PDA

View Full Version : [Συζήτηση] Ο κόσμος των Διελεύσεων - Αφροδίτη

Μητσάκος
17-07-2010, 03:19 PM
Συνεχίζουμε την παρουσίαση των τάσεων που υποδεικνύουν οι διελεύσεις των πλανητών σε σχέση με τους γενέθλιους πλανήτες με την Αφροδίτη, αφού επισημάνουμε για άλλη μια φορά ότι αυτού του είδους οι όψεις μπορεί να δείχνουν μια τάση, αλλά από μόνες τους δεν είναι αρκετές για να σηματοδοτήσουν ένα γεγονός. Βασικότατος παράγοντας είναι ο προσωπικός χάρτης του καθενός, καθώς μόνο ο συνδυασμός της σφαιρικής εξέτασης των στοιχείων του με τις διελεύσεις μπορεί να μας δώσει πιο συγκεκριμένα στοιχεία – εφόσον φυσικά επιβεβαιώνονται αυτά και από κάποιες άλλες μεθόδους πρόβλεψης.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ο κόσμος των Διελεύσεων - Αφροδίτη (http://php56.astrowin3.org/forum/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%C E%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%C E%AF%CE%B1-149/%CE%BF-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%C F%89%CE%BD-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%84%CE%B7-11828/)

toniateddybear
25-11-2011, 01:45 AM
μιας και κοντοζυγώνει η διελαυνουσα αφροδιτη στο 10 οικο για μενα, κανοντας συνοδο με γενεθλιο ηλιο και ουρανο, παρατηρω τα εξης: πολλη δουλεια και επικοινωνια στον επαγγελματικο χώρο, αντιμετωπιζοντας καταστασης οπου χρειαζεται διπλωματια για να τα φερω εις περας...
επισης παρατηρω οτι η διαθεση μου για shopping εχει αυξηθει πολυ τελευταια...
Χρησιμο θα ηταν και αλλα μελη να πουν αν παρατηρουν αλλαγες και τι ειδους, ωστε να μπορουμε να εχουμε πληροφοριες για τη διελευση των πλανητων! (προσωπικα μου φαινεται εξαιρετικα ενδιαφερον να παρατηρω στην πραξη...!:))

taurine
25-11-2011, 02:09 PM
Απόλαυσέ το όσο μπορείς!
Αφροδίτη/Ηλιος/Ουρανός, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθείς ούτε εσύ ούτε και το πορτοφόλι σου!
Μόνο πρόσεχε τη χρησιμότητα όλων όσων αγοραζεις!
Ο Ουρανός ...φημίζεται για την εκκεντρικότητα στα γούστα ! ! !

Πέρυσι όταν η διελαύνουσα Αφροδίτη περνούσε πάνω από το γενέθλιο Ουρανό μου στο 10ο και έκανε αντίθεση με το γενέθλιο Ήλιο μου στον 4ο, θυμάμαι πως αγόρασα ένα φριχτό σερβίτσιο πιάτων και φλυτζανιων, μωβ/λαχανί/με πορτοκαλί ανάγλυφες τουλίπες στην άκρη! :confused:
Η Ταυρίσια φύση μου τελικά δεν ανέχεται κάτι πέρα από λεπτή και λιτή πορσελάνη!

Όταν συνειδητοποίησα τί έκανα, το ξανατύλιξα και .....το χάρισα σε μια φίλη Υδροχόο με ωροσκόπο και σελήνη σε Δίδυμο, που καταχάρηκε και το τίμησε δεόντως! :p