View Full Version : Βοηθεια συνάνθρωποι...!
MrGalaxy
20-07-2010, 01:14 AM
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.... Μόλις πριν λίγο έμαθα πως ακόμα και ο ωροσκόπος μας έχει πρόοδο...
ΔΗΛΑΔΗ... Αν ο ωροσκόπος μου, από τον Διδυμο περάσει στον Καρκίνο.... θα γινω ανθρωπος της Σεληνης..? Η θα σκέφτομαι π.χ. λιγότερο και θα παιρνω μέτα την Σελήνη σαν τον πιο σημαντικό πλανητη στο ωροσκοπιο μου....... Και θα κανω οικογένεια...? και παιδια.....? Πειτε μου γιατι πάω να σκάσω!!!:laugh:
hattie23
20-07-2010, 11:42 AM
Καλημερα.Οχι δεν θα γινεις ανθρωπος της σεληνης.Ο ωροσκοπος μας οπως και τα υπολοιπα στοιχεια στο γενεθλιο χαρτη δεν αλλαζουν.Ο ωροσκοπος σου θα ειναι Διδυμος και συνεχισει να φερνεις τα "χαρακτηριστικα" των Διδυμων.Η μονη διαφορα που ισως δεις ειναι να εκφραζεσαι ισως πιο συναισθηματικα και οχι τοσο εγκεφαλικα οπως εκφραζοσουν μεχρι τωρα.αλλα σε καμμια περιπτωση ο προοδευτικος χαρτης δεν αλλαζει αυτο το οποιο ειμαστε απο το γενεθλιο μας.ισως να αλλαζει απλα καποιες στασεις ζωης που ειχαμε ως τωρα για τα θεματα που μας απασχολουσαν.δειχνει δηλαδη μια εξελιξη που πολλες φορες ειναι δεν ειναι ευκολο να την διακρινεις.σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να κοιμηθεις Διδυμος και να ξυπνησεις Καρκινος.παραδειγμα εγω στο προοδευτικο μου χαρτη δεν εχω αλλαξει ακομα ζωδιο στο ωροσκοπο μου αλλα εχω αλλαξει κατι πιο ουσιαστικο εχω αλλαξει ζωδιο και απο Σκορπιος βρισκομαι τοξοτης αυτο δεν σημαινει οτι ο χαρακτηρασ μου αλλαξε τα τελευταια χρονια που ειμαι τοξοτης απλα ορισμενα πραγματα τα βλεπω λιγακι πιο αισιοδοξα απο οτι τα προηγουμενα χρονια ,χωρις να σημαινει οτι το εχω γυριζει στην σχιζοφρενεια.θελω να πω οτι ο προοδευτικος ειναι ενα συστημα προβλεψης που μας δειχνει τασεις εξελιξης του χαρακτηρα μας μεσα απο γεγονοτα που θα μας συμβουν καθως οι πλανητες κινουνται και αλλαζουν θεσεις απο την γενεθλια τοποθετηση τους.τωρα για το γαμο και τα παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι το συνδυαζεισ ετσι?...μαλλον γιατι ο καρκινος θεωρειτε ζωδιο της οικογενειακης ζωης και εχει ως κυβερνητη την σεληνη που θεωρειτε η μητερα μεσα σε ενα ωροσκοπιο.Αλλα αν δεν κανω λαθος απο την στιγμη που αλλαζει ζωδιο ο ωροσκοπος σου παει αν πει οτι μπαινει στο 2ο γενεθλιο οικο σου που εχει να κανει με τις προσωπικες αξιες και τα υλικα αποχτηματα .κατατην γνωμη μου λοιπον η μετακινηση αυτη δεν σηματοδοτει οικογενεια και παιδια αλλα επειδη μιλαμε για ωροσκοπο ισως δινει την εντυπωση τους γυρω σου (αφου ο ωροσκοπος ειναι η βιτρινα μας) οτι γινεσαι η φαινεσαι πλεον πιο συντηριτικη στις προσωπικες σου αξιες η πιο φειδωλη και συντηριτικη στα εξοδα σου .μεχρι τωρα ισως να ησουν στα ματια των αλλων πιο σπαταλη η πιο προοδευτικη εξαιτιας του ωροσκοπου στους διδυμους.απο οσο ξερω πρεπει να λαμβανουμε υποψη μας οχι μονο το ζωδιο και το κυβερνητη αλλα και ποιος οικος ειναι και τι οψεις κανει.σε αυτη την περιπτωση την δικη σου κοιτα τι οψεις κανει ο ωροσκοπος σου και μετα ο κυνερνητης του καρκινου η σεληνη δηλαδη για να καταλαβεις τις αλλαγες που θα γινουν σε αυτο τον τομεα της ζωης σου.ισως επειδη ο καρκινος ειναι και ανασφαλης σαν ζωδιο μπορει επισης επειδη γινεται ο "ωροσκοπος" σου να εχεις μια εμφανιση πιο συντηριτικη ,παρεις ενα πιο σοβαρο στυλ ομως αυτο ερχεται σε αρμονια με την εξηγηση που σου εδωσα πιο πανω αφου η εισοδος του ωροσκοπου παει σε ενα ζωδιο πιο "συντηριτικο " των διδυμων αλλαζωντας τις προσωπικες σου αξιες με βαση τον γενεθλιο μπορει να υπαρξει και αλλαγη εμφανισης.για γαμο και οικογενεια με αυτη μοναχα την αλλαγη δεν νομιζω οτι θα συμβει ισως εσυ να θελεις πλεον να δεσμευτεις και να σκεφτεσαι να κανεις οικογενεια αλλα αυτη η οψη δεν θεωρω οτι δειχνει κατι τετοιο να συμβαινει σαν γεγονος.συγγνωμη αν κουρασα αλλα ηθελα να σε κανω απλα να καταλαβεις.με τις οποιες γνωσεις εχω κρινω αυτο ,τωρα αν καποιος πιο εμπειρος γνωριζει κατι παραπανω ,ελπιζς να σου απαντησει καλυτερα και με λιγοτερα λογια :bigsmile:
MrGalaxy
20-07-2010, 12:11 PM
Ευχαριστω!! παρα πολύ!! Δεν θα μπορούσες να με κουράσεις και με καθησύχασες πολύ!!!
Δηλαδη όταν θα περάσει ο ωροσκόπος στον Καρκίνο... Δεν θα είμαι ο τρελιάρης που συνήθιζα να είμαι....!
Παντως για το γάμο και τα παιδια έκανα αναφορά γιατί από την εμπειρία μου συνήθως όταν περνάει ο ήλιος από καποιον οίκο, καποιο πλανήτη ή κάποιο ζώδιο, μπόρεί να σημαίνει γάμο (+φυσικά πολλές αλλαγές...!:laugh:
scorpio_
21-07-2010, 12:41 AM
Ευχαριστω!! παρα πολύ!! Δεν θα μπορούσες να με κουράσεις και με καθησύχασες πολύ!!!
Δηλαδη όταν θα περάσει ο ωροσκόπος στον Καρκίνο... Δεν θα είμαι ο τρελιάρης που συνήθιζα να είμαι....!
Παντως για το γάμο και τα παιδια έκανα αναφορά γιατί από την εμπειρία μου συνήθως όταν περνάει ο ήλιος από καποιον οίκο, καποιο πλανήτη ή κάποιο ζώδιο, μπόρεί να σημαίνει γάμο (+φυσικά πολλές αλλαγές...!:laugh:
Ωραία δεν ήξερα ότι σημαίνει γάμο αυτή η αλλαγή του ήλιου και στα δικά σας!! Α και καλύτερα προτίμησε κάπια που θα έχει το ζώδιο του ήλιου....πάντως έχετε πλάκα με τις ερμηνείες σας!!
φιλικά:bigsmile:
MrGalaxy
21-07-2010, 02:33 AM
Ξέρει ο Jack μας τι κάνει!!! Πιστεψε με ζώδιο του ήλιου θα ναι!!!!:laugh: