View Full Version : 8ος - 12ος
EPANASTATIS24
18-08-2010, 06:48 PM
Καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ κάτι σύντομα πάλι :bigsmile:
Μίσος, μνησικακία, απωθημένα, ψυχολογικές διακυμάνσεις έντονες, υπαρξιακά άγχη ανήκουν στον 8ο ή το 12ο οίκο ρε παιδιά? Ή και στους 2 οίκους? Ο Κρόνος μόλις βγήκε από τον 8ο προσωπικό, όπου για 3 χρόνια ανακίνησε τέτοια θέματα. Τώρα μπαίνει στον 12ο Ηλιακό (και 9ο προσωπικό), πάλι με ψυχολογικά θέματα θα καταπιαστώ?
Fotini Christodoulou
18-08-2010, 07:40 PM
Καλησπέρα, να ρωτήσω κι εγώ κάτι σύντομα πάλι :bigsmile:
Μίσος, μνησικακία, απωθημένα, ψυχολογικές διακυμάνσεις έντονες, υπαρξιακά άγχη ανήκουν στον 8ο ή το 12ο οίκο ρε παιδιά? Ή και στους 2 οίκους? Ο Κρόνος μόλις βγήκε από τον 8ο προσωπικό, όπου για 3 χρόνια ανακίνησε τέτοια θέματα. Τώρα μπαίνει στον 12ο Ηλιακό (και 9ο προσωπικό), πάλι με ψυχολογικά θέματα θα καταπιαστώ?
Απο όσο έχω διαβάσει οίκος που σχετίζεται με φόβους κτλ είναι ο 8ος. Ο 9ος οίκος μεταξύ άλλων σχετίζεται με τα όνειρα, τα οράματα κτλ. :bigsmile:
EPANASTATIS24
18-08-2010, 07:57 PM
Kαι ο 12ος έχει να κάνει με παράπονα, απωθημένα και ψυχολογικά θέματα
kiaRRa
18-08-2010, 08:03 PM
Kαι ο 12ος έχει να κάνει με παράπονα, απωθημένα και ψυχολογικά θέματα
Απωθημένα με την έννοια των κρυφών συμβάντων που μας πόνεσαν, των αποτυχιών που πρέπει να κοιτάξουμε πίσω για να διορθώσουμε. Ένα υποσυνείδητο στο οποιο θα ρίξουμε φως για να προχωρήσουμε στη ζωή μας.:embarrest