκτικά το γενέθλιο χάρτη σου και είδα την πολυαστρία στον Ζυγό καθώς και το Κρόνο που περνάει πάνω από Δία,Κρόνο και αφροδίτη που έχεις στις πρώτες μοίρες του ζυγού αλλά είπα να μην το αναφέρω.Γιατί είσαι σε μία ηλικία που βιώνεις την πρώτη επιστροφή του Κρόνου και φυσικά τα πράγματα κινούνται αργά.Πρόσεξα επίσης αυτό το παλιοκρόνο στο προοδευτικό που έχει σφιχτοαγκαλιάσει την Αφροδίτη σου,secondary Κρόνος σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη και είναι αλήθεια αρχικά πάγωσα λίγο.
Ξέρω πως η επιστροφή Κρόνου δεν είναι εύκολο πράγμα,φέρνει δυσκολίες όλων των ειδών.
Αυτά είναι τα κακά νέα...
Γιατί τα καλά νέα λένε πως ο transit Κρόνος κινείται πλέον γρήγορα( και επιπλέον αποδυναμώνεται το μισητό τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα και η εκνευριστική αντίθεση Κρόνου-Ουρανού που μας έκανε ομαδικώς τσατάλια τα νεύρα για περίπου μία 3ετία) και σύντομα σε κανά δίμηνο από τώρα θα έχει προχωρήσει αρκετά και δεν θα είναι σε στενή σύνοδο με τους γενέθλιους πλανήτες σου και τα μεσοδιαστήματα που αναφέρεις.Eπιπλέον είναι στο Ζυγό,ζώδιο της Εξαρσης του και μόλις εισέρχεται στον 10ο γενέθλιο οίκο σου που είναι και ο φυσικός του οίκος.Αξιοποίησε τα θετικά του Κρόνου,τώρα θέτεις τις βάσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου,χωρίς προσπάθεια επιμονή και αγώνα δεν γίνεται τίποτα.Ο Κρόνος ανταμοίβει έστω και αργά.
Πραγματικά το φετινό σου ετήσιο είναι ελπιδοφόρο!
Επιπλέον υπάρχει και το αντιστάθμισμα του Δία που θα κινείται σε 3=ο,4=ο,5=ογια το 2011 σε Κριό και Ταύρο.Αυτόν γιατί δεν τον έλαβες υπόψη σου?
Το προηγούμενο solar σου 06/11/09 - 05/11/10 έδωσε Ωροσκόπο Τοξότη στο τέλος ενός μεταβλητού ζωδίου και μου λες πως ολοκλήρωσες τις σπουδές σου.Κατά δεύτερον ο Δίας του 9ου έκατσε στον 2=ο δηλαδή απέκτησες ένα πτυχίο.Και το μεσουράνημα σου στο ζυγό έκατσε πάνω στο γενέθλιο πλούτωνα (almost) ενώ ο Ωροσκόπος της επιστροφής σε ένα μεγάλο square με Σελήνη-Ουρανό ,Κρόνο και Πλούτωνα.Εσύ όλο αυτό το λες καλό δηλαδή?
Addicted
17-09-2010, 10:01 PM
Είναι χειρότερος ο ωροσκόπος στον σκορπιό και στον 8ο, στην ηλιακή,απο το να έχεις ετήσιο ωροσκόπο στον αιγώκερο και στον 7ο οίκο?
Ρωτάω γιατί....η δεύτερη εκδοχή:laugh: μου ......φαίνεται χειρότερη, και με έναν πλούτωνα μέσα σε αντίθεση με τον ουρανό και δεν συμμαζεύεται:nuts:
Δεν ξέρω:embarrest χέιρότερη μου φαίνεται......:unsure:
Παλίρροια δεν ξέρω τι είναι χειρότερο γιατί τον χάρτη τον κοιτάμε συνδυαστικά.Τι διαγωνισμό για το ποιος έχει φέτος το πιο δύσκολο solar θα κάνουμε?
Πάντως σε ενημερώνω όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή το περνάω φέτος αυτό το solar ότι είναι κουραστικό και πολύ ψυχοφθόρο.Αν θέλεις να σου απαριθμήσω τα γεγονότα που έτρεξαν αμέσως μετά τα γενέθλια μου το Φεβρουάριο ευχαρίστως να το κάνω,αλλά δεν νομίζω πως θα ήταν καθόλου ευχάριστο.
Ο 7ος που αναφέρεις δεν μου φαίνεται και τόσο απαιτητικός.Εκτός αν προσβάλλεται από τους πλανήτες ή είναι σε αντίθεση με τον γενέθλιο Ωροσκόπο σου κ.λ.π
Ο Αιγόκερος φέρνει στο προσκήνιο θέματα καριερας αλλά εάν ο Κρόνος προσβάλλεται που μάλλον προσβάλλεται με άσχημες όψεις οι στεναχώριες θα είναι αναπόφευκτες.Και ο Κρόνος τους τελευταίους πολλούς μήνες είχε πολύ δύσκολες όψεις.:cry:
kinky_skorpina
17-09-2010, 10:09 PM
Mαρία σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.Μην νομίζεις η αστρολογία έχει τεράστιο βάθος και συνεχώς το ψάχνουμε.
Να ξέρεις πως είχα δει προσεκτικά το γενέθλιο χάρτη σου και είδα την πολυαστρία στον Ζυγό καθώς και το Κρόνο που περνάει πάνω από Δία,Κρόνο και αφροδίτη που έχεις στις πρώτες μοίρες του ζυγού αλλά είπα να μην το αναφέρω.Γιατί είσαι σε μία ηλικία που βιώνεις την πρώτη επιστροφή του Κρόνου και φυσικά τα πράγματα κινούνται αργά.Πρόσεξα επίσης αυτό το παλιοκρόνο στο προοδευτικό που έχει σφιχτοαγκαλιάσει την Αφροδίτη σου,secondary Κρόνος σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη και είναι αλήθεια αρχικά πάγωσα λίγο.
Ξέρω πως η επιστροφή Κρόνου δεν είναι εύκολο πράγμα,φέρνει δυσκολίες όλων των ειδών.
Αυτά είναι τα κακά νέα...
Γιατί τα καλά νέα λένε πως ο transit Κρόνος κινείται πλέον γρήγορα( και επιπλέον αποδυναμώνεται το μισητό τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα και η εκνευριστική αντίθεση Κρόνου-Ουρανού που μας έκανε ομαδικώς τσατάλια τα νεύρα για περίπου μία 3ετία) και σύντομα σε κανά δίμηνο από τώρα θα έχει προχωρήσει αρκετά και δεν θα είναι σε στενή σύνοδο με τους γενέθλιους πλανήτες σου και τα μεσοδιαστήματα που αναφέρεις.Eπιπλέον είναι στο Ζυγό,ζώδιο της Εξαρσης του και μόλις εισέρχεται στον 10ο γενέθλιο οίκο σου που είναι και ο φυσικός του οίκος.Αξιοποίησε τα θετικά του Κρόνου,τώρα θέτεις τις βάσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου,χωρίς προσπάθεια επιμονή και αγώνα δεν γίνεται τίποτα.Ο Κρόνος ανταμοίβει έστω και αργά.
Πραγματικά το φετινό σου ετήσιο είναι ελπιδοφόρο!
Επιπλέον υπάρχει και το αντιστάθμισμα του Δία που θα κινείται σε 3=ο,4=ο,5=ογια το 2011 σε Κριό και Ταύρο.Αυτόν γιατί δεν τον έλαβες υπόψη σου?
Το προηγούμενο solar σου 06/11/09 - 05/11/10 έδωσε Ωροσκόπο Τοξότη στο τέλος ενός μεταβλητού ζωδίου και μου λες πως ολοκλήρωσες τις σπουδές σου.Κατά δεύτερον ο Δίας του 9ου έκατσε στον 2=ο δηλαδή απέκτησες ένα πτυχίο.Και το μεσουράνημα σου στο ζυγό έκατσε πάνω στο γενέθλιο πλούτωνα (almost) ενώ ο Ωροσκόπος της επιστροφής σε ένα μεγάλο square με Σελήνη-Ουρανό ,Κρόνο και Πλούτωνα.Εσύ όλο αυτό το λες καλό δηλαδή?
Γραφεις: 1."Πρόσεξα επίσης αυτό το παλιοκρόνο στο προοδευτικό που έχει σφιχτοαγκαλιάσει την Αφροδίτη σου,secondary Κρόνος σε σύνοδο με γενέθλια Αφροδίτη και είναι αλήθεια αρχικά πάγωσα λίγο."
Γιατί πάγωσες?
2."Το προηγούμενο solar σου 06/11/09 - 05/11/10 έδωσε Ωροσκόπο Τοξότη στο τέλος ενός μεταβλητού ζωδίου και μου λες πως ολοκλήρωσες τις σπουδές σου.Κατά δεύτερον ο Δίας του 9ου έκατσε στον 2=ο δηλαδή απέκτησες ένα πτυχίο.Και το μεσουράνημα σου στο ζυγό έκατσε πάνω στο γενέθλιο πλούτωνα (almost) ενώ ο Ωροσκόπος της επιστροφής σε ένα μεγάλο square με Σελήνη-Ουρανό ,Κρόνο και Πλούτωνα.Εσύ όλο αυτό το λες καλό δηλαδή?" Κακό είναι δηλαδή?Το τετράγωνο εννοείς?
Δεν ξέρω τι να κάνω με τα επαγγελματικά μου...θέλω να γίνω αστροψυχολόγος (νέα ειδικότητα,εγω την ανακάλυψα!) αλλα δεν εχω ούτε το ενα πτυχίο ουτε το άλλο!Πωςθα προχωρήσω στη ζωή μου ουτε και ξέρω!:wacko: Γενικά αισθάνομαι μεγάλη εσωτερική πίεση,ένταση,αγχος...ευτυχώ εχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν αλλα και γενικα εκ φύσεως είμαι αισιοδοξη κ προσπαθώ να διακομοδώ τις καταστάσεις,παρόλο που βαθιά μέσα μου εχω μια αίσθηση ότι όλα/ολοι ειναι εναντίον μου!!Όσο για το αντιστάθμισμα του Δία που λες...μπορεί να φέρει καμια καλή ευκαιρία...θα δείξει! :)
Αννα Σχοινοπλοκάκη
19-09-2010, 07:27 PM
Ευχαριστώ και πάλι !!!!
Να ρωτήσω και κάτι άλλο ?
Στο ετήσιο κάποιας φίλης βλέπω ένα Τ- τετράγωνο 1ου αντίθ 7ου , τετράγωνο με 4ο οίκο( ετήσιοι οίκοι).
Σχηματίζει μεγάλο σταυρό με ένα γενέθλιο πλανήτη , τη Σελήνη συγκεκριμένα.
Μπορούμε γενικά να το ερμηνεύσουμε ότι οι γενέθλιοι οίκοι που εμπλέκονται( δηλ. εκεί που πέφτουν οι ετήσιοι) θα έχουν ιδιαίτερη δραστηριότητα ? Θα λειτουργήσει ο μεγάλος σταυρός στους γενέθλιους ή ετήσιους οίκους ? :unsure:
vikoza καλησπέρα,
Αν υπάρχει, μαζί με τους transits (solar) πλανήτες και προοδευτικό σύστημα από το οποίο ενεργοποιείται αυτή η Σελήνη, το γεγονός είναι σίγουρο.
Τώρα το γεγονός το οποίο θα εκδηλωθεί θα είναι της γεννέθλιας Σελήνης, δηλαδή θα ενεργοποιηθεί η Σελήνη και ότι σημαίνει αυτή, επίσης ο οίκος που κυβερνά και ο οίκος στον οποίο βρίσκεται. Το γεγονός αυτό παίρνει χρώμα από τους solar βαρείς πλανήτες δηλαδή με ευκολία ή με κούραση ή με άγχος.
Το ότι αυτό το ταυ βρίσκεται σε γωνιακούς οίκους στο solar και στα παρορμητικά είναι σίγουρο ότι θα εκδηλωθεί και εκδηλωθεί σύντομα. Όλα θα γίνουν γρήγορα, απότομα.
Η γενέθλια Σελήνη από μόνη της σαν Σελήνη δεν είναι άσχετη με τον 1ο 7ο και 4ο οίκο δηλαδή κάτι που έχει σχέση με την ίδια, τους άλλους και θα έχει αντίκτυπο στο σπίτι, την οικογένεια ή τους γονείς.