PDA

View Full Version : «Μοιραίοι έρωτες…Καρμικές σχέσεις…Και άλλες αστρολογικές περιπέτειες!»

katiakiss
27-08-2010, 02:44 PM
Ο έρωτας στην συνείδηση των ανθρώπων (κυρίως των γυναικών) είναι ένα στρουμπουλό μωρό με φτερά και ένα τόξο στο χεράκι.
Προσωπικά, δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ τον ακούσιο τραυματισμό μου από ένα νήπιο που ακόμα δεν έχει αλλάξει τους τραπεζίτες του και το έχει ρίξει στην τοξοβολία!

Ιστορικά καταγεγραμμένους ως μοιραίους και καρμικούς έρωτες με αίσιο τέλος, έχουμε μόνο της Ραπουνζέλ, της Σταχτοπούτας, της Χιονάτης και της παναγιάς των Παρισίων, άντε και της πεντάμορφης με το τέρας!

Όλοι οι υπόλοιποι διάσημοι μοιραίοι έρωτες, το τέλος τους δεν το λες επιτυχημένο.
Η Μαρία Κάλλας έφυγε από τη ζωή με την πίκρα του Ωνάση, η Λιζ Τέιλορ έκλεισε τα μάτια του αλκοολικού Μπάρτον όντας χωρισμένοι πλέον, ενώ είχαν παντρευτεί ήδη δύο φορές. Η Καμίλα και ο Κάρολος της Αγγλίας έφτασαν μεσήλικες και έζησαν μια ζωή με την κατακραυγή και τους περιορισμούς για να μπορούν τώρα να απολαύουν το προνόμιο να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι με τους ίδιους πόνους στα αρθριτικά. Ο Αντώνιος «έφαγε ήττα» και η Κλεοπάτρα είπε να αλλάξει τις βασιλικές διατροφικές της συνήθειες δοκιμάζοντας ένα γκουρμέ δηλητήριο βασικής κόμπρας.

Αυτό συμβαίνει και στους γόνους των καλυτέρων οικογενειών, δεδομένου του ότι ο έρωτας σύμφωνα με τη σύγχρονη ψυχολογία είναι νεύρωση και κρατά ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μετά…

«…Η απομυθοποίηση, χωρίς προειδοποίηση
χτυπάει την πόρτα.
Η ωραία κοιμωμένη, ξυπνάει θυμωμένη
μα δεν αισθάνεται.
Ο έρωτας χάνεται. Φίδι στα χόρτα».

Ένας πλούσιος 5ος, ένας συναρπαστικός 7ος , ένας φλογερός 8ος ο ¶ρης αυτοπρόσωπος, η Αφροδίτη στις καλές της στιγμές, ο Β.Δ σε σύνοδο με την κεντρική αορτή σας, το Βέρτεξ σε σύνοδο με την υπόφυση και ο πλανήτης Έρως στις ίδιες μοίρες με το αριστερό τμήμα του εγκεφάλου, δεν μπορεί να σώσει κανέναν μοιραίο και καρμικό έρωτα από την καταστρεπτική επέλαση της φθοράς του ορμητικού ποταμού της πεζής καθημερινότητας.

Ακόμα και αν η Αφροδίτη σας είναι σε σύνοδο με τη μαύρη σελήνη του μοιραίου έρωτά σας, όταν έχει το κακό συνήθειο να λερώνει το καπάκι της τουαλέτας, θα έρθει η μέρα που θα του πάρει ο διάολος τη μαύρη σελήνη και θα του την σηκώσει μαζί με το καπάκι!

Καλά λένε ότι ο έρωτας, το χρήμα και ο βήχας δεν κρύβονται. Ουσιαστικά, αυτό είναι το τρίπτυχο για το οποίο συντηρούνται αιώνες τώρα οι μαντικές τέχνες. Αισθηματικά, οικονομικά, υγεία.

Ακόμα πιο περίεργο που ενώ υπάρχουν τα οικονομικά και η υγεία, όλες οι ερωτήσεις περιστρέφονται γύρω από τον έρωτα.

«Τι σημαίνει όταν η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με την μαύρη σελήνη του άλλου στον 7ο οίκο;»
Στην ουσία το πρόσωπο που ρωτά ξέρει πολύ καλά ότι κάτι καλό θα σημαίνει αυτό, αλλά θέλει να το ακούει, να το διαβάζει και να το γράφει γιατί τελεί υπό το κράτος ενός σφοδρού έρωτα.
Είπε κανείς τίποτα;
Αυτό που δεν μας είπε, είναι τι κάνει ο Κρόνος που θα ρυθμίσει την ανάγκη του ζευγαριού να δουλέψει τη σχέση και να την κάνει να αντέξει. Τι κάνουν οι σελήνες για να δούμε αν μπορούν να ζήσουν στο ίδιο σπίτι αρμονικά και πολλές άλλες όψεις, καθόλου μοιραίες. Καθόλου καρμικές. Καθόλου περιπετειώδεις και καθησυχαστικές.

Το μοιραίο και το καρμικό, μπορεί να μας δέσει σε μία σχέση καθόλου γοητευτική. Μια μαύρη σελήνη με έναν ¶ρη μπορεί να σας κάνει να συμπληρώσετε μερικές ενδιαφέρουσες σελίδες στο βιβλίο του Κάμα Σούτρα , αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις υπόλοιπες αστρολογικές θέσεις να μην σας αφήνουν να έχετε κανενός είδους επικοινωνία με τον μοιραίο και καρμικό σας έρωτα.

Η ενεργοποίηση του Βέρτεξ ενός ανθρώπου από έναν δικό σας πλανήτη, μπορεί να τον κάνει να σας επιλέξει για σύντροφο της ζωής του, αλλά το άτομο αυτό να είναι σίριαλ κίλερ και να έχει την γιαγιά του θαμμένη ανάμεσα από την μπιγκόνια και την αζαλέα στην πίσω αυλή.

Ο νέος έρωτας είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς:

Η 5ετής σχέση που είχατε με τον προηγούμενο έρωτά σας που πια ίσως να τηλεφωνιέστε ούτε για καλή χρονιά, μαντέψτε! Ήταν μοιραίος και καρμικός. Μάλιστα! Ένας άνθρωπος που είχε μπει στη ζωή μας για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, σίγουρα έχει αφήσει το σημάδι του, και δεν εννοώ ένα τατουάζ που γράφει «Μένιος φορ έβερ» ή «αϊ λοβ Λίτσα».
Εννοώ ότι ήταν ένα πρόσωπο που για καιρό επηρέασε την σκέψη και το συναίσθημά σας. Τις επιλογές σας. Τροποποίησε κατά κάποιο τρόπο την πορεία σας μέσα στην ζωή και φυλακίστηκε στις μνήμες του σύντομου βίου μας χρωματίζοντας μερικά από τα μετρημένα μας χρόνια.
Αν αυτό δεν είναι καρμικό και μοιραίο, τότε τι είναι;

Καταλήγοντας θα πω, χωρίς να δω κανενός τον χάρτη, ότι καρμικός και μοιραίος είναι ο έρωτας που μας κάνει να νιώθουμε πληρότητα, χαρά, επικοινωνία, ασφάλεια συντροφικότητα, ερωτισμό, αξιοπρέπεια, αυτάρκεια.
Καρμικός και μοιραίος είναι ο έρωτας που δεν προσπαθεί να στηρίξει την ύπαρξή του στην σύνοδο της Σελήνης με το Βέρτεξ. Εκείνος που δεν μας γεμίζει με αγωνία και δεν μας σπρώχνει να θέτουμε αστείες ερωτήσεις όταν η πράξη μας έχει απογοητεύσει και αναζητούμε απαντήσεις στο θεμελιώδες ερώτημα του ερωτευμένου: Με θέλει;

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και όχι από τον Β.Δ, την μαύρη Σελήνη, το Βέρτεξ, τον γεμάτο 5ο, , τον άδειο 8ο , τον κορεσμένο 7ο και άλλες αστρολογικές περιπέτειες.

Ας σοβαρευτούμε λίγο! Η σωστή ερώτηση είναι:
Ο χάρτης της οικονομικής κρίσης, που το έχει το Βέρτεξ;
Κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη της χώρας;
Γιατί αν δεν κάνει, εμείς και ο καινούργιος μας έρωτας, θα χτίσουμε την ερωτική μας φωλιά στους πρόποδες του καμένου Υμηττού κλαράκι-κλαράκι, όπως τα πιτσουνάκια, επειδή οι τράπεζες δεν θα χρηματοδοτούν πια τις ερωτικές μας φωλιές.
Ακόμα κι αν είναι μοιραίες και καρμικές!

παλίρροια
27-08-2010, 07:00 PM
:clapping: Φοβερό το αρθρο!!:bigsmile:
Σε κάνεις να ......ξυπνήσεις αν για λίγο.....χώθηκες στην ουτοπία!:nuts:
Ευχαριστούμε!:cheesy:

whisperer
27-08-2010, 07:04 PM
:bigsmile:
το άρθρο σας με έκανε να χαμογελάσω....να γελάσω....και να ξεκαρδιστώ σε πολλά του σημεία...
πολύ όμορφος και γλαφυρός...ολοζώντανος ο τρόπος με τον οποίο γράφετε....:amazed: (σεναριογράφος ειπαμε ε? τυχαίο??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!)

μου άρεσε ιδιαίτερα που μπλέξατε και τη βιολογία μέσα...με υποφύσεις...αριστερά τμήματα...αορτές κτλ....:cheesy:
όπως επίσης ότι κάνατε σαφής δήλωση ότι τίποτα άσχημο δεν πρέπει να συνάδει με καρμικές σχέσεις και τα συναφή...και ότι τελικά τα κυρίαρχα συναισθήματα πρέπει να ειναι η πληρότητα, η αξιοπρέπεια, η συντροφικότητα...
για να μην πω για το καπάκι της τουαλέτας... :laugh:

πολύ όμορφο....διασκεδαστικό...αλ ά κυρίως...."εκπαιδευτικό"....!

katiakiss
27-08-2010, 07:21 PM
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! (μην απευθύνεστε στον πληθυντικό σε εμένα whisperer. Δεν το έχω ανάγκη και προτιμώ την αμεσότητα του ενικού , αλλά ευχαριστώ για την ευγένεια! ) :cheesy:

MrGalaxy
28-08-2010, 10:01 PM
Απλά τέλειο το αρθρο!! Κόντρα στο καθεστημενο (Οπως αυτο θα μπορούσε να είναι δυνατο!!):nuts:
Βέβαια.... Είναι δυνατό να νιώθει κάποιος τόση πληρότητα με κάποιον που ξέρει μόλις λίγο καιρό...? Η απλά είμαι πόλυ μικρος και εχω καιρό να νιώσω κατι τέτοιο!!?:laugh:

katiakiss
28-08-2010, 10:17 PM
Απλά τέλειο το αρθρο!! Κόντρα στο καθεστημενο (Οπως αυτο θα μπορούσε να είναι δυνατο!!):nuts:
Βέβαια.... Είναι δυνατό να νιώθει κάποιος τόση πληρότητα με κάποιον που ξέρει μόλις λίγο καιρό...? Η απλά είμαι πόλυ μικρος και εχω καιρό να νιώσω κατι τέτοιο!!?:laugh:Το μόνο σίγουρο, είναι ότι είσαι μικρός! Πολύ θα έλεγα!
Ωστόσο Νάσο μου, να είσαι σίγουρος ότι πληρότητα θα νιώσεις όταν έρθει η ώρα σου.
Μόνο που, αν ως τόσο μικρός έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη αναζήτησης, μπορώ σε φανταστώ στα 30 και στα 40. Λογικά οι πνευματικές σου απαιτήσεις θα είναι τεράστιες και εκεί έξω κάνει μεγάλη ματαιοδοξία και κενότητα.
Οι άνθρωποι που σκέφτονται πολύ, δυσκολεύονται να βρουν τους σωστούς συντρόφους.
Συνήθως προτιμούν να μένουν μόνοι, για μεγάλα διαστήματα αν χρειαστεί, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο άτομο. Η έλλειψη ουσίας στους ανθρώπους είναι κάτι το φοβερό στις μέρες μας.
Αν «ενθυμούμαι» καλά, εσύ έχεις και ωροσκόπο δίδυμο που θα πει ότι η επικοινωνία είναι νούμερο ένα και οι σχέσεις σου θα πρέπει να έχουν ένα ικανοποιητικό βαθμό επικοινωνίας για να τις αντέξεις.
Μια χαρά θα είσαι! Τσαμπουκαλόψαρο! PerfectPerfect

παλίρροια
29-08-2010, 01:02 AM
Βέβαια.... Είναι δυνατό να νιώθει κάποιος τόση πληρότητα με κάποιον που ξέρει μόλις λίγο καιρό...? Η απλά είμαι πόλυ μικρος και εχω καιρό να νιώσω κατι τέτοιο!!?:laugh:

:bigsmile: Tο ξέρεις ψαράκι ότι έχω και εγώ ωροσκόπο στους Διδύμους??????:laugh:
Ν α και ά.......λλη ομοιότητα και όχι μόνον ο Βόρειος Δεσμός μου στα ψαράκια......:toung:
Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!!:nuts::nuts:

MrGalaxy
29-08-2010, 12:27 PM
Μακάρι να χεις δίκιο!! :blink: Γιατι περιμένω καιρό τωρα να καταλάβω κάτι που να έχει νόημα.......!:wacko:
Πάντως για να λες πως το χεις νιωσει πιστεύω πως καποια στιγμη θα νιωσω και εγω κάτι τέτοιο!! :laugh:

Αννα μου.... Πιστεύω πως αν ψάξουμε κι αλλο τους χάρτες μας θα βρούμε ένα σωρο άλλες ομοιότητες!!:nuts:

mple
29-08-2010, 02:20 PM
ωραίο και ρεαλιστικότατο το άρθρο. Για να μας προσγειωνόμαστε και εμείς που ακόμα πιστεύουμε σε 'meant to be' καταστάσεις, πρίγκηπες και έρωτες με την πρώτη ματιά. Πολύ νερό στον γενέθλιο χάρτη, τι περιμένεις... :love:

MrGalaxy
29-08-2010, 04:40 PM
Ναι απλα μην το παρακάνουμε με την προσγείωση!!:amuse: Αν προσγειωθούμε πολυ και παψουμε να πιστευουμε τελειως στις πριγκιπισες και τα παραμύθια........ Τότε θα πάψουμε να αναζητάμε το τέλειο... Και θα συμβιβαζόμαστε με πολύ λιγοτερα από αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε......... Και τότε χάνουμε το νοημα και την ευτυχία μας .......:bigsmile:

Δείμων
29-08-2010, 05:12 PM
Νάσο ανοίγεις μεγάλο ντουλαπάκι και δεν θα σου απαντήσω εδώ. Θα αρκεστώ στο μήνυμα της Κάτιας, σε κάθε λέξη του (ειδικότερα σε ποιες ξέρεις εσύ). :love:

mple
29-08-2010, 08:41 PM
Ναι απλα μην το παρακάνουμε με την προσγείωση!!:amuse: Αν προσγειωθούμε πολυ και παψουμε να πιστευουμε τελειως στις πριγκιπισες και τα παραμύθια........ Τότε θα πάψουμε να αναζητάμε το τέλειο... Και θα συμβιβαζόμαστε με πολύ λιγοτερα από αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε......... Και τότε χάνουμε το νοημα και την ευτυχία μας .......:bigsmile:

Ιχθύς... Σ'ευχαριστώ Θεέ μου! :toung:

Δείμων
29-08-2010, 09:28 PM
..Και 17 χρονών να συμπληρώσω. :)

ΥΓ: Αν κάπου δεν συνεννοούμαστε καλά μην ξεχνάμε πως είναι και ο ανάδρομος!

MrGalaxy
29-08-2010, 09:55 PM
Blah blah blah..... Αντε....... :laugh: Είπαμε είμαι μικρός αλλα όχι τόσο μικρός και είπαμε είμαι Ιχθυς αλλα οχι τοσο Ιχθυς... oh wait..... :blink: Και το θέμα είναι πως αντί να λεεί ο ένας οτί είμαι Ιχθυς κι αλλος να λεεί πως είμαι μικρός, να προσπαθήσετε ως "μεγαλύτεροι" να μου πείτε που έχω λάθος σε αυτό που λέω........:notrust:

mple
29-08-2010, 10:09 PM
Blah blah blah..... Αντε....... :laugh: Είπαμε είμαι μικρός αλλα όχι τόσο μικρός και είπαμε είμαι Ιχθυς αλλα οχι τοσο Ιχθυς... oh wait..... :blink: Και το θέμα είναι πως αντί να λεεί ο ένας οτί είμαι Ιχθυς κι αλλος να λεεί πως είμαι μικρός, να προσπαθήσετε ως "μεγαλύτεροι" να μου πείτε που έχω λάθος σε αυτό που λέω........:notrust:

Κανένα λάθος.... Αντιθέτως! Κι εγώ αναρωτιέμαι αν είναι στραβός ο γιαλός ή εγώ στραβά αρμενίζω.. Keep going mate! U r in the right track! :bigsmile:

Δείμων
29-08-2010, 10:21 PM
1) Νομίζω η μπλε συμφωνεί μαζί σου. (Διόρθωση: συμφωνεί :toung:)
2) Η υπερεξιδανίκευση του κόσμου έχει σαν αποτέλεσμα να μας απομονώνει από την πραγματικότητα με συνέπεια να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που είναι δίπλα μας και είναι υπαρκτό. Κάτι τέτοιο με τον χρόνο οδηγεί στη δημιουργία υψηλών standards άρα την περιχαράκωσή μας από τον κόσμο (υψώνουμε τείχη σα να λέμε, κλεινόμαστε μέσα, και ο Ποσειδώνας κάνει πάρτι αβέρτα).
3) Εάν η πείρα μπορούσε να μεταδοθεί έτσι εύκολα, ο κόσμος μας θα ήταν χιλιάδες γενιές μπροστά.
4) Όταν σου έρθει το μοιραίο δεν θα χρειαστεί να σου χτυπήσει την πόρτα ούτε υπάρχει πιθανότητα να μην το καταλάβεις. Θα την κοιτάξεις στα μάτια (αν μπορέσεις...) και θα ξέρεις. Όμως, επειδή αυτό μοιάζει με πολλά άλλα, οφείλεις να έχεις εμπειρίες για να αναγνωρίσεις ότι είναι πράγματι αυτό και όχι ένα απλό κεραυνοβόλημα. Και εμπειρίες δεν θα πάρεις εάν δεν «συμβιβαστείς» με κάτι «κατώτερο» -όπως μια «απλή» αμοιβαία αγάπη ας πούμε- για να εκπαιδεύεσαι. Δεν γίνεται να ζεις περιμένοντας να σου συμβεί ΜΟΝΟ αυτό και τίποτε άλλο. Που είναι και αβέβαιο εάν έρθει, καθώς και εάν έρθει αβέβαιο εάν μπορείς να είσαι μαζί του π.χ. πιθανόν να είναι παντρεμένη και να μη θέλει να χωρίσει.

MrGalaxy
29-08-2010, 10:38 PM
1) Νομίζω η μπλε συμφωνεί μαζί σου. (Διόρθωση: συμφωνεί :toung:)
2) Η υπερεξιδανίκευση του κόσμου έχει σαν αποτέλεσμα να μας απομονώνει από την πραγματικότητα με συνέπεια να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που είναι δίπλα μας και είναι υπαρκτό. Κάτι τέτοιο με τον χρόνο οδηγεί στη δημιουργία υψηλών standards άρα την περιχαράκωσή μας από τον κόσμο (υψώνουμε τείχη σα να λέμε, κλεινόμαστε μέσα, και ο Ποσειδώνας κάνει πάρτι αβέρτα).
3) Εάν η πείρα μπορούσε να μεταδοθεί έτσι εύκολα, ο κόσμος μας θα ήταν χιλιάδες γενιές μπροστά.
4) Όταν σου έρθει το μοιραίο δεν θα χρειαστεί να σου χτυπήσει την πόρτα ούτε υπάρχει πιθανότητα να μην το καταλάβεις. Θα την κοιτάξεις στα μάτια (αν μπορέσεις...) και θα ξέρεις. Όμως, επειδή αυτό μοιάζει με πολλά άλλα, οφείλεις να έχεις εμπειρίες για να αναγνωρίσεις ότι είναι πράγματι αυτό και όχι ένα απλό κεραυνοβόλημα. Και εμπειρίες δεν θα πάρεις εάν δεν «συμβιβαστείς» με κάτι «κατώτερο» -όπως μια «απλή» αμοιβαία αγάπη ας πούμε- για να εκπαιδεύεσαι. Δεν γίνεται να ζεις περιμένοντας να σου συμβεί ΜΟΝΟ αυτό και τίποτε άλλο. Που είναι και αβέβαιο εάν έρθει, καθώς και εάν έρθει αβέβαιο εάν μπορείς να είσαι μαζί του π.χ. πιθανόν να είναι παντρεμένη και να μη θέλει να χωρίσει.

1) Ευχαριστώ Μπλε!!
2)Παν μετρον αριστον..... Δε λέμε να αφεθείς σε κάτι ανύπαρκτο αλλά όταν δεν πιστευείς πως ίσως να υπάρχει και κάτι ανύπαρκτο τότε και αυτό που υπάρχει μερικές φορές δεν το βλέπεις.... Και όπως είπα δεν είμαι και τόσο Ιχθύς!!:laugh:
3)Έχεις δίκιο.... ¶λλα και αυτό είναι κάτι που ξεχωρίζει έναν άνθρωπο απ΄τον άλλο...!
4)Εγω τουλάχιστον πιστεύω πως πάντα πρέπει να ψάχνουμε το καλύτερο για μας..... Δεν πρέπει να ξεσκαρτάρουμε και να πάμε τα standard μας στα ύψη αλλά τουλάχιστον για να είμαστε με κάποιον άνθρωπο να πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιο μελλον και κάποια επικοινωνία!! Γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας για να ξέρουμε ποιος άνθρωπος μπορεί να γίνει το οτιδήποτε στην ζωή μας, με το που τον γνωριζουμε..... Θα περάσει ο χρόνος και θα δείξει...:laugh:

Δείμων
29-08-2010, 10:45 PM
Χαχα!! Αλλοιώς θα περάσει ο Κρόνος και θα τα ξεσκίσει! :laugh:

MrGalaxy
29-08-2010, 10:48 PM
Έτσι!!:laugh: Και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο!!!!:wacko:

mple
29-08-2010, 11:36 PM
1) . Όμως, επειδή αυτό μοιάζει με πολλά άλλα, οφείλεις να έχεις εμπειρίες για να αναγνωρίσεις ότι είναι πράγματι αυτό και όχι ένα απλό κεραυνοβόλημα. Και εμπειρίες δεν θα πάρεις εάν δεν «συμβιβαστείς» με κάτι «κατώτερο» -όπως μια «απλή» αμοιβαία αγάπη ας πούμε- για να εκπαιδεύεσαι. Δεν γίνεται να ζεις περιμένοντας να σου συμβεί ΜΟΝΟ αυτό και τίποτε άλλο. Που είναι και αβέβαιο εάν έρθει, καθώς και εάν έρθει αβέβαιο εάν μπορείς να είσαι μαζί του π.χ. πιθανόν να είναι παντρεμένη και να μη θέλει να χωρίσει.

Πώς ο Δείμων με μερικές απλές και αληθινές λεξούλες βάζει τα πράγματα στη θέση τους.. Γιατί έτσι είναι.. Ωραία τα ρομάντζα και οι όμορφες στιγμές που πλάθουμε στο μυαλουδάκι μας αλλά η ζωή είναι πράξειν και όχι ονειρεύειν... Οπότε άσε τον ιχθύ να βγαίνει προς τα έξω λιγο πριν κοιμηθεις για να βλέπεις όμορφα όνειρα και να θέτεις στόχους και άσε τα λιοντάρια και τα κριάρια στο ωροσκόπιό σου να παλεύουν τη μέρα για να τους κατακτάς:h2:,,,

Κοραλλία Μόζορα
30-08-2010, 11:43 AM
Μπράβο, βρε Κάτια μου! Πες τα!! Δεν πρέπει να ανεχόμαστε παθητικά προβληματικές καταστάσεις στις σχέσεις μας με την δικαιολογία ότι είναι "καρμικές". Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

Gaze
30-08-2010, 05:14 PM
Ενδιαφέρον...ενδιαφέρον...αν και πιστεύω κάπως σε όλα αυτά τα "Love at first sight",πιστεύω πως ο κάταλληλος είναι αυτός που δεν σταματά να σε εκπλήσει όσο καιρο είστε μαζί.Αυτό ειναι καρμικό και μοιραίο για μένα.Όχι αυτό που θα περάσει γρήγορα και θα ξεφουσκώσει.Αυτό είναι εμπειρίες στη ζωή.Αυτά που είναι "meant to be" θα είναι σίγουρα,και δεν πάει να πει ότι είναι μόνο ο κεραυνοβόλος έρωτας και οι "έντονες περιπέτειες".

Αν σκεφτούμε πόσοι άνθρωποι καταλήγουν χωρίς αγάπη,τότε αυτοί οι λίγοι που καταφέρνουν να την κρατήσουν μέχρι το τέλος της ζωής τους...τότε ΑΥΤΟ ήταν meant to be!

Η γνώμη μου φυσικά,δεν έχω και μεγάλη πείρα...αλλά τι πιστεύω με αυτό το θέμα.Προβλήματα θα υπάρχουν πάντα,αυτό να το ξέρουμε ώστε να μην τα εξιδανεικεύουμε όλα αλλά δεν θα φτάσουμε στο άλλο ακρο,την απελπισία επειδή δεν είναι όλα τέλεια.

ZOZAKI
30-08-2010, 06:04 PM
ολα χρειαζονται με μετρο!!σημασια εχει να παταμε γερα στα ποδια μασ...αν αυτο που ονειρευομαστε γινει πραγματικοτητα καλωσ αλλιωσ προχωραμε και απλα το ξεχναμε κανοντασ αλλα...:bigsmile:

εχεισ απολυτο δικιο..αλλα και αν δν γινει κτ προχοραμε και κανουμε αλλα ονειρα:bigsmile:

EPANASTATIS24
04-09-2010, 08:34 AM
Εύκολα το λέτε το προχωράμε και κάνουμε κάτι άλλο....ωραίο άρθρο αλλά δεν έπρεπε να το διαβάσω..είναι αλήθεια ότι η φθορά επέρχεται αναπόφευκτα, αλλά δε θέλω να το ακούω..:sad:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-09-2010, 12:23 PM
Εύκολα το λέτε το προχωράμε και κάνουμε κάτι άλλο....ωραίο άρθρο αλλά δεν έπρεπε να το διαβάσω..είναι αλήθεια ότι η φθορά επέρχεται αναπόφευκτα, αλλά δε θέλω να το ακούω..:sad:

κοιτα ετσι ειναι η ζωη...οι σχεσεις....
Ομως υπαρχει κι ενα ομως...για την φθορα που ειναι φυσικο να ερθει..
εκει θα πρεπει ολα να τα φερεις τουμπα για να αρχισει ξανα το ρολοι του ερωτα δουλευει
οπως στην αρχη...
να νιωθετε οπως στην αρχη..
ειναι δυσκολο πολυ εως σπανιο...
αλλα σου μιλω μεσα απο προσωπικη εμπειρια
εχω στην πλατη μου 30 χρονια γαμου
και τον αντρα μου τον ερωτευτηκα η'' νομιζα οτι τον ερωτευτηκα σαμπως μου εκοβε το μυαλο και παντρευτηκαμε:nuts: [ημουν 16 ακλειστα ακομα ]
καποια στιγμη ηρθε η φθορα εκει εγω αλλαζα τροπο συμπερηφορα ,τροπο εκφρασης
τροπο ντυσιματος,τροπο εμφανισης,
[εκοψα τα μαλλια μου ενω ηταν μεχρι την μεση
αγοριστικα ]:nuts:
[Εκανα πραγματα που ο τοξοτισιος αυθορμητισμος και η εφηβικη σεληνη μου
εκαναν κοντρα στο μυαλο μου και μου εφερναν ιδεες και αποφασεις χωρις να το κλοθωγυριζω και πολυ...και φυσικα με την κρονια αφροδιτη μου παρεα να βαζει και την πινελια της σοβαροτητας
αυτος εβλεπε μια αλλη γυναικα θυμαμαι στο προσωπο μου και ενιωθε διαφορετικα...[γελια που καναμε]
επισης στο ερωτικο αρχισα να εκδυλωνομαι διαφορετικα ..:embarrest χιχιχιιι!!
Δεν θα ξεχασω θυμαμαι ειχανε περασει 20 χρονια γαμου
οταν απο ενα γεγονος τον ερωτευτηκα ξανα δυνατα ολοκληρωμενα σαν κοριτσακι 18 ετων
τον εβλεπα και μου κοβονταν τα γονατα απο αγαπη και ερωτα...και παθος :love:
Οσο για αυτον εβλεπε παντα ενα ακουραστο πλασμα που παντα ειχε κατι να δωσει
και με την σειρα του παντα το ανταποδιδε..με εκπληξεις

Ξερεις ακομα με βλεπει σαν το κοριτσι που γνωρισε
στα ματια του ειμαι ακομα 16 ετων και μου το λεει εσυ δεν θα γερασεις ποτε;

και ας εχουν αρχισει να ασπριζουν τα μαλλια μου
και να φαινονται καποιες ρυτιδες..
Ολα αυτα θελουν αγωνα ..εχουν πολυ κοπο ,εχουν πολλα δακρυα
στο να εξελιχθει μια σχεση ζωης...
Νομιζω οτι αν παθει κατι θα σβησει η γη για μενα..
το ιδιο λεει και αυτος...
και εχουμε το δικαιωμα να το λεμε και να το εννοουμε μετα απο μια ολοκληρη ζωη μαζι...
τωρα αυτα δεν ξερω αν ειναι καρμικα..μοιραια...σιγουρα ειναι ομως κατι...............
και σιγουρα θελει δουλεια και απο τις δυο μεριες....

Υ.Γ
την φθορα ειναι στο χερι μας να μην την αφησουμε να μας καταστρεψει...
φιλικα Δεσποινα κουκι:bigsmile:

mple
05-09-2010, 12:30 PM
Συμφωνώ απόλυτα με την Δ. Κ. . Η φθορά δεν έρχεται απο μόνη της. Πρέπει να της το επιτρέψεις.. Αλήθεια υπάρχουν κάποιες όψεις στον γενέθλιο χάρτη που να δείχνουν άνθρωπο που θα έκανε τα πάντα για να κρατήσει τη σχέση του ζωντανή και φλογερή ή όψεις που να δείχουν άνθρωπο που στην πρώτη δυσκολία το βάζει στα πόδια? (για το δεύτερο έχω την εντύπωση οτι πρέπει να παίζει πολυ ο άρης στην.. παρθένο ??? )

(Μήπως είμαι :offtopic: ??? )

Δείμων
06-09-2010, 09:27 AM
Συμφωνώ απόλυτα με την Δ. Κ. . Η φθορά δεν έρχεται απο μόνη της. Πρέπει να της το επιτρέψεις.. Αλήθεια υπάρχουν κάποιες όψεις στον γενέθλιο χάρτη που να δείχνουν άνθρωπο που θα έκανε τα πάντα για να κρατήσει τη σχέση του ζωντανή και φλογερή ή όψεις που να δείχουν άνθρωπο που στην πρώτη δυσκολία το βάζει στα πόδια? (για το δεύτερο έχω την εντύπωση οτι πρέπει να παίζει πολυ ο άρης στην.. παρθένο ??? )

Μπορεί. Υπάρχουν πάντως ενδείξεις που καταλήγουν σε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά για διαφορετικούς λόγους... Πχ για τη σχέση τους θα μπορούσαν να αγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσεως και ένα ψάρι, και ένα λιοντάρι, και ένας ταύρος και ένας καρκίνος. Ακόμα και ένας αιγόκερως με ένα ζυγό. Όμως για τόσο διαφορετικές αιτίες ο καθένας :)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
06-09-2010, 11:08 AM

Σε ευχαριστω:bigsmile:
εκανα ενα λαθος στα χρονια γαμου κλεινω τα 31 και παω για τα 32:nuts:χαχαα!!
κοιτα πιστευω στις οψεις που εχω ειναι δυνατες για καινουργια αρχη και με ορεξη :bigsmile:
εχω πολλους πλανητες σε ζωδιο της φωτιας
που σημαινει οτι ειναι παντα κινητηριος δυναμη
για να προχωρησω παρακατω με γερα πατηματα με αυτοπεποιθηση [τοξοτης]
και το συμαντικοτερο χωρις να κοιταω πισω
αφηνω την θλιψη,την κατηφεια πισω μου
δεν τα κουβαλω μαζι μου
αν αφησεις τα παραπανω να υπαρχουν δεν θα αλλαξεις τιποτα...
εχω στον 2ο οικο- τοξοτη-[ υλικα,συναισθηματικα αποκτηματα κ.τλ.]3προσωπικους πλαντητες
ενοειτε πως θα τα προσεχω ..

Ομως το σημαντικοτερο περα απο τις οψεις ειναι ...
να ξερεις να ζητας συγνωμη!
να ξερεις να συγχωρεις.. !
να τα βλεπεις σφαιρικα τα πραγματα να μπαινεις και στην θεση του αλλου..!
και το βασικοτερο να μην εχεις εγωισμο και πεισμα...
και να μην εισαι αρπακτικο
καπως ετσι χτιζονται οι σχεσεις οπως ειπα σε προηγουμενο ποστ
εχει πονο εχει δακρυα,εχει δυνατες στιγμες..
ομως το αποτελεσμα ειναι τοσο ομορφο που εχτισες χωρις να γκρεμισεις
που προχωρησες..μαζι του
και τωρα που μιλω για αυτον ταραζομαι απο συναισθηματα πιο περα απο αγαπη ειναι δυνατοτερα...
ακομα και τωρα μετα τοσα χρονια γαμου οταν θα σχολασει απο την δουλεια
εγω θα πεταχτω σαν ερωτευμενο κοριτσακι να τον φιλησω να τον αγκαλιασω...

η φλογα θελει συντηρηση για ολα αλλιως θα σβησει...για ολα τα πραγματα ισχειει..

Οποιος εχει θεληση
παντα υπαρχει και ο τροπος.....
και μενα η φαρετρα του ηλιου μου ειχε αρκετη....:bigsmile:

φιλικα κουκι:love::bigsmile:

εχω

joya.ts
07-09-2010, 10:20 PM
... και εκεί έξω κάνει μεγάλη ματαιοδοξία και κενότητα.PerfectPerfect

...Κάτια...?? Σου στέλνω ένα φιλί για τον τρόπο που γράφεις! ;-)